Dag lievelingen,

Volgende boodschap wil ik persé delen met jullie want bij het lezen ervan, raakte dit mijn ziel waardoor ik weer een traantje wegpinkte…  Gewoon omdat het zo zuiver klopt met de realiteit waarin ik nu vertoef.

Gisteren dit nummer gehaald van het Colruyt kasticket ter waarde van 5,31 euro.

Vandaag opnieuw een lieve gelijkgestemde ziel ontmoet!  Ik ging daar met mijn zoon een koffie en thee drinken, we raakten aan de praat en stopten niet meer.  Over de koemelk kwestie en hoe die dieren worden uitgebuit om “constant” melk te blijven produceren.  Haar visie van haar zaak was te lezen op een groot bord en dat strookte volledig met hoe ik de wereld aanschouw.  Ik gaf haar mijn contactgegevens en plots stuurde ze me een berichtje dat ze vanmorgen aan het universum gevraagd had dat ze graag haar spiritualiteit wat meer zou willen ontwikkelen en plots verscheen ik uit het niets op haar pad want ze was geïntrigeerd dat ik mensen kan leren om met het engelenrijk te communiceren.  Ik wil daar les gaan in geven alleen weet ik nog niet goed hoe dit te realiseren maar dit komt nog.  Weeral “magisch”!  En zo is dat de laatste tijd continue.  Mensen vanuit mijn zielenfamilie volgens mij die ik zomaar ontmoet en waar ik meteen een instant warme klik mee heb.  Natuurlijk heb ik haar ook een warme knuffel gegeven.  Ze kreeg er zelfs rillingen van toen ik haar mijn visitekaartje overhandigde.  Haar wens van deze morgen werd dezelfde dag nog gemanifesteerd.  😊👌

Ik wil nog zoveel delen met jullie maar ik als ik dan wat getypt heb, dan wis ik het weer.  Teken dat het nog even moet wachten volgens mij.

Geniet van deze dag!

Liefs,

Inge xxx

Engelen boodschap 531

Nummer 531 is een mix van de vibraties en attributen van nummer 5 en nummer 3 en de energieën van nummer 1.

Nummer 5 heeft betrekking op belangrijke veranderingen in het leven, het maken van belangrijke keuzes en beslissingen, uitbreiding en kansen, aanpassingsvermogen en veelzijdigheid, persoonlijke vrijheid, vindingrijkheid en levenslessen geleerd door ervaring.

Nummer 3 brengt zijn vibraties van groei en expansie, manifestatie en manifestatie, gevoeligheid, zelfexpressie, creativiteit, vreugde en optimisme. Nummer 3 is ook de vibratie van de Opgevaren Meesters.

Nummer 1 vertelt ons dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties, en resoneert met inspiratie en creatie, nieuwe projecten en ondernemingen startend met het oog op het bereiken van succes, geluk en vervulling, vasthoudendheid en zelfredzaamheid.

Engel nummer 531 brengt een boodschap van de engelen en de opgestegen meesters dat je volledig wordt gesteund en aangemoedigd om de noodzakelijke levensveranderingen te maken die je op één lijn brengen met je levensdoel en zielsmissie. Geef angsten of gevoelens van angst aan de engelen voor genezing en transmutatie, en heb moed en vertrouwen dat alles naar een goddelijk plan gaat.

Engel nummer 531 suggereert dat je gedachten, gevoelens en indrukken worden doordrenkt met Goddelijke leiding, en je wordt geholpen met de levenskeuzes en veranderingen die je aan het maken bent. Vertrouw erop dat deze veranderingen voor je hoogste goed zijn en in lijn zijn met je zielsdoel. Je engelen omringen je met liefde en zegeningen.

Engel nummer 531 is een teken dat je binnenkort kansen zult krijgen om je natuurlijke talenten en capaciteiten ten volle te benutten, en wanneer je je geschenken gebruikt, voel je je zelfverzekerd, in vrede, gelukkig en voldaan als je uit je ware, hogere zelf. Je hebt geweldige vaardigheden en talenten, dus deel de hoogste en eerlijkste delen van jezelf met anderen op unieke en verschillende manieren.

Engel nummer 531 kan ook suggereren dat er binnenkort een nieuwe deur voor je opengaat. Vertrouw op het proces van het leven. Maak je geen zorgen over het feit dat je niet weet wat er hierna komt, want als die deur opengaat, zul je WETEN dat dit de juiste is voor jou. Wees vrij om jezelf te zijn en je waarheden te uiten.  ❤❤❤

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-531.html

 

531; De verlichte meesters helpen je een positiever gezichtspunt te hebben en dat verandert je leven op schitterende en wonderbaarlijke wijze.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/61-getallen-van-de-engelen-500-tot-599