Dag lievelingen,

Na een paar dagen offline te zijn geweest en vooral naar mijn lichaam te hebben geluisterd, werd ik vandaag geïnspireerd door dit fantastisch positief nummer van Rozalla.   Ik heb het daarstraks keihard meegezongen in mijn auto en meteen dacht ik: “Dit wordt de blogsong van vandaag.”    Een goede zangeres vanuit mijn tienertijd waar ik hier op mijn blog nog een tweetal nummers van heb gepost.

Zingen is ook heel aardend en zo blijf je ook in een positieve frequentie vibreren wat nu in deze sterke energetische tijden zeer aan te raden is.

De boodschap van het liedje spreekt voor zich.  Vertrouw in de kracht van LIEFDE.   Vertrouwen in het Universum wat alleen uit liefde bestaat.   Vertrouwen in jezelf dat je alles waar je je hart en ziel in stopt, steeds zal slagen omdat je passie voelt en dat drijft je naar het leven waar je altijd al van hebt gedroomd.

Vandaag ook een dankuwel knipoogje naar de hemel gedaan omdat ik “weer” te maken had met een wonder dat me net op tijd in de schoot geworpen is.   Niet normaal wat ik de laatste tijd meemaak.  Op die manier weet ik dat ik steeds het juiste doe, ik op het juiste pad zit en mijn intuïtie trouw volg.

Wat de boodschappen van de kaarten betreft, ik voel zoals ik al eerder zei, al een hele tijd kriebeltjes in mijn buik en deze blijven kriebelen dus ik voel dat er wat staat te gebeuren en deze kaarten zijn heel beloftevol dus ik ben in volle verwachting al weet ik ook wel dat het inderdaad tijd is voor “actie” en niet meer uitstellen waar wij empathische zielen toch zo goed in zijn haha.    De drive is er al dus ik laat me leiden.

Deze nacht kon ik weer de slaap niet vatten te wijten aan de hoge energie frequenties van de laatste tijd en heb ik een documentaire gezien van Tony Robbins.  Niet “toevallig” want ik had dit nu echt nodig.  Ik zie mezelf ook al helemaal op zo’n podium staan en een massa mensen toespreken, motiveren, dansen en vooral de helpende hand te zijn op hun levenspad.   Aangezien ik zeer sterke communicatieve vaardigheden heb, wil ik zeker deze richting evolueren om mijn carrière eindelijk van start te laten gaan.

Wij hebben ons leven zelf gekozen en wat ik niet zo goed gekozen vind van mezelf is dat ik nu pas op mijn 43 jaar, binnen 8 dagen op 9 augustus word ik 44, een tweede leven start, dat ik nu pas ga weten wat het is om “te leven”.  Er zijn mensen die vanaf hun 20 jaar al ondernemer zijn en in de wereld staan.  Ik weet nu pas wie ik ben, wat ik hier kom doen en wat ik wil gaan doen.  Ik ben een laatbloeier en het heeft zo lang moeten duren om al de levenslessen te leren die ik nog moest leren.   Mijn leven is nog niet voorbij maar toch betreur ik het feit dat ik nu alles nog moet gaan inhalen wat ik allemaal al gemist heb…

Enfin soit!  Ik kijk er in ieder geval ontzettend naar uit wat het Universum, De Bron en Het Engelenrijk allemaal voor mij in petto heeft en voor jullie allemaal!

Positieve gedachten trekken positieve energieën aan.  Joepie!!!  😊

Heel veel liefs en dikke warme knuffels 💖💖💖

Inge xxx

 

~ Step into the light ~

~ Share your gifs and talents  with the world ~

Het is belangrijk dat we ons gewaardeerd voelen, dat er wordt gezien hoe hard we werken en dat we onze unieke bijdrage aan de wereld leveren.  Daarom verschijnt de kaart Erkenning vandaag voor jou.   Het Universum ziet wie je bent en alles wat je doet.  Je krijgt de erkenning, liefde en steun die je verdient.

Deze kaart kan ook tevoorschijn komen wanneer we op het punt staan om in de fysieke wereld ook erkenning te krijgen.  Je krijgt misschien een onderscheiding, je wordt geëerd of genoemd.  Dat kan op je werk zijn, of bij een vereniging of sociale instelling.  Dit kan op kleinere schaal gebeuren, op een meer persoonlijke manier.  Hoe dan ook, je wordt gezien, gewaardeerd en geëerd voor wat je doet.

In welke vorm het ook gebeurt, denk er aan dat Spirit tot ons spreekt via de fysieke wereld en door wat anderen van ons zeggen.

Of je nu net begint, of al werkt aan een project of idee, wees je er van bewust dat de acties die je nu onderneemt er toe kunnen leiden dat je publiekelijk wordt (h)erkend.  Dit kan in het klein zijn, of in het groot met publiek erbij.  Op welke manier ook, je huidige krachtinspanningen zullen in de toekomst worden gewaardeerd.

Het geeft niet wat je doet, of hoe je je voelt dat je het doet, Spirit geeft je een kosmisch schouderklopje.  Je hebt het goed gedaan.  Sta jezelf toe om dat te beseffen – dat heb jij goed gedaan!

Met de kracht die je krijgt als je je erkend en gewaardeerd voelt, krijg je de mogelijkheid om die ook aan anderen te schenken. Iedere keer dat je iemand tegenkomt die iets doet wat indruk op je maakt, vergeet het niet tegen hem/haar te zeggen.  Niet alleen wil je hun dag helemaal maken, maar je zult verrast zijn hoe goed je jezelf hierdoor voelt!

 

Als je het onverwachte verwacht, ben je voorbereid op een wonder.

Omwegen, verrassingen, veranderingen die als voorbeeld dienen…verwacht het onverwachte.   Het geeft niet hoe gedetailleerd je plannen zijn en hoe duidelijk je de weg voor je ziet, er zijn momenten dat de beste plannen worden onderschept door onvoorziene omstandigheden.  In het begin kunnen omwegen ongemakkelijk lijken maar een verrassende wending van gebeurtenissen geeft aan het avontuur van het leven interessant begint te worden.  Niemand kan synchroniciteit plannen – dat het lot en de bestemming elkaar ontmoeten – behalve Spirit, die weet wat je nu aan kunt.

Het leven is vol verrassingen dus blijf alert en geniet van het opwindende nieuwe avontuur dat je niet had verwacht.  Er gebeurt iets in je leven dat misschien niet in overeenstemming is met wat je had gepland.

 

Deze cherubijn kondigt een periode vol prachtige nieuwe kansen aan die te maken hebben met je creativiteit, je werk of het navolgen van je dromen.  Dit is een actiekaart en als je aan het uitstellen was is het nu tijd om in actie te komen.  Het is ook een heel goed moment om een nieuw bedrijf op te starten.  Vertrouw op je kwaliteiten!

Deze aas is het begin van de actie!  Hier voel je de inspiratie om iets origineels te creëren of om een droom na te jagen.  Nieuwe en opwindende carrièrekansen laten zich vaak zien bij de Aas van Actie.  Misschien beslis je spontaan om te leren schilderen of een instrument te bespelen.  Met deze kaart is uitstellen niet toegestaan!

Geef je passies de ruimte.  Je ingevingen verdienen het om verwezenlijkt te worden! Als je een prachtig maar riskant aanbod wordt gedaan, aarzel dan niet en accepteer het.  Nu is het moment om de sprong te wagen en je leven te veranderen!

Extra betekenissen

Een nieuw bedrijf beginnen. Avontuur.  Passie voor het leven.  Veranderen van baan.  Moed en enthousiasme. Geloof in jezelf en je capaciteiten.

 

~ Ik bezit een oneindige creatieve kracht ~ Ik ben geïnspireerd door het leven ~ Mijn ogen en hart zijn open ~ Ik sta open voor nieuwe ideeën ~ Ik sta in verbinding met mijn innerlijke kunstenaar ~

Met logica komt u van A naar B maar fantasie brengt u overal.  ~ Albert Einstein ~

U hebt op het ogenblik een rijke fantasie en u voelt zich binnenkort dan ook geïnspireerd om iets nieuws te beginnen.  Als u put uit de oneindige kracht die u bezit, zullen zich nieuwe mogelijkheden ontvouwen.  Sta open voor nieuwe ideeën.  Denk buiten de kaders maar neem niet alles te serieus.  Maak van deze tijd een leuke verkenningsreis.  Houd contact met uw innerlijke kind, de ware kunstenaar binnen in u.

Er zal een idee bij u opkomen dat zal leiden tot een zeer vervullende toekomst.  Probeer de komende dagen te ontspannen.  Hoe meer ontspannen u bent, hoe gemakkelijker alles zal gaan.  Breng wat tijd in de natuur door en voel haar rijke, helende energie.  Deze tijd kan een verkenningsreis vol romantiek worden en een boeiende magische tijd.

 

Wij, de Engelen, brengen je geschenken van je Schepper.  Open je armen om ze in ontvangst te nemen.

De hemel dijt steeds meer uit en wordt steeds groter.  Eén van de manieren waardoor de Hemel groter wordt is door er voortdurend en steeds meer liefde naar toe te sturen.  Deze liefde wordt in vele vormen weer naar jou teruggezonden en jouw enige taak is er voor open te staan en haar te ontvangen.  Op dit moment zijn de antwoorden op je gebeden in afwachting van jouw bereidheid ervoor open te staan.  Open je armen voor deze geschenken!  Je Schepper wil dat je gelukkig, gezond en veilig bent en dat je alles krijgt wat je nodig hebt.  Stuur al je angsten om te ontvangen maar naar mij toe.

Positieve groei en uitbreiding liggen voor je in het verschiet.  Deze gelegenheid brengt misschien inspiratie en inzicht mee of het zou de kans kunnen zijn waarop je hebt gewacht om actie te ondernemen voor de ideeën die je al hebt.  Je bent misschien op zoek naar een kans om veranderingen in je leven aan te brengen en dit te manifesteren.  Bijvoorbeeld in je werk, om een huis te kopen of te verkopen of romantiek in je leven te brengen.  Wat je wensen ook zijn, je engelen staan op het punt om voor jou de deur naar de mogelijkheden te openen.  Loop in één stuk door!

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

_________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  230

230: Vertrouw op de boodschappen die je ontvangt wanneer je mediteert of stil bent,  want God en de verlichte meesters leiden je en houden van je.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 1862

Engel nummer 1862 is een boodschap over je persoonlijke spiritualiteit, innerlijke kracht en vasthoudendheid en het nastreven van je goddelijke levensdoel. Blijf gefocust op het bereiken van zowel uw lange als korte termijn doelen en heb vertrouwen in uw vaardigheden, talenten en capaciteiten. Weet dat je succes zult vinden in alles waar je je geest en inspanningen op richt. De engelen helpen je het goddelijke licht in jezelf en anderen te herkennen en te erkennen.

Engel nummer 1862 kan suggereren dat een materieel bezit of item je leven verlaat, en het is jouw keuze of je er afstand van wilt doen of niet. Zorg ervoor dat u uw gedachten en denkwijze aanpast als u uw bezittingen niet wilt verliezen. Als alternatief, wanneer de herhalende engel nummer 1862 verschijnt, kan het een bericht zijn dat als je van plan bent iets in je leven te verkopen en / of kwijt te raken (bijvoorbeeld een bezit of persoonlijk voorwerp) dit snel tot stand zal komen. Het is tijd om het oude los te laten.

Engel nummer 1862 is een boodschap van je engelen om alle angsten of zorgen over gebrek of verlies, of iets negatiefs met de financiële en materiële aspecten van je leven, los te laten. Vertrouw erop dat je gebeden antwoorden zijn en dat de Universele Energieën tegemoetkomen aan je materiële en financiële wensen en behoeften, waardoor je de kans krijgt om je te concentreren op je ware doelen en verlangens. Heb vertrouwen en vertrouw erop dat aan uw behoeften wordt voldaan en dat u en uw dierbaren voldoende aanbod hebben om alles wat u nodig heeft te dekken.

Vertrouw erop dat alles naar het goddelijke plan gaat en alles wat er momenteel in je leven gebeurt, is voor je hoogste goed en voor het welzijn van iedereen.

Bron:http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/08/angel-number-1862.html

_________________

I see papa working nightshift
Worried ‘bout his years
Mama’s got her problems but she cares
I watch my family going crazy
Telling me I’m lazy
Things are going to work out in the end

‘Cause you’ve got to have faith
In the power of love
You’ve got to have faith
In the power of love

Brother’s always shouting
Sister starts to cry
Another angry moment passes by
I know that I can take it
Someday I will make it
Everything will turn out in the end

‘Cause you’ve got to have faith
In the power of love
You’ve got to have faith
In the power of love

You’ve got to have faith
In the power of love
Love love
In the power of love
Yeah
Come on, come on, come on

Someday I will make it
You just wait and see
I know that I can take it
That’s how things will be
I know what I’m feeling
I know what to say
I’ve just got to have it
Baby I’ve got faith

Faith
In the power of love
You’ve got to have faith
In the power of love

You’ve got to have faith
In the power of love
You’ve got to have faith
In the power of love

You’ve got to have faith
In the power of love
You’ve got to have faith
In the power of love