Dag lievelingen,

Hoe kan ik in deze tijden een groep gelijkgestemde zielen bijeen krijgen zodat we elkaar kunnen ondersteunen waar het nodig is en samenwerken om de Nieuwe Wereld te bouwen?

Ofwel moet ik mij deze vraag niet meer stellen en gewoon afwachten hoe de puzzel vanzelf in elkaar zal passen wanneer de tijd rijp is haha want oh ja, deze vraag stel ik mij al een aantal jaren….

Onderaan in één van de artikelen lees ik toch dat de tijd er bijna is dat de zielenfamilies zullen samenkomen. Eindelijk! 😊

Eveneens het feit dat we ons mogen verheugen op volledig buitenaards contact wat ik al wist maar toen ik dit artikel las, sprongen de tranen in mijn ogen. Ik heb het al gezegd, liever vandaag dan morgen haha. Wat kijk ik hier enorm naar uit! 👽🙏🤩

De energieën zijn immens hoog heden ten dage… Ik heb mijn appartement in 3x moeten poetsen wat ik normaal in 1x doe en ik woon zeer klein en bescheiden, dat zegt al genoeg. Heel veel willen doen maar de roep van jouw lichaam moet je nooit negeren en altijd trouw naar luisteren.

Vandaag terug alive and kicking en toevallig is het ook een poortdag zag ik zonet dus ik heb onbewust veel aardse dingen gedaan zoals poetsen, zingen en wandelen.

Het zijn veel artikelen die ik deel vandaag, zowel aardse als buitenaardse gechannelde boodschappen, maar we zitten nu in zo’n bijzondere tijden dat ik er geen enkele kon overslaan daar ik deze zo belangrijk vind.

Blijf zoveel mogelijk stralen en wees lief en vriendelijk tegen iedereen die jouw pad kruist, want wat je uitzendt krijg je driedubbel terug hetzij positief of negatief, dat hangt van jouw frequentie af en weet dat ieder van ons een onmisbaar deel is van het grotere geheel. Jij doet ertoe! Iedereen doet ertoe!

Heel veel lees- en luisterplezier lieverds!

Ik hou zielsveel van jullie! 😍

Dikke zoenen 💋💋💋

Inge

De 9D Arcturiaanse Raad ∞

Gepersonaliseerde downloads, upgrades en activeringen

Gechanneld door Daniel Scranton ~ https://danielscranton.com/ – 11 December 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden. 
We zijn op zoek naar de gemakkelijkste wegen om jullie als individu te bereiken. We proberen je te bereiken omdat we weten dat je dat wilt. We weten dat je getroost wilt worden. We weten dat je downloads, activeringen en upgrades wilt ontvangen, en we willen dit aan je geven omdat we van je houden en omdat iemand dat moet doen. We vinden het leuk om naar scheuren en openingen te zoeken om iets dat je wilt en nodig hebt in je energieveld te krijgen.

Ga op zoek naar momenten in je dag waarop je je moe, gestrest, overweldigd of hopeloos voelt, en stel je op die momenten voor dat je je openstelt om te ontvangen. Gebruik je verbeelding. Gebruik je handen en je armen. Je kunt zelfs je hoofd achterover hangen en je mond openen. Doe iets dat de opening symboliseert, of voel jezelf gewoon opengaan omdat je jezelf toestemming hebt gegeven alle spanning en angst los te laten. Je kunt er altijd op terugkomen als je dat wilt, maar je moet weten dat er hulp is en dat je die hulp kunt ontvangen met je intentie, met je bewustzijn en je bereidheid om je open te stellen.

Als je deze channeling ontvangt, ben je op ons afgestemd, en dat betekent dat wij ook op jou zijn afgestemd. We hebben al een partnerschap. We hebben al afspraken gemaakt op het astrale gebied. We weten wat je het beste kan dienen, en het enige dat nodig is, is dat je je strakke grip op controle lang genoeg loslaat om te ontspannen en om de upgrades, downloads en activeringen binnen te laten die specifiek voor jou zijn bedoeld.

Soms krijg je downloads die bedoeld zijn voor de hele mensheid, maar je hebt ook je eigen downloads die specifiek zijn voor jou, je reis en je behoeften. We zijn hier om te helpen. Je moet ons zien als je partners, je collega’s en je gelijken. We kunnen je niet redden, maar we kunnen je wel helpen en je op dezelfde manier leren als ouders die hun kinderen leren hoe ze hun schoen moeten strikken. Je weet alles al wat je moet weten, maar je hebt nog niet alles ontvangen wat naar je toe komt, en daarom blijven we dit soort berichten naar je sturen.

Je moet je realiseren dat je genoeg hebt gedaan, dat de actieve reis voorbij is, en dat dit het moment is om te voelen wat er komen gaat. En wij hebben het; het zit in cadeauverpakking met jouw naam erop. Onthoud gewoon dat wanneer je op dat dieptepunt bent, je altijd kunt loslaten, je openstellen en de downloads, upgrades, activeringen en zoveel meer kunt binnenlaten van wat jij tijdens je leven hebt bepaald dat precies goed is voor jou.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. “

Vertaling: Marieke

De Dimensionale verschuiving is in een immens tempo versneld, ……………..

11 December 2020

De Dimensionale verschuiving is in een immens tempo versneld, sinds zondag en het gaat nog meer versnellen in de komende maanden.

Moederschip Aarde heeft de gashendels opengezet en vliegt nu letterlijk met immense hoge snelheden. Ze beweegt zich nu naar de Universele Eenheid, en versnelt daarmee naar de 7e Dimensionale staat.

We zijn in voor meer drastische en intense veranderingen. Niet alleen de innerlijke, maar ook de uiterlijke veranderingen.

De Oude Wereld is niet meer.

Je kunt je vastklampen aan wat er was en wat je denkt dat er nog steeds bestaat en je zult merken dat je op een andere plek staat.Wat je nog steeds ervaart is slechts een holografisch beeld van de oude wereld – in werkelijkheid is het niet meer in vorm. Veel zielen zullen zich zo vastklampen aan de oude wereld, en het holografische beeld daarvan, dat ze ervoor zullen kiezen om niet  te ascenderen. Ze zullen ervoor kiezen om daar te blijven, en het lijden en de pijn voort te zetten, in versnelde vormen.

Allen hebben vrije wil en keuze.

Deze versnelde verschuiving heropent zoveel van wat al miljarden jaren op aarde sluimert.

Terwijl Moederschip Aarde in een stroomversnelling komt, zullen allen weer opstaan, en zoveel zielen die wakker zijn en zich bewust zijn, stappen nu in veel hogere dimensionale leiderschapsrollen.

Dit is een tijd waarin het zal lijken alsof je in geen enkele vorm leeft. De Nieuwe Jij, is nog niet helemaal gevormd. Toch is het er al en opereert, leeft en ademt het in de hogere Dimensionale Staat. Op sommige momenten, wanneer je een stap terug moet doen in het holografische beeld van de 3D, zal het surrealistisch aanvoelen. Het is alsof je ineens in een Drama staat waar je niet meer in wilt acteren. Je trekt je gewoon terug, want je weigert om je nog langer in de illusies te laten meeslepen. Je bent het ontgroeid. Je bent het ontgroeid.

Vanmorgen heb ik in meditatie een Goddelijke uitstorting van de Liefde ontvangen, op een manier die ik nooit eerder in staat was te ontvangen.

Ik kreeg te zien hoe het Goddelijke deze Liefde in elke levende cel, elke DNA-streng, elk atoomdeeltje op de planeet aarde, in alles en iedereen giet.

Dit is het diepgaande!

Open jullie hartcentrum en laat deze uitstorting in je stromen. Het zal je nog meer verschuiven. En daarmee zal je relatie met jezelf en alle anderen verschuiven.

Ik kreeg te zien hoe de zielenfamilies nu samenkomen, en hoe die samen zouden moeten zijn, worden samengetrokken. In het begin misschien energetisch, maar het gebeurt.

Want zielen zijn niet gebonden aan de fysieke vorm. Zielen kunnen overal en in alle dimensies samenkomen, parallelle bestaansredenen en Universiteiten.

Dit is massief.

Dit is intens.

Dit is immens.

Ik heb bijna geen woorden meer om dit te beschrijven.

De enorme omvang van wat er nu gebeurt gaat ons raken in Tsunami’s en Vloedgolven.

Dit is niet te stoppen.

Door de prachtige Judith Kusel

Vind haar werk hier: http://www.judithkusel.com

Artikelbron

Vertaling: Martien

Channeling van Sirius

Tijd voor reflectie / 8.12.2020 /

Gechanneld door Thea Grace

Geliefden, het is nu tijd dat jullie allemaal naar binnen gaan en aan jezelf werken om het beste te zijn dat je kunt zijn. De verwarring die de donkere elementen op je hebben geworpen, doet sommigen van jullie twijfelen aan wat er werkelijk aan de hand is. Er is ons verteld dat sommigen van jullie meer bewijs nodig hebben van het Licht dat dagelijks toeneemt op de planeet, wat we als overweldigend beschouwen.

We kunnen jullie vertellen dat Alles Goed Is en op weg is naar de Nieuwe Aarde waar jullie allemaal zo naar verlangen. Er is veel hoop voor die toekomstige Tijdlijn. Het is nu voor jullie allemaal de Tijd om naar binnen te gaan en eindelijk alle duistere gevoelens weg te nemen die de afgelopen weken in jullie zijn opgekomen.

Terwijl je door dit Ascentieproces gaat, heb je misschien wel eens gevoelens van verdriet, woede, teleurstelling en verwarring gehad terwijl je veel uit je verleden uitwist. Dit is een natuurlijk proces. Vergelijk dit met een juwelier die een diamant polijst. Dit proces gebeurt niet van de ene op de andere dag en als hij klaar is, kan de diamant nog steeds gebreken vertonen. Hoeveel jaar je ook op de planeet bent, jullie kwamen allemaal hier om jullie Aarde te helpen Ascenderen in deze tijd, naar een nieuwe manier van zijn en dit kan als zodanig niet van de ene op de andere dag gebeuren.

Als Wegwijzers loop je zogezegd voor op het spel, maar je bent ook niet perfect. Wees zacht/voorzichtig met jezelf als deze gevoelens naar boven komen. Dit is zo’n belangrijke tijd in de geschiedenis van jullie Aarde en het is aan jullie allemaal om het goed te doen. Weet dat deze gevoelens naar boven komen om te worden genezen en om uit te kijken naar een gelukkiger tijd. Zoals de donkere kant op Aarde geneest, zul ook jij genezen.

Ook wij hebben dit proces in onze geschiedenis meegemaakt en we kunnen jullie helpen. In deze tijd van december 2020 beginnen de planeten op één lijn te komen en jullie te helpen bij dit proces en je zult merken dat na deze tijd het gemakkelijker zal worden. De Zonnewende en de Kersttijd zullen een tijd zijn waarin veel meer mensen de kans zullen krijgen om uit hun slaap te ontwaken en te beseffen hoe ze al vele jaren onder controle zijn.

Jullie hebben allemaal Vrije Wil gekregen om te leren en je ziel op Aarde te laten groeien, maar deze Vrijheid is eeuwenlang voor jullie verborgen gehouden door de donkere elementen. Deze tijd van controle zal eindigen wanneer dit jaar van 2020 eindigt. Er kan heel goed nog veel verwarring op de planeet zijn, aangezien veel Waarheden aan het LICHT komen en steeds meer mensen wakker worden voor [het besef dat] wat er al jaren met hen is gebeurd, slechts een illusie was.

Dierbaren, omdat jullie nu door dit proces van zuivering gaan, zullen jullie meer dan in staat zijn om het hoofd te bieden wanneer deze verwarring bij anderen op de planeet komt. Weet dat ook dat wat er met je gebeurt een goed proces is en als je klaar bent, zul je je veel sterker en gelukkiger voelen.

Als Sterrenzaden en Wegwijzers hebben jullie misschien jarenlang het gevoel gehad dat je geen contact meer had met anderen en alleen was. Dit is echter geen toeval, want als anderen wakker worden, bent je er om hen te helpen. We huldigen jullie werk, want het is voor velen van jullie moeilijk geweest. Je hebt het werk in één leven gedaan, iets waarvoor anderen misschien vele levens nodig hadden

Onthoud dit wanneer je anderen ziet die nog slapen, want ze zullen wakker moeten worden en naar binnen moeten kijken om hun eigen demonen te vinden, zoals jij hebt gedaan. Ze zullen hulp en advies zoeken en bij JOU zullen ze komen aankloppen. Dit innerlijke werk is het belangrijkste werk dat je kunt doen en zal in de toekomst zeer beloond worden.

Dierbaren, dit zijn geweldige tijden voor jullie allemaal, dus wanhoop niet. Wis die negatieve gevoelens binnenin en manifesteer op een positieve manier dat prachtige nieuwe leven waar je zo naar verlangt. Weersta het lezen van wat de belangrijkste media jullie vertellen, want zoals altijd wordt er niet veel waarheid gesproken over wat er werkelijk aan de hand is. Negeer het negatieve en focus op het goede dat je ziet. Ga naar binnen om je eigen Waarheid te vinden en manifesteer een betere toekomst voor jezelf.

Wij kunnen jullie hierbij helpen. Wanneer je de donkere gevoelens voelt, doe dan beroep op ons en we kunnen ze neutraliseren. We zeggen je nogmaals dat we de technologieën hebben om alles wat je stoort te neutraliseren. Jullie hebben allemaal de macht om alles van binnenuit te veranderen. Degenen van jullie die zich met ons verbinden, kunnen ons Blauwe Licht gebruiken om alles en iedereen mee te omringen en het in Liefde te transformeren.

We zijn op dit moment bij jullie en velen van jullie zullen ons zien als ook wij Transformeren. Spannende tijden Dierbaren, dus doe een beroep op ons en we zullen helpen en adviseren, maar weet dat jullie zelf machtige wezens worden. Vertrouw en Geloof, Dierbaren. Alles is goed.

Wij zijn Sirius en we sturen jullie veel Liefde en Veel Zegeningen.

https://intothelight.news/files/2020-12-08-sirius.php#unique-entry-id-2168

Gechanneld door Thea Grace Sirius op 8.12.2020.

Vertaald door Agnes

De 9D Arcturiaanse Raad ∞

“Het tijdperk van volledig buitenaards contact”

Gechanneld door Daniel Scranton ~ https://danielscranton.com/ – 9 December 2020


“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn ervan overtuigd dat je klaar bent voor meer contact met buitenaardse wezens. Als we dat zo zeggen, willen we wel volkomen duidelijk zijn dat we het hebben over degenen onder jullie die wakker zijn. Jij bent klaar voor meer buitenaards contact, ook al is de overgrote meerderheid van de mensen dat niet. Je mag ervaringen hebben die andere mensen om de een of andere reden niet hebben. Je hoeft niet te wachten tot iedereen klaar is om op een ruimteschip te gaan, buitenaardsen te ontmoeten en met hen door de melkweg te reizen. De melkweg is aan jou om te verkennen, en het is aan jou om jouw realiteit te creëren en je er op af te stemmen.

Niemand anders doet dat voor je. Niemand anders kan beslissen wat je wel en niet ervaart. Dat is jouw domein. We willen jullie aanmoedigen om de grote dromers te zijn die jullie werkelijk zijn. Wees de scheppers waarvoor jullie zijn geboren, en wees degenen die de mensheid op aarde naar het tijdperk van volledig buitenaards contact leiden.

Je kunt op zoveel manieren baanbrekend zijn. Je kunt je losmaken van slavernij. Je kunt je vrijmaken van de angst voor je sterfelijkheid, en je kunt je losmaken van de beperkingen die je op je nam als driedimensionale mensen. Dit is nu niet het moment om te wachten tot er iets buiten je gebeurt, niet nu je de mogelijkheid hebt gekregen om buiten elke soort blauwdruk, elk soort contract dat je ooit hebt gehad, te creëren.

Je bent wakker en bewust en je bent in staat om voorbij de beperkingen van de derde en vierde dimensie te gaan, omdat de mensheid meer vijfdimensionale energie op aarde nodig heeft, en jij bent degene om dit te verankeren Als jij het niet bent, wie dan wel? Dat willen we weten.

Als je eenmaal wakker bent, kun je nooit meer terug. Je kunt niet achteruitgaan. Je kunt de tandpasta niet terug in de tube duwen. Jullie moeten degenen zijn die de expansie en ascensie van de mensheid leiden met jullie bereidheid om dat te onderzoeken waarvan de meeste mensen heel erg zouden schrikken. Dit is hoe je grote veranderingen in je wereld bewerkstelligt; het is niet door te wachten tot er iets gebeurt. Het gaat er niet om te geloven in de waarheid van iemand anders over wat er achter de schermen van de realiteit gebeurt.

Grote veranderingen beginnen bij jou, de grote zielen in die ietwat dichte en fragiele menselijke lichamen, omdat je klaar bent om te leiden. Jij bent klaar om de mensheid mee te nemen naar het tijdperk van volledig buitenaards contact, en wij zijn hier om je te helpen. En we zijn niet de enigen. Er zijn veel andere wezens en collectieven die je willen begeleiden in dit meest vruchtbare tijdperk van de menselijke geschiedenis.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. “

Vertaling: Marieke

Maandelijkse Channeling

Copyright © Dianne Robbins

Ashtar Command 
Voorwaarts

Onze Melkweg is verdeeld in 12 sectoren. De aarde bevindt zich in sector 9. Het Ashtar Commando houdt toezicht op onze sector van het Melkwegstelsel. Ashtar is de Commandant.

Confederatie van Planeten ~ Wij vormen de sterke arm van de Schepper

Dierbare lezers, Ik ben Ashtar, van de Verenigde Confederatie van Planeten, divisie van het Ashtar Commando, dat jullie melkwegstelsel en zonnestelsel omcirkelt. Wij maken deel uit van de grote broederschap en zusterschap van het Licht voor dit deel van het Melkwegstelsel. We houden toezicht op jullie sector van het melkwegstelsel en het zonnestelsel en beschermen jullie tegen elke vorm van binnendringen van buitenaf die jullie evolutie wil verstoren.

We beschermen jullie tegen de buitenste uithoeken van de ruimte, waar er nog steeds concentraties van duistere krachten zijn die jullie planeet willen overnemen voor de rijkdom aan hulpbronnen die het bevat, inclusief de mens. Er is een grote oorlog tussen het licht en het duister die ten einde komt, en wij in het Ashtar Commando weten zeker dat deze laatste strijd op het punt staat om zijn laatste vernietigende slag te slaan, waardoor de aarde en de mensen vrij zijn om te evolueren. Wij waken over jullie hemel en zorgen ervoor dat jullie altijd beschermd zijn, want deze duisternis speelt zich af tot ze gewoon verdampt en voor altijd verdwijnt. Wij zijn de grote krachten van Licht, en onze kosmische opdracht is om jullie altijd te beschermen, om ervoor te zorgen dat jullie je vrijheid terugkrijgen zodat jullie voor altijd in vrede en voorspoed kunnen evolueren.

Wij zijn hier als een sterke arm van de Schepper, die de vrede in jullie sector handhaaft, waar jullie zonnestelsel zich bevindt, terwijl jullie in jullie eeuwige reis rond de zon door de Melkweg cirkelen. Binnenkort zullen jullie een nieuwe positie in het sterrenstelsel innemen, een positie waarin er groot licht en broederschap tussen zonnestelsels bestaat. Daar zal er een directe verbinding zijn tussen gedachten en visie, en zal iedereen zich van elkaar bewust zijn, ongeacht op welke planeet je verblijft. Allen werken samen in broederschap van vrede en liefde. Dit is waar jullie je naartoe begeven. En dit is waar we jullie naartoe bewegen. We zullen jullie daar ontmoeten, in jullie nieuwe thuispositie, waar jullie in staat zullen zijn om ons met eigen ogen te zien en met ons te spreken. Richt jullie blik dus gewoon op de hemel, en visualiseer hoe onze sterrenschepen boven jullie zweven en jullie vastleggen op onze beeldschermen. Wij weten waar ieder van jullie zich bevindt, altijd. We werken samen als één.

Het Prachtige Proces van Wedergeboorte

Ik ben met jullie deze dag van grote aardse activiteit, en breng jullie nieuws over het grote proces van wedergeboorte dat plaatsvindt op planeet aarde.

Onmerkbaar voor je fysieke zintuigen, stromen grote hoeveelheden energie naar de aarde, waardoor al het leven in een grotere afstemming met God wordt gebracht. Jullie wetenschappers en astronomen zijn zich van deze gebeurtenissen niet bewust, want zij baseren hun werk op externe verschijnselen van concrete bewijzen die zij kunnen verzamelen en fysiek kunnen bewijzen.

De verschuiving die plaatsvindt op jullie planeet is de overgang van uiterlijk bewustzijn naar innerlijk bewustzijn, weg van reizen binnen de ruimte om je heen, en naar het reizen binnen de innerlijke ruimte toe. Dit is waar de Grote Verkenning plaatsvindt. Dit is waar jullie alle antwoorden vinden die jullie zoeken.

Ons Computersysteem verbindt ons met de Confederatie

Ik ben Adama. Weet dat de Confederatie van Planeten nauw samenwerkt met de bewoners van de Holle Aarde en Telos. Weet dat we voortdurend met hen communiceren via onze computersystemen. Weet ook dat we voortdurend via onze computersystemen met hen communiceren. Op een dag zullen jullie toegang hebben tot dit enorme computersysteem dat gebaseerd is op aminozuren, en zullen jullie in staat zijn om in te pluggen op ons uitgestrekte registratie netwerk in de Kosmos. Dan hebben jullie de informatie en begeleiding die jullie nodig hebben om in een staat van evenwicht en harmonie met de Aarde te blijven. Dit alles staat jullie te wachten Wij wachten op de energieën die jullie en alle levensvormen in de noodzakelijke staat van bewustzijn zullen brengen die het ons mogelijk zal maken om dit grootse plan, om jullie dit enorme computersysteem te brengen dat jullie in een netwerk met de Sterren zal verbinden, te implementeren.

Wij Bomen vormen het grondpersoneel

Ook wij bomen zijn hier in dienst van het Ashtar Commando. Alleen zijn wij het “grondpersoneel” dat bij wijze van spreken “ingegraven” is en in onze “onderkomens” leeft, terwijl we hetzelfde werk doen en dezelfde opdrachten hebben als jullie, die zich te voet verplaatsen en het land bereizen. Het is alleen dat onze “lichamelijkheid” zich weliswaar op één plek bevindt, maar dat onze bladeren door de wind wel overal heen waaien, en dat onze geur en stemmen ver het binnenland in trekken.

Want we communiceren met al het levende leven aan de oppervlakte, net zoals jullie dat doen. Onze takken reiken door vele dimensies heen terwijl wij op aarde de wacht houden, en we eveneens op de hoogte zijn van de informatie die op verschillende golflengtes binnenkomt. Onze aura’s zijn uitgestrekt en verbinden ons met elkaar in de ruimte, en we overspannen de aardbol en houden haar stevig vast in onze met aura omgeven armen van groen en goud. Wij zegenen de Aarde, want zij heeft ons leven gegeven, leven om onze innerlijke aard te onthullen en leven om ons uit te drukken op zoveel verschillende manieren en vormen.

Want terwijl jullie langslopen, spreken wij, en onze stemmen volgen jullie voetstappen, en begeleiden jullie op je pad door de diepste rijken van de natuur, waar jullie kunnen spelen en de magie van onze soort kunnen ervaren, zij het in verschillende vormen.

Raak niet verstrikt in het nieuws of in de schermutselingen tussen het licht en het duister die losbarsten. Want zij zullen een crescendo bereiken en dan afnemen en verdwijnen, want deze zielen zullen uiteindelijk uit hun machtsposities verdwijnen en van de Aarde worden verwijderd, om nooit meer te verschijnen. Hun tijd is verstreken. En die van jullie, lieve broeders en zusters van het Licht, begint net. Binnenkort zal de Aarde een nieuw begin hebben. Een begin vrij van dwang, waar elke soort zal gedijen door het Eenheidsbewustzijn, en in staat zal zijn om al hun dromen te laten uitkomen. Het is de droom van het leven, en het zal binnenkort de norm zijn.

Copyright © Dianne Robbins ~ http://diannerobbins.com/

Vertaling: Martien

Lord Ashtar, De Galactische Federatie van Licht:

“21 december, een Zonnevlam en Nog Zoveel Meer Op Komst”

via Lynne Rondell – 4 December 2020

Hallo dierbaren, ik ben het Lord Ashtar samen met de galactische federatie van licht.

We zijn zo blij dat wij beide vandaag tot jullie komen via deze channelaar. Wij willen jullie vandaag spreken over dingen die aan de hand zijn, op jullie planeet.

We willen vandaag met jullie spreken over datgene wat jullie doormaken is om jullie zeer snel vooruit te helpen en we willen vandaag ook met jullie spreken over energieën die het zonnestelsel binnenkomen en dat zijn energieën die binnen jullie zonnestelsel die binnenkomen om jullie de maand December te helpen met het daadwerkelijk vooruitgaan in jullie ascensie.

We willen het ook graag hebben over de zonnevlam en de zonne-uitbarsting van 21 december, dus we kunnen daar nu over beginnen te spreken. We willen jullie vertellen dat het geen grote zonnevlam of zonne-uitbarsting is, maar dat het een veel grotere hoeveelheid energie is die van de zon komt en dat het in of rond 21 december komt, aangezien jullie een samenstand van planeten hebben.

Ze lijnen zich ook uit om de energieverschuiving en de energie-boost te ondersteunen, we gaan zeggen dat jullie allemaal echt op veel verschillende manieren vooruit moeten gaan, maar deze energie-boost gaat veel van de mensen die nog steeds slapen, pushen. Het gaat ze wakker maken en het gaat feitelijk het bewustzijn openen van een heleboel van jullie die moeten verschuiven, we zullen zeggen, uit die derde dimensie matrix en paradigma.

Dit gaat jullie denken verschuiven, dit gaat jullie navigeren veranderen, dit gaat een uitbarsting van licht zijn wat al die energie is, een zeer hoogfrequente uitbarsting van licht die de planeet gaat raken. Het gaat jullie bewustzijn veranderen, ieder van jullie en het collectieve bewustzijn van de mensheid gaat jullie naar boven verplaatsen

Het gaat jullie bewustzijn verruimen en het gaat jullie die schok geven die sommigen van jullie nodig hebben om echt op weg te gaan met jullie ascensie. Degenen onder jullie die luisteren naar deze channelaar en andere channelaars en anderen die boodschappen doorgeven zijn al wakker, jullie zijn al bij bewustzijn, jullie doen al het werk om jezelf echt te veranderen op deze reis van ascensie.

Jullie zullen andere dingen hebben die binnenkomen voor jullie, want dit hoogfrequent trillend licht dat binnenkomt, gaat iets anders doen voor ieder van jullie. Het is echt om het collectief van de mensheid te bewegen om hun bewustzijn te openen en te verplaatsen naar een hogere dimensionale frequentie, zullen we zeggen maar werkelijk om hen te openen en te verplaatsen uit de derde dimensionale gedachten en die derde dimensionale matrix en paradigma waar ze al zo lang in hebben gespeeld, om hun bewustzijn uit te breiden naar dat van andere, om het licht voor veel van degenen die slapen binnen te laten komen en om hen echt hulp te bieden op het pad naar ascensie.

Er is geen angst tijdens deze ontploffing op 21 december of daaromtrent, er is geen angst dat het schadelijk zal zijn. Dat is het niet, het is alleen maar om het bewustzijn van de mensheid, het hele collectief opwaarts te helpen bewegen. Het is om veel mensen open te stellen voor het weten van wat er aan de hand is en het zal sommigen in staat stellen om hun bewustzijn te verruimen, om ook het herinneringsproces te starten, misschien waar ze in vorige levens zijn geweest of waarom ze hier beneden zijn op deze reis?

Dit is een hele grote. Velen van jullie zullen zich eindelijk realiseren waarom jullie hier beneden zijn, op deze planeet, op dit moment, omdat ieder van jullie erin is gesprongen om van dienst te zijn en om deze rit naar de vijfde dimensie te maken, velen van jullie zijn lichtwerkers, veel van jullie sterrenzaden en veel van jullie wegwijzers en jullie gaan online komen om van dienst te zijn.

Er zijn een heleboel verschillende dingen die gaan gebeuren met deze december energieën omdat ze vrij krachtig zullen zijn. Een ander punt dat we willen maken, is dat jullie voorwaarts beginnen te gaan om ook meer van de waarheid op je planeet te weten te komen, want er is jullie een hoop onwaarheden verteld, jullie zijn al heel lange tijd over duistere wegen geleid.

Dit zal beginnen te eindigen, op 21 december. De herinnering zal ook beginnen met het doordringen van de waarheid over wat er op jullie planeet gebeurt. Er zullen veel onthullingen komen in januari en volgend jaar zullen er veel onthullingen komen over wat er echt aan de hand is. Veel van degenen die een aantal zeer duistere spelletjes spelen zullen niet alleen worden blootgesteld, maar ze zullen ook worden opgemerkt voor wie ze zijn en veel van hen zullen worden opgepakt en niet in staat zijn om hun zeer duistere heerschappij voort te zetten.

Jullie zitten op een ander niveau, we gaan vertellen over de dingen die zich op de planeet afspelen, zodat jullie zelf kunnen gaan zien en geloven wat er echt aan de hand is. Dus het gaat verder met uitrollen, december gaat “rocky” vibrerende mogelijkheden hebben en energetisch omdat er een heleboel zeer sterke energieën naar beneden komen op de planeet, maar het gaat jullie allemaal helpen om naar boven te verplaatsen. Het is niet nodig om bang te zijn, het is niet nodig om te denken dat er iets ergs gaat gebeuren. Dat is het niet, het zullen gewoon veel meer energieën zijn die inslaan voor jullie ascensie.

Er komen ook energieën van buiten jullie zonnestelsel, ook van ver buiten jullie zonnestelsel. Ze komen binnen om jullie allemaal te helpen met jullie herinneringen, ze komen binnen om jullie allemaal te helpen wakker te worden en te beseffen wat er echt aan de hand is, want er zijn er nog zoveel van het collectief die nog slapen.

Een van de belangrijkste dingen, het Collectief van Licht, het Hoge Collectief van Licht, Galactische Sterren Naties en een heleboel verschillende Raden van Licht, ze maken zich zorgen over de massa’s die wakker worden en dat het nogal snel moet gebeuren in plaats van jaren en jaren en jaren te wachten omdat ze deze ascensie niet zien als een slepend proces van levens en levens, zij zien het als een korter proces en ze zien dat de tweede en derde golf ook heel snel zou kunnen opstijgen.

Deze energieën die binnenkomen zullen voor jullie allemaal anders zijn, ze zullen jullie allemaal opwaarts verplaatsen, ze zullen jullie allemaal helpen om jullie bestemming te realiseren, jullie reis hier beneden op dit planeetvlak. Ze geven een groot aantal van jullie wat herinnering, ze gaan jullie meer laten zien in de manier waarop jullie je voelen over wie jullie werkelijk zijn.

Deze december heeft een heleboel prachtige energieën die binnenkomen, maar er zullen veel pieken en dalen zijn, jullie zullen ascensie symptomen hebben, jullie zullen je uit je lichaam voelen en licht in het hoofd op momenten dat de explosies binnenkomen, dan kunnen jullie je erg moe en slaperig voelen, jullie zullen misschien veel moeten rusten en jullie zullen misschien ook geen zin hebben om veel te eten.

Want het licht dat in jullie lichtlichamen gaat komen, gaat binnen komen en het blijft daar zitten tot het kan worden geassimileerd, maar het zal niet te veel zijn. Sommigen van jullie gaan een buitengewone hoeveelheid licht opnemen, jullie hebben al veel van het zuiverende werk gedaan en zijn goed op weg naar deze ascensie, anderen van jullie gaan een beetje energie opnemen en daar werk je mee.

Iedereen is hier anders, er is geen goed, er is geen fout, het is niet dezelfde reis want ieder van jullie heeft een andere reis van hoe je deze ascensie ook gaat ervaren.

Er zullen enkele symptomen zijn die dit kanaal zal doorgeven met informatie daarover, maar we willen jullie vertellen dat jullie een heleboel prachtige dingen hebben die gaan gebeuren in december, het gaat echt een van de grootste veranderingen in het bewustzijn tot nu toe zijn. Wij hebben een paar grote veranderingen meegemaakt. We zien wel dat jullie, niet allemaal, maar wel velen van jullie enorme zuivering hebben gedaan en jullie hebben echt veranderd hoe jullie denken en jullie hebben echt een andere manier gevonden om naar de buitenwereld te kijken en veel van jullie zitten meer in je hart.

Dit gaat jullie in staat stellen om echt te centreren in dat hartchakra en in je hart, dit gaat jullie in staat stellen om daadwerkelijk een vibrerende verhoging te doen, een verhoging van jullie frequentie die belangrijk is en die hand in hand moet gaan met alle andere dingen die jullie doormaken.

December is zoals we al eerder zeiden een maand om niet te vergeten, het wordt een prachtige maand van buitengewone veranderingen en verschuivingen. We kijken er naar uit om veel berichten door te brengen via dit kanaal. We zijn hier bij jullie, we helpen jullie op weg. De galactische federatie van licht en ik zijn allebei toezichthouders.

We zien dat jullie in orde zijn, we halen uit jullie zonnestelsel en van jullie planeet wat jullie niet dient. We hebben dat nog steeds lopende want het zal nog een tijdje duren. Het kan intenser worden als jullie ook naar boven beginnen te verschuiven, want de duistere negatieve ET’s willen deze ascensie niet. Ze willen niet dat jullie allemaal het niveau van vrijheid hebben dat jullie echt verdienen en het niveau van vrijheid dat jullie echt altijd hebben gehad, maar dat zij voor jullie verborgen hebben gehouden.

Er zijn veel veranderingen gaande. Het is allemaal prachtig, het is allemaal goed, er komt niets ergs aan op 21 december, er zijn geen black-outs, er zijn geen drie dagen duisternis, er is niets van dat alles, er is gewoon prachtige energie van de zon en prachtig licht dat doordringt tot jullie allemaal.

Ik Lord Ashtar, samen met de hele Galactische Federatie, sturen jullie zoveel liefde, licht en zegeningen.

—————————–

Dank u Lord Ashtar, dank u Galactische Federatie van Licht, dat was een interessant aandeel denk ik, dat was een interessante channeling om door te geven, prachtige dingen gaan gebeuren deze december samen met de zonnevlam het is erg spannend.

Ik kijk er naar uit om nog veel meer boodschappen door te geven aan jullie allemaal, ik stuur jullie zoveel liefde, zoveel licht en zegeningen.

Bron

Vertaling: Martien

De kosmische geboorte

We leven in een bizarre tijd. Velen onder ons zijn langer of korter wakker en zich bewust over hoe de wereld er werkelijk uitziet. Zij hebben de matrix gekraakt en op verschillende niveaus een mate van bewustzijn ontwikkeld. Maar waarschijnlijk nagenoeg niemand heeft zelfs in de stoutste dromen dit scenario kunnen voorstellen. Dat maakt het des meer te bijzonder in deze tijd te leven. Het is ook een tijd die zo uniek is voor de aarde en de mensheid.

Eigenlijk kan niemand zich voorstellen wat er allemaal gebeurt en gaat gebeuren. Wel is bekend uit vele bronnen, dat we op dit moment in de eindtijd zitten voor de aarde en de mensheid in haar huidige vorm. En nee, dat is niet het Armageddon waarop de media en de films van Hollywood zich beroepen. Het is de Kosmische Geboorte, het einde van de ‘oude wereld’ en het begin van een ‘Nieuwe wereld’.

Oude wereld versus nieuwe wereld

Wat is dan de ‘oude wereld’? Dat is de wereld zoals wij die kennen. Een wereld waarin oorlog, honger, armoede, schulden, onderdrukking, kindermisbruik, geweld, haat, dualiteit en misdaad aan de orde van de dag zijn. Deze wereld wordt geleid door enkele elitaire families, waarbij industrieën, overheden, de mainstream media en wereldwijde organisaties zoals de VN, Europese Unie, WHO, et cetera de uitvoerende organen zijn. Deze families zijn de 1% van de wereldbevolking die 95% van de rijkdom bezit. Manipulatie, bedrog en misleiding zijn de basisingrediënten die gebruikt worden om mensen in een hypnotische slaap te houden. Televisie, media en smartapparaten zijn middelen om dit te verspreiden. De wereld is gebaseerd op kunstmatig in stand gehouden schaarste. Dit alles leidt tot verdeeldheid, zorg, angst, afgunst, haat, wrok, boosheid, frustratie en teleurstelling. Allemaal emoties waarvan de energie een lage trillingsfrequentie heeft. Je kunt deze wereld ook omschrijven als de wereld van Satan, de vader van misleiding, leugen en bedrog.

Manipulatie, bedrog en misleiding zijn de basis-ingrediënten die gebruikt worden om mensen in een hypnoseslaap te houden.

De Nieuwe Wereld heeft niets met de Nieuwe Wereld Orde te maken (dat is de Cabal’s versie en een extremere vorm van de oude wereld), maar is hetgeen er nu plaatsvindt: de kosmische geboorte van een liefdevolle Nieuwe Wereld. Het is een wereld van harmonie, eenheid, liefde en overvloed voor iedereen. Een wereld van gelijkheid, waar geen hiërarchie heerst zoals dit nu het geval is. Een wereld van kleine gemeenschappen, met wijzen en oudsten. Een wereld van samen delen, waarin we in liefde voor, in eenheid met en met respect voor moeder Aarde en de natuur leven. Een wereld met vrije energie, die al beschikbaar is, zoals o.a. Nicolas Tesla een eeuw geleden al heeft uitgevonden. Een wereld met geavanceerde technologie ten dienste van de mensheid en niet ter controle van de mensheid. Een wereld met energie van een hoge trillingsfrequentie.

Onze trillingsfrequentie manifesteert onze materiële wereld

In feite zijn er oneindig veel tijdlijnen beschikbaar. Een tijdlijn is een manifestatie van de wereld om je heen. Gedachten, meningen, overtuigingen, keuzes en dergelijke worden door en in het veld van vormloze intelligente energie omgevormd tot een manifestatie in onze materiële werkelijkheid. De trillingsfrequentie van die gedachten wordt omgevormd tot een materiële werkelijkheid met dezelfde trillingsfrequentie. Daarom worden televisie en media gebruikt om de gedachten van mensen te beïnvloeden en te sturen. Hierdoor dragen zij onbewust bij aan het realiseren van de door het duister gewenste tijdlijn. Een voorbeeld: als iedereen op Netflix kijkt naar een film als de Hunger Games, wordt er energie in dit plaatje en deze tijdlijn gestoken en helpt men onbewust bij het realiseren van deze tijdlijn. In feite worden gedachten gemanipuleerd richting het gewenste doel. Dat is ook de reden dat media en televisie vaak berichten over dood, verderf, oorlog, narigheid en dus energie met een lage trillingsfrequentie uitzenden.

De waarheid heeft van zichzelf namelijk al een energie met een veel hogere trilling dan leugens, misleiding en bedrog.

Je ziet dat ook nu gebeuren met de vervalste Corona-pandemie. Er wordt doorlopend angst gezaaid met fake beelden en zorgvuldig gekozen woorden met een lagere trillingsfrequentie, zoals bijvoorbeeld ‘besmettingen’, terwijl het helemaal geen besmettingen zijn en men niet besmettelijk is. Dit blijkt uit de nodige betrouwbare bronnen van diverse wetenschappers en artsen. Waarom worden geen woorden gebruikt die leiden tot een positieve en dus hogere trillingsfrequentie? Daarom worden geluiden van artsen en wetenschappers die optimistisch zijn gecensureerd. Dat er geen angst hoeft te zijn, is energie uitzenden met een hogere trillingsfrequentie en dat dient het duister niet. Sterker nog, het zou de door hen gewenste tijdlijn verstoren.

De grote ontwaking en de vrije wil

Op dit moment zijn echter ongelooflijk veel zielen aan het ontwaken en zien zij wat er gebeurt. Velen kennen de kracht van gedachten. En velen weigeren het spel nog mee te spelen en geven dus geen gedachtekracht meer aan die tijdlijn die het duister voor ogen heeft. Hoe mooi is het te constateren dat heel veel mensen geen of nauwelijks tv meer kijken en het mainstream nieuws niet meer volgen. De kijkcijfers van televisieprogramma’s dalen wereldwijd. Ook abonnementen op kranten nemen massaal af. Terwijl de oplage van bladen als Gezond Verstand en De Andere Krant toeneemt. En ook de websites en videokanalen van de onafhankelijke media worden druk bezocht, zoals van De Jensen Show of Ongehoord Nederland. De waarheid heeft van zichzelf namelijk al een energie met een veel hogere trilling dan leugens, misleiding en bedrog. Advies is dan ook zo min mogelijk tv te kijken, geen mainstream kranten te lezen. Alleen al daarmee draagt een ieder al zijn/haar steentje bij om geen energie te stoppen in die tijdlijn.

De door het duister gewenste tijdlijn kan alleen maar plaatsvinden met medewerking van de vrije wil van mensen.

Tijdlijnen zijn dus een resultaat van wat er aan gedachten aan vooraf gaat. Er is een individuele tijdlijn, maar ook een collectieve tijdlijn. Hoe meer mensen hetzelfde denken, hoe gemakkelijker de manifestatie in de werkelijkheid. En dan komen we wederom op het principe van de vrije wil, zoals ik in een eerdere publicatie heb beschreven. Elk mens heeft een vrije wil, al heeft er behoorlijke misleiding plaatsgevonden. De mensheid heeft laten gebeuren dat zij als slaven wordt behandeld door de elite en hun uitvoerende organen. Het duister heeft echter onze medewerking nodig om hun plannen ten uitvoer te brengen. De door hen gewenste tijdlijn kan dus alleen maar plaatsvinden met medewerking van de vrije wil van mensen. Natuurlijk zie je nu nog steeds veel mensen volgzaam reageren.

Een voorbeeld is dat veel mensen zonder enige wettelijke plicht mondkapjes dragen. Ook worden veel demonstraties gehouden en ook petities aangeboden aan koning, regering en parlement. Dit gebeurt met de beste intenties, maar wat zegt men daar uit vrije wil energetisch? Er wordt door de slaaf aan de meester gevraagd om minder hard te straffen, de lockdowns op te heffen, geen mondkapje te hoeven dragen, om samen kerst te mogen vieren, et cetera. Indirect wordt om toestemming gevraagd om te doen wat je Zelf wilt en waarvan je weet dat het Waarheid is. Er is dus nog steeds een verbinding met het meester/slaafprincipe. En die gedachte houdt het systeem in stand, omdat intelligente energie de vorm aanneemt in de manifestatie met de trillingsfrequentie van de gedachte.

Het gaat er dus om dat men een echte vrije geest is, zich bewust is van wie we werkelijk zijn en dat we in gedachten collectief een andere tijdlijn realiseren. Daarmee gaan bestaande structuren in rook op en komt de gewenste tijdlijn van het duister niet tot stand. Dat betekent ook dat zovelen die zich bewust zijn wereldwijd, die zien wat er gebeurt en kiezen voor de waarheid in plaats van de leugen, zich ook richten op die positieve ontwikkeling. En dus niet doorlopend energie stoppen in mensen die in angst zitten, in boosheid naar media of regering, maar de kracht ervaren dat zo’n groot collectief wereldwijd een andere keuze maakt. En daarmee een andere tijdlijn realiseert voor dit collectief.

Dat betekent ook dat wereldwijd zovelen die zich bewust zijn en die zien wat er gebeurt en kiezen voor de waarheid in plaats van de leugen, zich ook richten op die positieve ontwikkeling.

Loslaten, vertrouwen en overgave

Vaak hoor ik mensen zeggen: “Ja, leuk gezegd, maar ik heb geen keuze want anders ben ik mijn baan kwijt, raak ik mijn huis kwijt, … ” enzovoort. Dat is heel begrijpelijk. In feite betekent dit echter dat iemand bang is voor de gevolgen van zijn of haar keuze en dus angst nog steeds het leidende principe is. Onze zielskern is echter niet gebaseerd op angst. De wet van de aantrekkingskracht is wetenschappelijk zelfs bewezen. Wat gebeurt er als je energie stopt in de angst iets kwijt te raken? Dan zul je het uiteindelijk kwijt raken. Dat zijn trouwens ook de plannen van het World Economic Forum: “Al het bezit zal worden afgenomen.”

Maar wat als je vertrouwen hebt, vanuit liefde en harmonie handelt? Licht is altijd sterker dan het duister. Angst behoort tot energie met lagere trillingsfrequentie. Liefde en vertrouwen hebben een veel hogere trillingsfrequentie, dus wat zou er dán op je pad komen? Dat vereist echter loslaten, vertrouwen en overgave. Daarmee realiseer je een andere tijdlijn. Dat klinkt natuurlijk gemakkelijk en is in de praktijk echt een proces. Echter als je eerst cognitief begrijpt hoe het werkt, wat trouwens wetenschappelijk is bewezen, kun je er naar gaan handelen en langzaam steeds bewuster je eigen tijdlijn realiseren. En daarmee bijdragen aan de collectieve tijdlijn.

Het Plan van de Kosmische geboorte

Deze tijd is al lang geleden in het Kosmische Plan voorzien. Elke ziel heeft er voor gekozen in deze tijd hier te zijn. In dat Kosmische Plan is opgenomen dat de Aarde zal terugkeren naar haar hogere trillingsfrequentie met alle zielen die daar voor kiezen. Het is een wedergeboorte van moeder Aarde naar het licht. Dat is een kosmisch proces, wat niets en niemand kan tegenhouden, omdat dit door de Bron is bepaald. Kosmisch is alles cyclisch. Onze aarde draait in 365 dagen om de zon, maar ons zonnestelsel draait in 25.000 jaar om de zon Alcyon van het sterrenstelsel Pleiaden. En zo is het hele universum cyclisch met elkaar verbonden.

Uit vele esoterische geschriften en ook uit channelings zoals de Law of One uit de jaren ’80, blijkt dat elke 25.000 jaar er een ‘oogst’ is van zielen die de lessen uit deze klas aarde hebben geleerd. Deze zielen kunnen door naar een hoger bewustzijnsniveau in een volgende incarnatie. De vorige twee keer, dus 25.000 en 50.000 jaar geleden was dit aantal marginaal klein. Op dit moment, de derde keer in de cyclus van 75.000 jaar zijn er miljoenen zielen die daar voor in aanmerking komen. Zij zijn zich bewust van wie ze zijn en hebben de verbinding met de Bron hersteld.Het unieke aan de huidige gebeurtenis, is dat zielen met behoud van hun lichaam de overstap naar een hoger bewustzijnsniveau kunnen maken, van 3D naar 5D.

Het unieke aan de huidige gebeurtenis, is dat zielen met behoud van hun lichaam de overstap naar een hoger bewustzijnsniveau kunnen maken, van 3D naar 5D. Gelijkertijd wordt het lichaam aangepast om in de 4D frequentie dichtheid te kunnen functioneren. Het op koolstof gebaseerde lichaam verandert in een kristallijn lichaam, wat meer licht door laat.

Op dit moment komen er energieën met een zeer hoge trillingsfrequentie naar de Aarde vanuit de Kosmische Centrale Zon ‘Al dat is’. Dat heeft tot gevolg dat er vele zielen ‘wakker’ worden en zich weer herinneren wie ze werkelijk zijn. Deze beweging is al heel lang gaande, en vanaf 2012 zijn we als mensheid in de poort van het Waterman Tijdperk terecht gekomen. Vanaf dat moment is er een veelheid aan zielen uit de hypnose gekomen en zien zij hoe deze wereld is vormgegeven en door wie. Uit de Native Indianen wijsheid wordt deze periode ook wel geduid als het einde van de 5e en de start van de 6e Zon.
Deze tijdlijn is dus Kosmisch bepaald, naast de manifestatie die wij zelf realiseren, gebaseerd op onze vrije wil.

De tegenstrijdigheden zijn overduidelijk, de leugens zijn zo eenvoudig te achterhalen, dat eigenlijk steeds meer mensen zouden moeten zien dat er iets niet klopt. In die zin speelt het duister een rol om de mensheid te laten ontwaken.

De tijdlijn van het duister

Het duister is uiteindelijk eveneens een onderdeel van de Bron, de enige Schepping. Zonder licht geen duisternis. Yin en Yang. Hoe meer duisternis, hoe meer licht, want beiden houden elkaar in balans. Dus wees ergens blij met deze duisternis, het licht neemt evenredig toe. Een kenmerk van het duister is dat ze nooit zullen opgeven. Op hoog niveau in de piramidestructuur is men op de hoogte van deze Kosmische gebeurtenis en ook dat het ‘game over’ is voor hen op Aarde. En wat doet een kat in het nauw? Die maakt rare sprongen.

Dus in een versneld tempo wordt geprobeerd om de mensheid opnieuw in een 3D loop te vangen. Dat wordt gedaan door angst te zaaien, massale hypnose via de mainstream media en dictatorschap door regeringen. Vele instituten, bedrijven en organisaties werken hier aan mee. Dat wil niet zeggen dat op alle niveaus duidelijk is wat er gebeurt. Zoals bekend bij de piramidestructuur van de elite weet elke laag een stukje en niet het geheel. Als bovenaan wordt gezegd: “We moeten wereldwijd vaccineren,” dan zal de laag eronder vanuit angst, gehoorzaamheid, status en erbij willen horen, niet snel in verzet gaan, maar dit weer doorgegeven aan de laag eronder en voor je het weet zijn alle controleurs samen tot dezelfde conclusie gekomen. En handelen daar ook naar.

Als je echter kijkt naar wat regeringen en instanties openlijk zeggen en hoe ze acteren, kun je slechts vaststellen dat hetgeen ze zeggen steeds meer absurd wordt, steeds krankzinniger. Alle andere geluiden worden genegeerd. Hieraan zie je al dat deze personen tot de uitvoerders behoren van de tijdlijn van het duister. De tegenstrijdigheden zijn overduidelijk, de leugens zijn zo gemakkelijk te achterhalen, dat eigenlijk steeds meer mensen zouden moeten zien dat er iets niet klopt. In die zin speelt het duister een rol om de mensheid te laten ontwaken.

> Lees verder in deel 2: Voorbij de angst in vol vertrouwen naar de nieuwe wereld

Hoe kan ik bijdragen aan een

Nieuwe Wereld?

Veel mensen vragen zich af: hoe ga ik dan bijdragen aan een nieuwe wereld? En hoe moet ik nu met allerlei zaken omgaan? Ook zijn er veel mensen die zeggen: maar hoe voorkom ik dat ik een vaccin moet nemen? Wat moet ik doen als mijn werkgever me tot een test of vaccinatie verplicht? Hoe ontloop ik de “mondkapjesplicht”? Hieronder vele praktische tips hoe je jouw creatiekracht nu het beste kunt inzetten.

Al die vragen zijn heel begrijpelijk. Maak echter een verschil tussen wat NU al speelt en wat nog niet aan de orde is. De ‘Mondkapjesplicht’ is per 1 december ingegaan, maar het laten testen, de vaccins en de gevolgen van niet vaccineren zijn eigenlijk vragen over de toekomst. Dus als je je nu al bezig houdt met mogelijke zaken in de toekomst, in hoeverre geef je daar (onbewust) dan al energie aan? In hoeverre visualiseer je door je gedachten eigenlijk een tijdlijn die je niet wilt? Wat zou het opleveren als je voor jezelf een tijdlijn in gedachten houdt waarin je vrij en soeverein bent? Dat je vertrouwt op een positieve 5D wereld, een wereld van liefde in plaats van angst?

Je leeft in het NU moment en NU is er nog geen sprake van heel veel zaken. De aankomende maanden kan er zoveel gebeuren, dus waarom zou je je nu al zorgen maken om iets waarvan je helemaal niet weet dat het zover komt? Het ego wil je graag naar de toekomst en het verleden trekken en dan vooral gericht op zorgen en angsten … “Wat als …”.Wat zou het opleveren als je voor jezelf een tijdlijn in gedachten houdt waarin je vrij en soeverein bent? Dat je vertrouwt op een positieve 5d wereld, een wereld van liefde in plaats van angst?

Zorg dat je daar zoveel mogelijk van weg blijft, al is het heel logisch dat je er af te toe last van hebt. Maar word je dan weer snel bewust van je gedachten, besef dat jij de baas bent over je gedachten en buig deze om.

Dat neemt niet weg, dat je een heleboel kunt doen op dit moment. Laat het ‘kleine ik’-gevoel los en besef dat je zoveel kunt bijdragen. Dat betekent niet dat je een soort Ghandi of Martin Luther King moet worden. Eén druppel bevat de hele oceaan, dus met kleine dingen kan je een heleboel betekenen.

Hieronder staan een groot aantal praktische tips die je kunt toepassen voor een heleboel zaken die nu spelen. Ze zijn niet uitputtend en ongetwijfeld ken je er al velen. Volg wat met jou resoneert en waar je een goed gevoel bij hebt. Al doende merk je vanzelf wat het met je doet en wat het oplevert. Niet overal staat uitgebreide uitleg over het waarom, daar kan je zelf verder naar zoeken als je er interesse in hebt. En mogelijk weet je het al. En doe vooral verder wat voor jou goed voelt en wat jouw waarheid is.

 1. Doe ‘s morgens meteen na het wakker worden drie minuten diepe ademhalingsoefeningen. Rustig en diep inademen door je neus en uitademen door je mond. Als je uitademt, zeg in gedachten en visualiseer ook, dat je alles loslaat.
  .
 2. Eet biologisch, dat lijkt misschien duurder, maar het is voedzamer, je koopt in wat je echt nodig hebt, dus per saldo scheelt het niet zoveel. Doe dat bij een natuurwinkel, de supermarkten misleiden vaak met een stickertje biologisch, dus je weet niet wat waar is. Doe dat in ieder geval voor je voedsel. Ook kan je je aansluiten bij bijvoorbeeld een organisatie als Hofweb, waarbij je boodschappen rechtstreeks vers van het land van biologische boeren worden thuisbezorgd. Kijk eens op hun site (www.hofweb.nl) of zoek in jouw regio naar een alternatief. Het voordeel is dat je bij Ekoplaza en veel andere natuurwinkels meestal geen mondkapje hoeft te dragen.
  .
 3. Eet vegetarisch en geen dode dieren, dus geen vlees, vis, gevogelte, wild enzovoort. “All is one,” betekent dat we allen, ook dieren, onderdeel zijn van de Bron. Dieren zijn ook levende wezens, net als wij, alleen met een andere verschijningsvorm en een groepsziel. In hoeverre sluit het gevoel van eenheid aan bij het doden en opeten van andere wezens? Dood voedsel eten heeft dan ook een lage Bovis waarde, het haalt je energie, dus je trillingsfrequentie omlaag. En het gaat er nu juist om dat je in deze tijd je trillingsfrequentie hoog houdt.
  .
 4. Warm je voedsel op het gas of op een elektrische fornuis op, maar niet in de magnetron. De magnetron maakt je voedsel warm, maar het doodt alle voedingswaarden. Je eet iets waar geen energie meer in zit.
  .
 5. Haal geen kant en klare maaltijden, maar bereid je maaltijd zelf, dan stop je er energie in en wees dankbaar voor het voedsel dat je nuttigt. Er zijn ongelooflijk veel voedingssites met makkelijke, gezonde en snel te maken recepten, die wel puur en eerlijk zijn.
  .
 6. Eet geen geraffineerde suikers of zo min mogelijk.
  .
 7. Ga zoveel mogelijk wandelen en fietsen in de natuur, dus naar bos, park, strand et cetera. Doe dat een paar keer per week en gun jezelf die tijd. Als je thuis moet werken van je werkgever en je maakt gebruik van beeldbellen en/of telefoon, ga tijdens een overleg buiten wandelen. En als je in je vrije tijd wandelt of fietst, focus op de prachtige natuur, op wat je ziet, voelt, ruikt, hoort en ga niet over van alles lopen denken.
  .
 8. Doe in je vrije tijd creatieve dingen, daarmee ben je gericht op je rechterhersenhelft die verbinding heeft met je intuïtie en je hart.
  .
 9. Maak muziek of luister naar muziek die je vrolijk maakt, waar je blij van wordt en ga dansen in huis, alleen of met je gezin.
  .
 10. Kijk geen tv en lees geen kranten (De Andere Krant en Onafhankelijke Pers Nederland uitgezonderd). De TV zendt sowieso frequenties uit die effect hebben op je hersengolven en je dus beïnvloeden. Laat hem helemaal uit en gebruik het als beeldscherm voor documentaires of films. En kies films waar geen geweld, oorlog, horror of andere negatieve frequentietrillingen in voor komen. Zet de tv helemaal uit en niet op de standby-stand.
  .
 11. Mediteer dagelijks 10-20 minuten. Visualiseer de aarde die je wenst met overvloed, vrede, harmonie, liefde voor iedereen. Als je dat zelf lastig vindt, zoek op youtube naar geleide meditaties of ga naar deze websiteZet sowieso 21 december a.s. om 19.22 uur in je agenda en doe mee aan de wereldwijde massameditatie. Via deze link en deze link vind je meer informatie.
  .
 12. Neem elke dag even de tijd voor het volgende. Visualiseer een bol van wit licht in je buik en laat die langzaam uitstralen door je hele lichaam, tot je hele lichaam voorzien is van wit licht. Maak verbinding met je hart. En als je dit onder de douche doet, laat alle negatieve energie door het doucheputje wegstromen.
  .
 13. Vorm kleine groepjes met gelijkgestemden en spreek periodiek af om elkaar te treffen. Houd rekening met verklikkers, dus zorg dat je voorzorgsmaatregelen treft wat betreft auto’s, tijdstip van arriveren (verschillend en niet allemaal tegelijk) en ook vertrek. Laat iedereen zijn smart telefoon thuis laten of in de auto. Mediteer samen en deel in liefde samen.
  .
 14. Zet de bluetooth uit op je telefoon zodat je niet ongevraagd verbinding met andere telefoons of apparaten kunt maken. Wil je echt zeker zijn, stap dan over op een telefoon met 2G netwerk. Dat is even wennen, maar je kunt nog steeds gewoon bellen en sms’en.
  .
 15. Zet de corona-app van de overheid niet op je telefoon. Doe geen update van je smartphone, want daarmee wordt de app automatisch bij ‘gezondheid’ geplaatst. Als je dat al hebt gedaan, kijk dan goed of de app nog uit staat en activeer deze niet.
  .
 16. Betaal overal cash, dus gewoon eerst even pinnen voor je boodschappen doet. Het laten verdwijnen van het fysieke geld, is onderdeel van de NWO-agenda.
  .
 17. Sluit de dag rustig af. Kijk minimaal 30 minuten voor je gaat slapen niet meer naar een beeldscherm in welke vorm ook, dat geldt dus ook voor je telefoon. Lees nog iets, ontspan met een meditatie, of luister naar rustige muziek en ga dan naar bed.
  .
 18. Doe in bed nog drie minuten een diepe ademhalingsoefening zoals hiervoor beschreven. Kan gewoon liggend in bed en ga dan lekker slapen.
  .
 19. Zet je telefoon zoveel mogelijk op de vliegtuigstand, zeker als je gaat slapen. En leg de telefoon bij voorkeur niet naast je bed.
  .
 20. Overweeg om geen mondkapje te dragen. Beroep je op de regel van de Rijksoverheid die mensen vrijstelt die van mondkapjes ontregeld raken. Je bent niet verplicht om je medische gegevens te laten zien. Lees de site, voel je vrij om te doen wat goed is voor jouw gezondheid en wees creatief. De minister van Volksgezondheid en het RIVM gaven toe dat mondkapjes geen bescherming bieden voor dit virus. Deelname aan een experiment om gedrag te veranderen (en de angst in leven te houden) kan volgens de WMO alleen vrijwillig gebeuren. Beroep je op de Universele Rechten van de Mens en je grondrechten.
  .
  Als je toch een bekeuring krijgt omdat je geen mondkapje draagt, betaal deze niet en ga doorlopend in beroep met een bezwaarschrift. Dat duurt allemaal heel lang en vertrouw dat tegen die tijd de Waarheid aan het licht is gekomen.
  .
  Blijf in alle gevallen rustig, beschouw en besef dat de persoon voor je die jou aanspreekt of wil bekeuren, geen flauw besef heeft van zijn/haar eigen ZIJN. Stel slechts vragen en laat je niet meeslepen. Wind je niet op, dat is precies de energie die het duister wil. Jouw kracht van rust zal meer impact hebben dan dat je je mee laat slepen in de energie van de ander, want het licht is zovele malen sterker.
  .
 21. Als je toch een mondkapje draagt, neem een mondkapje dat je kunt wassen en gebruik iets van kant of een open geweven stof, zodat je toch kunt ademen.
  .
 22. Vraag hulp en vraag of iemand boodschappen voor je wil doen of laat het thuis bezorgen.
  .
 23. Als je wel zelf je boodschappen haalt en nog niet zonder mondkapje durft binnen te stappen, haal dan voor drie weken de verse boodschappen ineens in huis. Dan hoef je maar eens in de 3 weken heel kort een mondkapje te dragen. Haal voldoende voorraad in huis. Met name non-food en alles wat je lang kunt bewaren. Dan heb je sowieso altijd eten in huis en kan je in één keer voor maanden klaar zijn.
  .
 24. Ga tanken bij onbemande tankstations, zodat je de shop niet in hoeft om af te rekenen. Vermijd onprettige plekken waar je jezelf door de maatregelen niet fijn voelt en niet per se hoeft te komen.
  .
 25. Neem de regie over jouw eigen sociale leven. Bepaal zelf op welke manier je met elkaar om wil gaan en op welke manier je genegenheid wil uiten. Laat de regering niet bepalen hoe jij uiting geeft aan de liefde voor anderen.
  .
 26. Maak verbinding met mensen in een winkel of waar ook, die geen mondkapje dragen. Je zal verrast zijn wat voor leuke gesprekken met gelijkgestemden zich kunnen ontwikkelen. En daar word je weer blij van.
  .
 27. Ga geen discussie aan met slapers of andersdenkenden. Laat hen hun pad lopen en respecteer dat. Laat je dus ook niet door hen uit de tent lokken, dat leidt helemaal tot niets. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn, meer willen weten en ook bereid zijn daar zelf verder naar te zoeken om hun eigen waarheid te vinden kan je uiteraard helpen.
  .
 28. Vermijd mensen die boos, angstig, jaloers of afgunstig zijn of verblijf niet te lang in hun nabijheid. Of je moet jezelf al heel goed kunnen afschermen, maar dan nog kan het invloed op je energielevel hebben. Leer dus loslaten, ook familie en ‘oude’ vrienden behoren hiertoe. Bekijk hen wel met compassie, ze zijn nog niet zo ver en hebben nog iets uit te werken. Als ze niet meer resoneren met je, dan is het zo en richt je op gelijkgestemden.
  Ga goed voelen van wie en wat je energie krijgt en richt je daarop.
  .
 29. Laat je niet meteen testen als je je grieperig voelt, maar ga gewoon zoals normaal lekker uitzieken en goed voor jezelf zorgen. Neem extra vitamine C, D en citrusvruchten en kruip lekker onder de wol. Dan steek je ook niemand aan. Visualiseer bovendien doorlopend, terwijl je ligt uit te zieken, dat je gezond en heel bent.
  .
  Ben je zo ziek dat je zelf het gevoel hebt dat je een dokter nodig hebt, dan bel je die natuurlijk. Maar vraag je af waarom je je dan wel zou laten testen met een test die niet betrouwbaar is en waarmee je je DNA vrijwillig afstaat. Wat levert het je op? Op zo’n moment gaat het erom dat je adequate hulp krijgt en alleen een betrouwbare (bloed)test en diagnose kan je verder helpen. Omdat veel mensen zich nu te pas en te onpas laten testen en de PCR-test veel valse positieven geeft, houdt dit de lockdown maatregelen in stand. Dus laat je niet overhalen of intimideren, maar maak een keuze op basis van je vrije wil, dus wat jíj wilt. Volgens de Neurenberg code ben je nooit verplicht om een medische handeling te accepteren.
  .
 30. Al geloof ik persoonlijk niet in de tijdlijn van vaccinaties en zijn er dan allang andere ontwikkelingen gaande, voor diegenen die hier toch mee worstelen en dat nog niet kunnen loslaten het volgende. Ben je in loondienst en je werkgever gaat je hiertoe verplichten, dan zie je dat waarschijnlijk al aankomen. Maar wie is je werkgever om jouw persoonlijke lichamelijke integriteit aan te tasten? Dat is in strijd met alle universele mensenrechten en de Neurenbergcode. Het gaat er in dit geval om dat je voor je zelf kiest.
  .
  Je kunt het ook met je werkgever bespreken, maar kies uiteindelijk voor datgene dat voor jou het meest belangrijk is. Angst voor gebrek aan inkomen, is ook angst. Hoe begrijpelijk ook, je kunt echter ook andere wegen zoeken. Zie dat bedrijven bewust of onbewust chantage toepassen, vanuit hun eigen angst of omdat ze behoren tot het systeem van het duister. In beide gevallen blijft het echter een vorm van chantage met geld als inzet. En daarmee inspelend op de angst dat je geen geld hebt. Dus laat je je daarmee chanteren of ben je niet chantabel en dus krachtig en sterk?.
  .
 31. Mensen met een eigen bedrijf die in de problemen komen, zoek naar andere mogelijkheden. Ikzelf heb een bedrijf dat al vanaf maart zoveel klappen heeft gehad, maar heb gezocht naar alternatieven, daarin vertrouwd en ze komen op mijn pad.
  .
 32. Help anderen waar je een goed gevoel bij hebt, waarmee je hen kunt helpen. Dat kan aandacht, liefde en attentie zijn, maar ook een tas boodschappen, onderdak en als het in je vermogen ligt, financiële steun.
  .
 33. Durf om hulp te vragen, denk in bijzondere gevallen bijvoorbeeld aan crowd funding. Even een rekenvoorbeeld. Als alle wakkere mensen elkaar vanuit liefde helpen met een klein bedrag, kunnen de onafhankelijke media blijven bestaan, kunnen minder bedeelde maar wel wakkere mensen leven en eten. Stel dat er twee miljoen Nederlanders zijn die wakker zijn en die betalen elk 5 euro per maand aan diverse personen, sites of waar zij zich mee verbonden voelen, dan verdelen we onderling 10 miljoen euro per maand over deze groep wakkeren. En van die twee miljoen kan het grootste gedeelte zichzelf nog prima redden, dus ook iets afstaan voor de kleine groep die het nu even minder goed redt. Is dat niet de basis van 5D? Delen en als groep wakkeren elkaar steunen? En niet vasthouden aan materiële waarden voor alleen jezelf? Dus neem zelf initiatief en ondersteun wat jij kunt missen en waar je ook een goed gevoel bij hebt. En dat met een relatief klein bedrag. Dat zal als jij het nodig hebt naar je terugkomen, dat is de kosmische wet van de aantrekkingskracht. En dit zal maar tijdelijk zijn, het hele schuld/slaven systeem verdwijnt in 5D.
 34. Zet in en rondom je huis orgon-energie door middel van orgonites, towerbusters en cloudbusters. Meer over orgon kan je hier lezen https://www.orgonisenederland.nl/
  Kort gezegd zet orgone energie, negatieve energie in positieve energie om. Het neutraliseert negatieve energie.
  .
 35. Volg in alles je hartgevoel en ben je bewust dat je hoofd je hart kan misleiden. Dus stem steeds af op je gevoel, neem er de tijd voor. Wat voel je in je onderbuik en in je hart? Laat het niet overrulen door het stemmetje in je hoofd, maar blijf trouw aan je onderbuikgevoel en je intuïtie, ongeacht wat iedereen om je heen ook zegt.

Er zullen ongetwijfeld nog veel meer mogelijkheden zijn. Besef dat jij elke keer uit vrije wil zelf de keuze maakt voor jouw tijdlijn. En vraag je dus bij elke keuze af, is dit een keuze vanuit angst of liefde? En vertrouw erop dat er veel meer mensen beseffen wat er gaande is, dan je mogelijk aan de buitenkant ziet.

Er is zoveel gaande op het moment. Zowel op astraal niveau als in onze manifestatie op aarde. Denk aan Jantje die met zijn duim het gat in de dijk dichtte. Er zijn inmiddels zoveel gaten in de dijk, die zijn bijna niet meer te dichten, dus het is wachten op het moment dat de hele dijk ineens doorbreekt. Kies een praktische aanpak die bij jou past, naast alle bovengenoemde suggesties zijn er nog zovelen. Zoek en gij zult vinden. En vertrouw door alles wat je leest, waarvan je weet dat het Waarheid is, dat dit de verbinding is met de Bron, want die kent alleen maar Waarheid, Licht en Liefde. Draag je steentje bij en vertrouw op de doorbraak van de dijk die we samen manifesteren, dat is ons moment, de overwinning van het Licht.

Door: Tara | bron: https://www.ellaster.nl/

Bron alle bovenstaande artikelen: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Astrologie van december 2020 – Jupiter Conjunct Saturnus in Waterman ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

December is DE maand waarin we de langverwachte Jupiter-Saturnus conjunctie in Waterman hebben.

Over jaren en zelfs eeuwen zullen mensen naar 2020 verwijzen als “❥ het jaar van de grote verschuiving“.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze maand is. De absolute stergebeurtenis van de maand is natuurlijk Jupiter conjunct Saturnus op 0 ° Waterman … maar ELK van deze volgende transities zou ook de headlines hebben gehaald voor de transities van het jaar:

❥ Een totale zonsverduistering – de meest intense in Boogschutter sinds 15 juni 2011
❥ Het binnendringen van Saturnus in Waterman (Saturnus verandert slechts eens in de 2,5 jaar van teken)
❥ Jupiter’s binnenkomst in Waterman (Jupiter verandert slechts één keer per jaar van teken)
❥ De conjunctie van Jupiter en Saturnus valt samen met de zonnewende

De 1e week van december is relatief rustig en stabiel. Laat je niet misleiden, want de intensiteit zal langzaam worden opgevoerd en dan snel toenemen.

Het keerpunt is de zonsverduistering in Boogschutter, op 14 december 2020. 3 dagen later, op 17 december 2020 gaat Saturnus over naar Waterman, op 19 december 2020 volgt Jupiter het voorbeeld en de Grote Finale, de Jupiter-Saturnus conjunctie vindt plaats op ❥ 21 december 2020.

Het is moeilijk te voorspellen wat er gaat gebeuren als Jupiter en Saturnus hun krachten bundelen, omdat 0 ° van welk teken dan ook voor verrassingen kan zorgen.

Er is echter één grote verschuiving waarvan we zeker kunnen zijn, en dat is een beweging naar VRIJHEID en decentralisatie. Als Steenbok alles te maken heeft met een top-down regering, voorspelbare structuur en regels, dan gaat Waterman helemaal over verbinding, mensen en gemeenschappen.

Als je je een van mijn eerdere nieuwsbrieven herinnert, ik vergeleek Waterman met een cirkel zonder punt. Met Waterman zitten we allemaal in hetzelfde schuitje (binnen de cirkel). MAAR er is geen punt, of geen leider die ons precies vertelt wat we moeten doen.

Alle gecontroleerde, gecentraliseerde Steenbokstructuren zullen instorten van bovenaf, net zoals de Toren van Babel deed toen mensen vanuit het ego voor ”God / de Bron wilden spelen”. Wat ze niet wisten, is dat er in de toren geen echte vrijheid is. Dat artikel lees je hier.

De controlerende kracht heeft niets te maken met vrijheid – hoe meer je controle probeert te krijgen, hoe meer je je vrijheid verliest. En Waterman wil niets anders dan vrijheid.

Er is een paradox over Waterman


Aan de ene kant is Waterman het teken van vrienden, groepen en gemeenschappen. Er is geen ego en onze acties zijn gemeenschapsgericht. TOCH is er binnen deze gemeenschap totale autonomie. Niemand vertelt iemand anders wat ze moeten doen.

❥ Wanneer we echte vrijheid (Waterman) vinden, weten we automatisch hoe we onszelf moeten besturen op een manier die niet in strijd is met de rechten van anderen.

Jupiter conjunct Saturnus in Waterman, markeert ook de grote SHIFT van de 200-jarige dominantie van het aarde-element naar een 200-jarige dominantie van het luchtelement.

Als in de aardse realiteiten van Steenbok middelen ”schaars” zijn en je ze als eerste ”moet hebben” voordat iemand anders dat heeft ”genomen”, zijn in de etherische realiteiten van Waterman, de energie en middelen oneindig en in overvloed aanwezig.

Het is niet nodig om te concurreren, want samen kunnen we iets creëren dat groter is dan de som der delen.

Het is zeer waarschijnlijk dat in de komende 20 jaar een nieuwe energiebron eindelijk zal worden vrijgegeven, waardoor we off-grid kunnen gaan (in letterlijke, maar ook in spirituele zin). Zoals we in het Steenbok-tijdperk “aangesloten” waren op het systeem, worden we in dit Waterman-tijdperk er van losgekoppeld.

Er is zoveel om over te praten, maar laten we eens kijken naar de belangrijkste aspecten van deze december maand

❥ 1 december 2020 – Mercurius gaat Boogschutter binnen

Op 1 december 2020 komt Mercurius Boogschutter binnen en wordt ons denken en onze communicatie waarheidsgetrouwer. We spreken onze mening uit met liefde en zonder angst. Als we door de waarheid worden gemotiveerd, zijn we niet meer te stoppen.

❥ 9-11 december 2020 – Sun Conjunct South Node en Square Neptune

Op 9 december 2020 staan Zon en de Maanknopen vierkant Neptunus. We staan op een kruispunt met ons lot. Boogschutter is het teken van kennis en waarheid.

Iets heel fundamenteels over onszelf en over de wereld zal rond deze datum onthuld worden. Onze hele realiteit en ons wereldbeeld zullen worden gedeconstrueerd.

Onze oude huiden zullen worden afgeworpen. Maar maak je geen zorgen, verandering is een noodzakelijk onderdeel van het proces. Op een dag zul je terugkijken en zal alles volkomen logisch zijn.

❥ 14 december 2020 – Nieuwe maan en zonsverduistering in zuidknoop

14 december 2020 is een van de GROTE astrologische gebeurtenissen van het jaar, en misschien wel van het decennium als we kijken naar het astrologische klimaat van de maand. We hebben een nieuwe maan en een totale zonsverduistering op 23 ° Boogschutter.

Mercurius staat ook conjunct de zonsverduistering. Er zal een stukje nieuws / informatie naar buiten komen dat de deal zal ‘bezegelen’. Dit is een zonsverduistering in de zuidknoop, dus het zal een uitkomst zijn voor bestaande, zich ontvouwende gebeurtenissen.

Toch is dit een zonsverduistering, dus er zal iets nieuws ontstaan. Onze acties hebben consequenties en verduisteringen in Zuid-Node komen altijd met een soort van resolutie.

❥ 15 december 2020 – Venus gaat Boogschutter in, Cheiron Goes Direct

Op 15 december 2020 gaat Venus Boogschutter binnen. Na wat serieuze zielsgraven en introspectie in het teken Schorpioen, is Venus in Boogschutter nu klaar om te onthullen wat ze heeft ontdekt. Venus in Boogschutter is eerlijk met haar gevoelens en zal alleen doen wat moreel juist is.

Op dezelfde dag gaat Cheiron, de gewonde genezer, rechtstreeks en ontvangt een liefdevolle driehoek van Venus. Nu het harde werk is gedaan, zijn we klaar voor genezing.

De Waarheid zal ons niet alleen bevrijden, maar zal ons ook afsluiting en genezing brengen

❥ 17 december 2020 – Saturnus gaat Waterman binnen

Op 17 december gaat Saturnus Waterman binnen om hier te blijven tot 7 maart 2023. Saturnus was eerder dit jaar (2020) kort in Waterman, van maart tot juni.

Dit is het moment waarop de lockdown-maatregelen over de hele wereld begonnen, die ons ‘dwongen’ nieuwe manieren te vinden om te communiceren om contact te houden. Veel mensen en bedrijven zijn snel online gegaan en de communicatieregels zijn voor altijd herschreven.

Natuurlijk kan Saturnus in Waterman in eerste instantie een beperkend effect hebben (Saturnus is tenslotte de planeet van beperkingen), maar aangezien Waterman het teken van vrijheid is, zal Saturnus in Waterman ons de vastberadenheid geven om bestaande structuren te doorbreken om nieuwe wegen te vinden, duurzamere manieren om te leven.

Als we terugkijken in de tijd, elke keer dat we Saturnus in Waterman hadden, hadden we belangrijke bewegingen voor vrijheid en burgerrechten die de manier waarop onze samenleving functioneert voor altijd hebben veranderd.

❥ 19 december 2020 – Jupiter gaat Waterman binnen

Op 19 december 2020 hebben we weer een grote astro-mijlpaal. Jupiter verlaat Steenbok en gaat Waterman binnen, om hier te blijven tot 30 december 2021. Jupiter verandert slechts één keer per jaar van teken, en als dat gebeurt, is het een behoorlijke gebeurtenis.

Jupiter is de grootste planeet van ons zonnestelsel en ”bepaalt” de onderwerpen, trends en focus van het jaar.

Wat interessant is, is dat precies wanneer Jupiter in Waterman glijdt, de Zon en Mercurius conjunct op 28 ° Boogschutter, de graad zijn van het Galactische Centrum.

Laten we niet vergeten dat Jupiter over Boogschutter regeert, en Jupiter staat nu in het derde teken van Boogschutter. We kunnen rond deze datum groot nieuws en onthullingen verwachten. Dit nieuws zal zowat de toon zetten voor het hele jaar.

❥ 20-21 december 2020 – Zon en Mercurius komen Steenbok binnen

Op 20-21 december verlaten Zon en Mercurius, Boogschutter en gaan ze Steenbok binnen. Dit is wanneer we het volledige begrip zullen krijgen van wat er gaat gebeuren, en de implicaties (Steenbok) van de verandering zullen begrijpen. Jupiter en Saturnus zijn letterlijk seconden verwijderd van de conjunctie.

❥ 21 december 2020 – Jupiter Conjunct Saturnus in Waterman

Save the date: Age of Aquarius

Op 21 december 2020 hebben we de belangrijkste astrologische gebeurtenis van de eeuw: Jupiter en Saturnus ontmoeten elkaar op 0 ° Waterman en markeren het begin aan van een nieuwe 200-jarige Air ERA.

Saturnus-Jupiter-conjuncties zijn de belangrijkste conjuncties in de astrologie, aangezien Jupiter en Saturnus de grootste planeten in ons zonnestelsel zijn. Zelfs astronomen noemen Jupiter conjunct Saturnus “De Grote Conjunctie”!

En wat nog verbazingwekkender is aan DEZE conjunctie, is dat Jupiter en Saturnus dichterbij zullen zijn dan ze ooit zijn geweest, sinds het jaar 1623. Kijk gewoon hoe Jupiter en Saturnus steeds dichterbij komen met je eigen ogen (je kunt ze observeren na zonsondergang, in het westen). 

Jupiter – Saturnus conjuncties zijn altijd gecorreleerd met belangrijke historische gebeurtenissen en culturele verschuivingen


Er wordt aangenomen dat de “ster van Bethlehem” die de geboorte van Jezus aanduidde, de conjunctie van Jupiter en Saturnus was die plaatsvond in 7 vGT in het teken Vissen.

Het is nu algemeen aanvaard dat we ongeveer 2000 jaar geleden overgingen van het Ram-tijdperk naar het Vissentijdperk. Toeval? Ik denk het niet.

Als we 2000 jaar vooruit tellen, hebben we nu de eerste Jupiter-Saturnus conjunctie in Waterman in eeuwen. Deze gebeurtenis markeert misschien wel de langverwachte overgang naar het Aquariustijdperk.

Wat buitengewoon interessant is, is dat deze conjunctie precies plaatsvindt op 0 ° Waterman. Niet op 5 °, 11 ° of 28 °. Er is iets heel krachtigs aan de 0 ° -graad van een teken: hier is de energie van dat teken in zijn puurste vorm, en het is ook waar het volledige manifestatiekracht heeft.

De Grote Verschuiving


❥ Op 21 december 2020 staat Jupiter conjunct Saturnus op 0 ° Waterman. Dit is het begin van een nieuw tijdperk!

De conjunctie van Jupiter en Saturnus beëindigt de vorige 200-jarige aardecyclus die ons bankbiljetten, het kapitalisme, bedrijven, fossiele brandstoffen en de industriële wereld bracht. Deze vaste en zware energie zal nu worden vervangen door een lichtere, niet-materiële, verbindende energie van ”Lucht”.

Aangenomen wordt dat de Jupiter-conjunctie OOK samenvalt met het officiële begin van het Aquariustijdperk. Elementaire cycli duren 200 jaar en de astrologische tijdperken (bepaald door de processie van de equinoxen) duren ongeveer 2000 jaar.

De astrologische tijdperken hebben meer tijd nodig om over te schakelen (we hebben de energie van het Aquariustijdperk natuurlijk al gevoeld), maar Jupiter conjunct Saturnus op 0 ° Waterman is misschien wel ‘het laatste zetje‘ – dat moment waarop we officieel afscheid nemen van de Age of Pisces en de Age of Aquarius met open armen verwelkomen.

Er zullen nieuwe groepen, gemeenschappen, connecties en allianties worden gevormd. Deze nieuwe netwerken zullen één ding gemeen hebben: ze zullen gedecentraliseerd en zelfregulerend zijn en individuele vrijheid van meningsuiting mogelijk maken.

Onthoud: Waterman is Prometheus, de titan-god die vuur van de goden stal en het aan mensen gaf, hen bevrijdend van de heersende tirannie van de goden.

Het vuur is natuurlijk een metafoor voor het vuur van kennis (Waterman is tenslotte een luchtteken). Ware kennis (geen misleidende manipulatie en het nepnieuws dat we krijgen voorgeschoteld vanuit de mainstream media) zal ons bevrijden.

❥ 23 december 2020 – Mars Vierkant Pluto

Op 23 december 2020 is Mars vierkant Pluto op 23 ° Steenbok.

Pluto in Steenbok is de regering / het establishment, en Mars in Ram is het individu. De twee entiteiten zullen botsen omdat ze een andere agenda hebben.

Sinds Jupiter en Saturnus net naar Waterman zijn verhuisd, regeert Pluto nu alleen in Steenbok vanuit zijn onderwereldschaduwen. Hij is er nog steeds, ook is hij nog steeds sterk, maar hij is alleen. De dingen gaan misschien niet zoals verwacht. Mars kan deze keer ”winnen”.

❥ 29-30 december 2020 – Volle maan in kreeft

Op 30 december 2020 hebben we een Volle Maan bij 8 ° Kreeft. Tegelijkertijd is Venus conjunct Zuidknoop en vierkant Neptunus.

Wat een prachtige welkomstboodschap voor 2021


Onze ‘oude’ waarden en begrip van het leven beginnen ineen te storten wanneer een nieuwe realiteit naar voren komt.

Tot ziens, 2020.

2021 wordt een behoorlijk jaar! Yes!


Angelina
www.astrobutterfly.com 

Bron: https://www.lichtwerkersnederland.nl/

Solitary Daze

Eargasm! Close your eyes and feel how this sound penetrates your mind. 😜

What is love?

I love you whether or not you love me
I love you even if you think that I don’t
Sometimes I find you doubt my love for you
But I don’t mind
Why should I mind?
Why should I mind?

What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
Whoh oh

Can anybody love anyone so much that they will never fear?
Never worry never be sad?
The answer is they cannot love this much nobody can
This is why I don’t mind you doubting

What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
Whoh oh, whoh oh oh, whoh oh ooh

And maybe love is letting people be just what they want to be
The door always must be left unlocked
To love when circumstance may lead someone away from you
And not to spend the time just doubting

What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
Whoh oh, whoh oh oh, whoh oh ooh

What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
Whoh oh, whoh oh oh, whoh oh ooh
What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?
What is love anyway?
Does anybody love anybody anyway?

Things can only get better

We’re not scared to lose it all
Security throw through the wall
Future dreams we have to realize
A thousand skeptic hands
Won’t keep us from the things we plan
Unless we’re clinging to the things we prize

And do you feel scared, I do
But I won’t stop and falter
And if we threw it all away
Things can only get better

Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh
(Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh)
Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh
(Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh)

Treating today as though it was
The last, the final show
Get to sixty and feel no regret
It may take a little time
A lonely path, an uphill climb
Success or failure will not alter it

And do you feel scared, I do
And I won’t stop and falter
And if we threw it all away
Things can only get better

Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh
(Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh)
Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh
(Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh)

And do you feel scared, I do
And I won’t stop and falter
And if we threw it all away
Things can only get better
Ah!

Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh
(Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh)
Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh
(Whoa whoa whoa-oh-oh whoa-whoa whoa-oh-oh)


Wonderwall

Today is gonna be the day
That they’re gonna throw it back to you
By now you should’ve somehow
Realized what you gotta do
I don’t believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat, the word is on the street
That the fire in your heart is out
I’m sure you’ve heard it all before
But you never really had a doubt
I don’t believe that anybody
Feels the way I do about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I
Would like to say to you but I don’t know how

Because maybe
You’re gonna be the one that saves me
And after all
You’re my wonderwall

Today was gonna be the day
But they’ll never throw it back to you
By now you should’ve somehow
Realized what you’re not to do
I don’t believe that anybody
Feels the way I do about you now

And all the roads that lead you there were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I
Would like to say to you but I don’t know how

I said maybe
You’re gonna be the one that saves me
And after all
You’re my wonderwallI said maybe (I said maybe)
You’re gonna be the one that saves me
And after all
You’re my wonderwallI said maybe (I said maybe)
You’re gonna be the one that saves me (saves me)
You’re gonna be the one that saves me (that saves me)
You’re gonna be the one that saves me (that saves me)

Don’t stop believin

Just a small town girl
Livin’ in a lonely world
She took the midnight train goin’ anywhere
Just a city boy
Born and raised in south Detroit
He took the midnight train goin’ anywhere

A singer in a smoky room
A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on, and on, and on

Strangers waiting
Up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlights, people
Living just to find emotion
Hiding somewhere in the night

Working hard to get my fill
Everybody wants a thrill
Payin’ anything to roll the dice
Just one more time
Some will win, some will lose
Some were born to sing the blues
Oh, the movie never ends
It goes on and on, and on, and on

Strangers waiting
Up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlights, people
Living just to find emotion
Hiding somewhere in the night

Don’t stop believin’
Hold on to the feelin’
Streetlights, people

Don’t stop believin’
Hold on
Streetlights, people

Don’t stop believin’
Hold on to the feelin’
Streetlights, people

Epic

Can you feel it, see it, hear it today?
If you can’t, then it doesn’t matter anyway
You will never understand it ‘cause it happens too fast
And it feels so good, it’s like walking on glass
It’s so cool, it’s so hip, it’s alright
It’s so groovy, it’s outta sight
You can touch it, smell it, taste it so sweet
But it makes no difference ‘cause it knocks you off your feet

You want it all but you can’t have it

It’s cryin’, bleedin’, lying on the floor
So you lay down on it and you do it some more
You’ve got to share it, so you dare it
Then you bare it and you tear it

You want it all but you can’t have it
It’s in your face but you can’t grab it

It’s alive, afraid, a lie, a sin
It’s magic, it’s tragic, it’s a loss, it’s a win
It’s dark, it’s moist, it’s a bitter pain
It’s sad it happened and it’s a shame

You want it all but you can’t have it
It’s in your face but you can’t grab it

What is it?
It’s it
What is it?
It’s it
What is it?
It’s it
What is it?
It’s it
What is it?

You want it all but you can’t have it
It’s in your face but you can’t grab it

It’s it
What is it?
It’s it
What is it?
It’s it
What is it?
It’s it