Goedemiddag lievelingen,

Forest van The Cure is toch legendarisch en magisch met klanken waarin ik helemaal verdwijn als ik op de dansvloer sta.  Ogen dicht en laat je meezuigen in deze fantastische muzikale orgastische melodieën.   Herinnert me weer aan de tentfuiven in Kasterlee tijdens mijn tienerjaren.  Haha!

De eerste video is enkel de muziek maar dan gemixt in een deep house versie.  Via een goede vriend van mij, Geert, waar ik contact mee heb via Linkedln ben ik getipt geweest van deze toch wel aangename verrassing.  Dankjewel lieve ziel!  Normaliter hou ik niet van teveel wijzigingen die afwijken van de originele versie maar dit is best te pruimen, vandaar dat ik er hem gewoon bijvoeg in deze blog.  Geniet ervan!

De tweede video is een geweldige live versie en zelfs van dit jaar, welgeteld 10 dagen geleden op 9 juni,  op Pinkpop te Landgraaf in Nederland.   Ik ga nu een serieus inhaalmanoeuvre doen als het op afschuimen van muziekfestivals betreft.  Nu dat mijn 2de leven begint waarin ik “echt” het gevoel ga hebben dat ik “leef” dus dat wil zeggen plezier maken, dansen, me omringen met hartverwarmende mensen omdat ik ook zo ben en tot slot werken met passie vanuit mijn hart ten dienste van onze prachtige planeet moeder aarde.   Ik stop pas met werken als ik deze planeet verlaat als fysiek lichaam want mijn ziel leeft verder in de hemelse hogere sferen en dimensies.  Want als je vanuit jouw hart leeft, dan heb je nooit het gevoel dat je aan het “werk” bent want dan leef je met passie, hartstocht en vuur zoals het ook hoort voor iedere ziel hier op deze planeet.

Als laatste heb je de tekst video en deze is prachtig geïllustreerd met bomen en het bos natuurlijk.  Bomen, ik kan er uren gefascineerd naar kijken met verliefde ogen.  Als je bewuster in de wereld staat, dan geniet je echt intens van alles dat je omringt en wanneer je in de natuur vertoeft besef je des te meer hoe gezegend dat je bent als mens zijnde hiervan onderdeel te zijn.

Geniet van deze dag en word weer verliefd op wie je bent als mens en dan reflecteer je dat automatisch naar jouw buitenwereld waardoor jouw leven ook automatisch transformeert naar positieve ervaringen.

Warme knuffel,

Inge xxx

 

Advies van een boom

Sta stevig en recht op.
Laat af en toe een frisse wind
door je bol waaien.
Groei en bloei je hele leven.
Laat los wat je niet meer nodig hebt.
Drink veel water.
Vergeet niet waar je wortels (roots) liggen.
Wees tevreden met je natuurlijke schoonheid.
Je takken kunnen ver reiken
als je wortels diep verankerd zijn.
Wees buigzaam maar laat je niet breken.
Geniet van het uitzicht!!

~ Wendy Kamer ~

 

______________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 9:28

928; Vertrouw erop dat je alle middelen zult blijven krijgen die je nodig hebt voor je goddelijke levensdoel. Het universum ondersteunt jou en je opdracht volledig, nu en in de toekomst.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/65-getallen-van-de-engelen-900-tot-999

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 7:18

718; Je positieve affirmaties met betrekking tot financiën hebben de sluizen van de overvloed voor je opengezet. Blijf op dit vlak positief en in verbinding met Spirit.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/63-getallen-van-de-engelen-700-tot-799

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 5:55

555; Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten.  Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/61-getallen-van-de-engelen-500-tot-599

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  97

97: Je bent op de juiste weg om je goddelijke levensopdracht volledig te manifesteren.    Ga door en sta al doende open voor het geven en ontvangen van liefde.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 689

689; Concentreer je uitsluitend op de vraag hoe je kunt dienen, en denk zelfs niet aan geld. Door je levenstaak ben je verzekerd van de vervulling van je materiële behoeften, nu en in de toekomst.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/62-getallen-van-de-engelen-600-tot-699

_______________________

 

 

 

Come closer and see
See into the trees
Find the girl while you can
Come closer and see
See into the dark
Just follow your eyes
Just follow your eyes

I hear her voice
Calling my name
The sound is deep
In the dark
I hear her voice
And start to run
Into the trees
Into the trees
Into the trees

Suddenly I stop
But I know it’s too late
I’m lost in a forest
All alone
The girl was never there
It’s always the same
I’m running towards nothing
Again and again and again and again