Lieve lezers,

Ik ben gevoelig en daar ben ik trots op. Ik schaam me niet om mijn kwetsbaarheid te tonen want dat is een teken van kracht.

In deze wereld waar het niet altijd getolereerd wordt dat je voor jouw gevoelens uitkomt of dat je de nodige tranen laat, mag dit gedrag dat puur menselijk is, zeker niet meer ingehouden worden.

Waarom zeg ik dit nu? Omdat ik vaak schrijf in mijn teksten dat de tranen over mijn wangen rollen, mijn ogen vochtig zijn en ik ontroerd ben. Dit om toch maar een beetje mijn gevoel over te brengen op dit koud beeldscherm en ik een mens ben met een warm hart en dit warme hart niet afsluit.

Ik heb ondertussen 184 blogs van hooggevoeligheid waaronder het merendeel liedjes bevatten gepost sinds april van dit jaar en de laatste tijd zet ik er een persoonlijke tekst bij en engelen boodschappen. Zowel de tekst, als de quotes, de foto’s die erbij staan, de energie van de muziek en de numerologie van de tijdsduur en de tekens van de blog omvatten een boodschap voor jullie waarmee ik dienstbaar wil zijn voor mijn liefdevol medemens. 

Zonet de boodschap van het cijfer 184 gelezen en bam! Weer er boenk op hé haha. Ja ja ik blijf lachen, ook al was ik toch in eerste instantie bij het lezen ontroerd….Ze weten alles, de deugnietjes. 

   Love them with all my heart.   

Geniet van deze fantastische dag!

Warme hartelijke groetjes,

Inge xxx

 

___________________________________

ENGELEN NUMMER 184

Nummer 184 draagt ​​de attributen van nummer 1, de vibraties van nummer 8 en de energieën van nummer 4. Nummer 1 brengt nieuw begin en begint opnieuw, moed, vooruitgang, zelf leiderschap en assertiviteit, wilskracht en ambitie, initiatief, instinct en intuïtie, het vinden van succes en persoonlijke vervulling. Nummer 1 vertelt ons ook dat we onze eigen realiteit creëren door onze gedachten, overtuigingen en acties. Nummer 8 resoneert met persoonlijke kracht en autoriteit, innerlijke wijsheid, waarheid en integriteit, zakelijk inzicht, betrouwbaarheid en zelfredzaamheid, karma en het manifesteren van rijkdom en overvloed. Nummer 4 voegt zijn vibraties van eerlijkheid en integriteit, traditionele waarden, hard werken en verantwoordelijkheid, bruikbaarheid en toepassing, ijver en vastberadenheid om doelen te bereiken toe. Nummer 4 heeft ook te maken met onze drive, passie en doel en de energie van de aartsengelen.

Engelen nummer 184 is een boodschap van je engelen dat je wordt bemind, ondersteund en beschermd door de engelen en Universele Energieën. Je engelen moedigen je aan om angsten, zorgen of angsten (met betrekking tot financiële aspecten) aan hen over te brengen voor genezing en transmutatie. Het is een aanmoediging om een ​​positieve houding aan te nemen met betrekking tot je carrière, inkomen en financiële toekomst. Je positieve houding zal alle goede dingen manifesteren.

Engelen nummer 184 is ook een boodschap dat een belangrijke cyclus of fase in je leven bijna zal eindigen. Je engelen willen je verzekeren dat deze veranderingen langverwacht en noodzakelijk zijn en positieve kansen en situaties zullen inluiden die beter zijn afgestemd op jouw behoeften, behoeften, zielsmissie en levensdoel. Dit kan in verhouding staan ​​tot uw loopbaan en / of inkomstenverdieningscapaciteit.

Sta altijd open voor engelachtige begeleiding en liefde, want het is niet veeleisend en onvoorwaardelijk.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-184.html