Dag lievelingen,

De flow zit er weer in dus vasthouden Inge haha!  🙂

Vandaag spotte mijn ogen onder andere de volgende tijdstippen en één getal van het aantal woorden die ik halverwege reeds getypt had van mijn tekstblog die ik zonet online heb geplaatst waarvan ik de boodschappen ga verklappen en voor velen die op dezelfde energie surfen zullen dit engelen berichten zijn die perfect resoneren met hun gevoel en ervaringen op dit moment.

Er verscheen weer een lach op mijn gezicht toen ik ze las.  Ze weten perfect mijn situatie en gevoel op dit moment en moedigen me aan in alle opzichten.  Geweldige onzichtbare wereld die intens veel houden van ons allemaal.  Hou dat in je gedachten.  Belangrijk is om steeds in het hier en nu te leven want nu bestaat alleen.

Ik sta er nog steeds van versteld hoe zij op alle mogelijke manieren met ons willen communiceren en hoe al deze boodschappen zo perfect kloppen met hoe ik nu in het leven sta en wat mij staat te wachten.  Dankzij deze boodschappen blijf ik rustig in alle vertrouwen en volg ik getrouw mijn innerlijke leiding, jouw buikgevoel die de weg van jouw hartsverlangen kent.

Een WONDER!

Ik wil dit iedereen leren herkennen want iedereen kan dit.  Wij zijn allemaal paranormale lichtwezens met een belangrijke missie.

Slaap zacht en droom zoet xxx liefs Inge

 

Engelen boodschap 1146 ~ 11u46

Nummer 1 brengt de attributen van initiatief en streven naar voren, creatie, nieuw begin en het starten van nieuwe projecten, het bereiken van succes, vervulling en geluk. Nummer 1 herinnert ons er ook aan dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties.

Getal 1 lijkt samen te resoneren met Meester Nummer 11. Meester Leraar Nummer 11 heeft betrekking op de principes van spiritueel ontwaken en verlichting, verlichting, hoge energie, creatief idealisme, inspiratie en intuïtie, zelfexpressie en gevoeligheid. De boodschap van het Meester Nummer 11 is dat om verbinding te maken met ons hogere zelf, is om onze Goddelijke levensdoel- en zielenmissie te kennen en te leven.

Nummer 4 resoneert met gestaag werken aan doelen en ambities, waarheid en integriteit, bruikbaarheid, systeem en orde, vastberadenheid en zelf initiatie, solide basis en enthousiasme in combinatie met vastberadenheid.

Nummer 6 heeft betrekking op liefde voor thuis en familie en huiselijkheid, service aan anderen en onzelfzuchtigheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid, zorgen voor het zelf en anderen, en koestering. Nummer 6 resoneert ook met het vinden van oplossingen en het overwinnen van obstakels.

Engelen nummer 1146 vraagt ​​dat je jouw angsten loslaat zodat de engelen je kunnen helpen met het bereiken en voorzien in je materiële behoeften. Het enige dat u hoeft te doen, is ontspannen en vragen om hulp en begeleiding van engelen wanneer u de behoefte voelt.

Engelen nummer 1146 is een boodschap van je engelen dat aan je materiële en fysieke behoeften zal worden voldaan en dat alles wat je nodig hebt zich zal manifesteren in je leven. Vertrouw erop dat je positieve affirmaties, visualisaties en manifestatiemethoden positieve effecten hebben in je leven, en je engelen sporen je aan om door te gaan met je optimistische kijk en hoge verwachtingen.

Engelen nummer 1146 vraagt ​​je om de vraag te beantwoorden: ‘Wat verlang je nu?’ Visualiseer het en het zal manifesteren en tot wasdom komen. Blijf positief, omdat negativiteit je vooruitgang blokkeert.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/08/angel-number-1146.html

____________________________________

Engelen boodschap 1239 ~ 12u39

Nummer 1239 is een compilatie van de energieën van nummer 1 en nummer 2, en de attributen van nummer 3 en nummer 9.

Nummer 1 resoneert met de vibraties van initiatief, instinct en intuïtie, zelf leiderschap en assertiviteit, nieuw begin en een nieuwe benadering , actie, motivatie, streven naar vooruitgang en vooruitgang. Nummer 1 herinnert ons eraan dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties.

Nummer 2 voegt zijn energie van diplomatie en samenwerking, aandacht voor anderen, het vinden van balans en harmonie, dualiteit, toewijding en onzelfzuchtigheid, geloof en vertrouwen en het dienen van je levensdoel en zielsmissie.

Nummer 3 brengt zijn vibraties van groei, expansie en de principes van toename, gevoeligheid, zelfexpressie, creativiteit, vreugde en optimisme. Nummer 3 is ook de vibratie van de Geascendeerde Meesters en geeft aan dat ze om je heen zijn en helpen wanneer daarom wordt gevraagd. De Opgevaren Meesters helpen je om je te concentreren op de Goddelijke vonk in jezelf en anderen, en helpen met het manifesteren van je verlangens. De meesters helpen je om vrede, helderheid en liefde binnenin te vinden.

Nummer 9 resoneert met het leiden van positief voorbeeld, Lichtwerkers en Lichtwerk, filantropie en humanitair denken, probleemoplossend vermogen, vrijgevigheid en welwillendheid, en eindes, afsluiting en conclusies. Nummer 9 heeft ook betrekking op de Universele Spirituele Wetten, het concept van Karma en de Spirituele Wet van Karma (Oorzaak en Gevolg).

Engelen nummer 1239 geeft aan dat je zelfvertrouwen en zelfrespect worden verhoogd en dat je geloof en vertrouwen worden aangemoedigd door de Opgevaren Meesters en de Universele Energieën. Je wordt aangespoord om je natuurlijke vaardigheden, talenten en communicatieve vaardigheden te gebruiken om anderen te helpen en bij te staan ​​terwijl je je levensdoel nastreeft. Sta open voor hulp, ondersteuning en leiding vanuit de engelen- en spirituele rijken.

Engelen nummer 1239 is een boodschap van je engelen en de Opgevaren Meesters dat je vertrouwen moet hebben in je natuurlijke lichtwerkende talenten en vermogens, en ze goed zult gebruiken. Vertrouw op de leiding van de engelen in alle aspecten die te maken hebben met je goddelijke levensmissie en ga zo door met je prachtige ‘lichte werk’. Je helpt anderen door als een positief voorbeeld te leven en je liefde en licht op de wereld te laten schijnen. Kies altijd het pad waar je het meeste goeds in de wereld kunt doen.

Engelen nummer 1239 moedigt je aan om dingen los te laten die je niet langer positief van dienst zijn en verwelkom het ‘nieuwe en opwindende’ in je leven.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/10/angel-number-1239.html

______________________________________

Engelen boodschap 2044 ~ 20u44

Nummer 2044 is een compilatie van de vibraties van nummer 2, de invloeden van nummer 0, en de attributen van nummer 4 verschijnen tweemaal, waardoor de kwaliteiten ervan worden versterkt.

Nummer 2 resoneert met balans en harmonie, dualiteit, welwillendheid, vrede, samenwerking en partnerschappen, intuïtie en inzicht, geloof en vertrouwen, ontvankelijkheid, liefde en je levensdoel en zielsmissie.

Nummer 0 heeft betrekking op de Universele Energieën (of Bron) en staat voor potentieel en / of keuze, het ontwikkelen van iemands spirituele aspecten eeuwigheid, oneindigheid, eenheid, heelheid, doorgaande cycli en stroom, en het beginpunt.

Nummer 4 brengt de invloeden van vastberadenheid en verantwoordelijkheid, stevige fundamenten, ijverig werken aan doelen, inspanning en wil, structuur, eerlijkheid en integriteit. Nummer 4 resoneert ook met de energieën van de aartsengelen.

Engelen nummer 2044 vertelt over de vastberadenheid, discipline en het harde werken die je hebt gedaan in je inspanningen die nu vruchten plukken en je zegenen met de vruchten van je inspanningen. Uw wil en inspanningen zijn de moeite waard geweest. Je engelen moedigen je aan om het geweldige werk dat je hebt gedaan voort te zetten en bieden je innerlijke kracht, energie en ondersteuning. U hebt het recht verdiend om positieve resultaten te verwachten van situaties en omstandigheden in uw leven.

Engelen numer 2044 moedigt je ook aan om jezelf in een hoger licht te zien (als je ware zelf), en je engelen helpen op dit moment je zelfrespect en zelfvertrouwen te vergroten. Blijf gebalanceerd, geaard en gefocust veilig in de wetenschap dat je wordt omringd door behulpzame, liefdevolle engelen die je gemoedsrust en vreugde van het hart willen brengen.

Geloof in jezelf en je innerlijke talenten en capaciteiten om succes te vinden en je verlangens en aspiraties in alle aspecten van je leven te bereiken. Vertrouw erop dat het bereiken van je doelen in zicht is.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/05/angel-number-2044.html

________________________________________

 

Engelen boodschap 2656 ~ 2656 woorden tekstblog tussentijds “toevallig” gespot dus niet in totaal

Nummer 2656 is een combinatie van de energieën van nummer 2, de trillingen van nummer 6 verschijnen twee keer, versterken de invloeden ervan, en de kwaliteiten van nummer 5.

Nummer 2 heeft betrekking op gevoeligheid, zachtheid en vriendelijkheid, vaardigheid en stabiliteit, relaties en partnerschappen, aandacht tot in detail, inzicht en intuïtie, geloof en vertrouwen en je goddelijke levenspad en zielsdoel.

Nummer 6 resoneert met liefde voor thuis en familie en huiselijkheid, service aan anderen en onzelfzuchtigheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid, voorzien in het zelf en anderen. Nummer 6 heeft ook betrekking op persoonlijke wilskracht, gratie en dankbaarheid, het overwinnen van obstakels, het oplossen van problemen en het vinden van oplossingen.

Nummer 5 biedt gunstige kansen, het maken van positieve levenskeuzes en belangrijke veranderingen, bevrijding en overgave, gezondheid en genezing, avontuur en persoonlijke vrijheid. Nummer 5 heeft betrekking op nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht, en vertelt over levenslessen die door ervaring zijn geleerd.

Engelen nummer 2656 kan aangeven dat er een drukke tijd voor je ligt, dus doe je best om jezelf te centreren en in balans te houden, bevrijd jezelf van hinderende patronen, gewoonten of giftige situaties en / of relaties en wees klaar om te lanceren in een nieuwe en opwindende fase.

Engelen nummer 2656 vertelt je om je verhoogde intuïtieve bewustzijn te gebruiken om je groei en welzijn te ondersteunen door aandacht te schenken aan je innerlijke stem en gepaste actie te ondernemen. Bekijk alle aspecten van nieuwe levenssituaties en ontdek en beslis hoe te reageren en aan te passen aan eventuele veranderingen die daarmee gepaard gaan. Alles gebeurt met een reden, dus vertrouw erop dat wat (of wie dan ook) in je leven presenteert, zowel de gave van levenslessen als vele andere zegeningen oplevert.

Engelen nummer 2656 kan ook suggereren dat jouw financiële en / of materiële wereld op het punt staat een aantal positieve veranderingen en / of upgrades te ondergaan, en met deze veranderingen komen nieuwe kansen en een zeer toegejuichte nieuwe toevoeging of bezit waar je hard aan hebt gewerkt, of is specifiek bedoeld om je leven te verbeteren.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/01/angel-number-2656.html