Dag lieve zielen,

Ik had een tijdje geleden al eens gezegd hier dat ik een blog ging schrijven over mijn ervaringen van mijn dagelijkse leven van januari 2019 tot ….  We zitten nu al in augustus dus het wordt tijd, en ik zei ook om er geen te lange tijd tussen te laten.  Op de één of andere manier wil ik alles eruit gooien en het delen met jullie maar aan de andere kant voel ik dat het nog net niet de tijd is daarvoor maar dat zijn excuses, ik weet het.  Ik ben jullie voor, haha.  🙂

Dit uitstellen heeft ook te maken met het feit van wat je in de buitenwereld ziet en leest.  Enkel mensen die een fantastisch te gek leven hebben delen hun hele hebben en houden aan iedereen die het maar wil horen, zien of lezen.   Voor de moment is mijn leven nog steeds een blanco bladzijde en het is de bedoeling dat ik als regisseur hiervan een nieuwe frisse pagina start maar dit keer met de intentie ook een fantastisch en te gek leven te creëren door middel van mijn gedachten en daden in de richting van mijn hartsverlangen.

En eigenlijk is dat meestal ook maar een façade want het perfecte leven bestaat niet.  Het leven verloopt in dalen en pieken en je wordt automatisch mee in de stroom van de universele energie gestuwd of je dat nu bewust of onbewust wilt of niet.  Vooral ook durven je kwetsbaar op te stellen vraagt veel moed maar wordt wel geapprecieerd want altijd in een staat van opperste geluk vertoeven is niet menselijk.  Er zijn altijd wel momenten dat je de testen die het leven je voorschotelt wel beu begint te worden en eindelijk weleens positieve zaken wilt ervaren omdat je daar ook innerlijk keihard voor hebt gewerkt en daar zit ik nu.

Als ik de kaarten hieronder lees, dan is de tijd eindelijk daar dat ik dat ook mag verwachten en jullie zijn net op tijd want deze kleverige situatie is onhoudbaar whaaaa! Haha! 🙂  Er zijn deze week tranen gevloeid en ook dat mag en moet want dat maakt deel uit van je helingsproces.  Huilen is loslaten.

Wat de kaart perfect timing betreft.  Ik heb gisteren 8 gratis podcasts geluisterd via Soundcloud om te leren hoe je een professionele spreker van de toekomst wordt?  Dat is de richting die ik uit wil.  Dat is de beslissing die ik nu voor mezelf gemaakt heb.  Ik wil nog zoveel meer doen met al de ideeën die al een geruime tijd in mijn hoofd wonen maar ik moet beginnen met een eerste stap en de rest volgt wel vanzelf.  Ik zeg al heel lang dat ik mezelf op een podium zie staan een heel publiek te entertainen, inspireren, motiveren, helpen en laten onderdompelen in een bad van liefde en positieve energie.   Ik zie het al helemaal voor me!  🙂

Ik voel ook al een hele tijd in mijn onderbuik dat er iets op til is dus ik kijk uit naar het onverwachte en zo leef ik al een aantal jaren trouwens.  Je overgeven aan het onbekende, de controle loslaten en jouw zekerheden en zien wat het universum voor jou in petto heeft en dat vergt heel veel durf, moed en doorzettingsvermogen.  Dat is ook één van de vele topics die ik wil bespreken als ik ga spreken voor een publiek.

Deze keer 3 songs waaronder drum and bass en dubstep.  Over liefde, dromen en onze mooie zon.  De eerste video is visueel een ware streling voor jouw ogen.  Zalige droom klanken.  Ook al heb je soms wat mindere dagen, de zon straalt elke dag opnieuw.  Je krijgt elke dag de gelegenheid om vrijuit te ademen en te genieten van het leven dat jou zomaar is gegeven.   Kies bewust hoe jij jouw dagen vult, met wie, wat en voel vooral wat je gelukkig maakt in alle opzichten en streef daar dan naar.  Dromen komen uit als je erin blijft geloven.  Jij bent een unieke ziel met mega veel aangeboren talenten en gaven bestemd voor hele grootse dingen.  Alleen dat beseffen zal je de kracht geven die je nodig hebt om verder te kunnen schrijden op jouw levenspad.

Ik ben blij dat ik via deze blogs de mogelijkheid heb om dit allemaal van mij af te schrijven en op een later tijdstip ga ik zeker nog boeken uitgeven want dat heb ik ook al meermaals doorgekregen dat auteur zijn ook een creatieve uitspatting is wat mijn zielenplan me voorschrijft.

Geniet van dit alles en geniet vooral van het prachtige wezen dat jij bent en altijd al was.

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

Zoals ik jullie al eerder zei, als je bewuster in de wereld staat en dus ook bewust bent van al het moois dat jou omringt, ga je in alles dat je ruikt, ziet, waarneemt en hoort een betekenis in vinden en zo ook de boodschap die de bamboe ons vandaag gaat vertellen.

Op de omslagfoto van deze blog zie je prachtige bamboe bomen met een infiltratie van onze prachtige zon.

Wat betekent het om net als bamboe te zijn?

Het betekent aan je innerlijke wezen werken, investeren in veerkracht en niet bang zijn om nu en dan ‘door te buigen’. Uiteindelijk keer je sterker dan ooit naar je vroegere zelf terug.

Bamboe is de sterke, zoete en mooie zomer.

Bamboe is krachtig. Wanneer hij de hemel raakt, dan maakt het niet uit of er iets vervelends gebeurt of dat iemand hem afsnijdt. Hij zal gewoon opnieuw groeien.

Net als bamboe zijn betekent ook in geduld investeren.

Het betekent dat je jezelf eraan herinnert dat bamboe zeven jaren nodig heeft om te groeien. In die tijd werkt de plant aan zijn ‘innerlijk wezen’.

Hij versterkt zijn wortelen, neemt voedingsstoffen op en bereidt zich voor. Zodra hij uit de aarde komt en hij licht ziet, kan niets hem in de weg zitten. Bamboe is niet te stoppen. Het is een schitterende plant en hij kan per dag tot 1 meter groeien.

Net als bamboe zijn betekent echter dat we onthouden dat we het recht hebben om de top te bereiken.

Desondanks moeten we ook onthouden dat er vele geweldige kansen op ons wachten.

Net als bamboe zijn betekent dat je in het leven een veerkrachtige houding hebt.

Het betekent dat je moet aanvaarden dat tegenslag je soms kan laten doorbuigen. Als je sterk bent, zal je echter terugkeren naar je vroeger zelf. Je zal gelukkiger en mooier zijn dan voorheen.

Bron: https://verkenjegeest.com/wees-net-als-bamboe/

 

Alles ontwikkelt zich perfect op tijd en alles wat u moet weten, wordt op het meest geschikte moment onthuld. Wees geduldig en heb vertrouwen, want op dit moment zijn er in uw leven krachten van engelen aan het werk.

Voel de aanwezigheid van de Godin in u. Vraag haar om uw geest leeg te maken zodat u haar richtlijnen met uw hart kunt horen. De Godin spreekt door gevoelens die zich binnen in u roeren. Voel hoe ze de snaren van uw hart bespeelt terwijl ze u baadt in haar helende licht. U zult plotseling inspiratie krijgen op een moment waarop u dat het minst verwacht, en dit zal leiden tot een zeer positief resultaat. Bereid u voor op een fijne verrassing.

 

Inspiratie ~ Doorbraak ~ Openbaring ~ Goddelijke Gidsen

Gefeliciteerd! Je komt eindelijk “uit je hoofd” en verbind je directer met je ziel. De stroom aan communicatie tussen jou en je Hogere Zelf wordt dagelijks sterker, en laat je toe om makkelijker en directer contact te krijgen met je Spirituele Gidsen, Engelen en Spirituele Leraren. Terwijl je contact met je Hogere Zelf zich verdiept zullen antwoorden spontaan tot je komen, als cadeautjes van boven. Je “aha!” momenten zullen steeds vaker voorkomen, als aanspringende lampjes in je hoofd. Vaker en vaker zul je jezelf terugvinden op de juiste plek op het juiste moment.

Onder de invloed van je Hogere Zelf, zul je steeds spontaner worden, dansend in de synchrone stroming van het leven in plaats van tegen de stroming in te blijven worstelen. Je Hogere Zelf moedigt je aan om te allen tijde zonder twijfels je intuïtie te vertrouwen. Lever je ego over aan hen, en laat jezelf toe vriendelijk geleid te worden, in plaats van te overgeven aan de oude manieren om dingen uit te dokteren. Je bent begiftigd met eindeloze spirituele leiding en een dieper begrip van je ziel’s reis. Blijf in constante dialoog met je Hogere Zelf en vraag het je gelimiteerde waarnemingen te vervangen en je op het juiste pad te houden. En volg dan gewoon de stroming. Je Hogere Zelf’s boodschap: “Luister naar me”.

 

Bedankt Haniël, voor de steun terwijl ik mijn emoties eer.

Het is oké om emotioneel te zijn en het is volledig natuurlijk om je emoties te uiten. De engelen moedigen je aan om te erkennen hoe je je voelt en dit op een positieve en liefdevolle manier uit te drukken. Je bent een gevoelige ziel en je bent momenteel waarschijnlijk gevoeliger dan normaal. Maar dat is prima. Wanneer je je emoties uitdrukt, dan geef je aan hoeveel je geeft om een bepaalde situatie. Wanneer je begint te erkennen hoe je je voelt, dan kom je in één lijn met jezelf.

Je gevoeligheid is geen vloek, maar een geschenk van God. Je wordt aangemoedigd om je emoties te uiten door te erkennen hoe je je voelt en door eerlijk met jezelf te zijn. Je zal hierdoor kunnen uitdrukken wie je werkelijk bent, en daardoor in staat zijn om je gaven en talenten te delen met de rest van de wereld.

 

Deze kaart wordt vaak onterecht geassocieerd met verlies, spijt en verdriet omdat de Vrouw van de Oogst gaat over het loslaten van wat voorbij is en verder gaan naar de volgende fase in je leven.

De andere kant van dit loslaten is dat onze last door alles dat we loslaten verlicht wordt. Ongelukkige relaties, oude trauma’s, taken of fases in ons leven die we graag voorbij zien gaan, geloofsovertuigingen…om maar wat te noemen. Dit zijn de dingen die ons pijn kunnen veroorzaken en ons belemmeren van persoonlijke groei.

Dit is de tijd van bevrijding. En of het nou pijnlijk of plezierig is, je kunt er maar beter niet te veel weerstand aan geven. Het gevaar komt van het niet accepteren van verlies, of het vasthouden aan oude dingen of overtuigingen waar je uitgegroeid bent.

Huil als dat nodig is, of vier het indien passelijk, maar vertrouw het proces hoe dan ook. Aanvaard wat je voelt en bereid je dan voor om verder te gaan.

 

Je staat op de drempel van een nieuw perspectief. Je bent in staat om door de buitenkant heen te kijken, en op een dieper niveau te begrijpen wat er gebeurt. Dit geldt niet alleen voor je eigen leven, maar ook voor het begrijpen van andere mensen. Je merkt nu zelfs het kleinste detail op, en je ziet het energetische patroon in wat er gebeurt. Je gaat steeds meer de consequenties zien van je beslissingen, zowel de positieve als de negatieve, en waar dat toe leidt. Dit maakt dat je anderen goede en wijze raad kunt geven, en dat je je eigen leven in de juiste richting kunt sturen.

 

De kaart van het Gouden paleis is een teken van geluk, vervulde ambities, rijkdom en voorspoed. Hij kan ook emotionele vervulling aangeven, omdat je misschien een periode van geluk tegemoet gaat die er al lang had moeten zijn. Hier geldt de boodschap dat eigenwaarde niet wordt gemeten naar wat je hebt, het geeft niet hoe overvloedig je leven is. Integendeel, het gaat om wie je bent, hoe oprecht je je leven leeft, en hoeveel liefde je bereid bent te geven. Toegegeven, wanneer je deze kaart trekt geeft hij materiële winst aan en verdergaande tastbare beloningen. Maar de dingen komen en gaan, en echt de waarde van jezelf kennen leidt nu zelfs tot grotere rijkdommen. Deel de weelde.

 

De kern van je vraag heeft ook te maken met je liefdesleven, en dit is nu ten goede aan het veranderen.

• Heb je leven lief, op die manier breng je helende energie in deze situatie • Een nieuwe liefde zal een belangrijk iemand blijken te zijn in je leven • Je bent klaar om je zielsmaatje tegen te komen • Er staat een scheiding aan te komen, of die heeft juist plaatsgevonden • Je zou graag trouwen • Communiceer met je partner over een onderwerp dat je momenteel bezighoudt • Vraag de elfen je in contact te brengen met je zielsmaatje.

Je hebt deze kaart getrokken omdat je liefdesleven op een of andere manier te maken heeft met de vraag die je hebt. De elfen kunnen je helpen dit verband te zien en te begrijpen, zo het al niet onmiddellijk duidelijk voor je is. Deze kaart vertelt je dat er een verandering ten goede bezig is voor je liefdesleven.

 

Onderneem nu actie

• De situatie verloopt goed indien je niet uitstelt
• Maak een beslissing
• Blokkades in het verleden waren er omdat de tijd nog niet rijp was

Nu is het perfecte moment voor je om in te spelen op je ingevingen. De deuren staan open terwijl je met ons aan je zijde erdoorheen loopt. Stel niet uit, alles is klaar voor je succes. Alles en iedereen is aan je zijde, in steun voor jouw positieve uitkomst.

Deze kaart betekent dat je bepaalde stappen moet ondernemen voordat je gebed, wens of verlangen beantwoord kan worden. De engelen zeggen dat nu het perfecte moment is om te handelen. Ze zullen je hierbij begeleiden. Soms is de manier waarop we een situatie aangaan niet belangrijk, maar dat we energie, daadkracht en intentie investeren in hetgeen dat we verlangen. Wanneer we eenmaal de eerste stap genomen hebben in de richting van onze gewenste uitkomst, dan geeft het universum ons aanvullende hulp.

 

Verwelkom en omarm het magische in alles van je dagelijkse leven. Denk terug aan de dagen van je jeugd, toen alles mogelijk was. Begin het onverwachte te verwachten. Heel veel kleine, maar mooie verrassingen zijn op komst. Dit is een oproep terug te keren tot de kinderlijke verwondering, en het geloof dat alles mogelijk is. Zoek het magische in het gewone, zie hoe je leven van een heel gewoon leven verandert in een mystiek avontuur van het onverwachte.

 

Opoffering ~ Doorbraak ~ Resultaat

Reithe brengt het vermogen tot doorbraak.  De Ram is bijzonder gesteld op zijn geboorteplaats en staat daarmee voor verbintenis, geworteld en stabiliteit, maar hij vertegenwoordigt ook de kracht om in iets door te dringen, het te overwinnen en tot resultaat te komen.

De Ram als bondgenoot kan je helpen de innerlijke kracht te vinden die je nodig hebt om te slagen.  Tegelijkertijd hoef je niet bang te zijn ‘je hoofd te verliezen’ op de duizelingwekkende toppen van succes, want de Ram houdt je gegrond en zal je blijven herinneren aan de praktische noden van het leven.

Als je doorzet, geduldig bent en zowel zorgt voor je dagelijkse noden als voor je toekomstige doelen, zal de dag komen dat je een doorbraak beleeft dat je bereikt wat je altijd al wilde.  Dan ontdek je ook dat je bent thuisgekomen.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

_________________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  273

273; Je vertrouwen in en relatie met de verlichte meesters hebben schitterende nieuwe kansen  voor je in het leven geroepen. Grijp, in het volste vertrouwen dat dit voor jou de juiste weg is, deze kansen met beide handen aan.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/58-getallen-van-de-engelen-200-tot-299

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 2815

Engel nummer 2815 herinnert eraan dat elke ervaring in je leven een lesje oplevert en dat elke persoon in je leven als leraar dient. Het leven laat ons zien wat we moeten leren en weten, en het is aan ons om de les te leren en dan verder te gaan. Als we de les de eerste keer niet leren, zal deze zich opnieuw (en opnieuw) presenteren om te worden behandeld en aangeleerd.

Sta niet toe dat angsten, fouten uit het verleden en / of triviale zaken uw stemming of energieën beïnvloeden of manipuleren. Laat de ervaring gewoon gebeuren, positief of negatief, en leer ervan. Geniet van je leven, wat er ook gebeurt, omdat de kleine stress en uitdagingen van het leven waardevolle lessen bevatten en essentieel zijn om te genieten van het beste van het leven. Laat de kleine dingen gaan en sta op en ga verder met hernieuwde verve.

“Fouten maken deel uit van mens zijn. Waardeer je fouten voor wat ze zijn: waardevolle levenslessen die alleen op de harde manier kunnen worden geleerd. Tenzij het een fatale fout is, waar anderen in ieder geval van kunnen leren. ”- Al Franken

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/05/angel-number-2815.html

_________________________

Stairs upon the temple
I climb and I crawl in
Wonder how much further I’ll go
Feet that fall apart ‘til I walk on my ankles
Can I finish? I just don’t knowStairs upon the temple
I climb and I crawl in
Wonder how much further I’ll go
Feet that fall apart ‘til I walk on my ankles
Can I finish? I just don’t knowStairs upon the temple
I climb and I crawl in
Wonder how much further I’ll go
Feet that fall apart ‘til I walk on my ankles
Can I finish? I just don’t know

 

 

I need your love
I need, I need, I need your love washing over me
I need your love
I need, I need, I need your love
I need your

The sun is shining every day

The sun is shining every day
The sun is shining every day
Over the worlds it’s said, they’ve got
The sun is shining every day
The sun is shining every day
Over the worlds it’s said, they’ve got
The sun is shining every day
The sun is shining every day
Every day
Over the worlds it’s said, they’ve got (they’ve got)

The sun is shining every day
The sun is shining every day
The sun is shining every day
Over the worlds it’s said, they’ve got
The sun is shining every day
The sun is shining every day
Over the worlds it’s said, they’ve got
The sun is shining every day
Every day
Over the worlds it’s said, they’ve got (they’ve got)
The sun is shining every day
The sun is shining every day
Over the worlds it’s said, they’ve got
The sun is shining every day
The sun is shining every day
Every day
Over the worlds it’s said, they’ve got
The sun is shining every day