Goedemorgen lieverds!

Gisteren viel mijn oog op deze eerder geposte blog van Madonna Jump!

Weer een toepasselijk nummer nu.

Het is maar liefst 1089 keer gelezen!  Howla Powla!  😀

https://www.loveangels.be/jump-madonna/

De engelen boodschap 1089 geeft perfect weer waar ik nu voor sta en welk advies ze me geven.  Ik zorg er nu voor dat ik stevig met mijn voetjes op de aarde sta maar tegelijkertijd toch werk doe vanuit mijn hart.

In tegenstelling tot een eerder geposte blog die ik hieronder heb gezet met een engelen boodschap is dit nu weer een ander verhaal.  Zo zie je toch dat er een opvolging is van het proces waarin ik vertoef.

https://www.loveangels.be/engelen-boodschap-184/

Je leest ook dat ze onvoorwaardelijk van je houden, je steunen en je begeleiden.  Daarom voel ik mij ook niet meer alleen omdat ik weet dat ik omringt word door deze fantastische lichtwezens.

Geniet van deze prachtige dag! 😀

Liefs,

Inge xxx

 

Engelen nummer 1089

Nummer 1089 is een compilatie van de vibraties en energieën van nummer 1, nummer 0, nummer 8 en nummer 9.

 

Nummer 1 moedigt ons aan om uit onze comfortzones te stappen en herinnert ons eraan dat we onze eigen realiteiten creëren met onze overtuigingen, gedachten en acties .

Nummer 1 voegt zijn trillingen toe van creatie, nieuw begin, ambitie en wilskracht, motivatie, inzicht en initiatief, inspiratie en intuïtie.

 

Getal 0 draagt ​​de energieën van eeuwigheid en oneindigheid, heelheid, doorgaande cycli en stroom, en het beginpunt. Nummer 0 staat voor potentieel en / of keuze en wordt beschouwd als het begin van een spirituele reis en wijst op de onzekerheden die dit met zich mee kan brengen.

Nummer 0 heeft betrekking op het ontwikkelen van je spirituele aspecten en suggereert dat je naar je intuïtie en hoger zelf luistert, omdat je hier al je antwoorden zult vinden. Getal 0 versterkt en vergroot ook de attributen en energieën van het nummer waarmee het verschijnt.

 

Nummer 8 brengt de invloeden van geduld, bruikbaarheid en betrouwbaarheid, innerlijke wijsheid, persoonlijk gezag, het bereiken van materieel succes, het manifesteren van rijkdom en overvloed, en karma – de universele spirituele wet van oorzaak en gevolg.

 

Nummer 9 resoneert met de kwaliteiten van de Universele Spirituele Wetten, en leidt het leven als een positief voorbeeld voor anderen, mededogen, welwillendheid en vrijgevigheid, dienstbaarheid aan de mensheid en licht werken.

Nummer 9 heeft ook betrekking op eindes, conclusies en afsluiting.

 

Het is nu een zeer veelbelovende tijd om naar nieuwe banen of een verandering van carrière of beroep te kijken. Het is tijd om het oude los te laten, zodat je vanuit je hart kunt werken en iets kunt doen waar je van houdt, terwijl je een inkomen verdient in het proces. Stel jezelf de vraag ‘wat is mijn passie en doel?’

Angel Number 1089 moedigt je aan om een ​​nieuwe fase van je leven te beginnen waarin je ten dienste staat van anderen en de mensheid als een Lichtwerker. Je positieve houding en affirmaties met betrekking tot je goddelijke levensdoel zullen kansen creëren om te dienen zoals je ziel dat voorschrijft. Sta zegeningen toe om je leven binnen te gaan en gebruik ze in je voordeel en ten voordele van anderen. Als je je zielsdoel dient, manifesteer je automatisch ‘goed’ op alle niveaus.

Angel Number 1089 is een boodschap van je engelen dat je geloof moet hebben en erop moet vertrouwen dat aan je financiële behoeften wordt voldaan terwijl je je ziele-missie en levensdoel nastreeft. Je aangeboren vaardigheden en talenten zijn hard nodig door de wereld, en het is tijd om je passies en doel volledig te leven. Je engelen ondersteunen en omringen je met liefde en aanmoediging.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/07/angel-number-1089.html

Aantal tekens blog 584 exclusief deze boodschap

584; De engelen zijn bij je en helpen je belangrijke levensveranderingen door te voeren.   Je stroom van overvloed verandert ten goede, dankzij je werk met de engelen.