Dag lievelingen,

Het kriebelde weer om deze historische informatie met jullie te delen dus de kriebeltjes moet je altijd volgen hé haha.

Het gouden tijdperk komt eraan en we worden eindelijk bevrijd van de eeuwenlange controle en slavernij gevangenis waarin we vertoefden.

Te mooi om waar te zijn? Feitelijk was het leven wat we kenden compleet onnatuurlijk en leefden we in een omgekeerde wereld.

We mogen ons nu oprecht verheugen op een wereld waar alleen vrede heerst, harmonie, liefde, verbinding, samenhorigheid, eerlijkheid, samenwerking, rechtvaardigheid, vreugde, voorspoed en overvloed. De 5de dimensie in al zijn facetten. HALLELUJAH! 🙏😍💖

Geniet van deze fantastische dag lieve schatten! 😊

Dikke zoen! Smak! 💋

Inge

P.S Omslagfoto is getrokken deze week in het prachtige natuurgebied het Hageven te Pelt

DE LAATSTE STRIJD OM DE AARDE

22 November 2020

Naarmate de planeet Aarde zich verder beweegt langs de Gamma Tijdlijn tegen het einde van Aarde jaar 2020… kreeg, een massieve vloot van welwillende LIGHT- Krachten, aangemeerd in het zonnestelsel van de Aarde, een Groen-Licht GO Opdracht om de Eindoperatie “Ascension Earth” te initiëren.

De laatste strijd tussen LICHT en Duisternis om het bezit van de planeet Aarde…

Delta Krachten van LICHT hebben nu een overweldigende overwinning op de meeste overgebleven Draco krachten bevestigd, die zich in de Sub-Lunar Space verborgen hielden en het Energetische pad is NU Vrij voor de planeet om zich in de Vijfde Dimensie te begeven.

De Pleiadiërs hebben aan bepaalde leden van de Aarde Alliantie overgebracht dat het gehele Oude 3D Matrix Besturingssysteem dat de WEzens van de Aarde voor eonen in zijn greep had, NU volledig uit elkaar zal vallen… Net als Dominostenen Tuimelend!

We zullen zien dat dit BEgint te Gebeuren binnen Slechts een aantal Weken vanaf NU!

Volgens de nieuwe gegevens die de Aardse Alliantie heeft ontvangen heeft een aanzienlijke DNA-expansie plaatsgevonden onder de WEzens van de Aarde gedurende de laatste 30 dagen en in de komende twee maanden zal deze DNA-expansie zeer Merkbaar Worden.

Wat er op dit moment op Aarde gebeurt is positief… maar het zal een behoorlijk schokkend effect hebben op het Wereldwijde Menselijk Bewustzijn en zal ervoor zorgen dat de Mensheid zelfs nog sneller zal ONTWAKEN.

De Pleiadiërs zeggen… dat deze plotselinge Wereldwijde Bewustzijnssprong het grote keerpunt is op de Ascensie Tijdlijn van de Aarde.

Op 21 december 2020… zal in de Hemel een prachtige hemelse Sterrenpoort openen, die de dageraad van het NIEUWE TIJDPERK van Aquarius en de 1e dag van de “Satya Yuga” van Centraal Zonlicht markeert.

Om 11:11 am UTC op de Winterzonnewende… zal het langverwachte Nieuwe Tijdperk van LICHT eindelijk aanbreken en zal de NIEUWE 5D Aarde op Aarde Geboren Worden.

Een 20-jarige Jupiter / Saturnus “Grote Conjunctie” die valt op de belangrijkste Zonnendag van het jaar… de December Zonnewende.

Op dat moment op de Gamma Tijdlijn van de Aarde… zullen krachtige stromen van Super-High-Frequency (Centrale Zon) Energie in de Atmosfeer van de Aarde BEginnen te stromen.

Het LICHT is niet meer aanwezig geweest op Aarde sinds de dagen van Atlantis en Geavanceerde Wetenschap toont aan dat 40-Hertz-Frequentie… 5D… Gamma LICHT onmiddellijk het DNA zal her-coderen naar een meer Complexe Orde.

Als je Innerlijke Ogen hebt om te zien… kun je zien dat de Grote Ascensie van de Mensheid NU op alle fronten op handen is en dat er iets echt groots gaat gebeuren op planeet Aarde.

De mensheid staat op het punt om een Evolutionaire Kwantumsprong in Bewustzijn te ervaren en elke WEzen uit elke hoek van het Universum is hier voor een plaats op de eerste rij om getuige te zijn van de Grote Ascensie van de Mensheid.

Deze Grote “NU” Realiteit… is de Grote Tijd waar doorheen de oudheid door vele Profeten en Zieners over gesproken werd toen de Mensheid zich van de lange periode van Kosmische Duisternis naar het Verblindende Nieuwe GOUDEN TIJDPERK zou bewegen.

Met de Heilige LIEFDE van EEN

Artiest: Louis Dyer

Vertaling: Martien

Kwijtschelding van Schulden

NESARA-GESARA

21 November 2020 

Kwijtschelding van Schulden -NESARA-GESARA 
Wanneer president Trump deze verkiezing wint en onze wettige regering (de Republiek) volledig herstelt, zal het grootste deel van het Congres worden gearresteerd en/of gedwongen worden met pensioen te gaan. Bovendien zullen de meeste gouverneurs en burgemeesters worden gearresteerd en naar Guantanamo Bay worden gestuurd omdat ze onze staten en steden aan het communistische China hebben verkocht.

Het huidige rechtssysteem, een zeer slechte instelling, zal ook worden ontmanteld en/of hervormd. Alle advocaten en rechters (bestuurders) zullen worden omgeschoold in grondwettelijk recht, als ze van plan zijn om door te gaan met hun “praktijken “. Nu de Koningin dood is en niet meer aan de macht is, moeten ze echt aan het werk voor #We The People.

Het hele systeem moet worden herzien, want de echte grondwet voor de Verenigde Staten, de Republiek, zal worden hersteld. Op dit moment werken we niet onder de wettige grondwet en ook niet onder het constitutionele recht. Op dit moment opereren we onder het admiraliteitsrecht en onder de Verenigde Staten, Inc (corporatie), die onze Republiek hebben toegeeigend of overgenomen.

Hun grondwet is de grondwet van de Verenigde Staten, Inc. Onze wettige grondwet is de grondwet Voor de Republiek Verenigde Staten. Dit alles zal in de komende jaren worden gerectificeerd. De Socialisten/Communisten, voorheen bekend als de Democratische Partij, willen niet dat dit alles gebeurt. Ze waren overgenomen door zeer kwaadaardige krachten. Helaas zijn er in beide partijen kwaadaardige mensen. Alle kwaadaardige entiteiten zullen worden berecht.

Bovendien zal Hollywood volledig ophouden te bestaan, omdat het niets anders is dan een creatie van de CIA, gevormd om de gedachten van het volk te controleren. Hun acteurs, atleten, mediamagnaten, muzikanten, persoonlijkheden, nieuwsverslaggevers en entertainers waren PEDOFIELEN en adrenochrome oogsters, wat betekent dat ze SEX hadden met, verkracht, vermoord, gemarteld, geofferd, en het bloed van kinderen dronken. #SaveOurBabies.

Onder de Trump administratie zijn miljoenen kinderen gered uit pedofilie ringen en uit de diepe ondergrondse militaire bases (D.U.M.B.S.) waar deze kinderen werden opgevoed, verkracht en gemarteld. #SaveOurChildren.

Dit is de reden waarom de “Deepstate,” entiteiten, met inbegrip van FBI, CIA, Hollywood, et al. fel hebben gevochten tegen president Trump. Ze wilden niet dat hun geheim werd onthuld. Kindersekshandel is de misdaad van de elite. Kinderen waren hun munt. Deze boosaardige daders weten dat hun tijd voorbij is. Ook zij zullen worden gearresteerd. De meesten staan nu onder huisarrest. Anderen zijn al in Guantanamo Bay.

Donald Trump werd gerekruteerd om ze neer te halen. Om de deepstate volledig te ontmantelen. Hij leidt de wereld in de deepstate take-down. Onbekend bij de meeste mensen, hadden 209 landen in het geheim ingestemd. Ze stemden ook in met de wereldvrede en met de terugkeer naar de gouden standaard. De massa’s begrepen dit niet, omdat ze het slachtoffer waren geworden van mind-control en manipulatie van de media en MK Ultra hypnotische tactieken.

Kort na de verkiezingen zullen massale arrestaties en openbare bekentenissen op de televisie worden uitgezonden, zodat de massa’s kunnen zien hoe kwaadaardig deze mensen waren geweest. Daarna zal de aankondiging komen dat we terug zijn bij de gouden standaard. Onder een gouden standaard zal de Fiat-valuta, of het geld dat door niets wordt gedekt, ophouden te bestaan.

In plaats daarvan zullen we goud en zilver gebruiken als geld, wat wettig geld is, onder onze grondwet. Sommige vertrouwde economen beweren dat we de keuze zullen hebben tussen drie vormen van “geld”; goud en zilver, asset-backed cryptocurrencies, en onze nieuwe regenboogdollars, die worden ondersteund door goud en zilver. Alle drie zijn ze grondwettelijk, omdat ze alle drie door goud worden ondersteund.

Een goudstandaard verhoogt onze koopkracht, zodat een huis dat nu 100.000 dollar waard is onder dit huidige monetaire systeem, aanzienlijk minder zou kosten onder een goudstandaard; sommigen zeggen zelfs 10.000 dollar. Bovendien draagt een goudstandaard macht over van overheden en banken, en legt het in de handen van mensen. Deze aankondiging zal de NESARA-aankondiging bevatten.

NESARA is de National Economic Security and Reformation Act. De Wereldwijde vertolking is de Global Economic Security and Reformation Act. Binnenkort zullen we NESARA en een Global Currency Reset meemaken, wat niet te verwarren is met de “Great Reset” van NWO. Een Global Currency Reset (GCR) maakt goud tot de standaardvaluta van de wereld, terwijl een grote reset het idee van de NWO voor een One World Government was. Deze laatste is geannuleerd en zal niet worden toegestaan.

Onder NESARA-GESARA zullen we een schuldenjubilee hebben. Dit betekent dat de hele wereld, inclusief regeringen en individuen over de hele wereld, een COMPLETE KWIJTSCHELDING van SCHULDEN zullen meemaken. Alle bank-, creditcard-, hypotheek-, studenten- en autoschulden zullen volledig “vergeven” of op nul gezet worden. Dit is om de mensheid te compenseren voor het feit dat zij onder de controle heeft gestaan van een snood systeem dat kwaadaardige, onwettige praktijken heeft toegepast.

Bovendien zullen er onder NESARA-GESARA biljoenen dollars aan wereldwijde humanitaire fondsen worden vrijgemaakt om de mensheid en de planeet te helpen genezen, evenals een vrijlating van onderdrukte technologieën. Ook zullen miljoenen dollars worden uitgekeerd aan elke persoon op aarde om ons te compenseren voor het leed dat we hebben moeten doorstaan onder de controle en de slavernij van Draconische entiteiten.

Meer informatie over NESARA-GESARA vindt u hier: https://www.youtube.com/watch?v=DcV1_6vIT-4&t=339s,

Wees aangemoedigd! De planeet wordt bevrijd!

We stijgen op naar het 5D-bewustzijn, ook wel bekend als het “Gouden Tijdperk”. Alle kinderen van Moeder Gaia zullen met haar opstijgen, naar een prachtige nieuwe realiteit, waar we zullen genieten van planetaire vredesliefde, vreugde, voorspoed en overvloed.

De Schepper en onze Galactische Familie zijn hier, om ons te helpen. We kunnen helpen deze realiteit te versnellen, door onze vibraties te verhogen. Ase’! Verheug je!

Artiest: onbekend

Vertaling: Martien

ASCENSIE UPDATE

Het Belang van het Manipuleren van het Vermogen van Jullie Brein

20 november 2020

De Reptiliaanse leiders van deze wereld zijn vierdimensionale wezens.

Ze hebben niet het vermogen om op te ascenderen naar de vijfde dimensie. Hun capaciteiten en hun intelligentie zijn hierbij beperkt.

De meeste mensen leven op dit moment nog steeds in de derde dimensie, maar in tegenstelling tot degenen die over hen hebben geregeerd en geheerst op de meest onvoorstelbare manieren hebben ze het vermogen om op te ascenderen naar hogere dimensies van de werkelijkheid.

Dit maakt het menselijk ras dus intelligenter dan hun leiders. Maar intelligentie is een onderbenut instrument van het menselijk ras. Waarom is het onderbenut? Omdat het iets is dat gekoesterd en getraind moet worden.

Er zijn vele manieren om jullie brein te manipuleren en de functie ervan te vergroten. Meditatie, de juiste supervoeding, ademhalingstechnieken, lichaamsbeweging en vele andere supergereedschappen kunnen jullie helpen om super menselijk te worden.

De mensheid staat nu op een drempel. We moeten allemaal ons bewustzijn vergroten, bewuster worden en uiteindelijk een wakker wezen op aarde zijn.

Oren en ogen wijd open. Ontvankelijk voor de omgeving.

Alle chakra’s gedeblokkeerd.

Wat zijn chakra’s? Het zijn energetische informatie centra. Ze sturen en ontvangen informatie. Als er blokkades zijn wordt de uitwisseling van informatie verstoord.

Het is een kwantum genezingsproces.

Jullie hebben vijf heilige lichamen. De fysieke, mentale, emotionele, spirituele en astrale lichamen.

De fysieke en mentale lichamen zijn direct met elkaar verbonden. En dit is waar jullie moeten beginnen.

Als jullie geascendeerde meesters willen worden, moeten jullie al deze heilige lichamen onder de knie krijgen, te beginnen met de fysieke en mentale lichamen.

Jullie moeten werken aan jullie hersencapaciteit. Degene overtreffen die jullie hebben gecontroleerd. Zo moeilijk is het niet. Het is alleen dat jullie geest tot nu toe onder controle is geweest. Dat is hoe jullie door hen werden verschalkt. Het is tijd om de rollen om te draaien.

Jullie intelligentie is hun angst. Jouw ontwaken is hun einde van heerschappij. Jullie verlichting is de overwinning op de duisternis.

Jullie dieet speelt een grote rol in het ontwaken, het verhogen en het verfijnen van het onbegrensde potentieel van jullie hersenfuncties.

Eet schoon, ontgift de darmen, en laat de energie in jullie lichaam naar de geest stromen. Schone darmen zal jullie intuïtie versterken en meer helderheid brengen in jullie geest. Goede vetten en supervoeding zullen de hersencellen ondersteunen.

Er zijn zoveel geweldige biologische middelen beschikbaar voor de mensheid. We hebben eindeloos potentieel, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op het astrale. De tijd om zelf serieus te beginnen met het gebruiken van biologische middelen is nu aangebroken. De nieuwe aardse creatie wacht.

De schepping van de nieuwe aarde is onvermijdelijk en nabij. Maar als we de Superaarde willen creëren, moeten we eerst bij onszelf beginnen en Supermensen worden.

Neem babystapjes op jullie pad om een Supermens te worden. Begin vandaag met het vervangen van een bewerkte maaltijd door een salade. Eet meer fruit, groenten en voedsel vers van de Aarde. Rauw voedsel is onveranderd, onbewerkt, onverwarmd, onveranderd van zijn natuurlijke vorm geleverd door Moeder Aarde.

Nikola Tesla zei: “De Aarde en het menselijk brein zelf trillen op exact dezelfde frequenties.” Logischerwijs is rauw voedsel een prioriteit in de menselijke voeding. Niet alleen, maar overvloedig.

“Je bent geen druppel in de oceaan. Je bent de hele oceaan in een druppel.”– Rumi.

Jullie zijn in staat tot magie. Sta op strijders van Gaia. Jullie tijd is gekomen.

A’HO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie | Lyran High Council Elder | Afgezant van de Godin

Vertaling: Martien

Pleiadische Boodschap

De Grote Verandering

17 November 2020

Geliefden Wij groeten u,

Op dit moment is er op jullie Aarde een energetische diversiteit opgebouwd tussen het uitspelen van de illusie en de Waarheid. De 3e dimensie illusie, dit drama is explosief. Tegelijkertijd breidt het Licht zich uit, groeit het dagelijks. Jullie planeet ondergaat een snelle wedergeboorte, en jullie bewegen je in een complete metamorfose verschuiving binnen jullie fysieke, energetische en emotionele lichamen. 


Deze tijd luidt de ‘grote verschuiving’ in naarmate jullie het einde van jullie kalenderjaar naderen. Golven van licht worden in beweging gezet doorheen het gehele Aardse vlak waardoor nieuwe energetische vormen worden gemanifesteerd op jullie planeet. Deze hogere trillingsvormen worden vastgesteld om de geboorte te ondersteunen en vervolgens de stabilisatie van een hogere orde van multidimensionale Rasters. Deze Rasters bevatten het heilige ontwerp voor deze tijd.

Jullie worden energetisch gereed gemaakt om een essentiële rol te spelen binnen jullie Hart in het vormen van een alliantie voor deze Rasters. Jullie, jullie Hart, moeten eigenlijk een getransformeerde rol spelen door een natuurlijke energetische uitbreiding van het multidimensionale frequentie Netwerk te worden.

Jullie natuurlijke erfenis is er een van elektrisch zijn in de natuur. Als je een schakel wordt binnen het Netwerk wordt je teruggebracht, opnieuw gekalibreerd in je natuurlijke staat van multidimensionaal zijn.

Al jullie systemen, waaronder jullie Pijnappelklier, Hersensynapsen, ruggenmergvloeistof, heiligbeen en fysieke cellen in jullie lichaam worden elektrisch geüpgraded. Jullie energetisch veld ondergaat een magnetische upgrade; jullie worden klaargestoomd voor deze monumentale verschuiving die zich volledig zal manifesteren rond jullie nieuwjaars-tijdlijn.

Jullie hebben balans nodig in jullie leven om deze snelle verandering te ondersteunen. Deze stabiliteit door balans kan alleen worden bereikt door een bewust keuzeproces van het opbouwen van een diepere verbinding binnenin jullie Hart.

Alleen jij kunt deze voortdurende opbouw van herverbinding in jouw hart bereiken door een bewuste keuze te maken. Jouw bewuste daad van ‘kiezen’ is ongelooflijk krachtig en is een essentieel onderdeel van jouw ontwakingsproces.

Het Hart is jouw centrale toegangspunt tot het Universele Godsbewustzijn. Je beschikt over een uniek ontwerp heilige imprint in jouw Hart, en je wordt ontvangen en herkend door deze imprint.

De Magneetkern binnen jullie planeet zal in de laatste weken van het kalenderjaar een andere rol gaan spelen. De magnetische kern zal fungeren als een kernstuk, dat een hogere trillingsvorm van verlichting naar buiten toe over de planeet zal uitzenden.

De Magneetkern zal deze hogere orde van licht naar buiten uitstralen, die bestemd is om de Aarde te baden, en zal door alle levenskracht energie die op de planeet aanwezig is, heen stralen.

De magnetische kern kan worden vergeleken met een centraal wiel met spaken. Spiralen van licht zullen naar buiten stralen. Deze spiralen van licht zullen worden getrokken in de individuele frequentie van de goddelijke aanwezigheid van jullie hart. Jullie zullen deel uitmaken van de scheppingsenergie van de Aarde door deze herverbinding.

Door de multidimensionale herverbinding van de heilige kamer van jullie Hart worden jullie initiatiefnemer om een telepathische communicatie tussen jezelf en anderen tot stand te brengen. Dit is een ontwerp voor het vormen van gemeenschappen van licht om deze spiegel van licht op Aarde stabiel te houden. Dit is jullie doel, een essentieel aspect van jullie missie op dit moment.

Wees stil en laat het los binnen in je hart.

Liefde en zegeningen,

De Pleiadiërs

Vertaling: Martien

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/