Goedemorgen lievelingen,

Geniet van deze prachtige klanken en helende woorden voor onze ziel.  Krachtige mantra’s puur afgestemd op liefde voor jezelf.  Voldoende zelf liefde is de fundering voor innerlijk geluk op alle vlak.  Innerlijk geluk doet je stralen als een zon.

Prachtige voedende teksten die, als we ze voortdurend herhalen, een zeer positief effect hebben op onze gemoedstoestand.  We zijn ontstaan vanuit de bron van puur licht en liefde, al de rest berust op een illusie.  Als je je daar ten volle van bewust bent, dan straal je dat ook uit en dan zal jouw leven ook automatisch veranderen want je creëert jouw werkelijkheid met jouw gedachten.  Wij zijn allemaal energie, alles is energie.  Goed om te onthouden.

Want hoe vaak zie je niet dat mensen die baden in luxe en weelde en enkel hun “geluk” zoeken in materiële spullen kopen, het grootste huis hebben en de dikste auto toch niet zo gelukkig zijn diep vanbinnen.   De mensen denken dat ze dan voor de buitenwereld “gelukkig” zijn omdat je veel geld hebt maar dat is maar schijn.  Je bedriegt alleen jezelf daardoor.  Die aankopen zijn alleen maar een tijdelijke bevrediging want zodra je het nieuwtje gewoon bent, kijk je alweer uit naar een ander iets dat je graag wilt dus het houdt nooit op.  Het geluk buiten jezelf zoeken zorgt altijd voor ontevredenheid en frustraties en dit op alle vlak.

Voldoende geld hebben is natuurlijk wel fijn omdat je dan alles kan doen dat je hartje begeert maar wat mij betreft is dat,  als ik de wereld kan rondreizen,  leven in een zelfvoorzienende tiny house midden in de natuur samen met gelijkgestemde zielen, mijn wijsheid delen met iedereen die daarvoor openstaat, professioneel veel mensen helpen, coachen en begeleiden, heel veel plezier maken, dansen, festivals en concerten afschuimen, kortom alles uit het leven halen wat erin zit en vooral “ervaren” want als je de meest fantastische dingen kan ervaren die je hier op aarde kan doen, dan moet je dat gewoon “doen”.

Voor mij zit geluk in innerlijk geluk, gelukkig zijn met mezelf, de beste vriend zijn van mezelf en alles doen waar ik van droom zodat, als ik later als fysiek lichaam deze prachtige planeet verlaat, kan zeggen dat ik echt “geleefd” heb en mijn 2de leven begonnen is vanaf mijn 43ste als een droom die echt uitgekomen is.

Geniet van deze prachtige dag, de muziek en wees lief voor jezelf.

Knuffel,

Inge xxx

_________________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:52

352; Vertrouw erop dat de veranderingen die je doormaakt en overweegt grote zegeningen in je leven zullen brengen. Vertrouw op jezelf en de verlichte meesters om je moeiteloos en harmonieus door deze overgang heen te loodsen.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:38

338; Je nauwe band met de verlichte meesters heeft je geholpen volgens de waarheid van hun leer dat als je gelooft, alles mogelijk is te leven. Geniet de vruchten van je spirituele arbeid, want er komt in vele opzichten voorspoed op je pad.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 8:11

811; Je positieve verwachtingen in combinatie met je creatieve ideeën en daden bezorgen je op wonderlijk onverwachte wijze financiële meevallers.

Engelen boodschap tekst muziek aantal woorden 238

238: Je band met de verlichte meesters, samen met je sublieme geloof, zorgt ervoor dat de rijkdommen van het universum naar je toe stromen. Je bent een levend voorbeeld van de kracht van geloof. Blijf geloven!

Engelen boodschap aantal woorden volledige bloglengte exclusief deze tekst 791

791; Houd je gedachten positief en je hart open, want je bent op de juiste weg met betrekking tot je goddelijke levensopdracht.

_________________________________

I am light, I am light
I am light, I am light
I am light, I am light
I am light, I am lightI am not the things my family did
I am not the voices in my head
I am not the pieces of the brokenness inside, I am light
I am light

I am light, I am light
I am light, I am light
I am light, I am light

I’m not the mistakes that I have made
Or any of the things that caused me pain
I am not the pieces of the dream I left behind, I am light
I am light, I am light
I, I am light

I am light, I am light
I am light, I am light

I am not the color of my eyes
I am not the skin on the outside
I am not my age, I am not my race
My soul inside is all light
All light, all light yeah
All light

I am light, I am light
I am light, I am light yeah

I am divinity defined
I am the God on the inside
I am a star, a piece of it all
I am light

 

I am the light

light, light
light of my soul
I am beautiful
I am bountiful
I am bliss
I am, I am

Repeat

Beautiful…
I am, I am
Bountiful…
I am, I am
I am bliss