Dag lievelingen! 😊

Nieuwste song van de Chemical Brothers!  Te gekke robot videoclip!  Tekst is er weer boenk op en op de manier hoe de robots deze uitspreken blijft het beter in je hoofd hangen!

Ik ken het gevoel als je je helemaal geeft op de dansvloer, je alle remmen losgooit en de muziek volledig door jouw lichaam stroomt.  Mmmm…. Zalig!  Dat is ook een manier van loslaten, je helemaal vrij te voelen en heel hoog te vliegen.  Daar word ik intens gelukkig van.  Aanstaande zaterdag ga ik met Nadia dat zalige gevoel weer opzoeken en dansen alsof ons leven ervan af hangt haha.  Een retrofuif olé waar onder andere Virtual Zone live optreed! Het liedje van “Heaven” zet ik er hier ook nog even bij.  Op zo’n momenten trek ik mij helemaal niks aan van mijn omgeving.  Veel mensen houden zich in uit angst wat omstaanders zullen denken van hun.  Mensen dansen ook niet meer en vooral in onze cultuur wordt dat vrij weinig beoefend in de uitgaanswereld.  Daarom heb ik ook al heel lang het gevoel dat ik op de verkeerde plaats hier op deze planeet geboren ben.  Ik zoek warmte bij de mensen, samenhorigheid, onvoorwaardelijk helpen, liefde, veel plezier maken, kortom “echte authentieke” verbinding.

Eén Youtube commentaar die ik typerend vind betreft de boodschap van de video luidt als volgt:

“A story about us.  Free yourself of the closed box where all sleep: Media, trends, fear, politics, religion and doubts.”

En hij heeft gelijk!  Wakker worden en stap uit de illusie waarin we leven!   Reis naar binnen en ontdek de grootste schat die je bezit.  Jouw hele “zijn”.  Jij bent een wonder en een prachtig mens met enorm veel talenten!  Bevrijd jezelf van alle opgelegde structuren en controle.   Laat zien aan de wereld wie jij “echt” bent en “heel” de wereld met jouw aangeboren gaven en kwaliteiten.

Wij zijn geen robots maar we laten ons wel behandelen als robots door systemen die ons bewust manipuleren en controleren op alle vlak.   Wij denken niet meer na omdat we te fel van ons zelf verwijderd zijn.

Maak PLEZIER, DANS en voel je VRIJ in heel jouw ZIJN! 😁

Dikke kus en een hele warme knuffel.  ❤❤❤

 

Liefs,

Inge xxx

 

____________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:36

436; De engelen en verlichte meesters helpen bij de vervulling van al je behoeften.  Jij en je toekomst zijn veilig en beschermd.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:11

411; De engelen vragen je creatieve bezigheden te gaan zoeken en verslavingen en negativiteit te vermijden. Je bent op dit moment gevoelig, dus mijd onaangename situaties en contacten.   Houd je gedachten, woorden en daden positief.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 6:31

631; Blijf de verlichte meesters om raad vragen met betrekking tot de volgende stap die je nemen moet en volg daarna vol vertrouwen deze raad op.  Geef materiële zorgen over aan de verlichte meesters.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  151

151: Je gedachten manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame  levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden  en contacten.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 643

643; De engelen en verlichte meesters waken over jou en je gezin om ervoor te zorgen dat er in al jullie behoeften wordt voorzien. Laat spanningen los en geef ze aan de hemel. ❤

___________________
Free yourself, free yourself
Free yourself, free yourself
Free yourself, free me, dance
Free yourself, free them, dance
Free yourself, help to free me, free us
Free yourself, help to free me, free us
Free yourself, dance
Free yourself, dance
Free yourself, dance
Free yourself, danceDance

Free yourself, free me, dance
Free yourself, free them, dance
Free yourself, help to free me, free us
Free yourself, help to free me, free us

Dance, dance, dance, dance

Dance, dance, dance, dance
Dance, dance, dance, dance

Free yourself, free me
Free yourself, free them
Free yourself, help to free me, free us
Free yourself, help to free me, free us
Free us, free us, free us, free us

Free yourself, free me, dance
Free yourself, free them, dance
Free yourself, help to free me, free us
Free yourself, help to free me, free us
Free us, free us, free us, free us