Goedendag al mijn lieve broeders & zusters!

Ik deel de waarheid over het grotere geheel en des te meer mensen de andere kant van het ‘echte’ verhaal te weten komen, des te sneller kunnen we onszelf bevrijden uit deze gecontroleerde openluchtgevangenis.

LIEFDE zegeviert & MOEDER AARDE geneest! 💖💖💖💖💖💖💖💖

Boodschap 24 van Meesters van Andromeda via Marjo van Knippenberg

LIEVE ALLEMAAL,


Nu nog niet wetend dat het redden van de aarde een taak is die niet enkel de aardbewoners bezig houdt, maar ook veel buitenaardse rassen, waarbij de Andromedanen, Pleiadiërs en nog vele andere rassen een taak op zich namen de aarde te herstellen en voor te bereiden op het eeuwige bestaan van de planeet aarde.


Deze voorbereidingen zijn al uitgevoerd, nu is het van belang het veranderen van de aarde te begeleiden en te bestendigen, opdat rust en samengaan nu het resultaat zal opleveren wat de aarde voor eeuwig doet bestaan.


Verheug je op de veranderingen, omhels ze, geniet ervan. Nu is de tijd gekomen waar wij in samengaan mogen leven in tevredenheid, harmonie en liefde, een aarde vertegenwoordigend die weer beleefd mag worden als het Aards Paradijs. Doorsta kleine ongemakken door het weten dat deze van tijdelijke aard zijn, het herstel zal spoedig plaatsvinden.

Verheug je
De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

Bron: https://inwezenbijjezelf.nl ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

De ECHTE waarheid over heel dit FAKE virus en pandemie HOAX.

Spread the TRUTH ~ spread the WORD ~ Let’s FREE ourselves from this slavery treatment.

Zolang er zomaar regels worden opgesteld zonder onze inspraak en die volledig indruisen tegen onze natuur en dit om onze gezondheid te beschadigen, dan kunnen we regelrecht spreken van een dictatuur en dan is er van het woordje democratie geen sprake meer.

  • Ontzegging zuivere zuurstof en opnieuw inhaleren van onze eigen uitgeademde co2 kan onze luchtwegen danig irriteren en beschadigen met alle gevolgen van dien. Maskers dienen om ons monddood te maken, zeg maar gerust muilkorven.
  • Ontzegging van huidcontact door de 1,5m maatregel. Wij zijn een gevaar voor elkaar geworden terwijl wij van nature sociale zoogdieren zijn die huidhonger hebben en we dit broodnodig hebben. Warme knuffels doet jouw hartje lachen en dit heb ik aan den lijve ondervonden toen ik een tijdje geleden zelf gratis knuffels heb uitgedeeld op straat.
  • Ontzegging van plezier maken door afschaffen van alle evenementen. Zelfs lachen en samenkomen in grote menigtes wat ons heel goed doet voelen met muzikale klanken wordt ons volledig afgenomen.
  • En dit voor een pandemie dat nog niet eens echt bestaat en wat op wereldschaal serieus is uitvergroot terwijl er IEDERE DAG ontelbare mensen sterven door de hongersdood…..terwijl we effectief leven op een planeet waar voedsel in overvloed is.

Als wij 99% versus de massa simpelweg pertinent weigeren de opgelegde regels te volgen ivm het fakevirus beleid en een heel duidelijke nee zeggen tegen de 1% versus elite, dan zijn we stanté pédé bevrijd van al het donker dat nu op onze aarde nog woekert.

Welke gevolgen gaat dat geven wanneer je nee zegt? Wanneer miljoenen mensen nee zeggen, dan zijn er geen gevolgen meer (boetes, gevangenis) want zoveel mensen hebben ze niet meer in bedwang en bijgevolg niet genoeg mankracht voor (politie). Zo simpel kan het zijn lieverds!

Dit manipulatief spel stopt wanneer wij naar ons hart gaan luisteren dat alleen vibreert vanuit liefde en niet meer vanuit ons hoofd dat alleen angst kent. Als wij onze individualiteit weer opeisen en voor onszelf gaan denken in plaats van als een schaap de kudde te blijven volgen. Ook dan stopt alles meteen.

Waar is ons zelfrespect gebleven om ons zo te laten onderdrukken en te laten behandelen? Waar is onze innerlijke kracht gebleven om onze stem te laten horen en onze grenzen aan te geven want zolang wij ons hoofd in het zand blijven steken, zullen zij nog verder gaan en ons blijven pesten met leugens en regeltjes die ons welzijn en levenskwaliteit danig aantasten?

Laten we samen vreedzaam opkomen voor onze mensenrechten zodat we samen deze prachtige wereld genezen en zorgen dat onze kinderen weer vrij en blij kunnen opgroeien in een omgeving waar alleen liefde heerst.

Ik geloof NIET in doemdenkerij waarmee ik wil aankaarten dat heel het angst zaaien in verband met het verplicht vaccinatie beleid niet zal gebeuren, de ergste plannen die de machthebbers nog voor ogen hebben om ons te vernietigen en ons te transformeren naar menselijke robots door met ons dna te knoeien in de vaccins eveneens ook niet zal gebeuren.

Wij worden enorm hard beschermd door de buitenaardse wereld en heel het universum houdt een oogje in het zeil dus wij zijn niet alleen in dit verhaal. Hou dit voor ogen en laat dit jou hoop geven. Er wordt een nieuwe wereld geboren en nu zitten we tussen het oude dat aan het vallen is en het nieuwe waarvan het eerste licht al stilletjes zichtbaar is al zien we dat nog niet in de fysieke realiteit. Vertrouw, blijf rustig, weet dat alles gebeurt met een reden en dat onze wereld zal transformeren naar een wereld waar alleen de kracht van LIEFDE heerst.

Hou jullie goed! Wees moedig, wees sterk, laten we samen de handen in elkaar slaan en ons opnieuw verenigen want de illusie van afgescheidenheid waarin we al eeuwenlang vertoeven heeft nu al wel lang genoeg geduurd.

Samen zijn we EEN! 💖🙏😊

Dikke zoenen! 💋💋💋

Inge

Dr. Vernon Coleman is een zeer intellectuele man die de andere kant van het verhaal vertelt over wat er wereldwijd aan de hand is maar dit is informatie die je nergens hoort in de media dus het advies wat Dr. Vernon altijd verkondigd is als volgt:

Vermijd al het nieuws in de media want dit wordt bestuurd door degene die ons willen vernietigen.

Wantrouw jouw regering en geloof niks van wat ze zeggen. Ga zelf op onderzoek uit en volg al de alternatieve kanalen.

Vecht tegen al de leugens waarmee we worden overspoeld.

Onderstaande originele video van Lange Frans is gecensureerd door Youtube ~ 17/10/2020 dus heb ik gelukkig 2 andere gevonden waardoor je dit fantastisch nummer met de ECHTE WAARHEID kunt blijven horen. Waarom wordt er gecensureerd? Omdat ze iets te verbergen hebben natuurlijk. Het wordt hoog tijd dat er wereldwijd alternatieve communicatie kanalen worden geopend zodat de massa vanaf heden gevoed wordt met LIEFDE, LICHT en POSITIEVE ENERGIE zodat we als energetische wezens omhoog getild worden in ons bewustzijn in plaats van bewust ziek gemaakt worden door wat we nu heden ten dage ervaren. Van Dr. Vernon Coleman hierboven heb ik ondertussen ook al een andere video moeten plaatsen omdat de eerste verwijderd was.

Lockdown (Fall Cabal)

Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al 

Dit is de val van de cabal
Where we go one we go all

Er hangt wat in de lucht het is de lente vast
Losse schroeven nooit meer rente vast
Goud eerlijk als de kennis was
De bal die gaat niet langer heen en weer als of het tennis was

kalm genietend in de stilte voor de storm
Zet je televisie uit dat chillt je al enorm
Zet een worm in je oor die de rust bij je vond
Hij groef als een mol en vond vruchtbare grond
En ineens is het duidelijk ;
Dat wij getuigen zijn van de matrix die verkruimelde
Ik roep al jaren dat het echt niet klopt
Maar ik hoor alleen een echo in m’n gekke kop
Nu gaan we niks meer pikken van die viezerikken
We vertikken het om iets te slikken
Mijn vaccin is fok dem
Voel wat er open gaat als je locked bent

Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al

Dit is de val van de cabal

Where we go one we go all

Er is heel wat los gemaakt …

Soms zijn we anoniem soms Janet Ossebaard

Je bent een mens het is logisch dat je je zorgen maakt het is de grote schoonmaak van de verborgen plaag genoeg broodkruimels kan een brein voeden
Ook Avicii wist er van ; hij zou de pijn voelen

Trump werd neer gezet om op te kotsen

Maar was je wakker wist je toen al ; hij is de verlosser

Draai een beetje Kanye West en ga maar bidden nu
Er is geen links en rechts alleen maar midden nu
Red je ziel voor dat je spirit wordt gecookt
Als je trilt op niveau zit je zo ie zo goed ; oeps !

wikileaks wekte al de schijn
Dat ze kinderen bestelde net als bij de pizza lijn
Een pedo netwerk wereldwijd vraag niet hoe
Via Hillary Clinton tot de Oranjes aan toe
Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al

Dit is de val van de cabal
Where we go one we go all
Schoenen met een rode zool ? Check het verhaal erachter

Wie de duivel aanbidt is helemaal geen patser
Witte paus , grijze paus, zwarte paus
Geen wit konijn focked op in de house
Het is mijn plicht geweest om dit te weten
Slaap diep ; ik heb een licht gewicht geweten
Kort geleden dat ze stoer tegen de boeren deden
Nu zijn de ratten muis stil want wie voert de steden ?
En ik ben in opperbeste stemming
Want Baybasin komt vrij en achter tralies

Joris Demmink geloof mij het is voorbij met de flexerij
Beyonce shut down no more hekserij
Maar wel patenten vrij
Ieder z’n talenten vrij
Vrije energie voor u en mij
Q maakt de mensen blij
Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al

Dit is de val van de cabal
Where we go one we go all

Weer verdwenen van YT en weer opnieuw gepost op 23/02/2021….

Lange Frans is ook een echte waarheid spreker die niet bang is om zijn stem te laten horen.

Als je zijn Youtube kanaal volgt, dan doet het oprecht deugd om gelijkgestemde mensen te horen spreken die zich er ook van bewust zijn hoe de vork in de steel zit. Een ware verademing!

Hier zijn 2 van de vele podcasts die hij heeft opgenomen. Zeer interessante materie!

Onderstaande video heb gelukkig ook opnieuw gevonden na zijn geheel onterechte censuur door YT die zijn podcast kanaal hebben verwijderd. Het volledige verhaal lees je bij de volgende video met Janet Ossebaard. Dit bericht heb ik geplaatst op 24/10/2020.

LANGE FRANS en TISJEBOY JAY over NEP DEMOCRATIE, HYPOCRISIE en MAATREGELEN

Weer verdwenen van YT en weer opnieuw gepost op 23/02/2021….

Lange Frans, de Nederlandse rapper met het onder andere het supernummer “Lockdown” dat ook gecensureerd is door YT, is met zijn podcast van YT geflikkerd dankzij Arjan Lubach. Ook zijn kanaal met muziek was foetsie maar deze heeft hij gelukkig teruggekregen.

Onderstaande video heb ik gelukkig ook, net zoals zijn Lockdown nummer, terug gevonden op YT onder Latest Viral video’s. Gelukkig want zoals sommigen misschien wel weten, degene die door deze zeer ongezonde situatie doorheen kijken en op zoek zijn naar wat er zich “echt” achter de schermen afspeelt, is Lange Frans zeer recentelijk volledig “onterecht” afgebrand door de staatsomroep in een tv- programma dat naar mijn mening echt geen manieren heeft en zogezegd grappig willen overkomen maar tegelijkertijd willekeurige zielen door de modder halen.

Dat mensen naar zoiets willen kijken en kunnen blijven kijken, dat begrijp ik echt niet. Pure veroordeling en wansmakelijk vertier. Een pure schande. Gelukkig heb ik bewust geen tv-abonnement meer zodat ik niet meer gepest word met reclameblokken en programma’s waar ze spelen met de gevoelens van mensen en dit nog leuk vinden ook, bewust kan mijden en me alleen maar voedt met zaken die mijn vibratielevel omhoog tillen want dat is waar deze wereld naar snakt. Dit bericht heb ik geplaatst op 24/10/2020.

LANGE FRANS en JANET OSSEBAARD over KINDERHANDEL, PEDO JACHT en NIEUWE DOCU
3de keer dat ik onderstaande video hier plaats…. op 28/12/2020