Dag lievelingen,

Ik voelde de drang om deze informatie met jullie te delen omdat dit nu echt nodig is en de dualiteit tussen licht en donker hoge toppen scheert.

Dit om jullie te helpen jezelf te bevrijden uit alle angst- en vaccinatieporno die nu op de massa wordt geprojecteerd en die bijgevolg natuurlijk de duistere agenda voedt waar zij van leven.

Hieronder lees je wat je kan doen om jouw aura/energieveld te verhogen zodat je niet meer beïnvloed wordt door alles wat er zich op het aards toneelstuk afspeelt en je op die manier jouw welzijn beschermd en je mentale geestestoestand.

Verder heb ik één artikel geplaatst waarin je het wereldse verhaal en de realiteit nog eens kan lezen voor degene die nieuwsgierig zijn naar de waarheid en wat er zich echt achter de schermen afspeelt maar wat natuurlijk bewust niet op het nieuws wordt gezegd inclusief zeer behulpzame informatie hoe je jouw energieveld kan zuiveren door een ritueel te doen met gebeden die je uitspreekt en die heel krachtig zijn. Dit uitgelegd in verschillende stappen.

Een ander artikel is een mooie samenvatting wat er nu allemaal met ons lichaam gebeurt op cellulair niveau waar ik voor de moment heel veel mee te maken heb, vandaar dat ik het hier toevoeg daar er nog heel wat mensen zullen zijn met dezelfde ervaringen en niet zullen weten wat er nu allemaal precies gebeurd. Wat ik nu ervaar aan ascentie verschijnselen heb ik nog nooit meegemaakt….Luisteren naar jouw lichaam is hier dan ook aangewezen. We evolueren allemaal naar het geboren worden van onze Nieuwe oorspronkelijke Zelf. Een fantastisch vooruitzicht! 😊💖🙏✨

Niet alleen Moeder Aarde ascendeert naar een nieuwe dimensie maar wij als mensheid natuurlijk ook. Dit gaat niet zonder slag of stoot en is zeer uitdagend voor onze stoffelijke lichamen daar zij dit nog nooit hebben ervaren sinds het ontstaan van de aarde dus we zitten met zijn allen in een zeer uniek transformatieproces om nu mee te maken!

Tenslotte is er ook muziek dat je kan luisteren, wel met een heel speciale Hz frequentie, die een zeer positieve invloed heeft op jouw gelukzaligheid en heling van jouw ziel, een zachte streling geeft voor jouw brein en zodoende je op de juiste trilling zet om datgene in je leven te manifesteren waar je ziel gelukkig van wordt.

Als spirituele wezens met een oneindig potentieel wordt het hoog tijd dat we met zijn allen ons innerlijke licht laten schijnen, vol in onze kracht gaan staan en je zal versteld staan wat voor prachtige waarachtige Nieuwe Wereld er dan voor jou verschijnt, zomaar! ✨🌞✨

2 boeken die ik jullie ten stelligste kan aanraden indien je benieuwd bent naar een compleet Nieuwe Wereld om te ontdekken en die zeer verrijkend zijn voor jouw spirituele groei:

 • “Berichten uit de Holle Aarde” gechanneld via Dianne Robbins en waarin Adama en Mikos spreken vanuit Telos en Catharia over de evolutie van de Aarde.
 • “Inzicht in Vijfdimensionaal Bewustzijn” gechanneld via Aurelia Louise Jones waarin je enorm intrigerende informatie te weten komt vanuit Telos, een binnenaardse stad dat baadt in het paradijs van onze Holle Aarde.

Dit zijn hoogontwikkelde wezens die reeds leven in de 5de dimensie en hoger en je alles kunnen leren hoe je onder andere jouw energieveld verder kan ontwikkelen en hoe je jouw bewustzijnsniveau verhoogt zodat je op den duur effectief jouw leven stelselmatig ziet transformeren in de fysieke realiteit die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Je vindt er nog heel wat informatie hoe zij leven, welk uiterlijk ze hebben, met welke materialen zij werken onder andere kristalenergie, hoe hun woningen eruitzien, hoe zij zich verplaatsen, waarom zij erin slagen onsterfelijkheid te bereiken en duizenden jaren kunnen leven in een fysiek lichaam zonder oud te worden, kortom hoe zij het hemels paradijs in onze aarde beleven maar wat we op het dak van de aarde, waar wij wonen, ook kunnen ervaren indien we actief meewerken aan het ontwikkelen van ons als uniek lichtwezen.

EEN GOUDEN TIP

Blijf aub ver weg van de vaccinatie prik. Dit is een moordwapen om ons als menselijke ras uit te roeien tot een maximum van 500 miljoen terwijl de wereldpopulatie nu bijna 8 miljard bedraagt . Er zijn al ontelbare bewijzen dat er massaal mensen de dood vinden nadat ze zijn gevaccineerd maar ook dit wordt in de mainstream media natuurlijk doodgezwegen.

Laat je niks wijsmaken, onze aarde kan wel 20 miljard mensen dragen en voeden. Er is genoeg voor iedereen en iedereen zal in de 5de dimensie ook nooit geen tekorten meer kennen en zelfs geen ziektes dus aub, als je wilt meewerken aan de bevrijding van Moeder Aarde, zeg neen tegen de dictatuur waarin we nu zitten en bescherm jouw heilige tempel, je lichaam, die jouw ziel draagt hier op aarde en deze handen en voeten geeft om in harmonie vrij en blij te dartelen als een gelukkig lichtwezen.

“Je bent niet IN het universum, je BENT het universum, een intrinsiek onderdeel ervan. Uiteindelijk ben je geen persoon, maar een brandpunt waar het universum zich van zichzelf bewust wordt. Wat een geweldig wonder. ” ~ Eckhart Tolle ~

Ik hou van jullie met heel mijn hart! 💖

In liefde heb ik dit gedeeld. 🙏

Warme knuffels en vele dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Al jouw GEDACHTEN, GEVOELENS, INTENTIES, UITSPRAKEN en DADEN bepalen jouw energetisch trillingsniveau. Onthoud, ALLES is ENERGIE. ALLES heeft een trilling en heeft bijgevolg een levend bewustzijn. Water, stenen, hout, bomen, planten, mensen, dieren, Moeder Aarde, lucht, onzichtbare energieën, enz….

Hoe VERHOOG je jouw trilling?

 • VRIJ ademhalen. Zonder muilkorven, mondlappen of muilluiers die jouw levensadem benemen en op een zeer ongezonde manier verstoren. Dankzij jouw adem geef je jouw lichaam de noodzakelijke zuurstof om in leven te blijven. Wees je hiervan bewust. Zo is dat met veel zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn geworden omdat ons geleerd is alles buiten ons zelf te zoeken en we amper beseffen welk WONDER we zijn en ieder UNIEK is op zichzelf. Adem diep in en zeg in gedachten alles dat wat je tot je wil nemen zoals vb: “Ik adem liefde, licht en overvloed in en adem alles wat niet bij mij hoort uit.” Vb: obstakels, illusies en belemmeringen die jouw groei in de weg zitten.
 • Wij zijn LIEFDE. Alleen liefde bestaat ECHT en is de grootste kracht die er bestaat. Liefde geneest ALLES en IEDEREEN. Deze kracht moet onze FOCUS zijn en dan verdwijnt al de rest als sneeuw voor de ZON. Zoals angst, jaloezie, haat, geweld, frustraties, verwachtingen, controle is ons allemaal aangeleerd dus zijn we geconditioneerd door de maatschappij. We kunnen er altijd voor KIEZEN onze focus te verleggen. LIEFDE en EMPATHIE tonen voor ALLES WAT IS.
 • Leven in het HIER en NU, in het moment. Alleen het NU bestaat ECHT. Al de rest berust op een illusie, een schijnwaarheid. Gisteren is geweest, de toekomst staat nog niet vast. Wie in het verleden leeft is depressief en wie met zijn hoofd in de toekomst zit maakt zich onnodig zorgen voor iets wat er nog niet is. Alleen in het NU gebeurt alles en manifesteer je ook jouw fysieke realiteit wat je ook wilt dat er gebeurt.
 • Een blind VERTROUWEN hebben in het onbekende en alle controle LOSLATEN.
 • Een DIEP GELOOF in de begeleiding van De Bron en geduld hebben dat hij je zal leiden naar jouw mooiste bestemming.
 • In alles en iedereen LIEFDE zien zonder oordeel. In ieder mens schuilt het GOEDE, zelfs in je ergste vijand. Wanneer je liefde stuurt naar ieder levend organisme, krijg je dit driedubbel terug. Zo werken de Universele Energieën. Als je voortdurend de wereld of de mensen om je heen veroordeelt, de schuld geeft en met de vinger wijst vraag jezelf dan eens af wat dat met jezelf te maken heeft? De wereld projecteert en spiegelt alles wat vanbinnen in jouw wezen leeft.
 • Wanneer je iedereen die je tegenkomt VRIENDELIJK groet en je medemens verwent met COMPLIMENTEN, geef je eenieder vleugels en daar profiteert heel de wereld van. Dit gedrag vormt een katalysator voor het algehele collectieve bewustzijn en helpt op die wijze Moeder Aarde te ascenderen naar de 5de dimensie waar zij eveneens naar snakt en oprecht verdiend heeft nadat ze zich eonenlang heeft opgeofferd en al de ellende heeft doorstaan om ons als menselijke ras te laten groeien. RESPECTEER haar want zij draagt en voedt ons met al haar LIEFDE.
 • Al jouw aandacht op het POSITIEVE richten wat er in jouw leven gebeurd in plaats van al het negatieve dat de wereld nu op jou projecteert te vrezen. Positieve energie trekt positieve ervaringen aan en vice versa.
 • DANKBAAR zijn voor alles wat Moeder Aarde je onvoorwaardelijk geeft en dat iedere dag ook uitspreken.
 • In de bewustzijnsstaat van INNERLIJKE VREDE vertoeven. De kunst is desondanks alle chaos en drama om je heen, je hier niet in te laten meetrekken, erboven gaan staan en je GELUKKIG en BLIJ voelen. Je hebt altijd de KEUZE hoe jij je wilt VOELEN en wilt ZIJN.
 • Alles doen wat jouw HART je vertelt, niet dat wat de buitenwereld op jou projecteert en van je verwacht.
 • Werken vanuit PASSIE volgens jouw RITME met de intentie om Moeder Aarde en haar bewoners te dienen. Alle werk dat je doet vanuit de overlevingsmodus dient jouw ziel niet en maakt je doodongelukkig.
 • Zelf de KEUZE maken met welke beelden, muziek, mensen en informatie, zowel offline als online, jij je wilt voeden. Indien iets niet goed VOELT en je TWIJFELT, er onmiddellijk mee stoppen om je WELBEHAGEN te blijven beschermen.
 • ZINGEN, DANSEN, FEESTEN en BLIJ zijn in heel jouw zijn op opbeurende stimulerende MUZIEK!
 • Batterijen opladen in de NATUUR. De STILTE in jezelf vinden want daar vind je alle antwoorden die je zoekt.
 • Ook de KLEUREN van jouw kleding, voeding en van je omgeving waarmee je je omringt bepalen jouw trillingsniveau en gemoedstoestand en staan in verbinding met al jouw chakra’s. Vb: Kleurrijke kleding = optimistische en vrolijke persoonlijkheid. Zwarte en donkere kleding = lage energietrilling.
 • De 5de dimensie is een bewustzijnsstaat en niet een plaats waar je met het vliegtuig naartoe reist. Indien je ervoor kiest te ascenderen naar deze manier van zijn, is er niets wat je moet en laat je alle verwachtingen en controle los, maak je je die realiteit eigen door er gewoon te ZIJN. Vervolgens werk je intensief met jouw hart en onderbewustzijn om alle antwoorden te ontfutselen die reeds in jezelf zijn opgeslagen. Op die manier verkrijg je dan een helderder beeld over jouw missie dat resulteert in het eindelijk thuiskomen hier op aarde met alle verrassingen, ah ha momenten en wonderen die je dan gaat ervaren. Een realiteit die jouw stoutste dromen overtreft!
 • Tenslotte, jezelf LIEF hebben, RESPECTEREN en KOESTEREN in al zijn vormen. Dat moet jouw TOP PRIORITEIT zijn. Dat is de fundering waarmee alles begint. Je kan zelfs vragen stellen aan jouw lichaam en de antwoorden komen, daar was ik zelf heel verwonderd over! 😊

Woorden die horen bij het 5de dimensie bewustzijn

💖 Liefde ~ Licht ~ Harmonie ~ Vrolijk ~ Aardig ~ Lachen ~ Overvloed ~ Authenticiteit ~ Samenwerken ~ In gemeenschap leven ~ Respect voor ieder levend organisme ~ Veganistisch leef- en eetpatroon ~ Passie ~ Puur ~ Eenheid ~ Verbinding ~ Eerlijkheid ~ Liefde voor het Zelf ~ Rechtvaardigheid ~ Gelijkheid ~ Regenboogkleuren ~ Positiviteit ~ Optimisme ~ Complimenten ~ Dankbaar zijn ~ Vleugels ~ Dansen ~ Zingen ~ Opbeurende muziek ~ Empathie ~ Moeder Aarde eren ~ Innerlijke vrede ~ Gelukkig ~ Vrij en blij in heel jouw zijn ~ Intens contact en samenwerking met de Bron, onzichtbare wereld, de binnen- en buitenaardse goedaardige wezens en Moeder Natuur ~ Elkaar onvoorwaardelijk helpen 💖

Al het andere wat je nu ervaart maar wat ik nu wijselijk niet ga benoemen, houd je in het 3de dimensie bewustzijn en hiermee ook in de lage trillingen waarmee je ook automatisch de duisteren voedt en daar willen we toch niet meer zijn, toch?

Indien wij met zijn allen beslissen om onze energie frequentie te verhogen en hiernaar leven en handelen, dan is de dictatuur morgen stanté pédé voorgoed voorbij. De entiteiten die ons nu onderdrukken, de 1%, kunnen in 5D NIET overleven. Wij, de 99% hebben ALLE controle over ons energieniveau als we hiervoor bewust kiezen. 🙏💖✨🌞

Een Ongemakkelijke Waarheid

James Gilliland – 10 Maart 2021

Het is zelfs voor de meest sociaal gemanipuleerde en onbewuste steeds duidelijker geworden dat er iets mis is met dit plaatje. Er klopt niets van. Op de websites van de CDC en de WHO zeggen ze dat Cov 19 niets meer is dan een milde verkoudheid met een overlevingskans van 99,8%. Plausibele ontkenning. Dokters, universiteiten en laboratoria over de hele wereld roepen dat ze alleen maar influenza A en B hebben gevonden.

Noch de CDC noch de WHO hebben een isolaat, dus kunnen ze geen vaccin maken. Het vaccin is geen vaccin, het is een RNA-modificator met een besturingssysteem. Meer dan 10.000 mensen zijn gestorven aan het experimentele “vaccin”, duizenden meer hebben ernstige bijwerkingen, maar deze statistieken worden niet vrijgegeven. 

Wetenschappers waarschuwen nu dat de volgende pandemie die, ernstige ziekten veroorzaakt met een zeer hoog sterftecijfer in de komende 5 jaar, het gevolg zal zijn van de modieuze vaccinatie. Heeft iemand gevraagd wat er met de proefdieren is gebeurd, zijn er nog in leven?

Wat gebeurde er nadat zij de prik hadden gekregen en waren blootgesteld aan het coronavirus, zelfs aan het virus dat een gewone verkoudheid veroorzaakt? Hun immuunsysteem ging in overdrive en ze stierven.  Wist je dat als je sterft je levensverzekering niet zal uitkeren omdat je een experimenteel “vaccin” hebt genomen?

De ziektekostenverzekering zal waarschijnlijk volgen en u kunt de vaccinmakers of de overheid niet aanklagen. Als u deze feiten als samenzwering wilt bestempelen, hier is uw samenzwering. (Lees verder na het document hieronder).

Na dit alles staan de kritisch denkende, aan onderzoek onderhevige, nuttige idioten, die duidelijk niet langer nuttig zijn en moeten worden afgemaakt, in de rij voor de prik. Main stream media en sociale media pushen de prik.

Ze bliezen buiten proporties Cov19 statistieken op en spuwen valse gegevens, theatraliteit te verspreiden angst over het land, zodat mensen in de rij zouden staan en gewillige deelnemers zouden zijn aan hun eigen ondergang. Vrienden, familie en geliefden maakten de wijze en geïnformeerde mensen te schande die alleen maar probeerden hun gezondheid te verzekeren en hun leven te redden.

Dit klinkt misschien koud, maar misschien is dit de manier van de natuur om de genenpoel te zuiveren. Degenen die niet kritisch kunnen denken, te lui zijn om hun eigen onderzoek te doen en zich zo hebben laten manipuleren dat zij, als hen door de wereldwijde elite, de mainstream en de sociale media, wordt verteld dat zij van een klif moeten springen, het modieus is, de nieuwe norm, zouden vragen waar de klif is.

In feite zullen ze degenen die hen proberen te stoppen beschamen, belachelijk maken en zelfs gewelddadig worden. Ze zullen je uitsluiten van scholen, sportscholen, restaurants, concerten, sportevenementen en je zelfs beletten te vliegen als je niet meedoet aan een van de grootste oplichterijen van de wereldbevolking in de geschiedenis. Een zwendel die alleen de globalisten konden uitvoeren.

Waar ze niet op gerekend hebben is het Grote Ontwaken, burgerjournalisten die ondanks massale censuur het woord naar buiten brengen. Ze hebben niet gerekend op moedige witte hoeden en ongeziene welwillende krachten die de geziene en ongeziene negatieve krachten tegenwerken.

Zij hebben ook geen rekening gehouden met de kwantumsprong in de evolutie die van bovenaf wordt gesponsord, het tijdperk van de Waterman en het einde van de Tirannie. Er zal altijd een percentage mensen zijn dat deze verschuiving niet zal maken. Zij hebben kans na kans gekregen om te ontwaken en hebben ervoor gekozen dit niet te doen.

Vrije wil kan niet worden aangetast. Maar vergis je niet, de mensheid en de Aarde ascenderen naar het volgende niveau, met of zonder hen. Tirannie en alles wat ermee gepaard gaat is geen frequentie die specifiek is voor deze verandering.

We worden op elk niveau uitgedaagd. Onze fysieke lichamen, onze mentale en emotionele lichamen, zelfs onze astrale lichamen met trauma’s uit vorige levens die aan de oppervlakte komen zijn allemaal in het proces van heling en het loslaten van het verleden. De sluiers tussen de werelden worden dunner. We zien dat ongeziene negatieve invloeden die altijd in het spel zijn geweest, beginnen te verschijnen.

Wist je dat niet al je gedachten en emoties van jou zijn? Wist u dat vrienden, familie, geliefden allemaal in een of andere mate onder dezelfde invloeden staan? Heb je je ooit afgevraagd hoe zo’n onmenselijkheid op Aarde kan worden uitgedrukt, zou er niet-menselijke invloed kunnen zijn?

Wist u dat u een multidimensioneel wezen bent dat leeft in een multidimensionaal universum? Bent u zich bewust van wat er in die dimensies gebeurt, heeft het invloed op u? Ben je gewoon een vleespak met een persoonlijkheid of is dat wat je sociaal gemanipuleerd bent om te liegen. Verlicht zijn is kennis hebben van alle dimensies, hun invloeden terug naar de bron.

Het Grote Ontwaken is multidimensionaal, er zijn geziene en ongeziene entiteiten, kwaadaardig en goedaardig. Zelf-meesterschap vereist zelf-bewustzijn en persoonlijke verantwoordelijkheid, zelf-bevoegdheid op elk niveau. Naarmate de sluiers dunner worden en de frequenties stijgen, is het een must om te leren hoe je ongeziene negatieve invloeden kunt opruimen. Hoe dichter we bij het Nirvana komen, hoe meer de demonen hun lelijke kop opsteken.

Het is het beste om te weten hoe je met hen moet omgaan. Zij zullen verdelen, afscheiden, problemen creëren waar er geen zijn. Het zijn meesterlijke manipulators die gebruik maken van angst, schaamte, schuldgevoelens, ongenezen wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen. Deze staan bekend als gaten in je pantser.

Zij zullen vrienden, familie en geliefden beïnvloeden om jouw spirituele evolutie te saboteren. Zij proberen alles om de frequenties omlaag te halen zodat hun wereld kan blijven bestaan. Zij voeden zich met de negativiteit.

Degenen met het grootste licht, de grootste liefde, de grootste kennis zijn de grootste bedreiging. Zij zullen de grootste uitdagingen hebben. Vergeet nooit waarom je een bedreiging bent, wie je bent en waarmee je verbonden bent. We hebben allemaal de kracht om de liefde van de Schepper, de ultieme kracht in het Universum, in elke situatie te channelen.

Sta stevig in je goddelijkheid. Vind je centrum wanneer iedereen om je heen het zijne aan het verliezen is. Weet dat ook dit voorbij zal gaan. De heerschappij van tirannie, gezien en ongezien, komt ten einde.

Voed het niet, doe er niet aan mee, en word niet wat je tegenwerkt. Stem je af op de Universele Wet, die in zijn eenvoudigste begrip Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Allen is. Wees lief voor elkaar en voor jullie planeet.

JAMES’ ZUIVERINGSTECHNIEK

Healing is een must voor allen die in andere sferen van bewustzijn willen opereren. Je moet zelf autoriteit hebben en controle behouden.  Als je negatieve vibraties ervaart, zijn het ofwel gedachtevormen, beperkende mentale concepten, psychische bindingen of gediscarneerde entiteiten (verloren zielen) die genezing nodig hebben.

Ze zijn gebonden aan de aardetrilling door houdingen en emoties van lagere trillingen.  Sommigen zijn dwingend en willen manipuleren en controleren. Liefde heelt.  Uitdrijving stuurt hen alleen maar naar een andere plaats, een andere persoon. Onthoud bij alle genezing dat God liefde is. Het is de kracht van liefde die heelt en opheft.

STAPPEN OM DE ENERGIE TE ZUIVEREN

 1. Sluit jouw aura door het visualiseren van een wit of goud licht om je heen.
 2. Roep de door jou gekozen culturele vertegenwoordiger van God aan, of het nu Jezus, Boeddha, Babaji, Maria, Mohammed, Witte Adelaar of een andere van de Schone Vele Gechristenden is.
 3. Zeg tegen de entiteiten dat ze geheeld en vergeven zijn, opgetild en verlicht.
 4. Zeg hen dat ze geheeld zijn en omringd met het Christuslicht en de Christusliefde.
 5. Vraag jouw gekozen vertegenwoordiger om hen naar hun volmaakte plaats te brengen.
 6. Vraag dat alle negatieve gedachtevormen en beperkende mentale concepten worden opgelost en opgeheven in het licht van de waarheid.
 7. Vraag dat alle psychische banden worden verbroken en sluit hun aura’s voor alles behalve geesten van de hoogste vibratie.

Herhaal dit proces tot je je helder voelt. Het kan zijn dat er meer dan één healing gedaan moet worden. Onthoud dat je woord zeer krachtig is, en dat wat op hun niveau wordt gezegd, zich onmiddellijk manifesteert. Veel verlichte mensen gebruiken dit proces voordat ze zich openen. 

Het schept een heldere en veilige omgeving, en het tilt ook degene op die de healing doet. Intentie is negen-tiende van de wet. Als je van plan bent te dienen en te helen, zul je entiteiten van gelijke geest naar je toe trekken. Als je van plan bent om te dwingen of te manipuleren, zul je ook gelijkgestemde entiteiten aantrekken. Het is de wet van aantrekking. 

Soms zullen afgedwaalde geesten naar je licht komen als een mot naar een vlam. Oordeel niet over jezelf, genees hen gewoon. Zij zijn het die in de problemen zitten, niet jij. Zij zoeken uw hulp.

KORTE VORM VAN ZUIVERINGSGEBED

NADAT JE HET BOVENSTAANDE IN HET BEGIN HEBT GEDAAN (ROEP EERST JE HOOFDLERAAR OF GIDS EN ANDERE GODDELIJKE WEZENS DIE GECHRISTEND ZIJN OF HOGER) ZEG DAN

“WIJ VERWELKOMEN ALLE ENTITEITEN IN LIEFDE EN LICHT WIJ SPREKEN TOT U VAN DE HEER GOD VAN ONS WEZEN ZEGGENDE DAT U ALLEN BENT GEHEELD EN VERGEVEN OPGETILD EN VERLICHT VERVULD EN OMRINGD DOOR HET CHRISTUS LICHT EN DE CHRISTUS LIEFDE EN WIJ VRAGEN DE MOOIE VELEN U TE BEGELEIDEN NAAR UW PERFECTE PLAATS GA IN VREDE”

James Gilliland

ECETI.ORG

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Kosmos & Ascensie Journaal

Vrijdag 12 maart 2021

3-3-3 portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


TSUNAMI ALERT!!!

DE SHIFT IS STERK!!! VELE DOWNLOADS UIT HET OUDE 3D CELGEHEUGEN VOL STRESS WORDEN SCHOONGESPOELD!!!


Extreme stijgingen van >1 miljoen tov gisteren!!!

We hadden de afgelopen week dagelijks te maken met stijgingen tussen de 1400-1700 x en nu dus > dan 1 miljoen!!! Gaf voor vele een rusteloze nacht en weinig ontspanning. We komen in de kosmische lichtstroom!


De stijgingen en golven zijn sterk voelbaar alsof je onder hoogspanning staat en gaat ontploffen= expansie van het lichtlichaam waarbij licht en materie samensmelten, dit geeft kernpijnen SR pieken tot 64 Hz= gebied tussen chakra 6 en 7= bewustwording en activeren v/d lege ruimte achter je prefrontale cortex en de gedachtewormen van oude zelven= trillingen.

De kundalini energie rolt zich uit via de anusspier [vol ingehouden spanningen en stress] omhoog langs de wervelkolom en eindigt in chakra 6 om de ingehouden shit letterlijk te mogen loslaten= gedachtenvormen van oude zelven en slachtofferschap= lagere trillingen= vormen, figuren, personages. Dit veroorzaakt hevige onderdrukte emoties. Geeft grote lymfezuivering!


SR pieken geven een piep of fluittoon, koude rillingen, onrust , drukkend gevoel borstbeen en op de maag, hartritmestoornissen, darmklachten, misselijk, overvol druk hoofd, drukgevoelens op de nek, schouders, wervelkolom, wankel, niet goed aarden kunnen.

KP 2-3 ; er is weer turbulentie in aantocht, op dit moment toont de data nog zwakke zonnewinden 300-350 km/sec, maar een KP 3 is in de maak. zag ik. Zonnestormen razen door je aura= zenuwstelsel en breken in hoop tempo oude patronen af die jou niet langer dienen; geeft “”zenuwstormen” oftewel je voelt ze aankomen als je plots de “”zenuwen”” krijgt.


Ons lichaam weet niet wat het overkomt door deze massale instroom en bombardement aan kosmisch licht. Alsof we ons inpluggen aan de batterij oplader en onze bijnieren automatisch in de vecht/vlucht modus schieten dmv grote hoeveelheden adrenaline te produceren.


Zoveel energie trekken we niet in 1 keer en ons ego is zo banggggggggg voor het licht, die leeft in het donker en voedt zich met drama, stress en duisternis, afleiding, oftewel met dode energie [afvalstroom ten hoogte van de 2 lumbale wervel= de darmen].


Deze explosieve kosmische energie opent ons kosmisch hart=thymus= immuunsysteem om ons weer te verbinden met de resonantie van moeder aarde. Alles wat puur en zuiver is en met een koesterende liefde voor al het leven op moeder aarde.


Hier zit ons innerlijke kindje, onschuldig en zit veel oud zeer en met name van verdriet, het kindje wil schreeuwen, huilen om zo de longen maximaal te ontplooien net als bij een geboorte.


Hevige pijn tussen je schouderbladen o.i.v de stuwkracht van het licht, deze thoracale wervel heeft takken naar de maag= geeft sterk knagend hongergevoel en zin in heel veel junkfood=ego! die wil zich beschermen met een laag van vet om de pijn niet te hoeven voelen= troosten met zoetigheid.


We worden kosmisch opnieuw geboren en komen vanuit de diepste duisternis vanuit chakra 1 en van overleven in 3D naar boven toe geduwd naar chakra 4, net achter het borstbeen gelegen. We worden hiernaartoe geperst, gepushed dmv de kosmische drukgolven. Tegenhouden lukt niet net zoals bij een bevalling die je niet kunt tegenhouden.


We ruimen oude innerlijke werelden op, deze worden o.i.v dit hoogfrequente kosmisch licht, losgetrild uit de vele weefsellagen, je zult merken dat bij het loskomen van oude innerlijke werelden deze tijdelijk gaan resoneren met parallelle werelden in de buitenwereld.
Ze triggeren je op die frequentie waardoor je ze mag gaan herkennen, zuiveren dmv het loslaten van de onderdrukte emotie [huilen, woede] en integreren in je hele persoonlijkheid=HEEL zijn.


Klachten; hevige pijnen die vanuit de botten vrijkomen[kristallen] en deze geven op hun beurt spierpijnen aan de aanhechtingsbanden [oftewel afhankelijkheidsbanden] door de vele afvalstoffen die vrijkomen en de vele emoties die symbool staan voor het levenswater [bloed, lymfe,, liquor etc] dat weer gaat doorstromen= frequentie.

Onze bijnieren reageren met grote hoeveelheden adrenaline wat een vecht/vluchtreactie geeft=denkvorm van het ego oftewel onze oude vorm en beschermjas komt groot en dreigend omhoog]

Naarmate we verder komen in ons ascensie proces voelen we de pijnen ook intenser worden omdat we steeds gevoeliger worden. Totdat we alleen nog maar huilen kunnen en zo onszelf bevrijden!!!!!!!

BREAKING DOWN & BURNOUT 3D FREQUENTIE IS SOUL IN 5D


SYMPTOMEN druk op de schedel en hersenen, wervelkolom, pijnlijke drukgolven rug en skelet, tussen de schouderbladen, totaal uitgeput zijn, extreme vermoeidheid, enorm hongerig, hormonale chaos en disbalans, overprikkeld zenuwstelsel, zeer pijnlijke zenuwwortels = karmaknopen, emotionele opvliegers, chakra 3 draait als een overvolle wasmachine, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, stress, enorme onrust, rillen, trillen, jeuk, verstopte bijholten, druk op voor-en achterhoofd, huiduitslag, koude vingers en tenen, voedsel en media intolerantie, snel overprikkeld zijn,

shaken en beven ,hartritmestoornissen, hart overslaan tgv activatie embryonaal weefsel, benauwd, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen en mee kunnen doen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do’s= de vluchtwegen van 3D, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten etc.

Marjolein Ingrid Soulpursang

Bron: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

528 Hz frequentie voor positieve transformatie. Er wordt gezegd dat 528 Hz helpt bij het herstellen en regenereren van DNA en kan worden gebruikt voor emotionele en fysieke genezing.

Dit is de derde video uit onze Jellyfish-serie met een frequentie van 777 Hz. Dit is het energiegetal van vrije geest, vreugde en feest. Dus laat alle interne blokkades, beperkingen en obstakels los en laat het wonder van het leven zich ontvouwen.

Verbazingwekkende 888 Hz-frequentie voor een oneindige overvloed. Verwijder alle negatieve blokkades terwijl je door de Overvloedspoort reist en laat overvloed los – liefde, rijkdom.

★ Inleiding tot deze muziek ★

Dit is een 5-dimensionale genezingsfrequentie-meditatiemuziek die oneindige helende kracht levert. Hoge niveaus van positieve energie zullen je lichaam en geest genezen en je vibraties versterken.

Als je als positieve energie bestaat, kun je positieve energie aan de aarde leveren, en het zal als een positieve energie in balans met het universum stromen.

Voor je gezonde leven en harmonie met het universum, zal deze meditatiemuziek je helpen diep te mediteren. Er stroomt oneindige energie naar je toe. Ontvang alsjeblieft het geschenk van het universum. Zegen! Vrede!

9Hz 99Hz 999Hz Oneindige genezing Gouden golf ㅣ Trilling van 5-dimensiefrequentie