Dag lievelingen,

Goedemorgen! Whaaaa!!! Ik word helemaal gek van dit mega fantastisch house nummer dat al jaren één van mijn favoriete is.  Natuurlijk van Belgische makelij uit Limburg!  Hier ga ik echt helemaal los op! 😜

De energie is zwaar en vermoeiend, er borrelt heel wat binnen in mijn buikje en ja ja tante Roza (maandstonden)  is vandaag ook om het hoekje komen piepen en dit op een poortdag.  Via volgende link lees je wat een poortdag precies is.

http://www.spirituelepraktijksananda.nl/blog/?p=3286

Wil zoveel doen maar de energie verplicht me te ontspannen.  Mijn tafel ligt hier vol mijn taken…

Zodadelijk een frisse ontspannende douche nemen en dan ga ik voelen wat ik mag doen.  Luisteren naar jouw lichaam zou altijd jouw prioriteit moeten zijn.

Geniet van deze dag!  Vanavond komt de carnaval lichtstoet hier pal voor mijn deur en daar kijk ik naar uit.  Gezellig met mijn kinderen en een vriendin mijn ogen goed de kost geven.  Heel veel mooie lichtjes, prachtige wagens, plezierige mensen en een flinke dosis humor.

Het leven bestaat uit plezier maken en zoveel mogelijk leuke ervaringen beleven zodat jouw hart gaat lachen.  😊❤

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

____________________

Spirituele betekenis paard

Ik heb gisteren de prachtige film “Horse Whisperer” gekeken en nu zie je op mijn omslagfoto een paard met vleugels en in de verte een poort.

Ik vind paarden enorm prachtige en lieve dieren.  Ze spiegelen ook jouw karakter waarmee ik wil zeggen, als je een empathische lieve ziel bent, dan zullen ze jou aankijken en aanvaarden maar als je iemand bent met verkeerde intenties, dan zal je merken aan hun lichaamstaal dat ze jou niet leuk vinden.

Mijn ultieme droom is, en dat zag ik gisteren in de film ook, om paard te rijden in de bergen en het bos, aan zee, door beekjes, kortom in de prachtige natuur.  Als ik ga wandelen en ik kom paarden tegen, maakt niet uit of het vriest en steenkoud is, dan pluk ik gras om ze te voederen en aai ik ze.

Boodschap van dit prachtig krachtdier

Geestdrift, vrijheid, verandering
Het paard is een helper van de geestelijke wereld en staat in verbinding met de wind, wolken en hemel. Hij brengt je bij je persoonlijke meesterschap, visies, ideeën, ingevingen en geeft je het vermogen om boodschappen van de andere wereld te ontvangen en wereldkundig te maken. Maar hij leidt je stappen ook naar verborgen schaduwen, demonische krachten, sluimerende nalatenschappen van onze voorouders, daden uit het verleden, de onvrede in jezelf en de drijf krachten van ons onderbewustzijn De donkere kant: Het paard kan gezien worden als wispelturig en lichtzinnig. Hij heeft een eigen persoonlijkheid en kan stoer, egoïstisch, ongeduldig, ijdel, arrogant en erg trots zijn.

https://www.paravisie.nl/blog/de-boodschap-van-jouw-krachtdier

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 6:03

603; God en de verlichte meesters helpen je alles te ontvangen wat jij en je dierbaren nodig hebben.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  65

65: Verwacht een verandering op het materiële vlak, bijvoorbeeld een verhuizing of een nieuwe baan. Het is een verandering ten goede, ook al voelt die eerst niet prettig.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 565

565; Je hebt je kijk op de materiële wereld radicaal veranderd. Je leert de vervulling van je materiële behoeften te manifesteren in plaats van ervoor te worstelen.

_____________________

You cannot hide
For the danger I’m feeling inside
Is coming up real soon
So step in the house of doom
House
You cannot hide
For the danger I’m feeling inside
Is coming up real soon
So step in the house of doom
House
You cannot hide
For the danger I’m feeling inside
Is coming up real soon
So step in the house of doom