Dag lievelingen,

Mag ik hopen dat alles naar wens gaat met jullie in deze opwindende maar vooral transformerende tijden. Alles gaat positief veranderen ten goede, hou dat vast en voed jezelf met veel liefde, zonlicht, positieve energieën, gezond voedsel, veel beweging in de natuur en mijd alles wat jouw energieveld omlaag trekt zoals angst en chaos. Wanneer je jouw vibratie level hoog houdt is jouw aura mooi dicht en ben je volledig beschermd tegen lage energieën die je ziek kunnen maken.

Ik zou heel veel kunnen vertellen over wat er nu in mijn leven gaande is maar ik heb nu geen behoefte om in de details te treden, dat komt nog als de tijd rijp is en misschien wacht ik zelfs wel bij de eerste krabbels in het boek dat ik al jaren aan het schrijven ben in mijn hoofd. 😉

Heel veel lees- en luisterplezier! 😊

Ik hou van jullie met heel mijn hart. 💖🙏

Heel veel liefs,

Inge xxx

Het eeuwige NU

In u zit veel kracht en moed. Maar omdat het u lukt om door te gaan als u uitgeput en gestrest bent, betekent niet dat het niet anders kan. U wordt door uw hogere gids gestimuleerd om hulp te vragen bij het loslaten van spanning in uw lichaam en geest. U zult energie krijgen als u loslaat en misschien zelfs dingen in een nieuw en meer optimistisch licht zien. Overgaan naar een meer aanwezige, ontspannen staat van zijn, zal u helpen om het verleden te overwinnen en uw toekomst succesvol te creëren.

Zijn uw gedachten verstrikt geraakt in pijn uit het verleden? Zijn zij naar mogelijke toekomsten gedreven? Als te veel van uw energie wordt weggehaald van het hier en nu, vermindert uw kracht om te creëren wat uw hart wenst. Creatie gebeurt niet in het verleden of de toekomst. Het gebeurt in het hier en nu door de keuzes die u ieder moment maakt. Zelfs nu, tijdens het lezen van deze boodschap, kiest u ervoor aanwezig te zijn, uw energie naar het eeuwige nu te brengen en de wet van de aantrekkingskracht te stimuleren om in actie te komen. Als u ontspant en erop vertrouwt dat het verleden voorbij is en de toekomst echt prachtig zal zijn, kunt u uw dromen, visies en hartenwensen gemakkelijker kracht geven.

Het universum gelooft dat u een spiritueel geschenk verdient. Om dit geschenk te kunnen accepteren, in welke vorm dan ook, moet u aanwezig zijn, moet uw geest stil genoeg zijn om het te kunnen herkennen. U moet voldoende innerlijke vrede hebben om het te kunnen accepteren en naar binnen te brengen waar het u kan voeden, inspireren en genezen.

De vorm van dit geschenk is perfect voor u en de manier waarop het verschijnt zal ook perfect zijn. Het wordt geregeld door goddelijke timing, nu. Het zal u helpen om met succes de volgende stap te zetten op uw zielsreis. Uw geschenk is misschien wat begeleiding, een innerlijk weten dat uw visie voorgoed verandert. Het kan helpen echt in uw hart te weten dat uw goddelijke bestemming zich al ontwikkelt en uw spirituele succes onvermijdelijk is. Het is geen kwestie van of maar van wanneer. Uw geschenk kan een verrassende kans zijn die zomaar opduikt. Het kan een ontmoeting zijn die belangrijk blijkt te zijn voor uw ontplooiende levenspad.

Het kan een nieuwe relatie of nieuwe band met een groep zijn. Het kan een levensveranderende les zijn, een fundamenteel genezende droom of een feitelijk voorwerp. De geest is onbeperkt in zijn bereidheid en vermogen om aan u te geven. U moet er alleen voor openstaan om hem te kunnen ontvangen. En dat doet u door uzelf terug te brengen naar het hier en nu.

Stilte van geest en innerlijke vrede zijn alleen mogelijk als u aanwezig bent in het eeuwige nu. Daar zult u vinden wat u zoekt. Laat het verleden dus los. Laat de toekomst voor zichzelf zorgen. Concentreer uw bewustzijn op dit moment. U bent veilig. U haalt rustig adem nu. U bent hier, waar u hoort, op precies het juiste moment. Alle dingen dienen uw hogere doel! Niets is verkeerd. U doet het fantastisch. Alles beweegt. Op dit moment zijn er alleen de vrede en troost van het eeuwige nu. Ontspan. Vertrouw. Wees gevoed.

Als u zich zorgen maakte over het verleden of de toekomst, komt dit orakel met de begeleiding om het los te laten. Alles wordt zoals het is bedoeld – zelfs dingen die u niet precies begrijpt of moeilijk kunt accepteren. Op den duur zult de perfectie zien van alles wat er gebeurt in uw leven. U zult zich zo gelukkig, gezegend, dankbaar en echt geliefd voelen. Nu is het echter voldoende om gewoon in het hier en nu te zijn en adem te halen.

AANROEPING

Ik geef mezelf toestemming om vrij te zijn van pijn uit het verleden en zorgen over de toekomst. Er is zoveel goedheid en er zijn zoveel geschenken voor mij, nu. Ik kies ervoor om te vertoeven in de vrede van dit moment, waarin alles zich ontwikkelt volgens een geheime, goddelijke perfectie. Mijn unieke goddelijke bestemming manifesteert zich met liefdevolle verzorging. Ik sta open voor de opluchting en geruststelling die ik nu ervaar. Ik ben geliefd en er wordt voor mij gezorgd en alles gebeurt voor mijn grootste vervulling. Ik nodig goddelijke onvoorwaardelijke liefde uit om vrede teweeg te brengen in mijn hart en in het hart van alle wezens. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Aardse healing

U levert een echte bijdrage aan de planeet door uw spirituele reis. Onthoud dit en geloof dat aan uw behoeften ruimschoots zal worden voldaan door de aarde en het universum. Wat u doet is belangrijk en u zult worden gesteund.

De aarde erkent u. Zij ziet u als een kanaal waardoor zij hogere frequenties van licht, liefde en goddelijke aanwezigheid krijgt. Dit helpt haar op de reis van haar eigen evolutie. De aarde is zelf een bijzonder mooi en krachtig goddelijk wezen. Toch profiteert zij, net als ieder ander wezen, van de hulp van hogere frequenties die een liefdevolle hand bieden om haar vibratie te verhogen en haar evolutie te continueren.

U bent hier om uw spirituele levensreis in een menselijk lichaam te maken. Onderdeel van dat proces is het delen van uw licht met de aarde zelf. Dit betekent misschien dat u op deze reis de rol krijgt van healer, gids, mentor of leraar voor anderen. Het kan zijn dat u werkt met de natuurlijke wereld, met verschillende aardse zaken zoals een natuurgebied en dierenwelzijn, organisch en biodynamisch tuinieren en eerlijke voedselproductie. Het kan ook een actief biddend leven betekenen dat de hele dag door gaat, bidden om hulp, compassie, reiniging en zegening als u een ongeluk op de weg ziet, een dier of persoon die lijkt te lijden of iets op het nieuws waarvan u weet dat het licht en genezing nodig heeft.

Van de overduidelijke gebaren tot de meest subtiele, het orakel vertelt u dat u sterk genoeg bent om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het bewustzijn op aarde. De aarde vraagt u om uw werk te doen met rustig vertrouwen en toewijding. Zij dankt u voor alles wat u hebt gedaan en erkent haar liefde voor u. Zij zal u steunen in uw werk door u de materiële middelen te geven, terwijl u hier op deze planeet bent. Dit zijn onder andere financiële steun, een onderkomen, voedsel en menselijke en dierlijke relaties.

Zij begeleidt u ook bij uw vorderingen, geeft u kansen om uw invloed te laten toenemen en uit te breiden, geeft u kansen op het gebied van educatie en training, de middelen om daarvan te profiteren en de kans om in de echte wereld toe te passen wat u hebt geleerd. Hoe meer u zichzelf wijdt aan uw taak van het genezen van de aarde, hoe meer de aarde u zal steunen in het bereiken van uw geïnspireerde doelen.

Als u zich hebt afgevraagd of het spirituele werk dat u doet een bijdrage levert, zie dit orakel dan als een bevestiging dat dit zo is. Wat u doet is belangrijk. Ja, u gaat uitbreiden en groeien in het werk dat u doet en de impact die u hebt in de wereld omdat u daartoe in staat bent. Maar u helpt al op manieren die u zich misschien niet realiseert maar de aarde en de spirituele werelden wel. U hebt voldoende van de aarde gehouden om een menselijke vorm aan te nemen en hier uw werk te doen. Zij weet dit en zij zal u daar royaal voor belonen. Blijf werken, stralen en groeien. Uw aanwezigheid hier is zo nodig en geëerd.

AANROEPING

Door onvoorwaardelijke liefde krijg ik de kracht om mijn goddelijke bestemming te leven. Ik vertrouw op mijn gaven en talenten. Ik weet dat ik alles zal krijgen wat ik nodig heb voor goddelijk succes. Ik kies er nu uit eigen vrije wil voor om eventuele blokkades los te laten die ik bewust of onbewust heb en die me belemmeren erop te vertrouwen dat de aarde mij alles zal geven wat ik nodig heb om mijn goddelijke levensdoel te kunnen vervullen. Ik ben zo dankbaar dat ik alles wat ik nodig heb en meer mag ontvangen. Ik voel veel vreugde over mijn leven, waartoe ik in staat ben, wat ik tot nu toe heb bereikt en hoeveel ik de aarde te bieden heb. Ik leef vanuit mijn hart, met absoluut vertrouwen. Mogen alle wezens hun echte waarde kennen en het vertrouwen hebben om hun genade te uiten. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Ascentie ~ De regenboogbrug

U bent spiritueel gegroeid en uw bewustzijn wordt groter. Het verandert uw ervaring van de materiële wereld van iets wat u onder controle moet houden of overwinnen in een levende expressie van het stralende goddelijke. Terwijl uw waardering en liefde voor de materiële wereld onvoorwaardelijker worden, gebeurt hetzelfde met het licht dat in uw aura, chakra’s en lichaam kan stromen. Terwijl u zich geestelijk uitbreidt, hebt u misschien meer rust, genezing en meditatie dan normaal nodig om deze toenemende hoeveelheid licht en het bewustzijn dat het in u opwekt te kunnen integreren.

De ‘regenboogbrug’ is een term voor het kanaal van licht dat door uw chakrasysteem en langs uw ruggengraat stroomt zodat de geest uw lichaam binnen kan komen en de ontwikkeling van uw ziel kan stimuleren. Deze brug komt tot leven als uw bewustzijn groter wordt. Hij trekt via uw chakrasysteem hogere energieën aan die uw lichaam, geest en ziel voeden en wakker maken.

Als uw chakra’s worden gestimuleerd door de toename van spiritueel licht, begint er een zuiveringsproces dat de expansie van uw bewustzijn ondersteunt. Deze zuivering is als een spirituele ontgifting. Zij verwijdert blokkades uit uw geest, emotionele en fysieke lichaam, en uw ziel ( bijvoorbeeld onopgeloste problemen uit een vorig leven). Terwijl deze blokkades worden verwerkt kunnen emotionele trauma’s die zijn opgeslagen in uw organen en zenuwstelsel loskomen en wordt uw energieveld groter. Dit creëert ruimte voor een toename van spiritueel licht. Als resultaat daarvan weet u duidelijker wie u bent en waarom u hier bent en anderen zien de dingen helderder als zij in uw omgeving zijn.

Uw energieveld blijft zichzelf zuiveren, trekt meer spiritueel licht aan, wordt zichtbaarder buiten fysieke beperkingen. Anderen kunnen worden gesteund door uw licht, zelfs als zij uw lichaam niet kunnen zien. U groeit als lichtwerker en helpt de mensheid op meerdere manieren terwijl u geniet van uw eigen spirituele groei.

U staat open voor een nieuw bewustzijn, nu. Daarmee komen nieuwe inzichten, bewustzijn en het ontwaken of verdiepen van de talenten van uw ziel, zoals genezen, helderziendheid, channeling of telepathie. Uw kanalen worden gezuiverd en geactiveerd. Rust. Stel uzelf open en sta toe. Wees geduldig en vertrouw het proces. Als er emotionele dingen opduiken en u zich zorgen maakt of u misschien terugvalt in oude gewoonten, wees dan niet bang. Zoek manieren om te uiten wat u voelt door te schrijven, therapie, dansen, muziek en kunst, geluid en bewuste beweging. Onderzoek uw persoonlijke expressie om spirituele expansie mogelijk te maken.

Dit orakel brengt nog een boodschap van de geest. Houd vol! Ascentie kan een wilde rit zijn! Het verleden is geen indicatie. De toekomst staat nog niet vast. Dit is een moment om uw diepste gevoelens van spirituele liefde en vrede te cultiveren. Laat de geest van liefde gewoon door u stromen op welke manier hij ook kiest. Tijdens de ascentie kan uw leven vrij drastisch veranderen. De regenboogbrug geeft ons de kracht om op te stijgen vanuit de ene realiteit naar de andere. Zelfs als uw buitenwereld niet radicaal verandert, zult u vanbinnen het gevoel hebben dat u een heel ander leven leeft. Uiteindelijk zal de fysieke wereld ook veranderen. Geniet van het oversteken van de regenboogbrug naar een nieuw bewustzijn, geliefde. U bent alles wat u moet zijn. U bent hier klaar voor. Het moet zo zijn.

AANROEPING

Ik roep de onvoorwaardelijke liefdevolle begeleiding aan die mij door dit proces kan helpen, met genade, barmhartigheid, bescherming en steun. Ik accepteer deze mogelijkheid om spiritueel te groeien en over te gaan van de ene realiteit naar een realiteit met een hogere vibratie. Ik accepteer het openen van mijn chakra’s voor een liefdevoller bewustzijn. Ik accepteer de veranderingen die in mij en mijn leven plaatsvinden door deze spirituele groei. Moge ik worden gekoesterd met tederheid en compassie terwijl ik patronen met een lagere vibratie loslaat en mijn authentieke goddelijkheid belichaam. Mogen de wezens van onvoorwaardelijke liefde die helpen bij het verankeren van een liefdevolle regenboogbrug van licht op deze planeet, voor het grootste goed van alle wezens, de kracht krijgen en worden uitgenodigd om dat nu te doen. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Het pad van de lichtwerker

”Lichtwerkers zijn mensen die een speciale zielenopdracht ervaren, een innerlijk gevoelde roeping, om vanuit hun kracht en bewustzijn een bijdrage te willen leveren aan de huidige transformatie van de aarde als ook aan de daarmee samenhangende transformatieprocessen van hun medemensen. Lichtwerkers zijn helpers die de bewoners op aarde voorbereiden op en begeleiden naar het nieuwe tijdperk de hogere dimensies. Zij willen anderen helpen met hun spiritualiteit, geestelijke ontwikkeling en zielsgroei. Het gaat om personen die een zielsverlangen hebben om Licht ( dat wil zeggen: Liefde, Kennis, Wijsheid, Eenheid, Verbondenheid en (Zelf waardering) te verspreiden op Aarde” (lichtpoort.nl).

Het pad van de lichtwerker bestaat nooit uit een rechte lijn. Het pad van de lichtwerker is een bijzonder mooi en uniek pad. Het kent diepe dalen en enorme hoogtes. Het is nooit stil en alles is constant in beweging en verandering. De controle laten varen en met de stroming van het leven mee is een moedige keuze. Het is zwaar maar je krijgt niet meer op je pad dan dat je aankan. Steeds sterker staan we op de aarde met kracht en verbondenheid. Een heldere lijn naar boven, het intuïtieve, het spirituele maar ook stevig een lijn naar beneden diep en stevig geworteld de Aarde in. Je valt en staat telkens weer op.

Het pad van de lichtwerker is intens en niet in woorden te beschrijven.  Mooie ervaringen waardoor je nog meer vanuit je hart gaat leven en terug keert naar de bron. Ervaringen die zo diep gaan en je diep raken. Herinneringen die we onderweg meenemen en omarmen. En alles wat je meemaakt, alle bergen die je hebt beklommen, het brengt je verder op je pad, precies daar waar je hoort te zijn.

De weg die we hebben afgelegd, wat was het een ontzettend lange reis geweest om hier te komen. Nooit meer ben je dezelfde persoon als je kiest voor een weg vanuit je hart en het hogere bewustzijn. Tranen vanuit de diepten van je ziel en vol liefde, kracht en vreugde stralen vanuit heel je Wezen en Zijn. Juist de donkere stukken zijn de plekken waar nieuw licht naar binnen komt. Het is een transformerende reis met pieken en dalen die we maken als Ziel maar uiteindelijk zijn al de levenslessen hier op Aarde het helemaal waard. 

Een mooie tijd van liefde, licht, verbinding, bewustzijn en spiritualiteit is aangebroken

Er is geen weg meer terug en er is ook geen weg midden in. Ik zou ook niet anders willen en kunnen. Alles zo intens voelen. Alle emoties en gevoelens binnen in jezelf, van de ander en de wereld om je heen. Intuïtief en op heldere wijze voelen en weten, door mensen en situaties heen kijken. Achter de illusie van de sluier prikken, achter de maskers, diep achter de lagen van de ziel kijken en weerspiegelen.

Hoe moeilijk het ook is, toch zal je altijd weer de kracht vinden om vooruit te komen en door te zetten. Weet dat je onderweg bent en dat je niet alleen hierin bent. Omgeven door gidsen, engelen en lichtwezens zal je begeleidt worden. Ook al kunnen aardse lessen hard voelen, weet dat het gaat om een hoger plan. Vertrouw erop dat je als lichtwerker een belangrijke taak hebt uit te voeren.

De aarde wordt in een hogere trilling klaar gestroomd en steeds meer is de weg vrij om de taak die je hebt als lichtwerker vanuit licht en liefde uit te voeren.

Voorheen was het nog niet het juiste moment…

Toch wisten we van binnen ergens dat deze tijd nog gaat aanbreken. Veel lichtwerkers hebben met veel tegenwerking en moeilijkheden in het leven te maken gehad. Het is voor velen van ons vechten geweest om zo veel te bereiken en hier te komen.

Nu is eindelijk de tijd aangekomen dat alles mogelijk is, om onze dromen te manifesteren, om samen te komen en onze krachten en lichtstralen samen te bundelen om de wereld te kunnen helen en te verlichten. Ieder van ons heeft een gave, een kennis en wijsheid, een diep innerlijk voelen als kompas, een hogere missie vanuit de ziel.

Voorheen voelde het alsof het nog niet de juiste tijd was. We moesten eerst angsten overwinnen, krachtiger worden, dichter bij het gevoel komen en bij jezelf om rust en verlichting te vinden. Nu eindelijk is de Aarde omhoog getild, alles is in een stroomversnelling gekomen, steeds meer mensen worden wakker en komen in een transformatie en groeiproces.

Steeds meer worden we bewuster van wie we zijn en waarvoor we zijn gekomen, hoe de wereld in elkaar zit en wat er veranderd mag worden

Het oude systeem bestaat uit macht, afgescheidenheid, oude vastgeroeste patronen en angst. Het oude systeem gaat uiteindelijk vallen en kan niet meer blijven voortbestaan. De nieuwe wereld bestaat uit meer liefde, echtheid, vrede, creatie en manifestatiekracht, samenwerking, verbinding, licht en vreugde.

Richt je op het nieuwe, richt je op je toekomstdromen, de tijd is nu om te manifesteren. En alles is mogelijk in deze tijd, zaad je plantjes en ze zullen groeien tot prachtige bloemen. Begin gewoon en maak de eerste stappen. Het zal het begin worden van iets nieuws. Je mag nu Zijn wie je bent en neerzetten op Aarde daar waarvan je altijd gedroomd hebt. Je eigen leven creëren en alle talenten en gaven gaan benutten waarover we beschikken. We gaan meer communiceren vanuit het hart, het intuïtieve, telepathisch en het helder voelen en weten.

Niet meer leven vanuit angst en een laag zelfbeeld, maar vanuit zelfliefde en een dieper vertrouwen in je eigen kracht en mogelijkheden

Stralen vanuit heel je hart en ziel en samen zullen we grote lichtbundels zijn met een (zelf)helend vermogen. Alle oude kennis, gaven en wijsheid die in onze DNA cellen en in de ziel zijn opgeslagen, alles komt weer naar boven. Alles wat we al kunnen en weten mag en kan nu nog beter naar buiten treden.

Het goddelijke, het christusbewustzijn, de hartchakra die open bloeit, alles is al in jezelf aanwezig en zal nog meer gaan stralen. We worden klaar gestroomd om onze taak op Aarde uit te voeren. Niet alleen maar dromen maar het Doen. Het is tijd, mooie zielen! Het is nu echt tijd.

De taak van de lichtwerker

Lichtwerkers hebben als taak het uitdragen van licht naar de Aarde toe. Hierbij kan je denken aan verbondenheid, eenheid, liefde, vrede en harmonie. Veel lichtwerkers hebben veel kennis en wijsheid opgedaan uit vele vorige levens en dit meegenomen naar dit leven, alle kennis en wijsheid komt nu weer omhoog, om de hogere boodschap van de ziel uit te dragen aan de mensheid.

Lichtwerkers hebben diverse gaven zoals het intuïtief helder voelen en weten, boodschappen van boven/hogere dimensies binnen krijgen en doorgeven, healen, schilderen, coachen, begeleiden, het delen en overbrengen van informatie en kennis dmv schrijven en spreken enz.

Als de energie en de trilling van de Aarde omhoog wordt getild gaat dit gepaard met onrust, oude angsten/patronen/overtuigingen die opduiken en oude pijnen/verdriet.

Alle waarheid, alle stukken in jezelf en in de wereld die geheeld mogen worden: alles komt aan het licht

Niemand kan er meer omheen en zeker mensen die zich nog erg vastklampen in oude patronen en overtuigingen zullen het zwaar krijgen. 

Doordat veel lichtwerkers zich bewust zijn van deze veranderingen kunnen ze d.m.v. hun gaven, kennis en wijsheid mensen begeleiden en helpen in het bewustzijnsproces. Op die manier worden er steeds meer mensen wakker en bewuster, steeds meer mensen staan open voor een hoger bewustzijn, persoonlijke groei,  het ontwikkelen van spiritualiteit en het werken vanuit hun hart en intuïtie. We gaan meer leven vanuit het hart en meer gebruik maken van alle intuïtieve gaves en mogelijkheden.

(Hoog)gevoeligheid wordt steeds meer als kracht gezien en we gaan steeds meer communiceren vanuit intuïtie, het hart en telepathisch

De meerderheid van de mensen willen niet meer leven vanuit het oude systeem en steeds meer mensen voelen intuïtief aan dat er verandering nodig is binnen jezelf en op collectief niveau in de wereld. Er is steeds meer behoefte en verlangen aan een diepere kijk en zingeving van het leven op Aarde. Al heeft het nog tijd nodig. Alles is nu in beweging, verandering en in een stroomversnelling. We zijn samen onderweg naar het creëren van de nieuwe Aarde.

Bij jezelf thuis komen, de rust in jezelf omarmen

Veel lichtwerkers hebben altijd een soort heimwee gevoeld naar een liefdevollere plek en een hogere dimensie. De aarde voelt hard en de energie hier is heel anders. Ergens hebben we altijd al herinneringen opgeslagen, herinneringen van een tijd waarin er meer licht en liefde was, het mannelijke en vrouwelijke meer in balans was, en een plek waar je mocht Zijn en er overvloed en vreugde was.

Er kwam steeds meer onbalans in de wereld en we raakte meer afgescheiden van het gevoel en het spirituele. Nu herinneren we steeds meer weer wie we werkelijk zijn en wat we kunnen bereiken.

We zijn niet gewoon mens, we hebben allemaal het goddelijke in ons, en hoe meer we vanuit liefde leven en naar mededogen kijken, vergeven, helen, loslaten groeien, hoe meer we samen in de wereld kunnen bereiken.

Als ik kijk naar mijn jeugd droeg ik altijd al een bijzondere hoge energie bij me. Ik voelde me niet begrepen, niet gezien en niet gehoord. Veel nieuwetijdskinderen/hooggevoelige mensen hebben een heftige jeugd gehad en veel meegemaakt. Ik dacht altijd dat er iets mis met me was. Ik reageerde sterk op de energie van mensen. Ik klapte dicht als het niet goed voelde en ik bloeide open als ik voelde dat ik mezelf kon zijn (wat niet vaak voorkwam).

Ik weet nu dat de wereld nog niet klaar was voor die hogere energie

Ik was vaak alleen maar daardoor kwam ik steeds dichter bij mezelf. Elke keer werd ik op mezelf toegewezen en moest ik weer dieper naar binnen. Ik ben vaak alleen geweest in mijn leven en ik heb ook veel moeten loslaten. Ook heb ik met rouw te maken gehad, overleden dierbaren en (ziels)relaties die heel veel pijn deden. Nee, het was geen makkelijke weg en de keuze van mijn pad waarvoor ik heb gekozen voordat dit leven begon is erg moedig geweest. En dat geldt voor vele lichtwerkers.

Door al die ervaringen heb ik veel levenservaring in mijn leven opgedaan. Ik ben meer in mijn kracht gekomen en ik kies nu voor mezelf en mijn eigen pad.

Wat er ook gebeurd, ik blijf stevig staan. Ik weet hoe het is om door diepe geestelijke pijn te gaan en verdriet. Ik weet ook hoe het is om mijn vleugels te spreiden en vreugde te kennen door de kleine dingen in het leven. Al is de wereld om me heen een chaos.

Ik heb nu in mezelf rust en vrede gevonden. Nu is eindelijk mijn tijd aangebroken om te gaan stralen. Ik voel me vrij en ben verheugd naar elke nieuwe dag. En natuurlijk zijn er nog moeilijke dagen. De energie is zo veranderlijk in de wereld.

Natuurlijk zijn er nog tranen en ben ik nog aan het verwerken. Dat hoort bij het het pad van de lichtwerker en het hogere bewustzijn.

Zonder pijn is er ook geen groei..

Steeds krachtiger worden we hierdoor waardoor je gevoeligheid als gave en kracht gaat gebruiken. Mensen beter kunt helpen, begeleiden en begrijpen. Alle prachtige zielen die stralen hebben ook duisternis gekend. Licht kan niet zonder duisternis en andersom ook niet. Nu vallen eindelijk de puzzelstukken meer bij elkaar.

Ik heb rust en liefde in mezelf ervaren. Ik ben dicht bij mezelf gebleven en ik zoek liefde en geluk niet meer buiten mezelf.

Doordat ik meer vanuit liefde naar mezelf kijk, reageert de omgeving liefdevol op mijn energie. Ik ben thuisgekomen in mezelf. Er is nu meer rust, acceptatie en nieuwe ruimte vrijgekomen waardoor er nu meer positieve mogelijkheden en kansen op mijn pad komen. Het stroomt en het is in beweging.  Laat de controle los en leef in het Nu. Geef nooit op, al is het zo zwaar, blijf je richten op je mooiste dromen en wensen. Blijf bij jezelf, je eigen waarheid en leef je eigen leven. Geloof in je eigen kracht, heb vertrouwen en ga ervoor! Als je behoefte hebt aan rust en stilte, keer naar binnen maar verlies nooit je toekomstdromen en verlangens uit ogen.

De weg is vrij om te manifesteren, te creëren en diep gekoesterde dromen tot realiteit te maken. Jij hebt de sleutel tot groei, verandering en transformatie zelf in handen

Kijk niet te veel meer achterom, het heeft je geleerd wat je moest leren. Laat het daar rusten. Kijk vooruit naar de horizon vol met mooie kleuren en kies zelf je lievelingskleuren uit. 

Mandy Marlisa

Bron: mandysmind.webnode.nl

God, onze architect

Schijn bedriegt


Voor enkelen is het duidelijk. Zonder scrupules blijft een kleine elitaire machtsgroep de meest perverse complotten smeden. Goed verscholen achter misleidende leuzen over klimaat, duurzaamheid en gezondheid, proberen zij alle macht en rijkdom in de wereld naar zich toe te trekken. De rechten van de mens lappen ze aan hun laars.


Wonderwel weten zij en hun handlagers de meesten van ons nog steeds een rad voor de ogen te draaien. Sterker nog, de meeste mensen vertrouwen de publieke media en draaien de rollen om. Zij beschouwen dit soort complottheorieën als verzinsels, te gek om waar te zijn.


Wie heeft er gelijk? Wat is waar en wat is nepnieuws. Wat is schijn en wat steekt erachter? Wie kan je nog vertrouwen? De verwarring wordt alsmaar groter, met name in deze chaotische tijden van verandering.


Zoek de waarheid in jezelf

Het is een grootse uitdaging om nu op jezelf te vertrouwen, op je eigen goddelijke weten. Vraag de Schepper Zijn aanwezigheid in jou te versterken en jou te helpen iedereen en alles vanuit Zijn perspectief te zien. Vraag Hem en Zijn helpers om raad en inzicht. Zij zijn bereid via je hart en je intuïtie jou te ondersteunen.


En luister in stilte, zonder de stoorzender van jouw gedachten en redenaties.Laat je emoties los.Vooral, maak je niet boos om zoveel leugens, onrecht en manipulatie in onze wereld, die jij veroordeelt en waarvoor jij straffen en vergelding eist.


Deze negatieve reacties werken averechts. Vergeet niet dat wij met z’n allen hebben verkozen ons denkbeeldig af te scheiden van de Ene Bron om in een wereld van tegenstellingen ons zelf beter te leren kennen en spiritueel te groeien. In het spel van illusies hebben wij om beurten de rollen van de good guys en de bad guys op ons genomen.


In feite zijn alle aspecten van goed en kwaad ook in onszelf vertegenwoordigd. Het is onze opdracht deze in balans te brengen en te leren hoe onszelf en anderen onvoorwaardelijk lief te hebben. Vergeef derhalve jezelf en alle anderen voor dit virtuele spel dat helaas de spuigaten is uitgelopen.


God, de architect van onze samenleving


De schokkende gebeurtenissen die wij nu meemaken maken ons duidelijk, dat we ons eigen spel moeten stoppen. Het is nu tijd om terug te keren naar een samenleving waarin God de architect is. Dat houdt in dat wij als lichtwezens onze goddelijke essentie erkennen en omarmen. Eén met de Schepper en met elkaar, één in Liefde, Licht en Vreugde.


Laat de goddelijke energie en het goddelijk weten binnenkomen en straal deze liefde uit naar jezelf, de aarde en al haar bewoners. De Nieuwe Mens, die zijn goddelijke essentie gebruikt om zijn creatieve vermogens te activeren, is in staat een Nieuwe Wereld van vrede en welzijn voor allen te scheppen.


Terugkeren naar het normale? Neen.


Het summum van bedrog vindt nu plaats door de uitbraak van Covid-19. De pandemie wordt aangegrepen om angst te zaaien en een wereldwijd machtssysteem te vestigen. Mensen worden gedwongen zich als slaaf te onderwerpen aan totalitaire controlemaatregelen, die ons verder beroven van onze vrijheid en fundamentele rechten.


Geen paniek, nu duidelijk de Corona pandemie op zijn retour schijnt te zijn en het virus inmiddels geleidelijk aan het veranderen is, ten goede. Laat al je angsten varen. Weet dat Licht en Liefde over het duister gaan zegevieren en dat juist in dit najaar het Licht als maar sterker wordt.


Onderschat hierbij ook niet de rol die jij kan spelen met de kracht van jouw liefdevolle intenties. Immers, alles is met elkaar verbonden dus is de kracht van ons bewustzijn ongekend groot. Heilig geloven in de overwinning van het Licht is cruciaal. Daarmee draai je de rollen om en maak je de duistere elite bang dat zij hun eigen graf aan het delven zijn, hetgeen dan staat te gebeuren.


Beginnen met wantoestanden aan te pakken


Het wordt nu echt tijd dat we ons bij voorrang inzetten om aan alle wantoestanden in de wereld een einde te maken. Ook hier moet de waarheid aan het licht komen, hoe verschrikkelijke ook de onthullingen zullen zijn, die dit najaar veel beroering teweeg zullen brengen.


Bovenaan op de agenda staan kindermishandeling, de handel in vrouwen en drugs, de uitbuiting van de armen, het systematisch vergiftigen van mensen, het water en de voeding, het vernietigen van tropisch oerwoud en het aantasten van het leefmilieu. Alle sporen van de ontmaskering zullen leiden naar het bolwerk van een schaduwwereld regering, die via internationale organisaties, regeringen, het bankwezen en multinationale ondernemingen, deze mensonterende praktijken toepast.


Ik heb bewondering voor de klokkenluiders en onderzoek journalisten die de feiten aan het licht willen brengen. Bewondering ook voor hen, die vreedzaam demonstreren met goede intenties. Ook wij allen kunnen bijdragen om de noodzakelijke veranderingen teweeg te brengen.

Hoe verder op onze weg naar ascentie.


Onze oude en vertrouwde wereld van illusies, van ieder voor zich, moet worden afgebroken en plaats maken voor, wij samen. De nieuwe mens die zijn vrijheid en soevereiniteit opeist zonder rancune. Die niet langer zich onderwerpt aan de macht van politici, kerken en instituties die een schijn democratie in stand houden.


Focus je op de Ene Bron waaruit de Liefde en het Bewustzijn naar jou stroomt, dat we allen één zijn. Probeer als lichtwezen een zo hoog mogelijke energie frequentie te bereiken en vast te houden. Het doorgeven van deze liefdeskracht aan de Aarde en haar  bewoners is van essentieel belang om onze ascentie naderbij te brengen.

Winfried Meier

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

You are the sunshine of my life

You are the sunshine of my life
That’s why I’ll always be around
You are the apple of my eye
Forever you’ll stay in my heart

I feel like this is the beginning
Though I’ve loved you for a million years
And if I thought our love was ending
I’d find myself drowning in my own tears, whoa, oh, oh

You are the sunshine of my life
That’s why I’ll always stay around, mmm, mmm, yeah, yeah
You are the apple of my eye


Forever you’ll stay in my heart

You must have known that I was lonely
Because you came to my rescue
And I know that this must be heaven
How could so much love be inside of you?
Whoa, whoa

You are the sunshine of my life, yeah
That’s why I’ll always stay around
You are the apple of my eye
Forever you’ll stay in my heart, yeah

You are the sunshine of my life, baby
That’s why I’ll always stay around

I got you ( Feel good)

Wo! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you

Wo! I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you

[Sax, two licks to bridge]

When I hold you in my arms
I know that I can do no wrong
and when I hold you in my arms
My love won’t do you no harm

and I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you

[Sax, two licks to bridge]

When I hold you in my arms
I know that I can’t do no wrong
and when I hold you in my arms
My love can’t do me no harm

and I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, well I got you

Wo! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would
So good, so good, ‘cause I got you
So good, so good, ‘cause I got you
So good, so good, ‘cause I got you

[End lick]

[Short pause, drum cue]

Hey! Oh yeah-a…

Dance hall days

Take your baby by the hand
And make her do a high hand stand
And take your baby by the heel
And do the next thing that you feel

We were so in phase
In our dance hall days
We were cool on craze
When I, you, and everyone we knew
Could believe, do, and share in what was true
I said

Dance hall days, love

Take your baby by the hair
And pull her close and there, there, there
And take your baby by the ears
And play upon her darkest fears

We were so in phase
In our dance hall days
We were cool on craze
When I, you, and everyone we knew
Could believe, do, and share in what was true
I said

Dance hall days, love
Dance hall days
Dance hall days, love

Take your baby by the wrist
And in her mouth, an amethyst
And in her eyes, two sapphires blue
And you need her and she needs you
And you need her and she needs you
And you need her and she needs you
And you need her and she needs you
And you need her
And she needs you

We were so in phase
In our dance hall days
We were cool on craze
When I, you, and everyone we knew
Could believe, do, and share in what was true
I said

Dance hall days, love

Dance hall days, love
Dance hall days

Dance hall days, love
Dance hall days

Dance hall days, love
Dance hall days

Dance hall days, love

Wouldn’t it be good

I got it bad, you don’t know how bad I got it
You got it easy, you don’t know when you’ve got it good
It’s getting harder just keeping life and soul together
I’m sick of fighting, even though I know I should

The cold is biting through each and every nerve and fiber
My broken spirit is frozen to the core
I don’t want to be here no more

Wouldn’t it be good to be in your shoes
Even if it was for just one day
Wouldn’t it be good if we could wish ourselves away

Wouldn’t it be good to be on your side
The grass is always greener over there
Wouldn’t it be good if we could live without a care

You must be joking, you don’t know a thing about it
You’ve got no problem, I’d stay right there if I were you
I got it harder, you couldn’t dream how hard I got it
Stay out of my shoes if you know what’s good for you

The heat is stifling, burning me up from the inside
The sweat is coming through each and every pore
I don’t want to be here no more
I don’t want to be here no more
I don’t want to be here no more

Wouldn’t it be good to be in your shoes
Even if it was for just one day
Wouldn’t it be good if we could wish ourselves away, ooh

Wouldn’t it be good to be on your side
The grass is always greener over there
And wouldn’t it be good if we could live without a care

I got it bad, you don’t know how bad I got it
You got it easy, you don’t know when you’ve got it good
It’s getting harder just keeping life and soul together
I’m sick of fighting, even though I know I should

Don’t you worry bout a thing

Everybody’s got a thing
But some don’t know how to handle it
Always reachin’ out in vain
Just taking the things not worth having but

Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry ‘bout a thing, baby
‘Cause I’ll be standing on the side
When you check it out

They say your style of life’s a drag
And that you must go other places
But just don’t you feel too bad
When you get fooled by smiling faces but

Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry ‘bout a thing, baby
‘Cause I’ll be standing on the side
When you check it outWhen you get it off your trip
Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry ‘bout a thing

Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry ‘bout a thing
‘Cause I’ll be standing on the side
When you check it out

Everybody needs a change
A chance to check out the new
But you’re the only one who see
The changes you take yourself through but

Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry ‘bout a thing, sweet baby
‘Cause I’ll be standing in the wings


When you check it out
When you get it off your trip
Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry, baby, don’t worry, don’t worry, don’t worry
Don’t you worry, yeah


‘Cause I’m right here waiting for you, baby
Don’t you worry ‘bout a thing
Don’t you worry, baby, oh
‘Cause I’m right here waiting for you, baby, I’ll be right here, baby, for you

Let’s get started

Let’s get it started in here…

And the bass keeps runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’,
And runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and…

In this context, there’s no disrespect, so, when I bust my rhyme, you break your necks.
We got five minutes for us to disconnect, from all intellect collect the rhythm effect.
So lose an inhibition, follow your intuition, free your inner soul and break away from tradition.
Cause when we beat out, girl it’s pulling without.
You wouldn’t believe how we wow shit out.
Burn it till it’s burned out.
Turn it till it’s turned out.
Act up from north, west, east, south.

[Chorus:]
Everybody (yeah), everybody (yeah), let’s get into it (yeah), get stupid (c’mon)
Get it started (c’mon), get it started (yeah), get it started!
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Yeah.

Lose control, of body and soul.
Don’t move too fast, people, just take it slow.
Don’t get ahead, just jump into it.
You all hear about it, the Peas’ll do it.
Get started, get stupid.
You’ll want me body people will walk you through it.
Step by step, like an infant new kid.
Inch by inch with the new solution.
Transmit hits, with no delusion.
The feeling’s irresistible and that’s how we movin’.
(Yo)

[Chorus:]
Everybody (yeah), everybody (yeah), let’s get into it (yeah), get stupid (c’mon)
Get it started (c’mon), get it started (yeah), get it started!
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Yeah.

The bass keeps runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and running runnin’ and…

C’mon y’all, let’s get woohoo!
Let’s get woohoo! (in here)
Let’s get woohoo!
Let’s get woohoo! (in here)
Let’s get woohoo!
Let’s get woohoo! (in here) Ow, ow, ow!
Ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya…

Let’s get ill, that’s the deal.
At the gate, we’ll bring the bud top drill.
(Just) lose your mind this is the time,
Ya’ll can’t stand still, Just and bang your spine.
(Just) bob your head like me APL de, up inside your club or in your Bentley.
Get messy, loud and sick.
You all mount past slow mo in another head trip.
(So) come down now do, not correct it, let’s get ignant let’s get hectic.

[Chorus:]
Everybody (yeah), everybody (yeah), let’s get into it (yeah), get stupid (c’mon)
Get it started (c’mon), get it started, get it started!
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started in here.
Let’s get it started (ha), let’s get it started
(whoa, whoa, whoa) in here.
Yeah.

Let’s get woohoo!
Let’s get woohoo! (in here)
Let’s get woohoo!
Let’s get woohoo! (in here)
Let’s get woohoo!
Let’s get woohoo! (in here) Ow, ow, ow!
Ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya, ya…

Runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’, and runnin’ runnin’
[Fade]