Dag lievelingen,

Een maand geleden ongeveer kreeg ik plots een sms-je van Pieter die geïnspireerd werd via mijn gratis knuffels blogs en zich afvroeg of dat ook iets voor hem zou zijn waarop ik hem prompt voorstelde om deze zomer nog af te spreken omdat ik toch van zin was om die magie nog eens te voelen maar altijd maar had uitgesteld omdat ik eerlijk gezegd geen zin had om dat weer alleen te doen wat toch heel veel moed vraagt.   Dus 10 augustus, gisteren, werd vastgelegd op de Meir te Antwerpen.   Pieter is een prachtige introverte ziel die me zei dat ik hem zeker kon helpen hem uit zijn comfortzone te trekken.

Met Katia, eveneens een mooie authentieke ziel,  had ik al een tijdje een facebook connectie en toen zij reageerde op een post van mij en vermeldde dat ze dat toch moedig vond van mij die gratis knuffels, stelde ik eveneens ook aan haar voor om gezellig mee te gaan waarop ze na een beetje twijfelen toch instemde om die stap te zetten.  Het zou ook voor haar een overwinning zijn om haar angsten te overwinnen.  Nu had ik er niet meer bij stilgestaan, toen ik mijn facebook profiel begin augustus, definitief verwijderde, dat ik haar nog een berichtje op messenger had moeten nalaten in verband met onze afspraak.  Toch dacht ik bij mezelf dat,  als zij erbij moet zijn, dat zeker zal gebeuren en het Universum ervoor zorgt dat ze aan mijn contactgegevens komt.   En inderdaad vrijdag namiddag kreeg ik plots een telefoontje van haar om de details te bespreken voor onze gratis knuffels missie.  Met Pieter had ze op facebook ook een connectie en via hem heeft ze mijn nummer gevraagd en zo geschiedde.  Wat moet zijn, zal altijd plaatsvinden.  Dankbaar! 🙂

Wat ik ook heb ervaren sinds mijn digitale detox actie, is dat mensen dachten dat ik hun had geblokt en daar aanvallend of angstig op reageerde gezien de afwijzing die ze voelden maar die niet strookte met de realiteit.  Zo zie je maar hoe een vergiftigd geschenk social media zijn en hoeveel miscommunicatie erop zit.  Ik heb er rustig en liefdevol op gereageerd en hun een spiegel voorgehouden waarop ze zich ook excuseerden.   Daarom heb ik er in mijn vorige blog een mededeling in gezet die de waarom expliqueerde van deze actie zodat mensen toch de reden weten al moet ik mij totaal niet verantwoorden voor deze fake wereld.  Via deze blog blijf ik toch nog online en degene die oprechte interesse hebben in wat ik schrijf, zullen mij wel lezen omdat ze dat zelf ook willen en niet omdat ze toevallig al scrollend mijn post gespot hebben op de social media kanalen.  Dit gezegd zijnde sluit ik dit nu af en ga ik liever over tot de orde van de dag en dat is de ervaring die ons gisteren ten deel viel, namelijk een mega positieve boost mogen ontvangen van ontelbare mensen die het signaal opvingen van de liefde die wij wilden verspreiden.

Voor mezelf had ik totaal geen schrik meer en zat ik op hete kolen toen we in het station vertrokken richting de Meir. Heel veel ZIN dus om eraan te beginnen haha.  Normaliter toen ik alleen ging, wandelende ik met mijn bordje en ging ik niet ergens staan omdat dat echt wel ongemakkelijk aanvoelde maar nu in groep, zijn we op een paar plaatsen gaan staan en de mensen komen vanzelf naar jou toe.  Hetzij met een aanloop, met een lach of met open armen.  Zalig gevoel!  Mensen en kinderen die naar jou toe komen “gelopen” voor een knuffel.  Ik heb er geen woorden voor. Dat doet oprecht deugd!  Echt alle mensen, uit alle rangen,  standen en leeftijden.  Van piepkleine schattige kinderen, lieve pubers, stoere jongeren, deftige volwassenen tot lollige ouderen.  Ze nemen een foto, filmen, willen een groepsknuffel dus ze pakken ons allemaal zo zeiden ze dat haha.

Toevallig was het gisteren ook Gay Pride in Antwerpen met al die regenboogkleuren.  I love it!  Van deze enthousiaste lieve mensen hebben we ook mega veel knuffels mogen ontvangen.   Sommigen dachten dat wij daar ook deel van uitmaakten want ik droeg een roze t-shirt en de boodschap die deze Pride uitdraagt is ook universele eenheid en liefde voor elkaar.  Mensen vroegen ons waar de Pride plaatsvond en fluisterden Happy Pride toen we hun knuffelden vandaar ons gevoel.  Onderweg toen we van plaats wisselden kwamen we onze collega’s free hugs gay people tegen die we knuffelden en een fijne dag wensten!

Wat mensen dan ook vragen is waarom we dat doen?  We doen dat vanuit ons hart, vanuit ons verlangen om “echte” verbinding te voelen met mensen.  Met de warmte die daaruit voortvloeit voel je dat er maar één authentieke energie bestaat en dat is de kracht van LIEFDE.   We doen dat omdat we elkaar mogen aanraken, elkaar in de ogen kijken, lachen en op een natuurlijke manier communiceren.  We kregen ook de opmerking dat mensen het beu zijn,  die beeldscherm gapende massa die ons straatbeeld en cultuur overheerst.  Dit moet veranderen voorgoed.

We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen.  TOP initiatief!  Goed bezig!  Dit moet er meer komen in de wereld en ga zo maar door.   Mensen die vertelden dat ze die knuffel nu echt nodig hadden en dankbaar waren.

Vooral veel lachende blije mensen en daar moet onze wereld weer verzadigd van zijn!

Waar mijn hartje gisteren ook van ging lachen waren de stralende gezichten van Katia & Pieter. Zij hebben gisteren buiten hun grenzen getreden en deze mooie actie verwezenlijkt en dat heeft hun een stevige dosis zelfvertrouwen en positieve energie gegeven waardoor ze toekomstgericht dit zeker zullen herhalen.  Dat doet mij enorm deugd!

Hoe meer liefde we verspreiden, hoe meer deze wereld wordt verlicht met onze gezamenlijke krachten.

Ik ben mega trots op hun beiden, ze hebben dat keigoed gedaan!  Ze zijn me beiden dankbaar voor de dag van gisteren en ik heb dat met heel veel liefde gedaan! 😊💖

Indien er nog mensen geprikkeld zijn en graag hetzelfde magische gevoel willen ervaren na het lezen van deze blog, aarzel niet om me te contacteren op het nummer 0472/ 62 19 65.  Wees van harte welkom!

Heel veel liefs,

Inge xxx