Goede avond lieve mensen,

Zonet toen ik naar het programma Adam zoekt Eva aan het kijken was en er weer voor de zoveelste keer reclame tussendoor het kijkplezier verstoorde, keek ik snel naar de klok en was het 23u15.   Bij het lezen van deze boodschap ben ik weer gerustgesteld en weet ik dat alles in orde komt zoals altijd ook al reageert mijn omgeving vrij paniekerig en angstig.   Mensen klampen zich vast aan controle en zekerheid terwijl ik juist van dag tot dag leef, vibreer op de universele energie en mijn gevoel volg in het nu.  Ik ben ook rustig, vredig en positief.  Zorg goed voor mezelf.  Neem regelmatig een lekker bad, drink veel bronwater en rode bieten sap om me nog extra te aarden, wandel heel veel in de natuur,  geniet ten volle van de frisse boslucht want dan mediteer je ook al automatisch en eet veel verse groenten.

Nu tijdens het typen van dit blog kijk ik spontaan even omhoog richting de klok en zie ik in een oogwenk dat het 00u00 is.  De betekenis daarvan klopt ook want ik sta nu aan het begin van een nieuwe cyclus in mijn leven waarin alles tegelijkertijd gaat veranderen in de positieve zin. 🙂

Slaap zacht en droom zoet.

Liefs,

Inge xxx

 

Engelen nummer 2315

 

Nummer 2315 is een mix van de vibraties van nummer 2, de energieën van nummer 3, de attributen van nummer 1 en de invloeden van nummer 5.

Nummer 2 brengt zijn vibraties van diplomatie en samenwerking, aandacht voor anderen, balans vinden en harmonie, dualiteit, toewijding en onzelfzuchtigheid, geloof en vertrouwen en het dienen van je levensdoel en zielsmissie.

Nummer 3 resoneert met energie, groei en expansie, spontaniteit, zelfexpressie, aanmoediging en hulp, talent en vaardigheden, vreugde en enthousiasme. Nummer 3 geeft aan dat de Geascendeerde Meesters om je heen zijn en helpen wanneer daarom gevraagd wordt. De Opgevaren Meesters helpen je om je te concentreren op de Goddelijke vonk in jezelf en anderen, en helpen met het manifesteren van je verlangens. Ze helpen je om vrede, helderheid en liefde binnenin te vinden.

Nummer 1 brengt de attributen van initiatief, instinct en intuïtie met zich mee, zelf leiderschap en assertiviteit, een nieuw begin en een nieuwe benadering, het nemen van actie, het streven naar vooruitgang en vooruitgang. Nummer 1 herinnert ons eraan dat we onze eigen realiteiten creëren door onze gedachten, overtuigingen en acties.

Nummer 5 heeft betrekking op belangrijke veranderingen in het leven, het maken van positieve keuzes en beslissingen, promotie en vooruitgang, aanpassingsvermogen en veelzijdigheid, persoonlijke vrijheid en individualiteit, levenslessen geleerd door ervaring en vindingrijkheid.

Engelen nummer 2315 is een boodschap om vertrouwen te hebben in de beslissingen en keuzes die je hebt gemaakt met betrekking tot het aanbrengen van belangrijke veranderingen in je leven. Je hebt deze levensveranderingen gemanifesteerd door positieve affirmaties, visualisaties en gebeden en de engelen moedigen je aan om ten volle te profiteren van deze veranderingen en de effecten die ze zullen hebben op je leven. Blijf open en ontvankelijk voor je engelen en behoud het geloof en vertrouw erop dat deze veranderingen plaats vinden voor je hoogste goed en verschijnen in je leven om je op je reis te verbeteren en vooruit te helpen. De komende veranderingen zullen je leven verrijken, dus blijf op koers en je zult snel positieve resultaten en resultaten zien.

Engelen nummer 2315 kan ook suggereren dat een gelukkige en positieve verhuis van verblijfplaats en / of plaats van tewerkstelling mogelijk in de maak is. Deze beweging of verandering zal positieve nieuwe energieën inluiden en zal prachtige nieuwe kansen voor u opleveren om van te profiteren.

Engelen nummer 2315 herinnert je eraan dat je over natuurlijke vaardigheden en talenten beschikt, zodat je de hoogste en meest ware delen van jezelf met anderen kunt delen. Respecteer de wereld en anderen door verantwoordelijk te zijn voor je keuzes en acties en je leven in het algemeen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/09/angel-number-2315.html

 

Engelen nummer 0000

 

Het cijfer 0 heeft betrekking op meditatie, gebed en Bron.

Eeuwigheid, het beginpunt, eeuwigheid, oneindigheid, eenheid, heelheid, doorgaande cycli, stroom, de ‘Godkracht’ en Universele energieën. O is de Alpha en Omega.

Het cijfer 0 omvat de attributen van alle andere nummers. 0 is Alpha (begin) en Omega (de Hoogste), omdat er geen begin en geen einde is. Alles is oneindig. De Ouden verkondigden dat de ‘Godkracht’ een cirkel is waarvan het middelpunt overal is en de omtrek ervan nergens is. Alle getallen met de 0 komen dichter bij de ‘Godkracht’ of Universele energie.

Het getal 0 staat voor potentieel en / of keuze, en wanneer deze nummerreeks verschijnt en terugkeert, heeft het te maken met het ontwikkelen van iemands spirituele aspecten, omdat 0 wordt beschouwd als het begin van een spirituele reis en wijst op de onzekerheden die kunnen optreden.

Wanneer 0 voor jou terugkomt, wordt je gevraagd om naar je intuïtie en hoger zelf te luisteren, want daar vind je je antwoorden.

Een terugkerende reeks van 00 heeft betrekking op gebed en / of meditatie. Het is een boodschap om te luisteren naar begeleiding en opletten voor tekenen. Het Universum legt de nadruk op een boodschap aan jou en vraagt ​​dat je oplet en de gegeven aanwijzingen onverwijld volgt.

000 is een herinnering dat je één bent met het universum. Je bent een krachtig wezen met het vermogen om alles wat je wenst in je leven te manifesteren. Alles wat je zegt en doet heeft een impact en effect, positief of negatief, dus zorg ervoor dat je gedachten, overtuigingen en verlangens van een positieve aard zijn, want dit is wat je in je leven zult trekken.

0000 bij het verschijnen in een reeks van terugkerende cijfers is een aanwijzing voor u dat een situatie of kwestie in uw leven de cirkel rond is.

In combinatie met een ander aantal (of cijfers) wordt het potentieel van dat getal vergroot en versterkt door de aanwezigheid van 0. 0 versterkt en stimuleert de energieën en vibraties van het aantal waarmee het wordt gecombineerd.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2010/08/angel-numbers-number-sequences.html