Goedemiddag lieve lezers,

Ik heb gisteren 12 km gewandeld in het adembenemende gebied van Bokrijk en Kiewit te Genk-Hasselt.  Ik heb de groene hartroute gedaan die zeer afwisselend is kwestie omgevingen.  Je ziet het prachtige kasteel in Bokrijk, de huisjes op afstand want het park is nu gesloten, allerlei vijvers waaronder een zeer bijzondere vijver waar je in kunt wandelen en de zwanen en eenden gewoon op 1 meter kan zien zwemmen, prachtige parken, modderpoelen, allerlei soorten bomen enz… Een aanrader dus!

Een wonder op zich is ook dat wanneer ik vol liefde door de natuur wandel ik ook allerlei signalen herken van communicatie met wat de onzichtbare wereld me wil vertellen.  Gisteren heb ik 2 witte veertjes gespot op plaatsen waar totaal geen vogels vertoeven.  Ik raap ze dan op en steek ze in achter het doorzichtige hoesje van mijn gsm of in mijn portemonnee.  Die veertjes zijn van het engelenrijk om je te vertellen dat je je niet alleen hoeft te voelen en ze altijd bij jou zijn.  Hoe vertederend en mooi is dat! Echt leuk! Ook dieren vertellen je allerlei boodschappen.  De zwanen die ik gisteren uitvoerig heb kunnen bestuderen hebben als spirituele boodschap:

Betekenis

De Zwaan symboliseert schoonheid (ook de schoonheid in de kleine dingen weer herkennen), zuiverheid of puurheid, commitment, trouw en liefde. Ken je eigen krachten en laat die in jezelf ontwaken en daarmee leer je jezelf kennen dus wie ben je? Je innerlijke schoonheid naar buiten uitdragen dus je innerlijke wereld naar de uiterlijke fysieke wereld manifesteren.

Ze kunnen in de toekomst kijken en hebben kennis van spirituele evolutie en de ontwikkeling van intuïtieve vermogens. Intuïtie is Goddelijke leiding.  Ze zijn gracieus en ze zien de schoonheid in anderen, het licht in anderen en hebben dus het vermogen door de uiterlijke schijn heen te kijken. Dit is heel belangrijk vandaag de dag!

Ze zijn krachtig en worden heel oud en dit kun jij ook worden mits je de kracht en schoonheid (je licht) in jezelf doet ontwaken. De zwaan is de totem van het kind, de dichter, dromer en mysticus en kan de verschillende dimensies en werelden met elkaar verbinden.

Deze boodschap klopt volledig met mijn realiteit nu! 🙂

Wat ik ook al 2 keer heb gedaan is ze door middel van mijn gedachten naar me toe getrokken.  Maar dat is weer voor een volgend artikel.  Daar heb ik ook een video en foto’s van.  🙂

 

Wat ik altijd doe als ik ga wandelen is echt genieten van de omgeving, de lucht en geur van de natuur helemaal opsnuiven, bomen bekijken in al hun pracht en praal kortom bewust rondom je kijken en je realiseren hoe prachtig de natuur is.  Veel mensen beseffen niet hoe mooi deze wereld is.  Gezien velen het zo “druk” hebben met hun leven en ze voortdurend buiten zichzelf leven, ze amper “de tijd” vinden om te genieten van de lucht en de omgeving waarin ze leven.

Tegenwoordig als je aan mensen vraagt hoe het met hun gaat reageert 95% dat ze het te druk hebben en geen tijd hebben voor zichzelf.  Die keuze bepaal je nog altijd zelf.  Je bepaalt zelf iedere dag, iedere seconde wat je doet en wat je niet meer doet. Ik begrijp dat er enorm veel druk wordt gelegd door deze prestatie maatschappij waar je alleen aanvaard wordt als je binnen de lijntjes van deze structuren leeft waarmee ik wil zeggen.  Een leuke goed betaalde job, mooi huis, hobby’s, veel vrienden en liefst ook  nog een chique auto.  Je wordt vaak beoordeeld en aanvaard op wat je hebt en hoe je eruitziet en niet op wie je echt vanuit je hart bent.  Puur op het materialisme en uiterlijk en daar komt vaak ook nog veel jaloezie bij kijken want mensen kunnen niet verdragen dat de één er beter uitziet of dat de buurman een chiquere auto heeft en sommige gaan zelfs leningen aan om met die status mee te kunnen ook al snijden ze hierdoor in hun eigen vlees.   Erg vind je niet?  Dat je hierdoor onbewust geleefd wordt door jouw omgeving die dat allemaal van jou verwacht.  Heel normaal dat er veel mensen heden ten dage vastlopen en niet meer weten wie ze zijn.

Ik heb wel tijd, heel veel zelfs omdat ik bewust niet met de kudde meeloop en zelf bepaal hoe ik mijn leven wil indelen.  Ook tijd om na te denken (niet teveel) en nu mijn hart te volgen op weg naar het creëren van een nieuw werkbestaan waar ik eindelijk het gevoel ga hebben dat ik van nut ben in deze maatschappij.  Serieuze stappen die gezet zijn en die ik nu moet vervolgen om volledig te gaan stralen als een gelukkige warme zon.  Iedere dag het gevoel te hebben dat ik de wereld help en veel mensen inspireer met mijn kennis en ervaring.  Iedereen trouwens.  Iedereen heeft het recht om 100% gelukkig te zijn en te genieten van alle rijkdommen die het universum voor jou in petto heeft.  Alleen leven veel mensen in angst (angst is een illusie), angst om de meningen van anderen, angst om te falen, angst om zichtbaar te zijn en angst voor armoede.  Vanaf het moment dat je die angst durft los te laten en je je laat meedrijven op de energie van het universum zal jouw leven voorgoed veranderen.  Alleen de wil om je leven te veranderen moet aanwezig zijn, enkel zo kan het universum reageren op jouw positieve energie en je belonen met alle moois wat dan op je pad zal komen.

Waar ik oprecht in geloof zijn de natuurwetten die de wet van de aantrekkingskracht zo mooi weergeven.

“Zolang jij niet doet waarvoor jij hier op aarde bent, zal jij hindernissen op je pad ervaren.  Jij bent hier niet om geld te verdienen maar om ervaringen op te doen, te leren en zodoende een rijker mens te worden.”

“Als jij in het licht stapt en het allerbeste van jezelf laat zien, zal je gesteund worden in je stappen.  Wees niet bang, weet dat je gesteund wordt door het universum als jij vanuit zuivere motieven handelt.  Als jij je hartverlangen voldoende voedt, durf jij op een dag die drempel over.”

  • Blijdschap trekt meer blijdschap aan
  • Rust trekt meer rust aan
  • Dankbaarheid trekt meer dankbaarheid aan
  • Vriendelijkheid trekt meer vriendelijkheid aan
  • Liefde trekt meer liefde aan

DENK GOEDE GEDACHTEN ~ SPREEK GOEDE WOORDEN ~ ONDERNEEM GOEDE ACTIES

Bron: The Secret

Zo dit is het voor dit artikel.  Ik wil zoveel vertellen dus ik moet gaan doseren.  Al doende leert men!

Geniet van deze zondag!

Liefs,

Inge xxx