Dag lieve broeders & zusters,

Dankzij de 3D matrix gecreëerd door de elite, waar wij eeuwenlang in gevangen zaten zijn wij bewust dom, afhankelijk, afgescheiden van De Bron en van elkaar gemaakt waardoor wij heel klein denken over ons zelf en ervan overtuigd zijn dat wij als individu de wereld niet kunnen veranderen.

Wij hebben wel degelijk invloed als belangrijk deel van het grotere geheel om Moeder Aarde te genezen. Wij zijn ieder een WONDER op zich! De Bron leeft in ons! Wij zijn vele groter dan dat we zelf realiseren! Ieder van ons heeft alles in zich om datgene te doen waar jouw hart je naartoe leidt inclusief de obstakels die je daarvoor moet overbruggen. Laat passie jouw brandstof zijn. Laat het verlangen branden en zorg ervoor dat het niet meer dooft tot dat je deze aarde verlaat. Als je het kan dromen, kan je het ook doen.

Het Universum zal op haar beurt ervoor zorgen dat jij alles krijgt toegereikt wat je nodig heb om al jouw doelen en grote dromen te verwezenlijken. Met zuivere intenties om de mensheid en Moeder Aarde te dienen inclusief al jouw warme liefde heb jij de luxe dat heel het Universum achter jou staat. Zij is jouw creatieve partner in dit verhaal en laat jou nooit alleen. Hou deze gedachte in je achterhoofd.

Wij zijn allemaal één en alles is met elkaar verbonden door middel van onze gedachten en harten. We leven voor de moment in de illusie van de afgescheidenheid maar daar komt zeer binnenkort verandering in als het eenheidsbewustzijn neerdwarrelt op de aarde en de 5de dimensie zichtbaar zal zijn.

De titel van dit blog is een belangrijke vraag die ieder van ons zich zou moeten stellen? Hoe wil jij herinnerd worden als je deze aarde verlaat? Gewoon als één van de velen of als iemand die bepaalde wereldthema’s en problematieken heeft aangepakt en ervoor gezorgd heeft dat deze opgelost en geheeld zijn met de kracht van liefde?

De vermelde personen Pim Fortuyn, Prinses Diana, John F. Kennedy en Martin Luther King hebben een rijk nalatenschap achtergelaten. Dit zijn stuk per stuk personen die heel duidelijk andere tegenstrijdige visies op nahielden op het algehele wereldbeeld, rebelgedrag vertoonden maar wel met de intentie om zeer grote veranderingen teweeg te brengen die broodnodig waren.

Ze hebben dit helaas moeten bekopen met de dood uitgevoerd door de duistere krachten die natuurlijk voor hen een zeer grote bedreiging waren. Hun duidelijke stemmen en felle licht wat ze uitstraalden werden hierdoor monddood gemaakt en uitgedoofd.

Het bewijs dat ze wereldwijde aandacht hebben gekregen bij hun overlijden en ontelbare mensen heel verdrietig waren en rouwden, wilt zeggen dat hun daden en liefde voor het volk vele harten hebben veroverd en dat is LIEFDE! Nog steeds de allergrootste kracht die er bestaat en niet klein te krijgen is!

Wat gebeurt er nu wereldwijd? Wij worden nu ook “monddood” gemaakt door die ongezonde muilluiers. Het wordt hoog tijd uit de 3D openluchtgevangenis te kruipen, luidkeels onze stemmen laten horen en te strijden voor rechtvaardigheid, onze vrijheid en opkomen voor onze normen en waarden. Wij zijn hier op aarde gekomen met een “vrije wil”. Gebruik jij die vrije wil of laat jij je nog controleren door de touwtjes van de overheid die met jou spelen als een marionette pop wanneer zij dat willen?

Ik heb de laatste tijd interviews en documentaires bekeken van wijlen Pim Fortuyn. U allen gekend als een zeer charismatische, openhartige keurig geklede Nederlandse politicus die zegt waar het op staat en kwam op voor emancipatie, vrijheid en een betere samenleving voor “iedere” Nederlander. Hij zei daadwerkelijk wat het volk ook wilde zeggen, daarom was hij zo geliefd. Eerlijk en rechtuit. De ware feiten in het zicht van het volk.

Ook de onderdrukking van vrouwen in sommige culturen, daar kon hij niet tegen en kwam hij openlijk voor uit in een paar boeken die hij hierover schreef wat voor heel wat commotie heeft gezorgd. Kortom hij overzag alles heel zuiver en duidelijk en sneed heel gevoelige onderwerpen aan die al te lang onder het tapijt waren geschoven.

Mensen zijn gewoontedieren en van zodra jij als rechtvaardige waarheidszoeker de ware feiten spiegelt en mensen hiermee confronteert, dan veranderen ze in agressieve dieren. Ze denken er verder niet bij na want ze zijn deze ongezonde manier van leven al zodanig gewoon, dat ze zich er totaal niet van bewust zijn dat ze door hun vrije wil, er zelf verandering in kunnen maken maar ze moeten wel willen.

Feit dat er zoveel mensen van andere culturen onze landen binnenkomen is allemaal het resultaat van wat de elite ZELF heeft veroorzaakt met hun zucht naar oorlogvoering en verdeel en heers mentaliteit. Als de mensen van deze landen het goed hebben in hun eigen land en vrede en harmonie ervaren, dan hebben ze geen enkele reden om naar een ander land te gaan.

We gaan nu naar een wereld waar alle grenzen zullen vervagen en we weer als één en hetzelfde volk zullen leven met respect voor elkaar dus de dualiteit lost op en wordt een eenheid in harmonie.

Hij is een man die door de media en politieke wereld geheel onterecht aan de schandpaal is genageld er ze hadden bewust van hem een beeld gevormd wat totaal niet strookte met de realiteit.

Ik had van hem een negatief beeld indertijd omdat hij hier in België gelinkt werd aan het Vlaams Blok terwijl hij heel duidelijk in een paar interviews aangeeft dat hij niet is ingegaan op een interview aanvraag door het Vlaams Blok omdat hij met hen niet geassocieerd wilde worden. Zo zie je maar hoe de media de werkelijkheid manipuleert en de waarheid verdraait.

Hij werd neergezet als een racist, extreem rechts en werd ook vergeleken met extreem rechtse leiders van andere landen maar zelf zegt hij niet links en niet rechts te zijn, geen racist en geen anti-moslim. In de interviews geeft hij op een heel duidelijke en heldere manier weer in een zeer verzorgde taal dat al deze onterechte benamingen berusten op demonisering rond zijn persoon en bewust neerhalen van al zijn feitelijke principes georkestreerd door zijn politieke tegenhangers en de media.

Als de mensen nu eens leerden te luisteren naar wat hij echt te zeggen heeft in plaats van hem te onderbreken omdat ze vooraf hem al veroordeelde, dan hadden ze geen redenen gehad om hem af te kraken. Zijn woorden werden bewust verdraait in het nadeel van hem terwijl als je het algemene plaatje van hem hoorde rond die bepaalde thema’s, je een heel ander en zuiver perspectief over hem zou hebben.

Het moet voor hem echt vermoeiend zijn geweest om zich constant te verdedigen tegen een groep mensen die al eeuwenlang op een corrupte manier het land leidden…en zijn licht en waarheidstaal van wat er echt afspeelde in de realiteit wat er moest veranderen in Nederland verblindden hen waardoor hij vijand nummer 1 was en zo snel als mogelijk uit de weg moest worden geruimd nog voor de verkiezingen terwijl hij ambieerde om Minister President te worden waar hij zeker een glansrol in zou hebben gespeeld. Het heeft niet mogen zijn.

Ik heb enorm veel respect voor deze moedige man die met zijn stem voor heel wat beroering heeft gezorgd en een revolutie op gang heeft gebracht. Jij hebt een waardig afscheid gekregen lieve Pim en een zeer goede indruk achtergelaten. Nu is het aan ons om in zijn voetsporen te treden! Wie doet ermee? En nee, we worden niet meer vermoord als we nu opkomen met een zeer duidelijke stem. Die tijd is definitief voorbij! Eindelijk!

Zijn rolmodel was John F. Kennedy en hij gebruikte dezelfde oneliner als hem die gaat als volgt: “Vraag niet wat je land kan doen voor jou, vraag wat jij kan doen voor jouw land?”

Nu kijkt hij van bovenaf mee van de andere kant van de sluier en helpt ons van daaruit. Hij zal nu wel knikkebollend meekijken op de eerste rij hoe wij nu voor de moment ook voor een wereldwijde revolutie en transformatie staan. De corruptie, oneerlijkheid, onrechtvaardigheid, geweld, ongelijkheid, verdeeldheid, haat, angst en oorlog die eeuwenlang heeft gezegevierd kan niet meer langer overleven in de 5de dimensie. De oude wereld valt voor onze ogen.

Laat ons verheugen op de Nieuwe Wereld die nu geboren wordt. Een Nieuwe Wereld waar LIEFDE centraal staat en eeuwige vrede, samenhorigheid, verbinding, harmonie en respect hoogtij vieren.

In liefde heb ik dit gedeeld. 🙏

Ik hou van jullie met heel mijn hart. 💖

Inge 💋💋💋

Hieronder volgt een heel leuk tv interview bij Robert Jensen waarin Pim Fortuyn heel openlijk op alle vragen antwoordt, zelfs over zijn seksleven en of hij onderaan behaard is of niet, haha! Zo typisch Nederlands hé! Haha, I love it so much! Zo spontaan en open zijn over ALLES, zelfs op tv! Zo ben ik ook! Belgen zijn oh zo preuts vind ik en ja dat zeg ik van mijn eigen afkomst. Heb dit inderdaad al meermaals herhaald but it is what it is…😉

En hij geeft ook aan niet beschermd te zijn en maakt zich zorgen over zijn eigen veiligheid….

Dit is zijn laatste tv- interview 5 dagen voor zijn dood. Mooie compilatie van deze held!