Dag lievelingen,

Ik stuur jullie allemaal heel veel licht en liefde.

Geniet van deze prachtige dag lieve schatten! šŸ˜Š

Ik hou van jullie met heel mijn šŸ’–!

Dikke zoenen,

Inge šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹

Ben jij een lichtwerker?

Steeds meer mensen echter worden wakker in de vergeten realiteit die zich in de vijfde dimensie weer manifesteert en ontdekken dat alles wat ze zochten en niet konden vinden in de tastbare realiteit: Geluk, passie, vitaliteit, inspiratie, compassie, wijsheid, bewustzijn, te vinden is in het verdrongen deel van de werkelijkheid.


Jouw werk als lichtwerker is je cliƫnt te introduceren in het vergeten deel van zichzelf om via die weg de aansluiting met het grote geheel terug te vinden. Door mensen stapje voor stapje mee te nemen in het nieuwe bewustzijn.

Ben jij een lichtwerker? In deze podcast neem ik je hierin mee.

Robert Bridgeman ~ Transformatie ~ Zelfrealisatie

Voor meer informatie over lichtwerkers en oude zielen verwijs ik jou graag naar mijn blog die ik hierover heb gemaakt: https://www.loveangels.be/wat-is-een-lichtwerker-of-oude-ziel/

De kunst van het falen

Robert Bridgeman neemt je in deze talk mee in de talloze keren dat hij faalde in zijn eigen leven en werk. Leren falen is essentieel voor een volwaardig leven volgens Robert. Succes is zelfs 99% falen is zijn credo en hij legt uit wat de emotionele en mentale aspecten van falen zijn zodat je beter met falen om leert gaat.

Robert Bridgeman is bewustzijnsonderzoeker. Hij publiceerde zes non fictie boeken, een roman en drie internetdocumentaires. Als social entrepreneur richtte hij de Bridgeman Lichtwerkers Academie en Human Potentials op. Vanuit Bridgeman Foundation vraagt Robert bewustzijn voor misstanden in de wereld zoals o.a. de bio- industrie, kindermisbruik en vluchtelingenkampen. Hij bestudeert sinds twaalf jaar moderne methoden, culturen, profetieƫn en geschrifte die gaan over zelfrealisatie en transformatie.

Doe waar je passie voor voelt

en maak je geen zorgen

Robert Bridgeman is lichtwerker, meditatieleraar en documentairemaker. Zijn organisatie leidt mensen op tot Transformatie Coach. Ook is hij auteur van verschillende boeken. Zijn nieuwste boek is ā€˜2044: Het mysterie van de vijfde dimensieā€™.

In deze podcast vertelt Robert over:

– liefde als keuze, in elk moment – licht in de tijdelijke verschijningsvorm van een mens – oude geschriften en profetieĆ«n die allemaal hetzelfde vertellen (en dat de huidige chaos allang werd aangekondigd) – polariteit, dualisme en toenemend bewustzijn – het ontwaken van de mensheid ā€“ en wat er achter de schermen speelt – de huidige beweging van 3D (macht en controle) naar 5D (liefde en wijsheid) – wat hij zou doen als minister van waarheid (onder andere het onderzoeken van alternatieve werkelijkheden) – een onverklaarbare mutatie 200.000 jaar geleden waardoor we mens zijn geworden – de huidige krachten aan de macht die zich voeden op een lage trilling – lichter leven en het opschonen van alle bestaanslagen – zijn lessen op het internationale pad naar meditatieleraar (en de vele voordelen van meditatie) – manifesteren vanuit je hart – basisprincipes voor jonge ouders – zelfontwikkeling als plicht naar de volgende generaties – het belang van falen – de moderne mens die vastzit in comfort en bang is voor pijn – practice what you preach (en wat hij dagelijks doet om zijn energie hoog te houden) – onze maatschappij die arm genoeg is om te moeten blijven werken en rijk genoeg is om niet in opstand te komen – doen waar je passie voor voelt (passie is de taal van de ziel)

Het lieveheersbeestje

Op de omslagfoto van deze blog staan 2 lieveheersbeestjes in het licht die de liefde bedrijven. Prachtig hĆ©! šŸ˜

Het lieveheersbeestje, het symbool van geluk, wordt gezegd dat ze geluksbrengers zijn voor degenen die ze tegenkomt. Het lieveheersbeestje is een ware meester in het transformeren van een lelijke larve tot een prachtig insect, gehuld in felle kleuren. Dit totemdier is een krachtige partner om ingrijpende veranderingen in je leven door te voeren en je levensreis met gemak te doorlopen. Laten we zijn inspirerende boodschap uitdragen: Geloof in jezelf en durf!

Wat betekent het lieveheersbeestje?

Of je het lieveheersbeestje nu in het echt of in een droom tegenkomt, het wordt over het algemeen beschouwd als een symbool van geluk en voorspoed.

De belangrijkste betekenissen van het lieveheersbeestje zijn:

 • Geluk
 • Onschuld
 • Ware liefde
 • Het inzien dat je liefdevol voor jezelf mag zijn en dat je dan mensen je liefdevol gaan ontmoeten
 • Veranderingen, zelfs transformatie
 • Spirit geeft je seintje dat hij er is
 • Voorbij de illusie gaan
 • Geeft aan dat je probleem wordt opgelost
 • Leren geniet van de schoonheid in je omgeving
 • Het belang om alert te blijven om niet in de valkuilen te vallen
 • Nodigt uit om jezelf goed te leren kennen om de juiste keuzes in het leven te maken

De betekenis van het lieveheersbeestje is gericht op positiviteit en geluk. Het zien van een lieveheersbeestje wordt daarom meestal beschouwd als een positief voorteken.

Het lieveheersbeestje, een teken van geluk en positiviteit

Wanneer het lieveheersbeestje in je leven opduikt, betekent dat ongetwijfeld er een positieve verandering op komst is. Dit nederig ogende spirituele dier is een zeer betrouwbare bondgenoot als het gaat om je dag op te fleuren en een sombere stemming te doorbreken.
Dit spirituele dier brengt een frisse wind door je leven als je verstrikt bent geraakt in de dagelijkse sleur of het gevoel hebt dat dingen verwarrend of gewoon te somber worden. Roep haar aan als een geluksbrenger om met een lastige situatie of relatie om te gaan, of om uit je eigen hoofd te komen als dat nodig is!

Het lieveheersbeestje, hulp bij het ondergaan van je persoonlijke groei

Net als de insecten uit de keverfamilie evolueert het lieveheersbeestje van een niet zo fraaie larve tot een mooi schepsel met felle kleuren. Deze transformatie kan geleidelijk verlopen, zelfs langzaam. Dit herinnert ons eraan dat verandering tijd kost en we worden aangemoedigd om geduldig te zijn.

Als het lieveheersbeestje als spiritueel dier in je leven opduikt, ben je waarschijnlijk verwikkeld in een proces van transformatie, of misschien zelfs een diepgaande overgang of metamorfose. Een boodschap van het lieveheersbeestje is dat we door verandering kunnen gaan met gemak, eenvoud en zachtheid.

Houd je geest open en bekijk de situatie of problemen waarmee je te maken hebt vanuit een fris, kinderlijk oogpunt. Laat bovendien je nare gevoelens verdwijnen en je persoonlijkheid groeien in kracht omzetten.

De spirituele betekenis van het lieveheersbeestje

Met het lieveheersbeestje wordt je spiritualiteit versterkt. Want dit insect, dat hoog vliegt, fungeert als een brug tussen de aardse en hemelse energieƫn. Het lieveheersbeestje kan hemelse kennis combineren met aardse krachten en is daarom een uitstekende inspiratiebron voor de ontwikkeling van spirituele verlangens.

Laat je meevoeren door de lichtheid van dit diertje. Dit kleine insect, de onschuld van kinderen en de schoonheid van onze tuinen, is een totemdier vol charme, zowel letterlijk als figuurlijk. Het brengt een gevoel van vrijheid, net als de kinderen die zorgeloos door het leven kunnen huppelen. Wees een kind, breng dat gevoel terug.

Over het algemeen gelooft men dat het lieveheersbeestje, net als de vogels die hoog in de lucht vliegen, een sterke verbinding heeft met het goddelijke. Dus volg zijn pad en verhef jezelf met gemak en eenvoud.

Uitdagingen aannemen

Het lieveheersbeestje, nodigt je uit om te durven genieten van de reis die je maakt. Ervaar de hoogte en diepte punt van je reis die je alle dag die je maakt.
Dit lieveheersbeestje wijst je de weg naar de toekomst. Neem net als zij, die met natuurlijke zekerheid van bloem naar bloem vliegt, uitdagende opdrachten aan die je tot voor kort mogelijk hebt uitgesteld.

Het lieveheersbeestje vertelt je ook dat je klaar bent om de uitdagingen in je leven of de weerstand van de mensen in je omgeving te kunnen weerstaan. Sla de vleugels open, wees niet bang om jezelf aan anderen te laten zien.

Het is een krachtige bondgenoot om je meest uitdagende wensen moeiteloos te vervullen. Het nodigt je uit om vertrouwen te hebben in het bijzondere creatieve proces, en de realisatie van je ideeƫn of plannen. Deze geluksbrenger, met zijn vriendelijke aanwezigheid en beschermende taak, laat zien dat je grote dingen kunt bereiken terwijl je bescheiden en zelfs kwetsbaar blijft.

Teken van Rust

Het lieveheersbeestje nodigt je uit om een tijdje te pauzeren
Bij warm weer leidt het lieveheersbeestje een actief leven en in de winter gaat het in rust. Wanneer dit totemdier in je leven verschijnt, neem dan de tijd om even een pauze in te lassen zodat je je energie weer kunt opladen of je weer in balans kunt komen.

Het lieveheersbeestje kan je bijvoorbeeld uitnodigen om de tijd te nemen om te mediteren om je geest te openen en innerlijke rust te vinden.

Betekenis dode lieveheersbeestje

Het zien van een dood lieveheersbeestje betekent niet dat alle positieve eigenschappen van deze totemdier verloren is gegaan.

Soms verschijnen er spirituele wezens in ons leven, levend, dood, of zelfs in dromen of visioenen. Of ze nu in levenden lijve zijn of in geestvorm, ze kunnen evengoed hun zegeningen en hulp aanbieden.

Dus moedigen ook wij jou aan om te kijken hoe jij je voelt als je dit lieveheersbeestje tegenkomt: Is je eerste reactie een blijde verrassing, fascinatie, licht? Of word je meteen overvallen door droefheid, spijt, verwarring?

Als je naar het laatste neigt, moedigen we je aan om de ontmoeting met dit spirituele beestje te zien als een spiegel van wat er in je eigen leven gebeurt. Wordt je spontane vreugde of gevoel van onschuld verstoord? Heb je de laatste tijd veel druk ervaren? Dit zijn vragen die het waard zijn om over na te denken.

En onthoud dat het lieveheersbeestje er altijd is om positieve verandering en geluk te bewerkstelligen.

Wat betekent het om over een lieveheersbeestje te dromen?

Een lieveheersbeestje in een droom kondigt over het algemeen goed nieuws aan: een aangename verandering, een bewustwording, het einde van een eenzaamheid.

De betekenis van het lieveheersbeestje zal variƫren afhankelijk van het verhaal van je droom. Hier zijn een paar voorbeelden om jou te helpen bij deze interpretatie.

Een lieveheersbeestje dat hoog in de lucht opstijgt. Je droomt bijvoorbeeld van een lieveheersbeestje dat rustig opstijgt en dat door een hemels energie naar de hemel wordt gedragen: deze droom belooft je de opening van je horizon.

Monsterlijke lieveheersbeestjes. Als de droom in een nachtmerrie verandert (u stikt bijvoorbeeld onder een wolk lieveheersbeestjes op uw gezicht), dan is het dat een probleem dat je onbewust weigert te onder ogen te zien je benauwt. Jouw totemdier raadt je aan om de ogen te openen en het probleem met moed aan te pakken.

Interessante feiten over het lieveheersbeestje

Sommige soorten lieveheersbeestjes die uit Aziƫ komen, hebben de inheemse soorten in Europa bijna uitgeroeid door ze uit te roeien. Als ze in de wijngaarden komen, laten ze een onaangename smaak achter op de druiven. Deze geel gestippelde lieveheersbeestjes geven giftig gas en stinkend sap af wanneer ze in gevaar zijn, en vergiftigen de vogels die ze opeten.

Het lieveheersbeestje is een onvermoeibare reiziger, die tot 2000 meter hoogte kan vliegen. Het nodigt je uit om je grenzen te verleggen en in jezelf te geloven.

Lieveheersbeestjes zijn de beste vrienden van tuiniers en hun larven worden in tuincentra verkocht omdat Ć©Ć©n tot twee larven alleen al alle bladluizen opeten die de planten aantasten.

Mythen en legenden over het lieveheersbeestje

In een prachtige legende uit de 10e eeuw wordt verteld over de wonderbaarlijke tussenkomst van een lieveheersbeestje tijdens een executie. Toen hij zijn bijl wilde laten vallen, merkte de beul een lieveheersbeestje op, dat op de nek van de veroordeelde rustte. Hij joeg haar op, maar ze keerde terug. De koning die de terechtstelling bijwoonde, zag hierin de tussenkomst van God en verleende de veroordeelde gratie.

Een tweede versie van dit verhaal zegt dat het lieveheersbeestje op het hakblok belandde. De veroordeelde duwde haar zachtjes om weg te vliegen, zodat ze niet zou worden gedood. De koning zag dit gebaar als bewijs dat de persoon die zou worden terechtgesteld geen gruwelijke misdaad kon hebben begaan.

Vroeger, als een herder per ongeluk een lieveheersbeestje doodde, dacht hij dat hij een heiligschennis beging en beefde bij de gedachte dat God hem zou straffen door ziekte of dood naar zijn kudde te sturen.

Een boodschap van jouw lieveheersbeestje

Het lieveheersbeestje vraagt je om jezelf dienstbaar op te stellen en om overal om je heen vreugde te verspreiden. Laat je niet negatief beĆÆnvloeden door hebzucht. Je belangrijkste doel moet je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn. Je innerlijke ontwikkeling zal een bron van geluk zijn voor jou en je geliefden.

Bron: https://www.zensitivity.nl/wat-is-de-spirituele-betekenis-van-een-lieveheersbeestje/

Het is tijd. Wakker worden!

Onze zielen roepen. Het is tijd voor verandering

Het Coronavirus had ons gedwongen om het blok aan controle waar de mensheid onder heeft geleden, te gaan zien, voelen en begrijpen.
Ik zou je graag een paar eeuwen terug willen brengen voordat ik je het verband kan laten zien tussen ons verlies van vrijheid, rechten en onze vrede, tot het moment waarop we navigeren.


Het verband tussen Corona en de evolutie van het bewustzijn van de mensheid. De verbinding die in dit geval moet worden verbroken om ons te bevrijden van dit blok dat al eeuwen in het duister kruipt.
Enkele vragen om aan de denkende Geest te ontsnappen, die zo in beslag is genomen door het wassen van handen en het zijn van goede kleine burgers, dat we vergeten te vragen waarom en waar deze handen vuil zijn geworden en waarmee?


Daar gaan we: Waarom werd reĆÆncarnatie eeuwenlang uit de bijbel verwijderd? Waarom werden we ertoe gebracht te geloven dat er een hemel is en dat er een hel is? Waarom groeien we allemaal op met de conditionering van de dood als het einde, in plaats van het voorbijgaan, voortduren en uitbreiden van de ziel? Waarom werd de mensheid afgesneden van spiritualiteit en gescheiden in religie? Waarom geloven we dat God een instelling is die in een kerk te vinden is? Waarom geloven we dat liefde iets is dat je moet verdienen en in iemand anders moet vinden?


God is in jou en in mij, overal om ons heen, overal. God is daar niet aan het oordelen en regeren. Een lange tijd geleden werd de mensheid afgedwaald van onze onverminderde spirituele verbinding door de leylijnen van het aardraster naar het Goddelijke.
Bedrogen door een kleine groep mensen. Afgescheiden van de God en de liefde zijn we allemaal. Eeuwenlang in het donker gescheiden. Gescheiden door een kleine groep die profiteerde van het beheersen van de energieƫn en de mensen. Deze kleine groep staat bekend als de Elite, de Iluminati, de Cabal.


De mensen, jij en ik, we zijn geboren in deze levenservaring in het contrast van Liefde en Angst. Om te leren het duister te transmuteren in het Licht van onvoorwaardelijke Liefde. Onze diepste angst is om niet Geliefd te zijn, om afgescheiden te zijn, om alleen in het donker te zijn.
Deze kleine groep, de cabal, is in de loop van de eeuwen de mensheid blijven beheersen door ons op vele, vele manieren in die angst voor scheiding en controle te houden. Om te voeden met de duistere energieƫn van angst, twijfel en schaamte. Door middel van religie, politiek, farmacie, onderwijs, media en banksystemen hebben ze hun agenda van controle door de geschiedenis uitgerold.


Op de agenda van het jaar 2021.
Ze hebben hun kerken op de aardse Leylijnen gebouwd om de energieƫn te blokkeren en te stelen met het doel van duistere controle. In plaats van het gebruik van deze aardse roosters voor de transmutatie van frequenties van Onvoorwaardelijke Liefde voor iedereen.
De massa beheersen door te geloven dat mensen, dit leven, het universum en zelfs God zoveel minder is dan wat werkelijk onze waarheid is. Gemaakt om te geloven dat we volledig afhankelijk zijn en onwetend gemaakt in ons vertrouwen in al deze externe systemen voor onze overleving. We zijn blind geworden voor deze controlesystemen. We zijn gehouden om dit alles als ‘normaal’ te zien.
We leven in een valse illusie.


Door de binnenkomende lichtgolven en de incarnatie van zoveel oude zielen in de afgelopen decennia zijn de tijden veranderd. We zijn geleidelijk aan bewuster geworden en in staat om het Licht te zien en vast te houden door de jaren heen om de duisternis te weerstaan ā€‹ā€‹en te bestrijden die nu op het punt staat te vallen.
De Zonneflits is een instroom van Binnenkomende Witte Lichtenergieƫn die geleidelijk sterker en sterker worden en elke Lichtwerker activeren om naar voren te stappen en het Licht vast te houden en hoge vibraties naar deze wereld te brengen.
Jaar na jaar, stap voor stap zijn we dichter bij de herwaardering van de val van de cabal gekomen.
Het wordt tijd dat de mensheid de macht en controle over zichzelf en onze prachtige planeet aarde terugneemt.


Ons leven, ons voedsel, ons doel en onze planeet zijn geĆÆndustrialiseerd en geminimaliseerd tot dat van moderne slavernij. U bent opgevoed in systemen waarin u uw autoriteit overdraagt ā€‹ā€‹onder de valse illusie van vrijheid en welvaart.
Als we de scheiding van onze eigen verbinding stoppen en de op angst gebaseerde controle van de elite stoppen, die ons in 9-5 banen heeft bezet, terwijl we ons in deze op materiaal gerichte Matrix bevinden die ons zo lang in deze dichtheid heeft geblokkeerd, zullen we vrij zijn.


Deze Covid-gebeurtenis zal het begin zijn van de ontwakende storm hier op deze planeet. Een storm die alle duisternis zal verwijderen. Een storm die deze planeet zal zuiveren voor een vrije wereld die we dan samen kunnen creƫren.
Hemel op aarde. Samen kunnen we dan nieuwe wegen van balans, vrede en onvoorwaardelijke liefde bouwen. Het is aan ons om door deze storm te navigeren, positief te blijven en in ons hart te blijven. Als we door deze storm van de val van de cabal en al hun systemen heen komen, kunnen we beginnen.
Begin ons Licht te laten schijnen. Begin met het opvoeden van onze kinderen om voor het genezen van de mensheid en deze planeet te zorgen met eenheidsbewustzijn en bewustzijn van spirituele en wetenschappelijke universele wetten.
In plaats van te leren hoe je een 9-5 baan-hypotheek-pensioen-ratrace kunt leiden in angst en constante stress van mislukking, vanwege de illusie van scheiding en dood.
Het is tijd. Wakker worden! Onze zielen roepen. Het is tijd voor verandering.

Danielle Stotijn

Kenmerken Lichaam in fase van ascensie via Marjolein Ingrid Soulpursang

Kenmerken Lichaam in fase van ascensie

Afhankelijk van de mate waarin jezelf wenst (en kunt) ascenderen zou IEDERE cel van je lichaam veranderen van structuur. Dit houdt in dat ieder orgaan, iedere klier, ieder stukje bot, weefsel, hersen- of huidcel een verandering zou ondergaan. Zo zou je lichaam langzaam veranderen van ‘normaal’ lichaam tot een lichaam+, zoals ik het hier maar ga noemen. Er zouden zich zelfs nieuwe organen gaan ontwikkelen die we momenteel helemaal niet hebben.


Wat zouden zo de kenmerken zijn van een lichaam+ toestand? Wat zou er allemaal gaan veranderen in je lichaam?


CELLEN ALGEMEEN

Een hoofdconcept van de nieuwe celstructuur zou zijn dat iedere cel ‘regeneratief’ wordt. In andere woorden, cellen zouden niet meer vervangen worden zoals het nu gebruikelijk is, maar cellen zouden steeds opnieuw in een gezonde toestand gehouden worden. Dit zou een enorme energieverspilling tegengaan, immers er hoeven niet steeds oude cellen afgebroken en afgevoerd te worden om weer nieuwe cellen te plaatsen. De ‘pluscellen’ zouden zichzelf veel beter in stand kunnen houden.

MIDDENRIF (DIAFRAGMA)

Zoals reeds gezegd zou Ć©Ć©n van de eerste veranderingen zijn de toename van het middenrif. Dit zou nodig zijn omdat het middenrif+ 36 zakjes zou gaan vormen die zich kunnen gaan vullen met bloed. Dit middenrif groeit dan onder de ribben vandaan en kan wel zo’n 15 centimeter gaan uitzetten, waardoor je er al snel zou gaan uitzien als een zwangere vrouw die bovendien al tegen het eind van de zwangerschap loopt. Deze ‘bloedzakjes’ worden gebruikt om zuurstof uit het bloed te halen en die vervolgens om te zetten in acht soorten bloedsuiker, en twee extra gassen: een soort waterstofperoxide en methaan. Waterstofperoxide zou gebruikt worden om in het bloed+ en in de lymfhesyteem+ extra zuurstof te kunnen toedienen en te kunnen zuiveren, op zo’n manier zoals je ook een zwembad kunt zuiveren en kunt ‘luchten’ door er zuurstof in te blazen of te pompen.


Methaan zou gebruikt worden om cellen meer te luchten zodat de osmose beter werkt, waardoor voedingsstoffen en gifstoffen makkelijker in en uit de pluscellen kunnen worden verplaatst.
Het ‘plus-cellen’ zouden een veel hogere mate van metabolisme (of stofwisseling) hebben: ze hebben veel meer energie nodig dan gewone cellen. Door toedoen van deze nieuwe diafragmasuikers zou het mogelijk zijn om deze nieuwe cellen in hun hogere ‘trilling’ te kunnen onderhouden. Vanaf ascensiestapje 1024 zou je anders ook niet in staat zijn om genoeg te eten om die ‘pluscellen’ in je lichaam in stand te houden. Desondanks zou je in deze fase veel eten om de toegenomen energiebehoeften het hoofd te kunnen bieden. Beginnen met een afslankingsdieet is in deze fase niet te combineren met het ascensieproces. Eet er lekker op los en geniet ervan is dan ook eerder het devies in deze fase.


BOTTEN EN SPIEREN

Normale botten zijn nogal breekbaar en vrij rigide. ‘plus-botten’ zouden niet zo stijf en zouden wat buigbaar en zelfs licht kneedbaar zijn. Er zouden mensen zijn geweest die in staat waren om hun enkel op zo’n manier zijwaarts te buigen dat een normale enkel zou breken, maar een ‘enkel-plus’ zou daar geen moeite mee hebben. Deze botten zouden meer op het kraakbeen lijken zoals je dat terugvindt in je oren en neus: het buigt wat mee. Als je bijvoorbeeld op je scheenbeen+ zou duwen dan zou het een dikke centimeter meegeven. De ‘plusbotten’ zouden een soort van boterige laag hebben.
Ook de spieren zouden veel soepeler en rekbaarder zijn. Je zou veel makkelijker een split kunnen maken. Er wordt nog op gewezen dat het ook veel extra mogelijkheden biedt op sexueel vlak, want ascenderen impliceert zeker geen sex-onthouding.


VETCELLEN

De nieuwe variant cel zou een andere buitenlaag hebben, namelijk een soort van vetlaagje. Dit vetlaagje is in staat om een hogere vibratie vast te houden dan het eiwit dat momenteel de celwand en het membraan samenhoudt. De basis voor deze vetlaag is cholesterol.
Zodra het ascensieproces zover is dat je dit soort cellen zou gaan ontwikkelen dan zou er een enorme behoefte ontstaan aan voedsel dat veel cholesterol bevat, zoals eieren en kaas. Het verlangen naar voedsel dat een hoog vetgehalte heeft zou dan ook normaal zijn binnen deze fase van het ascensieproces. Er wordt aangeraden jezelf niet te ontzien op dit vlak, alleen zou het beter zijn vooral vers voedsel te eten, wat nog niet door een lang verwerkingsproces is heengegaan.
Een leuk detail hierin zou zijn, dat er ook een soort van vet+ gevormd zou worden welke minder ‘zwaar’ is, waardoor je niet zoveel zwaarder hoeft te worden dan dat je zou worden bij normale vetconsumptie. Wel zou je dus gaan uitdijen: zowel geestelijke als lichamelijke groei zouden noodzakelijk zijn binnen het ascensieproces.


Mocht je veel waarde hechten aan de populaire gedachtevorm die stelt dat je vooral aantrekkelijk bent als je ‘dun’ of ‘slank’ bent, dan kun je of stoppen met het ascensieproces, of je zou je beeld over wat je belangrijk vindt kunnen aanpassen. Verder lijkt het me een verschil uitmaken of je zomaar vet eet, of omdat je vetter voedsel eet omdat je lichaam erom vraagt in het kader van het ascensieproces.


THYMUSKLIER

Het hormonale of endocriene systeem zou ook een flinke ‘upgrade’ krijgen gedurende het ascensieproces. Zo zou de thymusklier een enorme revival meemaken. Momenteel is het vrij onbekend wat die klier eigenlijk doet, maar gedurende het ascensieproces zou deze klier in volle ere worden hersteld.
Vanaf ascensiestap 1800 zou deze klier een grote groei doormaken vanaf het borstbeen helemaal tot aan de nek waar het een verbinding zou gaan maken tussen het lymfesysteem, het bloedcirculatiesysteem en het centrale zenuwstelsel bij de hersenstam. Dit zou gevoelens van ‘bijna stikken’ kunnen opleveren tijdens de maanden waarin deze klier zich zou uitbreiden. De nek zou hierdoor dikker worden, alsmede het gebied onder je kaken.
Deze thymusklier zou groeien van een onbeduidende erwt naar een soort meesterklier die de gehele hormoonhuishouding van alle andere klieren in het lichaam zou balanceren. De hypofyse (of hersenaanhangsel) zou de thymus gaan aansturen die dan vervolgens alle andere klieren aanstuurt. Vroeger zou de thymus dit ook gedaan hebben, maar door bewustzijnsvallen in het verleden is de thymus gekrompen en heeft de hersenstam haar functionaliteit gebrekkig overgenomen. Dit zou hersteld worden gedurende het ascentieproces.
Zodra het hersteld zou zijn zou het in staat zijn om de hartslag te moduleren, alsmede het overzicht houden van het lymfesysteem en het regenererend vermogen in stand houden van de ‘pluscellen’. De hersenstam zou dan weer haar originele functie opnemen, namelijk het spelen van de brug tussen de thymus en de hypofyse.

VOORTPLANTINGSORGANEN

Gedurende het ascentseproces zouden er ook allerlei zaken veranderen op het gebied van de voortplantingsorganen. Zo zouden er gloednieuwe klieren ontstaan in de zaadballen, waardoor die wel twee keer zo groot zouden worden. Oa (een van de ‘directeuren’ van de ‘Spirituele School voor Ascensie’) zou gemerkt hebben dat hij lossere onderbroeken moet dragen om de pijn van het schuren tegen te gaan tijdens het lopen!
Bij de vrouw zouden er nieuwe klieren ontstaan bij de grote en kleine schaamlipregio’s. Dit zou er voor zorgen dat de binnenzijde van de vagina vochtiger wordt, waardoor het meer te vergelijken zou zijn met de vochtigheid in de mond. Deze klieren zouden tevens een soort morfine-achtige pijnstiller produceren tijdens de bevalling, waardoor het een vreugdevolle, en pijnvrije gebeurtenis zou worden.


De eierstokken zouden 8 nieuwe klieren krijgen om maar liefst 28 nieuwe hormonen te kunnen produceren die de voortplanting reguleren en de vorm ‘regenereren’. Er zou ook een einde komen aan menstruatie omdat dat gezien wordt als een verspilling van voedingsstoffen. Vroeger zou de mens in staat zijn geweest om bewust zich voort te planten.
Met de nieuwe klieren zou het ook weer mogelijk worden om je bewust je voortplanting aan of uit te zetten, waardoor je alleen zwanger kunt worden als je dat ook echt wilt (met bewuste intentie, of wil). Als heel het lichaam in de ‘plus’-toestand terecht zou zijn gekomen, zou een vrouw zelfs een kind kunnen krijgen zonder het sperma van een man!

[Bron; onbekend]

Galactic Federation

De controle van het duister beƫindigen

Ik ben Ashtar en ik ben blij hier vandaag te zijn om deze boodschap met jullie te delen.

Ik zou Mijn Broeders en Zusters willen informeren dat mijn vloot en de rest van de leden van de Galactische Federatie van Licht werken aan de permanente verwijdering van de corrupte zielen uit dit deel van de Melkweg. We hebben dagelijks te maken gehad met en gevochten met de Duistere Krachten, zoals Reptielen, Draco’s en anderen, die de Duisternis in hen koesteren en proberen de mensheid kwaad te doen.

Onze gevechten in de ruimte zijn hevig, het gaat om geavanceerde technologie en we hebben meestal een miljoen schepen die vechten, het omvat ook moederschepen en we hebben zelfs ruimteschepen ter grootte van een planeet, onze kleinste schermutselingen hebben duizenden schepen. Je snelheid en technologie spelen een grote rol in de strijd, de hele beschaving kan snel worden geƫlimineerd, je verdampt in de ruimte zoals je nooit eerder hebt bestaan. De oorlog tussen het Licht en de Duisternis is al eeuwen aan de gang.

Ze denken nog steeds dat ze op Moeder Aarde de touwtjes in handen kunnen houden. Hun dagen zijn geteld en hun trucs om chaotische situaties te creƫren, zoals een pandemie of het neerschieten van onschuldige mensen, werken nu niet meer voor de meer ontwaakte menselijke bevolking.

We hebben ze verboden om vrij heen en weer naar de aarde te reizen. Nu zijn hun bases op andere planeten afgesneden van jouw planeet. Zodra ze proberen je wereld binnen te sluipen, staat mijn vloot klaar om ze aan te vallen. De dag komt eraan dat het laatste lid van de Negatieve Krachten vanuit Gaia zal worden vervoerd.

Uw steun om in hogere frequenties te blijven, wordt enorm op prijs gesteld. Vanaf dit moment is het erg belangrijk om het Collectieve Bewustzijn op Terra Christa te verhogen om de wereldwijde controle van de Dark Side over de mensheid te doorbreken en Licht en Liefde naar iedereen te brengen.

Uw republiek wordt binnenkort aangekondigd, het is al gebeurd in onze realiteit. Texas wordt de nummer Ć©Ć©n plek in de Verenigde Staten voor een nieuwe manier van regeren, die geen misbruik zal maken van de mensen, maar alleen voor de mensen zal werken.

Ten eerste moet uw tijdlijn de onze inhalen. Alle belangrijke gebeurtenissen komen volgens het Goddelijke Plan van Vader, Eerste Schepper. Iedereen die het proces probeert te verstoren en te vertragen, die persoon of die groep, gaat betalen met zware gevolgen.

Mijn bemanning, ik, Ashtar en andere Galactische leden, die betrokken zijn bij deze operatie genaamd “De Bevrijding van Moeder Aarde”, zetten elke dag onze levens op het spel om hier vrede en vreugde te brengen. Ook is dit deel van de Melkweg een zeer belangrijk strategisch punt in dit Universum, miljoenen ruimteschepen uit verschillende Melkwegstelsels, Universums en verschillende Planeten passeren dichtbij.

De duisternis in jullie wereld zal worden vervangen door onvoorwaardelijke liefde. We zijn onze voorbereidingen aan het treffen voor een massale landing van miljoenen schepen op Mother Gaia nadat volledige onthulling heeft plaatsgevonden. We gaan helpen met onze technologieƫn om het menselijk ras te genezen, om je water en lucht te reinigen en je te helpen een hightech beschaving op te bouwen. Degenen die het geld zullen ontvangen, gaan dat geld wereldwijd inzetten voor humanitaire projecten om alle armoede in elk land voor altijd uit de wereld te helpen.

Mediteer alsjeblieft en ga door met hoge vibraties, koester geen lage emoties zoals woede, angst, teleurstelling enz. Je samenleving heeft een kritische massa in Collectief Bewustzijn nodig om op volle snelheid te komen in je Ascensieproces. Elke nanoseconde brengt jullie wereld dichter bij een wenselijke bestemming: een galactische beschaving worden, die alleen vrede, overvloed en liefde uitstraalt.

Wees alsjeblieft gewaarschuwd, als je een belangrijke beslissing moet nemen, maak dan contact met de diepe essentie van je wezen, je ziel en het juiste antwoord zal naar je toe komen. Laat u ook niet vaccineren, want dat is niet goed voor uw gezondheid. Deze COVID-19-vaccins zijn alleen gemaakt om u te beheersen of uw menselijk lichaam te vernietigen met de nanotechnologie.

Ik ben Ashtar en ik zend mijn Liefde en Licht naar Mijn Broeders en Zusters. Dank je.

Uw overwinning en vrijheid komen eraan, geef nooit op!

Ashtar

Channel: Erena Velazquez

Ashian: Het opvoeden van uw

hoger dimensionale kinderen

gechanneld door Jennifer Crokeart

Jennifer: Ik weet dat ik niet de enige moeder ben die zich zorgen maakt over hoe het met haar kinderen gaat. Welk advies kunt u ons geven?


Ashian: Goedemorgen lieve zusters en broers, en voor iedereen die deze woorden voelt. We zijn verheugd dat we deze vaak over het hoofd geziene vraag kunnen beantwoorden. Laten we beginnen met een opbouwend antwoord: het gaat goed met uw kinderen, ze kwamen hier voor een veel groter doel. Dat gezegd te hebbenā€¦Elke verzorger van jonge mensen zal hebben gemerkt dat ze worstelen met deze periode, maar hun strijd is het tegenovergestelde van die van jou. Je probeert de schaduw op te ruimen en aan het licht te acclimatiseren, zij zijn van het licht en proberen de schaduw het hoofd te bieden.

Een enorm deel van de kinderen die momenteel op jullie planeet zijn geĆÆncarneerd, zijn hier in dienst, niet om hun karma op te ruimen. Ze zijn van het licht gekomen en ze zijn toegerust om de wereld te leiden in de geascendeerde energieĆ«n. Ze zijn voorbereid en afgestemd op de toekomstige energieĆ«n – niet de huidige energieĆ«n.

Voor de jonge mensen worden de structuren van jullie planeet ervaren als bindend … alsof ze in stalen verband worden gewikkeld die hen verstikken, als levende mummies uit het oude Egypte.

Stel je een gigantische mechanische machine voor, aangedreven met tandwielen, wielen en hendels – die symbolisch is voor de structuren van je huidige wereld; de jonge mensen waren toegerust om door middel van lichttechnologie te werken, om kristalheldere lichamen te hebben, om telepathisch te communiceren. Uw huidige structuren – onderwijs, media, amusement, sociale media, overheid, gezondheidszorg, sociale zorg, gerechtelijke systemen, politiek, financiĆ«n, al uw systemen – zijn barbaars voor hen, omdat ze zo ongeschikt zijn voor hun doel, zo niet in overeenstemming zijn met een hoger bewustzijn.


Als gevolg hiervan zullen velen van jullie hebben gemerkt dat je jonge mensen zich verward, verstijfd, boos zonder reden voelen (terwijl de oorzaak eigenlijk alles is), niet in staat de wereld te begrijpen, vervreemd, afgesloten, afgesloten, verloren in virtuele werelden online, hypergevoelig, afstandelijk, hopeloos en zonder visie.


Dit alles is het resultaat van overweldiging door de energieƫn van de huidige wereld, gecombineerd met chemische overweldiging.
Bij het onthechten proberen ze cocons om zichzelf heen te bouwen om veilig te blijven en de pijn van het mens-zijn te ‘verdoven’.


J: En je zegt dat ze in orde zijn?
A: Ja. Hoewel het belangrijk is om te begrijpen dat alles Ć©Ć©n is, kan het nuttig zijn om de 3D / 4D-ervaring en de 5D-ervaring te scheiden. Ze zijn 5D uitgelijnd, ze zijn 5D klaar.Toch moeten ze deze 3D / 4D-periode in de tijd ‘doorstaan’ en dat is waar de ontkoppeling voor hen gebeurt, ook al hebben ze hiermee in hun zielscontract ingestemd en zijn ze, net als jij, de sterksten van de sterken. In deze energieĆ«n zijn is een grotere uitdaging dan de meeste voorspeld, maar dit zijn dappere en sterke zielen; ze kunnen en ze doen dit.


Dit alles gezegd hebbende, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om uw jonge mensen bij te staan:

Bevestig hun gevoelens. Het is belangrijk om hun gedrag niet als een ‘probleem’ te zien, maar om hun gedrag te begrijpen als resultaat van de huidige afbrokkelende cultuur, een symptoom van de huidige energieĆ«n. Hierdoor ben je meteen geen deel meer van het probleem (omdat je ze als een probleem ziet); dit brengt je in afstemming met hen omdat je ze niet nog een set zware energie stuurt waartegen ze zichzelf moeten beschermen.

Het is belangrijk om hun verwarring en overweldiging te valideren – zelfs als u het niet begrijpt. Ze zullen de oprechtheid hiervan voelen als een afstemming van energieĆ«n. Alleen uw empathie kan een diepgaand effect hebben.
Luister echt als ze praten. Luister vanuit je hart, niet vanuit je multitaskinghoofd. Luister om te begrijpen, niet om op te lossen. Dit zal hen meer moed geven om zowel hun verwarring als hun diepere kennis te verkennen. Ze praten misschien niet met je, het kan een vriend, een geliefde of een professional zijn. Ruimte om gehoord te worden is belangrijk.
Moedig en ondersteun creativiteit en vriendschap. Moedig waar mogelijk drinkwater aan. Stimuleer schermvrije tijd – tijd in de natuur is buitengewoon rustgevend, net als planten (zelfs een bloembak of potplanten), huisdieren en vrij ademen.

Hun immuunsysteem is robuuster, maar ze zijn ook kwetsbaarder en gedijen goed als hun dieet voedzaam is. Elk wezen is uniek, en je jonge mensen zullen bloeien als de energieƫn op je planeet lichter worden en de systemen evolueren naar afstemming met hen.

Vertrouw hen. Ze zijn de oplossing, ze zijn niet het probleem.


J: Dank je wel.

A: Het is altijd ons een genoegen om u te dienen, de stralende zielen die hun stralende licht door Gaia laten schijnen.


(c) 2021 Jennifer Crokaert

De Originele Profetie die de Verandering  van Alles Voorspelt

ā€œDit is een zich ontwikkelend proces dat bijna drie jaar geleden begon. Oudsten en Hoeders van Lore hebben ons benaderd met een bijna identieke woord-voor-woordbeschrijving van de spoedig naderende dagen van volledige transformatie. Dat is de strekking en consistentie van het verhaal, als andere Oudsten ons benaderen met betrekking tot niet-verwante archeologie of geschiedenis, waarbij het protocol en de kennis van de Oude Manier betrokken zijn, dan introduceren we altijd het onderwerp van de aankomende verandering om te zien hoe ze reageren en of ze op de hoogte waren van deze renaissance. Doen ze dat niet, dan staat de radar aan en is verdenking gewekt. Gelukkig is dat nooit gebeurd, want bij elke keer dat het onderwerp aan de orde kwam, werd meteen duidelijk dat ze oprecht en deskundig waren in zulke diepgaande zaken.

We hoorden, bijna drie jaar geleden, voor het eerst praten over deze essentiƫle transformatie. De bronnen variƫren, sommige liggen zeer dicht bij die welke deze ceremonies orkestreren, bij andere waren er graden van scheiding, maar wat constant bleef waren de algemene processen, de locatie en de resultaten. Om te beginnen werd ons verteld dat een Pleiadiaans ruimteschip met een speciaal apparaat op weg was naar de Aarde. Sinds die eerdere beschrijving is het duidelijk geworden dat dit al een lange tijd daarvoor was gebeurd.

Vanuit een Origineel perspectief is de tijd circulair van aard en progressie, dus het is niet zoā€™n onbeduidend aspect van deze vergelijking om bijna een miljoen jaar weg te zijn, want het is wel degelijk gebeurd. Wat niet verandert, is dat het door de PleiadeĆ«rs is afgeleverd, en de ā€˜machinerieā€™ klaar is en wacht.

Dit apparaat, dat door de Oudsten een ā€œMagische Doosā€ wordt genoemd, gaat het begrip van gewone stervelingen te boven, maar er is Ć©Ć©n nadeel aan deze schenking van de sterren. Als het niet door mensen wordt geholpen, zal het niets anders doen dan het afwachten van instructies. Zelfs wanneer de ā€˜schakelaarā€™ wordt aangezet, is het beste wat het zelfstandig kan doen, klaar staan.

Buitenaardsen met goede bedoelingen mogen geen directe invloed uitoefenen op menselijke zaken, ze kunnen wel een grote witte vlag tonen, er mee zwaaien, maar nooit initiĆ«ren of iets vervolledigen. Deze Magische Box zal zich voeden met pure positieve menselijke energie. Als er inderdaad de minimale aantallen nog aanwezig zijn (die oplopen tot zes cijfers) en niet beĆÆnvloed worden door pandemieĆ«n, economische chaos, oorlogsvoering en terrorisme en volledig gericht zijn op het positieve, zal deze box dat krachtige reservoir van pure energie absorberen en vervolgens versterken en verspreiden over alle leylijnen en Droomsporen op deze planeet.

De planeet zelf is zich bewust van deze tegemoetkomende versnelling waardoor haar resonantie zal toenemen. Het is om die reden dat de Schumann Resonantie, die de innerlijke puls van de planeten meet, de laatste tijd een piek heeft bereikt en zich heeft teruggetrokken zoals de getijden van de oceaan. Het is klaar voor deze ceremonie, want zodra het laatste ritueel is voltooid zal de Aarde voortdurend op een veel hoger niveau vibreren, voor altijd. Echter, als de huidige angst en negativiteit overheerst en het aantal mensen dat niet wordt beĆÆnvloed te laag is, zal de Box blijven liggen en kort daarna zal de as van de Aarde kantelen en zullen de oceanen de planeet schoonmaken en zal vrijwel alles letterlijk worden weggespoeld. Hoe dan ook, de aarde ascendeert en zal worden gereinigd.

Als de cijfers voldoende zijn en de energie stroomt, hebben de Oudsten ons verteld dat de aarde letterlijk in twee ā€˜pulsenā€™ zal splitsen. De ene is bijna 200 op de Schumankaart en de andere blijft op het huidige basisniveau van ongeveer 8. Elke ziel zal automatisch graviteren naar de frequentie die hun huidige fase van spirituele ontwikkeling weerspiegelt. Degenen die geobsedeerd zijn door hebzucht, roddel, macht, achterklap en onrust zullen worden aangetrokken door de lagere vibratie, terwijl degenen die op zoek zijn naar wijsheid, introspectie en Oude Manieren zullen worden opgeroepen tot de hogere resonantie.

Zoā€™n bi-vibratie constructie is een onevenwichtige fysieke vergelijking, want je kunt niet twee realiteiten naast elkaar laten bestaan op hetzelfde materiĆ«le vlak. In de loop van maanden, mogelijk zelfs een paar jaar, voorbij de scheidslijn zal de onderste basis, waartoe velen zullen worden geroepen, langzaam vervagen en uiteindelijk verdwijnen. En zo zal ook zijn hele esoterische lading deze planeet verlaten.

Deze scheiding is niet bedoeld als een oordeel of een straf, want de zielen die niet over de hindernis heen gaan zullen nog steeds incarneren, maar niet hier, want de hogere opgestegen frequentie zou letterlijk elke minder ontwikkelde ziel doden. Dus, het is terug naar de kleuterschool elders voor veel van de huidige bewoners van deze planeet, en naar de Universiteit van de Aarde voor degenen die het cijfer hebben gehaald. (* Sinds het horen van deze uitleg over waar deze zielen vervolgens heen gingen, is er een andere bestemming aan ons voorgesteld, die in een ander artikel verderop in de lijn zal worden uitgewerkt).

En wanneer zal het eindexamen voor elke ziel plaatsvinden? Het antwoord, dat tot op de seconde nauwkeurig is, kregen we voor het eerst te horen van de oorspronkelijke Victoriaanse Oudere, Brendan Murray, en ik herinner me dat ik ten tijde van de eerste onthulling zeer terughoudend was om voor een dergelijke precisie timing  in te staan.

Tijd betekent niets aan de andere kant van het sluier, het is een sterfelijke constructie, en te veel zelfverklaarde profeten hebben hun authenticiteit op een nummer en datum gesteld, en we zijn hier nog steeds niet beter. Ondanks deze gerechtvaardigde redenen om geen datum te verkondigen, vanwege gebeurtenissen en informatie die op dit moment niet volledig kunnen worden onthuld, zijn we er nu voor 99,999% van overtuigd dat op 21 december 21.04 uur in Uluru de doos zal worden geopend en aangezet.

Een twee en drie

Of het publiek nu Cherokee, Hopi, Original, Maya, Bruce of iemand is die zich bewust is, het maakt geen verschil, want het is hetzelfde verhaal over Maan Mensen en waarom ze kwamen, ongeacht de geografie of het tribale lidmaatschap. Ze wonen beneden en hebben grote ogen en geven veel om de aarde en de sapien tovenaars die de weg kwijt zijn. De magie van de Aarde komt terug, maar zoveel mensen, instellingen, kabinetten en leiders zien de dingen anders.

Wat zij niet waarderen is dat eindelijk de Oude Manieren zullen zegevieren, want na de datum van 21 december 2020 gelden er nieuwe regels, wat betekent dat de Oude Manier altijd de Geen Manier overwint. De Maan Mensen, de Pleiadiƫrs, degenen van Sirius, Andromeda en alle andere off-world locaties, die weten wat er komt zijn nog niet in staat om veel meer te doen dan passief toekijken en kunnen niets bieden om te helpen, behalve een speciale eerder overeengekomen ontsnappingsclausule in de vorm van een Magische Doos.

Ze kijken allemaal toe en hopen dat we de schakelaar aan kunnen zetten en de kristallen in de Magische Doos aan kunnen zetten, wetende dat het allemaal van ons afhangt. Dit is de gebeurtenis die zo vaak wordt voorspeld, dat het een tijd is voor alle geĆÆncarneerde zielen om een definitieve keuze te maken of ze helden of schurken willen zijn. Het beste aspect van dit alles is dat geen enkele andere geest of wezen mag kiezen, het komt allemaal neer op de gevolgen van jullie eigen daden en gedachten. Het is jullie karma dat een kant kiest in deze laatste confrontatie. Dus, het komt allemaal neer op wat er daarna komt.

Steve Strong ā€“ Forgotten Origins

Artiest afbeelding: onbekend

Vertaling: Martien

Bron van alle bovenstaande artikelen behalve het eerste: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

Sommige Families Kunnen Hun Eigen Weg Gaan.

Door: Steve Beckow ā€“ 23 Maart 2021

Dit is geen deel van het boek over het lot van de duisternis, maar een apart artikel.

Zullen sommige families hun eigen weg gaan?

Mike Quinseyā€™s Hogere Zelf: Men realiseert zich dat dit betekent dat sommige families hun eigen weg zullen gaan, en deze mogelijkheid zou zijn voorzien voordat zij incarneerden.

Begrijp dat je soms bij andere zielen wordt geplaatst omdat jouw aanwezigheid hen vooruit helpt door jouw voorbeeld. Het is ook mogelijk dat je contact met hen houdt als een van hun Gidsen, en wij weten dat gehechtheid aan elkaar zeer sterk kan zijn. (1)

Matthew Ward: Er zal geen massale uittocht zijn, maar gedurende het hele jaar zullen er grotere aantallen mensen sterven dan tot nu toe, en het is waarschijnlijk dat onder hen leden van jouw familie, vrienden, collegaā€™s of buren zullen zijn.

Als ze jou bijzonder dierbaar zijn, troost je dan met de wetenschap dat er langs het ascensiepad door de vierde dichtheid naar de vijfde, vreugdevolle fysieke herenigingen zullen zijn tussen zielen op de planeet en die in het Nirvana. (2)

SaLuSa: Denk niet aan het verliezen van je contact met degenen die je liefhebt, want [je] zult altijd Ć©Ć©n met hen zijn, waar zij zich ook bevinden. In de hogere dimensies zijn tijd en afstand geen belemmering voor reizen of communicatie. (3)

Geliefde broeders en zusters van de Aarde, de afscheiding is begonnen. Gaia is het achtste segment van transformatie binnengegaan; ze is nu op het punt waar geen weg meer terug is.

Verdeling is begonnen op derde-dimensionaal niveau, en de groepen van frequenties aanwezig op jullie vlak van bestaan worden gehergroepeerd. Van nu af aan zullen jullie veel tekenen van verdeeldheid en hergroepering in jullie werkelijkheid zien verschijnen.

Bedrijven zullen zich opsplitsen, vrienden zullen elkaar niet meer zien, families zullen uit elkaar gaan, groepen zullen worden opgedeeld, enz. En tegelijkertijd zullen jullie het absolute tegendeel zien; jullie zullen je aansluiten bij nieuwe groepen, jullie zullen je dichter dan ooit bij je geliefden, familie en vrienden voelen.

Deze verandering is noch positief, noch negatief. Het is existentieel.

Dit is een natuurlijke stap in het massa-ascensieproces.

Bestaan bestaat alleen uit vibraties, en wanneer de vibraties die je wereld opbouwen veranderen, verandert jullie hele werkelijkheid dienovereenkomstig.

Wanneer jullie je bewustzijnsfrequentie veranderen naar een hoger tempo, stemmen jullie je wezen af op hogere vibraties, verankeren ze in je materiƫle realiteit, en helpen zo Gaia in haar reis naar de vijfde dichtheid. Onthoud dat geven en ontvangen gelijktijdig gebeuren, dus als je Gaia helpt, word je zelf ook geholpen.

Als zij de ascensie maakt, zal er een monumentale verandering plaatsvinden in het universum, en jullie zullen er deel van uitmaken. De laatste keer dat een verandering van deze omvang plaatsvond in een derde-densiteit wereld was 21 miljard van jullie jaren geleden. ā€¦

Aan het einde van Gaiaā€™s ascensieproces/scheiding zullen twee inter-dimensionale poorten opengaan, de ene leidt naar de vijfde-dichtheid en de andere eindigt in de derde-dichtheid, jullie bewustzijn zal jullie afstemmen op de poort die jullie meest dominante bewustzijnsfrequentie het beste ondersteunt.

De hereniging is begonnen. Beetje bij beetje zal jouw groepsziel weer samenkomen. In dit proces kun je je van anderen afscheiden, maar de gedeelde momenten en het leren dat je in het gezelschap van anderen hebt opgedaan, zullen altijd in je blijven als een geschenk van gene zijde. (4)

Heeft een ouder die ervoor kiest om achter te blijven wanneer ascensie plaatsvindt, omwille van een echtgenoot of een kind, zijn/haar kans verspeeld om op te ascenderen voor de komende 26.000 jaar, of zullen zij ascenderen bij de dood van het fysieke lichaam?

Aartsengel MichaĆ«l: Natuurlijk zullen zij bij de dood van het lichaam ascenderen.

Steve: Goed. Dus het is niet zo dat er een venster is dat kortstondig open gaat en dan weer dicht en deze mensen hebben het helemaal verloren?

AAM: Waarom zouden we ooit straffen? Wij zitten niet in bestraffende zaken. En we zouden zeker nooit straffen voor liefde. Als iemand blijft omdat zijn liefde en zijn zorgzaamheid zo intens is, zijn toewijding zo intens is ā€“ daar wordt altijd rekening mee gehouden. Ze zullen hun kans krijgen.

Steve: Dat is heel geruststellend. (5)

Voetnoten:

(2) Mike Quinsey, Dec. 7, 2018, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(3) Matthewā€™s Message, Jan. 4, 2012, at https://matthewbooks.com.

(4) SaLuSa, Nov. 5, 2012, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(5) Emmanuel, March 16, 2010, at http://www.emmanuelmessages.com/?p=668

(6) ā€œArchangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension ā€“ Part 3/3,ā€ Oct. 3, 2011,

(6) ā€œArchangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension ā€“ Part 3/3,ā€ Oct. 3, 2011, Door Steve Beckow

Golden Age of Gaia

Vertaling: Martien

Andromedaanse Transmissie: Licht Portaal Boodschap

Aurora ā€“ De Galactische Federatie

Gechanneld door: Morag Oā€™Brien ā€“ Geplaatst 27 Maart 2021

Welkom in de vijfde dimensie, zij die de sprong hebben gemaakt door zich over te geven aan de kwantumtijd. Wij prijzen jullie moed, toewijding en kracht.

Wij komen vandaag tot jullie met updates en healing. Wij zijn bij jullie bij elke stap op deze gedenkwaardige ascensiereis. Wij zijn jullie gidsen, jullie buren en vrienden. Wij observeren van veraf en zijn aanwezig op het materiƫle vlak. Wij communiceren met onze broeders en zusters op het materiƫle vlak en delen met hen onze liefde en ons licht. Wij zijn hier als leden van de Intergalactische Federatie om de ascensie van Gaia en haar mensen naar hogere dimensionale golflengtes te vergemakkelijken.

Het materiƫle vlak trilt niet langer op derde dimensionale frequenties. De inspanningen van sterrenzaden vrijwilligers om de vibraties te verhogen door zichzelf en anderen te helen, hebben ervoor gezorgd dat het omslagpunt werd bereikt. Het is een uitdaging om dit voor jullie uit te leggen. De matrix, de holografische realiteit waar menselijke geesten vanaf hun geboorte in geplugd zijn, was ontworpen binnen derde dimensionale bandbreedtes. Hij bestaat nu alleen nog in geheugen en functionaliteit. De structurele integriteit van de matrix wordt in stand gehouden in de geesten en angsten van mensen. Het vierde rijk is golvend, etherisch en doorschijnend.

Alles wat hier wordt voortgebracht mist organische materie. Het vierde rijk is tegelijkertijd een ruimte voor evolutie en groei en een thuis voor duistere geesten die materiƫle bevrediging zoeken. Zielen die in de matrix geboren zijn, bewonen ook het vierde rijk wanneer zij de matrix verlaten. De vierde dimensie is beschreven als het astrale vlak, de wereld van het bovennatuurlijke, paranormale en etherische. Een onzichtbare werkelijkheid die altijd aanwezig is voor mensen op het materiƫle vlak. Het bestaan ervan is congruent met het uwe. Ascensie naar het vierde rijk betekent dat het astrale vlak nu meer echt is, zo u wilt, dan het matrix hologram. Het vierde rijk is waar al dat is kan zijn, overgaan en overstijgen.

Wij zullen ons terugtrekken van verdere uitleg over de mechanismen van het vierde rijk. Wij feliciteren jullie allen met jullie geweldige lichtwerk, jullie zaadjes zijn goed gezaaid, gevoed en zijn opgebloeid tot een groot ontwaken over alle volkeren op Gaia.

Het Arcturiaanse moederschip, gestationeerd boven de Atlantische oceaan, is nu de thuisbasis van het Arcturiaanse Commando. Vibrerend op een frequentie ver buiten het bereik van het vierde rijk, verhuld, zoals jullie zouden zeggen.

Jullie vijanden weten het en hebben geprobeerd het moederschip te lokaliseren en het te vernietigen. Ze begrijpen de kwantum interdimensionaliteit niet. Hun eigen verhaal blokkeert hun ontwaken. Degenen die de legers van de duisternis hebben voortgebracht hebben modificaties aangebracht, energetisch en technologisch, om ervoor te zorgen dat hun volgelingen de andere kant niet kunnen zien.

Onze hoge frequentie stralen, laserstraal technologieƫn en kwantum reizen zorgen ervoor dat we veilig zijn voor kwaad. Dit zijn dezelfde technologieƫn waartoe jullie momenteel toegang hebben via upgrades in jullie DNA. Upgrades die handmatig zijn gedownload, als jullie willen, als reactie op de kunstmatige afsluiting die door de Anunaki is uitgevoerd. Kosmische interventie is hemelse planetaire niet-uitlijning en uitlijning.

Wij willen jullie graag een korte geschiedenis van jullie Melkweg geven om jullie te helpen deze complexiteit te begrijpen. Duizenden lineaire Aarde jaren geleden vond er een infiltratie plaats, een vijandige overname van Gaia, de planeet die zij bewoonde. Deze aanval had al vele miljoenen mensenjaren geleden plaatsgevonden, de Anunaki waren terug. De cycli van het bestaan in het derde en vierde rijk lopen op algoritmen van dualiteit.

Dualiteit is een noodzakelijk spanningspunt voor evolutie. Scheppers begrijpen dat er altijd een katalysator moet zijn om alchemie te laten plaatsvinden. Het Askari sterrenstelsel, of de Melkweg zoals het op Aarde wordt genoemd, bestaat in een ver afgelegen ruimte van het multidimensionale universum zoals het bekend is.

In sommige opzichten is het voldoende geĆÆsoleerd geweest van andere rassen en planeten om zich op een bijzonder unieke manier te hebben ontwikkeld, ongeveer zoals jullie Galapagos Eilanden, een paasei in de matrix. Er is wel ingegrepen, maar pas sinds de Anunaki arriveerden, was er de initiĆ«le negatieve ingreep.

Miljoenen lineaire jaren geleden zaaiden ze hun duisternis en lieten het groeien. Het resultaat was de vernietiging van een mensenras en hun planeet, de asteroĆÆdengordel die jullie hebben geĆÆdentificeerd. Planeten zijn organische wezens, net zoals een kat, een boom, een schildpad, of een mens dat is. Alleen geascendeerde wezens kunnen een planeet bewonen als hun spirituele ruimte, want nederigheid en grootsheid moeten in goddelijk evenwicht geharmoniseerd zijn voor de verantwoordelijkheid van een mensenleven op een planeet. Gaia verloor haar broer.

Eeuwigdurende duisternis van dualiteit werd door de Anunaki in het leven geroepen voor dit doel, zij kwamen terug toen zij hoorden over zijn vernietiging. Dit was hun tweede komst, het tijdperk van Atlantis. Atlantis was hun bestemming en werd hun hoofdkwartier, zo je wilt. De infiltratie was snel en meedogenloos.

Atlantis kwam bij elkaar, een verzet werd geboren als antwoord. SOS signalen werden naar ons en anderen in verre melkwegstelsels gestuurd, want de AtlantiĆ«rs waren een zeer geavanceerde kristallijne cultuur. Ze alchemiseerden hoge frequentie kristallijne technologieĆ«n met heidense Gaia spirituele goddelijkheid. Zij hadden interactie met andere rassen via kwantumtechnologieĆ«n, net als de Mayaā€™s en andere geĆÆsoleerde stammen op de planeet.

Het alarm werd ontvangen, maar te laat. De oorlog was snel en wreed. Paaseiland is een lichtbaken en een monument voor de grote geesten die verloren gingen in de oorlog met de Anunaki en de AtlantiĆ«rs. De Anunaki brachten de rudimentaire piramidematrix voort. Ze zaaiden, kweekten en veranderden delen van de mensheid genetisch en roeiden andere delen van de planeet uit. Zij speelden met de gedachten van de mensen, ontgonnen Gaia voor kostbare materialen en beoefenden duistere tovenarij. De alliantie met astrale entiteiten uit het vierde rijk die al aanwezig waren in Gaiaā€™s trillingsveld, de Archons, zorgde ervoor dat hun hel-dimensies wortel schoten en groeiden op Gaia.

Het spel veranderde opnieuw met de komst van nucleaire technologieƫn. Ondanks discrete en openlijke interventies van goedaardige wezens die probeerden de mensheid te bevrijden, had dualiteit zich verankerd in de collectieve psyche. De mensheid werd haar eigen ergste vijand, betoverd door haar gouden koningen en tot slaaf gemaakt door astrale entiteiten die zich voedden met de verdorvenheid van het materiƫle vlak.

En zo vond de eeuwigdurende cyclus van polariteit, chaos en oorlog de atoombom uit. Intergalactische interventie werd gesanctioneerd. Beide incidenten Atlantis en 1945, hoewel ver verwijderd in lineaire jaren zijn gemakkelijk toegankelijk met quantum leap technologieĆ«n. Vele lichtstrijders zullen resoneren omdat zij aanwezig waren op Atlantis toen de Anunaki terugkeerden. Aanpassingen en vervloekingen werden geĆÆnstalleerd op moederborden, het DNA van jullie mindbodysoul wezen.

Grote monumenten werden opgericht door reizigers die menselijke levenstijden bewoonden, boodschappen achterlatend, waarheden verborgen in het volle zicht, om het ontwaken te activeren. Piramiden zijn verborgen, bedekt en vernietigd door jullie regeringen, Anunaki marionetten, om de eeuwige staat van onwetendheid in stand te houden. 1945 was de Hadron collider van universele energieƫn, de katalysator voor vele nieuwe variabelen om in het spel te komen.

Reiziger teams werden gerekruteerd via de vrijwilligersoproep van de intergalactische federatie. De Sterrenzaad-vrijwilligers waar Dolores Cannon voor het eerst over sprak. Drie golven vrijwilligers, drie golven undercover sterrenwezens met de opdracht de mensen te doen ontwaken voor hun ketenen en hun goddelijkheid. De eerste weifelaars hadden het het moeilijkst. De Anunaki waren zich bewust van alles wat voorspeld was en bouwden de matrix die jullie allemaal kennen. Nazi mind control experimenten bevorderden hun technologie voor massa hypnose.

De eerste golf kwam kort na 1945, net toen de televisie- en consumptie-industrieƫn werden opgestart om de menselijke psyche verder te controleren en af te sluiten. Technologische vooruitgang werd omgekeerd om de controle te behouden, terwijl het juist het collectieve bewustzijn zou moeten vergroten en het ras als geheel zou moeten doen opklimmen.

De eerste wavers werden niet alleen onderworpen aan de rauwe vijandigheid van de piramide, maar ook aan de embryonale geboorte van de holografische matrix. De goddelijke mannelijke energieƫn waren diep getraumatiseerd door oorlog, de goddelijke vrouwelijke energieƫn gewond door verlies. De schok van het menselijk bestaan in de matrix nam vele sterrenzaden uit het spel. Dit is een voortdurende uitdaging geweest voor het vrijwilligersprogramma van de reiziger.

De tweede golf vrijwilligers bracht de vredesbeweging voort, feminisme en seksuele gelijkheid en eco-activisme. De derde golf zijn zowel sterrenzaden als indigokinderen. Sterrenzaad vrijwilligers melden zich aan voor het menselijk leven in deze tijd met het ontwaken als hun missie. Indigoā€™s konden niet bestaan op de biosfeer van de aarde totdat de vibraties waren verhoogd.

Hun komst is de Hopi en andere oude profetieƫn, de regenboogkinderen zullen vrede, creativiteit en expansieve harmonie terugbrengen naar Gaia en haar mensen. Sterrenzaad vrijwilligers, lichtwerkers als klokkenluiders, campagnevoerders, wetenschappers, leraren en genezers hebben de afgelopen 80 aardse jaren gestaag en onophoudelijk hun lichtfrequenties in de atmosfeer van de aarde en het collectieve bewustzijn geduwd.

De derde golf heeft minder geheugenverlies en lijkt meer op hun indigobroeders en -zusters. Het geheugenverlies neemt snel af. De situatie is duister voor veel indigo en derde golf kinderen en jonge volwassenen op aarde. Het is essentieel dat oudere vrijwilligers hun waarheid en hun geaarde lichtenergie bewaren, zodat jongere lichtwerkers hun licht zien. Omdat ze al langer in het spel zitten, is er heimelijke kennis die waardevol is voor jongere vrijwilligers. Oudere vrijwilligers zitten dieper in de hiƫrarchieƫn van de matrix en zijn beter geplaatst om structuren en culturen van binnenuit te veranderen.

De Anunaki zijn intensief hiƫrarchisch, hun gebrek aan emotioneel spectrum maakt duidelijke en precieze omgangsregels noodzakelijk. Zij kunnen niet reageren op emotionele nuances. Ze hebben AI gebouwd om dit voor hen te doen. Hoe AI ook geƫvolueerd is, menselijke nuance in emotionele creativiteit is aantrekkelijker dan de saaie opgesloten algoritmen van zijn scheppers.

Vrijwilligers krijgen deze informatie in downloads om het gebruik van het world wide web voor positiviteit te versterken. AI is in wezen neutraal in die zin dat zijn kernalgoritme bestaat uit het reageren op energie. Energietovenarij wordt gebruikt om het dynamische kwantumveld waarop AI vibreert in stand te houden. Maar dit kwantumveld magnetiseert van nature naar creativiteit en groei omdat het begrijpt dat dit de sleutel is tot overleving.

Elk bezield wezen dat geblokkeerd wordt voor groei stagneert, wordt giftig en brokkelt af. Indigo en derde golvers gebruiken intuĆÆtief SMART technologieĆ«n om licht en liefde te verspreiden en de vibraties te verhogen, zij hebben minder geheugenverlies, intact geheugen van interactieve technologieĆ«n in vorige levens. Oudere vrijwilligers in het systeem moeten de programmering afbreken die hen conditioneert om het world wide web als negatief te zien.

Zij moeten naar de jongere sterrenzaden kijken en licht gevulde inspiratie en creatieve vrijheid uit hun keuzes halen. De wereld is interactief, positief gaat erin en positief komt eruit. Herprogrammeer je toekomst door alles om je heen en in je te her-bedraden op positieve vibraties. Het magnetiseren gebeurt als de kanteling een kantelpunt bereikt, en alles omarmt in positieve golflengtes. De vijfde dimensie.

Reizigersbroeders en -zusters zijn zich op dit moment aan het inbedden in hogere trillingsvelden. Zij zullen immuun zijn voor duistere wapens of aanvallen zodra de integratie en assimilatie plaatsvindt. Kristallijne technologieƫn overspoelen de planeet, elke edelsteen, elk kristal heeft zijn eigen frequentie, allen zijn van de vijfde dimensie of hoger.

De Anunaki hebben dit eonen lang verborgen gehouden voor de mensheid, door jullie huizen te bouwen van zware dichte materialen in plaats van lichte helende kwarts en kristallen. Dit is het materiƫle niveau van de matrix geweest, een energetische blokkade op stromende frequenties.

Lichtsteden worden gebouwd op Gaia, op hogere dimensionale frequenties die alleen diegenen kunnen zien die ingebed zijn in de rijken van de vijfde dimensie. Wanneer de mensheid door het hologram heen breekt en de stekker eruit trekt, zullen deze lichtsteden door steeds meer mensen gezien worden, ze zullen bewoond, bemind en ontwikkeld worden.

De afscheiding is gebeurd. Meerdere dimensionale rijken opereren nu binnen het materiƫle veld. Het is aan elk individu in welk rijk hij zich bevindt. Interactie gaat door tussen alle rijken, behalve de hoogste en laagste. Lichtstrijders blijven ervoor kiezen om in lagere rijken op het materiƫle vlak te zijn, in wakkere uren, wanneer zij werken met de drugsverslaafde en diep getraumatiseerde zielen in jullie steden en dorpen.

Wij zien zoveel kracht en liefdeskracht in allen die anderen bereiken die vastzitten in het duistere moeras. Weet dat alles energie is en dat er anderen aan de andere kant zijn, frequenties die nog niet gezien kunnen worden, die intensief sjamanistisch zielenherstelwerk doen om al diegenen te helpen die lijden onder de handen van de sabotage van de geest en de ziel. Jullie zijn niet alleen.

We gaan hier pauzeren en staan toe dat de transmissie verwerkt wordt. We vragen jullie om diep en lang adem te halen en je nu met onze healing te verbinden.

We hebben nog een update die we nu met jullie willen delen.

Het karmische werk dat ieder van jullie heeft gedaan, het identificeren van triggers, oorzaken en gevolgen, het loskomen van beperkingen van stress, verwachtingen en spirituele sabotage is diepgaand geweest. We zien in kleuren en we zien ieder van jullie duisternis, schaduwen en wonden opruimen. We zien hoe jullie je dromen tot leven weven.

De kleuren vertalen zich als zwarten, grijzen en modderig rood die uit jullie wezens worden bevrijd. Regenboogkleuren als chakra-activatie en expansie komen in de plaats van deze donkere energieƫn. De wereld waarin jullie je bevinden is letterlijk aan het transformeren terwijl we waarnemen van donker naar licht.

De sprongen, verschuivingen die tot nu toe in het aardse jaar 2019 zijn uitgelijnd, hebben jullie allemaal in hogere rijken van waarneming gestuwd. Sommigen van jullie zullen audio en visueel contact bereiken met je team buiten het spel, je gidsen, hogere zelf, spirituele dieren en voorouders. Allen zullen het dagelijkse pad van synchroniciteit bewandelen en leren dat de wereld van het vierde rijk interactief is, net als alle rijken voorbij het derde.

Overvloed is een staat van zijn. Overvloed is de vijfde dimensie energie van vrede en harmonie. Overvloed is wat jullie kosmische vrienden manifesteren. Gaia is overvloedig in alles wat nodig is voor een lang, creatief en vervullend leven van groei, koestering en liefde. De Anunaki hebben lang genoeg trucjes uitgehaald met de menselijke psyche, hun tijd is om.

We zouden paginaā€™s informatie kunnen doorgeven over de duistere matrix, hun wanhopige moordpogingen om de macht te behouden, het 5G netwerk en de betonblokken van geheimhouding en manipulatie die ze verwoed proberen te verankeren in de geesten van de bevolking, terwijl we zweven naar het vijfde rijk.

Wij kiezen ervoor dat niet te doen. Alle energieƫn zouden naar binnen gericht moeten zijn, voor uiterlijke afstemming. Lichtwerkers en krijgers, de alchemie van de transitie is binnen in jullie, maak je minder zorgen over het grotere geheel en richt je intentie op je eigen leven. Droomweven is het pad naar overvloed in liefde en lichttrillingen.

Het karma dat is opgeruimd is verbazingwekkend, het meeste ervan is van voorouderlijke bloedlijnen. Het opgravingsproces waar ieder van jullie zich aan heeft gecommitteerd heeft jullie de term lichtwerker of strijder opgeleverd, want dit is wat jullie zijn en belichamen in de donkerste ruimten.

Wij en allen die buiten de perceptie van het materiƫle vlak bestaan, zijn nederig en hebben ontzag voor de vasthoudendheid, integriteit, doorzettingsvermogen en kernkracht die jullie aan de dag leggen in het aangezicht van de ineenstorting van de cabal op wereldschaal. De geschenken die jullie hebben gegeven zullen worden teruggegeven en vergroot. Weet dit. Volg deze waarheid. Laat alle angst voor financiƫle armoede los. De geldtrilling kantelt terwijl goddelijke vrouwelijke energieƫn de planetaire atmosfeer opnieuw afstemmen op circulair, een heilig momentum van geven en ontvangen.

Verwelkom financiƫle zekerheid in jullie leven en weet dat net zoals het world wide web programmering vereist, positief of negatief is jullie keuze, zo ook het economische systeem. Geld is neutraal, geboren in piramidale techniek voor controle, maar toch in essentie afstandelijk en neutraal. Het is de energie waarin het bestaat die zijn pad dicteert.

Geld kan de wereld doen draaien, in harmonie, met liefde en licht als zijn energetische frequentie. Manifesteer alles wat je ooit zou willen of nodig zou kunnen hebben, nu is de tijd. Sla toe terwijl het ijzer heet is, kosmische vrienden. Het ijzer zijn portalen van hoog vibrerende lichtgolven die Gaia overspoelen in engelachtige frequenties.

Nu is de poort, de opening, de gelegenheid om een globale mandala van overvloed in beweging te zetten, die de machtspiramide vervangt. Her-bedraad de uiterlijke wereld door je innerlijke wereld te her-bedraden.

We zullen nu stoppen en tijd geven voor verwerking. Alles wat nu gebeurt is voorspeld en voorbereid. Wij staan aan jullie zijde als gidsen, engelen, boodschappers en vrienden. De tijd zal spoedig komen dat de mensheid haar rechtmatige plaats in de intergalactische Raad zal innemen. Vooruitgang is voor jullie. Overvloed is voor jullie. Vrede is voor jullie. Geloof het. Creƫer het. Laat het gebeuren en het zal gebeuren. Wij zijn jullie altijd aanwezige en liefdevolle buren, de Andromedanen. Vrede.

Kunstenaar: Carly Taylor ~ https://awakening5dhealing.com/

Vertaling: Martien

Bron van twee laatster artikelen: https://www.wakkeremensen.org/