Ode aan de Christuspoort

Ik leef in Vreugde
Ben verbonden met de BRON
Ik leef in Liefde
De poorten open,
Laat liefde stromen

Ik leef op Aarde
Mijn verblijfplaats welgekozen
Groei en bloei, leven in overvloed
Alle aspecten door God meegegeven
Beleef ik en breng ze in balans

Niet langer laat ik mij verleiden
Het ego schept zonder goddelijke Liefde
Vallen, breuken en blessures
Jeuk en lichamelijke ellende
’t Zaait angst voor ziekte en uiteindelijke dood

Voorbij het ego is het Al in Alles
Mijn Toeverlaat en Gids
Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven
De Werkelijkheid, de enige die bestaat
De Christuspoort staat open

Terug naar de Ene, de Ene Bron
Ik ben Liefde, bewust één met de Bron
Zijn manifestatie in alles, in mij is perfect
Mijn egobril zet ik af en aanschouw 

De schittering van Ons Paradijs op Aarde 


Winfried 13.10.2020

Dag lievelingen,

Mijn gevoel duwde mij naar de laptop om dit nieuws te posten dus het is echt heel belangrijk op dit moment.

Ik ga hier niet teveel woorden neertypen en jullie rustig laten lezen want het is een hele brok.

Het laatste bericht vind ik ontzettend intrigerend en gaat over een levensechte ervaring beschreven in een logboek met het in aanraking komen met ufo’s en het doorbreken met een vliegtuig naar een andere dimensie, in dit geval de Binnen Aarde, en daar dan met (buiten)binnenaardse wezens communiceren.

Waarom is deze informatie toch zolang geheim gehouden vraag ik mij af???

Waarom bestaan er überhaupt wezens die niet willen dat de mensheid evolueert en ons eeuwenlang onze vooruitgang hebben gesaboteerd op alle manieren?

In mijn vorige blog vertelde ik jullie dat ik mij verheug op de dag dat ik fysiek onderdeel ben van een hele groep liefdevolle authentieke mensen die hetzelfde doel nastreven als ik om deze prachtige planeet opnieuw te laten schijnen als de zon.

Ik verheug me eveneens op de dag dat ik buitenaardse wezens mag ontmoeten en we fysiek kunnen samenwerken om bovenstaand doel na te streven. Ik heb ergens gelezen dat we nu naar een tijd gaan waar ze zich ook aan ons willen laten zien dus ik wacht af en kijk er ontzettend naar uit! Liever vandaag dan morgen haha! Ontzettend intrigerend vind ik dit! Kortom alles wat met buitenaardse zaken te maken heeft. Dat hebben jullie waarschijnlijk al wel gemerkt aan de content van de blogs.

Veel leesplezier en samen zijn we sterk! 🙏🥰

Ik hou van jullie met heel mijn hart! 💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

ARCTURIAANS COLLECTIEF

De Mensheid Moet Zich Dringend Voorbereiden 

Transmissie van het Arcturiaans Collectief – De Mensheid Moet Zich Dringend Voorbereiden, Lees Alstublieft! 

Transcript van Gechannelde Boodschap 
Tatanka Nehweh voor het Arcturiaanse Collectief 

Het Sterrenwezen spreekt:

Een galactisch collectief wil graag met jullie praten over een paar upgrades van het collectieve DNA template. Wij zijn een collectief van Arcturische sterrenwezens, een deel van de Galactische Federatie van Licht, in dienst van de transitie van levensvormen naar hogere dimensionale frequenties.

Wij zijn erkentelijk voor de gelegenheid om jullie te spreken en jullie te vragen om deze transmissie door te sturen naar mensen bij wie deze boodschap weerklank zal vinden.

Over 3 weken (rond half oktober) zal er een kosmische gebeurtenis plaatsvinden waar de mensheid zich op moet voorbereiden. Er vindt een transitie plaats naar de 4e dimensionale dichtheid en dit zal een directe invloed hebben op de stabiliteit van de planeet. Het {menselijke} bewustzijn moet voorbereid zijn om  bepaalde fenomeen te ervaren die vooral aan de hemel ongewoon zullen lijken. Jullie moeten uit de angst blijven.

Een (galactische) interventie is noodzakelijk geworden om de mensheid en de planeet Gaia te helpen gelijke tred te houden met de versnelling van andere aan ascensie gerelateerde fenomenen die zich in de hele kosmos voordoen. De snelheid van de ascensie-verschuiving die zich op jullie planeet voordoet, gaat veranderen in een hypersnelheid of overdrive.

De tijd stort veel sneller in naar het punt van kosmische neutraliteit en de mensen moeten hun uitlijning drastisch aanpakken om deze frequenties te integreren. We komen om jullie daarvan op de hoogte te brengen en jullie te waarschuwen om je daarop voor te bereiden. Want wat er komt zal het leven zoals jullie dat kennen tot in de kern doen schudden.

(Tatanka werd getoond  dat vele sterrenschepen de Aardbol aan het omringen zijn, zich vanuit het niets manifesterend/materialiserend. Ze zijn geparkeerd en observeren. De frequentie van deze schepen is gekoppeld aan de frequenties van de Aarde. Deze schepen creëren een bufferend krachtveld/netwerk dat wordt gegenereerd om elke vibratie-impact van wat op de Aarde afkomt af te voeren.)

Er zijn kosmische fenomenen die de aantrekkingskracht van de planeet beïnvloeden. De aarde heeft zich verplaatst naar een andere vibratie- & dimensie ruimte (4e dichtheid). Ze gaat door een zone waar andere ‘inheemse’ hemellichamen/vormen in hun baan een potentieel gevaar vormen langs haar koers.

(Tatanka werd getoond dat Gaia aan het overgaan is uit 3D en in 4D waar planeten zijn die we normaal gesproken niet in onze luchten zien, zoals Nibiru. Die andere planeten/asteroïden gaan de Aarde beïnvloeden, voornamelijk energetisch, terwijl ze door deze doorgang reist. Het is voor haar een ruwe rit om te navigeren).

Veel berichten zijn gericht op het vervormen van de frequentie en feiten. In de war brengende boodschappen die ontworpen zijn om de massa’s op een dwaalspoor te brengen en de aandacht af te leiden van wat ECHT belangrijk is op dit moment.

Er zijn afleidingen in overvloed op jullie planeet om de mensheid te houden in een staat van niet voorbereid zijn op de echte uitdagingen die zich aandienen. Het is noodzakelijk dat de mensheid begint te accepteren dat wat ze zien en diep van binnen weten waar is.
Duizenden van onze schepen en wezens zijn van heinde en verre gekomen om te helpen bij deze overgang.

Het is in het grote belang van Gaia en alle sterrennaties die zijn gezaaid op haar, geïncarneerd door haar, de grote Portaal Sterrenpoort die ze is, dat we allemaal zijn gekomen om de verschuivingen die er nu aan komen te vergemakkelijken.

BEREID JE FYSIEKE LICHAAM VOOR. De beste manier om dit te doen is door te vasten. Begin zo snel mogelijk periodiek te vasten, want dit gaat een frequentieverschuiving heel snel mogelijk maken. Het zal ervoor zorgen dat de energie die momenteel wordt gebruikt voor de spijsvertering en metabolische processen rechtstreeks wordt gestuurd naar het upgraden van de neurologische systemen.

Op dit moment is vasten voor ten minste 16 uur per dag nodig om ons te helpen met een geplande interventie om de noodzakelijke upgrades aan de templates van het zenuwstelsel uit te voeren wat de frequentie-uitlijning mogelijk maakt als Gaia door dit overgangsveld van veranderend magnetisme, verhoogde straling en fotonische activiteit gaat.

Upgrades worden uitgevoerd in holografische vorm door te werken met de templates van de zielengroep. Sterrenwezens helpen door middel van onze (helende) kamers om de mensheid radicaal op snelheid te brengen met deze vibrationele verschuivingen. Jullie systemen ondergaan een handmatige upgrade.

We moeten interveniëren in de organische processen die in tijdnood zijn geraakt zodat het menselijk collectief de optimale niveaus van DNA-activeringen bereikt die nodig zijn om op een veilige manier een frequentieversnelling te integreren.

Wij hebben speciale goedkeuring en toestemming gekregen om direct in te grijpen in het ontwaken van de mensheid en om te helpen bij het opnieuw verbinden van de templates, omdat het organische (ascensie/evolutionaire) proces negatief wordt verstoord door het onvermogen van de mensheid om een geascendeerde staat zelfstandig te bereiken. Daarom is onze hulp nodig om de uitlijningen voort te brengen die zorgen voor de stroom en integratie van intense lichtfrequenties en verschuivingen die jullie planeet in de komende weken en maanden zullen beïnvloeden.

Ook zijn er gebieden op het fysieke vlak van de Aarde die nog steeds in een gevaarlijke staat verkeren. Als Gaia niet in staat is om deze hogere frequenties te integreren (als gevolg van dichtheid en traumatische blokkades), zullen er cataclysmische gebeurtenissen plaatsvinden. We hebben het dan over een biofysisch niveau. Het lichaam van moeder aarde heeft grote behoefte aan hulp om deze frequenties met gemak door haar heen te laten bewegen. We assisteren met een versnelde capaciteit om de integriteit van het lichaam van Gaia te ondersteunen terwijl ze door deze 4D overgangszone gaat.

Dit is niet de onthulling van ET’s op de manier waarop jullie het zijn gaan begrijpen. Het is een interventie van de alliantie om massaal te helpen op dit kritieke moment. Er zullen echter bepaalde fenomenen in de lucht te zien zijn. Zij [“mainstream media, gevallenen”] zijn op zoek om ter afleiding “valse vlaggen” zoals jullie ze noemen te creëren. Een groot deel van de mensheid kijkt alleen maar naar beneden, naar beneden, naar beneden naar de grond en terwijl jullie je focussen [op dramatische constructies] kunnen jullie je niet bewust zijn van wat er werkelijk overal in de kosmos en binnenin jullie gebeurt.

“TWEEDE GOLVEN, ONVERKLAARBARE EXPLOSIES, POLITIEKE PERSONEN OP DE SCHERMEN DIE DOEN ALSOF ZE RIVALEN ZIJN… AFLEIDINGEN!”

Het is in deze tijden van groot belang om je onderscheidingsvermogen te gebruiken. Allerlei manipulaties zijn in overvloed aanwezig. Het beoordelen van informatie door middel van de eigen trillingsresonantie is op dit moment van cruciaal belang.

Bereid je voor. Je zal het moment kennen waar we het over hebben. Je persoonlijke aandacht is de laatste tijd meer op de hemel gericht, nietwaar? De zon lijkt onder te gaan op een andere plaats of de lucht en de zon hebben soms een vreemde tint. WIJ zijn het die jullie aandacht op de hemel richten, houd je ogen op de hemel gericht!

De tekenen zullen komen.

Blijf in je hartruimte en help ons om jullie [de mensheid] te helpen je neurologische en energiecircuits weer op één lijn te brengen. Voor de meeste mensen moet dit opwaarderingsproces gebeuren tijdens de slaap, in een onbewuste staat, omdat deze her-uitlijning vaak gepaard gaat met symptomen zoals onwillekeurige fysieke bewegingen, trillingen en vibraties, of gewaarwordingen van warmte of kou in het lichaam. Het kan als een intense of ‘zenuwslopende’ ervaring voelen. Voor sommigen zijn de fysieke activeringen al voelbaar tijdens het lezen van deze boodschap. We moedigen jullie aan om je te ontspannen in het instinctieve proces en het zonder weerstand te laten voltooien. Laat de downloads stromen.

Deze boodschap is gecodeerd met lichtfrequenties. We vragen jullie om de fysieke vorm van deze woorden in het menselijke collectieve bewustzijnsveld te brengen. Het is de manifestatie (en de koers) van deze trillingsoverdracht. Waar jullie dit bericht naartoe sturen, wie het ziet, wie er naar luistert, wie er aandacht aan besteedt … daar hebben jullie geen controle over geliefden. Hoewel we vragen om en vertrouwen op de co-creatieve deelname van de mensheid aan dit proces. Wij danken jullie.

De Galactische Federatie van Licht.

Artikelbron

vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl en Petronella

Reset

Het zal 2.000 jaar duren om door deze hoge frequentiebanden van de fotonengordel te reizen die vanuit de Grote Centrale Zon wordt gestreamd. Toen we in 2012 in Waterman kwamen was er geen andere optie dan verandering. Een hoger trillingsbestendigheid was onvermijdelijk. Elke overgang naar een nieuw tijdperk gaat gepaard met wereldwijde veranderingen en steeds radicalere weersomstandigheden.

De mensheid, is op dit moment in extreme chaos, maar dit zou voor jullie allemaal zinvol moeten zijn. Bij de overgang van een laag vibrerend bestaan naar een hoog vibrerend bestaan ga je wrijving ervaren. Dat betekent, dat we een ongelooflijke expansie ervaren en dat sommigen zich zullen verzetten. Zo worden nieuwe realiteiten geboren. Dit is wat we zien met alle wereldwijde chaos. Alle historische tekenen van een instortende beschaving zijn extreem duidelijk.

Vergeet niet, we brengen 2.000 jaar door in elk tijdperk, wat betekent dat we 2.000 jaar doorbrengen in elke constellatie en elke constellatie geeft verschillende frequenties af, wat betekent dat er een heel andere realiteit ontstaat. Een heel andere tijdlijn. Dit hogere Fotonenlicht zendt een hoger bewustzijn uit naar ons DNA.

Gedurende deze 2.000 jaar van Waterman zullen we dit hogere Fotonenlicht absorberen en zal al het menselijk DNA een patroon van hogere intelligentie ontwikkelen. We ervaren momenteel een wereldwijde reset. Wanneer er een nieuw begin is, brengt dit de conclusie van alle verouderde omstandigheden met zich mee, waardoor de oude structuur zal instorten.

Zou 2020 het jaar van de fysieke Ascensie kunnen zijn? We zien de onthulling van alle onevenwichtigheden die moeten worden gecorrigeerd. De lagere dichtere vervormingsfrequenties storten in en zullen worden vervangen door een hogere, meer harmonieuze tijdlijn, er is geen andere optie. Je ziet dit momenteel gebeuren met de menselijke bevolking en alle maatschappelijke structuren. Terwijl we in de voortdurende ineenstorting en uitdijing het Universum, dat leven is, zichzelf zien herscheppen.

Lichtdragers, lichtwerkers zijn strategisch geplaatst over de hele planeet met de missie om alle controlesystemen te destabiliseren. Het is jouw doel; het is de reden waarom je hier bent en het is jouw spirituele toewijding. Wij ervaren op dit moment een engelachtige verheffing van het bewustzijn om ons voor te bereiden op deze Ascensie.

Wij ervaren de dingen op dit moment in uitersten op een wereldwijde schaal. We bevinden ons in een tijd van nieuwe ontdekkingen, nieuwe innovaties en nieuwe inzichten. Dat betekent dat we als soort een massaal ontwaken ervaren voor het onbekende.

Teri Wade

Bron

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

Blossom Goodchild 

Federatie van het Licht en White Cloud 
11 oktober 2020

Blossom: Hallo daar. Hier zijn we weer … er is niet zoveel ‘waarneembaar’ veranderd ten opzichte van vorige week. Laat ons erop Vertrouwen, dat er achter de schermen wel veel gaande is terwijl we wachten. Ik voel dat er binnenkort een enorme verschuiving zal gebeuren, vanwege de verkiezingen in de VS. U heeft veel volgers die willen dat de huidige man blijft, en velen die hem de meest gemene, slechte man op Aarde vinden. (Aldus mijn e-mails). Wat zou u hierover zeggen?

Federatie van het Licht: Welkom, Blossom. Welkom aan iedereen op uw Planeet die heeft besloten dat onze woorden bij hen weerklank vinden, en die ons blijven volgen nu er ZOVEEL OP ZIJN PLEK BEGINT TE VALLEN.

Wij, ‘De Federatie van Licht’, doen niet aan politiek beïnvloeden. Wij denken niet aan … iemand overtuigen … in gelijk welke richting. Maar wij willen heel beslist stellen, dat de uitkomst van de verkiezingen die binnenkort in dat land gaan plaatsvinden, VOOR HET HOOGSTE GOED VAN ALLEN zal zijn.

Blossom: Ik heb dit nog aangehaald in een interview, dat indien dit een ‘Goddelijk Plan’ is, dan is alles wat er gebeurt ook voor het Hoogste Goed van allen … en daar moeten we op Vertrouwen … met name in dit stadium van ‘Het Spel’.

Federatie van het Licht: Dit is juist, Blossom, en inderdaad wijs gesproken.

Blossom: Als ik me al ergens zorgen om zou maken, dan is het dat er – ongeacht wie ‘wint’ – onvermijdelijk kabaal zal komen van de andere kant.

Federatie van het Licht: Is dat er niet altijd?

Blossom: Maar dit voelt toch anders en zoals ik al zei … ik doe niet aan politiek. Dat is slecht voor mijn spijsvertering!

Federatie van het Licht: Wij hebben al vaker gezegd dat uw wereld nog veel méér Op Zijn Kop zal gaan staan, dan nu het geval is. Wij zeggen daarbij ook, dat wij u hiermee niet willen bang maken, maar u in uw Kracht willen brengen.
Ja, er zal binnenkort een Aankondiging komen die een schok zal teweegbrengen.

Blossom: Oké … diep ademen … wees dapper, Blossom … Zal dit nog zijn VÓÓR de verkiezingen?

Federatie van het Licht: Inderdaad, ja.

Blossom: O help! Jullie nemen hiermee een groot risico, Jongens, en ik voel me enigszins bezorgd dat u dit uitspreekt, maar ik heb het gevraagd! Daarom moet ik Vertrouwen hebben en afwachten. Kan er nog iets gebeuren dat deze ‘specifieke’ Aankondiging kan verhinderen?

Federatie van het Licht: In dit stadium zien wij geen tussenkomst, aangezien het ‘Heilig’ en geheim is gehouden.

Blossom: Heilig?

Federatie van het Licht: Ja, Blossom. Dat is het woord van onze keuze.

Blossom: Oké.

Federatie van het Licht: Wij kunnen uw verwarring voelen?

Blossom:
 Ja. U kunt … dat is nogal een uitspraak. Oké. Laat mij me voor één keer eens gedragen als een Ontwaakt, Verlicht lid van het Grond Team der Licht-Krachten en ‘gewoon volgen’ in plaats van het weg te duwen, teneinde mijn geloofwaardigheid te redden. Dus, gaat u verder alstublieft.

Federatie van het Licht: Tijdens ons laatste gesprek hebben wij gezegd dat het niet lang meer zou duren voordat Fase Twee begint … en daar blijven we bij.
Laat het ons eerst ophelderen.

ER ZAL EEN AANKONDIGING KOMEN, GEVOLGD DOOR EEN WERELDWIJDE LOCKDOWN – EN DIT ZAL U NAAR FASE TWEE BRENGEN.

Blossom: Maar is dan de aankondiging of de lockdown de start van Fase Twee?

Federatie van het Licht: De lockdown.

Blossom: Veel landen zijn al in lockdown, hetzij nog steeds de eerste dan wel reeds een tweede. Dus wanneer u zegt Wereldwijd, dan bedoelt u Wereldwijd?

Federatie van het Licht: Wij zeggen Wereldwijd … omdat wij dat bedoelen.

Blossom: Dus, alle landen tegelijkertijd in lockdown. Dat zal dan wel een héle grote Aankondiging moeten zijn!

Federatie van het Licht: Wij kiezen ervoor om hier niet verder over uit te wijden … Omdat het niet gepast is om zelfs maar ‘te verwijzen’ naar verdere mogelijkheden.

Blossom: Begrijpelijk. Ik respecteer u hierin. Maar laat me dan vragen, als het mag … tijdens deze Fase Twee … gaan wij dan ‘overdonderd’ worden door wat er plaatsvindt?

Federatie van het Licht: Ja. Heel sterk, zelfs. Voor veel mensen … zal er een onmiddellijke transparantie komen, en ideeën en overleg over de volgende stap voorwaarts als GEHEEL … als een GEMEENSCHAP VAN LICHT.

Maar mensen die in angst leven, zullen een ‘toename’ zien van hun angsten … welke voor hen alleen maar groter zullen worden. Er zal een nog grotere afscheiding komen, dan u nu al meemaakt.

Maar voor iedereen die reeds ontwaakt is of dat binnenkort zal zijn … zal hun kracht in het WETEN de overhand krijgen, en er zal een algemene aanvaarding zijn van hoe de zaken ervoor staan in HET BESEF, DAT ALLES VOORUIT GAAT ZOALS HET MOET.
Wij willen terugkomen, Blossom, op uw eerdere, wijze uitspraak.
U MOET VERTROUWEN OP HET GODDELIJK PLAN.


Vraag uw hart of het zich sterk en Wetend voelt, over de dingen waarover wij spreken?
Hier bent u dan, u allen … na zo lange tijd … midden in deze transformatie … U WÉÉT DAT DIT HET IS, WAARVOOR U HIERHEEN KWAM.


Blossom:
 Vindt u het vreemd, dat wij soms twijfelen?

Federatie van het Licht: Ja, dat vinden wij vreemd. Want wij kennen u. Wij kennen uw toewijding. Wij weten waarom U … Ieder van U … werd gekozen. Omdat wij weten ‘wie u bent’, vinden wij het vreemd dat u soms twijfelt.

Blossom: 
Zoals ik al eerder zei, kom eens op vakantie naar Planeet Aarde, in menselijke vorm en kijk hoe het U vergaat.

Federatie van het Licht: Dit heeft u eerder gezegd. Wij willen u beslist niet afzwakken. Maar omdat wij U ZIEN, IN UW WAARHEID … omdat wij U ZIEN … IN/ALS … HET LICHT DAT U BÉNT … is het ‘vreemd’ voor ons om te merken dat u soms wankelt.
Wij doen ons best om u uit te leggen hoe ‘WIJ HET ZIEN’. Hoe ‘WIJ WETEN’ wat het GODDELIJK PLAN is. Hoe ‘WIJ ZIEN’ hoe het zich afspeelt.

Blossom: Maar zijn de uitslagen definitief? Kan het alsnog ineens de andere kant op gaan?

Federatie van het Licht: ABSOLUUT NIET. Hebben White Cloud en wijzelf niet heel vaak gezegd: ‘Alles is niet wat het lijkt’?

Blossom: 
Heel, heel vaak.

Federatie van het Licht: Daarom, Blossom en u Allen … Wéét dat ALLES GOED IS.
Laat ons ‘GODDELIJK PLAN’ eens ontleden:
… … … … … … … … …

Zo … dat was het!

Blossom: He? Ik neem aan, dat u bedoelt dat er niets te ontleden valt? Omdat GODDELIJK BEHOORT TOT HET HOOGSTE en dat is alles wat we moeten weten, klopt dat?

Federatie van het Licht: Dat klopt. GODDELIJK. VOLMAAKT. GODDELIJK. VAN GOD.

Blossom: En iedereen beschouwt God naar eigen keuze?

Federatie van het Licht: Hoe zou u God omschrijven, Blossom?

Blossom: 
LIEFDE. In al haar facetten.

Federatie van het Licht: Dank u. Wij hoorden uw gedachten van ‘Maar, Liefde is Alles en zij kan Trillen op zowel lage als Hoge frequenties’.

Blossom: Dat klopt.

Federatie van het Licht: Maar wij willen voorstellen dat u uw gedachtepatroon verandert naar het feit dat ‘DIT SPECIFIEKE GODDELIJK PLAN’ reeds vele, vele van uw jaren in de maak is. Het doel ervan is om uw Planeet vanuit de lagere frequenties … vanuit de lagere Trillingen … over te brengen naar de HOOGSTE die het OOIT heeft gekend.

Er zijn beslist tijden geweest, dat uw ‘wereld’ VREUGDE en EERBAARHEID en WAARHEID in overvloed kende. Tijden waarin de Trilling waarin u verbleef veel Hoger was dan nu, in deze dagen.
Maar de Energieën die binnenstromen … de veranderingen die gaan plaatsvinden … gaan ervoor zorgen dat u een Trillingsfrequentie gaat ervaren welke de Aarde reeds lang vergeten was.
Hou vast aan dit WETEN.
VERTROUW OP UW BESEF HIERVAN.

Blossom: Ik doe mijn best. Er valt mij net een oud liedje uit WO II in: ‘There’s a long, long trail unwinding into the land of my dreams’ … (Er kronkelt een lange, lange weg naar het land van mijn dromen – V)

Federatie van het Licht: En nog één?

Blossom:
 ‘Pack up your troubles in your old kit bag and smile, smile, smile!’
(Pak al je zorgen in je sporttas en lach, lach, lach! – Bij ons bekend als ‘Pak al je zorgen in je plunjezak en fluit, fluit, fluit’ – V)

Federatie van het Licht: Ziet u, Blossom … DIEGENEN ONDER U DIE KENNIS HEBBEN VAN HUN LICHT … WETEN HOE ZE DE MEEST DONKERE TIJDEN KUNNEN DOORSTAAN.

Blossom: En dat zullen we … de lange, lange kronkelende weg kan een beetje beangstigend zijn, want zoals u zegt zijn er Vijf Fasen … en we moeten nog beginnen aan nummer twee!

Federatie van het Licht: Maar wij hebben niet gezegd dat elke volgende Fase erger zal zijn.

Blossom: U heeft wel gezegd, dat alles nog veel méér Op Zijn Kop zal komen te staan.

Federatie van het Licht: Dat is ook zo … maar, misschien geldt dat alleen voor Fasen twee en drie.

Blossom: Misschien. Als u ons toch maar dat plan kon vertellen.

Federatie van het Licht: Als we dat zouden doen … dan zou het plan niet gaan zoals gepland!

Blossom: Oké. Dus, als ik goed geteld heb dan zou er een ‘Grote Aankondiging’ (niet een hele, héle grote Aankondiging) komen in de komende vier weken. We hebben al zo lang gewacht, die paar weken kunnen er nog wel bij. We hebben toch geen keuze. Weet u hoezeer mijn hart op mijn tong ligt?

Federatie van het Licht: Wij weten precies waar uw Hart is, Blossom … op de juiste plek!

Blossom: Dank u. We doen allemaal ons best … of we nu een goede of een minder goede dag hebben.
In Dankbaarheid. In Liefdevolle Dienstbaarheid. I AM.

White Cloud meditatie via Blossom Goodchild  

Transcript vertaling:

Een heel warm welkom aan u allen.

Mijn dankbaarheid gaat uit naar u, omdat u de tijd neemt voor uzelf … om samen te zijn met uzelf … en al de Vreugde die dat kan brengen. Want enkel u WÉÉT WIE U BENT en kent de Schoonheid binnenin u … en het Doel van uw Tijd, hier op Planeet Aarde, in deze dagen van Intesiteit maar ook van grote Transformatie.

Neem even de tijd om uzelf een schouderklopje te geven … U bent immers nog steeds hier, nietwaar?
U kunt nog steeds liefhebben, u kunt nog steeds glimlachen.

En boven alles, doorheen al deze oproer en verwarring, bent u in staat om Liefde te kennen.

En is het niet zo, mijn Vrienden, dat deze Liefde die u steeds beter en vollediger begrijpt, die binnenin u leeft, deze Liefde die u BENT nu nog veel helderder straalt, in wat men ‘de meest donkere dagen ooit’ mag noemen …

Laat ons daarom nu deze tijd gebruiken om onze harten met elkaar te verbinden, over uw hele wereld …

VOEL de Liefde in uw hart …
VOEL uw hart kloppen …

En sta het toe om uit te reiken … naar elk hart op uw Planeet. Zodat iedereen in hetzelfde ritme komt … en wanneer u dit voelt … neem dan het geluid waar, de pulserende klop van elk hart … dat het uitzingt en klopt als één.

Vandaag vraag ik u niet om te visualiseren … ik vraag u om te VOELEN …
VOEL het ritme van ÉÉNHEID …
VOEL hoe het sterker en sterker wordt … terwijl het resoneert over uw Planeet.
VOEL hoe dat ritme wordt opgenomen in uw Ziel …

Denk aan iemand die u kent …
Verbind u met hun hartslag en voel hoe die één wordt met de uwe …

Kijk naar het gezicht van die persoon, kijk in hun ogen … zie de diamanten sprankelen, hoe ze naar u kijken, hoe ze contact leggen naar u … met u … en u erkennen.

Want u heeft hetzelfde besef … hetzelfde WETEN … al die Kennis van ALLES WAT IS … en toch … hoeft er niet één woord te worden gesproken.

Dan … brengt u uw gevoel naar een heel land … Glimlach met uw diamanten ogen …
en VOEL al de Zielen van die plek … die naar u toe hetzelfde doen.
Hoe voelt u zich, nu? …

Voelt uw Hart-Ruimte zoveel warmer aan? … Zo veilig? …
Zo sterk BESEFFEND wat u BENT? Datgene wat zij zijn? Dat wat ALLES IS? Datgene wat LIEFDE IS?

Terwijl u daar zit, in uw eigen Stilte …

Is er dan verder nog iets belangrijk, behalve dit VOELEN en dit WÉTEN?

Want is het niet zo, dat in dit ogenblik … u de MACHT kunt VOELEN, welke in u besloten ligt?
Welke besloten ligt in eenieder …
U kunt die niet meten … maar u kunt het VOELEN.

Is er angst in die ruimte? Dat kan onmogelijk zijn.

Want daar is enkel de HOOGSTE LIEFDE … En als ÉÉN verenigde LICHT-KRACHT … komt u nu tezamen
… en in dat VOELEN … wéét u dat u de Trilling verandert.

In deze Ruimte … vraag ik u nu om drie keer diep adem te halen, om uzelf voor te bereiden op wat ik u ga vragen om aan te bieden …

… voel hoe uw Kracht zich opbouwt
… voel hoe het Licht toeneemt … de Liefde neemt toe …

en voel het in het diepste van uw hart … ZIE het als een bal, een BOL …

Ik vraag u, in uw eigen tempo … om die bol nu uit te sturen … naar het binnenste van uw Aarde.

Naar de plekken …
die zoveel duisternis hebben gekend …
Uw Licht, het is essentieel dat het daar wordt gebracht …
om de negatieve resten op te lossen … van alles wat daar recentelijk heeft plaatsgevonden.

Plaats deze Bol van Licht misschien ook in het midden, op de grond.

En als een boom met zijn wortels, die overal heen gaan … laat die Bol van Licht gestuurd worden doorheen elke Tunnel die ooit bestond.

Want de oproep van Moeder Aarde … vraagt om uw hulp in deze zaak.

Laat ALLES … wat er ooit … op Energetisch niveau … op deze plaatsen bestond … ophouden te bestaan.
En laat het zo zijn, op uw Aarde … waar de Gouden Zon schijnt … en de lucht blauw is … dat er mooie bloemen zullen bloeien … overal … om u te laten weten, dat ALLES GOED IS.

Méér dan ooit, mijn Vrienden, is er nu Vergeving nodig …

Iedereen speelt zijn rol …

Iedereen is – in essentie – Liefde …

Hoor gelach, hoor gezang, hoor muziek.
Dans …
Speel …

Want al deze dingen, die ik net heb besproken … u denkt dat u weet hoe geweldig u zich voelt …
U denkt dat u weet … hoe prachtig een muziekstuk kan zijn …

Maar ik zeg u: in de Hogere Trillingen waar u heen gaat … zult u muziek horen zoals u nooit eerder heeft KUNNEN horen!

U zult Schoonheid zien in de Natuur, zoals u nooit eerder kon zien.
U zult dansen met een Vrijheid van de Ziel, omdat al uw marionetten-touwtjes zullen zijn losgemaakt.

U zult VRIJ zijn … om Vreugde te kennen, zoals échte Vreugde voelt.

VOEL hoe dat VOELT! Het is uw Waarheid. Het is uw RECHT!

En u zult dit WÉTEN …

Brengt het een glimlach op uw gezicht en in uw hart … in uw diepste binnenste, nu u dit weet?

Voelt dit besef voor u als Waarheid? Of voelt het als een droom? …

Dromen worden natuurlijk WAAR … KUNNEN waar worden … ZULLEN waar worden.

Mijn Vrienden, blijf dit gevoel in u behouden, binnenin uw hart …
Keer ernaar terug, wanneer u maar kunt …

In het BESEF dat u de MACHT en de KRACHT bezit om dit prachtige, nieuwe avontuur tot stand te brengen … dat wacht op ieder van u.

Houd elkaar bij de hand, over de hele wereld … u kunt niet … u zult NOOIT alléén zijn.
Verhef uw Zielen van Licht naar de Hemelen … zie ze van boven tot beneden Stralen met het meest Elektrische Licht … VOEL dan hoe iedereen op uw Planeet hetzelfde doet …

VOEL die Kracht, VOEL die Macht … als ÉÉN …

Het is NU, mijn Vrienden … NU … dat u … een grotere Diepte van uzelf … zult ontdekken.

En u zult blijven glimlachen, lachen en de Waarheid ZIJN, over wie u bent.

WÉÉT DIT! VERTROUW HIEROP! VOEL HET!

IK BEN HET LICHT.
IK BEN DE LIEFDE.
IK BEN DE WAARHEID.
I AM.

IK BEN HET LICHT.
IK BEN DE LIEFDE.
IK BEN DE WAARHEID.
I AM.

IK BEN HET LICHT.
IK BEN DE LIEFDE.
IK BEN DE WAARHEID.
I AM.

Hartelijk dank.
Adieu, mijn Vrienden. Tot de volgende keer.

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g

Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
https://youtu.be/MYeqbshjgmA

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle – Spiritueel Lezen
http://galacticchannelings.com/nederlands/

 
Neem De Pil Van Waarheid….

De Wereldwijde Oktober Lockdown van de Alliantie.

De Alliantie werd samengesteld uit President Trump, Q (JF Kennedy Jr?), de Russische President Vladimir Poetin, de Chinese President Xi Jinping, de Iraakse Eerste Minister Mustafa Al-Kadhimi, de Indiase Eerste Minister Narendra Modi, de Generaals van het Pentagon, de Nationale Veiligheidsdienst, militaire leiders over de hele wereld, inclusief Interpol, plus ongeveer 100 andere invloedrijke figuren uit de hele wereld.

In de loop van oktober 2020 werden verschillende landen verondersteld om publieke lockdowns te verklaren, terwijl de Alliantie het opruimen van het Cabal Moeras voltooide, volgens Charlie Ward, Ph.d.

De afgelopen maanden hebben ze het Emergency Broadcast System getest, zodat president Trump aankondigingen kon doen. De Massamedia was zo corrupt dat ze het nieuws niet naar buiten wilden laten komen. Ter voorbereiding op een lockdown werd u geadviseerd om minstens twee weken (bij voorkeur een maand) voedsel en benodigdheden bij de hand te hebben voor uw familie en anderen die uw hulp nodig kunnen hebben.

Met de implementatie van de Global Financial Quantum Computer werden de Cabal Centrale banken over de hele wereld betrapt op diefstal van de kitty. Een recente bankstaking zorgde voor een crash van de aandelenmarkten, een daling van de goud/zilverprijzen en de sluiting van 100 Deutsche Banken.

Op 18 september gingen landen in heel Europa in lockdown, waardoor hun centrale banken en de niet-retail kant van de grote banken werden gesloten. De Centrale Banken van Engeland, Spanje, Nederland en Duitsland zouden twee weken gesloten blijven. Men was van mening dat dit te wijten was aan de overgang van het oude SWIFT-systeem van de Cabal naar het nieuwe Quantum Financial System (QFS).

Er waren nog steeds lockdowns nodig om de redding van kinderen uit ondergrondse tunnels over de hele wereld te verhullen. Missies van de Alliantie in Australië en Israël (die op 6 september begonnen zijn) die alleen al in Australië meer dan een miljoen kinderen hebben gered, zijn voltooid.

Volgens Ward, ,,Melbourne is momenteel onder lockdown voor doeleinden die niets met het redden van kinderen te doen hebben. De missie in Israël ging over het wegwerken van de Mossad Deep State die Israël op de agenda van de eeuwigdurende oorlog heeft gezet. De operatie zou ergens rond 1 oktober moeten aflopen. Er was echter een mogelijkheid dat de avondklok zou blijven bestaan”.

Er waren aankomende missies in Portugal en Zwitserland. “Ik weet niet of er bovengronds iets zal gebeuren, zoals lockdowns en avondklokken in Portugal, maar er zullen zeker operaties plaatsvinden in de tunnels. Voor zover ik weet is er al wat voorbereidend werk gedaan om de basis te leggen voor de missies die aan de gang zijn. Er zou ook actie worden ondernomen in de ondergrondse tunnels in Zwitserland. Ik kan er echter niet te diep op ingaan.”

HERSTELDE REPUBLIEK

EEN GROTE BRAND IN OKTOBER

“17 Wereldwijde Veranderende Gebeurtenissen in oktober” door Light Bringer – 9.20.20 Bericht Ingezonden door Light Bringer om 1:15 AM EDT op 20 september 2020

Beste IDC Readers,

Deze insteek trok mijn aandacht en moest worden gedeeld.

Laten we hopen dat deze Oktober Verrassing voorbeschouwing goed is voor het geld!

Zegeningen,

Light Bringer

17 Wereldwijde Veranderende Gebeurtenissen Komen in Oktober… Y wachten?

1) Wereldwijde Valuta RESET omschakeling van een Centrale Bank- petro-dollars naar een goudgedekte papier/digitale valuta

Dit zal de massale wereldwijde corruptie vernietigen.

2) MASSA ARRESTATIES VAN BLM/ANTIFA + Financiële Ondersteuners….

3) Dit is slechts op één manier mogelijk: De Insurrection Act zal worden ingeroepen door President Trump met Vernietigend Bewijs en alle vijandige entiteiten zullen in staat van beschuldiging worden gesteld.

Nieuwe Tijdelijke Noodwetten zullen worden gehandhaafd door militairen die snel in het hele land worden ingezet…15 min.

Trump’s laatste quote was ‘Onze Jongens kunnen dit in 15 minuten afhandelen. TV’S zullen op zwart gaan, het internet zal plat gaan, en een alarmmelding zal op alle apparaten staan…

4) GELIJKTIJDIGE Militaire overname van alle MSM kanalen, Twitter, Google etc. voor de verkiezing….

ALLE TOP MOERAS WEZENS zullen GELIJKTIJDIG worden Gearresteerd, inclusief Hillary, Soros, Generaals, CEO’s, Pelosi enz.

5) Een uitzending zal beginnen, zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Arrestaties, ontmaskeren. VELE Beroemde mensen die al hebben ingestemd met het doen van LIVE BEKENTENISSEN en live-arrestaties?

6) + Internet Blackout voor 15 minuten terwijl we de ICANN, het internet adressering systeem, in beslag nemen. Zij zullen een internet reset doen en opnieuw beginnen met een nieuwe wereldwijde internet beveiligingsreparatie, waarbij alle vijandige kunstmatige intelligentie en hun aanvalsbots worden geëlimineerd. Noodzakelijk voor QFS

7) Schorsing van het Congres zal plaatsvinden en de opgeschoonde Mainstream Media zal de uitzending van massale Militaire Tribunalen beginnen.

Aankondigingen van teruggevonden gestolen goederen en het begin van het teruggeven van geld aan mensen… en ik heb gehoord dat het ‘een hoop geld is dat we verschuldigd zijn’.

9) Veel Mooie Wetten zijn al voorbereid op deze tijd.

10) Opschorting van alle inkomstenbelastingen. Regels zullen worden toegepast via noodwetten die al geschreven zijn en klaar zijn om wet te maken in deze tijd van de Krijgswet, die aanvoelen als een zegen van God.

11) Gratis Gezondheidszorg

12) MASSALE ARRESTATIES VAN SEKSHANDELAREN EN BEVRIJDING VAN VERDWENEN KINDEREN!

Dit zal ook worden uitgezonden en een enorme boodschap wereldwijd afgeven. Het zal een show zijn die niemand vergeet en geen tranen van vreugdevolle feesten zal huilen terwijl het verdriet verzacht. Stopzetting van CPS, Planned Parenthood etc.

13) Opschorting van alle studentenleningen en financiële subsidiëring van vijandig onderwijs NGO’s en Vakbonden, en arrestaties. Nieuwe onderwijs wetten (al deze tijdelijke wetten zullen een stimulans zijn om Republikeins te stemmen zodat ze permanent kunnen worden).

14) Opschorting van alle COVID-voorschriften.

15) Trump onthult zijn relatie met Q.

Wie is Q? Klik op de link en je zal er alles over weten. Heel goed uitgelegd. https://www.ascensie.nl/QAnon.htm

16) Trump begint met het vrijgeven van in beslag genomen octrooien voor verbazingwekkende technologieën en maakt programma’s voor geweldige nieuwe bedrijven en werkgelegenheid.

17) De staat van beleg zal tijdens de verkiezingen worden voortgezet om de integriteit en de veiligheid van de verkiezingen te waarborgen.

Dan stemmen we.

En heb ik gezegd dat soortgelijke dingen wereldwijd zullen gebeuren. Dat is waarom Trump zo druk is geweest met het snijden van contracten met al deze landen…

Sean Christopher

Artiest afbeelding: onbekend

Vertaling: Martien – https://wakkeremensen.blogspot.com/

20 oktober 2020

5D ASCENSIE UPDATE Nieuwe Aarde

 

Dierbaren, De energieën op planeet Aarde zijn momenteel explosief. Er zijn grote veranderingen aan de gang.

Voor veel mensen over de hele wereld eindigt het leven zoals zij wisten en staan de mensen voor de verantwoordelijkheid en worden zij gedwongen om iets nieuws op te bouwen.

Waar drijven deze energieën jullie naartoe? Welke fase van jullie leven eindigt?

Zijn jullie in de war over de vraag of dit een gelukkig of een triest einde is? Wees gerust, wat er gebeurt is in afstemming om jullie hoogste en beste goed te dienen.

Het is geen geheim meer dat de regeringen wereldwijd de manier waarop we ons leven tot nu toe leefden enigszins hebben verpest.

Ik wil jullie uitnodigen om een neutrale blik te werpen op hoe jullie je leven leefden en te onderzoeken of jullie leefden vanuit het hart, vanuit integriteit en of jullie echt kunnen zeggen dat jullie je authentieke zelf waren.

De manier waarop we het leven op planeet Aarde leefden ging niet de goede kant op en als we in waarheid en licht samenkomen dan moeten we toegeven dat die levensstijlen niet langer houdbaar waren.

We hebben er voor gebeden en nu moeten we ons erop voorbereiden. We wachten al jaren op Ascensie en sommigen van ons zelfs al tientallen jaren. We hebben gedroomd en gesproken over de Nieuwe Aarde, wensend dat 5D eerder kon komen.

Maar raad eens, 5D is nu hier. De Nieuwe Aarde is nu hier. We kunnen het gewoon nog niet zien. De bal ligt op ons bord. Wij zijn degenen die hun frequentie moeten verhogen om zich aan te passen aan het nieuwe trillingsniveau van de vijfde-dimensionale realiteit die nu beschikbaar is op de planeet Gaia. We moeten afstemmen om het te kunnen zien en er in te leven.

Achter de schermen, terwijl we zo afgeleid waren door een vals gecreëerd verhaal over een dodelijk virus dat helemaal niet dodelijk is, is planeet Terra aan het ascenderen en aan het evolueren naar planeet Erra.

Godin Gaia is een nieuwe schepping aan het baren. Ze roept nu al haar kinderen op om nieuwe levens te bouwen en te creëren, nieuwe huizen, nieuwe scholen, nieuwe gezondheidssystemen, nieuwe voedsel voorziening systemen en nieuwe bedrijven die gebaseerd zijn op volledige 5D integriteit, compromisloze authenticiteit, en gecreëerd met de hoogste eer voor de Aarde en het leven.

Jullie zullen de vijfde-dimensionale realiteit vinden voorbij de sluier van de angst.

De moedergodin van de schepping vraagt jullie om in je goddelijke scheppende krachten te stappen. Ze vraagt jullie om te stoppen met angstig en bang te zijn en om te beginnen met het doen van dingen vanuit het hart.

De tijd waarop we hebben gewacht is eindelijk aangebroken. Het maakt niet meer uit wat er in de politiek gebeurt of wat onze regering vervolgens zal beslissen. Het enige dat telt is het aantal verlichte mensen die bereid zijn om in hun 5D SCHEPPER-rol te stappen.

Als je je baan kwijt bent, je huis, je bedrijf, of gewoon je levensstijl waar je aan gewend was geraakt, dan is dit je wake-up call. Zoek land, verbouw voedsel en bouw een gemeenschap op basis van echte waarden.

Hoe lang wil je nog verspillen door naar het verhaal te kijken en te wachten tot dit of dat gebeurt? Het verandert niets aan het feit dat als je op de 5D Aarde wilt leven, je in actie moet komen en moet beginnen met het creëren ervan.

Er is een utopie van onvoorwaardelijke liefde, harmonie, vrede, compassie en absolute vrijheid in afwachting van onze komst. Maar denk niet ten onrechte dat het voor ons op zilveren borden zal worden geserveerd.

We hebben alle macht. We houden de teugels in handen. Wij en wij alleen hebben de leiding.

Jij zit op de bestuurdersplaats en de weg voor ons is vertakt. Eén weg leidt naar de oude wereld die afbrokkelt en sterft. De andere weg leidt naar de vijfdimensionale nieuwe aarde. AKA Hemel op Aarde. Welke richting kies je?

Vrees niet, jullie worden goddelijk geleid, beschermd en geholpen.

5D Aarde zal zich niet snel in de metropool vestigen.

Het maakt niet uit wat de valse lichtpredikers zeggen als ze meth en andere drugs gebruiken om Reptilian shapeshifters te channelen.

Het is aan jou of je de comfortzone van “alles is liefde en licht en we zullen allemaal ascenderen” blijft volgen, zelfs in het midden van een metropool die behoort tot de cabale leiders die hard aandringen op hun agenda van transhumanisme dat in de eerste plaats en vooral naar de metropool zal komen.

TIJD OM ALLE ILLUSIES LOS TE LATEN.

#WORDT NU WAKKER

JULLIE ZIJN DE SCHEPPERS VAN 5D.

Wacht niet tot het jou overkomt. Jij bent het die het moet laten gebeuren.

Jullie zijn de familie van het licht. De meest machtigste wezens van ons universum. Jullie zijn hier met een reden. De tijd is gekomen om jullie opdracht te vervullen.

AHO

Aurora-Straal

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Martien – https://wakkeremensen.blogspot.com/

maandag 28 september 2020

Admiraal Richard B. Byrd’s Dagboek: Februari – maart 1947 / De verkenningsvlucht over de Noordpool

Admiraal Richard B. Byrd’s Dagboek: Februari – maart 1947

De verkenningsvlucht over de Noordpool 

De Binnen Aarde – Mijn Geheim Dagboek

Ik moet dit dagboek in het geheim en in het duister schrijven. Het gaat over mijn Arctische vlucht van de negentiende dag van februari in het jaar Negentien en Zevenenveertig.

Er komt een tijd dat de rationaliteit van de mens in het niets moet verdwijnen en dat men de onvermijdelijkheid van de waarheid moet aanvaarden! Het staat mij niet vrij om bij dit schrijven de volgende documentatie openbaar te maken…misschien zal het nooit het licht zien van de publieke opinie, maar ik moet mijn plicht doen en het hier voor iedereen vastleggen om het op een dag te lezen. In een wereld van hebzucht en uitbuiting van bepaalde mensen kan datgene wat de waarheid is niet langer worden onderdrukt.

Vluchtlogboek: Basiskamp Noordpoolgebied, 2/19/1947

06.00 uur – Alle voorbereidingen voor onze vlucht naar het noorden zijn afgerond en we zijn om 06.10 uur in de lucht met volle brandstoftanks.

06.20 Uur – Brandstofmengsel aan stuurboordmotor lijkt te rijk, aanpassingen zijn gemaakt en Pratt Whittneys lopen soepel.

07.30 Uur – Radio Check met basiskamp. Alles is goed en de radio-ontvangst is normaal.

07.40 Uur – Let op lichte olielekkage in stuurboordmotor, oliedrukindicator lijkt echter normaal.

08.00 Uur – Lichte turbulentie geconstateerd vanuit oostelijke richting op 2321 voet hoogte, correctie naar 1700 voet, geen verdere turbulentie, maar rugwind neemt toe, lichte aanpassing in de gashendelbediening, vliegtuig presteert nu zeer goed.

08.15 Uur– Radiocontrole met basiskamp, situatie normaal. 

08.30 Uur – Turbulentie weer aangetroffen, verhoging hoogte tot 2900 voet, vlotte vluchtomstandigheden wederom.

09.10 Uur – Uitgestrekte ijs en sneeuw beneden, let op de kleur van de geelachtige natuur, en verspreid in een lineair patroon. Verandering van koers voor een beter onderzoek van dit kleurpatroon hieronder, let ook op de roodachtige of paarse kleur. Cirkel dit gebied twee volledige bochten en keer terug naar de toegewezen kompasrichting. Positiecontrole opnieuw gemaakt naar het basiskamp, en geef informatie over de kleuren in het ijs en de sneeuw hieronder.

09.10 Uur – Zowel het magnetisch kompas als het gyrokompas beginnen te tollen en te wiebelen, we zijn niet in staat om onze koers te houden door middel van het instrumentarium. Neem de richting aan met het zonnekompas, maar alles lijkt goed te gaan. De besturing lijkt traag te reageren en heeft een trage kwaliteit, maar er is geen indicatie van IJs!

09.15 Uur – In de verte is wat lijkt op bergen.

09.49 Uur – 29 minuten vliegtijd vanaf de eerste waarneming van de bergen, het is geen illusie. Het zijn bergen en bestaan uit een kleine reeks die ik nog nooit eerder heb gezien!

09.55 Uur – Hoogteverschil naar 2950 voet, weer sterke turbulentie.

10.00 Uur – We steken het kleine gebergte over en gaan nog steeds zo goed mogelijk naar het noorden. Voorbij de bergketen is wat lijkt op een dal met een klein riviertje of beekje dat door het middelste gedeelte stroomt. Er zou geen groen dal onder moeten zijn! Er is hier zeker iets mis en abnormaals aan de hand! We zouden over IJs en Sneeuw moeten zijn! Aan de havenzijde groeien grote bossen op de berghellingen. Onze navigatie-instrumenten draaien nog steeds, de gyroscoop schommelt heen en weer!

10.05 Uur – Ik verander de hoogte naar 1400 voet en voer een scherpe bocht naar links uit om het dal beneden beter te kunnen onderzoeken. Het is groen met ofwel mos ofwel een soort strak geknipt gras. Het licht lijkt hier anders. Ik kan de zon niet meer zien. We maken nog een bocht naar links en zien wat een groot dier onder ons lijkt te zijn. Het blijkt een olifant te zijn! NEE!!! Het lijkt meer op een mammoet! Dit is ongelooflijk! Maar toch, daar is het! Verlaag de hoogte tot 1000 voet en neem een verrekijker om het dier beter te kunnen onderzoeken. Het is bevestigd. Het is zeker een mammoetachtig dier! Rapporteer dit aan het basiskamp.

10.30 Uur – Ontmoet nu meer glooiende groene heuvels. De externe temperatuurindicator geeft 74 graden Fahrenheit aan! We gaan nu verder met onze koers. Navigatie-instrumenten lijken nu normaal. Ik ben verbaasd over hun acties. Poging om contact op te nemen met het basiskamp. De radio werkt niet!

11.30 Uur – Het platteland beneden is meer vlak en normaal (als ik dat woord mag gebruiken). Vooruit we spotten wat een stad lijkt te zijn!!!! Dit is onmogelijk! Vliegtuigen lijken licht en vreemd genoeg levendig. De besturing weigert te reageren! Mijn GOD!!! buiten onze bakboord en stuurboord vleugels zijn een vreemd type vliegtuigen, ze sluiten snel langszij! Ze zijn schijfvormig en hebben een stralende kwaliteit.

Ze zijn nu dicht genoeg bij om de markeringen op hen te zien. het is een soort Swastika!!! dit is fantastisch. waar zijn we?! wat is er gebeurd. Ik trek weer aan de besturing. Ze willen niet reageren!!!! We zitten gevangen in een onzichtbare ondeugdelijke greep van een of ander type!

11.35 Uur – Onze radio kraakt en een stem komt door in het Engels met wat misschien een licht Scandinavisch of Germaans accent is! De boodschap is: ‘Welkom, Admiraal, op ons domein. We zullen u over precies zeven minuten aan land brengen! Relax, Admiraal, u bent in goede handen. Ik zie dat de motoren van ons vliegtuig zijn gestopt met draaien! Het vliegtuig staat onder een vreemde controle en draait nu zelf. De besturing is nutteloos.

11.40 uur – Nog een radioboodschap ontvangen. We beginnen nu met de landing, en in enkele ogenblikken trilt het vliegtuig een beetje, en begint een afdaling alsof het gevangen zit in een of andere grote ongeziene lift! De neerwaartse beweging is te verwaarlozen, en we komen met een kleine schok naar beneden!

11.45 Uur – Ik maak een haastige laatste entry in het vluchtlogboek. Verschillende mannen naderen te voet naar ons vliegtuig. Ze zijn lang met blond haar. In de verte is een grote glinsterende stad pulserend met regenboogtinten van kleur. Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, maar ik zie geen tekenen van wapens op de naderende mannen. Ik hoor nu een stem die me bij naam beveelt om de laaddeur te openen. Ik gehoorzaam.

Einde logboek

___________________________________________________________________________

Vanaf dit punt schrijf ik hier alle volgende gebeurtenissen uit mijn hoofd. Het tart de verbeelding en zou alles behalve waanzin lijken als het niet was gebeurd. De Radioman en ik worden uit het vliegtuig gehaald en we worden op een zeer hartelijke manier ontvangen. We zijn dan aan boord gegaan op een klein platform-achtig transportmiddel zonder wielen!

Het beweegt ons met grote snelheid in de richting van de stralende stad. Als we dichterbij komen, lijkt de stad gemaakt te zijn van een kristalhelder materiaal. Al snel komen we bij een groot gebouw dat ik nog nooit eerder heb gezien. Het blijkt recht van het ontwerp bord van Frank Lloyd Wright te zijn, of misschien wel correcter, uit een Buck Rogers omgeving! We krijgen een soort warme drank die smaakte als niets wat ik ooit eerder heb geproefd. Het is heerlijk.

Na ongeveer tien minuten komen twee van onze wonderlijk verschijnende Hosts naar onze vertrekken en kondigen aan dat ik hen zal vergezellen. Ik heb geen andere keuze dan te voldoen. Ik laat mijn Radioman achter en we lopen een korte afstand en gaan in wat een lift lijkt. We dalen enkele ogenblikken af, de machine stopt en de deur gaat geruisloos omhoog! We gaan dan door een lange gang die verlicht wordt door een rozekleurig licht dat uit de muren zelf lijkt te komen!

Een van de wezens beweegt ons om te stoppen voor een grote deur. Boven de deur staat een inscriptie die ik niet kan lezen. De grote deur schuift geruisloos open en ik word aangespoord om naar binnen te gaan. Een van mijn Hosts spreekt. “Wees niet bang, Admiraal, u zult een audiëntie hebben met de Meester…”

Ik stap naar binnen en mijn ogen passen zich aan de prachtige kleurstelling aan die de kamer volledig lijkt te vullen. Dan begin ik mijn omgeving te zien. Wat mijn ogen begroet is de mooiste aanblik van mijn hele bestaan. Het is eigenlijk te mooi en wonderlijk om te beschrijven. Het is prachtig en delicaat. Ik denk niet dat er een menselijke term bestaat die het in elk detail met rechtvaardigheid kan beschrijven!

Mijn gedachten worden op een hartelijke manier onderbroken door een warme, rijke stem van melodieuze kwaliteit, “Ik heet u welkom op ons Domein, Admiraal”. Ik zie een man met delicate gelaatstrekken en met de ets van jaren op zijn gezicht. Hij zit aan een lange tafel. Hij beweegt me om in een van de stoelen te gaan zitten. Nadat ik ben gaan zitten, legt hij zijn vingertoppen bij elkaar en glimlacht. Hij spreekt weer zachtjes en brengt het volgende over.

“We hebben u hier binnengelaten omdat u van nobel karakter bent en goed bekend staat in de Oppervlaktewereld, admiraal.”

” Oppervlakte Wereld?”, ik hap naar adem!

“Ja”, antwoordt de Meester met een glimlach, “je bent in het Domein van de Arianni, de Binnenwereld van de Aarde. We zullen je missie niet lang uitstellen, en je zal veilig terug naar de oppervlakte en naar een afstand verderop worden begeleid. Maar nu, Admiraal, zal ik u vertellen waarom u hier bent opgeroepen. Onze interesse begint terecht vlak nadat uw ras de eerste atoombommen boven Hiroshima en Nagasaki, Japan liet ontploffen.

Het was op dat alarmerende moment dat we onze vliegende machines, de “Flugelrads”, naar uw oppervlaktewereld stuurden om te onderzoeken wat uw ras had gedaan. dat is nu natuurlijk verleden tijd, mijn lieve admiraal, maar ik moet doorgaan. Ziet u, we hebben ons nog nooit bemoeid met de oorlogen van uw ras, en met de barbaarsheid, maar nu moeten we, want u heeft geleerd te knoeien met een bepaalde kracht die niet voor de mens is, namelijk die van de atoomenergie.

Onze afgezanten hebben al berichten afgegeven aan de machten van jullie Wereld, en toch houden ze er geen rekening mee. Nu bent u uitgekozen om hier te getuigen dat onze Wereld wel degelijk bestaat. Zie je, onze cultuur en wetenschap is vele duizenden jaren voorbij uw ras, Admiraal. 

Ik onderbrak, “Maar wat heeft dit met mij te maken, meneer?”

De ogen van de Meester leken diep in mijn geest door te dringen, en na mij enkele ogenblikken bestudeerd te hebben antwoordde hij: “Uw ras heeft nu het punt bereikt dat er geen terugkeer meer mogelijk is, want er zijn er onder u die uw eigen wereld zouden vernietigen in plaats van afstand te doen van hun macht zoals ze die kennen…”

Ik knikte, en de Meester vervolgde: “In 1945 en daarna probeerden we contact op te nemen met uw ras, maar onze inspanningen werden geconfronteerd met vijandigheid, onze Flugelrads werden beschoten. Ja, zelfs met boosheid en vijandigheid achtervolgd door uw gevechtsvliegtuigen. Dus, nu, zeg ik u, mijn zoon, er is een grote storm in uw Wereld, een zwarte woede die zich niet voor vele jaren zal uitstrekken.

Er zal geen antwoord zijn in jullie Wapens, er zal geen veiligheid zijn in jullie Wetenschap. Het kan verder woeden tot elke bloem van uw cultuur vertrapt wordt, en alle menselijke dingen in een enorme chaos worden gebracht. Jullie recente oorlog was slechts een prelude van wat er nog moet komen voor jullie ras. We zien het hier duidelijker met elk uur… zeg je dat ik me vergis?”

“Nee”, antwoord ik, “het is een keer eerder gebeurd, de Donkere Middeleeuwen kwamen en ze duurden meer dan vijfhonderd jaar.”

“Ja, mijn Zoon”, antwoordde de Meester, “de Donkere Middeleeuwen die nu komen voor uw ras zal de aarde bedekken als een bleekheid, maar ik geloof dat een deel van uw ras zal leven doorheen de storm, verder dan dat, kan ik niet zeggen. We zien op grote afstand een Nieuwe Wereld bewegen van de ruïnes van jullie Ras, op zoek naar zijn verloren en legendarische schatten, en ze zullen hier zijn, mijn Zoon, veilig in ons bezit.

Als die tijd aanbreekt, zullen we weer naar voren komen om jullie cultuur en jullie ras te helpen herleven. Misschien hebben jullie tegen die tijd de nutteloosheid van de oorlog en zijn strijd geleerd… en na die tijd zullen bepaalde van jullie cultuur en wetenschap worden teruggegeven om jullie Ras opnieuw te laten beginnen. Jij, mijn Zoon, moet terugkeren naar de Oppervlakte Wereld met dit bericht…..”

Met deze afsluitende woorden leek onze ontmoeting ten einde te komen. Ik stond even als in een droom…., maar toch wist ik dat dit werkelijkheid was, en om de een of andere vreemde reden boog ik een beetje, hetzij uit respect, hetzij uit nederigheid, ik weet niet welke.

Plotseling was ik me er weer van bewust dat de twee prachtige Hosts die me hier hadden gebracht weer aan mijn zijde stonden. “Deze kant op, Admiraal”, bewoog er een. Ik draaide me nog een keer om voordat ik wegging en keek terug naar de Meester. Er was een zachte glimlach op zijn tere en oude gezicht geëtst. “Vaarwel, mijn Zoon”, sprak hij, toen gebaarde hij met een mooie, slanke hand een motie van vrede en onze ontmoeting werd echt beëindigd.

Snel liepen we terug door de grote deur van de kamer van de Meester en gingen we opnieuw de lift in. De deur gleed geruisloos naar beneden en we gingen meteen naar boven. Een van mijn gastheren sprak opnieuw: “We moeten ons nu haasten, Admiraal, want de Meester wil u niet langer ophouden met uw geplande tijdschema en u moet terugkomen met zijn boodschap voor uw ras”.

Ik heb niets gezegd. Dit alles was bijna niet te geloven, en opnieuw werden mijn gedachten onderbroken toen we stopten. Ik kwam de kamer binnen en was weer bij mijn Radioman. Hij had een angstige uitdrukking op zijn gezicht. Toen ik dichterbij kwam, zei ik: “Het is in orde, Howie, het is in orde”.

De twee Wezens brachten ons in de richting van het wachtende transport, we gingen aan boord en kwamen al snel terug bij het vliegtuig. De motoren stonden stationair en we stapten onmiddellijk in. De hele atmosfeer leek nu geladen met een zekere mate van urgentie.

Nadat de vrachtdeur was gesloten, werd het vliegtuig onmiddellijk door die ongeziene kracht opgetild tot we een hoogte van 2700 voet bereikten. Twee van hun toestellen stonden langszij en begeleidden ons op de terugweg. Ik moet hier zeggen dat de snelheidsindicator geen enkele waarde aangaf, maar dat we toch in een zeer snel tempo vooruit kwamen.

2.15 Uur – Er komt een radioboodschap binnen. “We verlaten u nu, Admiraal, uw besturing is vrij. Auf Wiedersehen!!!!”

We hebben even gekeken hoe de flugelrads verdwenen in de lichtblauwe lucht. Het vliegtuig voelde zich plotseling eventjes gevangen in een scherpe daling. We hadden haar snel weer onder controle. We spraken niet voor een tijdje, elke man heeft zijn gedachten….

De toegang tot het Vluchtlogboek gaat verder:

2.20 Uur – We zijn weer over uitgestrekte gebieden met ijs en sneeuw, en ongeveer 27 minuten van het basiskamp. We roepen ze op, ze reageren. We melden alle omstandigheden normaal….normaal. Basiskamp drukt opluchting uit bij ons herstelde contact.

3.00 Uur – We landen vlot in het basiskamp. Ik heb een missie…..

Einde Logboek Invoer:

_________________________________________________________

11 maart 1947. Ik heb net een stafvergadering in het Pentagon bijgewoond. Ik heb mijn ontdekking en de boodschap van de Meester volledig verklaard. Alles is naar behoren vastgelegd. De president is geadviseerd. Ik word nu enkele uren vastgehouden (zes uur, negenendertig minuten, om precies te zijn.) Ik word geïnterviewd door Top Security Forces en een Medisch Team. Het was een beproeving!!!! Ik sta onder strikte controle via de National Security bepalingen van de Verenigde Staten van Amerika. IK BEN VERPLICHT OM ALLES WAT IK HEB GELEERD, OP HET GEBIED VAN DE MENSHEID, TE HERROEPEN!!! Ongelooflijk! Ik word eraan herinnerd dat ik een militair ben en dat ik bevelen moet opvolgen_________________________________________________________

30/12/56: LAATSTE VERMELDING:

De laatste jaren die sinds 1947 zijn verstreken zijn niet vriendelijk geweest… Ik maak nu mijn laatste aantekening in dit bijzondere dagboek. Tot slot moet ik zeggen dat ik deze zaak al die jaren trouw geheim heb gehouden zoals het hoort. Het is volledig in strijd geweest met mijn waarden van morele rechten. Nu lijk ik de lange nacht te voelen aankomen en dit geheim zal niet met mij sterven, maar zoals alle waarheid zal, zal het zegevieren en zo zal het ook zijn.

Dit kan de enige hoop voor de mensheid zijn. Ik heb de waarheid gezien en het heeft mijn geest versneld en mij bevrijd! Ik heb mijn plicht gedaan tegenover het monsterlijke militair-industriële complex. Nu begint de lange nacht te naderen, maar er komt geen einde aan. Net als de lange nacht op de Noordpool eindigt, zal de schitterende zonneschijn van de waarheid weer komen…. en zij die van de duisternis zijn zullen in het licht vallen…WANT IK HEB HET LAND VOORBIJ DE POOL GEZIEN, DAT CENTRUM VAN HET GROOTE ONBEKENDE.

Admiraal Richard E. Byrd United States Navy 24 december 1956

Bron: http://ufofenomeen.blogspot.com/2020/09/admiraal-richard-b-byrds-dagboek.html