Dag lievelingen,

Zojuist bij het lezen van de tekst knikte ik weer schuddebollend van verwondering omdat ze weer precies weergeven waar velen zich nu bevinden op dit punt in hun leven net zoals ik.  Daarstraks in de auto opgepikt toen ik het hoorde op de radio.

Hoe kan dit nu?  Ja omdat wij worden geleid, gestuurd en begeleid.  Wij allemaal ja.  Door wie?  Door jouw intuïtie versus buikgevoel is Goddelijke leiding.  Door alle energieën die ons omringen maar die we niet zien.

Ik blijf gewoon doorgaan omdat ik overtuigd blijf van het geloof dat wij echt niet alleen zijn op deze planeet en in het universum.  En ik was vroeger ook iemand die alleen maar geloofde als ik het met mijn blote oog gezien had.  Altijd zedenleer gevolgd heb en enkel geloofde in wetenschappelijk onderzoek.  God bestond niet voor mij maar ik heb wel altijd gezegd dat er iets is tussen hemel en aarde en ik bevestig al een hele tijd dat het echt zo is omdat ik er nu een intens contact mee onderhoud.

Geniet van dit prachtig lied en krachtige mooie stem!

Veel liefs,

Inge xxx

_______________________

Betekenis van de meeuw omslagfoto blog

Ik ben vorige week gaan wandelen in het prachtige natuurdomein Ten Haagdoornheide van Kelchterhoef en als er dieren op jouw pad komen dan hebben zij ook een boodschap voor jou.  Hieronder volgt een youtube filmpje dat ik zelf heb gefilmd van een prachtige meeuwen zwerm die ik daar gespot heb aan de zwemvijver.

https://www.youtube.com/watch?v=PhDnTw0aNio

De meeuw: op weg naar vrijheid

De meeuw zweeft. Hij staat voor vrijheid en kan overleven zowel op het water als op het land. Met zijn kromme snavel weet hij voedsel los te peuteren dat voor andere vogels moeilijk bereikbaar is. Wit is zijn kleur, zwierend in de lucht met een heldere blik naar beneden gericht of daar nog wat te halen valt. Zo niet, dan zweeft hij verder. De meeuw leeft in het moment, want hij weet dat daar het meeste succes te behalen valt.

Als je je kan verplaatsen in de meeuw, dan voel je hoe fijn het is om vrijheid te voelen. Vrij om te gaan en staan waar je wilt. Maar niet alleen vrijheid in je fysieke zijn. Ook vrijheid van geest. Als je hoofd stil is, is er ruimte. Ruimte om een nieuwe energiestroom op gang te brengen. Ruimte om te creëren.

Wat zou jij willen veranderen? Als je eenmaal het beeld scherp hebt gesteld. Als je ziet dat er een oneindige ‘Plundra’ aan de gang is. Dat we als mensheid alleen maar gefocust zijn op HEBBEN en niet op ZIJN. Lief mens, JIJ hebt alle capaciteiten om bij te dragen aan de grote omslag die nodig is. De omslag naar de vrijheid van de meeuw. Voor jezelf en ook voor anderen. Laat zien wie jij bent, waar jouw kracht zit en hoe je daarmee een lichtend voorbeeld kunt zijn voor anderen. Begin of bouw verder als een soort ‘ondergrondse’ aan de beweging die nodig is om de mensheid te bevrijden. Om de wereld die we willen bereiken ook bereikbaar te maken. “Sta op en vermenigvuldig u” is het devies.

Alles vanuit liefde en compassie, respect en harmonie met alles wat leeft. Als het om eten gaat, neem alleen wat je nodig hebt. Werk zo min mogelijk mee aan de wereldwijde plundering van Moeder Aarde. Haar grondstoffen en al het andere dat zij voortbrengt. Echt, de meeuw heeft het al lang gezien: de zeeën raken op een gegeven moment echt leeg! Ga minderen met vlees eten. Wat sowieso een goede aanrader is, omdat de keten van de vleesindustrie dusdanig vervuild is geraakt dat je er op termijn alleen maar ziek wordt. Kies bewust in alles wat je doet. Deel jouw kennis met anderen. Laat zien dat het anders kan. Het is nodig. JIJ bent nodig!

“Heb vertrouwen dat u als individu meer teweeg kan brengen dan u vermoedt. U staat aan het roer, uw boot vaart uw koers, de meeuw zal u volgen wanneer u uitvaart richting de horizon, uw vrijheid tegemoet.”

Voor de volledige boodschap verwijs ik jou graag naar onderstaande bronvermelding.

Bron: https://www.inspirerendleven.nl/de-meeuw-op-weg-naar-vrijheid/

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 5:05

505; Stel God centraal in je gedachten, dan zal je leven zeer snel ten goede veranderen.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:20

320; De verlichte meesters helpen je volmaakt geloof in God te hebben als een belangrijk onderdeel van je scheppings-, helings-, manifesteer- en onderwijswerk.

Engelen boodschap tekst muziek aantal woorden 308

308; Financiële overvloed is voor jou als heilig kind van God je goddelijk erfdeel.   God en de verlichte meesters overladen je met een overvloed aan zegeningen.  Geef aan anderen zoals je wordt ingegeven.

Engelen boodschap aantal woorden volledige bloglengte exclusief deze tekst 1080

Engelen nummer 1080 is een boodschap die je moet houden om je te concentreren op het bereiken van positieve resultaten en succes, in plaats van zorgen te maken over gebrek of verlies. Engelen nummer 1080 herinnert ons eraan dat de energieën die we in het heelal uitsturen, naar ons terugkeren. Positieve affirmaties, een optimistische houding en directe actie creëren en manifesteren overvloed in de realiteit. Vertrouw erop dat er nieuwe kansen in je leven verschijnen om je inkomen en / of financiële status te verbeteren en te vergroten.

Als je hebt overwogen een spirituele oefening, beroep en / of carrière te beginnen (of uit te breiden), geeft Engelen nummer 1080 aan dat het nu een zeer veelbelovende tijd is. Hetzelfde geldt voor een bedrijfsidee of -bedrijf dat u misschien overweegt. Als u de kansen aangrijpt, vindt u succes op lange termijn, prestaties en persoonlijke voldoening. Vertrouw erop dat je over de vaardigheden en talenten beschikt die je nodig hebt en diegene die je niet hebt, zal tot stand komen wanneer je ze nodig hebt. Je zult anderen helpen terwijl je je persoonlijke doelen en ambities bereikt.

________________________

Where did we go wrong
Where did we lose our faith
My brother is in need
But can he depend on me
Do you think if one of you tried
Maybe you could find
A better friend than any other
If you gave more than you took
Life could be so good
Come on and try
Now’s the time

‘Cause you’re free
To do what you want to do
You’ve got to live your life
Do what you want to do

Are we all strangers
Does anyone really care
Down we’re all the same
Trying to hide our pain
You think you can never trust another
‘Cause they’re all out to get ya
We have to live in this world together
If we open up our hearts
Love can finally start
Come on and try
Now’s the time

‘Cause you’re free
To do what you want to do
You’ve got to live your life
Do what you want to do

‘Cause you’re free
To do what you want to do
You’ve got to live your life
Do what you want to do

When you’re down and you’re feeling bad
Everybody has left you sad
Feels like no one will pull you through
It’s your life whatcha gonna do
Make that change, let’s start today
Get outta bed, get on your way
Don’t be scared your dream’s right there
You want it (you want it), reach for it

‘Cause you’re free
To do what you want to do
You’ve got to live your life

Do what you want to do

(You’re free)
Come on, you’ve got to live your life now
Come on, you know that I want to do
You’ve got to live your life and love your brother, yeah

Whatcha gonna do when it’s all over for you
You’ve got to live your life and think about