Dag lievelingen,

Hier ben ik weer na een hevige energetische shift die velen onder ons hebben ervaren.  Het stormt nog en we worden uitgedaagd om onze horizonten te verruimen en vervolgens de nodige menselijke stappen te zetten die de stem van jouw ziel stilletjes influistert.  Ik stel mij dan altijd vraag: “Wat is het ergste wat jou kan overkomen als je effectief doet waar jouw hartje zo van gaat lachen?”  Het antwoord is niks bijzonders.   Wel dan, wat houdt je dan nog tegen?  Angst voor het onbekende? Angst voor “avontuur”?  Ja avontuur, dat wil ik wel.  Haha!  Je kan niet het licht dat al eeuwenlang in jou zit, blijven negeren want dat licht is er om te stralen, stralen als de felle zon zodat je het gevoel hebt dat je opnieuw wordt geboren naar jouw oorspronkelijke staat van “zijn”.  De prachtige jij die jij altijd al bent geweest maar waar je je nu van bewust bent geworden.

De blogsong van vandaag klinkt magisch en je wilt het iedere keer opnieuw horen.  Prachtige natuurvideo van moeder aarde en haar bewoners.  Bij het zien van de video krijg je het gevoel dat wij een onderdeel zijn van het grotere geheel.  Ieder van ons en dat de prachtige dieren onze broeders zijn.  Wij zijn allemaal één, allemaal verbonden met elkaar via onze harten vibrerend op de frequentie van liefde en heel veel licht.   Ik heb zo’n groot verlangen om onze aarde in al haar pracht te gaan bekijken dus een wereldreis staat hoog genoteerd op mijn dromenlijstje.

Onderstaande tekst heb ik gevonden bij de commentaren van deze video.

“Whatever you are physically…male or female, strong or weak, ill or healthy–all those things matter less than what your heart contains. If you have the soul of a warrior, you are a warrior. All those other things, they are the glass that contains the lamp, but you are the light inside.” ― Cassandra Clare

Er komen nog een aantal geschreven blogs aan.  Er zijn al verscheidene mensen die tegen me gezegd hebben dat ik goed kan schrijven en ik voel ook dat mijn lichaam schreeuwt om die creatieve energieën los te laten op de wereld en dat is niet alleen schrijven.  Dat uitstelgedrag, perfectionisme, angst voor afwijzing enz. zal ik maar eens wegvegen uit mijn systeem en mijn leven gaan afstellen op het nieuwetijdsdenken.   Gedachten zijn krachten.  Visualiseren, dankbaarheid, positieve energie, lichte voeding, veel water drinken, veel bewust wandelen (mediteren) en leven in het hier en nu, zijn zaken die ik toepas.  Focus op alleen dat en mijn leven zal fenomenaal transformeren naar het leven van mijn dromen.

Ieder van ons heeft een belangrijke missie hier op aarde, laat los wat niet meer bij jou hoort en leer ontvangen wat jij verdiend hebt.  Als natuurlijke gevers hebben wij het moeilijk om te ontvangen.  Er overkomen mij voortdurend zegeningen waarvoor ik enorm dankbaar ben en ik sta nog altijd te kijken dat ik er nog altijd sta na alles wat ik heb doorstaan.  Mijn gebeden zijn verhoord kwestie mensen op mijn pad te sturen die op dezelfde energetische frequentie zitten als ik want gisteren heb ik van 14u tot 18u30 non stop gepraat met Cindy, een heel lieve dame die ik op facebook heb leren kennen.   Zij heeft tegen mij gezegd dat ze het heel straf vindt dat ik zonder enige ondersteuning en liefde alles heb doorstaan waar ik doorheen geworsteld ben in mijn leven waarop de tranen over mijn wangen rolde…. Zij heeft me op die korte tijd zoveel liefde getoond en empathie, kortom op een positieve manier mij laten zien wie ik ben waarvoor ik haar enorm dankbaar ben.   Ik straal nog steeds optimisme uit en kracht.  Voor hetzelfde geld zat ik in een hoekje diep weg verstopt bang voor de boze buitenwereld.

Op zielenniveau heb ik voor dit leven gekozen en al de mensen die mijn pad hebben gekruist, zijn in de andere sferen mijn familie en hebben me deze ervaringen, ook al waren sommige heel heftig, gegeven om van te leren zodat ik nu anderen kan leren hetzelfde te doen en spreek ik vanuit levenservaring.  Iets waar de materiële wereld nog geen weet van wilt krijgen want hier hangt alles samen met diploma’s, certificaten en onderscheidingen en zonder dat willen ze niet de moeite doen om verder te kijken dan hun neus lang is.

Een hele tekst voor deze blog, teken dat ik inderdaad meer moet gaan schrijven.

Een heel fijne dag lieve mensen en lach zoveel mogelijk, ook tegen onbekenden.  Maak het verschil, ook met dit eenvoudige maar liefdevolle gebaar.

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

_____________________________________

Engelen boodschap video 1  ~ duurtijd 9:27

927; Blijf in jezelf en je dromen geloven. Dit geloof geeft je de energie en de manifesteer kracht voor je goddelijke levensdoel.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 789

789; Je bent op de goede weg naar je goddelijke levensdoel. Jij en je levenstaak worden financieel ondersteund door de liefde van de hemel.