Dag lievelingen,

Na een documentaire gezien te hebben op Netflix genaamd “The show must go on” waarin het verhaal wordt verteld van Adam Lambert die de grote God ,Freddy Mercury, leadzanger van de legendarische band Queen, heeft vervangen werd ik vandaag geïnspireerd om deze blog te maken.

De onderstaande teksten spreken voor zich. Fantastisch verwoord over de huidige wereldse situatie en ons als mens, een fantastisch lichtwezen met een aangeboren oneindig potentieel klaar om de wereld te veroveren. Eveneens de muziek, het engel nummer, de orakelkaarten uit het lichtwerkersdek en de tarot kaarten video zeggen exact wat ik nu nodig heb op mijn pad en ik hoop voor velen van jullie. Mensen helpen vanuit mijn hart is één van mijn vele passies.

Daaraan zie je ook dat wij allemaal energetisch geleid worden naar onze ware bestemming als je ervoor openstaat en dat is nu wat ik wil leren aan iedereen die het horen wil zodat wij allemaal bevrijd worden van de onderdrukking van ons hele zijn en het droomleven kunnen gaan manifesteren wat ons geboorterecht is.

De omslagfoto van deze blog zijn mijn vrienden, de prachtige ganzenfamilie, hier aan het kanaal die ondertussen een bruine gans geadopteerd hebben dus zijn ze nu met 17. Telkens ik hen zie, ben ik super gelukkig! Ik hou van hen met heel mijn hart! 😄💖

Wat mezelf betreft zit ik echt in de donkere nacht van de ziel, de ene dag ben ik de vrolijkheid zelve en de andere dag ben ik immens boos tegen het Universum maar ik laat dan wijselijk stoom af door de natuur in te trekken en met mijn blote voeten in het losse zand mij flink te aarden. Zinnen zoals: “Wat doe ik hier op deze k.tplaneet zijn niet vreemd?”

Hoort dit proces echt bij mijn pad? Alles maar dan ook alles wat ik al uitgezonden heb naar deze wereld en geprobeerd heb, heeft niemand geen oren naar. Ze lezen wel alles wat ik te vertellen heb maar ik krijg nauwelijks feedback en het Universum drijft mij voor de moment “weeral” tot het uiterste. De details schrijf ik hier niet uit omdat ik dan de wet van de aantrekkingskracht blokkeer.

Enfin soit, alles heeft een reden, niks is toeval. Ik ben dit geploeter hier op aarde echt kotsbeu.

Maarrrr muziek, dieren en de natuur werken enorm helend voor mij dus dat is altijd mijn toevluchtsoord indien ik teveel in mijn hoofd zit.

Veel lees- en luisterplezier lieverds!

Voor nu ga ik afsluiten, de illusie van de afgescheidenheid hier op aarde begint heel zwaar door te wegen bij mij voor de moment.

Desondanks het praten tegen mezelf hier in deze blog (op den duur doe je niks anders) hoop ik oprecht dat mijn pad heel binnenkort zwaar verlicht zal worden met alleen maar positieve zaken want dit proces heeft nu al wel lang genoeg geduurd.

Mijn excuses voor deze uiting maar ik ben ook maar een mens van vlees en bloed met “gevoelens”.

Heel veel liefs en een heel fijne dag gewenst!

Inge xxx

Led Zeppelin is opgericht in 1968 ~ Engel nummer 1968

Als je intuïtief hebt gevoeld dat een deel van je leven ten einde loopt of eindigt, kan nummer 1968 een bevestiging voor je zijn. Het suggereert dat er positief nieuws of informatie over aanstaande veranderingen die de voltooiing of sluiting van een intense omstandigheid of situatie met zich meebrengen, onderweg is. Dit kan een kettingreactie veroorzaken met andere gerelateerde en niet-gerelateerde situaties of problemen die daardoor ook ten einde lopen. U ondervindt momenteel mogelijk hindernissen en belemmeringen, maar dit gebeurt allemaal om redenen die u te zijner tijd duidelijk zullen worden. Zodra dit voorbij is, zullen de dingen gemakkelijker en vloeiender in uw leven gaan stromen.

Nummer 1968 brengt ook een boodschap over uw levensstijl, levensdoel en / of carrièrekeuzes. Als u overweegt om u te concentreren op het starten (of uitbreiden) van een spiritueel gebaseerde praktijk, beroep en / of carrière, of een op hart / dienst gebaseerd project, is nummer 1968 een positieve indicatie dat u succes zult vinden in de door u gekozen onderneming of weg. Het is een boodschap die je ertoe zal aanzetten om de roeping van je ware ziel zonder verdere vertraging te vervullen en je te concentreren op je levensdoel als lichtwerker.

Nummer 1968 moedigt je aan om actie te ondernemen en je levensdoel te dienen en je leven te leven als een prachtig positief voorbeeld van ‘hoe te zijn’. Het is jouw recht om een ​​krachtig wezen te zijn, dus gebruik je persoonlijke energie op liefdevolle manieren die jezelf en anderen ten goede komt. Luister naar je intuïtieve berichten en onderneem positieve actie in de richting van je zielenroep.

Nummer 1968 herinnert er ook aan dat niets onmogelijk is als je je er op richt, en je krijgt een boost van energie om je te helpen met je manifesterende vermogens om je dromen te realiseren. De engelen herinneren je eraan dat echte kracht van binnenuit komt. Kracht zit in ons hart, geest en ziel, en vanuit een innerlijk weten en overtuiging die ons tegenhoudt, vooral in moeilijke tijden. Sta sterk in uw overtuigingen en wees de krachtige persoon waarvoor u bent geboren. Het wordt tijd dat je in je eigen kracht stapt en op elke manier trouw aan jezelf bent.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/11/angel-number-1968.html

Spirituele groei verandert uw geest, lichaam en ziel. Hij is heel echt. Hij helpt u om alle aspecten van uw goddelijke bestemming te vervullen. Hij wekt spirituele talenten en trekt nieuwe energie aan. Dit proces zal u heel veel plezier en bevrediging geven.

Het lichaam verandert als het licht binnenkomt. Alchemie is gekatalyseerd en transformatie komt tot stand. Soms verandert het uiterlijk van het lichaam. Er zijn veranderingen in hoe het lichaam voelt, reageert, werkt en creëert. Straling neemt toe. Lichtheid van het bestaan neemt toe. Als u een helderziende visie hebt, zult u zien dat er meer licht komt alsof de persoon als het ware van binnenuit wordt opgetild (en dat is ook zo!). Spirituele vermogens worden geaard in het lichaam en de persoon kan genezende energie kanaliseren, net zo natuurlijk alsof hij of zij de tafel dekt. De geest wordt een levende realiteit in het lichaam en de materiële wereld wordt ervaren als uitbreiding van het goddelijke licht.

Deze alchemie is een versterkend geschenk van liefde. Symptomen van dit proces kunnen soms uitdagend zijn. Dit zijn onder andere: hoofdpijn of andere pijntjes en kwaaltjes, griepachtige verschijnselen en onverklaarbare en bijna overweldigende vermoeidheid die dagen kan aanhouden – en dan plotseling verdwijnt met een stoot nieuwe energie.

We kunnen ook te maken krijgen met oorsuizen, grotere gevoeligheid voor licht of geluid, hormonale disbalans en opvliegers, overmatige seksuele energie, mentale obsessies of stemmingswisselingen, agressie en onbedoeld agressieve reacties naar mensen.

Als u last hebt van bovengenoemde symptomen en u zich afvraagt of die, of andere ongebruikelijke symptomen, een direct resultaat van toegenomen spirituele energie zouden kunnen zijn die invloed heeft op het lichaam, dan is het antwoord dat dit heel goed mogelijk is. U wordt gestimuleerd om alle professionele steun in te roepen die nodig is om te zorgen voor de gezondheid van uw lichaam. Overweeg ook de volgende eenvoudige oefeningen en bijwerkingen van de goddelijke alchemie die in u plaatsvindt te verminderen.

Deze eenvoudige oefeningen betekenen ook regelmatig rusten. Extra slaap is een krachtige manier voor lichaam en geest om te genezen en herstellen, integreren en reorganiseren. Neem de tijd voor fysieke beweging die kan helpen overtollige energie te uiten, vooral als u zich mentaal overbelast voelt. Stop even met mediteren, spiritueel studeren of discussiëren en doe geen energiewerk.

Breng in plaats daarvan tijd door in de natuur of rust. Als u werkt met kleuren, neem dan even een pauze en werk alleen met heel zacht, gedempt wit of kleurloos licht. Als u de neiging hebt te veel bezig te zijn met spiritueel werk, helpt leren om regelmatig vrij te nemen u om sneller te herstellen en minder te lijden.

Tenslotte kan werken met verkoelende energie, niet koud maar verfrissend, als een manier om overtollige hitte af te voeren heel goed zijn voor lichaam en geest. U kunt dit doen door in de schaduw te gaan zitten of in een kamer die koel en ontspannen voelt of zelfs door uw handen te koelen voor een airconditioner of ventilator en dan koele en genezende energie over te brengen door met uw vingertoppen zachtjes uw borst, de achterkant van nek en hoofd, oren en voorhoofd aan te raken.

AANROEPING

Ik roep de wezens aan die onvoorwaardelijk van me houden en vraag nu om goddelijke genade, bescherming, informatie, hulp, interventie en genezing op alle manieren, terwijl ik alchemisch verander. Mogen mijn lichaam en geest worden gesteund en herstellen met goddelijke hulp. Ik prijs de alchemie die het licht creëert en ik stam hem met zachtheid toe om zich te ontplooien in mijn lichaam, geest en ziel volgens de geleidende hand van de goddelijke liefde. Mogen allen op het pad van liefde en licht worden geholpen hun pad te bewandelen met vreugde en zo min mogelijk lijden. Door mijn eigen vrije wil en goddelijke genade, amen.

Goddelijke vrouwelijke wijsheid geeft u de kracht om te groeien in uw visie, dromen en vervulling van uw levensdoel. Misschien hebt u voor uzelf een heel ander leven voor ogen dan wat u nu ervaart. Deze wijsheid herinnert u eraan dat u zelfs de meest bijzondere dromen kunt ervaren als realiteit als u bereid bent te groeien naar wat u wenst, te worden wat u graag wilt zijn. Laat alle plannen over hoe u uw dromen het best kunt manifesteren los en laat in plaats daarvan het leven u leiden en voeden aan de hand van uw dagelijkse ervaringen. Het universum ondersteunt uw goddelijke bestemming en helpt u alles te worden wat u moet zijn.

Als de wijsheid van het goddelijke vrouwelijke u de hand reikt , is de boodschap duidelijk: u bent bezig meer hemel op aarde te worden. Soms gaat de vreugde over dergelijke groei gepaard met groeipijn. Misschien maakt u zich zorgen, denkt u dat uw pijn een teken is dat u iets verkeerd doet. U ziet uw lijden misschien als teken dat de frequentie waarop u werkt niet ‘hoog genoeg’ is.

Maar hoeveel spirituele meesters op deze planeet hebben veel geleden, en daarnaast ook heel veel liefde en vreugde gekend, tijdens het vervullen van hun goddelijke bestemming? Groeipijn is slechts een onderdeel van het vrouwelijke pad van creatie, van doorbreken wat te klein is geworden voor u. Er is vreugde in de uiteindelijke vrijheid, maar de daad van het doorbreken kan soms pijnlijk aanvoelen.

Als dingen moeilijk zijn of als u twijfelt – als u de behoefte hebt om iets te doen waar u bang voor bent en wat u uitdaagt tot in het diepst van uw ziel – hebt u last van groeipijn. Die gaat voorbij en u zult baat hebben bij de groei. Weet echter wel dat, hoewel dit probleem in uw leven is, het goddelijke heel dicht bij u is, u stimuleert, in u gelooft, zoveel dat het u een harde les leert. U kunt het aan, hoelang het ook moet duren (en het zal niet voor altijd zijn).

Dit orakel brengt u ook een boodschap over hoeveel het goddelijke vrouwelijke van u houdt en u wil helpen te groeien met zo min mogelijk worsteling en zoveel mogelijk vrede. Als u niet naar haar luistert, maar ervoor kiest om te geloven in angst, bent u misschien doodsbang voor uw groeipijn. U bent er niet zeker van dat die ooit over zal gaan. U twijfelt misschien aan uw vermogen om tegenslag om te zetten in triomf.

U verliest mogelijk het vertrouwen in plaats van erop te vertrouwen dat het leven het beste met u voorheeft en dat u in staat bent om iedere uitdaging aan te gaan. In plaats van te vertrouwen, denkt u misschien dat de wereld niet veilig is. Daardoor raakt u verstrikt in zelfvernietigende, zelfbeschadigende patronen. Hoewel dit u misschien tijdelijk vertrouwde bevrediging geeft, zullen deze patronen uiteindelijk betekenen dat u blijft worstelen en lijden onder het gewicht van verslaving of emotionele pijn. U verdient zoveel beter dan dat.

Het goddelijke vrouwelijke spreekt nu tot u en belooft, als u bereid bent iedere dag uw leven aan te gaan en te vertrouwen op de omstandigheden waar u voor komt te staan, dat zij u zal leiden naar uw mooiste bestemming. U kunt haar vertrouwen. Zij wil voor u alleen maar de beste en mooiste levensreis – een reis die perfect is voor alles wat u bent en alles wat u kunt zijn. Uw hart klopt in een perfect ritme met het hart van liefde in de kern van ons universum. Vertrouw uw hart en vertrouw het leven. Alles vordert prachtig terwijl u nog dieper in uw goddelijke vervulling wordt geleid.

AANROEPING

Ik roep de wijsheid van het goddelijke vrouwelijke aan en vraag de zegening van koestering, ontwikkeling, evolutie en groei naar de beste en mooiste goddelijke bestemming. Door haar liefdevolle genade word ik begeleid, beschermd en geholpen om alles te worden wat ik kan zijn. Met dankbaarheid en vertrouwen in de flow van mijn leven ontspan ik en ga op reis. Daardoor help ik om kalmte en bewustzijn in de wereld te brengen voor het grotere goed. Amen

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Nog nooit in de geschiedenis hebben overheden zo breed (namelijk wereldwijd) en zo hard oorlog gevoerd tegen hun eigen bevolking.

Nog nooit in de geschiedenis zijn er zoveel leugens voor waarheid verkocht en worden mensen massa’s zo grof gemanipuleerd. Nog nooit is een bevolking zo massaal en zo geruisloos in onderdrukking geleid…

Wie bereid is even verder te kijken dan het officiële verhaal dat radio, tv en kranten ons voorschotelen, ziet het meteen: er wordt gelogen door overheid en media. 


De wereld is in de ban van een volledig verzonnen en gecreëerde pandemie. Vanaf dag 1 is er gelogen over de cijfers en gemanipuleerd met beelden van stervende mensen op ic’s. Er is nooit aanwijzing geweest dat ℃☉VID-19 erger zou zijn dan een gemiddeld griepseizoen – en dat is het ook nergens geworden. Er is een beeld van een pandemie gecreëerd, maar die is er nooit geweest. Hoor je dat: er is geen pandemie geweest! En toch is de hele wereld platgelegd… Overheden en media hebben de cijfers gemanipuleerd en hebben gegoocheld met woorden. En dat gebeurt tot op de dag van vandaag. Er is geen tweede golf, het is louter gegoochel met cijfers. En het is volstrekt duidelijk waarom deze leugens worden verteld: het moet de motivatie en legitimatie zijn voor de wrede en onmenselijke regels die ons zijn opgelegd. Regels die onze samenleving van binnenuit kapot maken.

De lockdown heeft duizenden mensen uitgesloten van noodzakelijke zorg en dat heeft geleid tot duizenden onnodige sterfgevallen. De lockdown heeft mensen vervreemd van elkaar: oude van dagen stierven in eenzaamheid, zonder kinderen of familie aan het bed. Opa’s en oma’s mochten hun kleinkinderen niet meer zien. De lockdown heeft de economie, het sociale leven, het culturele leven en de hele samenleving stilgelegd. O ja, veel mensen genoten van de rust en stilte en de financiële compensatie van de overheid – de mensen aan de macht weten wel hoe ze ons koest moeten houden. We zijn met snoepjes en mooie verhaaltjes zoet gehouden zodat zij, zonder last te hebben van noemenswaardig protest, onze samenleving konden uithollen en vernietigen. En de paar protesten die er wel zijn, worden simpelweg door burgemeesters en corrupte rechters verboden of uit elkaar gedreven… gebeurt dit werkelijk ook in Nederland? Ons recht op demonstratie en protest is dus ook al afgenomen?

Realiseren we ons wel wat er gebeurt?

Wat is er met ons gebeurd in de afgelopen decennia? Waar is onze ziel? Waar is ons geweten? Waar is het besef van onrecht en de morele plicht om op te staan tegen onrecht? Waar is de burgerlijke ongehoorzaamheid tegen een overheid die zich tegen haar burgers keert? We zijn verlamd, monddood, apathisch en volgzaam geworden.

De leugens worden nauwelijks meer verstopt. Het virus is praktisch het land uit, er zijn geen zieken meer, er vallen geen doden meer… en toch worden de duimschroeven weer aangedraaid: we moeten ons veel beter aan de regels houden, anders krijgen we straf en komen er nieuwe maatregelen. Het is zo voorspelbaar: binnen 14 dagen zullen ook wij, in navolging van de landen rondom, in winkels en op straat met mondkapjes moeten rondlopen. En waarom?

Experts in binnen- en buitenland zeggen ons dat mondkapjes als bescherming geen enkele zin hebben. 


Maar daar gaat het kennelijk ook niet om! Het mondkapje is een ultieme blijk van onderdrukking, we worden letterlijk gemuilkorfd en monddood gemaakt… en ik voorspel je: de meerderheid gaat het doen en kijkt verwijtend naar de enkeling die het weigert. De morele druk wordt volledig gelegd bij de mensen die nog enigszins zelf nadenken en zien dat hier iets anders gaande is dan een strijd tegen een virus.

We worden tegen elkaar uitgespeeld met psychologische oorlogsvoering! Het een gruwelijke psychologische operatie tegen de mensheid. We zijn gaan geloven dat we een gevaar zijn voor elkaar. Letterlijk alle maatregelen vertolken die boodschap: ‘Jij ben een gevaar voor mij, ik ben een gevaar voor jou’. Daarom geven we geen handen meer, daarom lopen we met een boog om elkaar heen, daarom gebruiken we ontsmettingsmiddel, daarom gaan we niet meer naar stadions en festivals…. Iedereen is gevaarlijk voor iedereen. En daarom natuurlijk in steeds meer landen ook de mondkapjes: ik ben gevaarlijk voor jou / jij bent gevaarlijk voor mij. Elke vorm van samen, van verbondenheid, van vertrouwen wordt vernietigd.

Zie je wat er gebeurt? Dit is de aloude methode van ‘verdeel en heers’ – maar dit keer op wereldschaal. 


Wie welbewust verdeeldheid creëert, hoeft niet bang te zijn voor de kracht van de groep. De groep komt immers niet meer tot stand. Iedereen heeft redenen om de ander niet te vertrouwen en zich in te dekken tegen het gevaar dat de ander vormt. Vandaag is dat: besmettingsgevaar! Iedereen is te druk met de kleine vijand die de ander vormt om nog toe te komen aan de grote vijand die ons onderdrukt, uitkleedt en tot slaven maakt. En het werkt. We worden teruggedrongen achter schermen en mondkapjes, we worden uit elkaar gedreven, we durven niet meer publiek samen te komen… en dus komt er geen protest op gang.

We krijgen de illusie voorgeschoteld dat we online nog steeds alles kunnen voortzetten wat we in de echte wereld niet meer mogen doen. Maar dat is precies wat het is: een illusie. Agressieve censuur op letterlijke alle platforms ontnemen ons de kans om de waarheid te achterhalen.

Wat gaat er nog allemaal komen? De agenda’s zijn niet moeilijk te vinden: afschaffen van contact geld, verplichte vaccinatie en het op de voet volgen van elke burger met of zonder apps (want die heeft onze mobiele telefoon niet nodig om getraceerd te worden). Het is duidelijk dat de bestaande vaccins zelfs na tientallen jaren van testen en bijschaven noch afdoende bescherming bieden, noch veilig zijn… maar nu moeten we geloven dat er een afdoende en volledig veilig vaccin binnen een jaar beschikbaar is voor alle mensen op aarde? Serieus? Geloven mensen die leugens? Geloof jij dat? Gaan we ons werkelijk laten inenten met een ongetest vaccin waarvan niemand precies weet wat er in zit? Maar het gebeurt: week na week worden de geesten klaar gemasseerd voor de acceptatie (want noodzaak) van dit vaccin! Opnieuw zal de publieke verontwaardiging degenen treffen die dat vaccin weigeren: zij worden afgeschilderd als de asociale en immorele mensen. Deze psychologische oorlog is van een ongekende geraffineerdheid.

Ik nodig jullie uit om niet langer mee te doen met de wrede poppenkast. 


Alsjeblieft, wees moedig! Sta op en weiger je te laten uitspelen tegen anderen. Onderzoek de leugens en laat je niet reduceren tot een gevaar voor de samenleving. Dat ben je niet! Hoor je dat? Je bent geen gevaar voor de samenleving. Maar als je opstaat en weigert de onmenselijke maatregelen te volgen ben je wel een gevaar voor de machthebbers. Dan ben je een spaak in het wiel van overheden met hun agenda’s van totale overheersing van het publieke leven. Ik zou je willen smeken: organiseer verzet met je gezin, met je vrienden, met je collega’s. Weiger de onzin van de anderhalve meter, de angst voor handen, de obsessie met giftige sanitizers, de absurditeit van mondkapjes… Je brengt niemand in gevaar als je het niet doet. Dat wordt je weliswaar met agressieve NLP-methoden wijsgemaakt, maar het is gewoon niet waar.

Doe je onderzoek en ontmasker de leugens.

Alsjeblief, wees moedig, laat je horen, laat je zien. Sta op tegen het onrecht en geloof de leugens niet. Verbind je in liefde met elkaar, wees een pionier, een verzetsstrijder, een baken van licht en vertrouwen!

❥ In liefde verbonden,
©️ Boele Ytsma
boeleytsma.com ~ https://www.lichtwerkersnederland.nl/

Naar een hogere bestemming van je leven: eerst zijn, dan doen

Herken jij het ook, dat jouw leven op een punt lijkt te zijn gekomen waarop je niet meer weet hoe nu verder?

Je kunt krap zitten en verlangen naar meer bestedingsruimte, niet vanwege het geld op zich maar omdat je voelt dat armoe, in welke vorm dan ook, eigenlijk niet meer bij je hoort.

Misschien voel je jezelf in de wacht staan voor een praktijk die je graag zou willen beginnen, of eigenlijk liever zou willen beëindigen.

Je kunt intens aan het zoeken zijn naar ander werk waarin jouw zielenkwaliteiten meer tot hun recht kunnen komen.

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe woonplek die jou beter zal ondersteunen in wat jij vanuit jouw Zielenplan te doen hebt.
Veel mensen verlangen naar een andere partner die zich werkelijk verbonden voelt met spiritualiteit en het gaan van de innerlijke weg. Dit zijn maar een paar voorbeelden van heel veel veranderingen die eigenlijk in de geest al gaande zijn, maar geen idee hoe je dat aards gezien zou moeten aanpakken.

Dat ‘geen idee meer hebben’ is er niet zomaar.


Het heeft een hogere bedoeling


De mogelijkheden die we altijd vanuit onze persoonlijkheid konden bedenken zijn nog altijd van een lagere orde dan die jouw Hogere Zelf draagt en kan overzien. Een deel van jou is nog altijd verbonden met de oude mannelijke matrix; dit deel zal altijd geneigd zijn om te gaan handelen, als onmiddellijke respons op een meer voelend deel in jou dat aangeeft dat iets wel klaar is en anders mag gaan lopen.


Stel je dit beeld maar even voor; een man en vrouw zitten naast elkaar. De man staat voor onze mannelijke kant, die impulsen omzet in manifestatiekracht die actieve impulsen heeft, en energetisch ook uit wil stromen, de wereld in.

De vrouw staat voor onze vrouwelijke kant die ontvangt en ons oorspronkelijk oproept om in te keren, zodat het zaadje wat zij ontvangen heeft zich in alle rust kan nestelen, en op het goede moment zal uitgroeien zodat zich zal tonen wat er vanuit het Goddelijke ontvangen is. Beiden zijn nodig om het Goddelijke uiteindelijk zichtbaar, tastbaar en voelbaar te maken op Aarde.

De vrouw zegt “Lieverd, eigenlijk klopt het niet meer zoals ons leven nu gaat. Kun je ook voelen dat het ons niet langer dient om op deze manier door te gaan, en dat er iets nieuws wil gaan gebeuren? Ik weet alleen niet wat, maar ik voel het wel.”


De man hoort haar, ontvangt ook dit signaal, waar waarheid in zit, in zijn hart. Hij voelt ook dat het klopt wat zij zegt. Vanuit de oude overlevingsweg gaat dit signaal door naar zijn hoofd, waarin er, vanuit zijn gevoel voor verantwoordelijkheid, een oud denkpatroon geactiveerd wordt. Vanuit dit oude patroon begint hij een mentaal plan te ontwikkelen rondom hoe nu te gaan handelen.
Hoe kan hij het tij laten keren?


Wat kan hij bedenken, welke mogelijkheden ziet hij, en kan hij vervolgens gaan uitvoeren, zodat ze uit het oude komen en in het nieuwe kunnen stappen?


Je herkent het al: Dit is de oude weg vanuit de persoonlijkheid van de mens. In dit scenario houdt ons ego, dat zich gevormd heeft om zichzelf staande te kunnen houden in de wereld van dualiteit en lagere bewustzijnslagen, het stuur in handen. Onbewust sluiten we, door dit oude patroon van creëren weer te volgen, eigenlijk veel van wat ons hogere Zelf en de Lichtwereld God hadden willen aanreiken uit.


We zullen onszelf nog vaak betrappen op het herhalen van oude patronen. En gelukkig maar, want het besef van ‘Och, daar was ik weer op de oude manier bezig’ zal ons bewustzijn aanscherpen, Dankzij het gaan herkennen van die ‘split-second-momenten’, waarop ons ego meteen naar voren springt en roept “Ik doe het wel!” komt er onderscheidingsvermogen binnen onszelf over onszelf.


Het zijn ontroerende momenten, wanneer we zelf in de gaten krijgen dat we tijdens deze momenten een gouden ommekeer kunnen maken,door heel liefdevol tegen ons ego te zeggen:


“Nee lieverd, jij HOEFT het niet meer te doen. Laat God nu maar door je heen gaan handelen. Doe maar even niks, geef het de tijd, vraag om hulp en vertrouw dan dat die precies op het goede moment, en in de goede vorm, naar ons toe komt.”


En zo draaien we het patroon van handelen om. In plaats van dat onze mannelijke kant zich verantwoordelijk voelt voor een oplossing of een ommekeer, blijven we met onze volle aandacht in onze vrouwelijke kant, die bezig is om het zaadje in te laten dalen. Geef haar rust en ruimte. Zie deze woorden als een heilige gift:


“Lieverd, eigenlijk klopt het niet meer zoals ons leven nu gaat. Kun je ook voelen dat het ons niet langer dient om op deze manier door te gaan,en dat er iets nieuws wil gaan gebeuren? Ik weet alleen niet wat, maar ik voel het wel.”


Indien je erkent dat deze ingeving van God-in-jou afkomstig is, dan kan het zaadje ook ongeschonden indalen in de bedding, die jij vanuit zowel jouw vrouwelijke als mannelijke kant kunt bieden.


Wees geduldig en vertrouw. Ontvang vanuit het besef dat de Goddelijke Aanwezigheid in jou rechtstreeks verbonden is met de Bron, ook al voel je dat niet of ontkent een deel van jou dit nog. Handel even niet, en neem geen overhaaste beslissingen. Keer met je aandacht naar binnen, blijf wakker en alert. Je zult ingevingen ontvangen en de tekens gaan herkennen die de Lichtwereld voor jou zichtbaar maakt. Er komt vanzelf een moment waarop er van binnenuit impulsen zullen ontstaan die je vervolgens kunt gaan volgen.


Er zal jou hoe dan ook een nieuwe weg getoond worden dat jou dichter naar jouw werkelijke bestemming voor dit leven zal leiden.


Mieke Vulink
www.miekevulink.nl ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

DAILY READ “A BREAKTHROUGH IS CLOSER THAN YOU THINK”

“KEEP GOING”

July 30th 2020 Tarot Reading

Whole lotta love

You need cooling
Baby I’m not fooling
I’m gonna send ya
Back to schooling

A-way down inside
A-honey you need it
I’m gonna give you my love
I’m gonna give you my love

Want to whole lotta love
Want to whole lotta love
Want to whole lotta love
Want to whole lotta love

You’ve been learning
Um baby I been learning
All them good times baby, baby
I’ve been year-yearning

A-way, way down inside
A-honey you need-ah
I’m gonna give you my love, ah
I’m gonna give you my love, ah

ohWhole lotta love
Want to whole lotta love
Want to whole lotta love
Want to whole lotta love

You’ve been cooling
And baby I’ve been drooling
All the good times, baby
I’ve been misusing

A-way, way down inside
I’m gonna give ya my love
I’m gonna give ya every inch of my love
I’m gonna give ya my love

Hey!
Alright! Let’s go!

Whole lotta love
Want to whole lotta love
Want to whole lotta love
Want to whole lotta love

Way down inside
Woman, you need, yeah
Love

My, my, my, my
My, my, my, my
Lord
Shake for me girl

I wanna be your backdoor man
Hey, oh, hey, oh
Hey, oh, hey, oh
Ooh
Oh, oh, oh, oh

Cool, my, my baby
A-keep it cooling baby
A-keep it cooling baby
Ah-keep it cooling baby
Ah-keep it cooling baby
Ah-keep it cooling baby

Whole lotta love by Adam Lambert! Wat een talentvolle performer! Wow! Ik ben serieus onder de indruk!

Whataya want from me

Hey, slow it down
Whataya want from me
Whataya want from me
Yeah, I’m afraid
Whataya want from me
Whataya want from me

There might have been a time
I would give myself away
(Ooh) Once upon a time
I didn’t give a damn
But now here we are
So whataya want from me
Whataya want from me

Just don’t give up
I’m workin’ it out
Please don’t give in
I won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, what do you want from me
What do you want from me

Yeah, it’s plain to see
that baby you’re beautiful
And there’s nothing wrong with you
It’s me ‘ I’m a freak
but thanks for lovin’ me
‘Cause you’re doing it perfectly

There might have been a time
When I would let you step away

I wouldn’t even try but I think
you could save my lifeJust don’t give up
I’m workin’ it out
Please don’t give in
I won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, what do you want from me
What do you want from me

Just don’t give up on me
I won’t let you down
No, I won’t let you downSo
Just don’t give up
I’m workin’ it out
Please don’t give in
I won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, what do you want from me

Just don’t give up
I’m workin’ it out
Please don’t give in
I won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
(Whataya want from me)
Whataya want from me
whataya want from me

The show must go on

Empty spaces, what are we living for?
Abandoned places, I guess we know the score, on and on
Does anybody know what we are looking for?
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line
Does anybody want to take it anymore?

The show must go on
The show must go on, yeah
Inside my heart is breaking
My makeup may be flaking
But my smile, still, stays on

Whatever happens, I’ll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance, on and on
Does anybody know what we are living for?
I guess I’m learning
I must be warmer now
I’ll soon be turning, round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I’m aching to be free

The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My makeup may be flaking
But my smile, still, stays on

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairy tales of yesterday, grow but never die
I can fly, my friends

The show must go on
The show must go on
I’ll face it with a grin
I’m never giving in
On with the show

I’ll top the bill
I’ll overkill
I have to find the will to carry on
On with the show
Show
Show must go on, go on, go on, go on, go on, go on, go on, go on

Fix you

When you try your best but you don’t succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can’t sleep
Stuck in reverse

When the tears come streaming down your face
‘Cause you lose something you can’t replace
When you love someone but it goes to waste
What could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

But high up above or down below
When you are too in love to let it show
Oh but if you never try you’ll never know
Just what you’re worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears come streaming down your face
When you lose something you cannot replace
oh and tears come streaming down your face
And I

Tears streaming down your face
I promise you I will learn from all my mistakes
oh and the tears streaming down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you