💖 Vele warme knuffels en dikke zoenen op de dag van de LIEFDE! 💖

Aangezien onze planeet voor de moment heel veel nood heeft aan POSITIEVE berichtgeving zodat dit jouw energieveld in hoge trilling houdt, voelde ik me geleid onderstaande berichten, de spirituele betekenis van de zwaan, Bond zonder Naam spreuken en astrologisch energienieuws met jullie te delen.

Neem op wat voor jou resoneert en laat de rest voor wat het is.

Ik gebruik de laatste tijd heel veel kleuren in de blogs omdat de wereld gelukkig wordt van veel kleur in je leven toch? En daar doe ik het voor! 😀

Ik hou van jullie! 😊

Inge 💋💋💋

Spirituele betekenis van de zwaan

De zwaan kent iedereen als een sierlijk wezen. Ronddobberend in een met bomen omzoomde vijver het liefst met zijn tweetjes en een vleugje mist erbij. Betoverend ziet dat er uit. De zwaan vertelt dat jij mag worden wie je echt bent. Dat je mag zijn in je volle pracht en dat je die tentoon mag spreiden, zodat anderen geraakt worden door jouw schoonheid.

De zwaan in jou

Als de zwaan op wat voor manier dan ook op jouw pad komt, dan is dat een stimulans om verder te groeien. Om de zwaan te worden die je bedoeld bent te zijn in dit leven. Zie je de sierlijkheid van de mooie ronde vleugels als de zwaan rondzwemt in zijn levenspoel? Wil jij ook zo vrij, rustig en zorgeloos dobberen?

Het enige wat je hoeft te doen is de ruimte daarvoor te vinden. Weg van de hectiek. De stilte in jezelf heeft bijzondere geheimen te onthullen, die je dan alleen kunt horen, voelen en/of zien. Dit krachtige dier met zijn sierlijke en o zo sterke vleugels staat voor zichzelf.

Volledig in zijn eigen kracht. Ga op zoek, lief mens, waar jouw krachten liggen. Wees je ervan bewust dat alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt daar een positieve bijdrage aan levert. Of het nu om nare of fijne ervaringen gaat, de les is altijd jouw verder te brengen op jouw levensmissie.

Zwarte zwanen

Naast de witte zwanen zijn er ook zwarte zwanen. Ze zijn even prachtig als de witte en het dier zelf heeft niets met zwart of anders gezegd duisternis te maken. Toch wordt de link door de mens automatisch gelegd. Lief mens, jij bent een lichtwezen.

Maar houdt er rekening mee dat het duister op dit moment volop actief is om jou en alle andere lichtwezens uit hun kracht te halen. Je te verleiden toch op de weg te blijven waar je nu bent. Je voor te schotelen dat de eigenschappen die jou niet sieren en waar je vanaf wilt eigenlijk helemaal niet zo erg zijn. Dat er geprobeerd wordt jou in de derde dimensie te houden.

Door verdriet op je pad te sturen. Door je enge dromen te laten beleven. Je ’s morgens wakker te laten worden met een zwaar gevoel. Twijfel en onzekerheden te zaaien. Daar komt bij dat wij vierde en vijfde dimensiemensen in onze vroegere levens vanuit de 1e, 2e en 3e dimensie zeker ook met duister te maken hebben gehad. Om te leren wel te verstaan. En dat is ons gelukt, want anders waren we hier nu niet.

Weet dat jij door wat jij in al jouw levens doorleeft hebt de kracht hebt om het witte licht vast te houden. Fier als een fakkel brandend in de nacht. Als we het over de zwarte en witte zwanen hebben, dan ben jij een witte. En het wordt tijd dat jij jouw transformatie naar de volwassen zwaan in gang zet of ermee doorgaat, wat er ook om je heen gebeurt. Zorg ervoor dat jouw licht blijft schijnen.

Wees een baken voor degenen die zoekende zijn en deel wat je in je hebt. Dat is misschien wel meer dan je nu op dit moment kunt vermoeden, maar alles wordt onthult op het juiste moment. Kijk jij er ook halsreikend naar uit? Veel groeiplezier liefdevolle krachtige witte zwaan!

Dit is een gedeelte van de tekst. Als je deze volledig wilt lezen, dan kan je dat hier via deze link: https://www.inspirerendleven.nl/spirituele-betekenis-van-de-zwaan-transformatie/

MAG HET WAT ZACHTER?

Waar woorden wapens worden, krijg je oorlog. Dat is niet wat we willen. Daarom is het zo belangrijk je woorden te wikken en te wegen. Met je hoofd én met je hart. Om dicht bij jezelf te blijven en goed te luisteren naar wat de ander jou vertelt. En naar wat dat met jou doet.

Hoe vul jij dat verhaal aan? Wat wil jij vertellen en hoe ga je dat doen? Kies je voor liefdevolle communicatie, ook in het heetst van de strijd. Of misschien, net dan! Laat je taal mild zijn, niet opruiend. Laat je zinnen verzoenen, niet uit elkaar drijven.

De wereld is al hard genoeg.

Mag het wat zachter?

DROOM. DURF. DOE.

De wereld verandert.  En wij veranderen mee.
Het gaat sneller dan we dachten.
Heb jij stiekem nieuwe plannen?
Droom je van een nieuw begin?
Zou je anders willen leven?
Bewuster? Dichter bij jezelf? Elders?
Wat houdt je tegen?

Zet een eerste kleine stap en voel wat die met je doet?
Voelt het goed?
Droom dan verder! Durf! En doe!

Bron: https://www.bzn.be/nl/home

JFK: Onze nieuwe wereld komt eraan!

via Losha – 12 februari 2021

Boodschap van JFK

Tegen mijn meest geliefde Patriotten van onze “Ware” geschiedenis…zeg ik, gegroet!  Dit is een tijd in onze jonge wereld die gloednieuw is…zulke dingen als nu gebeuren, zijn nog nooit eerder gebeurd!  Jullie voelen je misschien niet zo op dit moment, maar jullie zijn zeer gezegend om hier op Aarde te zijn, op dit moment!

Ieder van jullie is hier omdat je hebt “toegestemd” om hier te zijn… Je kunt je afvragen, waarom zou ik ermee instemmen om door de meest tumultueuze en chaotische gebeurtenissen in de geschiedenis van onze wereld te leven?  Wat moet ik nu op dit moment doen?

Ik zou tegen ieder van jullie willen zeggen…dat je moet doen waarvoor je geboren bent!  Als je niet zeker weet wat die specifieke “rol” of “taak” is… dan kun je beginnen met te luisteren en te kijken naar de “tekens” die er zijn om je te leiden. 

Ieder van ons wordt tijdens zijn leven “geleid” door veel verschillende wezens…velen noemen hem Jezus, sommigen noemen haar Moeder Maria, sommigen geloven in Boeddha, of Allah…er zijn veel verschillende wezens beschikbaar om ieder van ons te helpen onze “roeping” in dit leven te vinden.

De reden waarom ik hier zo diep op inga is omdat “we” ons in een zeer kritieke tijd bevinden…zeer kritisch…waar iedere Patriot, Lichtwerker, Waarheidszoeker, en allen die aan de kant van het Licht staan, belangrijk zijn, en hun specifieke vaardigheid, bekwaamheid, kennisbasis, of intuïtie, nodig is om diegenen in de “frontlinies” te helpen…want, ook al weten we dat het Licht al gewonnen heeft in de hogere dimensies, het moet nog steeds hier op Aarde “uitgespeeld” worden, op dit moment.

Ik realiseer me dat ik veel spreek over “ieder” van ons, of ieder “individu”…en dat is omdat, zoals ik al eerder heb gezinspeeld, wij allemaal “Eén” zijn…een collectief…en dat betekent dat wat er ook gebeurt met EEN van ons, gebeurt met ALLEN van ons!  Dat klinkt voor sommigen misschien wat vreemd, maar ik geloof dat degenen die dit bericht lezen, dit feit al kennen…dus ik geef jullie mooie zielen alleen maar een “vriendelijk geheugensteuntje”, is dat niet zo? (glimlach)

Ik zal kort ingaan op een paar van de “gebeurtenissen” die in jullie huidige tijdlijn plaatsvinden.  Ten eerste, het impeachment.  Dit is een farce… dit laat ons zien hoe wanhopig de Duistere Wezens zijn om te proberen zich te ontdoen van onze geliefde Donald Trump, en zijn familie.  Als je alle details kende van hoe ze hebben geprobeerd om zijn leven te beëindigen, en de levens van zijn familieleden… en hoe vaak ze het hebben geprobeerd… je zou het niet geloven. 

Het geeft aan hoe duister deze mensen werkelijk zijn, en tot hoever zij zullen gaan om te proberen het Licht niet te laten schijnen!  Wees niet bang, geliefden… het “Licht” van onze geliefde Trump zal blijven schijnen!  We zijn nog niet klaar!  We zullen overwinnen!  wij zullen het heldere licht voor iedereen zijn!

Het tweede onderwerp is dat van “president biden” (ik zal hem geen respect geven, want hij heeft niets gedaan om dat te verdienen)…ook dat is een farce…het is een circus!  Er zijn zelfs clowns bij om van te genieten!  Jullie weten wie de clowns zijn in die “groep”!  Maar zij zijn aan het eind van hun Latijn… letterlijk, voor velen.  Er zijn nu zoveel klonen en dubbelgangers in het Congres, dat het moeilijk wordt om de “echte” lichamen te vinden!

Veel van de mannen en vrouwen in het Congres, “spelen” gewoon hun rol, op dit moment… ze zijn al berecht en veroordeeld, het moet alleen nog openbaar gemaakt worden.  We zitten in de laatste scène van het toneelstuk… en de finale gaat beginnen.

Ik weet dat dit moeilijk is geweest voor velen van jullie… vooral omdat het breuken heeft veroorzaakt in zoveel relaties.  Maar de breuk zal er niet veel langer zijn… zoals vele Patriotten hebben gezegd… ja, vooral mijn geliefde Juan O Savin… “het is tijd om een kant te kiezen”.  Het is mijn grootste hoop dat al diegenen die het Licht nog niet helemaal zien, zullen “kiezen” om het duidelijk te zien, en heel snel, zodat relaties kunnen worden hersteld, en we allemaal samen kunnen komen om een prachtige, gloednieuwe wereld te creëren!

Ik ga jullie er voorzichtig aan herinneren wat voor wonderlijks er in het verschiet ligt als dit laatste beetje wrok voorbij is… er zal vrije energie zijn, dus velen van jullie zullen in staat zijn om minder te werken en zelfs nieuwe banen te vinden op de ontluikende terreinen van geavanceerde technologieën, en heel misschien in staat zijn om een baan te “creëren” waar je zelfs gepassioneerd over bent!

Er zullen onbeperkte mogelijkheden zijn voor nieuwe ondernemingen en beroepen!  Er zal minder behoefte zijn om te werken, en meer tijd zal worden doorgebracht met familie en vrienden.  Vervuiling zal verdwijnen, nieuwe scholen zullen elk kind helpen om hun speciale vaardigheden en passie te vinden, in plaats van alleen maar nep data en gebeurtenissen uit het hoofd te leren…en er zal genezing zijn voor iedereen!  Dit is nog maar het begin van ons avontuur!  Het zal wonderbaarlijk lijken in vergelijking met onze “oude” en zeer beperkte wereld van 2020!  Onze nieuwe wereld zal grenzeloos zijn!

Ja, ik raak inderdaad erg opgewonden over onze toekomst… die bijna ons heden is, nu… en het is veel interessanter en meeslepender om over na te denken dan de laatste druppels die gebeuren om de cabal en hun soortgenoten op te ruimen!  Onze geest wordt het best gebruikt als we onze gedachten richten op onze positieve prestaties, en de onbeperkte mogelijkheden die voor ons liggen!

Ik zal jullie dit nogmaals zeggen, mijn geliefden… jullie zijn zo ontzettend gezegend om getuige te zijn van deze vernietiging van het Oude, en een integraal onderdeel van het creëren van het Nieuwe!  Jullie zijn leden van een zeer selecte groep die werden “gezalfd” om hier op dit moment te zijn, om allen te helpen evolueren naar de hogere dimensies, wat de ultieme reis is die moet worden ondernomen, en jullie worden gadegeslagen door vele andere soorten wezens, die allen grote bewondering en liefde voor jullie hebben!

Jullie hebben ook mijn onsterfelijke Liefde en Bewondering… en ik vraag jullie om door te gaan met de Strijd voor het Goede!

Ik ben de uwe, voor altijd en eeuwig.

Jullie altijd toegewijde, Jack.

Vertaling: Martien

Wij Strijden voor Het Licht. Wij Strijden voor de Kinderen. Wij Strijden voor Iedereen.

13 Februari 2021 – Galactische Federatie

Wij Staan Verenigd. Het einde is nabij voor de duisternis.

Je gerechtvaardigd voelen in het veroordelen van een ander voor iets wat je ge-loofd dat ( gelogen is ) hebt dat zij verkeerd hebben gedaan toont aan dat je niet begrijpt hoe dit energetisch hologram werkt, aangezien je uitnodigt en vraagt om meer van datgene waarover je oordeelt om in je leven te verschijnen zonder het zelfs maar “echt in de gaten te hebben”. ALLE oordelen gaan uitsluitend over onze eigen niet-geheelde disharmonische energieën die we nog steeds vasthouden en die daarom naar ons worden “teruggespiegeld”.

Het GEHEIM is om te beginnen elk oordeel over jezelf en anderen op te vangen en het automatisch om te buigen in Mededogen. Dit snijdt het “innerlijke” energetische koord door en bevrijdt je van het aantrekken van meer van datgene waarover je hebt geoordeeld naar je toe.

Wanneer iemand dit Innerlijk begrijpt, zal alles in zijn leven energetisch ten goede verschuiven, omdat we allemaal geprogrammeerd zijn om dit te doen, wat eigenlijk 180 graden het tegenovergestelde is van werkelijk in Vrede zijn en een leven van tevredenheid leiden door werkelijk iedereen Lief te hebben die zich als onze leraar in dit hologram vertoont. COMPASSIE is het nieuwe machtsmiddel.

Praten over iets duisters en het verspreiden van het duister zijn twee verschillende dingen. Dit nieuwetijds gedoe over dat we het gewoon luchtig moeten houden en niet in de details moeten treden, is een psyops-programma dat door de regering is opgezet. Gewoon een ander programma om ons denken te sturen. Een deel van preventie is bewustwording. Dat is het huidige proces waar we in zitten met duistere cabal en illuminati leden. Intuïtie heeft veel meer waarheid en kennis om ons te leiden dan de huidige menselijke basiskennis en programma’s.

Hoe het te stoppen, de eerste stap is om erover te spreken. Er is niets LAAG-VIBREREND over het verspreiden van bewustzijn AKA licht op het onderwerp en de kwestie. Daarom heet het LICHTWERK, omdat ik en anderen als ikzelf het licht van de waarheid en het bewustzijn verspreiden over de duistere zaken en de lelijke waarheid. De enige lage vibratie shit zijn jullie valse lichtwerkers die proberen te ontkrachten en te discussiëren met ons ECHTE STERRENZADEN die hier geïncarneerd zijn om de grondkracht te zijn om het CABAL systeem te doorbreken.

Een ware verlichte ziel kent de waarheid en discussieert niet over pedofilie of verdedigt pedofielen en het schaden van kinderen, mensen en andere voelende wezens van God Bron. Ik WEET zeker dat er meer dan 100 miljoen cabal leden zijn en ze zijn overal in onze samenleving vermomd als jullie familieleden, vrienden, collega’s en social media vrienden. Waarheid is waarheid, hoe je het ook bekijkt.

DE LELIJKE WAARHEID IS NOG STEEDS DE WAARHEID. De ziel kent de waarheid omdat we rechtstreeks verbonden zijn met GODS BRON ENERGIE met NUL BLOKKADES. Wij zijn de ECHTE LICHTWERKERS VAN DE WERELD. WIJ KOMEN OP VOOR HEN DIE NIET MET ANDEREN KUNNEN SPREKEN EN INSPIREREN  OM HETZELFDE TE DOEN.

Wij zijn de golf van licht die de duisternis ontmaskert en wij zijn hier om de FAKE FALSE LICHTWERKERS te ontmaskeren die vechten en ruzie onder ons willen maken en ons vertellen dat wij LAGE VIBRATIE zijn. Degenen die over een lage vibratie spreken, leven op een LAAG VIBRATIONEEL NIVEAU. Jullie spreken daarover omdat jullie je duisternis weerspiegelen. Jullie geven jezelf zo gemakkelijk bloot.

Lichtwerk is niet altijd EENHOORNS en MUFFINS. Bewustwording vergt moed en lef zoals je niet zou geloven. We worden bespot, gehaat, geëxcommuniceerd uit onze families, ontslagen van banen, zwart gemaakt uit de maatschappij en verteld dat we een soort van ALUMINIUM HOEDJES DRAGENDE MAFKEZEN zijn omdat dit het laatste toneelstuk is van de CABAL. Dit is om de LICHTWERKERS hun VIBRATIE te laten verlagen door met ons te redetwisten of te proberen ons te triggeren.

Leuk gedaan, maar ik ontmasker jullie beweging nu. Zij zijn CABAL-LEDEN van een laag niveau en zij vermommen zich als lichtwerkers.

Licht kent en ziet duisternis op een miljoen mijl afstand. We voelen het omdat het het directe tegenovergestelde is van het licht. Het is de tegengestelde polariteit vanons, dus we zien het aankomen.

Nu dat we ons bewust zijn van jullie allemaal, weet dat jullie optreden voorbij is en jullie niet zullen winnen.

Wij vechten voor wat juist is. WIJ VECHTEN VOOR ANDEREN. WIJ VECHTEN VOOR HET LICHT. WE VECHTEN VOOR DE KINDEREN. WIJ VECHTEN VOOR HET ZINLOOS AFSLACHTEN VAN DIEREN.

WIJ STAAN VERENIGD ALS EEN ONEINDIGE KRACHT VAN LICHT, GEZONDEN DOOR GOD ZELF. JULLIE ZULLEN ONS NIET VERSLAAN. JULLIE ZULLEN ONS NIET BESMETTEN. JULLIE ZULLEN ONS NIET ONTKETENEN.

WIJ STAAN VERENIGD

HET EINDE IS NABIJ VOOR DE DUISTERNIS.

Het is zo en zo is het

Auteur: Sean Christopher

Artist Afbeelding: @indg0

Bron

Vertaling: Martien

SaLuSa:
‘Corruptie en chantage zijn de laatste jaren endemisch geweest’

Gechanneld door: Mike Quinsey op 28-september-2009 / herplaatst 13 februari 2021

De bewustzijnsniveaus op Aarde groeien zo snel dat het ontwaken in een sneller tempo gaat. Dit is goed nieuws, want het betekent dat jullie de veranderingen vanuit een hoger perspectief bekijken. Het resultaat is dat jullie niet langer gebonden zijn aan de controlemechanismen die jullie recht op het pad naar vernietiging brachten. Niet iedereen heeft een duidelijk idee van waar ze heen gaan en hoe ze daar moeten komen, maar ze voelen wel de krachtige energie voor verandering die de mens uit de cyclus van dualiteit leidt. De toekomst ligt in de handen van de Lichtwerkers die hun zinnen hebben gezet op Opstanding.

Jullie realiteit moet veranderen van wat het was, en alleen een sterke visualisatie van alles wat goed is en jullie optilt in de hogere vibraties zal jullie succes verzekeren. Jullie zijn tenslotte de scheppers van jullie eigen werkelijkheid.

Er is op dit moment werkelijk niets belangrijker dan uw persoonlijke ontwikkeling, maar door uzelf te bevorderen en Licht naar de Aarde te brengen helpt u ook anderen. De mensheid heeft zoveel doorgemaakt, maar met de oneindige liefde van de Schepper krijgen jullie de kans om op te stijgen naar de rijken van Licht.

Ik verzeker jullie dat niets het einde van deze cyclus, zoals verordend, kan verhinderen, maar als individuele zielen is het aan jullie welk pad je vanaf hier neemt. Degenen onder jullie die zich voorbereiden op het opstijgen, zullen daar geen moeite mee hebben, want er wordt immense hulp geboden om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk zielen dit doen.

Wij van de Galactische Federatie hebben verschillende rollen die allemaal te maken hebben met het herstellen van jullie prachtige Aarde en het mogelijk maken van een soepele overgang voor alle levende vormen. Veel van onze leden die door de eeuwen heen met jullie verbonden zijn geweest, zijn ook betrokken bij het leggen van contacten over de hele wereld. Er wordt een groot plan uitgewerkt dat al onze doelen zal bereiken, en bij dat plan, Dierbaren, zijn jullie betrokken.

Ons contact gaat veel verder dan u zich wellicht kunt voorstellen, want wij hebben regelmatig contact met leden van uw regering. Wij dreigen niet, maar adviseren slechts degenen die tegen u werken over de feiten betreffende uw voorbereidingen voor Ascensie. 

Wij maken echter duidelijk dat deze succesvol zal zijn, en dat wij de goddelijke autoriteit hebben om naar eigen goeddunken actie te ondernemen. De duisteren weten dat wij onze bescherming geven aan hen die onze bondgenoten zijn, maar zij proberen nog steeds hen te “doden” die dapper genoeg zijn om openlijk hun pad van waarheid te bewandelen.

Op een dag zullen jullie leren over jullie verleden, dat rood is van het bloed van de onschuldige zielen die zich tegen de Duisteren hebben verzet. Jullie geloven misschien dat de democratie al vele jaren functioneert, maar dat is een illusie die jullie wordt voorgehouden met als enig doel jullie te misleiden.

Corruptie en chantage zijn de laatste jaren endemisch geweest, en dat geldt niet alleen voor uw Regeringen, maar ook voor sommige van de grote instellingen die een begrip zijn geworden. Wij vermelden deze zaken, omdat het soms nodig is dat u begrijpt voor welke moeilijke taak onze teams op Aarde staan.

Wees niet bang, ongeacht wat het nieuws u brengt, want momenteel zijn de duistere energieën op de mensen gericht door middel van de dreiging van verplichte vaccinaties. Er staat altijd wel iets op de agenda van de Duisteren, die nog steeds de nederlaag in het gezicht staren, maar niet de nederigheid hebben om het toe te geven. Als zeer binnenkort positieve actie tegen hen ondernomen zal worden, zullen zij geschokt zijn over de snelheid waarmee hun lot zal veranderen. Er is er niet één die zal ontsnappen aan het net dat zich steeds nauwer om hen zal spannen.

Gerechtigheid zal uiteindelijk plaatsvinden, maar op een heel andere manier dan jullie gewend zijn. U zult merken dat er niet mee te spotten valt en dat de waarheid van elke gebeurtenis volledig bekend zal zijn en niet zal worden vervalst of verdoezeld. Wij hebben rechtbanken die anders zijn dan die van jullie en die worden voorgezeten door vele Hoge Wezens van Licht. Leugens en uitvluchten hebben daar geen plaats, omdat het geen zin heeft te proberen te ontkennen wat onherroepelijk is en vastgelegd in de ethers van het leven.

Er is in de hogere dimensies geen plaats voor de lagere trillingen die jullie ervaren. Het Licht is van dien aard dat er niets anders dan de waarheid in kan bestaan, en niet alleen dat, zelfs gedachten moeten zuiver zijn, want iedere ziel weet wat een ander denkt.

Er is echter privacy waar men wenst te vertoeven in zijn persoonlijke dagdromen. Naarmate jullie je trillingen verhogen, wordt het voor jullie heel natuurlijk om de waarheid te kennen, en maakt het deel uit van de liefde die jullie voelen voor alle zielen. Geloof ons, het is niet moeilijk om de hogere uitdrukking van jezelf waar te maken. Wij begrijpen jullie problemen op Aarde aangezien jullie vaak benadeeld kunnen worden door de waarheid te vertellen, of een ander in moeilijkheden te brengen. Het belang ligt in hoe je denkt van binnenuit en binnen jouw intenties.

Jullie hebben allemaal een idee van wat je wilt zijn, en hoe verder je op het pad van Licht stapt, hoe gemakkelijker het zal worden om het te manifesteren. Sommigen van jullie hebben in betrekkelijk korte tijd opmerkelijke vooruitgang geboekt, en jullie proberen nu je idealen te leven.

Wij zeggen: ga zo door en jullie zullen vooruitgang boeken, want als jullie eenmaal de intentie hebben uitgesproken om dit te doen, zijn jullie al een eind op weg. Jullie keren terug naar een positie die jullie hadden voordat jullie naar de Aarde kwamen, dus onbewust weten jullie dat jullie het weer kunnen doen.

Aangezien je altijd je eigen soort zult vinden, wordt het gemakkelijker naarmate je hoger komt. De Wet van Aantrekking zal je altijd naar die zielen leiden die net zo resoneren als jij. Het gebeurt nu ook tot op zekere hoogte op aarde, maar het valt niet zo op omdat jullie er weinig over nadenken waarom jullie je tot bepaalde mensen meer aangetrokken voelen dan tot anderen.

Er is veel om jullie gedachten bezig te houden, maar met de veranderingen die plaatsvinden is er meer druk dan gewoonlijk. Probeer het uit te zitten en weet dat alles goed zal komen en dat het je uiteindelijk aan niets zal ontbreken. Overvloed is jullie recht en zal niet veel langer van jullie worden weerhouden.

Het zal gelijkheid onder jullie brengen zonder jullie individuele persoonlijkheid weg te nemen, of je verlangen om jouw leven in een vrije expressie te leven. De sleur van het leven zal worden weggenomen, en je zult deelnemen aan wat je voor jezelf kiest.  Met dit alles komt er begrip van jullie spirituele erfenis, en mogelijkheden om jezelf te vervullen als een verlichte ziel.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik merk dat we met de dag dichter bij elkaar komen. Moge ons Licht ieder van jullie aanraken en jullie harten verwarmen, en jullie vastberadenheid versterken om boven het trauma uit te stijgen dat jullie ervaren.

Dank u SaLuSa.

Mike Quinsey.

Vertaling: Martien (7 Februari 2021)

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Het grotere plaatje van volledig buitenaards contact’

Gechanneld door Daniel Scranton – 12 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben verschillende voorvallen op Aarde geëvalueerd waar er open, fysiek contact is geweest met buitenaardse wezens, en één van de conclusies waartoe wij zijn gekomen is dat het in de meeste van die gevallen niet goed is afgelopen voor de mensheid. We hebben het over de tijd dat de mensheid werd bijgestaan door de Lyrans, de tijd dat de mensheid werd misleid door wezens die bekend staan als de Anunnaki. We hebben het over het geval in Egypte waar verschillende buitenaardse rassen kwamen om zowel de mensheid bij te staan, maar ook om misbruik te maken van de kijk van de mensheid op Buitenaardsen.

Vaak werden buitenaardse wezens gezien als engelen of goden, en maakten zij gebruik van het geloof dat de mensen in hen hadden. Wanneer je volledig, open, fysiek contact hebt gehad met buitenaardse wezens, hebben zij meestal gebruik gemaakt van het feit dat de mensen aannamen dat zij iets anders waren dan wat zij waren.

Jullie leven nu in een tijd waarin je er beter aan doet om alles wat er aan informatie, verhalen en zelfs verslagen uit de eerste hand tot jullie komt, in twijfel te trekken. Jullie leven in een tijd waarin het heel gemakkelijk is om informatie naar buiten te brengen die waar lijkt, die waar klinkt, en zelfs een beetje waarheid bevat, maar die uiteindelijk meer een verlangen bevat om te misleiden dan een verlangen om te informeren.

Degenen onder jullie die op zoek zijn naar volledig open en fysiek contact met buitenaardse wezens moeten rekening houden met wat de mensheid reeds heeft meegemaakt. Ook al zullen jullie je verbinden met welwillende Buitenaardsen die het beste met jullie voor hebben wanneer zij hun schepen openlijk aan land brengen, toch zullen jullie nog steeds te maken hebben met het trauma van Lemurië, Atlantis, en de gevoelens van verlatenheid die jullie hebben ervaren in Egypte, India, Scandinavië, en in ontelbare andere tijden in jullie geschiedenis.

Dit is dus een andere factor om rekening mee te houden als je er zeker van bent dat je volledig open contact met fysieke buitenaardse wezens wilt. Sommigen van jullie denken dat hoe eerder dit gebeurt, hoe beter. Jullie zijn als collectief echter nog bezig jullie trauma van buitenaardse wezens te verwerken.

Jullie waren allemaal aanwezig tijdens ten minste één van deze voorvallen die behoorlijk traumatisch bleken te zijn voor degenen die betrokken waren  bij deze contacten. Jullie zijn klaar voor die ervaring. Degenen die deze boodschap ontvangen, hebben hun werk gedaan. Jullie hebben trauma’s verwerkt. Jullie voelen je klaar voor buitenaards contact omdat je dat bent, maar jullie zijn slechts een klein deel van de menselijke bevolking.

Het werk wordt gedaan om jullie medemensen voor te bereiden, en jullie doen een groot deel van dat werk. Ga door met wat jullie aan het doen zijn, en sta open voor je eigen persoonlijke ervaringen met welwillende Buitenaardsen. Weet dat de rest van de mensheid zich beweegt in een tempo dat aangenaam is voor degenen zoals wij die van hieruit het grotere plaatje kunnen zien.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

Het leven bevestigen en meer overvloedig leven

Door: Judith Küsel  – Nieuwsbrief Februari 2021

De meeste mensen hebben de neiging het leven en zichzelf te ontkennen in plaats van het leven te bevestigen en hun armen wijd open te houden om te ontvangen vanuit de staat van het open hart, ALS EEN met de hele Schepping en de Goddelijke Schepper.

Inderdaad, in deze tijd van de grote Overgang is het van vitaal belang te onthouden dat wij inderdaad onze eigen werkelijkheid creëren. Het leven wordt wat wij in onszelf creëren.

Een van de grootste van alle Universele Wetten zegt dit zo eenvoudig en welsprekend:

“Zoals binnen, zo buiten. Zoals boven, zo beneden.”
Wat er binnen in je is – is wat je buiten je gemanifesteerd en weerspiegeld zult zien.
Wat er in zo’n overvloedige overvloed is in het Omni-Versum, is tegelijkertijd hier op aarde aanwezig.
Het is een kwestie van innerlijk zien en geloven.

Hier liggen de meest vitale sleutels voor de Nieuwe Gouden Eeuw.

Je bent inderdaad je eigen realiteit aan het co-creëren met: –

Elke gedachte die je denkt.

Elk woord dat je spreekt.

Elke actie die je onderneemt.

In plaats van het leven te ontkennen, begin het leven te bekrachtigen en je zult zien dat het leven jou bekrachtigt.

Affirmaties zijn een prachtige manier als ze echt gezegd en bevestigd worden vanuit jouw eigen heilige hartruimte, met liefde, met gevoel. Hoe vaker je ze hardop zegt, hoe meer je je onderbewustzijn herprogrammeert om zich op de affirmatie af te stemmen en het toe te staan zich te manifesteren, zonder jezelf te saboteren.

Als er inherente angsten en verkeerde programmeringen aanwezig zijn, zal je onderbewustzijn op een diep niveau afwijzen wat je affirmeert, omdat je er diep van binnen bang voor bent – je bent bang dat het zal gebeuren, en dus bang voor de daaropvolgende veranderingen die dit in je leven zal brengen.

Neem bijvoorbeeld de energie van geld. In werkelijkheid is de energie van geld NEUTRAAL. Het heeft geen lading – noch negatief, noch positief. Maar toch, als je gelooft, zelfs onbewust, dat het hebben van geld of rijkdom slecht is, of zelfs kwaadaardig, dan zul je het afwijzen in je leven. Als je constant diegenen bekritiseert of benijdt die rijkdom hebben of wat het ook is dat je niet waardeert aan hen, dan zul je geld en rijkdom afwijzen die in je leven komen op het diepste onderbewuste en bewuste niveau. Als je gelooft in gebrek en lijden, is dat wat je meer zult aantrekken. Je projecteert NEGATIEVE energie op de Neutrale energie en zo trek je aan wat je onbewust gelooft.

Als je echter de voordelen begint te zien van het hebben van geld, omdat niet alleen jij er voordeel van zult hebben (tot het moment dat we nieuwe systemen hebben die dit zullen vervangen), maar ook anderen er voordeel van zullen hebben, dan zul je een positieve lading gaan projecteren op de energie en zul je beginnen het aan te trekken in je leven.

Het is verstandig om een lijst te maken van tenminste 100 voordelen – van hoe het hebben van geld jou en anderen ten goede zal komen. Denk aan de grotere mensheid en hoe je misschien kunt uitbreiden en hen kunt helpen, of zelfs in dienst kunt nemen. Als je eenmaal begint met een lijst, zul je geïnspireerd raken en dan zal jouw hele kijk en innerlijke programmering veranderen.

Meer dan dit luister naar je zelf-spraak. Als je jezelf voortdurend naar beneden haalt, jezelf voortdurend verwijten maakt, beschuldigt en schuld projecteert op jezelf en anderen, een gesloten hart hebt en altijd over alles zeurt, verwacht dan niet dat deze affirmaties voor je werken. Je ontkent het leven met je innerlijke praat en wat je naar buiten projecteert in een energetische vorm. Dus zul je de neiging hebben om precies aan te trekken wat je projecteert.

Het beste is om het leven in al zijn vormen en uitdrukkingen te affirmeren, en wanneer je voor iets bidt, er altijd het volgende aan toe te voegen:

“Voor het hoogste en beste en het hoogste goed van alle betrokkenen.”

“Of iets nog beters of verbazingwekkenders dan dit.”

Dan sta je het universum toe om met jou te co-creëren in de hoogste afstemming met het Grotere Goed en de Grotere Wil.

Ik omarm het leven en het leven in overvloed.

Ik vertrouw op het proces van het leven.

Ik word altijd beschermd en geleid zodat in mijn behoeften wordt voorzien.

Ik ben creatief.

Ik ben overvloedig.

Ik ben vitaal gezond en rijk.

Ik laat het verleden met vreugde los.

Ik ben dankbaar dat vrede en vreugde alles is wat ik ken.

Ik kies ervoor om met grote liefde door de open ruimte van mijn hart te leven.

Ik zoek naar liefde en vind het overal.

Ik ben liefdevol en goedkeurend voor mezelf.

Ik ben veilig.

Ik genereer nu gemakkelijk en moeiteloos een inkomen van ………. Per week (per maand) (wordt kristalhelder over het bedrag en wat je hiermee gaat doen, hoe het jou en anderen ten goede zal komen).

Ik leef mijn hoogste zielsdoel met grote liefde en toewijding.

Ik omarm het leven en het leven in overvloed.

Ik ben dankbaar dat al het leven met liefde, gemak, vreugde, overvloed en glorie tot mij komt.

Ik neem afstand van mijn eerdere beperkingen en beloof mij persoonlijk te openen voor mijn door God gegeven gaven van de Goddelijke Bron en mijn hoogste zielsdoel en roeping te dienen vanuit mijn hart en ziel en Al Dat Ik Ben in Waarheid.

Wij allen moeten nu in de Hoger Dimensionale staat stappen als ware meesters. Daarom weet een meester dat wat in hem/haarzelf is, zich buiten hem/haarzelf zal manifesteren.

De Meester is dus ijverig in het meesterschap over zichzelf en doet dus het innerlijke werk, want een Meester weet inderdaad dat hij niet één persoon kan veranderen, maar alleen het innerlijke kan veranderen, en als het innerlijke verandert en in het volledige meesterschap staat, zo manifesteert het uiterlijke zich in vorm en zijn.

Laten we vanuit het hart en ziel en met grote liefde het allerbeste en meest liefdevolle, harmonieuze, prachtige en bruisende nieuwe leven en nieuw begin co-creëren.

Judith Küsel

Vertaling: Martien

Bron van alle bovenstaande berichten is: https://www.wakkeremensen.org/

Full Moon in Virgo 27th February 2021

Pam talks about the astrological developments for the second half of February and the Full Moon in Virgo on the 27th. What does this mean for you?