Dag lievelingen,

Ik dacht nog eens een blogje te schrijven aangezien deze wereld kreunt onder de energetische zeer pittige verschuivingen en ik jullie wil helpen je perspectief met een open geest te bekijken in plaats van je te focussen op alles wat “schijnbaar” dreigt verkeerd te lopen. En ik zeg opzettelijk schijnbaar omdat niets is wat het lijkt. We leven in een illusie vandaar dat de wereld nu op het punt staat zich voorgoed te bevrijden uit de matrix waar ze eonen in gevangen zat georkestreerd door het duister.

In eerste instantie is er veel aan het transformeren in onze lichamen. Zelf ondervind ik dat de ascentie symptomen een paar trapjes in versnelling zijn geschoten en de kunst is altijd te luisteren naar je lichaam omdat deze heel veel moeite heeft al deze kosmische energieën te verwerken. De zonnestormen, Shumann Resonantie en fotonenenergie waarmee we te maken hebben reiken ongekende hoogten.

Mijn slaapritme is anders. Soms slaap ik ’s nachts gewoon niet of word ik wakker om 4u en sta ik op of slaap ik gewoon de klok rond. Deze week had ik ook 2 dagen heel felle hoofdpijn, migraine-achtig maar dat hoort allemaal bij de transformaties die nu gaande zijn dus ik heb me daar nooit zorgen over gemaakt. Het hoort erbij. Moeder Aarde transformeert en haar oppervlakte bevolking ook.

Wat ik ook ervaar zijn zware benen, duizelingen in mijn hoofd, moeite om mijn evenwicht te behouden, vermoeidheid dat dan daarna overgaat tot heel felle activiteit, geen honger hebben, veelvuldig plassen, woorden die ik vergeet of dat ik me verspreek en niet goed uit mijn woorden kan komen en mijn rechterschouder waar druk op zit wat dan uitstraalt naar mijn vingers die vervolgens een slaapgevoel geven. Ik heb ergens gelezen dat onze schouders het 6de en 7de chakra zijn waar onze engelenvleugels zich bevonden en deze nu gevoelig zijn omdat we stilaan klaar zijn om uit te vliegen om vol in onze kracht te gaan staan. Een thema van dit jaar trouwens.

Soms heb ik wel hongeraanvallen en eet ik ’s nachts frieten met mayonaise, botherhammen of chips. Ik heb vernomen van Marjolein dat dit het ego is die aan het verliezen is en zich wilt hullen in vet vandaar de vettige trek in hartig voedsel. Zij beschrijft haarfijn wat er allemaal in jouw lichaam gebeurd tijdens deze ascentie tijd. Via volgende link lees je haar meest recent kosmisch verslag: http://ver-p-lichtekost.blogspot.com/2022/03/kosmos-ascensie-journaal-zaterdag-5.html

Al deze lichamelijke ongemakken zijn van voorbijgaande aard dus accepteren dat ze er zijn voor een goed doel en jezelf extra veel aandacht geven. Altijd luisteren naar de behoeften van jouw lichaam is de boodschap.

Een energie update over de zonnestormen en fotonenenergie van vandaag lees je via volgende link: http://ver-p-lichtekost.blogspot.com/2022/03/de-energie-van-dit-moment-martha-krul_6.html#more

Ik ben in het verleden een keer naar de oorspecialist en dokter gelopen omdat ik dacht dat er iets aan mijn oren was. Ik hoorde een pieptoontje en onlangs voelde ik dat er precies een stop in zat. Zowel de specialist als de dokter konden niks vinden. Alles is compleet normaal. Deze ongemakjes zijn dan ook kort daarna verdwenen als sneeuw voor de zon zoals dat is met alle ascentie symptomen.

De medische wereld kent niks van de kosmos en ascentie omdat ze zich enkel richten op de pleister van de wonde en zich niet verdiepen in de oorzaak en het grotere geheel. Dit is geen verwijt maar een feit. Ons is nooit bewust geleerd hoe onze lichamen werken en wat we er allemaal mee kunnen doen. Het oneindige fantastische Universum kent vele vele geheimen en nu is de tijd eindelijk aangebroken dat zij al haar geheimen zal onthullen aan iedereen die hiervoor openstaat en wilt groeien. Je zal dan verwonderd zijn hoe jouw leven verandert naar het leven van je wildste dromen!

Wat je nu het beste kan doen is heel goed voor jezelf zorgen, rusten als je lichaam dat vraagt, de natuur is je beste vriend om je batterijen op te laden en je trilling hoog houden door liefde en licht te sturen naar alles en iedereen. Iedere ziel is goed van hart, alleen de ene heeft meer te verwerken dan de andere maar weet wel dat iedereen zijn best doet naar zijn beste vermogen.

Doe alles wat je kan binnen je mogelijkheden om vriendelijk te zijn, iedereen te begroeten met een goedendag als ze je passeren op de straat, iemand te helpen, je aangeboren gaven delen met de wereld, te lachen, kortom je licht te laten schijnen en zonder oordeel met liefde vrede uit te stralen naar je omgeving.

Op die manier help je mee het verschil te zijn waar deze kreunende wereld nu naar snakt. Moeder Aarde en De Oneindige Intelligentie zijn je eeuwig dankbaar. Het enige wat ze willen is dat wij vreedzaam in harmonie met de kracht van liefde met elkaar samenwerken en leven. Enkel dan via het eenheidsbewustzijn kan deze transformatie naar de 5de dimensie en hoger tot voltooiing komen.

Het alternatieve nieuws waar ik dagelijks naar kijk zijn de volgende 2 websites: http://ver-p-lichtekost.blogspot.com/ & https://www.wakkeremensen.org/

De reacties die ik steeds lees van mijn collega lichtwerker is van het youtube kanaal “Ware Kracht”. Ilona resoneert met mij wat energie trilling betreft vandaar dat ik haar nu in het licht zet. Ze straalt als de zon, is heel positief, ontzettend lief en vooral authentiek!

Zij maakt video’s over de huidige situatie in de wereld en trekt daarbij tartotkaarten. Soms hoor ik een video volledig uit maar vaak vind ik de reacties van de mensen onder de video’s nog interessanter omdat ik dan zie hoe mensen erin staan en wat voor nieuwtjes ze me nog kunnen vertellen kwestie hoe het er echt aan toe gaat in de wereld in plaats wat we op fysiek niveau waarnemen. Je kan haar volgen via deze link: https://www.youtube.com/c/WareKracht

Gisteren heb ik een fantastisch dagje achter de rug! Normaliter ging ik koudwater zwemmen met mijn lichtfamilie maar een heel lieve zielenzus heeft me gisteren meegenomen naar het mooie Valkenburg en dat wilde ik in geen geval missen aangezien ik al een aantal jaren niet meer in Nederland was geweest omdat ik geen auto meer heb en met het openbaar vervoer is dat geen ideale verbinding. Ik heb een oranje auto aan het Universum besteld maar hij is nog niet geleverd haha! 😜🧡

Daar zijn ook al een tijdje alle dictatuur regeltjes weg en de sfeer was alsof het nooit anders is geweest. Niemand die daar nog een muilluier op heeft! Geweldig! We hebben lekker genoten in de stralende zon van de vele gezellige terrasjes die Valkenburg rijk is.

Daarna zijn we nog gestopt in Opgrimbie/Maasmechelen om daar nog een avondwandeling te doen in het prachtige natuurdomein Duivelsberg, de vallei van de Kikbeekbron waar je een zeer groot prachtig meer kan bewonderen. Je kan je auto zetten aan het duivelsbergcircuit en aan de overkant van de weg kan je via de hondenlosloopzone Kikbeek zo het natuurgebied binnen wandelen. Meer info vind je hier: https://www.natuurenbos.be/duivelsberg#tabs4

We hebben veel gekletst over allerhande onderwerpen waaronder de huidige wereldse situatie en toen we daarover bezig waren kwam me onderstaand citaat weer voor de geest van Albert Einstein. Deze heb ik al gedeeld in een blog in het verleden maar dan in het Engels.

Dit is wat ik nog steeds ervaar als ik hier in België boodschappen ga doen en op de straat. In 2 winkels onlangs heb ik mijn innerlijk vuur niet kunnen blussen haha dus heb ik mijn stem weer luidop laten horen. Zaadjes planten is nog altijd niet verboden hé. De verhalen lees je na het citaat. 😉

Albert Einstein zei:

“De middelmatige geest is niet in staat de man te begrijpen die weigert blindelings te buigen voor conventionele vooroordelen en ervoor kiest om in plaats daarvan zijn mening moedig en eerlijk te uiten.”

Ik zeg dat ‘middelmatige geesten’ de belichaming zijn van de volgende uitspraak: ‘Gemiddelde geesten verwerpen alles wat verder gaat dan hun eigen begrip en realiteit. Helaas zijn de middelmatige geesten niet in staat de waarheid te zien, ook al weten ze dat hun meesters tegen hen hebben gelogen en blijven ze tegen hen liegen, toch luisteren zij (de middelmatige geesten) nog steeds naar elk woord dat hun meesters zeggen alsof het de evangeliewaarheid is terwijl ze de waarheid ontkennen die voor hen ligt.”

Hun meesters: de elite, de goddelozen, de democratische partij en de nepnieuwsmedia, zijn degenen die de ‘middelmatige geesten’ voor de waarheid hebben verblind, en hun middelmatige geest weerhoudt hen ervan.

Dat is gehersenspoeld.

_______________________________________

Een maand geleden vermoed ik was ik geheel uitzonderlijk in een Belgisch warenhuis waar het binnen niet zo gezellig is en je alles per grote hoeveelheden kan aankopen, en ik liep met mijn muilluier naar binnen onder mijn kin toen ik een winkelbediende passeerde die zei:” Mevrouw, mevrouw, je moet je mondmasker correct dragen.” Ik deed alsof ik ze niet hoorde en liep gewoon door waarop zij mij achterna kwam en me attendeerde deze keer te gehoorzamen.

Burgerlijke ongehoorzaamheid is iets wat de massa eens wat meer zou kunnen toepassen, dan was dit wereldcircus allang afgelopen.

Ik zei of ze dit zelf nog wel allemaal normaal vond en het enige wat de winkelbedienden telkens herhalen (ze zijn zo geprogrammeerd door hun oversten) dat dit de regels zijn en ze boetes krijgen indien er inbreuken geschieden op die absurde ongezonde regeltjes die onze gezondheid schaden. (Ja muilluiers maken je enkel monddood, voor de rest dienen ze voor niks en schaden ze je omdat je je eigen uitgeademde lucht opnieuw inademt….)

Ik zei:” Weet je wat, ik dien klacht in want ik vind jou niet vriendelijk en je dwingt me iets te doen waar ik niet achtersta.” Zij zei:” Prima, moet je mijn gegevens nog hebben?” Ik zei nee, doei! Waarop ik de winkelkar liet staan en in alle furie voorbij de kassa’s passeerden waar zo’n tientallen mensen stonden aan te schuiven want in die winkel gaat dat ook zo traag altijd omdat ze nog kassa systemen gebruiken die zeer ongezond zijn voor de winkelbedienden (rug bukken) en heel primitief goedkoop zijn gemaakt zodat zij nog meer winsten kunnen vergaren.

Ik riep keihard over heel die massa:” C….a bestaat niet! We leven in een dicatuur! Die mondmaskers dienen voor niks! Word wakker!”

Man, dat deed zo’n deugd haha! 😄

En toen ik buiten op de parking kwam werd ik nog uitgemaakt voor gekkin. Tja, wij zijn de wappies hé, degene die zich verzetten en niet in al dit nepgedoe geloven en al deze bagger die de bevolking over ons uitstrooien maar slikken terwijl wij hen willen helpen wakker te worden voor de echte waarheid!

Het 2de verhaal deed zich voor afgelopen vrijdag. Ik ervan uitgaande dat de regeltjes al afgeschaft zijn, liep ik nietsvermoedend een winkel binnen waar ze goedkope schoonheids- en verzorgingsproducten hebben zonder muilkorf weliswaar, toen de winkelbediende meteen vroeg of ik een mondmasker bij had? Ik zei:” Nee dat heb ik niet maar ik heb enkel een kapperschaar nodig en dan ben ik terug weg. De regels zijn toch afgeschaft?” Waarop zij zei:” Nee er is nog niks definitief, er volgt nog een bespreking.”

Ik zei: “Serieus? En jij gelooft dat allemaal? Wij leven in een dictatuur, dat weet je toch wel.” Zij zei:” Ja maar er volgen boetes als de regels niet worden toegepast. ” (een gehersenspoelde ANGSTzin die ze steeds maar blijven herhalen als een mantra ingeklopt door hun oversten…) Schrijnend, zeer schrijnend.

En toen gebeurde het hé, ik werd kwaad en zei schaap tegen haar, keihard! Schaap! Waarop ik de winkel verliet zonder kapperschaar. Ik heb nog nooit iemand uitgemaakt maar het werd me teveel. Al deze nepshit waar de mensen blindelings als schapen nog in geloven. Nog steeds zo ver weg zijn en zich nog steeds geen vragen stellen of alles wat de Roverheid ons oplegt nog wel klopt. Wat duurt die ontwaking toch lang zeg….na 2 jaar nog zoveel slapers…. Daar word je moedeloos van.

Vandaar dat ik verwacht dat het nu echt niet meer lang duurt vooraleer het tij gaat keren in de goede richting. De Nieuwe Energie is al hier en dat voel ik! Ook de lente is er, zalig!

Wat is er bijvoorbeeld echt aan de hand in Oekraïne? Oorlog? Nee geen oorlog maar een opruimactie die door de White Hats en de Galactische Federatie van het Licht wordt geleid. Een zuiveringsactie om de laatste restjes van het duister op te ruimen. President Poetin wordt nu afgeschilderd in de media als de nieuwe Hitler terwijl hij degene is die samen met de president van Oekraïne ervoor zorgt dat al de laatste tentakels van de cabal definitief worden geëlimineerd.

De media schildert Poetin nu af als de slechterik net zoals ze een paar jaar geleden deden met President Trump die trouwens ook werkt voor de White Hats en nog steeds President is. The White House wordt al jaren niet bewoond en de beelden waar je ziet dat Biden op zijn president stoel zit is op een andere locatie opgenomen. Allemaal nep dus. Hetzelfde als de eerste man op de maan landing indertijd, allemaal opgenomen in studio’s. Biden is allang geëxecuteerd en degene die je nu ziet is een avatar, kloon of nep acteur.

De echte Poetin is ook allang vermoord door de cabal en degene die je nu ziet is een look-a-like die nu heel hard wordt beschermd door de White Hats en de Buitenaardse Wezens.

GOED NIEUWS! 3/4 van de mensheid is al bevrijd van de duistere elite!

Er komt dit jaar een officiële datum waar de mensheid zal bevrijd zijn van alles wat hen reeds eonen lang heeft geteisterd. Superrrr! 😍

Dit jaar is het jaar van de onthullingen op fysiek niveau! Er gaat nu zichtbaar worden wat al heel lang achter de schermen plaatsvindt!

Waar ik al deze informatie vandaan haal is van een journalist die in Japan woont Benjamin Fulford. Via volgende links kan je nog 2 updates lezen van hem die gedetailleerd weergeven wat de echte waarheid is van de situatie in Oekraïne en de rest van de wereld. https://www.wakkeremensen.org/artikelen/benjamin-fulford/niet-alleen-de-vs-maar-het-hele-westen-is-faillietzowel-financieel-of-moreel/

https://www.wakkeremensen.org/artikelen/benjamin-fulford/de-mensheid-wordt-bevrijd-nu-de-witte-hoeden-alliantie-tot-de-aanval-is-overgegaan/

Ook deze lichtwerker volg ik James Gilliland, zijn allernieuwste update lees je via deze link: https://www.wakkeremensen.org/channelingen-a-j/eceti-james-gilliland/maandelijks-nieuws-updates/ Hij vertelt onder andere dat alle oorlogsbeelden die je nu in het nieuws ziet van Oekraïne nep zijn. Ze gebruiken oude oorlogsbeelden of ze huren mensen in daar ter plaatse die dan acteren alsof ze in een oorlog zitten. Zo werkt de nepnieuwsmedia. Ze doen echt alles om de masse in angst en wanhoop te houden. Eerst was er de neppandemie, nu de “zogenaamde” oorlog. Toch ziek, vind je niet?

Ik voel mee met alle zielen die nu hard worden getroffen in deze gebieden. Ik voel ook mee met iedereen die hun dierbaren en naasten hebben verloren. Toch weet ik dat al deze zielen die nu de aarde verlaten en hun lichamen afleggen hiervoor gekozen hebben voor ze incarneerden hier op deze planeet. Velen van hen zullen dan helpen aan de andere kant van de sluier om al deze schijnbare terreur en ellende definitief te doen stoppen zodat Moeder Aarde weer kan baden in het paradijs dat ze is en altijd al was.

We zitten in een historische revolutionaire nog nooit eerder vertoonde planetaire bevrijding waar wij de hoofdrolspelers zijn!

Heel het Universum zit op de eerste rij te kijken naar dit wereldtoneel en ze eren ons allemaal! We worden gesteund en geholpen door alle goedaardige binnen- en buitenaardse wezens!

Er gaat een tijd aanbreken waar zij zich aan ons gaan laten zien en zullen ze hier in grote getale landen met al hun schepen. Ook gaan er dan herstelschepen landen waar je binnenstapt indien je iets aan je gezondheid hebt en waar je volledig genezen weer buitenstapt. Hoe cool is dat!

Onze lichamen hebben hier in deze zware 3D wereld het flink te verduren gehad met alle gif dat ze bewust in de lucht en in onze voeding hebben gespoten en verwerkt dus gaan we mogen proeven en ervaren van al deze hoogtechnologische apparatuur om ons volledig te genezen.

Wees ervan overtuigd dat de White Hats en de Galactische Federatie van het Licht voor de moment de volledige controle hebben over planeet aarde. Het licht heeft gewonnen en dit al een heel tijdje. Wat je nu ziet als zijnde “negatief” of “onderdrukkend” dient om de mensheid nog meer te helpen ontwaken zodat zoveel mogelijk zielen de ascentiebrug kunnen oversteken naar de 5de dimensie.

Geen enkele ziel gaat verloren! De zielen die nu nog niet klaar mochten zijn om te ontwaken blijven gewoon in de 3de dimensie om hun lessen verder te vervolgen.

Je hebt de keuze zoals ik jullie al eerder zei, ofwel laat je je leiden door angst en voed je jezelf met alles wat er zogenaamd verkeerd gaat in deze wereld en help je op die manier mee met het nog meer creëren van ellende want jouw gedachten zitten in het collectieve bewustzijn van de massa ofwel verleg je je focus op alles wat goed gaat met jezelf, je omgeving en de wereld en volg je jouw hartsverlangen ongeacht wat er om je heen gebeurd.

De kracht van liefde, vertrouwen, geloven, eenheid, eenvoud, natuur, harmonie, blijheid, humor, geluk, licht, dansen, zingen, overgave, loslaten en je hart volgen zal je brengen naar alles waar je ooit van hebt gedroomd maar nu wordt het realiteit!

Vandaag een ticket besteld voor I love the 90’s op 14 mei @ Hasselt! Yesss! Samen met mijn lieve zielszus ga ik alle remmen losgooien daar! Dat gaat enorm deugd doen! 😜 Eerst op 19 maart nog een feestje bouwen met onze wakkere groep Noord-Limburg! Benieuwd hoe dit zal zijn! Dansen en plezier maken! Zo verhoog je ook je trilling die Moeder Aarde doet genezen dus let’s have FUN and DANCE your ass off! 💃✨🎉

GOED NIEUWS!!!!

Ik hoor langs alle kanten dat het loslaten van Gesara in de wereld voor elk moment kan zijn. In de kosmos bestaat tijd niet want alles gebeurt nu. Vandaar dat ik hieronder een channeling deel van 2 jaar geleden die nu zeer relevant is voor de huidige energieën.

Fasten your seatbelts dear brothers and sisters because a better world is on track!

Zoals ik al dacht en ik leefde er ook naar is dat ik geen angst heb voor tekorten en worst case scenario’s omdat ik weet dat het Universum aan mijn kant staat en me altijd zal steunen omdat ik dit al meermaals heb ervaren de laatste jaren. Deze verhalen heb ik allemaal gedeeld op mijn blogwebsite hier.

In de wakkere kringen woedt er een bepaalde angst. Angst voor een black-out, angst voor een atoomoorlog, angst voor een massa lijken die ze moeten gaan opruimen (ze willen zelfs al pakken kopen tegen de stank) = conditionering van vroegere WO ervaringen of vernemen ze dit van familieleden, angst om zonder voeding te vallen dus slagen ze een voorraadje in voor een paar weken of maanden, angst om zonder stroom te vallen dus schaffen ze een vuurpitje aan en een kachel op petroleum, 5G die ons gaat ziek maken, en ga zo maar verder….

Er zijn verscheidene bio-labs opgeblazen in Oekraïne waar vaten lagen met de gifstof die de vliegtuigen gebruikten om onze lucht vol te spuiten, de welbekende chemtrails.

Al gemerkt dat de luchten mooi zuiver zijn heden ten dage? Het weer wordt ook niet meer gemanipuleerd en onze buitenaardse vrienden zijn druk bezig om het luchtruim zuiver te houden en zijn we beschermd tegen alle kwaadaardige indringers om ons nog verder te schaden.

5G is vervangen door helende energie dus dit wordt nu ook geleid door het licht. Geloof en vertrouw daarop.

De eerste reactie die ik gaf ivm de angst voor voedselschaarste was dat wij wel op de hoogte zijn van wat er achter de schermen plaatsvindt en velen van de wakkeren zich al voorbereiden maar al degene dan die nu nietsvermoedend nog in de ratrace zitten en zich van geen kwaad bewust zijn? Denk je dat De Bron hen in de steek zal laten en laat verhongeren? Nee hoor.

Desondanks ze weten wat er echt aan de hand is in de wereld laten ze zich ook leiden door angst. En als ik daar iets over zeg dan zeggen ze dat dit geen angst is maar jezelf voorbereiden. Dus verbloemen ze het verhaal. Je bereidt je voor, voor iets wat er nog niet is en nooit zal plaatsvinden dus je zit met je hoofd in de toekomst en niet in het nu. Je maakt je onnodig zorgen voor iets wat er nog niet is dus waarom je energie daaraan verspillen?

Waar je aandacht aan geeft, groeit dus wees bewust waar je je focus naar richt want dat is wat je manifesteert en deze energieën zijn nu heel sterk! De tijd tussen denken en realiseren is heel kort! 😉

Ik heb me heel eventjes laten verleiden om toch ook maar een klein voorraadje eten in te slaan maar die voorraad ben ik nu gewoon aan het consumeren hoor. Ik liet me overhalen door een soulbrother die zei:” Doe het dan voor je naasten als zij in nood zijn.” Enkel met die intentie had ik extra voeding ingeslaan om anderen te helpen want ik geloof niet dat we zonder voeding gaan vallen en Saint-Germain bevestigt dit hieronder dus mijn intuïtie heeft weer gelijk.

Dat is de key hé lieve mensen, 100 000 % vertrouwen op jouw buikgevoel/intuïtie = Goddelijke leiding. God die in jou leeft en je nooit in de steek laat!

Hieronder volgt een stukje van een channeling van Saint-Germain gedateerd op 28 november 2020.

Binnenkort zullen de andere landen Gesara inzetten en dan zal er één enkele munt zijn, ondersteund door echte rijkdom. En het zal digitaal zijn, want het zal deel uitmaken van het Quantum Financial System (QFS), dat al werkt, hoewel het nog niet bekend is gemaakt.

Hoewel hun duivelse plannen worden onthuld met de bedoeling ze te vrezen, moet je hier niet over nadenken. QUANTIC COMPUTERS die al gebruikt worden zijn uitgerust met een ALIENIGEN TECHNOLOGIE, ONBEKEND OP AARDE, bewogen door plasma en tachionische energie, en bezitten tevens Kunstmatige Intelligentie.

DE CABAL KAN NOOIT DAT SYSTEEM HACKEN, noch het witwassen van geld bevorderen, noch stelen van burgers.

JULLIE HEBBEN ALLEMAAL JULLIE EIGEN REKENING, EN JULLIE KUNNEN DIE REKENING VRIJELIJK MANIPULEREN. Omdat de kwantumcomputer onmiddellijk en in real time elke poging tot fraude, diefstal of wat dan ook detecteert en de gevraagde transactie automatisch blokkeert. Ik vraag jullie, mijn vrienden, om niet bang te zijn of bevreesd te zijn.

Ik verzeker jullie dat jullie en jullie families veilig zijn. NIEMAND ZAL ZONDER GELD KOMEN TE ZITTEN VOOR HUN LEVENSONDERHOUD EN FAMILIE.

DE CABAL IS AAN HET PROBEREN OM ZIJN MACHT TE BEHOUDEN EN GEEFT ZIJN LAATSTE KRACHTEN AF, en past een globaal ′VERBRAND LAND′ beleid toe. OF HET ZIJ, ALS DE PLANEET NIET ONDER ONZE HEERSCHAPPIJ STAAT, KAN NIEMAND HET HEBBEN. Maar hun kracht raakt op, en dat weten ze. Elke dag is er een nieuwe overwinning van het Licht. Er zijn elke dag meer arrestaties.

Het grootste deel van die planetaire elite zit al achter de tralies in Guantanamo. Of onder huisarrest. Wij staan hun aanval op de mensen niet meer toe, en wij hebben elke poging tot een derde wereldoorlog geëlimineerd.

De Galactica heeft al het atoomarsenaal van de Aarde geneutraliseerd. Plus, ZIJN DEEL VAN NESARA en GESARA, HET EINDE VAN ALLES EN ELKE OORLOG OP DIE PLANEET. Inclusief een internationale wapenstilstand. Van nu af aan zullen alle volkeren van die planeet in vrede en harmonie met elkaar leven.

Kortom, er zullen geen oorlogen meer zijn. Elke burger zal meer dan genoeg hebben om een dak, voedsel op tafel en gezondheid voor iedereen te hebben. Of je nu een baan hebt of niet, er zal altijd geld op je rekening staan.

De rol van de banken zal een heel andere zijn. Met het nieuwe financiële systeem zal er sprake zijn van kwijtschelding van alle bankschulden. Ze zijn al begonnen met het kwijtschelden van de schulden van de armste landen.

Hypotheek- en crediet- of debetkaartschulden worden sowieso kwijtgescholden. Het zal een manier zijn om mensen ten minste een deel waarvan ze tijdens hun leven van zijn beroofd terug te geven.

Water-, licht- en verwarmingsrekeningen zullen worden verwijderd door bijvoorbeeld het vrijgeven van vrije energie patenten. Energie wordt vrij en vrij voor iedereen, waar ter wereld je ook woont. Plus, de inkomstenbelasting wordt geëlimineerd.

Er komt één enkele belasting van 14 % op consumptiegoederen, met uitzondering van medicijnen, voedsel, huizen of tweedehands auto’s, en vooral op alles wat eerst nodig is voor het leven op aarde.

IEDEREEN ZAL REPLICATIE MACHINES HEBBEN DIE ONMIDDELLIJK ALLES KUNNEN REPLICEREN, OF HET NU GAAT OM VOEDSEL, KLEDING OF WAT DAN OOK. In feite zal het leven heel anders zijn dan alles wat ze hebben gekend.

De Aarde zal een volwaardige Melkweg samenleving hebben. Er zullen geen mensen meer zijn die honger lijden, geweld, of iets dat een lage vibratie vertegenwoordigt, omdat de planeet, die een levend wezen is, zich verplaatst naar de Vijfde Dimensie, met jullie erbij.

ER ZULLEN GEEN ZIEKENHUIZEN ZIJN, GEEN VACCINS, ZELFS GEEN ZIEKTE. Het is bijna zover totdat MEDBED’s, of medische bedden, worden vrijgegeven aan het publiek, welke in een kwestie van minuten, alle en elke ziekte van vóór de toekomst zullen genezen.

Ieder mens zal zijn vrijheid terugkrijgen en een welvarend, rijk en gelukkig leven leiden. En dat alles ligt om de hoek.

Dus besteed geen aandacht aan de catastrofale visie op de plannen van Cabal. (Global Reset) Ze zullen niet worden uitgevoerd, dat verzeker ik u. IK VRAAG JULLIE ALLEMAAL OM DE VRIJHEID VAN HET ZIJN EN DE OVERWINNING VAN DE KRACHT VAN HET LICHT TE VIEREN, VANAF NU!!!

WORD WAKKER VOOR DAT NIEUWE EN PRACHTIGE LEVEN VAN VRIJHEID, DAT OP JULLIE WACHT. EN WEES GELUKKIG!!! GEEF DE ANGST OP EN VERVANG DAT GEVOEL VOOR LIEFDE. Ik laat jullie achter met al mijn liefde voor ieder van jullie. JULLIE ZIJN NIET ALLEEN EN DAT ZULLEN JULLIE OOK NOOIT ZIJN.

IK BEN JULLIE BROEDER EN VRIEND ADAMUS SAINT GERMAIN.

Gechanneld door Ngari

Vertaling: Martien 

De volledige channeling kan je lezen via een link van mijn blog die hierin verwerkt is https://www.loveangels.be/energy-news-solitude-hybrid-minds-dawning-ft-emily-jones-you-got-me-ft-alexa-harley-monrroe-the-stubru-greatest-switch-top-100-mixed-koen-mertens-%f0%9f%98%8d/

Nog even dit: er heerst een beetje verwarring heb ik al gemerkt als ik met mensen in gesprek ben in verband met de Great Reset van Klaus Schwab en the Great Awakening van het Universum, met andere woorden onze spirituele ontwaking naar ons ware potentieel wat de elite al eonen lang wilt tegenhouden maar ze nu deze keer niet is gelukt.

De Great Reset is van de cabal/elite die verkondigt dat we een basisinkomen krijgen en we niks meer zullen bezitten. De elite wilde ons uitmoorden met de vaccins wat ze niet gelukt is en met 1/4 van de mensheid de planeet aarde verderzetten en ons misbruiken als hun werkslaven waar we tot nu toe altijd hebben in geleefd feitelijk alleen gaven ze ons de schijnwaarheid dat we vrij waren als ze ons maar volledig konden “controleren” dus dat is eveneens een schijnvrijheid.

Klaus Schwab heeft hier een heel boek over geschreven. Heb dat bewust nooit gelezen omdat ik een visionair ben en me wil focussen op het bouwen van de Nieuwe Wereld die geleid wordt door de Universele Wetten (de enige wetten die echt bestaan) van ons oneindig en magische kosmos en wij als spirituele wezens nu ascenderen samen met Moeder Aarde naar de 5de dimensie en hoger.

En omdat ik me niet wil focussen op wat ik zou vrezen want wat hij schrijft is gebeurd in een negatief energieveld en daar wil ik mij niet mee verbinden. Dat wilt niet zeggen dat ik het donker niet wil zien want ik heb hier sinds 2018 al ontelbare malen het donker benoemd want zonder donker kan er ook geen licht bestaan. Het donker helpt ons nu te ontwaken. Zij spelen ook een rol zoals wij allemaal, alleen zitten zij volledig ver weg van De Bron afgekoppeld waardoor ze over lijken gaan gedrag kunnen uitvoeren. Ze hebben geen geweten en geen gevoel.

Stuur ze veel liefde, genezing en licht want wees je bewust hoe krachtig je gedachten zijn! We hebben geen vijanden, iedereen doet zijn uiterste best. Eer dat en je zal zien dat je innerlijk een veel vrediger leven kan leiden.

Ze leven van de energie van angst, woede, oorlog, ziekte, dood enz. Zelf zijn ze niet creatief zoals wij dus hebben ze onze energie nodig om te kunnen overleven. Het zijn reptilians, dat zie je ook aan hun ogen op foto’s als je dit verder gaat onderzoeken. Door dat de ascentie nu volop aan de gang is en de planeet overspoeld wordt met ontelbare hoeveelheden licht krijgen ze het heel heel moeilijk, vandaar dat ze geprobeerd hebben om in Oekraïne een oorlog te starten wat ze niet gelukt is. Ze weten dat hun dagen geteld zijn.

Niettegenstaande krijgen ze van de Galactische Federatie van het Licht nog een 2de kans dus als ze gearresteerd worden of ter dood veroordeeld, wordt er aan hen gevraagd of ze voor het Licht willen werken (dit is gebeurd met Elon Musk by the way), als ze toestemmen mag dat. Indien ze dat niet willen worden ze berecht of geëxecuteerd en moeten ze de planeet verlaten.

De Great Awakening is van de spirituele lichtwereld en dit houdt het ascentieproces in van alle levende wezens, dieren en plantenrijk dus Moeder Aarde die transformeert en opstijgt naar de Nieuwe Wereld, de 5de dimensie waar het eenheidsbewustzijn een feit is. Waar de kracht van liefde en licht heerst, samenhorigheid, eenheid, samenwerken, harmonie, vrede, overvloed, eerlijkheid en rechtvaardigheid.

Moeder Aarde is van iedereen dus de landsgrenzen gaan ook vervagen. Delen en ruilen wordt de norm. Er gaan heel veel regeringen weg en in de plaats komen er raden met wijzen (zoals ze ook in de binnenaarde leven) in die de regio’s zullen besturen maar dit gebeurt met authentieke mensen natuurlijk.

Waar we met zijn allen transformeren naar onze ware oorspronkelijke staat van liefde en we ons met veel respect voor alle organismen aanpassen aan de natuur en we ook gaan samenleven in gemeenschap.

Waar we zelf onze groenen en fruit gaan telen, kortom in een zelfvoorzienende gemeenschap gaan leven samen met onze broeders en zusters en we elkaar helpen groeien en bloeien.

Toch superrrrgoed nieuws om naar uit te kijken toch! De Nieuwe Wereld is een staat van Zijn dus geen plaats om naartoe te reizen. Door middel van je gedachten, daden, intenties en woorden creëer je je eigen realiteit. Het droomleven waarvoor we hier op aarde zijn en wat je geboorterecht is!

Des te sneller we met zijn allen ons focussen op deze Nieuwe Wereld met voorlopig nog de nieuwe munteenheid QFS en we met onze gedachten visualiseren wat we wel willen, onze intenties zetten en ook stappen zetten om deze Nieuwe Wereld te bouwen, des te sneller we dit zien in onze realiteit. Doe je gezellig mee? 🤗😊😍🥰😘

Voilà dit moest ik weer even kwijt. Samen zijn we EEN en dit eenheidsbewustzijn is er altijd geweest, alleen hebben we eonen lang in de illusie geleefd van afgescheidenheid. Vaarwel dualiteit, bedankt voor jouw lessen die ik geleerd heb. 🙏

Love you ALL! 💛🧡💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

p.s Een paar weken geleden was ik in Antwerpen en toen ik de trein terug wilde nemen botste ik aan de ingang van het treinstation bij toeval tegen een Greenpeace activiste.

We hadden beiden onze visies over het grotere geheel en respecteerden dat ook van elkaar wat niet wegneemt dat dit opnieuw iemand was die alles maar dan ook alles wat ze hoorde over de wereldse situatie wat niet strookte binnen haar wetenschappelijke kijk met cijfertjes, bewijzen, testen en balansen ze in twijfel trok. Dus alles wat niet tastbaar is waar ik dan weer in geloof.

Het was een fijn gesprek maar wel vermoeiend voor mij. Ik heb zo ook eens vorige zomer hier bij mij in de straat meer dan een uur staan praten met een vrouw die dezelfde mindset had.

Ik had de intentie om hier bij alle buren eens spontaan aan te bellen om te checken hoe hun visie is en hoe zij met de wereldse situatie omgingen maar na die dame ben ik toch gestopt omdat onze bewustzijnsniveaus veel te ver uit elkaar staan waardoor een gezellig soepel gesprek eerder voor mij veel te zwaar is omdat zij geen open geest heeft zie je.

Alles moet gestaafd worden met boeken van beroemde professoren en wetenschappers en alles wat spiritueel en binnen- en buitenaards is wordt als “zweverig” gezien terwijl wij allemaal spirituele wezens zijn met een spirit = geest.

Wat ik hier nu mee wil aankaarten is dat alle informatie die ik deel hier in deze blog en in alle andere van de afgelopen jaren, je niet als de waarheid moet zien want dit is de waarheid die voor mij resoneert en dat wil niet persé zeggen dat dit voor jou ook geldt. Ik heb geen cijfertjes, balansen en statistieken nodig maar ik VOEL wat voor mij als waarheid geldt en jouw gevoel spreekt altijd de WAARHEID want dat is De Bron. De Bron die in jou leeft en die wilt ervaren via jou.

Voor mij bijvoorbeeld is de flat earth theorie totaal berust op verzinsels. Als ik mensen daarover hoor, draait mijn maag om dus dat resoneert niet met mijn gevoel en waarheid. Toch heb ik respect voor eenieders visie over het grotere geheel, laat dat duidelijk zijn. Alle planeten zijn hol by the way en worden langs de binnenkant bewoond door hoogontwikkelde beschavingen, zelfs onze zon wordt aan de binnenkant bewoond. Ze is koud en enkel haar stralen zijn heet als ze door onze atmosfeer doorbreken. Deze theorie komt van één van de boeken die ik heb van onze binnenaardse familie.

Dus adviseer ik jullie datgene op te nemen wat je hier leest wat goed voelt voor jou en de rest laat je los. En ga op onderzoek. Telepathie wordt de communicatie vorm van de Nieuwe Wereld maar we hebben nu het internet nog om veel te weten te komen dus maak er gretig gebruik van. Succes! 😃