Piep!  Hier ben ik weer! Haha! 😊

Ik kijk zonet op de klok 15u45 en nu zal je denken, hier gaan we weer, maar ja ja, deze boodschap omschrijft exact hoe ik mij nu voel en wat ik moet doen.  Je gedachten en overtuigingen creëren de veranderingen in mijn leven dus ik blijf me inderdaad richten op de gewenste resultaten.

GEWELDIG!

Nummer 1 bevordert nieuw begin en projecten, zelf leiderschap, innerlijke kracht en assertiviteit, uniekheid en individualiteit, ambitie en wilskracht, bereiking en geluk. Nummer 1 vertelt ons dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties.

Nummer 5 moedigt ons aan trouw te blijven aan onszelf en ons leven overeenkomstig te leven, en resoneert met persoonlijke vrijheid, het maken van positieve levenskeuzen en belangrijke veranderingen, variëteit en veelzijdigheid, aanpassingsvermogen, vindingrijkheid, motivatie en vooruitgang. Nummer 5 is het aantal leerzame levenslessen door ervaring.

Nummer 4 heeft betrekking op vastberaden werken aan het bereiken van onze doelen en ambities. Het vertelt over hard werken en inspanningen, het bouwen van solide basis, stabiliteit en bruikbaarheid, systeem en orde, betrouwbaarheid, eerlijkheid en integriteit, en onze passie en drive in het leven. Nummer 4 resoneert met de energieën van de aartsengelen.

Engelen nummer 1545 is een boodschap van je engelen dat ze bij je zijn en je helpen en begeleiden bij de veranderingen die je binnenkort zult doormaken (als dat nog niet het geval is). Besteed aandacht aan uw verwachtingen, visualisaties en positieve affirmaties als nieuwe kansen en omstandigheden voor u aanwezig zijn om ten volle te profiteren van. Laat negativiteit los en vertrouw erop dat deze veranderingen een groot deel van geluk en voldoening in je leven zullen brengen. Blijf verheven en positief om uw gewenste resultaten aan te trekken en trouw te blijven aan uzelf en uw goddelijke levensdoel. De engelen helpen je om positieve levenskeuzes te maken en vragen je om een ​​optimistische en positieve houding en vooruitblik te behouden. Laat gevoelens van wanhoop los en sta toe wat je wilt en nodig hebt om naar je toe te komen. Je gedachten en overtuigingen creëren de veranderingen in je leven, dus blijf je richten op je gewenste resultaten en resultaten.

Engelen nummer 1545 moedigt je aan om je inspanningen te richten op de dingen in je leven die je levensstijlkeuzes, je ware essentie en je levenspad in het algemeen omarmen en verbeteren. Wees voorbereid om noodzakelijke veranderingen aan te brengen die gunstige kansen en een nieuw begin in je leven zullen brengen. Verwacht grote dingen en wees dankbaar en dankbaar voor hen wanneer ze aankomen en houd een duidelijke en open verbinding met je engelen voor begeleiding en ondersteuning door deze veranderingen. In plaats van te proberen elk aspect van je leven te beheersen, vertrouw dan op de begeleiding van je intuïtieve weten en laat je leven dienovereenkomstig ontvouwen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/03/angel-number-1545.html

 

Engelen nummer 545

545; Je maakt op bijna alle levensterreinen grote overgangen door. De engelen zeggen dat deze veranderingen meer licht, liefde en zegeningen in je leven brengen en dat ze je helpen bij alles wat je doet.

Engelen nummer 154

154: Er zijn engelen die je eraan herinneren dat je aandacht moest besteden aan wat je denkt, omdat je verwachtingen in deze tijd van overgang en verandering je ervaringen scheppen.  Doe een beroep op de engelen, vooral op aartsengel Jofiël, om je te helpen positief te blijven.

Bron:

https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/57-getallen-van-de-engelen-100-tot-199

https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/61-getallen-van-de-engelen-500-tot-599