Dag lievelingen,

Het heeft heel lang geduurd vooraleer ik dit soort informatie durfde te delen en ik heb het stukje over de koude moeder ook heel lang bewaard hier in het conceptenmapje daar ik dit gespot had op een social media kanaal waar ik al een paar jaren bewust weg ben.

Dit is het laatste deel en nu voelt het goed om ook dit stuk uit mijn leven volledig los te laten, de lessen eruit te halen en dankbaar te zijn voor het resultaat daar ik nu een sterke zelfzekere onafhankelijke vrouw ben geworden en een empathische liefdevolle mama voor mijn 2 kinderen.

Ik heb mij heel vaak afgevraagd waarom mijn leven zo extreem hobbelig en pijnlijk is verlopen terwijl ik me vergeleek met anderen en zag dat hun leven op wieltjes verliep. Ik ben nooit een jaloers persoon geweest maar wat ik wel altijd benijd heb zijn mensen die omringd worden door een hechte warme familie en een grote vriendenkring daar ik dit nooit heb gekend… Die vaststelling heeft mijn zelfvertrouwen er zeker niet op verbeterd ook al omdat je dan snel denkt dat er iets mis moet zijn met mij.

Nu, na een zeer grondig innerlijk proces de afgelopen jaren en dankzij mijn connectie met het engelenrijk en het universum weet ik ondertussen wel beter. Het hoort allemaal bij mijn missie als lichtwerker hier op aarde. Alles heeft precies zo moeten zijn. Toeval bestaat niet.

Na mijn destructieve relatie in 2016 is mijn spiritueel ontwaken goed begonnen. Laten we zeggen februari 2017 na mijn laatste job met een vast contract waar ik ben gaan lopen en op ziekenkas was gegaan omdat ik in een giftige omgeving vertoefde van jaloerse vrouwen, kontenlikkerij bij de leidinggevende, roddelen, achterbaks gedrag, zeer lage energieën dus waar ik stilletjes in wegkwijnde…

Eerst vonden ze me geweldig, leuk gekleed wat resulteerde in kopieergedrag, enige single vrouw die toen aan speeddaten deed om daarna als ze niet meer tegen mijn positief enthousiasme tegen konden alles tegen mij keerde en ze begonnen te stoken en achter mijn rug mijn cijfers manipuleerde ten voordele van hen.

Toen ging er een belletje rinkelen bij mij. Waarom kom ik toch altijd zo’n giftige werkomgevingen tegen, narcistische mannen die mij alleen zien als een lustobject en vriendinnen die mij misbruiken voor mijn goedheid enz…? Een vicieuze cirkel waarbij ik aan het universum vroeg:” Wat nu?” Wie ben ik?” Wat doe ik hier?” En wat moet ik hier doen?” Toen is de bal beginnen rollen en heeft mijn ziel mij geleid naar ontelbare boeken en ben ik versnel opgeleid door het universum met alle kennis die ik nu via deze blog met jullie deel.

Ik moest te weten komen wie ik echt ben. Niet dat wat op mij geprojecteerd is al heel mijn leven door mijn opvoeders, leraren, kennissen want dat is een onrealistisch beeld van wie jij bent. Dat is een geconditioneerde jij. Dus de zoektocht naar jouw echte jij en het innerlijk proces waar je best in jou eentje door moet ploeteren was hiermee van start gegaan. Door een te laag zelfbeeld en zelfvertrouwen trek jij dit soort energieën aan. Je bent zo “gemaakt” door jouw ervaringen en projecties van anderen op jou.

In mijn laatste relatie ben ik dan ook te weten gekomen dat ik met een narcistische persoonlijkheidsstoornis te maken had die mij zo ver had gedreven dat ik op het laatste niet meer wist wie ik was….De intentie van een narcist is jouw zelfvertrouwen volledig afnemen.

In de jaren daarna ben ik nog een paar mensen tegengekomen en eentje zei op een keer: “Wie was de narcist bij jouw ouders, jouw moeder of vader?” Daar schrok ik wel even van omdat ik hier ook nog nooit had bij stilgestaan. Gezien ik niet met mijn vader ben opgegroeid daar mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar was, kan ik over mijn vader niet veel vertellen wat dat betreft omdat ik nooit bewust met hem heb samengewoond en tot mijn 4 jaar, daar herinner ik mij vrij weinig van.

Ik weet wel dat hij ook altijd vrouwen heeft aangetrokken die ook narcistisch gedrag vertoonden daar hij heel onderdanig was en niks te zeggen had in die relaties en in zijn 1ste (met mijn moeder) en 2de huwelijk wat 25 jaar duurde een paar keer is vreemdgegaan.

Maar nu mijn moeder te bestempelen als zijnde een narcist, dat was raar omdat te veronderstellen maar ja, het is toch waar als ik de informatie die ik ervan vind lees. Ze is koud, heeft me nooit liefde gegeven omdat ze aan zichzelf geen liefde kan geven, dus kan ze dat ook niet aan haar kinderen geven.

Ook mijn vader zaliger heeft me nooit liefde gegeven dus ben ik feitelijk liefdeloos opgevoed. Toch heeft hij 2 maanden voor hij stierf op zijn 57 jaar, toen hij op bezoek was bij mij met zijn 3de vrouw, heel spontaan toen ze vertrokken naar huis gezegd: “Allé Inge, kom eens hier, dat ik jou een knuffel geef want jij zegt altijd dat ik jou nooit geen knuffels geef.” Dat was de laatste keer dat ik hem levend zag…. Precies of hij wist dat hij ging gaan…

Hij vertoonde ook raar gedrag toen. Hij ging spontaan in het donker een klein wandelingetje maken hier aan de Passantenhaven waar er een mobilhome parking is zonder zijn vrouw mee te nemen. Zoiets deed hij anders nooit. Hij was van plan om een mobilhome te kopen om zijn vervroegd pensioen alvast voor te bereiden op een nieuw leven. Dat nieuwe leven zet hij nu verder in het hiernamaals want op de mobilhome beurs te Düsseldorf is hij ineengestuikt en bezweken aan een fatale hartaanval op 3 september 2011. Hij zit nu op mijn schouder.

Mijn moeder heeft toen ik haar een paar jaar geleden voor de laatste keer zag en ik opnieuw een poging had ondernomen om de brokken te lijmen om mijn kinderen een plezier te doen, wel gezegd toen ik de deur binnenkwam, dat ze me graag ziet. Woorden zijn maar woorden want ik heb nooit “gevoeld” dat ze me graag ziet.

Na de eerste video bekeken te hebben van Mirei over het gouden kind, kreeg ik weer vele antwoorden op kwesties waar ik me vragen over stelde in verband met de relatie met mijn broer. Ik heb altijd een goede verstandhouding willen nastreven en heb er heel veel moeite voor gedaan dus ik vind nu innerlijke rust dat ik alles heb gegeven wat binnen mijn mogelijkheden lag met heel mijn hart.

Vroeger toen hij nog single was, was onze band iets hechter en was er vriendschap al hebben wij toch nooit echt veel met elkaar opgetrokken wat ik ook altijd heel erg heb gevonden maar nu in die video verklaart zij heel duidelijk dat ook hij, trauma’s heeft opgelopen, niet alleen door mijn moeder maar ook door mijn vader aangezien mijn vader hem nooit echt erkend heeft als zijn zoon aangezien hij ook maar 1 jaar was toen mijn ouders uit elkaar gingen.

Ook door het feit dat ons mama ons op verschillende manieren behandeld heeft is de reden van het doodbloeden van onze broeder zusterband en dat hij net zoals mijn moeder mij de schuld geeft van alles wat er nu tussen ons is gebeurd. Ze kijken niet naar hun eigen pijnen maar projecteren alles op mij. Ik ben volgens hen een zware crimineel, zo voelt het toch voor mij, die desondanks alles wat ik voor hen heb gedaan in al die jaren maar wat zij verlangden van mij te doen, mij constant aanpassen aan hun grillen en eisen, en dat ik nu heb stopgezet voor mijn eigen mentale gezondheid te bewaken en dat is mijn goed recht.

Dat uitte zich in manipuleer, negeer- en aanvalgedrag, stiltebehandelingen en mijn broer het brave engeltje is die in de bovenste schuif ligt, kortom in heel dat samengesteld gezin ben ik de enige die onafhankelijk is, het zwarte schaap ben want ik heb met niemand contact en ik hou dat zo. Je hebt altijd de keuze om je te omringen met energieën die je goed doen voelen en als deze niet resoneren met jouw frequentie, dan kan je er maar beter voor jouw eigen welzijn en uit zelfliefde, afstand van nemen ook al is het jouw bloedfamilie.

Ik ben er nu toch in geslaagd om die vicieuze cirkel te doorbreken en niet hetzelfde patroon toe te passen op mijn 2 kinderen maar een warme, liefdevolle aanwezige knuffelmama te zijn die intens van hen houdt uit het diepste van mijn hart dat ik er vaak spontaan tranen van krijg in mijn ogen. Zo diep reikt mijn liefde voor hen en dat weten ze.

Toen ik de tekst van de koude moeder voor de eerste keer las, vielen er ook weer puzzelstukjes in elkaar over wat ik feitelijk heb meegemaakt en dat ik daar niet te licht over moet heen gaan want het is toch best heftig als je emotioneel mishandeld wordt en nu ken ik ook de reden waarom ik altijd dezelfde soort relaties heb aangetrokken met emotioneel onbereikbare mensen.

Mijn ouders hebben gezorgd voor mij wat binnen hun mogelijkheden en bewustzijnsniveau lag omdat ze niet beter wisten dus ik neem ze dat ook niet kwalijk, ben hun dankbaar voor de zeer grote levenslessen die ze me hierdoor hebben geleerd. Intens houden van mezelf, mijn grenzen goed bewaken en bewuste moedige keuzes maken om mijn leven te verbeteren op alle niveaus. De sterke vrouw die ik nu geworden ben.

Wij zijn allemaal lichtwezens afkomstig uit dezelfde liefdesbron. We komen hier op aarde om ons dat terug opnieuw te herinneren.

Ik sluit nu dit hele narcisme hoofdstuk officieel af want deze levensles heb ik ook onder de knie. Ik weet ze te herkennen, confronteer ze ermee en knip de energiekoord meteen door wanneer ze mijn pad kruisen.

Mag ik hopen dat ik jullie hier op één of andere manier geholpen heb, dat is mijn intentie, zoveel mogelijk mensen helpen en steunen zodat zij verder kunnen groeien naar de prachtige personen die ze zijn en altijd al waren.

Wanneer jouw energietrilling liefde is, dan trek je ook liefde aan dus nu alleen maar omhoog en groeien maar! Ik wens jullie allemaal hetzelfde! 🙏😍

Dikke warme knuffels en vele zoenen,

Inge 💋💋💋

Ik heb nog een artikel geschreven over narcisme en dit kan je lezen via deze link https://www.loveangels.be/wat-is-een-narcist-en-hoe-herken-je-ze/

Het gouden kind en het zwarte schaap

Hallo mooie ziel,

Eén van de gevolgen van een narcistische opvoeding is projectie. De narcistische ouder projecteert zijn/haar eigen eigenschap die hij/zij als positief ziet op het ene kind (het gouden kind) en de eigenschappen die hij/zij als negatief ziet op het andere kind (het zwarte schaap).

Beide situaties zijn erg ongezond de narcistische ouder kent geen empathie en is niet in staat om zich in het kind te verplaatsen, de liefde is leeg en het kind voelt de kilte.

Het gaat nooit om de kinderen ook al lijkt dat zo, maar om de narcistische ouder. Gevoelens van de kinderen worden volledig genegeerd wat emotionele verwaarlozing is.

Zelfs de enabler, de andere ouder die het gedrag goedpraat houdt het narcistisch misbruik zo in stand en is zelf ook slachtoffer van mishandeling door zijn/haar partner.

Zowel the golden child als the scapegoat kampen allebei met trauma’s door het narcistisch misbruik.

Liefs Mirei.

Mirei bewust zijn is bewustzijn

DE KOUDE MOEDER.
OPGROEIEN MET EEN NARCISTISCHE MOEDER

Een gezin met een narcistische moeder functioneert op basis van vele onuitgesproken regels. Deze regels werken belemmerend, zijn emotioneel onderdrukkend en zeer pijnlijk om te ervaren. Deze kinderen zullen zich onzichtbaar voelen, niet gehoord of begrepen voelen en al helemaal niet gewaardeerd.

Het trieste is dat deze regels ook het uiterste van deze kinderen vragen, omdat ze zo ontzettend op zoek zijn naar waardering en begrip. En zich vaak in allerlei bochten wringen om maar goed te kunnen doen, waarbij ze heel veel van zichzelf weg geven.

Deze moeders tolereren geen opvattingen die anders zijn dan die van zichzelf en zullen hun kinderen niet toelaten standpunten in te nemen die niet overeenstemmen met hun overtuigingen. Ze zijn zich helemaal niet bewust van de behoeften van hun kinderen. Bovendien zijn ze zich niet bewust van hoe hun gedrag het psychologische en emotionele welzijn van hun kinderen beïnvloedt.

Kinderen van narcistische moeders moeten de moeder bekijken zoals ze zichzelf ziet, vol grootsheid en eigendunk. Ze beschouwen hun kinderen als een verlengstuk van zichzelf en niet als een eigen autonoom wezen. Narcistische moeders gebruiken hun kinderen om hun eigen emotionele behoeften te vervullen.

Moeders die narcistisch zijn, zijn opdringerig en overschrijden voortdurend emotionele en fysieke grenzen door weinig of geen aandacht te besteden aan de wensen of behoeften van het kind. Tegelijkertijd verwaarlozen deze moeders vaak de elementaire emotionele en soms fysieke behoeften van hun kinderen. Ze kunnen woede, fysiek misbruik, schuld en schaamte, kritiek en emotionele verwaarlozing gebruiken om hun kinderen onder controle te houden.

Er kunnen verschillen gaan ontstaan tussen de kinderen (broertjes en zusjes) onderling. Meestal is 1 van de kinderen de lieveling (meestal een jongen) van de narcistische moeder, waardoor de kinderen ook een verschil van beleving kunnen gaan krijgen als het gaat om ervaringen.

Moeders die narcistisch zijn, delen veel eigenschappen met moeders die mogelijk een borderline persoonlijkheidsstoornis hebben. De eigenschappen van deze twee stoornissen overlappen elkaar vaak en zijn beide te vinden in de Cluster B-persoonlijkheidsstoornissen.

Gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken die narcistische moeders onderzochten en het effect dat deze moeders hebben op het psychologische en emotionele welzijn van hun kinderen zijn schaars. De weinige studies die beschikbaar zijn, geven een somber beeld van een jeugd doorspekt met emotionele en psychologische mishandeling.

Het kan moeilijk zijn voor diegenen die geen emotioneel traumatische jeugd hebben meegemaakt om te begrijpen wat deze kinderen ervaren. Bovendien, omdat veel narcistische moeders in het openbaar niet beledigend zijn, is het voor volwassenen gemakkelijk om kinderen over het hoofd te zien die momenteel worden misbruikt door een narcistische moeder.

Omdat ze vaak de rol speelt van een liefhebbende, trotse en bezorgde ouder naar de buitenwereld, wordt de ervaring van het kind vaak pas begrepen wanneer het misbruik onthuld wordt.

Een studie uit 2015 gaf een aantal kenmerken van narcistische ouders aan. Narcistische ouders zijn zich niet bewust van de behoeften van een kind. De kinderen van deze ouders ervaren vaak een rolwissel, wat betekent dat het kind in de rol wordt geplaatst waarin het zich moet richten op de verlangens en behoeften van de ouders.

Narcistische ouders verwachten van hun kinderen volle toewijding en bewondering. Omdat deze ouders een sterke wens hebben om via hun kind te ‘pronken’, verwachten zij dat het kind op een hoger niveau functioneert en presteert. Narcistische ouders houden zich ook bezig met psychologische controle over hun kinderen.

Ongeacht het pad dat het kind volgt, hij/zij loopt het risico om disfunctionele familiale gedragspatronen voort te zetten in de volgende generatie. Sommige van deze kinderen bereiken de volwassenheid en vertonen dezelfde kenmerken van hun misbruiker. Andere kinderen ontwikkelen zich tot wat door onderzoekers is gedefinieerd als co-narcist.

Met deze vragen, gevoelens en gedachten worstelen vrouwen die zijn opgevoed door een liefdeloze moeder.

• Je voelt je verantwoordelijk voor ieders geluk, behalve dat van jezelf.
• Je vindt de wensen en verwachtingen van je moeder belangrijker dan die van jezelf.
• Je vindt dat liefde iets is wat je moet verdienen.

• Je vraagt je weleens af of je moeder van je houdt (en schaamt je voor de gedachte dat dat misschien niet zo is).

• Je hebt de neiging je moeder te beschermen, zelfs voor de gedachte dat ze jou pijn doet.
• Je voelt jezelf slecht als je niet voldoet aan de wensen van anderen (vooral die van je moeder).
• Je vertelt je moeder zo min mogelijk over je leven, omdat je bang bent dat ze die informatie tegen je gebruikt.
• Je bent altijd op zoek naar goedkeuring van anderen.
• Je blijft jezelf maar klein en bang voelen, ongeacht wat je bereikt in het leven.
• Je vraagt je af waarom je maar geen partner vindt die van je houdt.
• Je bent bang om kinderen te krijgen, omdat ze misschien net zo ongelukkig zullen worden als jij.

Een co-narcist zal zich overdreven verantwoordelijk voelen voor het gedrag van anderen en zal zich tot het uiterste inspannen om tegemoet te komen aan de waargenomen behoeften van anderen, waarbij de co-narcist veronderstelt dat zijn/haar behoefte gelijk staat aan die van zijn/haar ouder(s).

Vaak zijn deze kinderen, en later volwassenen, zich niet bewust van hun eigen behoeften, ervaringen en gevoelens. Als kind werd een co-narcist alleen gewaardeerd om zijn/haar vermogen om aan de behoeften van zijn ouders te voldoen.

Deze personen hebben een onnauwkeurige kijk op zichzelf en hebben vaak het zelfbeeld overgenomen die de narcistische ouder hen oplegde. Als gevolg hiervan groeien deze personen vaak uit tot zeer onzekere volwassenen. Co-narcisten kunnen angstig en depressief zijn, hebben een laag zelfrespect en eigenwaarde en hebben moeite om hun eigen gedachten of gevoelens over een onderwerp te uiten.

Een co-narcist wordt in volwassen liefdesrelaties meestal een codependent en kiest onbewust weer voor een relatie met een narcist. Een van de belangrijkste kenmerken van codependentie, is een overmatige afhankelijkheid van andere mensen voor goedkeuring en een gevoel van identiteit.

Codependentie blijft een levenslange kwetsbaarheid waar de codependent mee zal moeten leren leven om te kunnen overleven. Maar wanneer een codependent zich voldoende bewust is van zijn eigen grenzen, behoeftes, wensen, capaciteiten en valkuilen, kan er goed met deze kwetsbaarheid worden geleefd.

Bron: https://stellanovacoaching.be/

De openlijke narcist

Hallo mooie ziel,

De openlijke narcist voelt zich leeg, eenzaam en het niet waard om van te houden.  De gevoelens van leegte en onzekerheid worden onderdrukt en genaskeerd door een arrogante opstelling.

De narcistische voeding houdt zijn/haar ego in stand. De openlijke narcist is extravert en houdt van bewondering en aandacht. Ze zullen nooit de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gedrag, zich in de buitenwereld anders voordoen dan wie ze werkelijk zijn en veel liegen, stelen en bedriegen.

Het is een toxisch persoon die jou betovert en verblind en als je dat doorkrijgt ben je nog maar een schaduw van de persoon die jij ooit was. Pak je codependentie aan, be badass.

Liefs Mirei.

De verborgen narcist

Hallo mooie ziel,

De verborgen narcist voelt diep van binnen een enorme leegte, eenzaamheid en onwaardigheid. De verborgen narcist is verlegen, passief, breekbaar, veeleisend, manipulatief en op zichzelf gericht.

Door zich kwetsbaar op te stellen kan die inspelen op de gevoelens van compassie, empathie van de ander om daarmee de eigen zin te krijgen. Door zijn/haar leegte op te vullen met de energie van anderen voelt die zich belangrijk en geeft dat een gevoel van eigenwaarde.

Pak de verantwoordelijkheid voor je leven wanneer je een narcist hebt aangetrokken, pak je codependentie aan.

Be badass mooie ziel.

Liefs Mirei.

De wonden van het innerlijk kind

Hallo mooie ziel,

De gevoelens die je nu als volwassene ervaart zijn vaak dezelfde als vroeger en zolang je het verdriet dat in die gevoelens besloten ligt niet naar buiten brengt zul je doorgaan die gevoelens te projecteren op anderen. Ga na wat het innerlijk kind in je nodig heeft, wat het kind in jou voelt.

Erken de gevoelens van het kind. Praat met je innerlijk kind en troost het. Rouw om dat oude gevoel van gemis, van tekort en doorvoel die pijn. Ruim je oude pijn op, be badass.

Wond van verlating:

Zich buitengesloten voelen

Verlatingsangst 

Moeite met alleen zijn

Afhankelijk 

Trekt emotioneel onbeschikbare mensen aan

Wond van schuld:

Voelt zich schuldig of slecht

Houdt er niet van om ergens om te vragen

Gebruikt schuldgevoelens om te manipuleren 

Is bang om grenzen te stellen

Trekt mensen aan waardoor ze zich schuldig voelen

Wond van vertrouwen: Is bang om gekwetst te worden 

Vertrouwt zichzelf niet

Vind altijd iets om de ander niet te vertrouwen 

Voelt zich onzeker en heeft bevestiging van anderen nodig

Voelt zich niet veilig

Trekt mensen aan waardoor ze zich niet veilig voelen

Wond van negeren: Worstelt om dingen los te laten 

Heeft een laag zelfbeeld 

Wordt makkelijk boos

Kan moeilijk nee zeggen

Onderdrukt emoties 

Angst om zichzelf kwetsbaar op te stellen

Trekt mensen aan die hen niet waarderen of waardoor ze zich niet gezien voelen

Doe aan zelfzorg.

Fysiek:

Slaap 

Wandel

Beweeg

Ontspan

Eet

gezond

Drink water

Rust Emotioneel:

Verminder stress

Wordt emotioneel volwassen

Vergeef

Compassie

Vriendelijkheid 

Sociaal:

Stel grenzen

Heb alleen gezonde relaties

Communiceer en luister

Qualitytime 

Vraag om hulp Spiritueel:

Breng tijd alleen door

Mediteer 

Verbind

Ga de natuur in

Schrijf

Creëer jouw heiligdom 

Liefs Mirei.

Zelfrealisatie

Hallo mooie ziel,

Zelfrealisatie is spiritueel volwassen worden.

Vandaag bespreek ik de 3 niveau’s van ontwaken in bewustzijn.

Je bent een goddelijk deel van het goddelijk geheel.

Wij zijn allemaal met elkaar verbonden, gemaakt van sterrenstof.

Alles bestaat uit fotonen, we ZIJN licht en liefde en zijn een krachtig elektromagnetisch veld.

Wij stromen en golven en trillen, vibreren op een bepaalde trillingsfrequentie.

Wij zijn energie, wij zijn bewustzijn. God zit ín jou.

We zijn een aspect van God.

Zelfrealisatie is godsrealisatie, één met God.

Alles en iedereen heeft bewustzijn en is een deel van God.

Wij zijn gecreëerd zodat God zichzelf kan ervaren.

We hebben een Godervaring in een tijdelijk menselijk lichaam.

Bemeester je geest, wees de getuige.

Be badass mooie ziel.

Liefs Mirei.

Tegenwind maakt je vleugels sterker

Trillingsfrequenties: je trekt aan wat je uitstraalt

Hallo mooie ziel,

Alles in het universum is altijd in beweging, alles wat bestaat trilt. Wij bestaan uit energie met een trillingsgetal, de frequentie kan verschillen door je fysieke, mentale, emotionele toestand.

Als je trillingsgetal laag is trek je negatieve ervaringen aan. Door bewust te zijn van je emoties, van de mensen waarmee je omgaat en wat je eet kun je jezelf bevrijden van bad vibes.

Gedachten, emoties, woorden en handelingen van jezelf en anderen hebben invloed op je trilling. Als een ander negatief is hoef je dat niet als spons te absorberen. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen daden en blijf niet hangen in een slachtofferrol. Doorzie je angsten en doorbreek ze. 

Waar ben je bang voor? Alles heeft bewustzijn, alles heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Het lichaam bestaat uit licht. Het universum is als een spiegel, ze reflecteert. Denk positieve, liefdevolle gedachten, zoals jij naar de wereld kijkt zo kijkt de wereld naar jou. Hoge trillingen verteren en transformeren lage trillingen.

Op de bewustzijnsschaal van Dr. Hawkins zie je de frequentie aantallen. Wanneer iemand je uitscheld (boos is 150) en jij bent neutraal (is 250) zal de anders boosheid stoppen of zal weglopen omdat je er niet in meegaat.

Trillingen beïnvloeden onszelf maar hebben dus ook effect op de mensen om ons heen. Hoe meer licht iemand heeft, hoe hoger de trilling. Iedereen heeft een eigen uniek geluid en dat geluid is wie je werkelijk bent.

Hoge of lagere trillingen kunnen in anderen resoneren. Wanneer jij boos reageert zal de kans groot zijn dat de ander boos reageert. Jouw persoonlijke trillingsfrequentie trekt trillingen van gelijke hoogte aan daardoor kunnen soms mensen uit je leven verdwijnen.

Zorg voor een positieve mindset, doe aan social media detox, geen zwarte schermen, mediteer, bid, wandel, fiets, lees een boek. Je ontwikkelt zo bewuste gevoeligheid, je intuïtie wordt scherper.

Liefs Mirei

Mirei is een prachtige lichtwerker die de waarheid verkondigd!

Dit is haar laatste video. Ze is gecensureerd geweest op YT waardoor ze op BitChute is gegaan. Het kostte haar heel veel energie waardoor ze nu besloten heeft om naar binnen te keren en daar haar eigen waarheid te vinden wat voor iedereen geldt trouwens.

Heel veel succes lieverd in alles wat je doet en van harte bedankt voor al deze inspirerende video’s te delen! 💖 Dikke zoen! 💋

Be badass