Dag lievelingen!  🙂

Deze engelen boodschap heb ik gisteren gespot en dan sla ik deze op mijn smartphone met als intentie deze met jullie te delen.  Het zijn er iedere dag zoveel en niet alleen cijfers maar ook via andere kanalen zoals ik jullie al eerder hier in enkele blogs heb verteld.  Om toch een opvolging waar te nemen van het verhaal waar je inzit, post ik nu af en toe apart een boodschap om jullie er bewust van te maken dat er effectief communicatie is en ik dit niet uit mijn vinger aan het zuigen ben.

18u46 is het uur dat ik gisteren zag dus via de klok en weer was ik verwonderd over wat deze fantastische lieve lichtwezens me wilde vertellen.

Nummer 1846 bestaat uit de energieën en attributen van nummer 1 en nummer 8, en de vibraties en invloeden van nummer 4 en nummer 6.

Nummer 1 leent haar scheppingstrillingen, frisse starts en nieuw begin, positiviteit en ruimdenkendheid, verwezenlijking , vervulling en succes. Nummer 1 vertelt ons ook dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en actie.

Nummer 8 vertelt over innerlijke wijsheid en persoonlijke macht, die rijkdom, overvloed en voorspoed manifesteert, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid, daadkracht, betrouwbaarheid, grondigheid, succes behalen, geven en ontvangen en het concept van karma – de spirituele wet van oorzaak en gevolg.

Nummer 4 resoneert met gestaag doorwerken naar doelen en ambities met bruikbaarheid, systeem en orde, zelf initiatie, solide basis bouwen en enthousiasme gekoppeld aan vastberadenheid. Nummer 4 heeft ook betrekking op de energieën van de aartsengelen.

Nummer 6 heeft betrekking op liefde voor thuis, familie en huiselijkheid, eerlijkheid en integriteit, verantwoordelijkheid, compassie en empathie, het vinden van oplossingen, het verschaffen en verschaffen en de materiële aspecten van het leven.

Engelen nummer 1846 vertelt over zelf management en het behalen van succes en overvloed vanwege je persoonlijke inspanningen, intenties en acties. Het geeft aan dat je hard hebt gewerkt om je doelen te bereiken en dat het nu tijd is om je welverdiende beloningen te verdienen. Vele zegeningen van allerlei aard hebben zich gemanifesteerd om je op je weg te helpen en bij te staan ​​en om je te helpen je zielsmissie te vervullen. Heb geen zorgen of zorgen over uw financiën en / of geldsituatie omdat aan al uw behoeften zal worden voldaan. Houd een positieve houding aan omdat deze energieën helpen om je voortdurende toevoer van overvloed te manifesteren.

Engelen nummer 1846 is een boodschap van je engelen dat je je manifesting tools (zoals gebeden, positieve affirmaties, visualisaties en decreten) moet gebruiken om angsten, gevoelens of negatieve emoties te helen die te maken hebben met financiën en / of carrièreproblemen. Je engelen willen dat je alleen positieve gedachten en verwachtingen vasthoudt met betrekking tot de materiële aspecten van je leven, zodat je met succes overvloed en welvaart kunt manifesteren voor jezelf en je dierbaren.

Engelen nummer 1846 geeft aan dat je op alle mogelijke manieren in je leven op de goede weg bent. Wees niet bang om nieuwe verantwoordelijkheden op te nemen of belangrijke projecten te leiden, want u bent goed op weg om de uitdaging aan te gaan en vindt succes bij uw inspanningen. Vertrouw erop dat eventuele uitdagingen waarmee je te maken krijgt, ineens volledig te overwinnen zullen zijn. Kwesties uit het verleden die mogelijk een belemmering voor je zijn geweest of je tegenhouden, vallen weg. Laat alle zorgen en / of angsten los en blijf ongehinderd je pad volgen vertrouwend dat de engelen helemaal naast je staan. Accepteer je rechtvaardige beloningen met gratie en dankbaarheid en onthoud dat innerlijke vrede essentieel is voor een goede gezondheid en welzijn.

Het geeft volledig aan hoe ik mij voel, denk en wat er mij te doen staat en dit zal nu voor velen ook zo zijn als ze zich kunnen resoneren met deze woorden.

Geniet van deze prachtige dag! 😊

Liefs,

Inge ❤

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/08/angel-number-1846.html

 

p.s.

En om het nog straffer te maken beste mensen, hier het aantal woorden van deze blog en dit zijn er buiten de p.s. woorden 622.

Engelen boodschap 622

622; Vertrouwen is de sleutel tot het manifesteren van alles wat je nodig hebt.  Hoe meer je vertrouwt, hoe meer wonderen je opmerkt en ervaart.