Goedendag al mijn lieve broeders & zusters!

Ik deel de waarheid over het grotere geheel en des te meer mensen de andere kant van het ‘echte’ verhaal te weten komen, des te sneller kunnen we onszelf bevrijden uit deze gecontroleerde openluchtgevangenis.

LIEFDE zegeviert & MOEDER AARDE geneest! 💖💖💖💖💖💖💖💖

Boodschap 24 van Meesters van Andromeda via Marjovan Knippenberg

LIEVE ALLEMAAL,


Nu nog niet wetend dat het redden van de aarde een taak is die niet enkel de aardbewoners bezig houdt, maar ook veel buitenaardse rassen, waarbij de Andromedanen, Pleiadiërs en nog vele andere rassen een taak op zich namen de aarde te herstellen en voor te bereiden op het eeuwige bestaan van de planeet aarde.


Deze voorbereidingen zijn al uitgevoerd, nu is het van belang het veranderen van de aarde te begeleiden en te bestendigen, opdat rust en samengaan nu het resultaat zal opleveren wat de aarde voor eeuwig doet bestaan.


Verheug je op de veranderingen, omhels ze, geniet ervan. Nu is de tijd gekomen waar wij in samengaan mogen leven in tevredenheid, harmonie en liefde, een aarde vertegenwoordigend die weer beleefd mag worden als het Aards Paradijs. Doorsta kleine ongemakken door het weten dat deze van tijdelijke aard zijn, het herstel zal spoedig plaatsvinden.

Verheug je
De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

Bron: https://inwezenbijjezelf.nl ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

Onderstaande tekst heb ik overgenomen uit de link van de video die ik hieronder post waarin jullie het interview kunnen volgen. Het is een 3 uur durend interview maar dit kan je ook in 22 aparte clips bekijken die je ook in de tekst vindt van het interview en vervolgens kan downloaden via we transfer. De 22 verschillende thema’s heb ik vertaald en hieronder geplaatst.

We bevinden ons midden in een grote INFORMATIE-OORLOG, in tegenstelling tot alles wat ooit in de menselijke geschiedenis is gezien. Censuur is wijdverbreid. Onderdrukking van GRATIS SPRAAK is nu gemeengoed.

We hebben twee keuzes:

1. Om het te accepteren, in te stemmen, te voldoen en te hopen op betere dagen OF

2. Om onszelf te onderwijzen, openlijk te debatteren, terug te vechten en een betere wereld te creëren voor toekomstige generaties

WE KIEZEN VOOR HET LAATSTE.

Daarom keert David Icke terug naar London Real op 2 augustus 2020 om 17.00 uur Britse tijd / 12.00 uur EST STREAMING LIVE exclusief op het DIGITAL FREEDOM PLATFORM.

David Icke heeft elke grote ontwikkeling van de afgelopen vijf maanden voorspeld. Hij heeft ook nog een nieuw boek uitgebracht dat je kan bestellen via zijn website genaamd “The Answer.” https://shop.davidicke.com/

Op 2 augustus onthult hij HET ANTWOORD achter de huidige crisis en daarna.

Laat uw opmerkingen achter, deel met uw vrienden en familie en registreer u vooraf voor wat ons grootste interview met David Icke belooft te worden!

Download interview clips

Een aantal clips van dit baanbrekende interview zijn nu beschikbaar om te downloaden, te delen en opnieuw te plaatsen. Verspreid het woord en verdedig onze mensenrechten: pak deze clips vandaag nog!

 1. Ik weiger te accepteren
 2. Ik ga uit en ik draag geen masker
 3. Het symbool van een masker
 4. Stop met samenwerken met de autoriteiten
 5. De winter komt eraan
 6. Dit gebeurt wanneer u een virus uitvindt
 7. We zijn bewustzijn
 8. De verkiezingen in deze pandemie
 9. Censuur
 10. Censuur uit wanhoop
 11. Keuzes en gevolgen
 12. Het plan voor een universeel basisinkomen
 13. Het zal een DNA-veranderend vaccin zijn
 14. Ik kan de toekomst voorspellen
 15. AI
 16. Welke toekomst is er voor onze kinderen
 17. Maskers veroorzaken luchtwegaandoeningen
 18. Zo ziet 2022 eruit
 19. Het resultaat is geen verrassing voor mij
 20. Bent u optimistisch over de toekomst
 21. Het hart zal nooit toestemmen
 22. Alles wat er is, is geweest en ooit kan zijn

Vertel over ROSE / ICKE V en verdedig onze mensenrechten

 1. Ik heb de bedoeling deze onzin weg te nemen
 2. Mensen beginnen een alternatief communicatienetwerk op te bouwen
 3. Wie heeft er baat bij als ik sociale afstand accepteer?
 4. Er is methode in de waanzin
 5. Ze willen chaos, angst, opschudding creëren
 6. Het is gewoon een nummerspel

VERBODEN video’s
In afwachting van ROSE / ICKE V heeft het team van London Real een nieuwe sectie DFP-materiaal samengesteld met de titel “#BANNED”, inclusief eerder verwijderde clips en vlogs van interviews I tot en met IV van de recente serie.

Ga vandaag nog naar Freedomplatform.tv/banned om deze ongelooflijk krachtige middelen te bekijken, downloaden en delen!

Het digitale vrijheidsplatform: https://freedomplatform.tv/

Via onderstaande link kan je het baanbrekende interview volgen. Ze vragen enkel jouw emailadres om binnen te geraken: https://freedomplatform.tv/rose-icke-v-the-answer/

Als je dit interview hoort, dan weet je de ECHTE waarheid over heel dit FAKE virus en pandemie HOAX.

Spread the TRUTH ~ spread the WORD ~ Let’s FREE ourselves from this slavery treatment.

Zolang er zomaar regels worden opgesteld zonder onze inspraak en die volledig indruisen tegen onze natuur en dit om onze gezondheid te beschadigen, dan kunnen we regelrecht spreken van een dictatuur en dan is er van het woordje democratie geen sprake meer.

 • Ontzegging zuivere zuurstof en opnieuw inhaleren van onze eigen uitgeademde co2 kan onze luchtwegen danig irriteren en beschadigen met alle gevolgen van dien. Maskers dienen om ons monddood te maken, zeg maar gerust muilkorven.
 • Ontzegging van huidcontact door de 1,5m maatregel. Wij zijn een gevaar voor elkaar geworden terwijl wij van nature sociale zoogdieren zijn die huidhonger hebben en we dit broodnodig hebben. Warme knuffels doet jouw hartje lachen en dit heb ik aan den lijve ondervonden toen ik een tijdje geleden zelf gratis knuffels heb uitgedeeld op straat.
 • Ontzegging van plezier maken door afschaffen van alle evenementen. Zelfs lachen en samenkomen in grote menigtes wat ons heel goed doet voelen met muzikale klanken wordt ons volledig afgenomen.
 • En dit voor een virus dat nog niet eens echt bestaat en wat op wereldschaal serieus is uitvergroot terwijl er IEDERE DAG miljoenen mensen sterven door de hongersdood…..terwijl we effectief leven op een planeet waar voedsel in overvloed is.

Tipje van de sluier 😊

Als wij 99% versus de massa simpelweg pertinent weigeren de opgelegde regels te volgen ivm het fakevirus beleid en een heel duidelijke nee zeggen tegen de 1% versus elite, dan zijn we stanté pédé bevrijd van al het donker dat nu op onze aarde nog woekert.

Welke gevolgen gaat dat geven wanneer je nee zegt? Wanneer miljoenen mensen nee zeggen, dan zijn er geen gevolgen meer (boetes, gevangenis) want zoveel mensen hebben ze niet meer in bedwang en bijgevolg niet genoeg mankracht voor (politie). Zo simpel kan het zijn lieverds!

Dit manipulatief spel stopt wanneer wij naar ons hart gaan luisteren dat alleen vibreert vanuit liefde en niet meer vanuit ons hoofd dat alleen angst kent. Als wij onze individualiteit weer opeisen en voor onszelf gaan denken in plaats van als een schaap de kudde te blijven volgen. Ook dan stopt alles meteen.

Waar is ons zelfrespect gebleven om ons zo te laten onderdrukken en te laten behandelen? Waar is onze innerlijke kracht gebleven om onze stem te laten horen en onze grenzen aan te geven want zolang wij ons hoofd in het zand blijven steken, zullen zij nog verder gaan en ons blijven pesten met leugens en regeltjes die ons welzijn en levenskwaliteit danig aantasten?

Laten we samen vreedzaam opkomen voor onze mensenrechten zodat we samen deze prachtige wereld genezen en zorgen dat onze kinderen weer vrij en blij kunnen opgroeien in een omgeving waar alleen liefde heerst.

Ik geloof NIET in doemdenkerij waarmee ik wil aankaarten dat heel het angst zaaien in verband met het verplicht vaccinatie beleid niet zal gebeuren, de ergste plannen die de machthebbers nog voor ogen hebben om ons te vernietigen en ons te transformeren naar menselijke robots door met ons dna te knoeien in de vaccins eveneens ook niet zal gebeuren.

Wij worden enorm hard beschermd door de buitenaardse wereld en heel het universum houdt een oogje in het zeil dus wij zijn niet alleen in dit verhaal. Hou dit voor ogen en laat dit jou hoop geven. Er wordt een nieuwe wereld geboren en nu zitten we tussen het oude dat aan het vallen is en het nieuwe waarvan het eerste licht al stilletjes zichtbaar is al zien we dat nog niet in de fysieke realiteit. Vertrouw, blijf rustig, weet dat alles gebeurt met een reden en dat onze wereld zal transformeren naar een wereld waar alleen de kracht van LIEFDE heerst.

Hou jullie goed! Wees moedig, wees sterk, laten we samen de handen in elkaar slaan en ons opnieuw verenigen want de illusie van afgescheidenheid waarin we al eeuwenlang vertoeven heeft nu al wel lang genoeg geduurd.

Samen zijn we EEN! 💖🙏😊

Dikke zoenen! 💋💋💋

Inge

Voor degene die de Engelse taal niet goed begrijpen heb ik hieronder een video geplaatst met Nederlandse ondertiteling over wat David zijn visie is over het grotere geheel en nog een video van hem waarin hij ons ook duidelijk schetst wat er wereldwijd gaande is en dat we uit onze stoel moeten komen in plaats van niks te doen en lijdzaam toe te kijken. Denk aan onze kinderen. In wat voor wereld willen we dat zij zullen opgroeien? Die wereld hebben wij nu zelf in de hand als massa.

Hoe is de pandemie hoax in werking gezet? Wat zijn de connecties? Hoe is het mogelijk zoveel mensen te manipuleren? Een terugblik en waarschuwing voor waar het toe leidt als we blijven gehoorzamen.

Daag jezelf uit.

David Icke is meer dan 30 jaar aktief in het onderzoeken en verbinden van de globale agenda voor een nieuwe wereldorde. Dit is geen tijd om te focussen op kleine dingen waar we het niet over eens zijn, dit is essentiële informatie.

Dus Deel, kopieer, op deze video zit geen copyright.

Dr. Vernon Coleman is ook een zeer intellectuele man net zoals David Icke die de andere kant van het verhaal vertellen over wat er wereldwijd aan de hand is maar dit is informatie die je nergens hoort in de media dus het advies wat Dr. Vernon altijd verkondigd is als volgt:

Vermijd al het nieuws in de media want dit wordt bestuurd door degene die ons willen vernietigen.

Wantrouw jouw regering en geloof niks van wat ze zeggen. Ga zelf op onderzoek uit en volg al de alternatieve kanalen.

Vecht tegen al de leugens waarmee we worden overspoeld.

Lockdown (Fall Cabal)

Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al 

Dit is de val van de cabal
Where we go one we go all

Er hangt wat in de lucht het is de lente vast
Losse schroeven nooit meer rente vast
Goud eerlijk als de kennis was
De bal die gaat niet langer heen en weer als of het tennis was

kalm genietend in de stilte voor de storm
Zet je televisie uit dat chillt je al enorm
Zet een worm in je oor die de rust bij je vond
Hij groef als een mol en vond vruchtbare grond
En ineens is het duidelijk ;
Dat wij getuigen zijn van de matrix die verkruimelde
Ik roep al jaren dat het echt niet klopt
Maar ik hoor alleen een echo in m’n gekke kop
Nu gaan we niks meer pikken van die viezerikken
We vertikken het om iets te slikken
Mijn vaccin is fok dem
Voel wat er open gaat als je locked bent

Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al

Dit is de val van de cabal

Where we go one we go all

Er is heel wat los gemaakt …

Soms zijn we anoniem soms Janet Ossebaard

Je bent een mens het is logisch dat je je zorgen maakt het is de grote schoonmaak van de verborgen plaag genoeg broodkruimels kan een brein voeden
Ook Avicii wist er van ; hij zou de pijn voelen

Trump werd neer gezet om op te kotsen

Maar was je wakker wist je toen al ; hij is de verlosser

Draai een beetje Kanye West en ga maar bidden nu
Er is geen links en rechts alleen maar midden nu
Red je ziel voor dat je spirit wordt gecookt
Als je trilt op niveau zit je zo ie zo goed ; oeps !

wikileaks wekte al de schijn
Dat ze kinderen bestelde net als bij de pizza lijn
Een pedo netwerk wereldwijd vraag niet hoe
Via Hillary Clinton tot de Oranjes aan toe
Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al

Dit is de val van de cabal
Where we go one we go all
Schoenen met een rode zool ? Check het verhaal erachter

Wie de duivel aanbidt is helemaal geen patser
Witte paus , grijze paus, zwarte paus
Geen wit konijn focked op in de house
Het is mijn plicht geweest om dit te weten
Slaap diep ; ik heb een licht gewicht geweten
Kort geleden dat ze stoer tegen de boeren deden
Nu zijn de ratten muis stil want wie voert de steden ?
En ik ben in opperbeste stemming
Want Baybasin komt vrij en achter tralies

Joris Demmink geloof mij het is voorbij met de flexerij
Beyonce shut down no more hekserij
Maar wel patenten vrij
Ieder z’n talenten vrij
Vrije energie voor u en mij
Q maakt de mensen blij
Welkom op het aller leipste festival
Je hebt geen kaartje nodig want je bent er al

Dit is de val van de cabal
Where we go one we go all

Lange Frans is ook een echte waarheid spreker die niet bang is om zijn stem te laten horen.

Als je zijn Youtube kanaal volgt, dan doet het oprecht deugd om gelijkgestemde mensen te horen spreken die zich er ook van bewust zijn hoe de vork in de steel zit. Een ware verademing!

Hier zijn 2 van de vele podcasts die hij heeft opgenomen. Zeer interessante materie!

LANGE FRANS en TISJEBOY JAY over NEP DEMOCRATIE, HYPOCRISIE en MAATREGELEN

LANGE FRANS en JANET OSSEBAARD over KINDERHANDEL, PEDO JACHT en NIEUWE DOCU