Nummer 2146 is een verzameling van de energieën en attributen van nummer 2 en nummer 1, en de trillingen en energieën van nummer 4 en nummer 6.

Nummer 2 resoneert met geloof en vertrouwen, diplomatie en samenwerking, dualiteit en het vinden van balans, relaties en partnerschappen, intuïtie en inzicht, service en plicht, en het dienen van je levensdoel en zielsmissie.

Nummer 1 bevordert een nieuw begin en begint opnieuw, motivatie en actie ondernemen, streven naar vooruitgang en vooruitgang, zelfsturing en initiatief, instinct en intuïtie. Nummer 1 heeft ook te maken met het creëren van onze eigen realiteit met onze gedachten, overtuigingen en acties.

Nummer 4 resoneert met gestaag werken aan doelen en ambities, waarheid en integriteit, bruikbaarheid, systeem en orde, zelf initiatie, solide basis bouwen en enthousiasme gekoppeld aan vastberadenheid. Nummer 4 heeft ook betrekking op de aartsengelen.

Nummer 6 heeft betrekking op bezittingen en de materiële en monetaire aspecten, thuis en gezin, liefde en zorgzaamheid, service en huiselijkheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid, het vinden van oplossingen, eerlijkheid en integriteit.

Engelen nummer 2146 moedigt je aan te geloven in jezelf en je persoonlijke waarden en vaardigheden. De vastberadenheid en toewijding die je hebt besteed aan het leven in een bewust gebalanceerd en gecentreerd leven heeft een voortdurende toevoer van positieve overvloed in je leven gemanifesteerd, ervoor zorgend dat je wordt ondersteund en onderhouden in je dagelijkse leven. Je kunt fantastische zegeningen van allerlei aard verwachten om je leven te betreden, en deze zegeningen moeten met geliefden worden gedeeld en goed worden gebruikt. Je engelen willen dat je weet dat je beschermd, ondersteund en geliefd bent en moedigen je aan om geduldig, volhardend en optimistisch te blijven.

Engelen nummer 2146 brengt een boodschap van je engelen dat je harde werk en vastberadenheid vruchten afwerpen, en dat je gezegend wordt met de vruchten van je inspanningen. Door toewijding en verantwoordelijkheid heb je veel bereikt en de engelen prijzen je voor je inspanningen en moedigen je aan om het goede werk voort te zetten. Vertrouw erop dat aan al je materiële behoeften zal worden voldaan terwijl je je zielenmissie dient.

Geef alle zorgen en angsten aan de engelen over voor transmutatie en genezing, en weet dat er voor alles wordt gezorgd terwijl je je levensdoel en zielsmissie leeft. Besteed tijd aan het creëren van solide relaties en ondersteuningssystemen en investeer in het ontwikkelen en uitbreiden van het spirituele deel van jezelf. Heb vertrouwen in je engelen en vraag om hun begeleiding en hulp wanneer je maar wilt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/07/angel-number-2146.html