Dag lieve broeders & zusters,

Zoals beloofd een uitgebreide toelichting over mijn recentelijke levenservaringen. Ik ging deze misschien in een boek gieten, wat ook nog altijd kan, maar voor nu vertel ik graag hoe ik het leven waarneem heden ten dage en welke lessen ik hieruit heb getrokken?

Dit is een vervolg op de eerdere blogs waarin ik jullie vertelde over mijn dagelijkse ervaringen en hoe ik hierop reageerde. De bedoeling is dat ik mensen wil helpen en als je uit ervaring spreekt, dan heb je het ook doorleeft en weet je waarover je praat. Ik heb eruit geleerd en ik hoop dat ik jullie enige inspiratie en hulp kan bieden door dit te delen wat een zeer moedige zet is want normaliter praat ik niet over zulke zaken omdat dit mezelf bloot geven is, in al zijn facetten.

Ik zet het hier nogmaals bij, als ik over andere mensen praat zonder natuurlijk hun namen te vernoemen, dan is dat wat ik heb “ervaren” met hen en praat ik hen niet bewust slecht omdat ik ze niet kan uitstaan want dat noem je roddelen en daar doe ik niet aan mee. Dus dat is een heel groot verschil. Ik praat over positieve en negatieve ervaringen en uit alles wat ik meemaak, daar leer ik uit dus deze mensen hebben een bijdrage geleverd aan mijn groei ervaring als ziel op deze planeet waar ik ze enorm dankbaar voor ben. Zo dat is uitgeklaard, nu kan ik verder.

Er gebeurt niet bijster veel in mijn leven voor de moment vandaar ook dat het zolang heeft geduurd haha. Ik volg trouw mijn intuïtie en ontwijk subtiel alle ruis van de buitenwereld wat niet wegneemt dat ik mij wel openstel voor mensen die mijn pad kruisen wat mij ook weer de les heeft geleerd om mijn onderscheidingsvermogen aan te scherpen en bewust te kiezen welke energieën ik uitnodig in mijn energieveld en welke er niet thuishoren.

Wat er sinds oktober 2019 allemaal is gebeurd, want vanaf daar zal het ongeveer beginnen waar ik was geëindigd, weet ik niet meer precies in detail maar ik zal proberen de voornaamste pieken en dalen keurig te omschrijven.

De Kerst- en Nieuwjaarsdagen heb ik gewoon in stilte en met mijn lieftallige kinderen doorgebracht. Een lichte teleurstelling ook want al de wensen en dromen die ik had neergepend zijn toen niet magisch verschenen maar als je op een spiritueel pad loopt, dan weet je dat je moet vertrouwen op het onbekende en onzichtbare, tijd in de kosmos niet eens bestaat en alles precies zo georkestreerd loopt in Goddelijke orde volgens jouw zielsplan.

Wel heb ik het genoegen gehad om in maart 2020 een mooie ziel te ontmoeten via een email die hij naar mij had gestuurd met een paar vragen over het leven en spiritualiteit. Hij had me gevonden via deze blog. Dit emailverkeer mondde uit tot vrij lange diepgaande gesprekken. Ik heb op al zijn vragen kunnen antwoorden waarvoor hij me ook dankbaar was en dit uitte zich in een storting van maar liefst 2525 euro dus dat was een regelrechte gift rechtstreeks vanuit de hemel waarvoor ik enorm dankbaar was en stond te bibberen toen ik buiten kwam bij de bank.

Dit had ik niet gevraagd aan hem want ik help onvoorwaardelijk dus dat was een spontane gift. Met dit geld heb ik wat zomerkleding gekocht aangezien ik niks meer had om aan te trekken, wat rekeningen betaald en mijn keukengerei vernieuwd daar dit nog energie was vanuit een ver verleden. Ook alle keuken- en badhanddoeken zijn vervangen. Bij Bol.com was er toevallig een eco-kookpottenset met anti-aanbaklaag in actie van het merk GreenPan en met een mooie appelblauwzeegroene kleur zoals de kleur op mijn keukenmuur dus dat heb ik toen ook mooi meegenomen en ben er superblij mee. 🙏😍

In januari 2020 had ik een afspraak bij de externe organisatie waar de vdab mij had naartoe gestuurd, aangezien ze daar niet meer wisten wat ze met mij moesten aanvangen, en die mij verder zouden helpen met het zoeken naar een job. Via deze organisatie was ik al een tijdje “in behandeling”. Deze dame heeft haar best gedaan maar had nog nooit iemand horen praten in de terminologie die ik gebruikte over mijn veranderd perspectief van het grotere geheel.

Via een kleine opleiding bij deze organisatie in groep die niks voorstelde, werd ik geraakt op een blokkade die diep in mij verscholen zat, namelijk de rode draad die loopt door al mijn job ervaringen, onterechte ontslagen, jaloerse vrouwen, vernederingen enz…dat knaagt aan jouw zelfvertrouwen. Nu weet ik ondertussen dat deze projecties niks met mij te maken hadden, wel met de onzekerheden van de anderen en ik eindelijk eens iets moet gaan doen met de kracht die in mij schuilt. Want het is die kracht die men heeft willen neerhalen al heel mijn leven. Dat is de rode draad.

Mijn tijd bij deze externe organisatie zat erop en ook deze dame heeft mij niet kunnen helpen dus ik viel weer terug naar de vdab. Ondertussen had ik daar een andere begeleider, deze keer een vrouw, want de vorige praatte ik zo onder tafel en vertelde ik zelf tegen hem hoe hij zijn talenten kon inzetten in de wereld dus ik was hem naar boven aan het tillen aangezien ik dwars door hem heen zag en voelde dat hij niet zo gelukkig was op die stoel. 😉

Deze vrouw die eveneens heel geduldig was met mij, heb ik slechts 1 keer ontmoet omdat toen vanaf maart de welgekende crisis uitbrak in de wereld. Met haar had ik telefonisch contact en per email maar ook zij kon mij niet motiveren om weer voor de duizendste keer te solliciteren terwijl ik diep vanbinnen voel en weet dat ik voor veel grotere dingen hier op deze planeet ben.

Dus om van die “controle” verlost te zijn had ik voor de 2de keer de melding gedaan om mij te distantiëren van mijn uitkeringen vanaf 1 juni 2020. De eerste keer heb ik dit gedaan in juli 2018 maar dit verhaal kan je lezen in volgende blog https://www.loveangels.be/mijn-ervaringen-van-najaar-2018/ en nog een ander gedeelte van mijn ervaringen lees je in deze blog https://www.loveangels.be/hoe-stem-je-af-op-de-universele-energie-en-bereik-je-innerlijke-vrede/.

Gevolg? Onbetaalde huur in juli en augustus en onbetaalde rekeningen elektriciteit van juni, juli, augustus…. Ik had stress maar niet zoveel als toen in 2018. Met de eigenaar van mijn appartement heb ik een heel goede verstandhouding dus hij had enig begrip voor mijn situatie doch hij heeft ook een gezin te voeden dus na een tijdje voelde ik dat hij zijn hypotheek druk van de bank op mij projecteerde en ik dringend moest handelen wat begrijpelijk is. Ook de energieleverancier die geen grote speler is hier is in België kon ik 3 maanden uitstel krijgen, nu heeft hij bij inschrijving van nieuwe klanten vermeld dat men verplicht domiciliëring moet nemen, heeft naar alle waarschijnlijkheid met mijn situatie te maken haha.

De oplossing? In september had ik online via Youtube contact genomen met een Nederlandse vrouw die video’s maakt over astrologie en daar ook tarotkaarten bij betrekt. Zij vertelde op het laatste van de video dat je altijd contact mag opnemen als je advies wilt en aangezien ik nog steeds niemand heb in mijn omgeving die mij fysiek ondersteunt moet ik mij beroepen op nieuwe mensen. Met haar heb ik 2 keer via Skype een gesprek gehad omdat ik toen echt nood had aan een andere stem in mijn leven die mij “oprecht” wilde helpen wat ook heel begrijpelijk is als je weet dat ik al heel mijn leven het zonder “echte, oprechte, pure” familie en vrienden moet doen maar daar komt snel verandering in, dat voel ik in al mijn vezels.

Het eerste gesprek was heel positief en ik apprecieerde ook haar tijd en vrijblijvende hulp en het 2de gesprek kwam voor mij al wat ruwer over. In het eerste gesprek was ik heel opgewekt en vrolijk. Spraken we zelfs al over een toekomstige samenwerking aangezien we op bepaalde vlakken dezelfde doelen nastreven. Tijdens het 2de gesprek was ik heel emotioneel, dit was begin september, toen het water tot aan mijn nek stond, dus die energie voelde zij ook, maar zij vertelde me dat ze me niet verder kon helpen.

Op dat moment voelde ik me compleet in de steek gelaten en weer teleurgesteld in de onvoorwaardelijkheid van de mens om je medemens te helpen….Maar feitelijk moet ik mij deze vraag stellen wat haar betreft: “Wat verwachtte ik van haar in hoeverre haar hulp moest reiken voor mij?” Zij heeft gehandeld in de mogelijkheden die ze op dat moment kon bieden. Altijd slim om dit zo te analyseren om de rust in jezelf te vinden en niet te snel te oordelen.

In dat gesprek vertelde ze me dat ik naar een organisatie moest stappen zoals ze dat in Nederland ook hebben om je financieel even bij te staan totdat je weer verder kan. Zij doelde op het o.c.m.w wat we hier in België hebben dus ik moest weer mijn trots inslikken en een afspraak inplannen wat ik ook meteen daarna gedaan heb en wonder boven wonder was dat op een donderdag dat het o.c.m.w ’s avonds open is dus ik had meteen iemand aan de lijn en kon vrijdagochtend daar al terecht. Toeval bestaat niet hé, het heeft zo moeten zijn. 😉 Deze vrouw ben ik dankbaar en haar taak was om me even wakker te schudden om te doen wat ik moest doen op dat moment.

Bij het o.c.m.w. had ik contact met een lieve begeleidster die nog niet zo lang werkzaam is daar maar ook zij heeft alles gedaan wat in haar mogelijkheden lag om mij te helpen op dat moment. In eerste instantie had ik opnieuw geprobeerd mijn uitkeringen terug te draaien maar dit resulteerde in een negatief uitsluitsel wat ik al had verwacht daar ik mij niet opnieuw had ingeschreven bij de v.d.a.b en ze nu strenger zijn geworden en je minstens 1 jaar moet wachten en je volledig bent uitgesloten vooraleer je opnieuw uitkeringen kan aanvragen.

Op dat moment zat ik zonder geld dus ook zonder voedsel om mijn kinderen te voeden en heeft ze ervoor gezorgd dat ik een voedselbon kreeg en deze dezelfde dag kon ophalen wat echt enorm veel was om met mijn fiets te halen (heb al meer dan een jaar geen auto meer) maar deze man van de voedselbank was zo lief om al het voedsel éénmalig aan huis te brengen. Intuïtief voelde ik ook dat het bij deze ene keer zou blijven wat ook zo was.

Ondertussen had ik ook gesolliciteerd om eender welke job te doen en wonder boven wonder kon ik die maandag al beginnen in 2 ploegen bij een stofzuigerzakken bedrijf hier 5 km vandaan dus kon ik mij gemakkelijk met de fiets verplaatsen. We zitten nog steeds begin september 2020. In de engelenboodschappen las ik al een tijdje dat er nog eerst een situatie in mijn leven moest komen om nog onopgeloste pijnen te helen en deze werkervaring was die situatie want ik werd omringd door alleen maar vrouwen, iets wat mij in het verleden alleen maar trauma’s had opgeleverd daar zij altijd zo vijandig reageren op mijn persoonlijkheid en voorkomen.

Mijn eerste reactie toen ik weer de 3D wereld in moest om de rekeningen te betalen, was er één van teleurstelling, frustratie en woede op het universum. Weer hetzelfde patroon, weer bandwerk en kijken naar een slavenwereld waar ik niet in thuishoor… Maar terwijl ik deze job deed wat trouwens niet zwaar was, wel monotoon en leven op de klok wanneer je shift voorbij is, heb ik heel wat geleerd over mezelf en de mensen rondom me.

De algemene sfeer daar vond ik goed omdat ik mij ook bewust niet mengde in de roddelkliekjes, eerder afzijdig op mijn eentje de pauzes doorliep, wel contact legde met een paar mensen waarbij ik een goed gevoel had en zelfs een paar vrouwen omhoog tilde door hen te complimenteren waarbij ik een fonkeling in hun ogen kon waarnemen wat mij enorm deugd deed! 🤩

Ik werd een tijdje altijd bij dezelfde vrouw gezet die een zeer lage energie bij zich had waarop ik de vraag stelde waarom het universum dat deed. Het licht versus het donker. Zij heeft ook geprobeerd mij via de ploegbaas te viseren en me te pakken op iets wat ik zogezegd niet goed deed dus ik dacht: “Hier gaan we weer, hetzelfde liedje begint weer…” Toch was er een andere vrouw waar ik een zeer goed contact mee had die mij steunde en opkwam voor mij tegenover de ploegbaas waarbij deze terugkwam op zijn mening en ik verder geen last meer heb ondervonden dus ik voelde mij universeel echt gesteund in deze kwestie. Teken dat de tijden aan het keren zijn en rechtvaardigheid geschiedt.

Wat ik hier geleerd heb is dat niet alle vrouwen mij zogezegd niet moeten en er nog heel veel vrouwen zijn die gewoon vriendelijk en lief zijn dus die angst is als sneeuw voor de zon gesmolten en ben ik oprecht dankbaar voor deze ervaring. Ook heb ik tijdens deze weken 2x een lekke achterband gehad terwijl ik sinds ik deze fiets heb, heel zelden lek rijdt, ben ik 1x heftig gevallen met de fiets van mijn dochter, omdat de band van mijn eigen fiets plat was, op weg naar mijn werk en ben ik 1x te laat gekomen terwijl ik heel stipt ben. Heeft te maken dat ik niks heb met tijd en data en ik in het moment leef. Die dag had ik er geen erg in dat ik om 12u moest beginnen in plaats van 14u.

Allemaal signalen van het universum dat ik iets doe wat tegen mijn gevoel indruist vandaar die ongelukken. Wat de lekke band betreft. Ook daar is er een trauma geheeld uit het verleden daar ik ooit te maken heb gehad met tot 3x toe dat mijn achterbanden van mijn auto werden lek geprikt in opdracht van een leidinggevende vrouw op mijn toenmalige interimjob. De politie heb opgebeld maar zij dit in doofpot hebben gestoken en ik toen ook die job heb verlaten voor die reden. De vrouw in kwestie was ziekelijk jaloers.

Ik dacht heel even dat er weer iemand het op mij had gemunt in dat bedrijf en mijn band had plat gestoken… en ik de fietsenmaker erop attendeerde goed na te kijken wat de reden was voor de platte band. De eerste keer was het een ijzerdraadje dat komt van de borstelmachines waarmee ze de straten proper maken (heb ik ooit ook voorgehad bij mijn autoband trouwens) en de tweede keer was het een stuk glas. De angst is geheeld.

De job van het stofzuigerzakken bedrijf heb ik zo’n 8 weken gedaan tot eind oktober omdat de dag dat ze aankondigde, dat was op een maandag, dat vanaf dinsdag je een verplicht mondmasker op moest doen, ik wijselijk voor mijn eigen welzijn heb gekozen en me ziek heb gemeld die week om nooit meer terug te keren. Ik heb geen angst meer voor tekorten wat financiën betreft omdat ik weet dat het universum mij steunt.

Ook heb ik in dat bedrijf een werkneemster ontmoet die mij geattendeerd heeft op mijn recht op een covid toeslag, die je voor eind oktober ten laatste moest aanvragen, als je kindergeld ontvangt waarvan ik totaal niet op de hoogte was want zoiets hangen ze natuurlijk niet aan de grote klok dus dat helpt me nu ook weer deze periode door te komen. Het heeft zo moeten zijn en ik ben haar ook enorm dankbaar ervoor!

Ik had toevallig voldoende anciënniteit om volledig uitbetaald te worden en feitelijk was ik ook een beetje ziek door de felle ascentie-verschijnselen waarbij vermoeidheid, zeer onregelmatig slaap- en eetpatroon me te parten speelt maar dit is voor het goede doel. Opstijgen naar mijn ware potentieel! Ik heb er een gratis doos stofzuigerzakken aan overgehouden en deze had ik ook toevallig nodig omdat de Blokker failliet is en ik niet wist welke ik moest aanschaffen haha. Eveneens zeer wijze lessen en genezing van mijn ziel. DANKBAAR! 🙏💖

Mijn rekeningen zijn ondertussen allemaal netjes betaald. De energieleverancier had mijn contract beëindigd omdat ze desondanks ik alle achterstanden in oktober had betaald ze het toch een reden genoeg vonden om mij onterecht als wanbetaler te bestempelen terwijl ik hen duidelijk had op de hoogte gesteld van mijn situatie.

Ook had ik hen erop aangesproken waar hun menselijkheid gebleven was maar hoe dan ook, toen ik mijn reële meterstanden doorgaf bij Fluvius kwam ik erachter dat ik teveel had betaald dus dat deze energieleverancier mij nog een serieus tegoed moest terugbetalen van 220 euro…. Dus ook weer een “toeval” en vaststelling dat alles met een reden gebeurt en het universum mij zachtjes begeleid en zorgt dat ik niks tekort kom in deze tijden. Ik heb serieus moeten aandringen bij deze leverancier om deze tegoeden gestort te krijgen daar zij het nalieten deze op tijd uit te betalen.

Waar ik ook al 10 jaar mee te maken heb is mijn ex-man die het heel leuk vindt om alle kosten van onze kinderen op mij te verhalen en dit zonder schaamte en empathie niet in zijn woordenboek staat. Hij verwacht dat ik alles van het kindergeld betaal en houdt totaal geen rekening met mijn situatie en levensloop. Hij gaat met andere woorden over lijken. Hij heeft zelfs, toen ik in een zwak moment verkeerde, geprobeerd het kindergeld af te pakken en onze kinderen op zijn adres te zetten maar daar heeft het universum geheel terecht een stokje voorgestoken.

Wij zijn als vrienden uit elkaar gegaan met een goede verstandhouding waar nu niks meer van overschiet. Onze kinderen worden in co-ouderschap opgevoed week om week dus ik ontvang geen alimentatie en dat heb ik ook nooit gewild omdat ik mijn onafhankelijkheid zeer belangrijk vind.

Hij heeft ook in zekere mate bijgedragen aan kosten zoals de smarthphones en laptop en een enkele keer wat kleding maar dan wel aan de andere kant dat mijn kinderen geen zakgeld meer ontvingen dus er staat altijd wel iets tegenover. Hij heeft nooit gevraagd of hij mij financieel kon bijstaan in de opvoeding van “onze” kinderen aangezien ik altijd te maken heb gehad met werkonzekerheid waar ik zelf niks aan kan doen en hij een vaste stabiele job heeft.

Wat er ook zeker een bepaalde invloed aan heeft gehad zijn 2 vrouwen die hij ondertussen heeft leren kennen in die 10 jaar. De eerste vrouw zag mijn foto op facebook (toen ik nog lid was) en zei tegen hem: “Amai wat een knappe ex-vrouw.” Toen wist ik al, deze vrouw gaat mij nooit moeten en dat was ook zo. Ze schoot me dood met haar jaloerse ogen en heeft me meermaals het bloed onder mijn nagels gehaald. In die tijd had ik nog frequent contact met hem en kon ik nog enigszins afspreken om zaken te bespreken over onze kinderen en heeft hij mij een paar keer oprecht geholpen waar ik hem ook dankbaar voor ben. Dat was nog de man die ik op mijn 17de heb leren kennen in tegenstelling tot nu….

De tweede vrouw waar hij nu ondertussen mee is getrouwd heb ik welgeteld 2 keer gezien en nooit echt mee gesproken. Sinds hij met haar is getrouwd heb ik mijn ex-man niet meer gehoord en gezien, alleen nog gezien bij de proclamatie van mijn zoon afgelopen juni 2020 maar we waren 2 vreemden voor elkaar en mijn zoon zat er tussenin wat ik zeer erg vind….Dat zegt al genoeg.

Toen ik deze vrouw voor de eerste keer zag en haar de hand reikte voelde ik meteen een energie waarbij ik zo snel als ik kon de ruimte moest verlaten…wat ik ook deed. Dus weer een vrouw die mij niet graag wil leren kennen desondanks ik haar niks in de weg heb gelegd, integendeel, ook hier had ik aan mijn ex-man gevraagd om elkaar nader te leren kennen maar dat verzoek werd voor de 2de keer (1ste keer met zijn vorige vriendin) niet ingewilligd dus het ligt niet aan mij dat ik een goed contact nastreef ten voordele van onze kinderen.

Zij zorgt er ook gedeeltelijk voor dat ik totaal geen hulp krijg van hem en financieel mij bewust strop wil zetten ten nadele van onze kinderen. Ik wil niet alles op haar verhalen want hij gedraagt zich al een aantal jaren zeer vijandig tegenover mij om onverklaarbare redenen…

Ik denk dat hij nog steeds kwaad is dat ik hem heb verlaten en hij nog van mij houdt want liefde en haat liggen zeer dicht bij elkaar. Daar ligt zijn les in vergeving en loslaten, dat heeft niks met mij te maken.

Toch heb ik wat mezelf betreft er definitief een streep onder getrokken, heb ik hem vergeven en ben ik klaar om mijn hart te openen en opnieuw de liefde toe te laten hetzij dan deze keer op een pure authentieke onvoorwaardelijke wijze wat ik nog nooit heb ervaren. Ik blijf erin geloven en vertrouw erop dat ik deze vorm van liefde nog beleef zodat we elkaar helpen groeien naar ons ware potentieel. Hoe mooi is dat! 😊

Op dit moment is er een kwestie waarbij ik voet bij stuk houd en ik opkom voor mezelf. Mag het? Vorig jaar heb ik de voorschotten betaald van de schoolreizen die mijn kinderen normaliter gingen doen. Mijn zoon had voorzichtig aan hem gevraagd om de helft bij te dragen als de reizen gingen doorgaan waar hij weer heel moeilijk over deed en twijfeltaal gebruikte… Ik heb daar niet voor gespaard indertijd omdat mijn kinderen van school zijn veranderd en ik voor die reden niet heb deelgenomen aan die spaarplannen.

De reizen zijn helaas door de huidige crisis niet doorgegaan waarbij ik het voorschot van de school van mijn zoon heb ontvangen maar dat van mijn dochter haar school per ongeluk op de rekening van mijn ex-man is gestort en hij dit tot op de dag van vandaag weigert terug te storten aan mij omdat hij vindt dat hij ook recht heeft op dat kindergeld…desondanks hij nu weer in een grote villa woont en niks tekort komt….

Van hebzucht gesproken maar als ik hem sprak 2 jaar geleden, dan was hij ook alleen maar over geld aan het praten, precies of hij niks anders meer kent. Vroeger deed ik de geldzaken en trok hij zich niks aan van geld maar nu sinds hij bij haar is, is geld het allerbelangrijkste in zijn leven. Als persoon is hij een schim van zichzelf geworden en ken ik hem niet meer terug. Dat is zijn karma en zijn lessen om te leren als ziel.

Om die reden nodig ik zijn energie ook niet meer uit in mijn leven en heb ik alle communicatie verbroken voor mijn eigen welzijn. Mijn kinderen zitten er ongewild tussen wat ik ten zeerste betreur en me ontzettend veel pijn doet omdat ik het zo fijn zou vinden en er altijd voor open heb gestaan om een normale gezonde verstandhouding te hebben met hem maar het moet natuurlijk van twee kanten komen.

Ik weiger nu de rekeningen te betalen van de school van mijn dochter en heb meerdere emails gestuurd naar de verantwoordelijken van de boekhouding, de directie en de organisatoren van de Italië reis die nu ook aan de bel trekken om het voorschot te betalen van deze reis, wat ik weiger, zonder enig gehoor, excuses en positief resultaat te hebben ontvangen. Het enige wat ze me vertelden is dat ze dit niet kunnen oplossen omdat dit niet binnen hun mogelijkheden ligt. Huh? Zij hebben dit bedrag toch verkeerdelijk gestort maar komen hun verantwoordelijkheid niet na. Over onrechtvaardigheid gesproken.

Mijn dochter wilt nu dat voorschot betalen want anders wordt ze geschrapt van de lijst om naar Italië te gaan want ik heb weer emails gestuurd om die schrapping tegen te houden en erop geattendeerd dat rechtvaardigheid zal geschieden en ze zich naar mijn ex-man moeten wenden als ze dreigen met incasso bureaus.

Hoe ver moet een mens gaan om eerlijkheid en rechtvaardigheid te ontvangen vraag ik mij af? In de 5de dimensie die nu al hier is kunnen dit soort situaties niet in overleven dus ik hoop oprecht dat ik zeer binnenkort hier helderheid in verkrijg en ik dit hoofdstuk ook definitief kan afsluiten. Je wordt hier gewoon heel moe van….Zo straf dat al deze daden ongestraft blijven en ik zo hard mijn best moet doen om gehoord te worden maar ook dit is weer een les om vreedzaam voor mezelf op te komen wat liefde voor het Zelf betekent.

Wat mijn familie betreft, waar ik zoals eerder gezegd bewust geen contact meer mee onderhoud voor mijn welzijn te beschermen (teveel narcistische energie), heeft mijn moeder mij in februari 2020 een whatsapp bericht gestuurd waarin ze me vertelde dat ze ging verhuizen naar de woonplaats van mijn broer. Ze wilde mij op de hoogte houden wat ik apprecieer.

Ik heb beleefd geantwoord dat ik haar geluk toewens en een andere omgeving nieuw frisse energieën biedt wat niet wegneemt dat ik tegelijkertijd ook heb gezegd dat ze de keuze maakt om bij haar geliefd kind te zijn wat altijd zo is geweest maar ik haar wel bedankte voor de lessen die ze mij heeft geleerd daar ik nu een zeer sterke onafhankelijke vrouw ben geworden die de liefde niet meer buiten haar zelf zoekt maar ze die liefde nu in haar heeft gevonden.

Als ik haar in dit leven niet meer mocht ontmoeten, ik haar zeker wel in het hiernamaals opnieuw zal tegenkomen en we weer herenigd zullen zijn. Mijn grootmoeder langs moeders kant, mijn grootvader langs vaders kant, mijn meter en peter, en mijn vader zaliger zitten op mijn schouder dus ik ben nooit alleen, ook dat heb ik tegen haar gezegd.

De vrouw waar ik jullie eerder over vertelde hier in deze blog, die mij heeft wakker geschud over het in actie schieten in mijn situatie, heeft mij toch heel goed geholpen en een totaal ander perspectief gegeven over dit geheel. Zij heeft me een mooi antwoord gegeven in het eerste gesprek dat ik met haar onderhield waarin ik haar vroeg wat ik moest doen als mijn kinderen wel contact wilden met mijn moeder, broer en zijn kinderen terwijl ik feitelijk dit zag als dat ze niet opkwamen voor hun moeder wat ik met hen heb ervaren en ze me zouden bedriegen mochten ze met hen een goede band onderhouden terwijl dat bij mij heel veel pijn zou doen. Dit laatste kan en mag ik niet eisen van hen aangezien ze nog steeds kinderen zijn, dat weet ik ook maar ik mag mijn gevoel hierin wel uiten want ik ben ook maar een mens van vlees en bloed….

Zij antwoordde dat mijn ervaringen met mijn familie, niet de ervaringen zijn van mijn kinderen desondanks ik wel al een paar situaties heb geschetst tegenover mijn kinderen waarin ik hun vertelden dat bepaalde gedragingen niet normaal waren die zij hebben beleefd zoals 2 dronken grootouders die heel fel hebben uitgehaald naar mijn dochter tot ze bibberde van de vernederingen die ze te horen kreeg, toen ze met haar gsm bezig was en ze onder mijn armen schuilde als bescherming, terwijl ik daar toen was met mijn kinderen als vlucht omdat mijn relatie afgesprongen was met een narcist en ik even het noorden kwijt was….

Of die keer dat mijn zoon verjaarde en we bij mijn broer moesten zijn die dag om de verjaardag te vieren van mijn schoonzuster, die een paar dagen daarvoor jarig was, en ze hem plechtig hebben beloofd hem ook in het licht te zetten die dag maar deze belofte totaal niet nagekomen zijn en die keer dat mijn broer achter mijn rug om met mijn zoon aan het afspreken was om hem te komen ophalen om een weekendje weg te gaan….en zo kan ik nog wel even doorgaan hoor….

Mijn broer heeft me ook nog verweten dat onze kinderen nu niet met elkaar zullen opgroeien, weer een beschuldigende 3D vinger naar mijn richting….alsof ik mij eeuwig moet laten behandelen als een projectie ventiel voor al hun onzekerheden en frustraties die niks met mij te maken hebben, nee, nee, die tijd is voor eeuwig voorbij. Ik heb eruit geleerd en zo zie ik alles voor de moment. Uit alles leer je lessen en daar ben ik hen ook dankbaar voor.

Ik heb tegen mijn kinderen gezegd dat ze nu vrij zijn om hen te bezoeken mochten ze die behoefte hebben maar dan zal het zonder mij zijn. Zij zelf moeten ervaren hoe het contact is met mijn familie en ze dan ook zelf kunnen beslissen of ze dit verder willen zetten of niet. Dat gevoel heb ik nu losgelaten en hier heb ik ook vrede en rust in gevonden.

Wat niet wegneemt dat ik altijd wel een bijzondere klik heb ervaren met de dochter van mijn broer. Als ik bij hem op bezoek was, ging ze steevast op mijn schoot zitten en was ze mij altijd aan het bewonderen met haar prachtige ogen. Ik vertrouw erop dat er een tijd komt wanneer onze wegen zullen kruisen, dit ook zal gebeuren omdat het zo heeft moeten zijn. 🙏

Hoe verloopt mijn leven nu? Zeer rustig en stabiel. Ik ben nog steeds intens gelukkig in heel mijn zijn en het alleen zijn met mezelf, samen met mijn lieve schatten van kinderen als ze bij mij zijn. Ik leef van dag tot dag, volg getrouw mijn intuïtie, leef niet op de tijd maar in het nu want alleen dat bestaat echt.

Verder heb ik in heel mijn woonkamer en keuken een heel groot gekleurd kerstlampjes lint hangen tegen de muur en gekleurde ballonnen met confetti slingers die er rond hangen. Dit is een overblijfsel van mijn dochter haar 17de verjaardag op 28/11 wat ik bewust heb laten hangen om op die manier veel kleur te brengen in deze donkere dagen zodat mijn gemoedstoestand vrolijk en blij blijft want als je die energie uitstraalt, dan krijg je dezelfde energie terug van het universum. Ook staat er een mooie echte mini kerstboom op mijn tafel te pronken. Een nieuwe vriend die nu trouw naast me staat terwijl ik deze blog vervolledig.

Focus is goed zorgen voor mezelf want als je goed zorgt voor jezelf, ben je ook in staat om voor jouw medemens te zorgen en deze te helpen waar je kan. Het enige mini-trauma wat er nog schuilt is dat van de kappers al is dit nu ook geheeld aangezien ik mijn haar zelf doe.

Ik heb er zoveel versleten omdat ze simpelweg ofwel na een tijdje beginnen te kappen in mijn haar (vrouwelijke jaloezie), teveel uitdunnen en teveel knippen, veel te veel aanrekenen voor wat ze feitelijk doen o.a. natuurlijke kappers met hun plantaardige verf wat gewoon henna is en misbruik maken van deze alternatieve manier, nooit geen kassa ticket geven en altijd verschillende bedragen tellen terwijl je hetzelfde hebt gevraagd.

Ik heb in juni 2020 zelf 17 cm van mijn haar geknipt wat nu een lange carré geworden is dus ik kan mijn haren nog vastbinden en er een dot mee maken. Mijn haren onderhoud ik nu zelf door ze te kleuren met blonde henna, puur natuur van planten afkomstig en onschadelijk voor jouw haren, en de puntjes zelf te knippen door middel van de paardenstaart techniek.

De behandeling met henna is wel wat omslachtig en modderachtig maar ach, ik ben toch heel goedkoop gesteld en mijn haar is dankbaar. Henna werkt verzorgend en is tegelijkertijd een masker dus wat wil je nog meer? Ik gebruik het merk Khadi en meng 2 dozen samen. Sunrise en Medium blond. Ik bestel deze bij Ecco Verde onlineshop. Ze is nog nooit zo stevig en levendig geweest als nu. Ik was ze ook enkel met shampoo zonder siliconen, parabenen en sulfaten en nooit meer met conditioner wat ook resulteert in deze weelderige haardos en mijn wilde manen zich nog nooit zo gelukkig hebben gevoeld. 🥰

Wat mijn missie als lichtwerker betreft hoop ik zeer binnenkort ook daar heel wat helderheid in te krijgen aangezien ik vorige maand nog een sollicitatie heb gedaan als begeleider voor jongeren in moeilijke gezinssituaties maar werd niet weerhouden dus ik ga ervan uit dat De Bron nog iets beters voor me in het verschiet heeft.

Ook blijven geloven en vertrouwen in het onbekende en in het NU leven is heel belangrijk aangezien al mijn zekerheden zijn weggevallen en zeker wat het financiële plaatje betreft maar ik laat los en weet dat er altijd net op tijd oplossingen verschijnen en dat heel het universum achter mij staat. Dat geeft mij die innerlijke rust. Pure OVERGAVE en een blind vertrouwen in de Universele energieën is een must heden ten dage. Aandacht op liefde in al zijn facetten en het licht zien in jezelf en de wereld om je heen.

Ik wandel heel veel in de natuur en doe vele kilometers om rust te vinden en ook die helderheid want ik heb nu het gevoel dat ik duizenden taken heb en door de bomen het bos niet meer zie. Deze taken zijn: spirituele centra oprichten, zelfvoorzienende tiny house gemeenschap uit de grond stampen, 5de dimensie scholen starten, boeken schrijven, workshops en lezingen geven wereldwijd, motivatie speeches geven en optreden voor een enthousiast publiek om liefde en positieve energie te verspreiden enzo…..

Kwestie is geen kennis meer op te nemen maar datgene wat ik weet in de praktijk zetten want als je altijd maar kennis opneemt en dit niet verwerkt, dan geraak je inderdaad mentaal uitgeput. Geen woorden meer, maar daden, met de juiste zuivere intentie en een positieve mindset richting mijn droomleven. Vele kleine stapjes maken één grote.

Ik zit voor de moment in de illusie dat ik eerst heel veel mensen nodig heb om al die grote projecten te starten die al jaren in mijn hoofd wonen maar als ik gewoon eens begin met iets en zie dan waar het eindigt. De energieën zijn er nu wel klaar voor om effectief alles te manifesteren waar ik reeds jarenlang voor geploeterd heb door te werken aan mezelf. Al de initiatieven die ik reeds heb uitgevoerd in het verleden om een zaak te starten en mensen samen te brengen zullen nu wel hun vruchten afwerpen omdat we in een ander tijdperk zitten waar ik mij echt thuis voel.

Toch is de 5de dimensie in het Aquariustijdperk ook een tijd waar samenwerken met gelijkgestemde zielen centraal staat om de vernieuwing op deze prachtige planeet te realiseren waar deze zo naar snakt voor de moment. Samen bereik je nu éénmaal meer dan op je eentje dus ik kijk er alvast ontzettend naar uit om eindelijk mijn soultribe te ontmoeten zodat we elkaar weer in de armen kunnen sluiten en we weer één zijn en met deze kracht is alles mogelijk.

Ik voel in heel mijn lichaam dat er heel grote veranderingen aan zitten te komen want ik wil deze week ook plots geen bewerkt voedsel meer eten dus even geen vervangvlees zoals groentenburgers maar eten dat puurder is zonder additieven en zelf gemaakt. Fruit smoothies met verse gember, een vegan cake, wortelsoep… Feitelijk heb ik weinig eetlust want ik eet maar 2 keer per dag, zal ook wel iets te maken hebben met het ascentieproces waar mijn lichaam doorgaat. Ik drink veel water en moet vandaag heel veel naar het toilet. Reiniging! Haha! 👍😁

Ik ga stilletjes afsluiten hier en heb gezegd wat ik wilde zeggen. Mag ik hopen dat ik jullie hiermee op de één of andere manier geholpen heb of geïnspireerd want dat is mijn doel, zoveel mogelijk zielen helpen zodat ook zij kunnen vertrouwen in de prachtige liefdevolle wereld die we met ons blote oog niet kunnen waarnemen maar die wel echt bestaat.

Heel veel dikke warme knuffels en ontelbare dikke zoenen,

Inge 💖💖💖