Dag lieve zielen,

Energetisch hebben we lichamelijk weer heel wat licht door ons heen laten stromen en dat voelen we, dus luisteren naar wat je lichaam je vertelt is de boodschap.   Langer slapen dan gewoonlijk is geen uitzondering, veel zuiver bronwater drinken en je voeden met fruit, walnoten en verse groenten zal ervoor zorgen dat de hevige lichtinfiltraties beter te verdragen zijn.   En bovenal innerlijke vrede te blijven handhaven ook al kreunt moeder Aarde van alle chaos die er nu heerst.  Alles komt goed.  Stuur liefde naar alles en iedereen die het nodig heeft en zorg heel goed voor jouw welzijn want als je goed voor jezelf zorgt, dan heb je ook voldoende energie om voor anderen te zorgen.

Artikelen over een veganistische levensstijl duiken steeds meer en meer op in de media en dat is een teken dat het bewustzijn van de mensheid op een hoger niveau begint te komen.  Onze prachtige planeet hebben we allemaal gemeen met elkaar want zij zorgt dat wij kunnen ademen en leven.   De voordelen die ik ervaar zijn dat ik me veel lichter voel, slanker, gezonder, gelukkiger en een beter gevoel heb over het feit dat mijn ecologische voetafdruk een heel stuk kleiner is en ik daardoor de aarde help te helen waar zij zo naar snakt.

Een bijkomend voordeel van veganisme is in verband met je gevoelsleven op het vlak van jouw seksbeleving.  Overal lees ik artikelen over de mannen die veel betere en langere erecties hebben maar nergens kom ik tegen waar men praat over het vrouwelijk ervaren van seks als veganist.

Ik heb het hier in één van mijn blogs al eens gehad over mijn orgasmes en het wordt hoog tijd dat men geen enkele schaamte meer toont om vrijelijk over seks, naaktheid, gevoelens en emoties te praten.  Wij zijn seksuele wezens maar werden eeuwenlang onderdrukt in ons hele zijn door de maatschappij en zijn strakke ongezonde regeltjes en wetten over wat wel en niet mag. Vooral de religieuze en sekte instituten hebben ervoor gezorgd dat vele zielen voor de rest van hun leven gebrainwashed zijn terwijl seks het mooiste is wat wij als mensen kunnen doen. Voor die reden krijgen mensen  een vertekend beeld van seks.

Seks wordt nog steeds gezien als iets wat achter hoek en kant moet gebeuren, in de slaapkamer met de lichten uit of omdat je bij iemand woont waar jij je aan aanpast en zodoende op je honger blijft zitten en het buitenshuis zoekt of als je zware karma draagt uit het verleden in verband met je seksualiteit, het patroon zich herhaalt in je huidige leven en denkt dat je met dat gedrag juist handelt maar eigenlijk sluit je je hele wezen op in jezelf, word je lichamelijk heel ziek en blijf je gefrustreerd voor de rest van je leven.

Je durft jezelf niet te uiten en uit te komen voor jouw gevoelens tegenover jezelf of jouw partner,  onderdrukt zo je hele wezen en ook jouw gevoelens waardoor je op den duur aan ten onder gaat.

Je hebt niet voor niks geslachtsdelen gekregen om ze te gebruiken, niet om ze te laten verstoffen.

Praat over jouw gevoelens, verlangens, fantasieën en emoties en krop ze niet op.  Als je ze opkropt, dan zetten deze cellen zich vast in jouw lichaam en zo maak je jezelf ziek.

Heb geen angst om je te uiten, we zijn allemaal mensen ontsproten uit één en dezelfde liefdesbron.

We moeten er opnieuw zijn voor elkaar, laat je oordelen en meningen thuis en kijk oordeelloos met liefde naar jouw medemens.

Ik heb mijn hart op mijn tong liggen en dat is goed maar soms toch ook wel oppassen geblazen daar er niet altijd mensen zijn die zo open zijn en het een schok kan zijn als ze mij horen praten over seks in het algemeen wat mij nooit heeft weerhouden om gewoon mezelf te blijven bij iedereen en in alle omstandigheden.  Als ze dit niet willen horen, dan horen ze ook niet bij mij.  Andere denkwijze, andere energetische frequentie.

Het enige minpuntje over mijn open mind is dat mannen dan een verkeerd signaal opvangen en denken dat ik zomaar voor het grijpen ben.  Ze vinden het heerlijk als een vrouw zo openlijk praat maar ondertussen fantaseren ze al over een scène tussen de lakens terwijl ik daar graag over praat en er geen bijbedoelingen mee heb.

De laatste jaren leef ik op totale onthouding met anderen maar niet met mezelf natuurlijk omdat ik nu zo hard spiritueel ben gegroeid dat ik enkel nog seks wil als ik dat op zielsniveau kan doen en niet op lustbehoeften.   Deze week heb ik op één dag 2 orgasmes mogen ervaren.  De eerste was ’s morgens en duurde nog geen 5 minuten daar het al te lang geleden was waardoor er na de ontlading tranen vloeiden over mijn wangen.  De tweede was in de late namiddag en sinds een hele tijd heb ik zoals ik al eerder zei, constant een hoog hemels gevoel dus er is geen aanloop meer naar een hoger gevoel, het is er al, waardoor de climax naar het orgasme een zodanig onbeschrijfelijk zalig gevoel geeft.  Ik zei tegen mezelf dat ik amper besefte wat ik zonet had ervaren, zo hevig…

Dus veganisme heeft alleen maar voordelen en dit geldt op alle vlak, voor de wereld en jouw hele wezen.

Ik ga er nu een einde aan breien.  Heel veel luister- en leesplezier! 🙏😍

Warme knuffels,

Inge 💋💋💋

 

Dagelijkse affirmatie:

 

Ik accepteer al het goede in mijn leven.

Aan al mijn behoeften wordt met overvloed voldaan.

Nu en altijd. 

 

 

Stilte is LATEN ZIJN wat is

Herken je die tijd van wensen, hopen en verwachten?

Van veel willen, vooruit willen, plannen maken, dromen volgen?

Van de agenda vullen, van drukte, van moeten?

Terwijl we zoveel doen, is het goed om stil te staan bij wat we voelen.  Waar staan we nu écht?  En wat er leeft diep vanbinnen?

Al die emoties doorkruisen het dagdagelijkse leven dat zijn gangetje gaat.  Naast het boeiende leven buiten is er een kronkelend leven in onszelf.  Durven we ook dat ten volle te leven?

Door de stilte op te zoeken kunnen we dit doorvoelen.  De stilte helpt ons te luisteren naar de stemmen diep in ons.  Het is niet altijd gemakkelijk om mild te zijn voor wat er is en voor wat er -soms ongevraagd- voorbijkomt als het stil is.

In de stilte creëren we een ruimte zonder oordeel, zonder verzet.  Alles mag er zijn.  Zoals het is.  Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander.  Die net als jij nood heeft aan een veilige plek waar dat mag en kan.

Laten we durven kijken naar alles wat zich aandient.  Laten we erdoorheen ademen. Laten we onszelf en de ander mildheid gunnen.

Stilte is laten zijn wat is.

 

Meningen gaan de wereld niet veranderen.  VOORBEELDEN wel.

Er wordt zoveel gezegd, gefluisterd en geroepen.  Hard geroepen zelfs.  Op straat en nog meer waar het gemakkelijk is om je te verschuilen, op sociale media.   Op allerhande fora waar je je gal kan spuwen. Je gedacht zeggen over wat jij vindt dat er fout gaat in deze wereld.

Daarmee veranderen we de wereld niet.

Onze planeet herstellen, vraagt doeners.

Durvers en dromers.  Mensen die hun nek uitsteken.

Niet iedereen durft evenveel.

Je nek uitsteken vraagt moed.

Opkomen voor wat je belangrijk vindt, eist kracht.

Maar kijk eens om je heen.  Je bent niet alleen.  Er zijn zoveel mensen die net dat doen.  Die zwijgen op plekken waar alleen maar geschreeuwd wordt en die alles geven op plekken waar schoonheid en troost het hardste nodig zijn.

Volg hun voorbeeld.  Volg hun spoor. Doe mee

Bron: Bond zonder Naam vanuit het hart.  BZN – februari 2020 ~ https://www.bzn.be/nl/home

 

 

Deze kaart geeft aan dat u hard hebt gewerkt om dingen in beweging te zetten op bepaalde gebieden in uw leven en dat u nu wacht tot de resultaten gerealiseerd worden.  Het getal 2 gaat keuze en beslissing.  In het verleden was u misschien bang om beslissingen te nemen en keuzes te maken, maar nu wordt u niet langer gevangen gehouden door deze angst of de beperkingen van oude overtuigingen.

Verwacht het beste en sta open voor de onbeperkte kracht van uw intuïtie die op dit moment heel sterk is – vertrouw erop en gebruik haar om te helpen.

Verwezenlijking en succes zijn gegarandeerd, maar laat ze u, als u ze éénmaal hebt gekregen niet veranderen – onthoud wie u bent, de moeite die het u heeft gekost om op dit punt te komen en de dankbaarheid die u moet tonen aan de mensen die u hebben geholpen.

Blijf op uw spirituele pad want het zal u blijven leiden op de reis van uw ziel.

 

 

Er komt licht in alles dat voorheen onduidelijk en verborgen was.  Universele krachten die met succes en vreugde te maken hebben zijn voor jou onderweg.

Bron: https://horoscooporakel.nl/mooie-orakels

 

 

Dit is het begin van een belangrijke omslag, zowel spiritueel als energetisch.  Dit is de totale verbondenheid, het op één lijn zitten van je hogere zelf en je fysieke zelf.

Deze verbondenheid kan af en toe chaos en verwarring veroorzaken maar er is geen reden tot zorg of paniek over wat er op dit moment in je leven gebeurt.

Alles beweegt zich precies in de juiste richting terwijl je spirituele en je fysieke zelf in volmaakt evenwicht komen.  Als dat éénmaal volledig is gebeurd zal je dagelijkse leven veel meer in harmonie zijn met je spirituele pad.

 

Je krijgt toegang tot enorme kennis en informatie die je in vorige levens hebt vergaard om je te helpen op je weg in dit leven.  Deze kennis zal je helpen begrijpen wie je bent, wie je geweest bent en wie je zult zijn.

Het herkennen van de connecties die je hebt met mensen in je huidige leven zal je helpen hoe belangrijk de rollen zijn die we in elkaars leven spelen.  Dit is de tijd van het nakomen van je zielsafspraken en het oplossen van oud karma.

 

Ik besta uit licht.  Ik ben waar de sterren van gemaakt zijn.

Aartsengel Anael staat bij je om je kosmische wezen verder te verkennen door astrologie en astronomie.   Door meer te leren van de astrologische aspecten van je geboorte zie je hoe de deeltjes sterrenstof deelnemen in de dans van je bestaan.

Bestudeer het Universum en jij bestudeert de innerlijke werking van je ziel.  Zit onder het dak van de sterren en staar in de geschiedenis van je Leven.

 

Deze kaart vertegenwoordigt snelheid, vlucht, snelle bewegingen, hoop, passie en vooral het einde van vertragingen.  De omstandigheden om u heen zijn perfect en lijken snel in de richting van uw doelen en wensen te gaan.

U hebt het geluk aan uw kant en uw enthousiasme is op een hoogtepunt.  Zet uzelf schrap als u uiteindelijk getuige bent van de manifestatie van waar u voor hebt gewerkt en wat u hebt gevisualiseerd.  Dit is een aansporing tot initiatief maar u moet uzelf ook vragen: “Is er iets anders in mijn leven waar ik nu op moet reageren?”  Wees wijs en profiteer van deze ideale omstandigheden.

Het is nu niet de tijd om te vechten tegen de stroom van het leven – vertrouw, geloof en ga met de stroom mee.  Deze sterke stroom brengt u naar een positief resultaat en positieve toekomst.

 

Deze kaart verschijnt om u aan te moedigen en u eraan te herinneren dat u de innerlijke kracht hebt om alles waar u aan hebt gewerkt af te maken.  Deze laatste spirituele kaart vertegenwoordigt moed, discipline, stabiliteit en volharding.  Misschien bent u moe of uitgeput door de strijd maar het is nu niet het moment om op te geven.

Boor in plaats daarvan al uw innerlijke reserves aan voor het laatste offensief om het gewenste resultaat te bereiken.  U hebt al zoveel meegemaakt om op dit punt te komen en hoewel u aan de strijd misschien wat littekens hebt overgehouden, bent u daardoor wel wijzer en sterker geworden.

De verlichting die u hebt bereikt, zal een onschatbare bron zijn.  Misschien merkt u ook dat u op dit moment experimenteert met verschillende dingen in uw leven – al deze ervaringen voeden uw geest en bieden u kennis voor de toekomst.

 

Een tijd van eindes is dichtbij.  Verzet u niet tegen abrupte veranderingen in uw leven.  Dit kan zijn in uw persoonlijk leven, relaties, zaken of carrière.  U hebt de kracht omdat de transformatiekaart u vraagt moed te houden en te weten dat na ieder einde vernieuwing volgt.

Deze kaart verschijnt om u eraan te herinneren dat de dood van een oude manier van denken en geloven moet plaatsvinden om verder te kunnen gaan op uw nieuwe pad.  Transformatie gaat over ups en downs van de levenscycli.  Niets in dit leven blijft onbeweeglijk, alles is op weg ergens naartoe.

Accepteer de veranderingen en u krijgt kansen om uzelf te ontwikkelen op meer manieren dan u zich ooit hebt kunnen voorstellen!

U kunt niet in het verleden leven – het is tijd om verder te gaan.  Om de volgende positieve stap te kunnen nemen, moet u goed naar uw eigen leven kijken en uzelf vragen: “Zijn er losse eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt?  Zijn er mensen in mijn leven tegen wie ik mezelf moet uiten?  Wat moet er worden afgemaakt zodat ik een nieuwe start kan maken?”  Als u dit doet, zult u een sterkere verstevigde basis hebben om de nieuwe starts die u wachten te kunnen maken.

 

Eén van de wetten van het universum is: U oogst wat u zaait.  Deze kaart geeft aan dat het tijd is om de oogst binnen te halen waar u voor hebt gewerkt en die u zo terecht verdient.

Deze laatste fysieke kaart duidt op zelfbeheersing, zelfredzaamheid, onafhankelijkheid, veiligheid en de kunst van het genieten van waar u naar hebt gestreefd.  U hebt hard gewerkt, onderweg de lessen geleerd en die gebruikt om te bloeien op alle gebieden van uw leven.

Het getal 9 betekent ook eindes – niet dat het geluk met zekerheid stopt maar eer uzelf als u klaar bent of de voltooiing van projecten viert.  Dit zou een perfecte tijd zijn om vooruit te kijken en de kennis die u hebt opgedaan te gebruiken om na te denken over wat u nog meer wilt bereiken.

Overweeg verstandige investeringen en denk na over ideeën die rendabel lijken te zijn.  Gefeliciteerd met uw succes! U hebt het verdiend!

 

De eigenschappen van deze kaart illustreren spirituele bewustwording, helderheid, de onthulling van waarheid en kosmisch bewustzijn.  Soms moet u wakker worden geschud om uw aandacht te trekken en u te laten zien hoe ver u moet gaan.  Deze kaart is er om precies dat te doen.

Evaluatie van het verleden en de lessen die u hebt geleerd of nog moet begrijpen, moeten nu de hoogste prioriteit krijgen.  Als u dat doet, bent u in staat om te vergeven, te accepteren en te genezen.  De waarheidskaart herinnert u eraan dat er een belangrijke verandering moet worden gemaakt op een bepaald gebied in uw leven.

Maar neem geen overhaaste beslissingen, neem de tijd want eventuele keuzes of veranderingen moeten worden afgewogen en geëvalueerd met heel zorgvuldige en wijze denkbeelden.  De stappen die u nu zet, hebben ingrijpende consequenties meer dan u ooit zult weten.  De krachten van het universum benutten en samenvoegen met een beetje hulp van de fysieke wereld zal u helpen om helderheid te krijgen en uw bewustzijn te veranderen.

Wat nog niet duidelijk was, zal nu worden gerealiseerd en begrepen.  Wees eerlijk tegen uzelf en vertrouw op wat u weet dat waar is.

 

Je leven staat op het punt een vlucht te nemen!  Gebeurtenissen die in de wacht leken te staan, vragen ineens je volledige aandacht.  Er is geen tijd om rustig na te denken, je moet nu in actie komen.  Bekijk de details zo goed als je kunt.  Je kent, ontmoet of bent iemand met een snel verstand die onmiddellijk begrijpt wat er gedaan moet worden.  Deze persoon is zowel zelfverzekerd als moedig.

Een bijzonder bekwaam persoon met een vlot verstand en een sterke wil.  Iemand die komt binnenvallen, de situatie overziet en onmiddellijk weet wat er gedaan moet worden. Iemand met goede bedoelingen.  Altijd zeker van zijn succes.  Moedig, idealistisch en deskundig.

Het leven zal vanaf nu in een stroomversnelling gaan.  Er kan sprake zijn van een beetje stress terwijl je je aanpast aan je nieuwe schema maar het zal beter voelen dan het voorgaande gebrek aan actie.  Niet langer zitten en wachten – het is tijd de zaken aan te pakken!

Ga op zoek naar creatieve oplossingen voor problemen en je zult geweldige resultaten boeken.  Hoewel je inderdaad snel moet zijn, moet je niet nalaten de details goed te bestuderen.

 

Deze cherubijn brengt geweldig nieuws! Allerlei hulpmiddelen komen naar je toe om je te helpen met je plannen.  Deze hulpmiddelen kunnen geld inhouden, advies of hulp om dingen gedaan te krijgen.  Dit is een goed moment om een nieuw avontuur te starten, van baan te veranderen of voor jezelf te beginnen.  Het is mogelijk dat je belangrijke contracten moet tekenen.

Een zakelijk document of contract  Goede gezondheid. Je richten op resultaten.  Geluk. Hoop voor de toekomst.  Je bijzonder gezegend voelen.

Dit is het begin van een fantastisch nieuw avontuur!  Je hebt geluk want vele hulpmiddelen komen jouw kant op om je te helpen goed van start te gaan.  Dit is een goed moment om de sprong te wagen.  Stel je open voor nieuwe mensen en ook oude vrienden die je kunnen introduceren bij mensen die je kunnen helpen of je inzicht kunnen geven hoe je een en ander succesvol kunt aanpakken.

Deze kaart kan verwijzen naar hulp van anderen, niet alleen geld maar bijvoorbeeld tijd, wijze raad of materiële goederen.  Deze kaart duidt ook op het maken van goede lange termijn afspraken.

Bron: https://online-orakels.nl/

 

_____________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  843

843; De engelen en verlichte meesters helpen je voorspoed te manifesteren.   Vraag hun om hulp en sta open voor het ontvangen van hun zegeningen en wonderen.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

 

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3824

382

Engel nummer 382 is een boodschap van je engelen over het manifesteren van financiële rijkdom en voorspoed in je leven. Je engelen moedigen je aan om geloof te hebben en te vertrouwen op de begeleiding die je hebt ontvangen, omdat het je aanspoorde  langs je goddelijke levenspad en zielsdoel. Je engelen willen dat je weet dat wanneer je je doel leeft met passie en optimisme, je voldoende aanbod zult manifesteren om je leven en levensstijl in stand te houden en te behouden.

Engel nummer 382 is een boodschap over je persoonlijke spiritualiteit, innerlijke kracht en vasthoudendheid en het nastreven van je goddelijke levensdoel. Terwijl we onze eigen realiteiten creëren, moedigen de engelen je aan om vertrouwen  te hebben in je vaardigheden, talenten en capaciteiten en de kracht van de Universele Energieën. Weet dat je succes zult vinden in alles waar je je geest en inspanningen op richt. De engelen helpen je het goddelijke licht in jezelf en anderen te herkennen en te erkennen.

Engel nummer 382 suggereert dat op wonderbaarlijke wijze aan uw financiële en monetaire behoeften zal worden voldaan. Terwijl een deur sluit, opent een andere in je leven, dus vertrouw op je intuïtie en je engelen om je naar positieve overvloed te leiden. Gebruik je natuurlijke innerlijke wijsheid en manifesterende vaardigheden om je verlangens tot stand te brengen. Geef de angst op hoe je de eindjes aan elkaar kunt knopen, en heb vertrouwen dat je engelen en het Universum je voorspoed zullen verzekeren.

Je brengt je gedachten en activiteiten met succes in evenwicht, zodat je zorgt voor je lichaam en ziel, geest en ziel.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-382.html

 

904

Engel nummer 824 brengt een boodschap van je engelen dat je harde werk, inspanningen en vastberadenheid vruchten plukken en dat je gezegend wordt met de vruchten van je arbeid. Door ijver en vastberadenheid heb je veel bereikt en de engelen prijzen je voor je inspanningen en moedigen je aan om het goede werk voort te zetten. Vertrouw erop dat aan al je monetaire en materiële behoeften zal worden voldaan terwijl je je levensdoel en zielsmissie nastreeft en dient.

Engel Nummer 824 is een boodschap om je persoonlijke waarden en principes als leidraad te laten dienen en in je eigen waarheden te laten staan. Begrijp en waardeer uw ware potentieel en de kansen die u op dit moment bieden. Je hebt een grote bron van innerlijke wijsheid, praktische kennis, veerkracht en vindingrijkheid, en je wordt aangemoedigd om ze volledig te benutten. Loop je gepraat, spreek je waarheden, breng een balans tussen verleden, heden en toekomst in het hier en nu en ken je levensmissie. Eer het verleden als je leraar en het heden als je inspiratie.

Engel nummer 824 geeft aan dat je het recht hebt verdiend om positieve resultaten en uitkomsten te verwachten voor alle situaties en omstandigheden in je leven. Goed gedaan!

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/12/angel-number-824.html

______________________

You’re always starting the fights
Endless days, endless nights
Girl you’ve come full circle
You’ve come full circle
I’m always locked up in here
Making up for lost years
Girl I’ve come full circle
I’ve come full circle
You’re always starting the fights
Endless days, endless nights
Girl you’ve come full circle
You’ve come full circle
I’m always locked up in here
Making up for lost years
Girl I’ve come full circle
I’ve come full circle

 

Tonight’s the night we’re gonna make it happen
Tonight we’ll put all other things aside
Give in this time and show me some affection
We’re goin’ for those pleasures in the night
I want to love you, feel you
Wrap myself around you
I want to squeeze you, please you
I just can’t get enough
And if you move real slow, I’ll let it go
I’m so excited, and I just can’t hide it
I’m about to lose control and I think I like it
I’m so excited, and I just can’t hide it
And I know, I know, I know, I know, I know I want you
We shouldn’t even think about tomorrow
Sweet memories will last a long, long time
We’ll have a good time, baby, don’t you worry
And if we’re still playin’ around, boy, that’s just fine
Let’s get excited, we just can’t hide it
I’m about to lose control and I think I like it
I’m so excited and I just can’t hide it
And I know, I know, I know, I know, I know I want you, I want you
Oh boy, I want to love you, feel you
Wrap myself around you
I want to squeeze you, please you
I just can’t get enough
And if you move real slow, I’ll let it go
I’m so excited, and I just can’t hide it
I’m about to lose control and I think I like it
I’m so excited, and I just can’t hide it
And I know, I know, I know, I know, I know I want you
I’m so excited (look what you do to me), and I just can’t hide it (you got me burning up)
I’m about to lose control and I think I like it (yeah)
I’m so excited (how did you get to me?), and I can’t deny, no, no, no (I’ve got to give it up)
(Oh, oh, oh, oh)I know, I know, that I want you
I’m so excited (look what you do to me), oh boy (you got me burning up)
(Oh, oh, oh, oh) Hey, hey I think I like it (yeah)
I’m so excited (how did you get to me?), you got me (I’ve got to give it up)
(Oh, oh, oh, oh) Oh, ooh I like it boy
I’m so excited (look what you do to me), oh, you got me burning up (burning up)
(Oh, oh, oh, oh, ow)

 

 

Take it in while you can
On the edge of it all
Feel the wind
Awake my skin
On the edge of it all
I feel it coming
Hold your breath, don’t let go
I feel it coming
Hold your breath, don’t let go
I feel it coming
I feel it coming
I feel it coming
I feel it coming
Fire away something calls
On the edge of it all
Face the fire, let it come
On the edge of it all
Hold your breath, don’t let go
I feel it coming
Hold your breath, don’t let go
I feel it coming
I feel it coming
I feel it coming
I feel it coming
I feel it coming

 

 

Let me disarm you
I’m not trying to own you
I just want to know what it feels like
To have your body so close
Let me absolve you
Of the past that controls you
I just want to know what you look like
Without a weight on your soul
I know somewhere we could get away
If you want to find another place, like
Disappear and never leave a trace
I’ll take you anywhere you want
So let me disarm you
There’s an army I’m finding around your heart
Let me disarm you
‘Cause baby I just want to love who you really are
Who you really are
So let me disarm you
So let me disarm you
Spoken in silence
Plays in like sirens
I can bring you out of the darkness
Into the fiery light
I know somewhere we could get away
If you want to find another place, like
Disappear and never leave a trace
I’ll take you anywhere you want
So let me disarm you
There’s an army I’m finding around your heart
Let me disarm you
‘Cause baby I just want to love who you really are
Who you really are
So let me disarm you
Let me disarm you
So let me disarm you
There’s an army I’m finding around your heart
Let me disarm you
‘Cause baby I just want to love who you really are
Who you really are, let me disarm you