Dag lieve engelen,

De energie is woelig en springt van de ene naar de andere kant.  Het ene moment is er euforie en het andere moment lopen de tranen over mijn wangen en ben ik kwaad op het Universum.   Desondanks dat blijf ik nog steeds extreem kalm gezien de onzekere omstandigheden omdat ik blindelings vertrouw dat het Universum voor mij zorgt en dit is realiteit.

Als ik wil handelen, dan gaat de afspraak niet door, lees ik in de boodschappen (orakelkaarten) dat wat ik wil doen, dat zeker nog niet moet doen, loop ik tegen een gesloten deur of heb ik contact, bij nader inzien,  met niet de juiste persoon dus dat wilt alleen maar zeggen,  forceer niks, ga met de stroom mee, leef in vertrouwen in het nu en volg het universeel ritme dus dat is jouw hart en intuïtie.

Alles gebeurt exact afgestemd volgens jouw zielsplan in Goddelijke tijd.

Aanstaande vrijdag 24 januari is het nieuwe maan en dit om 22:44:11.  Mooie cijfers.  Volgens mijn sterrenbeeld leeuw wordt het een zeer veelbelovende week dus ik ben razend benieuwd!  Laat maar komen want ik ben er klaar voor!  Whaaaa!!! Haha! 😜

Aarden blijft belangrijk dus een dagelijkse wandeling in de natuur is prioriteit en ik masseer mijn voeten met olie en smeer ze in met een voedende crème voor ik ga slapen.

10 orakelkaarten, numerologie, een nieuwe maan reading van ons lieve Leni  en 5 liedjes speciaal voor u!

De 1ste video is een liedje van de legendarische Judy Garland.  Wat word je toch gelukkig als je deze muziek, video en tekst ziet en hoort!  Waarom kunnen ze dit soort muziek en de films van die tijd niet meer maken vraag ik mij af?  Geniet ervan! 😄

De 2de video heb ik toevallig gespot en deze is vers van de pers.  Op 20/01/20 om precies te zijn.  Een adembenemende streling voor jouw ogen.  Het begint dat onze mooie zon opkomt, het licht dat we oh zo hard nodig hebben.   Mooie beelden van onze prachtige planeet in al zijn facetten.

De 3de video is een liedje van Nederlandse bodem en zo grappig.  Het doet je bewegen!  En de 4de en 5de video zijn lekker klinkende house nummers.  Let’s dance!

Slaap zacht en droom zoet lievelingen.

Warme knuffel en dikke kussen,

Inge 💋💋💋

De verborgen waarheid is datgene wat niemand kan zien maar wat van binnen wordt ervaren, het innerlijke weten.

Wacht af en luister naar je innerlijke stem wanneer het tijd is om te handelen.

Het allerbeste is om op dit moment de dingen te laten gebeuren.

Vredige tijden wachten aan de horizon!  De stormen zijn voorbij en nu kun je zien dat je bijna bij je bestemming bent.  De stress in je leven zal verdwijnen en plaatsmaken voor gelukkiger tijden. Het kan noodzakelijk zijn te reizen, over water of naar een ander land.

Rust na moeilijke tijden.  De terugkeer van hoop. Langzaam voorwaarts gaan.  Een positievere blik krijgen.  Een nieuw leven beginnen.

De hemel heeft je gebeden gehoord en alles zal beter worden!  Het was misschien een lange en moeilijke reis maar je bestemming is in zicht.  Zonniger, gelukkiger dagen liggen in het verschiet.  De stress in je leven zal verminderen zodat je je blik op de toekomst kunt richten.

De storm is voorbij en je gaat nu snel richting mooi weer.  Deze kaart kan ook een reis aangeven, speciaal over water.  Als je denkt aan verhuizen of van standplaats veranderen zijn de tekenen heel gunstig.  Of misschien is je reis meer spiritueel en leidt hij je naar verrassende nieuwe inzichten!

Dit is een tijd van ongelofelijke vervulling!  Je hebt alle recht blij te zijn, een gevoel van compleetheid te ervaren en trots te zijn op de geweldige taak die je hebt volbracht.  Je bent gezegend met vele spirituele inzichten.  Binnenkort begin je weer aan een nieuwe reis maar neem nu heerlijk de tijd om je te koesteren in het gelukkige besef dat al je dromen zijn uitgekomen!

Vervulling.  Een helder doel.  Kosmisch bewustzijn.  Liefde voor moeder aarde.  Wereldwijde aanpak.  Dromen die uitkomen.

Al je activiteiten zijn tot een goed einde gebracht en je hebt felicitaties verdiend voor de geweldige klus die je hebt geklaard.  Er heerst een gevoel van vreugde, vervulling en trots om het werk dat is gedaan.  Je zocht spirituele verlichting en je bent wezenlijk gegroeid.

Je bent gezegend.  Binnenkort is het tijd om weer met iets nieuws en opwindend te beginnen.  Als mens moeten we blijven leren en ons blijven ontwikkelen.  Maar neem nu de tijd om je te koesteren in dit geweldige, kostbare moment vol geluk!

Geluk en rijkdom staan nu aan uw kant.  Er is een cyclus van verandering, succes en groei ophanden.  De natuurlijke reis van het leven gaat gepaard met ups en downs en de bestemmingskaart betekent dat de cirkel van goed karma rond is – Vrouwe Fortuna wijst rechtstreeks naar u.

U staat op het punt om te oogsten wat u hebt gezaaid.  Open uw hart en accepteer en ontvang wat u hebt verdiend.  Er staan kansen voor de deur, zowel verwachte als onverwachte.  Het is tijd om uw problemen te vervangen door oplossingen.  Geloof in de bestemming door te leren om oude problemen los te laten.   U krijgt de kans om de lessen te leren en wijsheid uit het verleden te verkrijgen waardoor u sterker kunt gaan in een positieve richting.

Vasthouden aan de sterke overtuiging dat u het verdient om gelukkig en welvarend te zijn en overvloed te hebben in alle gebieden van het leven is de sleutel.  Deze zelfverzekerde denkwijze zal u tonen dat het onmogelijke echt mogelijk wordt.

Profiteer met deze kaart van alle kansen!  Handel nu, neem de verantwoordelijkheid voor uw daden en geniet van het feit dat bestemming op dit moment aan uw kant staat.

Je begrijpt dieren en hebt intuïtief contact met ze.  Vertrouw op je innerlijke leiding omdat dieren een deel zijn van je levenswerk.

Deze kaart heb je getrokken omdat je levensdoel het werken met dieren inhoudt.  Je houdt van ze en zij houden van jou.  Je begrijpt en waardeert hun goedmoedigheid en je komt regelmatig op voor hun rechten.  In feite voel je levende schepsels aan en heb je contact met ze.

De kaart laat zien dat je vertrouwen moet hebben in deze intuïtieve inzichten en je innerlijke leiding over de manier waarop je in contact komt met het rijk van de dieren.

Welke carrière je ook kiest, het zal in je voordeel werken wanneer je er ook dieren inpast.  Je kunt vrijwilligerswerk gaan doen met dieren, lid worden van het dierenasiel of anderen wijzen op de rechten van dieren.

Door jouw contactmogelijkheden met dieren kun je ook genieten van het zorgen voor een dier.  De lijst van carrièremogelijkheden op dit gebied is groot, dus wees er zeker van dat je tijd in de natuur doorbrengt en ruim aandacht geeft aan je opties.

Prachtig nieuws is onderweg.  Slimme keuzes die beloningen opleveren.  Succes en publieke erkenning!

Prijzen of beurzen ontvangen.  In de belangstelling staan.  Een aanbod van een bijzonder succesvol persoon om je te helpen.

Deze kaart staat symbool voor vriendschap, gastvrijheid, huiselijk geluk en sociale bijeenkomsten.

U hecht veel belang aan vriendschap en goede relaties.  U bent gastvrij en sociaal ingesteld, huiselijk en een echt gezelschapsmens.  U houdt van de goede dingen van het leven, van feesten en fuiven en van gezellige bijeenkomsten, ook al heeft u op zijn tijd wat behoefte aan rust en zult u zich even terugtrekken.

De komende periode staat u weer veel gezelligheid te wachten.  Een gezellig samen zijn staat voor de deur en opnieuw kunt u zich bewijzen als goede gastvrouw of heer.  Een periode van grote dienstbaarheid en huiselijk geluk.  Er staan u ook nog eens heel wat uitnodigingen van anderen te wachten en u bent een graag geziene gast op veel sociale bijeenkomsten.

Het wordt tijd om je eigen spiegelbeeld in de vijver eens te bekijken en je te bevrijden uit het zelfbeeld dat door anderen is geconditioneerd.  Ga dansen, rennen, zingen, lekker gek doen, wat er maar nodig is om de slapende leeuw van binnen wakker te schudden.

Pas als je je persoonlijkheid laat varen ben je in staat je individualiteit te vinden.  Je individualiteit krijg je van het bestaan, je persoonlijkheid is opgelegd door de maatschappij.  De persoonlijkheid is een maatschappelijk nut.

De maatschappij kan geen individualiteit toestaan, want de individualiteit is niet zo volgzaam als schapen.  De individualiteit heeft de eigenschappen van een leeuw, een leeuw gaat zijn weg alleen.

Schapen bevinden zich altijd in de massa, in de hoop dat de massa ze een knus gevoel geeft.  In de massa voelt men zich beter beschermd, veiliger.  Als er iemand aanvalt, bestaat er in een menigte altijd een goede kans jezelf te redden.  Maar alleen?  Alleen leeuwen gaan hun weg alleen.

En ieder van jullie wordt als leeuw geboren, maar de maatschappij conditioneert iedereen, ze programmeert je denken als een schaap.  Ze geeft je een persoonlijkheid, een gezellige, aardige, heel nuttige en heel gehoorzame persoonlijkheid.

De maatschappij wil slaven en geen mensen die vrijheid boven alles stellen.  De maatschappij wil slaven, want de hele gevestigde orde eist gehoorzaamheid.

Deze kaart brengt een oud zen-verhaal in herinnering, over een leeuw die was grootgebracht door schapen en dacht dat hij zelf een schaap was totdat een oude leeuw hem greep en meenam naar een vijver, waar hij hem zijn eigen spiegelbeeld liet zien.  Velen van ons zijn als deze leeuw – het beeld dat we van onszelf hebben is niet ontleend aan onze eigen directe ervaring maar aan de mening van anderen.

De individualiteit die van binnenuit had kunnen groeien is vervangen door een van buitenaf opgelegde ‘persoonlijkheid’.  We worden zomaar een schaap in de kudde, niet in staat ons vrij te bewegen en onbewust van onze eigen ware identiteit.

Je bent aan het einde van een bepaalde cyclus in je leven.

Het heeft lang geduurd, maar aan die vervelende cyclus lijkt nu eindelijk een einde te gaan komen.

Maar hoe nu verder?  Roep de hulp in van de engelen en ze zullen je helpen en leiden

Blijf hoopvol en heb vertrouwen want er daagt iets nieuws dat heel positief is aan de horizon dat je nu nog niet kunt zien.

Soms verliezen we allemaal wel eens de moed en geven we onze dromen en onze hoop op.  Jammer, want soms ligt het bijna voor het oprapen en geven we te snel en te vroeg op, alsof we zinken met de haven in zicht.

Bron: https://online-orakels.nl/

______________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  503

503; God en de verlichte meesters staan achter de veranderingen die je doormaakt of overweegt.  Ze leiden en beschermen je bij alles wat je doet.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 2285

Engel nummer 2258 brengt een bericht dat er op dit moment nieuwe projecten, concepten, zakelijke of carrièremogelijkheden om je heen gebeuren en dat er veranderingen op komst zijn in je leven. Onderzoek uw ware gevoelens met betrekking tot uw werk / carrière of inkomsten verdienende ondernemingen en zoek naar manieren om veranderingen aan te brengen die meer flexibiliteit en / of vrijheid van meningsuiting mogelijk maken. Deze nieuwe veranderingen, ideeën en ondernemingen zullen op vele manieren levensvatbaar zijn en zullen op lange termijn voordelen en zegeningen in je leven opleveren. U wordt aangemoedigd om met vertrouwen en enthousiasme verder te gaan.

Engel nummer 2258 vertelt je dat het aanbrengen van veranderingen met betrekking tot hoe je inkomsten verkrijgt en / of verdient, toekomstig materieel en monetair succes zal garanderen. Dit kan het veranderen van uw carrière, een promotie of nieuwe mogelijkheden om uw eigen zakelijke ideeën uit te breiden, omvatten. Als u intuïtieve berichten, aanwijzingen en aansporingen hebt ontvangen om uw eigen spirituele onderneming, carrière of praktijk of hartgerichte service te beginnen, is dit een goed moment om te beginnen. Gebruik je kennis van genezing om anderen te schrijven, onderwijzen, adviseren en verlichten. Investeer in jezelf en je welzijn om ervoor te zorgen dat je op alle manieren in je leven optimaal functioneert.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen manier van denken, dus als je gedachten en overtuigingen je niet positief dienen, is het tijd om ze te veranderen. Je gedachten, keuzes en emoties van moment tot moment beïnvloeden je vitaliteit en energie, dus als je overtuigingen je niet gelukkig maken, is het aan jou om ze te veranderen. Alleen jij kan dat.

Wees je bewust van je veranderende realiteit en vertrouw erop dat je wereld ten goede verandert.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2285.html

_______________

Forget your troubles
Happy days
Cmon get happy
Are here again
You better chase all your cares away
The skies above are clear again
Shout Hallelujah
So lets sing a song
Cmon get happy
Of cheer again
Get ready for the judgement day
Happy days are here again
The sun is shining
Altogether
Cmon get happy
Shout it now
The Lord is waiting to take your hand
Theres no one who can doubt it now
Shout Hallelujah
So let’s tell the world
And just get happy
About it now
We’re going to the promise land
Happy days are here again
We’re heading ‘cross the river soon your cares will all be gone
There’ll be no more from now on
From now on
Forget your troubles
Happy days
And just get happy
Are here again
You better chase all your blues away
The skies above are clear again
Shout Hallelujah
So lets sing a song
And just get happy
Of cheer again
Happy times
Happy times
Happy nights
Happy nights
Happy days are here again!

I give you love

You bring me joy

Kan me geen moer schelen

Wat ze denken, laat ze spreken

Ze weten niet beter, ze zijn te onzeker

Kan me geen moer schelen

Wat ze denken, laat ze spreken

Ze weten niet beter , ze zijn te onzeker

Jodge me niet, jodge me niet, jodge me niet

Ik leef m’n leven zoals ik wil

Ze roddelen, ze judgen je

Maar zij zien jou niet struggelen

De weg naar succes is hobbelig

Het is slechts weggelegd voor sommige

Ik ken een verhaal, van ’n juf in een lokaal

Die d’r studie heeft betaald, tot een stripper aan een paal

Is het gek of normaal, zeg me wie dat bepaalt

Skeletten in de kast, dat hebben we allemaal

Oh kijk, weetje wie dat is, heh

Kijk z’n watch, kijk z’n whip niet mis, heh

Dat’s Jayh, hij is fris, hij is blits, heh

Denkt zeker dat ‘ie heel wat is, heh

Baby wat ik rij is nobo nobo

Als ik kijk naar de tijd zie ik nobo nobo

Gaat alles aan mij, is nobo nobo

Nieuw nieuw zijn die dames voor me, nobo, nobo

Ik heb gestolen om best veel gelogen

Vrouwen bedrogen en harten gebroken

Niet altijd sober, ben soms naar de klote

Je bent niet beter, waar oordeel je over

if I could place you next to me
life would be easy, don’t you see
oh lord, just won´t you set me free
you and a reality
oh, don’t you see

don’t you see

you´re in my fantasy
you´re in my fantasy

you´re in my, in my fantasy

fantasy

don’t you see

if I could place you next to me
life would be easy, don’t you see
oh lord, just won´t you set me free
you in a reality
oh, don’t you see

you´re in my fantasy
you´re in my fantasy

you´re in my, in my fantasy
fantasy
fantasy

don’t you see

Open your eyes

And see

The child you are