Dag lievelingen,

Het gevoel is de taal van de ziel en als je op dit gevoel vertrouwt, dan ben je op de juiste weg naar jouw ware bestemming. Het is niet altijd makkelijk om dit vertrouwen vast te houden maar door uitdagingen te trotseren in tijden van onzekerheid, zal je ziel de lessen leren waarvoor hij hier is gekomen en krijgt hij op die manier de kracht om alle obstakels te overwinnen die daar neer zijn gelegd als test om te slagen in zijn missie en dit vervolgens kan doorgeven aan iedereen die hiervan wilt leren om hetzelfde te doen.

Ondertussen de gezegende leeftijd van 45 jaar bereikt afgelopen zondag 9/8. Hallelujah! Haha! 🙏😜

De kunst is dit enkel als een cijfer te bevatten want het allerbelangrijkste is hoe jij je vanbinnen voelt in heel jouw zijn en dat projecteer je naar de buitenwereld. Ik heb een jonge geest en zo voel ik mij al heel mijn leven!

Vandaag positief opbeurende muziek waar je alleen maar zin hebt om lekker gek te doen, mee te zingen, te dansen en te lachen! 😄😂🤣🤩😎😜

Je weet toch als wij met heel de mensheid deze positieve optimistische trilling uitstralen iedere dag, de 3de wereldoorlog meteen ophoudt te bestaan want het donker overleeft NIET in deze lichtstraal van positiviteit. Een lichtstraal die alleen maar LIEFDE is, liefde voor jezelf en alles wat je omringt. Leven in vertrouwen en gelukkig zijn in harmonie en eenheid. En zo is het! 🙏

Geniet van de muziek en neem wat de teksten betreft op wat resoneert met jouw energie.

Voorbeeld van puur intens geluk. In de gietende stortregen gaan staan, als een klein kind spelen in de plassen van de goot op straat terwijl er auto’s passeerde en vrolijk keken naar dit niet alledaags tafereel met alleen een jurkje aan en slippers met je gezicht naar boven gericht en je armen wijd uit elkaar na de hittegolf die ons dagenlang intens verwarmde. Dat, lieve mensen, deed mijn hartje lachen! Haha! Nadat ik een gratis regendouche had gekregen kirde ik in volle borst uit dat ik de gelukkigste persoon ben op aarde! 😄 (dinsdag 11 augustus 2020)

In liefde heb ik dit met jullie gedeeld. 💖

Dikke warme knuffels en vele zoenen 💋💋💋

Inge

Engel nummer 335

Engel nummer 335 vertelt je dat het ondergaan van verandering op een diep, persoonlijk niveau een eenzame taak is die je alleen moet doorlopen. Gevoelens van geïsoleerd zijn van anderen is normaal. Of u nu een carrièreswitch, een relatiewisseling, een spirituele verandering of een andere levensverandering doorvoert, uw emoties worden versterkt en er kunnen gevoelens van angst ontstaan.

Nummer 335 kan aangeven dat u zich op dit moment op een kruispunt bevindt en dat de juiste keuzes en wijzigingen moeten worden gemaakt om u op weg te helpen in de goede richting.

Engel nummer 335 brengt een bericht van je engelen dat ze je volledig ondersteunen met de levenskeuzes die je maakt en die de broodnodige veranderingen in je leven teweeg zullen brengen. Vertrouw erop dat als deze positieve veranderingen eenmaal effect hebben, u zult merken dat zich veel nieuwe kansen zullen voordoen om van te profiteren. Weet dat u zult worden begeleid bij uw toekomstige stappen wanneer de tijd daar is. Vandaag ontvang je goddelijke leiding van de engelen en geascendeerde meesters met betrekking tot je komende levensveranderingen. Weet dat deze veranderingen je op de lange termijn ten goede zullen komen en in lijn zijn met je levensdoel en zielsmissie. Zelfs ideale situaties vereisen aanpassingen naarmate je verder komt, maar je kunt erop vertrouwen dat de engelen bij je zijn en je zachtjes begeleiden.

Dien je zielsmissie met je natuurlijke capaciteiten en talenten, en zorg ervoor dat je het doet op een manier die weerspiegelt wie je werkelijk bent.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-335.html

Engel nummer 1433

Engel nummer 1433 is een krachtige indicatie dat je volledig wordt ondersteund, omringd en geliefd door de engelen en hogere wezens van de spirituele rijken. Je hebt hard gezwoegd en je engelen willen dat je weet dat je met succes welvaart en overvloed in je leven hebt gemanifesteerd. Sta open voor uw welverdiende beloningen en zegeningen. Je engelen vragen je een positieve houding en kijk te behouden om positieve overvloed in je leven te blijven manifesteren.

Gebruik je natuurlijke, positieve eigenschappen om anderen te verheffen terwijl je doelbewust werkt aan het bereiken van je doelen en verlangens, wat die ook mogen zijn. Wanneer je je leven met liefde en licht leidt, manifesteer je positieve energieën en gunstige omstandigheden en resultaten in je leven.

Engel nummer 1433 kan ook suggereren dat een tijdige gelegenheid of situatie veel stukjes van de puzzel voor je samenbrengt. U hebt veel onschatbare lessen geleerd en bent geduldig en vastbesloten geweest in uw inspanningen, en nu is het tijd om uw vruchten te plukken.

Laat angsten, twijfels of onzekerheden u niet tegenhouden of hinderen. Je hebt een belangrijke levens- en zielsmissie waarbij je met anderen moet communiceren en hen helpt hun eigen verlichting te verwerven.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/01/angel-number-1433.html

Engel nummer 2454

Engel nummer 2454 moedigt je aan om jezelf toestemming te geven om belangrijke veranderingen aan te brengen die nodig zijn om balans en tevredenheid in je leven te vinden. Denk na en span je in om al uw keuzes en acties en vertrouw erop dat wat u weet, goed voor u is, dat ook is. Maak uw keuzes en beslissingen met een open hart en geest, en onderneem positieve actie in de richting die uw intuïtie u leidt. Accepteer verandering, sta in je waarheden en vind balans in alle aspecten van je leven.

Engel nummer 2454 geeft aan dat de veranderingen die momenteel in uw leven plaatsvinden, verbeteringen en positieve kansen zullen brengen die u op alle niveaus voordelen zullen opleveren. Om je een weg te banen door de verwarringen van het leven, moet je trouw zijn aan je eigen waarheden en innerlijke sterke punten. Het kan zijn dat je niet elke gebeurtenis of ervaring in je leven volledig begrijpt, maar je kunt gemoedsrust krijgen in de wetenschap dat er een groter Goddelijk plan aan het werk is. Heb er vertrouwen in dat er veel geluk en persoonlijke voldoening onderweg is en vertrouw erop dat elk project zal slagen en dat uw doelen zullen worden bereikt. De engelen helpen je om je leven ten goede te veranderen en helpen je mee te gaan met de stroom van de veranderingen in je leven.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/11/angel-number-2454.html

Onderstaand orakelkaart dek van de lichtwerkers heeft me tot nog toe flink geholpen om me sterk te houden in de uitdagingen die ik al een geruime tijd onderga.

Als je intens contact houdt met het universum en openstaat voor alle signalen, dan voel je je nooit alleen en voel je ook de steun die ze je willen geven.

Je wordt omringd door een heel spiritueel team en nu ook weer met het maken van deze blog, sta ik ervan versteld dat de teksten van de muziek weer exact kloppen voor de energie van dit moment. We worden allemaal geleid door de Bron die in ons woont. Magic @ work! Always! 💖😍

TWEEDE STRAAL VAN WIJSHEID

De tweede straal van wijsheid is een bewustzijn van liefdevolle wijsheid rechtstreeks uit het hart van het universum. Hij versterkt de magnetische kracht van aantrekking en geeft u de kracht om alles naar uw leven te trekken wat nodig is voor uw levenswerk. Hij geeft u de kans om te genezen, herstellen en begrijpen door de kracht van liefde en het licht van oude wijsheid. De spirituele meester die bekendstaat als Boeddha is met u, nu, om u te helpen de zege van de straal van licht van het universum volledig te kunnen ontvangen en integreren.

De tweede straal van wijsheid is de energie van het open en liefdevolle hart van het universum. Hij is inclusief en trekt alles naar zich toe met een onzichtbaar magnetisme. Hij wordt u op dit moment geschonken om u te helpen om de mensen, kansen en lessen aan te trekken die u zullen helpen om uw levensdoel te laten slagen.

Deze straal zal u helpen uw bewustzijn te richten op uw hart. Hij maakt u bewust van eventuele onopgeloste problemen van het hart zodat ze kunnen genezen. Dit betreft niet alleen problemen met relaties, maar ook eventuele problemen met uw vertrouwen dat uw hart u zal leiden. Deze straal helpt u uw hart op een positieve en koesterende manier te genezen.

De uitdaging met deze straal is, omdat hij zo magnetisch en aantrekkelijk is, leren onderscheid te maken en nee te zeggen als dat moet. Stel u een visser voor die een heel groot net uitgooit en daar bijna heel de oceaan in vangt! Niet alles is nuttig of zelfs gewenst door de visser. Terwijl sommige dingen dankbaar door hem worden geaccepteerd, kunnen andere dingen beter worden teruggegooid in de oceaan waar zij thuishoren.

Het is belangrijk te kunnen vertrouwen op toekomstige overvloed. U hoeft niet iedere kans, persoon of situatie vast te houden uit angst voor verlies of gebrek. In plaats daarvan leert u te leven in ware overvloed en flow. Oefen u goed te voelen bij loslaten, maar ook bij ontvangen. Vertrouw dat het universum alles heeft wat u wilt en nodig hebt, in oneindige voorraad. Het universum zal echt voor u zorgen, geliefd kind van het licht.

Dit is een heel andere manier van denken dan de meeste mensen van jongs af aan leren. Het is echter nooit te laat om uw geest te veranderen en uw hart open te stellen voor een meer liefdevolle, overvloedige en plezierige manier van leven.

Als de Boeddha in uw wereld komt, brengt hij het geschenk van wijsheid. Dit betekent onder andere openheid voor alles wat is zonder oordeel. Dit betekent misschien een worsteling die uiteindelijk een vermomde zegen zal blijken te zijn. Het kan de uitdaging zijn waardoor u groeit naar de bereidheid voor de volgende fase in uw goddelijke levensdoel.

Omdat de tweede straal van wijsheid vooral te maken heeft met leraren en educatie wordt u tenslotte gestimuleerd om te vertrouwen dat u een boodschap moet uitdragen die nuttig en leerzaam is voor anderen. Of uw betrokkenheid bij educatie en lesgeven nu formeel is of minder duidelijk, u wordt gestimuleerd om de energie van de leraar in uw leven te eren. Op een bepaalde manier heeft het doel van uw ziel waarschijnlijk te maken met anderen helpen om te leren door wijsheid en liefde.

AANROEPING

Ik accepteer nu, uit eigen vrije wil, de zege en genade van de tweede straal van wijsheid in mijn leven. Door onvoorwaardelijke liefde en goddelijke barmhartigheid open ik mijn hart met vreugde voor het magnetische en creatieve veld van aantrekking. Ik stel mij dankbaar open voor overvloed op alle manieren met vertrouwen, wijsheid en kalmte. Het universum geeft alles wat ik wil en nodig heb met genade, liefde en perfecte timing. Dank u universum! Ik roep de liefdevolle hulp aan van de ware opgestegen meester die bekendstaat als Boeddha in alle aspecten van dit proces zodat alle wezens de liefdevolle voordelen van dit spirituele geschenk kunnen ontvangen, volgens goddelijke compassie. Door goddelijke genade, amen.

Karmische zuivering

U ontgroeit snel een niveau van bewustzijn waar specifieke verwondingen, problemen en worstelingen mee gepaard gaan. Terwijl u dit bewustzijn ontgroeit zullen deze problemen hun greep op u verliezen. U krijgt een goddelijke aankondiging dat er karmische zuivering plaatsvindt, door een combinatie van uw eigen inspanningen en spirituele genade van het hart van het goddelijke. Het is tijd om een oude verwonding los te laten, voor eens en altijd.

Karma is geen straf. Karma is essentieel voor het ‘lesrooster’ voor onze ziel in dit leven, dat wordt overgedragen vanuit vorige levens. Het is de manier waarop we groeien en ons ontwikkelen als ziel, soms door uitdagingen en soms door zegeningen.

Ons ‘positief karma’ blijkt uit de vaardigheden en talenten die we hebben ontwikkeld in de loop van verschillende levens. Ook als kansen gemakkelijk opduiken en er snelle genezing plaatsvindt, is er een gevoel van positief karma, een comfortabele genade die zonder moeite plaatsvindt in uw leven. Dit gebeurt als we voldoende weten over onze eigen pijn in het verleden om wat weerstand te hebben tussen onszelf en de natuurlijke flow van het leven.

Een meer uitdagend karma wordt onthuld in de lessen die we nog moeten leren. Die doen zich meestal voor in de gedaante van pijnlijke omstandigheden of reacties die zich herhalen in ons leven. Hoe sterker de ziel, hoe uitdagender de les die hij wil leren in dit leven. Net zoals met iedere educatie, hoe hoger het trainingsniveau, hoe veeleisender het werk is. Als u grote uitdagingen aangaat, is dat vaak een teken dat u een gevorderd spiritueel pad bewandelt. Moeten er altijd worstelingen zijn in uw leven als gevorderde ziel? Natuurlijk niet! Als u uw lessen leert, zult u merken dat u het vermogen ontwikkelt om uw leven vrediger te leven.

Het zou echter niet juist zijn om een worsteling te interpreteren als een teken dat u niet spiritueel vooruitgaat. Hoe pijnlijker een worsteling is geweest, hoe moeilijker het soms kan zijn om die pijn en herinneringen of littekens los te laten. De spirituele werelden weten dat u goddelijke interventie nodig hebt om een patroon dat pijnlijk vastzat in uw lichaam, geest en ziel duidelijk te maken. Stop met worstelen. Goddelijke liefde biedt nu genezing en vrijheid.

Wij maken karma helder door te leren vertrouwen en ontspannen, door ervoor te kiezen onszelf niet te straffen met schaamte, schuldgevoel, angst en onwaardigheid, door onze inspanningen in balans te blijven brengen met een overgave aan goddelijke genade. We nemen de verantwoording voor onze eigen genezing – doen wat we kunnen – en vertrouwen dat het universum al het andere liefdevol en effectief zal afhandelen, zodat wij verder kunnen komen en succes kunnen hebben.

Als u lang hebt geworsteld met een kwestie, dan komt deze orakelkaart als een speciaal teken dat het universum wil ingrijpen. Herhaal de aanroeping ten minste zes dagen en nachten. Nodig deze genezende zegen van karmische zuivering door liefde nu uit in uw huidige leven.

AANROEPING

Ik roep de karmische leiding van opgestegen wezens, engelen, gidsen en heiligen aan die onvoorwaardelijk van me houden en vraag om uw goddelijke zegen, genezing en hulp, op dit moment. Ik open mezelf voor goddelijke genade, goddelijke liefde en karmische vergeving. Ik kies ervoor mijn gehechtheid aan het lijden dat ik heb ervaren los te laten. Ik heb geleerd en was bereid om deze ervaring door te maken en toch ben ik nu bereid om te leren en groeien door een hogere vibrationele ervaring van liefde. Door goddelijke autoriteit en uit eigen vrije wil manifesteert deze karmische zuivering zich nu, volgens de hoogste wet van de liefde. Moge deze zegening reiken tot in de harten van alle wezens, volgens goddelijke compassie, genade en barmhartigheid. Amen.

Vertrouwen in het plan

Ter voorbereiding op ingrijpende groei kan er tijdelijk wanorde en chaos ontstaan. Terwijl de geest zich misschien zorgen maakt dat er iets verkeerd gaat, weet de ziel dat dit een manier is om het oude te ontmantelen zodat het nieuwe kan worden gevormd. Hoewel u tijdens dergelijke perioden misschien uw gevoel van controle verliest, hoeft u zich niet verzetten tegen het proces. U hoeft niet te proberen uw eigen gevoel van orde aan het grotere plan op te dringen. U hoeft geen oplossingen te zoeken, want er is geen probleem dat moet worden opgelost. Wat is geweest wordt opgeruimd te voorbereiding op het volgende hoofdstuk in uw leven. Heb vertrouwen. Alles is goed.

Wees niet bang. Het lijkt misschien alsof het leven dat u hebt gekend eindigt. U merkt misschien dat de dingen die u altijd deed of de manier waarop u altijd dacht niet zo belangrijk meer lijken als eerder. Misschien merkt u dat uw relaties en vriendschappen veranderen. Sommige worden misschien beëindigd. Misschien merkt u dat u geen energie of motivatie meer hebt om bepaalde relaties in uw leven in stand te houden.

Het is juist de bedoeling dat uw energie wordt weggehaald bij wat haar ooit steunde. Dit is geen achterlating of verraad. Het is niet egoïstisch. Het is eerlijk. Als u vertrouwt op uw spirituele groei ontstaat alleen liefde. Dat betekent dat zelfs een ogenschijnlijk verlies altijd de liefde dient, of dat nu direct duidelijk is of niet. Het is soms nodig dat beide partijen worden bevrijd om hun ware bestemming te kunnen leven.

Leven is een liefdevolle, creatieve reis voor uw ziel. Dat betekent dat er perioden zullen waarin datgene waar u naartoe hebt gewerkt, lijkt af te brokkelen zodat de volgende evolutie van de manifestatie van uw ziel op aarde kan plaatsvinden. Dat is natuurlijk en hoewel het moeilijk kan zijn om te vertrouwen op een groter creatief proces in tijden waarin het lijkt alsof er alleen chaos en verwarring is, bent u spiritueel sterk genoeg om dat te doen.

Om vrede te kunnen voelen in zo’n periode, moet u vertrouwen op uw eigen innerlijke kennis over wat lijkt te zijn.

Het is een goddelijk plan dat u zich op dit punt in uw leven ontwikkelt. Voelt u dat er een spannende groeifase gaande is? Er is voor u een andere manier om te leven, te zijn, te gedijen en lief te hebben in deze wereld en die nadert snel. Dit is een tijd om de controle over te geven en een hogere macht toe te staan uw koers te bepalen. Er zullen veel spannende nieuwe kansen, situaties en verbindingen in uw leven komen als resultaat van wat u nu ervaart. Het is allemaal onderdeel van een grotere, goddelijke intelligentie die zich ontplooit in dienende liefde voor uw eigen heilige levenspad.

Heb vertrouwen en blijf trouw aan uw spirituele principes. Vertrouw op een ontplooiend hoger plan. Weet dat alle veranderingen in uw leven een hoger doel dienen. Het universum weet wat u nodig hebt en is bezig dat nu naar u toe te brengen. Alles gebeurt voor een hoger doel. U kunt in liefdevol vertrouwen meegaan met de veranderingen. Uw perfecte moment voor wederopstanding zal volgen op deze afbraak en het zal op de perfecte manier gebeuren.

AANROEPING

Ik roep de liefdevolle geest van de goddelijke orde aan die zich op dit moment in mijn leven manifesteert. Ik ben dankbaar voor de genade, compassie, waarheid en bevrijding die zichzelf uit in de veranderingen die nu plaatsvinden, of spoedig zullen plaatsvinden, in mijn leven. Dank dat ik altijd word begeleid naar mijn meest ware en vreugdevolle pad. Ik vraag, door onvoorwaardelijke liefde, om hulp, inzicht en steun zodat ik kan vertrouwen op het plan van liefde dat zich ontwikkelt in mijn leven. Ik vraag hetzelfde geschenk voor alle levende wezens. Door goddelijke genade en mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Wees welkom op deze warme dag. Op de wereld is het ook warm, het is heet. De wereld staat in vuur en vlam, letterlijk en figuurlijk.

Verdeeld over de wereld zijn er grote ontploffingen. De ontploffingen zijn er om handelingen te verdoezelen die niet mogen.

Dit heeft te maken met kinderen, de kinderen op de wereld die misbruikt worden, vermoord voor hun organen, voor hun bloed en voor de lol. Ja, inderdaad voor de lol en het genot van de moordenaar.

Door de mensen die daar op kikken. Zieken mensen. Het is nu de tijd dat daar een einde aan komt. Velen achter de schermen zijn daar mee bezig, wereldwijd.

Overal op de wereld worden die gruwelijke netwerken opgerold. De netwerken van de pedofiel, van de mensen die het bloed bewerken van gestreste kinderen om er voor de rijken medicijnen van maken om jonger te blijven. En er gebeuren nog veel meer verschrikkelijke dingen met die kinderen maar wij willen daar niet allemaal op ingaan. Velen zullen geschokt zijn door deze woorden die wij nu via Margreet zeggen. Het is de waarheid, dit is al zo lang aan de gang. Dit wordt als prioriteit op dit moment aangepakt.

Degene die zorgt dat deze mensen gevangen worden genomen en berecht is president Trump. Ook daar zullen nog steeds veel mensen geschokt over zijn want nog niet iedereen weet wat zich werkelijk afspeelt op deze wereld. Velen denken nog dat Trump niet klopt.

President Trump wordt negatief afgeschilderd door de media, de media die wereldwijd in handen is van diegene die alle mistanden veroorzaken onder andere de pedofilie, zij hebben de macht over de medicijn industrie wereldwijd, de onderdrukking van u enz. Wij willen niet nog een keer herhalen met wat er gebeurd met honderd duizenden kinderen die hier per jaar door vermoord worden. Kindertehuizen halen ze leeg. Ook moeder Theresa, de moeder Theresa, die heilig verklaard is door een paus, uit het Vaticaan die er ook aan mee doet was een groot leverancier voor deze praktijken voor die zieken, zieken mensen. Die van geslacht op geslacht zo zijn, het normaal vinden en steeds meer kicken op grotere wandaden. Het zijn zoals u ze noemt veel van de grote der aarde die deze walgelijke praktijken hanteren.

De wereld is zieker dan u vermoedt. Het wordt tijd dat er nog meer mensen wakker worden. Velen zijn tegen dit onrecht aan het strijden in deze derde wereldoorlog maar nog te veel mensen willen hier niets over weten. Dat is de reden dat wij dit via Margreet vertellen. Sluit niet uw ogen hiervoor om dat het te verschrikkelijk is. Hou uw ogen open, ga u er in verdiepen. Dan kan u zelf met wat u aan kan het u zelf met mate toedienen zodat als alles echt openbaar gemaakt wordt u niet in de psychische problemen komt, als u dan gaat beseffen dat u al honderden jaren en langer gemanipuleerd werd voor het genot en welzijn van velen wereldleiders en machtige mensen die vaak vanuit het niets naar voren geschoven worden in belangrijke posities. Ja ook in uw land. Ga zelf op onderzoek uit, u kan alles op internet vinden.

Nu wilde de machtige heren/dames afmaken wat Hitler begonnen is. Via Hitler was de bedoeling dat er meer macht over de wereld zou komen als dat er al is en was. Dat is toen mislukt.

Gelukkig zijn mensen die wij konden bereiken al 20 jaar aan het vechten en wij zeggen het nogmaals dat is President Trump samen met de zoon van John F Kennedy, John die volgens de boeken verongelukt en verdronken is, zij beiden werken met een netwerk van écht vertrouwde mensen om de wantoestanden op de wereld aan te pakken. Zodat het echt een vrije wereld gaat worden. Een nieuwe wereld met vrede, zonder gearrangeerde oorlogen.

Obama heeft iedereen bewonderd. Ook Margreet. Hij heeft charisma.
Al die jaren werd er dagelijks in opdracht van hem verschillende personen doodgeschoten. Obama heeft veel oorlogen veroorzaakt. Obama is uit het niets naar voren geschoven en kwam uit een groep van de I.S. Vanwege zijn charisma is hij naar voren geschoven.

U bent niet van ons gewend dat wij deze woorden zeggen, in deze maten maar het wordt tijd dat u wakker wordt. Het wordt tijd dat u gaat beseffen hoe u gemanipuleerd wordt. Door het nieuws, door uw regering, door de dagbladen. Ga zelf leren nadenken. Nadenken over wat er gebeurd in uw wereld, uw dorp, uw stad, uw provincie en in uw land en kijk of het logisch is wat er verteld wordt, wat zij uw voorschotelen. Ga zelf leren nadenken en blijf geen volger van idiote theorieën.

De scheiding tussen twee groepen wordt steeds groter tussen goed en kwaad zullen wij het noemen. De kwade kant gaat steeds harder te keer en laat u steeds gekkere dingen doen. De lichte kant gaat steeds meer werken vanuit liefde en licht. Ga daar massaal mee aan het werk. Dat verzwakt zoals wij al eerder zeiden, de donkere kant. Dat verzwakt uiteindelijk de agressie.

Alstublieft, liefde en licht overwint alles. Agressie niet. Stuur liefde en licht naar de mensen die u niet mag. Stuur liefde en licht naar de mensen die niet kloppen. Het verzwakt hun. Ook wij vanuit het licht zijn daar mee bezig.

Velen verwachtte al eerder dat de nieuwe wereld nu een feit zou zijn en dat alles al meer officieel zou zijn en verteld. Ondergronds zijn er nog teveel arrestaties nodig en moeten er nog te veel netwerken opgerold worden om al die kinderen te redden. Die honderdduizenden kinderen per jaar die tot 2020 vermoord werden en door deze acties in leven kunnen blijven en opgevangen kunnen worden. Er zijn veel mensen die graag voor zo een kind willen zorgen.

Het waren in deze channeling harde woorden om wakker te woorden, durf alles onder ogen te zien.

Dit gaat ook over de veiligheid van uw kinderen, van uw kleinkinderen. Van onze kinderen. Van de onschuldige kinderen die dit overkomen.

Zorg goed voor elkaar, hou van elkaar, steun elkaar.

Stuur liefde en licht. Vraag om hulp aan ons als u het moeilijk heeft.

Wij steunen u zo veel mogelijk vanuit het licht, vanuit de kosmos. Vanuit andere werelden als wij u kunnen bereiken.

Liefde en licht overwint uiteindelijk alles. Ook deze moeilijke periode. Deze verschrikkelijke moeilijke periode. Maar de ook zo een mooie periode waar in alles omgekeerd mag worden.

Jezus, Michael, Raphael en Isoritas en de velen lichtwezens die u en Margreet ondersteunen.

Margreet de Carpentier ~ 8 augustus 2020

Margreetdecarpentier.com ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

U mag deze channeling rijkelijk over de wereld uitdelen. Inclusief mijn taalfouten.

Walking on sunshine

Ow… Ha… Mmm Yeah

I Use To Think Maybe You Loved Me Now Baby I’m Sure
And I Just Can’t Wait Til The Day When You Knock On My Door
Now Everytime I Go For The Mailbox I Gotta Hold Myself Down
Cause I Just Can’t Wait Til You Write Me Your Coming Around.

I’m Walking On Sunshine Whoa
I’m Walking On Sunshine Whoa
I’m Walking On Sunshine Whoa
And Don’t It Feel Good.
HEY
Alright Now And Don’t It Feel Good.
Hey Yeah…
I Use To Think Maybe You Loved Me Now I Know Thats It’s True
But I Don’t Wanna Spend My Whole Life Just A Waiting For You
And I Don’t Wank You Back For The Weekend
Not Back For A Day

Oh No No.

I Said Baby I Just Want You Back And I Want You To Stay

Oh Yeah

I’m Walking On Sunshine Whoa
I’m Walking On Sunshine Whoa
I’m Walking On Sunshine Whoa
And Don’t It Feel Good.
HEY
Your Alright Now
And Don’t It Feel Good
Yeah, Oh Yeah Now
And Don’t It Feel Good.

Walking On Sunshine
Walking On Sunshine
I Feel Alive, I Feel The Love, I Feel The Love Thats Really Real
I Feel Alive, I Feel The Love, I Feel The Love Thats Really Real

I’m On Sunshine Baby Oh
I’m Walking On Sunshine Baby Yeahhh

I’m Walking On Sunshine Whoa
I’m Walking On Sunshine Whoa
I’m Walking On Sunshine Whoa
And Don’t It Feel Good.
HEY
Alright Now
And Don’t It Feel Good
I’ll Say It I’ll Say It I’ll Say It Again Now
I Feel It I Feel It I Feel It
I’ll Say It I’ll Say It I’ll Say It Again Now
Don’t It Feel Good
Hey Yeah Now
And Don’t It Feel Good
Now, Don’t It, Don’t It, Don’t It, Don’t It, Don’t It, Don’t It
And Don’t It Feel Good
I’ll Say It I’ll Say It I’ll Say It Again Now
And Don’t It Feel Good.
Now Don’t It, Don’t It, Don’t It, Don’t It, Don’t It, Don’t It
And Don’t It Feel Good
Now Tell Me Tell Me Tell Me Again Now
And Don’t It Feel Good
Oh, Yeah Now
And Don’t It Feel Good
Oh, Don’t It Feel Good,
Don’t It Feel Good.
Now Don’t It Feel Good
Oh Yeah Oh Yeah Oh Yeah
And Don’t It Feel Good
Oh Yeah Yeah Yeah Oh Yeah Oh Yeah
And Don’t It Feel Good!

The power of LOVE

The power of love is a curious thing
Make a one man weep, make another man sing
Change a hawk to a little white dove
More than a feeling that’s the power of love

Tougher than diamonds, rich like cream
Stronger and harder than a bad girl’s dream
Make a bad one good make a wrong one right
Power of love that keeps you home at night

You don’t need money, don’t take fame
Don’t need no credit card to ride this train
It’s strong and it’s sudden and it’s cruel sometimes
But it might just save your life
That’s the power of love
That’s the power of love

First time you feel it, it might make you sad
Next time you feel it it might make you mad
But you’ll be glad baby when you’ve found
That’s the power makes the world go’round

And it don’t take money, don’t take fame
Don’t need no credit card to ride this train
It’s strong and it’s sudden it can be cruel sometimes
But it might just save your life

They say that all in love is fair
Yeah, but you don’t care
But you know what to do
When it gets hold of you
And with a little help from above
You feel the power of loveIt don’t take money and it don’t take fame
Don’t need no credit card to ride this train

Tougher than diamonds and stronger than steel
You won’t feel nothin’ till you feel
You feel the power, just the power of love
That’s the power, that’s the power of love
You feel the power
You feel the power of love
You feel the power of love
You feel the power of love

This is the day

Well you didn’t wake up this morning ‘cause you didn’t go to bed
You were watching the whites of your eyes turn red
The calendar on your wall was ticking the days off
You’ve been reading some old letters
You smile and think how much you’ve changed
All the money in the world couldn’t buy back those days

You pull back the curtain
And the sun burns into your eyes
You watch a plane flying
Across a clear blue sky

This is the day, your life will surely change
This is the day, when things fall into place

You could have done anything, if you wanted
And all your friends and family think that you’re lucky
But the side of you they’ll never see
Is when you’re left alone with your memories
That hold your life together, like glue

Finish line

It’s so
No way to the finish line
Got a hard road ahead
Anybody gonna stand in my ways
Gonna wish they were dead

Cause I won’t take knocks and there aren’t any locks
Gonna keep me from this door
Won’t be shut out anymore

I’m gonna light like fire
I’m coming down like rain
I’m gonna break down barriers
I’m gonna play through the pain
I’m gonna rise like the phoenix
I’m gonna fight through the flame
Devil wan’ drag me down
‘Cause I’m done, I’m all done playin’ games

I don’t know when the trouble be done
And the way isn’t clear
I’m gonna stand against what I know’s wrong
Gotta face all my fears

I won’t take knocks and there aren’t any locks
Gonna keep me from this door
Won’t be shut out anymore

I’m gonna light like fire
I’m coming down like rain
I’m gonna break down barriers
I’m gonna play through the pain
I’m gonna rise like the phoenix
I’m gonna fight through the flame
Devil wan’ drag me down
‘Cause I’m done, I’m all done playin’ games

Light my way home

Found me without love
You said hold my hand
Cause it’s dark in here
Lost that feeling that
Always kept me down
Watched it disappear

I’m so grateful you shine so bright
Just like an angel, you changed my life

Can you light my way home
Every step we take closer
Can you light my way home
I need to find my way home

With you by my side
I feel new again
Your love in the frame
I can’t let you go
Cause you feel like home
Love’s the only way

You light my life

Faith

Well, I guess it would be nice if I could touch your body
I know not everybody has got a body like you
But I gotta think twice before I give my heart away
And I know all the games you play because I played them, too

Oh, but I need some time off from that emotion
Time to pick my heart up off the floor
Oh, when that love comes down without devotion
Well, it takes a strong man, baby
But I’m showin’ you the door’Cause I gotta have faith
I gotta’ have faith
Because I gotta have faith, faith, faith
I got to have faith, faith, faith

Baby, I know you’re askin’ me to stay
Say “Please, please, please don’t go away”
You say I’m givin’ you the blues
Maybe you mean every word you say
Can’t help but think of yesterday
And another who tied me down to loverboy rules

Before this river becomes an ocean
Before you throw my heart back on the floor
Oh, baby, I reconsider my foolish notion
Well, I need someone to hold me but I’ll wait for somethin’ more

Yes, I gotta have faith
Ooh, I gotta have faith
Because I gotta have faith, faith, faith
I gotta have faith, faith, faith

I’ll just have to wait
Because I’ve got to have faith
I gotta have faith
I’ve got to, got to, got to have faith

Before this river becomes an ocean
Before you throw my heart back on the floor (I just gotta have faith)
Oh, oh, baby, I reconsider my foolish notion
Well, I need someone to hold me but I’ll wait for somethin’ more’

Cause I gotta have faith
Ooh, I gotta have faith
Because I gotta have faith, faith, faith
I gotta have faith, faith, faith

Too Funky

Hey, you’re just too funky for me
I gotta get inside of you
And I’ll show you heaven, if you let me
Hey, you’re just too funky for me
I gotta get inside (I gotta get inside)
I gotta get inside of you (so, when will that be?)
I watch your fingers working overtime (overtime)
I’ve got to thinking that they should be mine
I’d love to see you naked, baby
I’d like to think that sometime, maybe
Tonight, if that’s alright, yeah

Hey, you’re just too funky for me
I gotta get inside of you (won’t let you go)
I won’t let you, no-no
Hey, you’re just too funky for me
I gotta get inside (I gotta get inside)
I gotta get inside of you (I’ll let you love me)
I watch you drinkin’ and I take my time (take my time)
I watch you sinkin’ all over that cheap red wine
I’ve got to see you naked, baby
I’d like to think that sometime, maybe
Tonight my goal’s in sight, yeah

Baby, baby, baby, why do you do this to me?
Won’t let you go (won’t let you go)
You’re such a, you’re such a
Baby, baby, baby, why do you do this to me?
I’ve got to know (I’ve got to know)


(I’m gonna be the kind of lover that you never had)


Hey, you’re just too funky
(You’re never gonna have another lover in your bed)
You’re just too funky for me

Baby
(Everybody wants a lover like that) Yeah! Yeah!
(Everybody wants a lover like that) Everybody, everybody
(Everybody wants a lover like that)
(Is that what you are trying to tell me?)


(Everybody wants a lover, everybody wants a lover like that
Everybody wants a lover, everybody wants a lover like that
Everybody wants a lover, everybody wants a lover like that
Everybody wants a lover, everybody wants a lover like that)


(Would you like me to seduce you?)


You’re such a, you’re such a
(Would you like me to seduce you?) Yeah! Yeah!
(Would you like me to seduce you?) You’re such a, you’re such a
Yeah! Yeah!
(Would you stop playing with that radio of yours


I’m trying to get to sleep!