Dag lievelingen,

Het Universum communiceert iedere dag met jou, als je verder kijkt dan jouw gebruikelijke perspectief.  Als je in de natuur wandelt, dan zie je veel, heel veel.  Je kan bewust wandelen in het nu of wandelen om te wandelen.  Bewust wandelen is goed kijken om je heen, in de lucht, genieten van de stilte, de bomen bestuderen, dieren die je pad kruisen, geuren die je waarneemt, de zon die in al haar pracht op je mooie snoet schijnt, genieten van de wind die door jouw haren waait, de regen die op je neer druppelt, mensen die je pad kruisen vriendelijk groeten en de hond aaien, kortom een intens geluksgevoel ervaren dat je hier mag zijn als mens, dat je kan wandelen, ademen en bovenal dat je meer en meer doet inzien dat we al in een paradijs leven.  We zijn in alles wat ons omringt met elkaar verbonden.

Als kind hing mijn kamer vol met posters van dieren en schreef ik in klasgenootjes vriendenboeken dat ik steevast in een dierentuin wilde werken dus de affiniteit en liefde voor dieren is altijd al een onderdeel geweest van wie ik ben.

Wat ik ervaar de laatste tijd is dat ik een nog diepere connectie heb met dieren.  De witte ganzenfamilie hier aan het kanaal noem ik mijn familie en als ik ze niet zie tijdens mijn wandeling, dan duiken ze plots toch op, totaal onverwacht dus mijn gedachten om ze te zien creëren mijn realiteit.  Ik word intens gelukkig als ik ze zie en onlangs maakten ze veel lawaai onderling en ging ik met hun een conversatie aan, het leek wel of ze iets wilden zeggen tegen mij vandaar mijn interactie met hun, mensen die passeerden vonden het grappig haha.   Op de omslag foto van deze blog zie je ze in al hun pracht en praal in rusttoestand plus een boot en een regenboog er helemaal gratis bij.  Ze zijn altijd met 16 waarvan er 2 een andere mooie kleur hebben.  Een deel van deze ganzen heb ik zien opgroeien toen ze pas geboren waren en ze nog schattig pluizig geel van kleur waren.

Verder heb ik eens tijdens een wandeling hier een opmerkelijke connectie ervaren met een golden retriever.  Hij stond aan de overkant van het kanaal met zijn baasje en hij staarde me zolang aan dat zijn baasje moest blijven staan ook al trok ze een paar keer aan de leiband.  Hij stond stokstijf naar mij te staren terwijl ik verbaasd en met verwondering mijn hand opstak om goedendag te zwaaien en naar hem of haar te roepen.   Dat doet me wel beseffen dat ik wel iets moet hebben van licht of een groot aura waardoor dieren zo op mij reageren.  Hetzelfde heb ik meegemaakt in het Hageven, een prachtig natuurgebied hier vlakbij mijn deur, een jong koppel die op een verhoog zat om de grote vijver te kunnen aanschouwen zat daar met hun eveneens jonge hond toen ik kwam aangewandeld en hij bleef mij aanstaren waar ik zelf een beetje ongemakkelijk van werd.  Hij keek recht door mij heen waarop hij mij heel blij verwelkomde toen ik hem met een lach begon te aaien.  Ze vertelden dat ze dit nog niet hadden meegemaakt met hun hond sinds ze hem hebben en dat hij dat normaal nooit doet met vreemden.

En tijdens mijn verkenningstocht hier in de buurt om andere wandelpaden te ontdekken, heb ik vriendschap gesloten met een heel lief paard dat in de wei staat.  Ik ben zo verliefd op deze prachtige sterke sierlijke dieren die recht in jouw ziel kijken.  Ze heeft mijn jas besnuffeld en sjaal, haar hoofd in mijn armen gelegd en zelfs een big smile opgezet om mijn aandacht te trekken toen ik een praatje sloeg met een voorbijgaande wandelaar.  Ik heb met haar gepraat, kusjes op haar voorhoofd gegeven en gezegd dat ze superlief is en mooi is.  Een nieuwe toekomstige hobby is zeker leren paardrijden, vervolgens op het strand aan zee gaan rijden en helpen op een ranch.

Niet alleen de ganzenfamilie hier aan het kanaal zie ik bijna dagelijks maar ook tijdens mijn wandeling van circa 10 km in het Hageven van de week had ik een groep ganzen gespot die neergestreken waren op een weide.  Wat wilden ze me vertellen?

 

Ganzen

“Het wordt tijd dat je uit je beperkingen losbreekt om je eigen weg te vinden.  Schrijf een verhaal en ga met je fantasie op magische reizen naar legendarische plaatsen.  Dit zal je bevrijden van de boeien van je leven.”

Blijf jezelf in iedere situatie trouw.  Kijk naar binnen om uit te vinden wat er belangrijk is in je leven.  Neem de verantwoording voor je leven.  De energie en kracht om een doel in de praktijk om te zetten.

Affirmatie

“Mijn innerlijke vuur geeft mij op ieder moment de nodige energie en kracht.”

“De universele wijsheid leidt mij naar de juiste plaats, de juiste omstandigheden en alles wat op dit moment voor mijn leven van belang is.”

De volledige uitleg kan je vinden via deze link: https://www.shamanshome.com/krachtdier-boodschappen/vogels/

 

Hier heb je nog een beknopte omschrijving van de spirituele betekenis van ganzen op jouw pad.  Als je het hele verhaal wilt lezen, dan kan je deze vinden via volgende link: https://uitjebewust.nl/de-gans/

 

Hoe staat het met jouw innerlijke kind? Heeft dat veel pijn geleden? Verdriet gehad? Zich heel eenzaam gevoeld? Is het vertrouwen in de wereld en de mensen om jou heen beschadigd geraakt toen je klein was? Staat het nog steeds te stampen van woede als onrecht plaatsvindt? Oeps, je voelt het al. Dit kleine meisje of jongetje zit in JOU. Het zal er altijd zijn en parallel met jouw leven meelopen en regelmatig aan de bel trekken in situaties die jou een spiegel voorhouden. De spiegel waarbij je kunt zien dat er nog onopgeloste zaken zijn, waardoor het kind niet vrij en speels kan zijn. En dat heeft direct invloed op jouw eigen ZIJN op dit moment.

 

Kinderlijke verwachtingen

Inmiddels ben jij nu in de volwassen fase van jouw leven beland. Dat betekent dat je, of je nu wel of geen kinderen hebt, wel zelf een moederrol op je zou kunnen nemen. Evenals die van een vader. Had jij als kind ook de droom van de ideale familie? Met liefhebbende ouders die er altijd voor jou zouden zijn, je zouden beschermen, je zouden knuffelen en je op handen zouden dragen? Een gezin waar liefdevolheid regeert, omdat dat wel zo was op de plek waar jij als ziel vandaan komt. Of misschien had je wel hele andere verwachtingen. Het maakt niet uit welke verwachtingen je had. Waar het om draait, is of die verwachtingen zijn uitgekomen. Waarschijnlijk niet.

Verwachtingen zijn gevaarlijke dingen. Of je ze had toen je klein was of op welk ander moment in jouw leven dan ook. Ze voegen eigenlijk niets toe aan jouw ZIJN. Het zijn de sprookjes van het hoofd die jou uiteindelijk voeden en kennis laten maken met teleurstelling. “Ik had wel verwacht dat…” Hoor je het jezelf zeggen? Je legt onbewust een claim neer bij een ander, die daar geen weet van heeft en in 9 van de 10 keer jouw verwachting niet kán waarmaken. De gans weet allang dat verwachtingen zinloos zijn, omdat ze een projectie zijn van iets dat je niet kunt dirigeren. Daarom leeft de gans in het NU en vaart instinctief op zijn intuïtie, waarbij hij dagelijks de bewegingen in de natuur monitort. Zonder oordeel, zonder verwachting. Laat de verwachtingen los, lief mens, het zal het leven veel makkelijker maken voor jou.

 

Troosten en helen

De aardse familie waarin jij geboren bent, heb je zelf gekozen. Om te leren en te groeien. Om issues waar je aan wilde werken toen je in het grote ‘niets en alles’ was. Als je terugkijkt zul je zien dat er veel in jouw leven gebeurd is, of misschien nog wel gebeurt. Het heeft een reden. Je mag het liefdevol oplossen en loslaten. Sluit je ogen. Denk aan dat kleine meisje of jongetje dat je ooit was. Kun je haar, hem zien? Wat is zij/hij aan het doen? Hoe staat/zit zij/hij erbij? Dat is hoe jouw innerlijke kind zich op DIT moment nog voelt. Maar er is een oplossing. Want jij bent gegroeid. Jij kunt voor dit kind nu zowel de moeder als de vader zijn die het zo verwachtingsvol had gewenst. Ga naar het kind toe. Zie je jezelf nu als moeder en/of vader (afhankelijk waar dat innerlijke kind behoefte aan heeft)? Breng het de liefde die het gemist heeft, stimuleer het vertrouwen dat beschadigd is geraakt, heel de wonden door het liefdevol te omarmen. Geef het wat het nodig heeft om te helen en weer blij en speels te worden.

Wellicht lukt het je niet in 1x om de verbinding met jouw innerlijke kind te maken. Het geeft niet. Oefen. Waar je eerst alleen op een afstandje het kind kunt zien, zul je merken dat het je steeds beter af zal gaan. Dat je steeds dichter in de buurt kan komen. Dat je een band kan opbouwen en kan visualiseren dat je het aanraakt, in jouw armen neemt of misschien wel de leuke dingen kan doen die jouw aardse ouders nooit hebben gedaan. Omdat dit kind onlosmakelijk onderdeel van jou is, is heling van het grootste belang. Want heling zorgt voor integratie. Dé integratie voor jouw eigen HEEL ZIJN op dit moment en dan, dan komt er volop ruimte voor groei en avontuur.

 

Sprookjesachtig avontuur

Ken jij de verhalen van Nils Holgersson (naast het boek is er ook een tekenfilmserie van gemaakt)? Dit mensenkind plaagt dieren op zijn boerderij in zweden. Als hij een kabouter vangt en deze niet vrij wil laten, wordt Nils betoverd en zo klein als een duim. Nu kunnen de dieren hun gelijk halen en dat is natuurlijk helemaal niet leuk. Maar dit is niet waar het om draait. Er vliegt een troep wilde ganzen over en die verleiden de ganzen op het erf om mee te vliegen en vrij te zijn. Nils probeert dat bij een jonge gans te voorkomen, maar de jonge gans zet zijn opstijgpogingen door en op juist als Nils om de nek hangt, lukt het de jonge gans het luchtruim te kiezen. En dan…. Beginnen de avonturen van Nils.

De gans nodigt je uit om jouw avontuur te pakken. Jouw dromen te volgen. Te vliegen naar de meest bijzondere plekken van het universum, jouw belevenissen te vertellen en een rotsvast geloof te hebben dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft. En zo is het ook, lief mens, alles is mogelijk. Vertrouw op de boodschap van de gans, die avontuur met de paplepel ingegoten heeft gekregen en niet anders kent. Die feilloos op zijn innerlijke kompas de wereld over trekt en overal waar hij komt nieuwe dingen leert en al het eerder geleerde kan delen met degenen die hij daar ontmoet.

Nu hoef je natuurlijk niet letterlijk jouw koffers te pakken, maar het mag natuurlijk wel. Als het niet goed voelt waar je nu bent, ga dan of zet de eerste stappen naar jouw vrij en onafhankelijk zijn. Als je een gans zou zijn, waar zou je dan heen trekken? Waar en hoe zou je het liefste wonen? En met wie? Waar is jouw kinderdroom en in hoeverre is die werkelijkheid geworden? Doe je wat je écht leuk vindt elke dag? Zo ja, dan is elke dag voor jou een avontuur. Zo nee, verander het.

Onderschat het universum nooit. Op verdekte manier krijg ook jij informatie die je verder leidt om in jouw ware ZIJN te komen. Dat gebeurt nooit open en bloot. Dat kan ook niet, anders heeft donker direct een ingang om jou weer uit jouw groeiende kracht te halen. Denk hier niet te licht over. Het gaat hier echt over het fijnmazige VOELEN, net als de gans doet, en er vervolgens actie op ondernemen. Lief mens, er ligt zoveel moois voor jou in het verschiet. Je hoeft alleen maar de eerste stap over de drempel te zetten, het erf van oneindige mogelijkheden te betreden, de uitnodiging van de gans te aanvaarden om je met zijn ZIJN te verbinden en je mee te laten voeren naar daar waarvan je niet wist dat het bestond.

 

 

Verder heb ik nog 2 witte prachtige reigers gezien in de verte op een weiland.  Welke boodschap zit hierin verweven?

Reiger

Willen en wensen

Onze wil, die ook door ons hoofd wordt aangedreven, probeert te manipuleren. Als je als een klein kind gaat staan stampen: “Maar ik wil nu…” dan leidt dat tot niets. Je zult altijd rekening moeten houden met een redelijke termijn waardoor dingen tot bloei kunnen komen. Het is het beste om wat je als wens in jouw hart hebt, elke dag voor je te zien, alsof je het al bereikt hebt en je ook zo te voelen. Hier kan jouw hoofd een hele mooie opbouwende rol in spelen. Want jouw hoofd creëert het beeld dat je van de toekomst hebt en ook heeft het de woorden die jouw wens omschrijven paraat. Als je jouw hart als drijfveer (passie) gebruikt en erop vertrouwt dat jouw wens ooit werkelijkheid wordt, mits deze in overeenstemming is met jouw doel en missie hier op aarde, zal het universum je altijd helpen om op het juiste moment het juiste beschikbaar te maken. Heb geduld, lief mens. Luister naar je intuïtie en volg je hart.

Stilte

Hoe meer je afgestemd raakt, hoe duidelijker je ook andere dingen kunt waarnemen (voelen, horen, ruiken, zien). Net als de reiger zich intuïtief laat leiden naar de juiste visstek, zal jij van binnen steeds beter weten wat je moet doen, zal duidelijker worden wie je bent en wat jouw rol in dit leven is die positief bijdraagt aan het geheel. De reiger staat altijd alleen aan de kant van het water of paradeert alleen door het weiland. Hij is een individu op zich. Net als jij! Hij laat zich niet afleiden van zijn missie: zorgen voor voldoende voedsel voor hem alleen, of als hij jongen heeft ook voor zijn familie.

Op deze aarde is het grootste deel van de mensheid afgestemd op de derde dimensie. Dat betekent dat het grootste deel van jouw omgeving jouw gedrag en wellicht de keuzes die je maakt niet goed zal kunnen begrijpen. Dat geeft niets. Ieder van ons heeft een bijdrage te leveren en heeft een eigen doel en missie om verder te groeien. Die van jou ligt op een ander vlak dan de meesten om je heen. De reiger trekt zich niets aan van wat andere reigers van hem vinden. Hij blijft in zijn kracht fier overeind staan. Hij geeft geen oeverloze uitleg waarom hij dit of dat doet en verdedigt zich ook niet. Hij twijfelt niet. Hij gaat zijn eigen weg. Wat doe jij? Blijf je je schuldig voelen? Blijf je jezelf  verdedigen ten opzichte van anderen? En ga je daardoor inderdaad weer twijfelen aan jezelf? Laat het los, lief mens, ga je eigen weg wat anderen ook van je denken of over je zeggen. Het gaat erom dat jij helemaal in je element komt met jezelf. Jezelf mooi, goed en lief vindt zoals je bent. Dan bouw je de statigheid van de reiger op die volledig in zichzelf gelooft en die statigheid (dag twijfels en onzekerheden) is onaantastbaar wie er ook tegenover je staat.

Dit is maar een gedeelte van heel deze inspirerende tekst.  Als je het hele verhaal wilt lezen, dan kan je deze vinden via volgende link.

https://uitjebewust.nl/de-reiger/

 

In bovenstaande tekst lees je dat ik nog honden en een paard ben tegengekomen.  Welke wijsheid zit in deze dieren verscholen?

Hond

“Ik herinner je aan wie je werkelijk bent.  Het is niet te laat om je dromen te volgen en ze waar te maken.  Volg je hart en je ziel en ik zal je begeleider zijn.”

Symbool voor het menselijke bewustzijn.  De belangrijke dingen van het leven zoeken en vinden, ongeacht wat anderen erover zeggen.  Helper om eigen lasten te kunnen dragen.

Affirmatie

“Ik neem onvoorwaardelijk alle omstandigheden, het ‘Hier en Nu’ van mijn leven, aan.”

“Ik zeg ja naar het geheel wat er is en vertrouw in mijn levensweg.”

 

Paard

“De tijd van stagnatie in je leven is over.  Het is NU tijd om weer vooruit te gaan en je levensweg te volgen.  Neem de vrijheid die je toestaat en bevrijd je van de beperkingen die anderen op je gelegd hebben.”

Het begin van iets nieuws.  Je leider naar je eigen persoonlijke meesterschap.  De vaardigheden om zowel diep naar het verleden, het heden en in de toekomst te kijken en de waarheid te kunnen zien en deze aan het licht te brengen.

Affirmatie

“Ik ben vrij, vrij, vrij voor altijd.”

“Met moed en kracht ga ik vooruit.”

De volledige uitleg kan je vinden via deze link:  https://www.shamanshome.com/krachtdier-boodschappen/zoogdieren-a-tm-h/

 

Ik heb hier al eens een channeling van Mike Quinsey geplaatst en nu krijg je er nog ééntje.  Perfect omschreven van alles wat er nu aan het gebeuren is op aards vlak, op buitenaards niveau en wat ons nog te wachten staat.  Dit is informatie vanuit het hiernamaals dat voelt als thuis waar wij allemaal vandaan komen.  We worden universeel beschermd dus laat je geen angst aanpraten door de Illuminati versus Elite door woorden te gebruiken als wereldoorlog III gaat van start gezien al de chaos die er nu heerst op deze planeet.   Her en der is me dit al ter oren gekomen.  Angst aanpraten is één van hun vele strategieën om alles te verzieken en jouw bewustzijn laag te houden.

Elite zijn politici, farmaceutische- en voedingsindustrie, energie- en telecombedrijven, multinationals, koningshuizen, wereldleiders, banken, verzekeringen, leger,  media- en reclame wereld, religieuze- en sekte instituten, Hollywood wereldsterren en ga zo maar verder.  Kortom, alle zielen die al hun geld oppotten, voor zichzelf te verrijken op de kop van een ander, schaamteloos alles uitgeven aan luxe paleizen terwijl de plaatselijke bevolking geen eten heeft, bewust de wereldbevolking vergiftigen met ongezond eten en medicijnen en zo ziektes kweekt waar miljoenen mensen aan sterven, bewust de lucht vervuilen (chemtrails*),  bewust belangrijke informatie achterhouden (ruimteschepen en buitenaardse wezens die zijn neergestort op aarde) met andere woorden handelen vanuit ego, macht en hebzucht en zich niks aantrekken van Moeder Aarde en zijn bevolking gaan nu hun daden niet meer kunnen verderzetten.

 

Wat betekent chemtrails?

Chemtrails worden door nietsvermoedende burgers voor gewone vliegtuigsporen aangezien, maar dat zijn ze niet. Het zijn chemische ladingen die door speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigen over ons hoofd uitgestort worden. Deze ladingen hebben als doel om de bevolking ziek te maken en hun ontwikkeling te remmen..

Chemtrails zijn te herkennen aan de dikke strepen die ze vormen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals gewone uitlaatgassen van vliegtuigen (ook wel contrails genoemd), maar waaieren langzaam uit. Aangezien ze bijna altijd met meerdere vliegtuigen in een raster-patroon gesproeid worden, kunnen ze binnen een half uur een blauwe hemel compleet vullen met een witte sluier.

De volledige uitleg hierover vind je via deze link: https://www.alwareness.org/wat-zijn-chemtrails/

 

In onderstaande tekst vind je ook de woordjes ascentie & Blue Avians.  Van Blue Avians had ik zelf ook nog niet gehoord en zo zie je maar dat de wonderen van het Universum zich stilaan beginnen te openbaren wat ik alleen maar toejuich.  Het wordt hoog tijd!

 

Wat betekent ascentie?

Je trilling verhogen tot het niveau van licht. We zijn als aarde en de mensen die op aarde leven bezig met een proces. We gaan van de derde dimensie, via de vierde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan uit ons hoofd in ons hart. Vanuit ieder op zich naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde. De derde dimensie is de dimensie van de dualiteit en nog steeds erg aanwezig in onze samenleving. Je kunt als individu al in de vierde of vijfde dimensie zijn. Vaak ben je daar tijdelijk, het gaat er om wat je voelt en hoe je bewustzijn groeit. In een dimensie zijn is dus niet letterlijk in een andere wereld zijn, het is een staat van zijn.

Bron: https://www.spiri-apps.com/ascentie/

 

Wat zijn Blue Avians?

De hoogste Avian-race die ik ken, zijn de Blue Avians, die een beetje een mysterie blijven. Het zijn hoger-dimensionale wezens, hoger dan de meeste, die de 6e tot 9e dimensie bewonen. Om dit in perspectief te plaatsen, mensen op aarde zijn een 3e tot 5e dimensionale groep. De Blue Avians hebben de aarde eerder bezocht met hun vredesboodschappen, maar zonder succes. Hun ambacht wordt beschreven als bollen, maar ze zijn zo groot als planeten; ons zonnestelsel zou er vol mee zitten, waarschijnlijk in een hogere dimensie. Van de wezens wordt gezegd dat ze blauw en humanoïde zijn, op acht voet lang, soort die doet denken aan de film Avatar behalve vogelachtig met heldere, indigo-blauwe veren. Klinkt prachtig eigenlijk. Ze werken voor de geesteswetenschappen goed tegen de heersende kliek van deze wereld.

Ze hebben met hun vaartuigen een blokkade in dit zonnestelsel aangebracht, wat waarschijnlijk de reden is waarom de Cabal versus Elite niet kan ontsnappen aan deze wereld zoals gepland met al hun arrestaties op handen. Op aarde hebben we maximaal vijf topgeheime ruimteprogramma’s die technologisch ver vooruit zijn dan de meeste mensen zich realiseren, maar ze zijn geen partij voor de aviaire gebieden en hun eigen technologie. De blauwe avians maken deel uit van het Bondgenootschap, samen met andere rassen en mensen hier op aarde die tegen de heersende bankmaffia van deze wereld werken.

Als je hier meer over lezen, dan verwijs ik jou graag naar volgende link: http://askingangels.com/articles/starseeds/avians.php

 

Channeling van zijn hogere zelf ~ Mike Quinsey ~ 17 januari 2020

 

Het een halt toeroepen aan leden van de Illuminati gaat door en het is niet te vermijden dat dit tijd kost omdat er duizenden mensen bij betrokken zijn. Er is geen snelle oplossing, want zaken moeten worden afgehandeld in overeenstemming met de landswetten. Jullie kunnen er gerust op zijn dat het geheel goed op weg is om tot voltooiing te komen, maar ondanks dat spelen er andere zaken waar eveneens aandacht aan dient te worden besteed. Aanvankelijk was het de bedoeling om beetje bij beetje informatie vrij te geven, maar met het oog op de opgelopen vertragingen wordt nu volledige openbaarmaking overwogen. Het betekent dat er zoveel is achtergehouden dat de komende veranderingen overweldigend kunnen zijn. Jullie hele manier van leven zal uiteindelijk ten goede veranderen, omdat zaken als vrije energie een compleet nieuwe manier van leven tot stand zullen brengen. Het Bondgenootschap is prominent vertegenwoordigd bij degenen die aandringen op het doorvoeren van veranderingen en die zich nu in een machtiger positie bevinden dan de Illuminati, dus er wordt wel degelijk vooruitgang geboekt.

De periode van verschuivingen om de veranderingen te introduceren is ver gevorderd, maar houd er rekening mee dat dit ook gebeurtenissen omvat die van invloed zijn op de manier waarop grote bedrijven worden geleid en het zal nog enige tijd duren voordat dergelijke zaken zijn opgelost. In wezen is het de omvang van de veranderingen die zoveel tijd kost om te bewerkstelligen. Uiteindelijk zullen jullie echter meer dan tevreden zijn en na zo lang hebben moeten wachten zal alles bijzonder naar wens zijn. De voorbije dagen van tekorten en ongelijke verdeling zullen verdwijnen en kleinere units zullen ervoor zorgen dat eenieder evenveel profijt zal hebben van de veranderingen. Begrijp dat jullie lange tijd hebben kunnen profiteren van nieuwe technologie waarvan een groot deel is terug-ontwikkeld uit buitenaardse technologie. Het heeft jullie de basis gegeven voor nog betere en meer geavanceerde kennis die jullie diep de ruimte in heeft gebracht. Jullie hebben eveneens geweldige vooruitgang geboekt op het gebied van computerkennis. Dit alles heeft de kwaliteit van leven verhoogd en het heeft jullie deels een nieuwe manier van kijken gebracht.

De toekomst is bezig vorm te krijgen en de voordelen voor jullie zullen gigantisch zijn; aandienen zullen ze zich en dit kan niet eindeloos worden tegengehouden. Sommige veranderingen zullen ongemakkelijk aanvoelen en er mogelijk toe leiden dat mensen naar een nieuwe locatie moeten verhuizen, omdat Moeder Aarde haar eigen schoonmaak doorvoert als voorbereiding op Ascentie. De Aarde is bijzonder zwaar toegetakeld als gevolg van oorlogen en misbruik van haar hulpbronnen, maar de komende veranderingen zullen helpen deze problemen op te lossen, bijvoorbeeld wanneer de inzet van vrije energie de noodzaak overbodig maakt om de Aarde hiervoor te gebruiken. Er zijn andere voorzieningen in gebruik die niet schadelijk zijn, zoals windparken, maar deze kunnen onvoldoende aan de vraag voldoen. Jullie kunnen er zeker van zijn dat we ons best doen om de introductie van nieuwe methoden aan te moedigen, methoden die onschadelijk zijn voor het milieu van de Aarde.

Op voorhand gewaarschuwd zijn maakt dat je je kunt voorbereiden op de uitdagingen die nog moeten komen, en we zouden graag een grotere samenwerking tussen landen zien, aangezien de uitdagingen die nog gaan komen het best op mondiaal niveau kunnen worden aangepakt. Degenen die het grootste deel van de rijkdom bezitten, moeten degenen helpen die niet in staat zijn om zware problemen aan te pakken, en we willen jullie eraan herinneren dat eenieder van jullie wordt beïnvloed door wat er op Aarde gebeurt. Jullie zijn allemaal Eén en de tijd van individuele groei ten koste van de ander is voorbij. Jullie dienen als één wereld te groeien en harmonie en samenwerking voorop te stellen. Hoe sneller jullie vrede in de wereld tot stand kunnen brengen, des te sneller zullen jullie het pad naar Ascentie volledig openen, maar evenzo komt het snel naderbij.

Zowel de gelovigen als de niet-gelovigen volgen allemaal een voorbestemd pad dat het overeengekomen contract van elke ziel is, dus reageer op alles wat er voorbij komt op een manier die de daarmee gepaard gaande uitdagingen accepteert. Jullie spirituele groei en welzijn staan op het spel en jullie geweten zou een rol moeten spelen en je ertoe aanzetten om de juiste actie te ondernemen die positief is en op geen enkele manier schadelijk of kwetsend voor een andere ziel. Luister naar de ingevingen van je Hogere Zelf; de ‘andere’ jij, die je zielsplan kent en je helpt je eraan te houden.

Jullie ervaringen op Aarde staan ver af van hogere trillingen en hogere dimensies. De Aarde is, zoals jullie ongetwijfeld beginnen te begrijpen, een school voor spirituele groei. Je groeit door je ervaringen en neemt dat inzicht mee naar je volgende leven, dus alles wat je inzicht vergroot is belangrijk. Kunnen jullie beginnen te begrijpen dat, omdat jullie ervaringen hebben in een hologram, dit iets is dat is voorbereid om evolutionaire ervaringen op te doen en dit niet jullie werkelijke realiteit is? Het staat in de sterren geschreven en als jullie met succes je trilling naar een ascentie-niveau verhogen, zullen jullie terugkeren naar een prachtig rijk dat je huidige begrip ver te boven gaat. Jullie Aarde als hologram wordt gebruikt om je de omstandigheden en ervaringen te bieden die nodig zijn om te evolueren. De Aarde bevindt zich momenteel in een extreem beschermende energie die daar is geplaatst door de “Blue Avians”,  die nog steeds aanwezig zijn en toezicht houden op jullie ontwikkeling. Op dit belangrijke moment zullen degenen die op weg zijn naar Ascentie niet veel langer meer hoeven wachten om dat punt te bereiken, en het is belangrijk dat er geen inmenging wordt toegestaan. Voor jullie bescherming kan niemand op dit moment jullie Universum binnenkomen of verlaten.

Begrijp dat jullie een “onwerkelijke” ervaring meemaken, in die zin dat jullie worden tegengewerkt, terwijl jullie verblijd hadden kunnen worden met meer geavanceerde ervaringen. Er hebben zich echter veranderingen aangediend vanwege vernieuwingen die zijn voortgekomen uit het terug-ontwikkelen van ruimteschepen die op Aarde zijn neergestort. Deze hebben de vooruitgang versneld door zaken als glasvezel en nieuwe materialen die in de ruimtetechnologie worden gebruikt. Er zijn andere vernieuwingen die het militaire apparaat voor zichzelf heeft gehouden, maar uiteindelijk zullen deze vrij moeten worden gegeven.

Zoals we vaak hebben gezegd, werden jullie veel vernieuwingen ontzegd, vernieuwingen die het leven gemakkelijker zouden hebben gemaakt, maar wanneer jullie ascenderen, zullen jullie meer dan worden gecompenseerd. Jullie zullen bevrijd zijn van de gevolgen van veroudering en er jong uit blijven zien, in staat om uiterlijke verschijningsvormen te veranderen, als en wanneer je dat wenst. Jullie zullen veel, veel langer leven dan in deze tijd en van het leven kunnen genieten zonder kans op kwalen of ziekte; in plaats daarvan zullen jullie een absoluut goede gezondheid kunnen genieten. Het Universum zal voor jullie openstaan voor het volgen van je hartenwensen en jullie zullen steeds verder evolueren, omdat dit niet eerder stopt dan wanneer je het ultieme bereikt – de Godheid. Dit ligt echter ver, heel ver in de toekomst.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn Godzelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

 In Liefde en Licht.

Mike Quinsey.

Vertaling: Marja en Rob

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/01/mike-quinsey-channeling-van-zijn-hogere_17.html#more

 

Onlangs mocht ik  een positieve energieboost ontvangen en dit dankzij Lee Harris!  I am happy! 🙏🥰

Lee is een intuïtief energie gids waar ik hier in een aantal blogs ook al energie updates van heb geplaatst en dit doet hij iedere maand.  Nu heeft hij samen met Scott Stabile een positief motiverende 1 uur durende live broadcast gemaakt waarin ze onder andere vertellen over hoe je jouw aangeboren creatieve talenten op deze wereld kan loslaten en op die manier een positief verschil maakt.  Ik heb daar een motiverende commentaar op gegeven en ontdekte ik dat hij deze geliket en vastgezet heeft met een pin.   Deze is als volgt:

How magical that the Universe communicates every day with us and this video, I just needed to see right now. Thank you very much Lee & Scott for this inspirational conversation! Keep going on this level! I love you both! Big hugs, Inge 🙏🥰💖💖💖

Dit kleine detail, heeft voor mij een grote uitwerking daar ik toch de erkenning krijg dat ik er toe doe in deze wereld en ik met mijn positieve vibes nu echt heel hard aan het werk moet gaan omdat deze wereld zoveel liefde nodig heeft.

Dit is een heel organisch gesprek tussen 2 prachtige zielen!  Geniet ervan! 😊

 

 

 

Hopelijk kan ik jullie met deze blog inspireren en verblijden.  Heel veel lees- en luisterplezier!

Heel veel liefs en warme knuffels,

Inge 💋💋💋