Dag lievelingen,

Vanaf heden heb ik besloten niet meer in de Belgische supermarkten boodschappen te doen aangezien ik in elke winkel erop geattendeerd word mijn muilkorf ‘correct’ te dragen (ook over de neus) en dat weiger ik pertinent. Ik heb meermaals mijn stem verheft over de hele menigte omdat ik het steeds moeilijker begin te vinden om me aan de regels te houden en ik zie dat vele mensen het hele gedoe zelfs al gewoon beginnen te worden….

Van de week heb ik zelfs mijn kar laten staan omdat ik moest niezen, een klant attendeerde mij erop dat ik mijn masker helemaal moest opzetten daar ik haar zeker zou aansteken waarop ik zei of zij wel alles gelooft wat ze in de media vertellen. Ik luisterde niet naar haar en winkelde gewoon verder toen een winkelbediende plots heel stiekem achter mij kwam staan en mij opnieuw wees op dat dragen van dat ziekmakend onding waarop ik weer niet luisterde en haar negeerde. Ze vroeg het twee keer en toen ging ze naar haar baas waarop ik meteen mijn kar liet staan en de winkel verliet.

In de Nederlandse supermarkten zijn ze een pak soepeler. Een ware verademing! Al ben ik van plan om binnenkort gewoon zonder masker binnen te gaan en op een vreedzame en rustige manier vertellen als ik word aangesproken waarom ik dat niet meer wil dragen. Ik ga gewoon zeggen dat ik echt heel ziek word als ik dat opzet (wat effectief ook zo is!) en ik dit om mijn eigen gezondheid te bewaken op doktersvoorschrift in geen geval mag opzetten. En zij mogen mij wettelijk geen details opvragen mochten ze moeilijk willen doen. Als iedereen dit doet, zijn we meteen verlost van deze onmenselijke ziekmakende regel.

Ik heb echt het gevoel dat ik in mijn omgeving de enige ben die zich vragen stelt en in opstand kom al merk ik wel steeds meer bij gesprekken op straat en hier aan het kanaal dat er een zeer ruime interesse is naar wat ik te vertellen heb en ze blij zijn dat ze eens ander ‘positief’ nieuws te horen krijgen en ander soort informatie die ze niet gewoon zijn. Ook dat ze blij zijn dat ik hun pad gekruist heb en ze zich plots heel goed voelen door de energie die ik uitstraal. Dat doet me oprecht deugd.

Lichamelijk zijn de ascentie symptomen de afgelopen weken zeer heftig geweest. Heeft te maken met de vurige opstoot van de leeuwenpoort op 8/8/20. Stekende pijnen en zwaar gevoel in hoofd, zware benen, nul energie, behoefte aan rauwe groenten ipv gekookt eten, veel koude douches enz… Mijn strijk en poets die achterop bleef maar dat heb ik de afgelopen twee dagen netjes ingehaald en heb nu weer een flinke stoot energie gekregen al voel ik nog wel een vermoeidheidsgevoel. Onze lichamen zijn enorm hard aan het werk en hebben alle liefde, aandacht en verzorging nodig om al het licht dat op de aarde wordt losgelaten op te vangen en te integreren.

Alles verandert ten goede en deze hele crisis heeft maar één doel. Het bewustzijnsniveau van de hele mensheid laten stijgen, een volledige ontwakening op planetair niveau zodat Moeder Aarde transformeert naar haar oorspronkelijke staat van liefde.

Het Waterman-tijdperk is al aanwezig in ons zonnestelsel en gaat effectief van start op 21 december 2020. Een tijdperk waar we gaan leven vanuit ons hart en niet meer vanuit ons hoofd. Een wereld waar we in harmonie en vrede samenwerken met respect voor elkaar en ieder levend organisme in een bad vol liefde.

In liefde heb ik dit met jullie gedeeld. Waarheidsgetrouw nieuws.

Veel lees- en luisterplezier! 😄

Ik hou van jullie met heel mijn hart. 💖

Dikke warme knuffels en zoenen,

Inge 🥰💋💋💋

Engel nummer 655

Engel nummer 655 suggereert dat er grote veranderingen plaatsvinden in je leven en dat je je misschien ongerust voelt over wat je te wachten staat. Weet dat deze veranderingen plaatsvinden om je vooruit te helpen op je levenspad en zielsmissie en je wordt aangemoedigd om ten volle te profiteren van de veranderingen en de nieuwe kansen die ze zullen brengen. Uw gebeden en positieve bevestigingen hebben deze broodnodige veranderingen aan het licht gebracht, dus vertrouw erop dat ze goed voor u zijn.

Engel nummer 655 moedigt je aan om wat frisse, nieuwe energieën in je huis en gezin te brengen en / of een project te starten dat gerelateerd is aan iets waar je echt in geïnteresseerd bent. Je kunt ook een aantal positieve nieuwe toevoegingen aan je huis en / of gezin verwachten en / of geweldig nieuws dat op je afkomt. Terwijl je je leven trouw aan je eigen waarden en persoonlijke spiritualiteit leidt, zullen de engelen en Universele Energieën ervoor zorgen dat aan al je behoeften wordt voldaan, zodat je vrij bent om de handelwijze te volgen die je dichter bij het leven van je persoonlijke waarheden brengt.

Engel nummer 655 geeft aan dat er prachtige veranderingen plaatsvinden en dat er op wonderbaarlijke wijze nieuwe kansen zullen verschijnen met de hulp van je engelen. Als je je leven trouw aan jezelf en eerlijk bent tegenover anderen, manifesteer je positieve energieën en gewenste resultaten.

Het leven wordt niet bij toeval beter … het wordt beter door verandering.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/10/angel-number-655.html

Engel nummer 1426

Engel nummer 1426 is een bericht van aanmoediging en steun van je engelen. Vertrouw erop dat aan uw materiële en financiële behoeften (zoals huis, transport, voedsel, kleding en nutsvoorzieningen enz.) zal worden voldaan terwijl u op uw levenspad reist en uw zielsdoel dient. De vastberadenheid en toewijding die u hebt besteed aan het leiden van een bewust gebalanceerd en gecentreerd leven, heeft een voortdurende toevoer van positieve overvloed in uw leven gemanifesteerd, zodat u verzekerd bent van steun en instandhouding in uw dagelijkse leven. Ga zo door met het goede werk dat u hebt gedaan en verwacht dat overvloed en welvaart in uw leven zullen stromen. Wees dankbaar voor uw zegeningen en deel ze vrijuit met anderen, aangezien dit een continue en gestage toevoer aanmoedigt. Als je geeft, zul je ontvangen.

Engel nummer 1426 moedigt je aan om een ​​diplomatieke en coöperatieve houding en kijk te hebben om een ​​positief voorbeeld te zijn voor anderen om van te leren. Als je je levensdoel dient, zul je de spirituele en emotionele beloningen van liefde, balans, vertrouwen en innerlijke vrede oogsten. De engelen stimuleren en heffen je energieën en trillingen op en moedigen je aan om het goede in je leven te accepteren op welke manier dan ook.

De kwaliteit van ons leven komt van binnenuit. Omarm en verwelkom geluk in al zijn vormen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/01/angel-number-1426.html

Engel nummer 2352

Engel nummer 2352 geeft bevestiging dat je op alle manieren in je leven op de goede weg bent en dat dingen stromen volgens goddelijk plan. Er zijn misschien enkele aanstaande veranderingen die uw leven zullen verrijken, maar blijf kalm, evenwichtig en gefocust en vertrouw op uw intuïtieve berichten en ingevingen. Je wensen, behoeften en verlangens komen tot vervulling vanwege de recente of huidige veranderingen die je aanbrengt, en de engelen vragen je om door te gaan met het goede werk dat je hebt gedaan.

Engel nummer 2352 is een bericht van je engelen om te geloven dat de levensveranderingen die je ervaart voor je hoogste goed zijn en in lijn zijn met je levensdoel en zielsmissie. U bent misschien bang om iets (of iemand) te verliezen of bent misschien bang voor ‘verandering’ in het algemeen, maar vertrouw erop dat wat vandaag een verlies lijkt, morgen een winst kan blijken te zijn. De engelen moedigen je aan om volledig te profiteren van deze veranderingen en de effecten die ze op je leven zullen hebben, en om met enthousiasme en optimisme naar nieuwe kansen te kijken. Geloof in jezelf zoals je engelen dat doen.

Engel nummer 2352 brengt een herinnering van je engelen om geloof en vertrouwen te hebben in jezelf, je keuzes en wie je van binnen bent. Ga mee met de veranderingen in uw leven.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/10/angel-number-2352.html

Levenspad

Hebt u vragen over uw goddelijke levenspad en doel? U bent begonnen met een spirituele training. Deze training lijkt misschien duidelijk, in de vorm van een cursus die u volgt, of kan verborgen zijn, in een levensles die op dit moment uw genezing, kennis of groei stimuleert. Of zij nu duidelijk is of niet, deze training met succes voltooien zal u de kracht geven om uw goddelijke doel in dit leven te vervullen. U zult meer duidelijkheid krijgen: het universum belooft dat u zult weten wat u nodig hebt, op het perfecte moment, en op een manier die niet mis te verstaan is.

U bent in spirituele training voor een goddelijke missie die goed is voor de ontwikkeling van uw ziel en spirituele groei, en tegelijkertijd ook anderen helpt. Hij helpt u uw spirituele doel in dit leven te uiten. Soms lijkt uw training misschien samen te vallen met een studie of het toepassen van uw vaardigheden op manieren die duidelijk overeenkomen met een spiritueel pad. Op andere momenten ligt uw spirituele training misschien verborgen in omstandigheden in het alledaagse leven.

Als u niet zeker weet wat u moet leren, hoe u precies in spirituele training bent, kijk dan naar de situaties in uw leven waarmee u het meest worstelt. Daar vindt uw training plaats. De worsteling is de plek waar vasthouden strijdt met loslaten. Dit is echter niet iets om u voor te schamen. Een ‘groeirand’, waar u het innerlijke werk doet om meer vrede, vertrouwen en liefde te krijgen, is een teken dat u echt groeit! Het is niet aangenaam. Soms veroorzaakt het vermoeidheid en zelfs een gevoel van verslagenheid. Toch zult u doorgaan en op den duur zult u overwinnen met een gevoel van vrede, vastberadenheid en wijsheid.

Als u het gevoel hebt dat u vastzit – misschien werkt u aan een belangrijk probleem of grote uitdaging die zichzelf maar niet lijkt op te lossen, hoeveel moeite u er ook voor doet – dan wordt u begeleid om met onderstaande aanroeping uw spirituele team om hulp te vragen. Roep uw eigen hogere zelf en ziel aan om alle aspecten van het probleem over te nemen. Wees geduldig, verzet u niet tegen wat is maar stort ook niet in.

Gebruik spirituele oefeningen (bijvoorbeeld meditatie, een dagboek bijhouden, dansen, muziek, kunst, yoga, tijd in de natuur en gebed) om uzelf sterker te maken terwijl u deze training doormaakt.

Als u niet zeker weet wat er op dit moment in uw leven gebeurt, maak u geen zorgen. Soms moet er een kleinere wens worden losgelaten om meer visie te krijgen. Wees vreedzaam. Weet dat alle wezens stralen op het juiste moment, u ook.

Dit orakel is ook een bevestiging dat een beeld van uw pad op aarde met u wordt gedeeld – in kleine dagdromen, grote dromen ‘nachts, in meditatie of eenvoudig in de feedback die u herhaaldelijk krijgt van verschillende bronnen. U wordt gevraagd te vertrouwen wat u ziet, waarneemt en voelt over het beeld van uw levenspad en goddelijke doel. Ook als het niet duidelijk is, vertrouw dat het naar u toe komt met liefdevolle, goddelijke timing. Wees ruimdenkend en luister naar wat uw hart laat zingen.

AANROEPING

Ik roep de wijze en onvoorwaardelijke liefdevolle wezens aan om me nu te helpen bij het waarnemen, leven en manifesteren van mijn zuiverste en meest vreugdevolle levenspad en goddelijke doel. Help me te weten wat ik moet weten, op het moment dat ik het moet weten. En met al het andere, moge ik geholpen worden om vrede, vertrouwen en geduld te hebben terwijl mijn prachtige levenspad zich ontplooit, geleid door de liefdevolle hand van het universum. Moge onvoorwaardelijke liefde de harten van alle levende wezens bereiken en ieder schepsel helpen om de ware vervulling van hun bestemming te vinden. Amen.

Vijfde straal van intellectuele kennis

De vijfde straal van intellectuele kennis komt naar u als spiritueel geschenk. U krijgt het vermogen om de informatie te vinden die u nodig hebt, systemen te begrijpen die invloed hebben op uw leven en duidelijkheid te vinden in eventuele problemen die onduidelijk of overweldigend lijken. U zult de waarheid tussen de leugens vinden en leren wat u moet weten. Aartsengel Rafaël helpt u nu bij het integreren van de zegeningen van de vijfde straal.

U destilleert een nieuwe waarheid. Misschien is het de waarheid van onderscheidingsvermogen, waardoor u zich realiseert dat het uiterlijk van een persoon, groep of zaak misleidend anders is dan de innerlijke realiteit. Onderscheidingsvermogen is ongelooflijk belangrijk op het spirituele pad, des te meer als u zich openstelt om te werken met energieën, met leraren en lessen, en om alle problemen in uw leven op te lossen volgens uw spirituele principes.

Onderscheidingsvermogen is geen oordeel, maar stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van frequentie. Als u ervoor kiest om te gaan met mensen met een hogere frequentie, profiteert iedereen daarvan. Als u ervoor kiest om te gaan met mensen met een lagere frequentie dan die van uzelf, hebt u misschien het gevoel dat het leven langzamer gaat en moeilijker wordt dan nodig is.

Onderscheidingsvermogen helpt u door de illusies te navigeren en de echte juwelen te vinden. Het helpt u een stap terug te doen van mensen die zeggen dat ze u willen steunen maar die eigenlijk alleen willen nemen en niets willen geven. De vijfde straal helpt u wijs te kiezen en ongezonde relaties te verbreken. Deze straal komt ook als ergens meer is dan je op het eerste gezicht ziet. U krijgt het vermogen de waarheid te ontdekken en begrijpen – wacht tot de waarheid aanslaat vanbinnen. Blijf tot dan dieper kijken tot u het mysterie ontrafelt. De vijfde straal zal u helpen daarin te slagen.

De uitdaging van de vijfde straal is om een open geest te houden bij het vinden van duidelijkheid. Wees bereid om informatie te zoeken als dat nodig is. De goede antwoorden zullen komen. Wees bereid uw visie te veranderen om de waarheid van de kwestie te kunnen waarnemen. Als een systeem werkt voor u, is dat prachtig. Als het moet worden veranderd, wees dan niet bang om de chaos van creativiteit binnen te gaan en verschillende manieren uit te proberen tot u ontdekt wat nu beter werkt voor u.

De vijfde straal heeft een speciale connectie met de werelden van wetenschap. U wordt daarom gestimuleerd een waarnemer in uw leven te zijn ,te experimenteren met wat wel en niet werkt voor u. U wordt uitgenodigd om iedere vorm van wetenschap waar u belangstelling voor hebt te onderzoeken, bijvoorbeeld voedingswetenschappen of kwantumfysica, de chemische samenstelling en genezende effecten van essentiële oliën of het onderzoeken van meditatie en healing.

Als u dit niet interesseert, zou het ook het toepassen van een wetenschappelijke mentaliteit in uw leven kunnen zijn. Ga in dat geval methodisch te werk op gebieden die baat kunnen hebben bij systemen, gewoonten en structuren die gewenste resultaten kopiëren. Pas deze aanpak aan op uw bewegingsregime, uw meditatie en andere aspecten van uw leefstijl die uw potentieel maximaliseren en uw best mogelijke levenspad ondersteunen.

AANROEPING

Ik accepteer nu, uit eigen vrije wil, de zegen en genade van de vijfde straal van intellectuele kennis. Ik roep de genade en hulp aan van het universum en aartsengel Rafaël en me te helpen de waarheid te onderscheiden en de informatie en het begrip te vinden waardoor ik vrede kan voelen en indringend inzicht kan ervaren in mijn leven. Ik ben dankbaar voor de geschenken van intelligentie en begrip die me helpen mijn beste leven te leven in dienst van liefde. Moge kennis dienen voor de bevrijding van alle wezens door onvoorwaardelijke liefde en goddelijke genade. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Activering van vorige levens

U hebt talenten die zijn ontwikkeld in de loop van veel verschillende levenservaringen. U hebt al vele levens gehad, ook als u ze zich niet bewust herinnert, die u hielpen u te ontwikkelen en uit te groeien tot het liefdevolle wezen dat u vandaag bent. Uw wens om te groeien in bewustzijn en spirituele kracht, om het goddelijke plan dat zich ontplooit in het hele universum te steunen, wordt op allerlei manieren gehoord en gesteund door de spirituele werelden. Daarom wordt materiaal uit vorige levens geactiveerd, nu, voor uw welzijn en het grotere goed.

Uw ziel heeft een geschiedenis van levens waarin hij heeft geleerd om wijs te zijn en bepaalde talenten te ontwikkelen. U hebt lessen geleerd en vaardigheden en kennis verworven. Soms werden die geleerd door heel uitdagende omstandigheden. Misschien hebt u het gevoel dat u in dit leven weer meesterschap verkrijgt op bepaalde gebieden, opnieuw door uitdagende omstandigheden. De ziel kan zich zeker ontwikkelen door vreugde, liefde en geluk maar vaak worden de echte juwelen voor de kroon van de ziel verkregen door het overwinnen van een uitdaging.

Het orakel van de activering van vorige levens komt naar u als een kracht die u in een vorig leven hebt ontwikkeld nuttig voor u zou kunnen zijn in uw huidige leven. Misschien wordt dit talent of vermogen het zaad van een spirituele roeping voor u, een vaardigheid die uw carrière uitbouwt of u persoonlijke vreugde bezorgt. Het vermogen dat naar boven komt uit het diepst van uw ziel, zult u nu hoe dan ook optimaal kunnen benutten.

Soms zal het tevoorschijn komen van een schat uit het diepst van uw wezen naar bewustzijn gepaard met de pijn uit het verleden. U voelt misschien eerst de buitenste laag, de pijn van verlating, afwijzing, spot of schaamte die resulteerde in de onderdrukking of ontkenning van dat zielsgeschenk in uw vorige leven. Dat is misschien de reden waarom u er zich in deze incarnatie niet volledig van bewust was of er direct over kon beschikken.

U moet het toestaan om naar boven te komen en u moet een beetje graven, de bovenlaag van een wond openkrabben en de schat die tijdelijk verstrikt raakte in die pijn bevrijden. Als u de pijn loslaat, bevrijdt u de schat die daar ooit in vastzat.

Misschien was uw gave provocerend voor een gemeenschap in een vorig leven, terwijl hij nu sneller zou worden geaccepteerd omdat die gemeenschap in de loop der tijd spiritueel is gegroeid. Of misschien bent u gegroeid, waardeert u uw gave meer en staat u open voor goddelijke begeleiding om u te laten zien hoe u die gave kunt gebruiken voor het grootste goed in dit leven.

De gave die u ontvangt is de moeite waard. Als u de herinneringen, overtuigingen of programma’s die er eerder voor zorgden dat u zichzelf onbewust beschermde door uw talent te verbergen reinigt, zult u sterk genoeg worden om de pijn te verwerken en in de waarheid van uw herwonnen gave staan.

Als u hebt overwogen om ander werk te zoeken, het gevoel hebt dat u graag andere talenten zou willen onderzoeken of uiten of de behoefte hebt om een interesse te ontwikkelen en om te zetten in een roeping, dan voelt u waarschijnlijk al de roerselen van de activering van vorige levens die op dit moment voor u plaatsvindt. Vertrouw op de veranderingen die u voelt. U krijgt een deel van uw goddelijke erfenis terug.

AANROEPING

Door goddelijke genade, bescherming, barmhartigheid en bekrachtiging roep ik de activering van alle gaven en vermogens uit vorige levens aan die in dit leven de meest vreugdevolle, inspirerende en zielsbevredigende resultaten kunnen opleveren. Ik vraag genezende hulp van hogere wezens die onvoorwaardelijk van me houden zodat ik snel eventuele nutteloze conditionering of verzet tegen de uiting van deze talenten kan loslaten. Ik vraag inspiratie en begeleiding om ze op de best mogelijke manier tot leven te brengen in de wereld. Mogen alle wezens hun volledige goddelijke erfenis krijgen met genade en barmhartigheid. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Alles komt op het juiste moment. Heb maar geduld.

Alles komt op het juiste moment voor je. Als je met de flow mee gaat. Je bent je eigen bron, je eigen overvloed. Dat is jezelf zijn. Weten is de direct waarheid wat tot je komt in inzichten. 


We herinneren onszelf weer. En kansen zijn er in overvloed. Heb maar geduld, je wordt gedragen en alles zal voor je uitrollen. Mits je je gevoel blijft volgen en blijft geloven. 


Alles bestaat uit energie dat is de enige valuta die er werkelijk is. Hogere trilling betekent dat alles met meer snelheid tot je zal komen. Niet meer hard werken, in rust krijg je inzichten. Je hoeft niet meer te rennen. Je hoeft alleen te ontvangen. 


Jezelf zijn en delen wat je wilt delen met de wereld. Zo verander je de wereld, ben anders en je wereld gaat open. 
Mensen hoef je niet meer te overtuigen. Je doet het gewoon anders en dat is al een mooi voorbeeld. Je bent al groot en dat mag je gaan inzien. 
Je talenten worden zeker benut. Het heeft alleen wat tijd nodig.

En je komt waar je hoort te zijn. En niet meer met een omweg. Omdat je niet meer vanuit angst kiest. Maar vanuit zelfliefde. Die brengt je op de plek waar je hoort zijn. 

Je ontwaakt en dat is wat vreemd. Want alles zal meer vanzelf gaan. Je hebt direct de waarheid en dat is wat jullie 5D noemen. Engelen werken samen met je. Dat is niet meer zweverig maar de waarheid omdat het gewoon zo is. 


Weten is de nieuwe logica. De nieuwe bron van kennis zit in jouw. En wordt uitgerold dat is de verandering in de wereld. Het virus gaat het niet stoppen. Je ziet nu juist wat je niet wilt. 

Je wilt niet opgesloten zitten en in angst leven. Je wilt voor het leven gaan elke dag weer. En je dromen waar maken. En je talenten rol je tussendoor uit. Ze zijn er niet voor niks. Alles op zijn tijd. Je mag nog wat verwerken. Zodat je straks wel vanuit jouw waarheid gaat leven. 

Het stroomt zoals water. Omdat je waarheid spreken makkelijker is. Je blokkades gaan eruit. En het komt eruit zoals het hoort. Wat het beste is voor jouw. Dat is innerlijke weten en innerlijke rijkdom. 
Spiritualiteit zal steeds normaler worden.

We zullen weer in balans raken. De leugens zullen vallen en sommige mensen ook. Maar dat is het proces. Net zoals jij een proces hebt. En dat is het beste voor jouw. En voor de mensheid. Heb maar vertrouwen en geniet en laat los. Want dan kun jouw dromen makkelijk de waarheid worden. Je creëert het al. Op elke moment.

10 augustus 2020 / Door Luc van Ewijk ~ http://www.mindstroom.nl/

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

HOOFDCOMMISSARIS VAN DE POLITIE IN DUITSLAND KEERT ZICH TEGEN DE REGERING.

Hoofdcommissaris criminaliteit Michael Fritsch spreekt op voortreffelijke en emotionele wijze tijdens de demonstratie in Dortmund tegen de coronamaatregelen.

Een fantastische speech die misschien wel de geschiedenis zal ingaan als begin van het keerpunt voor de Duitsers.

Commonsense TV maakte een verkorte versie en voegde Nederlandse ondertiteling toe. Het YT kanaal van Commonsense TV is verwijderd omdat ze de WAARHEID spreken over de huidige wereldse situatie. Pure censuur van de bovenste plank. Ik voeg deze vetgedrukte tekst erbij op 19 oktober 2020. Dus heb ik de volledige speech van Michael Fritsch ervoor in de plaats gezet weliswaar helaas niet vertaald naar het Nederlands. Voor meer informatie over Commonsense TV: klik hier.

Michael Fritsch roept alle politie, gezagshebbers, BOA´s en de burger zelf, vooral diegenen die zich niet bewust zijn van de schaduwkanten, en vaak ook niet bereid zijn te luisteren naar waar duizenden mensen ze voor willen waarschuwen op om juist wel te luisteren naar de bevolking.

Mensen willen u wat vertellen omdat zij het allerbeste met u en het land voorhebben.

Commonsense TV herhaalt de oproep: Voor mensen die in angst zitten en die blijven vasthouden aan de regering, het RIVM, de media en de politiek, en niet kunnen geloven dat hier hele andere zaken spelen, die ons in een compleet andere wereld zullen storten, waar wij vrijheid en welzijn hebben moeten inleveren:

Zet oplettende burgers niet weg als complotdenkers, maar luister naar wat zij te zeggen hebben.

Wees wijs, ga op zoek, laat je informeren en handel!

De stichting Vaccinvrij sluit zich volledig aan. Iedereen: informeer uzelf en deel informatie met anderen.

door Door Frankema | 19 aug 2020 | Politiek

Bron: https://stichtingvaccinvrij.nl/hoofdcommissaris-van-de-politie-in-duitsland-keert-zich-tegen-de-regering/

https://wakkeremensen.blogspot.com/

De Ontmaskering van het Leugen kabinet

De uitspraak op 11-06-2020 van het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens! Gezeteld in Genève.

Bij het Europees Gerechtshof is met succes geprocedeerd tegen de maatregelen die Regeringen de Burgers hebben opgedrongen en NOG steeds opdringen.
De uitslag hiervan is bindend voor alle landen die de conventie in Genève
getekend hebben. DUS OOK NEDERLAND EN BELGIË.
Waarom is dit door de media zolang stilgezwegen?

Deze uitspraak is hier te vinden: https://zentralmeldeamt.ch/Files/Beitr%C3%A4ge/92_2020_06_11%20GdM%20-%20CORONA%20Virus%20Verf%C3%BCgung,%20Korrekt%20MS%20HH%20AK.pdf

Volgens de uitslag/ uitspraak zijn er geen gegronde redenen meer om de regels door te zetten.
En wordt er gesproken dat de Pandemie een Psychologische Oorlogsvoering betreft!
Dus kunnen we redelijkerwijs aannemen dat Regeringen die in deze Plandemie hebben meegespeeld alle regels van de door hen zelf ondertekende verklaring van de Rechten van de Mens overtreden hebben. Ook de Nederlandse Regering. Daarbij als bijkomstigheid de economieën gesloopt hebben, en elk moment van de dag de mensheid gebombardeerd hebben met enorme angst campagnes via de Media.

Er zijn heel veel en wereldwijd doktoren, specialisten, virologen en andere zeer kundige mensen naar voren gekomen die veel hebben weerlegd en of ontkracht. U heeft deze mensen, met veelal tientallen jaren ervaring in zorg weggewimpeld als leugenaars, echter nu weten wij wie de werkelijke leugenaars zijn. En u heeft de Alternatieve media die voor waarheid staat in diskrediet gebracht.

Enkele woorden tot onze volksvertegenwoordigers.


U, onze huidige Regering, begrijpt natuurlijk dat de straffen, in deze uitspraak beschreven, op u allen van toepassing zullen zijn. Echter het is nooit te laat, u allen heeft altijd een keuze.
Wij willen u graag de mogelijkheid geven om uw gemaakte foutengoed te maken. De beste manier heeft de minste consequenties voor u.
Erken allen publiekelijk, via de media, dat u het volk van Nederland verraden heeft, draai alle beperkende en mensonterende/leugen maatregelen terug en geef toe dat u allen, die hier bij betrokken zijn, niet capabel zijn ons land te besturen op een menswaardige en liefdevolle manier.
Neem vervolgens op staande voet ontslag, zonder recht op financiële middelen of z.g.n. gouden handdrukken.
Dit bent u allen het volk van Nederland verschuldigd.
Namens het volk van Nederland
BRON
Kijk onder Hinweise

Deel dit bericht op uw website, Blog, FB, Twitter, Instagram enz, enz.

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Lieve Jij,

Als ik vanavond de tv aanzet, hoor ik als eerste de woorden: ‘Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen…het gaat niet goed…meer ziekenhuisopna….’ Snel zap ik naar een ander kanaal, maar dat ene zinnetje, deze tien seconden, zijn al voldoende om me een raar gevoel te geven. Hugh? Het gaat niet goed? Ik hoor en zie toch andere dingen. Meer ziekenhuisopnames? Zover ik weet is het juist erg rustig. Iets klopt hier niet, we hoeven alleen maar om ons heen te kijken.  

Zonder dat ik de rest van de persconferentie heb gezien, weet ik nu al dat de angst weer een injectie heeft gekregen en dat we ons schuldig moeten voelen als we ons niet aan de maatregelen houden. Het gaat immers om de nationale gezondheid, maar hoe zit het met de cijfers? Hoe kan het dat er dit jaar maar 404 griepdoden bekend zijn, terwijl het er normaal 7.000 zijn? Waar is de influenza gebleven? Veel is niet te rijmen. In België is het helemaal erg. Mensen worden zodanig van hun vrijheid beroofd, dat de wanhoop in rap tempo toeneemt. Is dat het nieuwe normaal?

Het zet me aan denken. Wat verwacht ik eigenlijk van een leider? Als je het mij vraagt is een waar leider een dienaar. Hij handelt in het hoogste belang van iedereen. Hij stelt gerust, spreekt de waarheid, en corrigeert met zachte hand. Hij bestuurt vanuit zijn geweten en vraagt zich af wat zijn erfenis is voor de generatie die na hem komt. Een waar leider respecteert elk individu en streeft naar ethiek en waardigheid. Zijn doel is saamhorigheid, voorspoed, en het behoud van menselijke waarden. Dan denk ik aan verbondenheid, vreugde, aanraking.

Een leider die verdeeld, zal zijn honger naar macht proberen te stillen. Hij zal misbruik maken van elke verwarring om de eigen politieke agenda er doorheen te drukken. Het volk is gedegradeerd tot een kudde. Een kudde die onder controle moet worden gehouden. Alles wat heilig is wordt onteert. Mensen mogen niet meer samenkomen, hun mening geven, knuffelen, juichen, zingen, of hun geloof belijden. Dit is geen leider, maar een heerser, die onderdrukt en manipuleert. Hij muilkorft, maakt monddood, en verplicht tot het dragen van zinloze mondkapjes. Hij weet heus dat hiermee het vertrouwen in elkaar, en het besef van eenheid, wordt ondermijnd. Verdeel en heers.

Heersers denken dat liefde in deze wereld onmogelijk is. En ze hebben gelijk. Zolang zij aan de macht zijn, is er verdeeldheid en ligt de nadruk op het geloof in afscheiding. Als beleid wordt opgelegd, verdwijnt de keuzevrijheid en de democratie. Als de angst groot is, dan geeft de bange mens de bevoogding al snel uit handen. Zo word je slaaf van het systeem en kan de overheid zomaar je huis binnen komen en al wat je lief hebt uit elkaar rukken. Het is mensonterend om bange mensen nog banger te maken, waarbij het respect voor de lichamelijke integriteit, de privacy, en het veiligheidsgevoel, wordt aangetast. Maar het roept ook de moedigen op om te gaan staan. Zij laten zich niet imponeren, prikken door de agenda heen. Artsen die van zich laten horen, podcast die de onderzoekjournalistiek overnemen, demonstraties als tegengeluid, processen tegen de staat. Vrijheid is het fundamentele godgegeven recht van ieder levend wezen. Waarom moeten we er dan voor strijden?

En ja, een waar leider weet dat hij maar één ding kan schenken; dat is vrijheid. Vrijheid is schepping, want het is liefde. Hoe vermoeiend is het om te proberen iedereen naar je eigen hand te zetten?  Wanneer je iemand gevangen probeert te houden, word jezelf een cipier en daarmee de gevangene van jezelf. Waarom niet gewoon kiezen voor geluk? Dat brengt zoveel meer blijdschap en welzijn voor iedereen. Wat valt er te verliezen als iedereen wint? Het land zal opbloeien.

Een waar leider houdt van iedereen die hij ziet, of waaraan hij denkt. Hij is bekwaam en heeft een eenduidig doel. Nooit laat hij zich omkopen. Nooit maakt hij bang. Nooit is hij een valse getuige. Nooit bezwijkt hij voor macht. En nooit, maar dan ook nooit, drijft hij wie dan ook uit elkaar. De geschiedenis laat zien dat er vele pogingen zijn geweest, maar ook dat het nooit is gelukt. Waarom het dan nog proberen? Waarom niet de gegeven macht ten goede gebruiken? Waarom het volk bedwelmen met leugens en onwaarheden? Wat is het doel? Waarom een terugtrekken, als we ons ook kunnen verbinden? Dát is ware genezing. Ziekte is het geloof in afscheiding. In eenheid kan geen virus binnendringen. Dat zou de blijde boodschap moeten zijn. Een waar leider herinnert de mensen aan hun eigen kracht en dat ze voor zichzelf kunnen denken Hij vertelt dat vreugde geneest. Hij leert dat gezondheid zelfliefde is, een liefde die heel de schepping omvat. Dát is het beste medicijn.

We zijn niet broos, kwetsbaar, of zwak, maar als je de hele dag niets anders hoort, dan is het voor velen gemakkelijk om dit te geloven. En toch, geen enkel goddelijk vonkje kan gedoofd worden.  Elk mensenleven behoort aan zichzelf toe. Alleen grootsheid is in staat om te buigen. Dan is de deur open en is er een warm welkom. Dan gaan we door de poort, waar we alles en iedereen lief hebben en waar angst niet kan bestaan. In dit domein zegen ik zowel de leider als de heerser. Hier is geen goed of kwaad, om het simpele feit dat het licht geen tegendeel kent.

Uiteindelijk vinden allemaal onze weg terug naar de Bron. Wat zou ik anders willen kennen dan de waarheid over mezelf? Wat is krachtiger dan liefde? Laten we vergeven, opdat iedereen zijn hart opent en zich herinnert dat wat de Bron als één heeft geschapen, nooit verdeeld kan worden. Dan kunnen de wereldmachten zich de moeite besparen, omdat het volk hoe dan ook niet mee doet.

Het volk dat zijn wij….  

Liefs, Lilian ~ https://www.degoednieuwskrant.nl/index.php/nieuws/aanbevolen/5462-ik-zal-maar-meteen-met-de-deur-in-huis-vallen

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Event 2020– Een nieuw tijdperk van Licht komt naderbij

Vooraf: De volgende informatie is ontleend aan rechtstreekse gedecodeerde etherische transmissies van goedwillende Lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde inside Aarde Alliantie leden, bekend als de White Hats, en de Great White Brotherhood, die strategisch zijn geplaatst op sleutelposities van Aardewachter galactics op de oppervlakte van de planeet.


Begin transmissie …
Grote Wezens van Licht,


Planeet Aarde is snel het grote punt in kosmische tijd aan het naderen als de galaxy weer dichter naar de Centrale Zon beweegt, en engelachtige leraren en de meesters van Licht bazuinen door de kosmos dat het nieuwe tijdperk van Licht op het punt staat terug te komen naar planeet Aarde.
De Aarde Alliantie rapporteert dat terwijl de zonnewende Aarde datum markering 21-12-2020 naderbij komt, goedwillende Lichtkrachten nu in massale hoeveelheden het Aarde zonnestelsel binnenkomen, ter voorbereiding op het grote evolutionaire ascentie Event.


Op 21-12-2020 zal een grote 400-jarige hemelse uitlijning plaatsvinden als Jupiter conjunct Saturnus, bekend als de grote conjunctie die ook plaatsvindt op de meest significante zonnedag van het jaar – de december zonnewende. Dit is het exacte punt op het hemelse rad van tijd wanneer de gouden eeuw van Licht opkomt waarover is gesproken door alle oude belangrijke culturen.

Deze uitzonderlijke komende hemelse gebeurtenissen vallen ook samen met het begin van een belangrijke nieuwe Centrale Zon cyclus als de galaxy van Aarde terug beweegt in het Satya Yuga tijdperk van Licht waarover wordt gesproken door de oude Lemurians.
Deze series van magnifieke hemelse gebeurtenissen die aan het eind van het jaar 2020 komen, geven de opkomst aan van een nieuw tijdperk van Licht, Vrede, en Overvloed, op planeet Aarde.


Elk engelachtig wezen in de kosmos spreekt tot de mensheid over wat er aan staat te komen, maar toch zullen velen zeggen “wanneer ik nu in de wereld rondkijk is alles wat ik zie politiek drama, cabal-masker-angst-virus, ik ga bankroet en de zaken zien er niet zo goed voor mij uit”. Dit lijkt een enorm contrast met wat de Pleiadians zeggen over de vrijheid van de mensheid en een prachtige nieuwe en vredige Aarde die op het punt staat te komen.


Hier onze woorden van Licht, geweldige: “Een dag voordat de ochtendzon van de winterzonnewende oprijst, gaat het duister dat deze wereld gedurende eons in zijn grip had zijn greep op deze wereld loslaten”.
Voorts zullen huidige situaties die nu plaatsvinden op de oppervlakte die eruit zien alsof er geen positief einde voor in het zicht is, aan een volledig en kalm einde komen voor het einde van Aardejaar 2020. De zaken zullen niet zijn zoals ze nu zijn, en nogmaals, je zult het zien “zo snel als de storm kwam zal hij verdwenen zijn”.


Er zit veel informatie achter deze Aarde Alliantie intel waarover wij zullen spreken voor het eind van Aardejaar 2020, en weet voor nu dat het allemaal moet gebeuren en je zult zien dat het voorbij gaat.
Wij weten precies hoe jij je nu voelt. Weet dat ongelooflijk hemels Licht op het punt staat te schijnen op deze planeet, het zal alles rustig uit zijn huidige status verwijderen, vreedzaam.

Alle chaos op de oppervlakte op dit moment is simpelweg het gevolg van de energetische botsing van twee dimensies, waar de oude wereld geboorte geeft aan de nieuwe. Zoals wij hebben gezegd “chaos is het natuurlijke resultaat van verandering, en verandering is de enige constante in dit universum”.  Verandering is niet negatief, het is gewoon verandering, en zoals alles is het groei. Vraag het de rups. Wees niet bang voor verandering, maar laat het gewoon plaatsvinden en weet dat wij het universum achter ons hebben staan. Alles zal gewoon gaan uitwerken op de meest prachtige en perfecte manier.


Wij zeggen altijd “heb geloof en vertrouw het goddelijk plan”, en dit geloof in de goedheid van mensheid en het universum zal nu op een hele snelle manier planeet Aarde volledig bevrijden.
In deze geweldige tijd willen wij dat jij je volledig herinnert wie en wat je werkelijk bent, en word je volledig bewust van wat je nu op Aarde doet. Als je zelfs hoger ascendeert door de 5D barrière wees je ervan bewust dat hogere wezens jouw energie op koers houden, terwijl je verandert, en totdat alle zaken volledig zijn gestabiliseerd in jouw nieuwe manier van zijn.Sinds onheuglijke tijden zijn de Pleiadians naar planeet Aarde gekomen om kennis en begeleiding te geven en om de mensheid te helpen. De allereerste dag op Aarde waren wij hier, en wij zijn nog steeds hier om Licht te brengen, Hoop, en Wijze raad.


Hier is Pleiadian wijsheid voor jou tijdens deze geweldige tijd op planeet Aarde:

  • Gebruik deze wachttijd om in een meer spirituele modus te blijven.
  •  Laat meer zijn wat is, en laat de dingen gewoon zijn wat ze zijn.
  • De meester en hoger wezen zit nog steeds in zijn centrum en weet dat hij de observator is en de waker van alles.
  • Hij heeft geen oordeel over deze dingen die om hem plaats vinden op een reactieve manier, hij observeert alleen.
  • Hij/zij weet dat zijn echte identiteit en de enige realiteit is zijn observering en bewustheid.
  • Hij is de grote waker engel.
  • Realiseer je geweldige dat alle dingen een doel onder de hemel dienen en het doel is voor jouw voordeel.
  • Probeer dit doel te zien en ga het accepteren.
  •  Wellicht moet er iets veranderen in jouw leven en manier van zijn. Is dit wat het universum jou verteld?
  •  Vechten, vrezen, of verzetten kunnen wat issues veroorzaken. 

Geliefde, voed jouw mind alleen met positieve energie en gedachten. Gebruik dagelijks positieve affirmaties om oude dwalende gedachten te her programmeren. Bevraag alles wat aan jou in 3D is verteld. Zoek kennis over oude geavanceerde beschavingen die voor de grote zondvloed op Aarde waren. Er is een schat aan informatie om je te herinneren over wie je was en wat je in deze oude dagen hebt bereikt, als je ernaar op zoek gaat. Herinner je dat dit deel uitmaakt van jouw initiatie tot de hogere rijken van zijn.
Leer om met jouw gedachten te creëren. Dit is de goddelijke gift van onze scheppers. Een gedachte is het meest krachtige ding in het universum en de basis van alle creatie. Wees voorzichtig en bewust over wat je denkt!
Kies altijd voor Liefde. Je hebt altijd een keuze in elke situatie om voor Liefde of angst te kiezen.

Vraag jezelf, wat zou je in deze situatie willen doen, en doe dat! Dit is altijd de juiste keuze. Het hele punt van leven is om goed te voelen, dus begin met alleen te doen waar je van houdt en stop nu met te doen waar je niet van houdt. Vraag jezelf “wat zou mij nu goed doen voelen” en begin dat te doen. Dit is de snelste manier om jouw vibratie te verhogen. Liefde en al zijn uitvloeisels zijn de hoogste en meest krachtige positieve vibes in het universum.


Terwijl het zonnestelsel van de Aarde dichter bij de Centrale Zon komt heeft de planeet een kritiek punt in zijn geschiedenis en evolutie bereikt, en de wezen van Aarde staan op het punt een kwantum sprong in bewustzijn te maken. Binnenkomend gamma licht dat komt van het galactische centrum is verwacht in kracht toe te nemen in de komende paar maanden. Het behoeft een krachtig en gezond Lichtwezen om in staat te zijn om deze hogere niveaus van fotonisch licht te integreren, en het is nu de tijd om heel goed voor jouw lichaam, mind, emoties en spirit te zorgen.


Eet alleen natuurlijk plant gebaseerd energievoedsel en drink heel veel zuiver water. Doe je best om te stoppen met het innemen van giftige energieën van het 3D matrix systeem. Je zult wellicht meer dan normaal moeten rusten/ slapen om deze hogere niveaus van Centrale Zon gamma Licht te integreren.


Verwijder jezelf van alle negatieve mensen en dingen in jouw leven en besteed wat tijd in je eentje. Je bent aan het veranderen en genezen, dus je moet een tijd alleen worden gelaten. Zoals je weet zal het zijn in dichte nabijheid van niet-genezen wezens kostbare levenskracht uit jouw wezen trekken. Wees liefdevol, maar maak ruimte en hou gezonde energiegrenzen.


Doe jouw innerlijke trauma healing om negatieve en giftige emotionele energie uit het lichaam te verwijderen. Grond jezelf in de natuur en neem dagelijks een zeezout bad om jouw fysieke container op te laden. Mediteer tenminste een uur per dag en gebruik de kristallen die wij voor jou achterlieten om te helpen de binnenkomende hoog vibrationele energie door jouw gelaagde lichamen te kanaliseren.
Hou meer dan ooit van jezelf, her creëer jouw leven om alleen dat te zijn wat je wilt, en leer om de opinie van anderen te negeren. Gebruik jouw intuïtie, meer dan wat je denkt te zien in de 3D wereld. Jij besluit wat goed voor jou is om te geloven en te doen in jouw wereld.

Hou de nutteloze data buiten de deur en besluit wat je alleen wilt binnenlaten in jouw bio computer voertuig. Wees de programmeur van jouw body/ mind computer.
Heb lief, lach, maak muziek, maak kunst, en onderzoek de wetenschap van het universum. Dit is hoe je snel ascendeert.


Hou vol geweldige, terwijl wij nu zelfs dichter bij sleutelmomenten in tijd komen die zijn ingesteld in het goddelijke plan voor Aarde.
Grote ascentie engelen bewegen zich dichter naar de Aarde toe, op dit moment, in voorbereiding voor de grote evolutie van mensen bewustzijn. Dit is de apex van de Event, waar al lang over wordt gesproken.


De 21/12 zonnewende van 2020 komt naderbij en jij zult op de Aarde staan en het Licht vasthouden van Hemel en de 5D Aarde. Wij salueren voor je, jij geweldenaar bent de brenger van dit nieuwe rijk van Licht naar planeet Aarde.
Dank je wel voor het komen naar de Aarde in deze tijd en voor alle grote opofferingen die je hebt gemaakt voor de hele mensheid. Er is nooit eerder een grotere daad van Liefde gegeven.


Aarde Alliantie wereldwijd ascentie symptoom status 8162020: rapportering wereldwijd is gemiddeld op dit moment en verwacht wordt dat deze week meer Gamma Licht zichtbaar is op de Schumann resonantie. Laat ons weten welke ascentie symptomen of belangrijke levensveranderingen je op dit moment kunt ervaren.


Geluk, Michael en de Pleiadians
www.5DEarthProject.com
Speciale waardering en erkenning voor de Aarde Alliantie, de Great White Brotherhood, de White Dragon Society, Pleiadian codenaam Cobra, de bewaarders van Aarde, en de Sphere Being Alliance.


Vertaald door Veronica~ https://eventnl.wordpress.com/
Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

 

We’re nothing without love

We can dive but we’ll never know
Just how deep this river flows
We can swim but only pretend
We know where the ocean ends

I can hear you thinking ‘we will drown’
But I will save you
Just don’t look down
Close your eyes and look above
‘Cos we’re nothing
We’re nothing without love

The one

You are the one

Brighter than gold

Burn on I’m shining so bright
Lit up like a diamond in the dead of the night
There’s fire deep in my soul
I’ma rise up like the legends of old

Brighter than gold
Brighter than gold
Brighter than gold
Brighter than gold

Now my kingdom’s comin’ comin’
I was born for the throne
Like lightnin’ strikin’ sparkin’
There’s heat in my bones

There’s fire deep in my soul
I’ma rise up like the legends of old

Brighter than gold
Brighter than gold

I can feel that fire in me
Fire in me, fire
I can feel that fire in me
Fire in me, fire

Whoa oh oh oh oh oh oh whoa
Whoa oh oh oh oh whoa
Give me that fire
Whoa oh oh oh oh oh oh whoa
Whoa oh oh oh oh whoa
Give me that fire

I’m in the shadow of the valley
The guard’s in the grave
I’ll keep on goin’ runnin’ runnin’
I’ll go ‘til my body breaks

There’s fire deep in my soul
I’ma rise up like the legends of old

Brighter than gold
Brighter than gold

I can feel that fire in me
Fire in me, fire
I can feel that fire in me
Fire in me, fire

Whoa oh oh oh oh oh oh whoa
Whoa oh oh oh oh whoa
Give me that fire
Whoa oh oh oh oh oh oh whoa
Whoa oh oh oh oh whoa
Give me that fire

Burn on I’m shining so bright
Lit up like a diamond in the dead of the night
There’s fire deep in my soul
I’ma rise up like the legends of old

Brighter than gold
Brighter than gold
Brighter than gold
Brighter than gold

I can feel that fire in me
Fire in me, fire (give me that fire)
I can feel that fire in me
Fire in me, fire (give me that fire)

Brighter than gold
Brighter than gold
Brighter than gold

Chosen one

Now I’ve never been the one to play it safe
I might play a little dirty some day
And I’m following fate, they say

I’m the chosen one
Well I know what it takes to be a king
Be the song everybody wanna sing
Bring harmony and be the chosen one

Ain’t nothing gonna stop this
Ain’t nothing gonna stop this fire

I was born to be making history
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire
It’s plain reality, I was born to be
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire

Ain’t nothing gonna stop this, this fire, this fire
Ain’t nothing gonna stop this, this fire, this fire

They told me I was never getting far
But those words couldn’t take to heart
I know the day will come, be the chosen one, yeah
I never had a safe place to hide
I run ‘til the end of the tunnel to find
I train or the shining sun and be the chosen one

Ain’t nothing gonna stop this
Ain’t nothing gonna stop this fire

I was born to be making history
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire
It’s plain reality, I was born to be
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire

Ain’t nothing gonna stop this, this fire, this fire
Ain’t nothing gonna stop this, this fire, this fire, oh

I was born to be making history
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire
It’s plain reality, I was born to be
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire

I was born to be making history
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire
It’s plain reality, I was born to be (burn, burn, burn)
Something greater, something higher
Ain’t nothing gonna stop this fire

Oh!
This fire, this fire, burn, burn, burn, burn
Burn, burn, yeah
Oh, gonna burn brighter!
Hey!
Ain’t nothing gonna stop this fire

Rise up

Ohh Ohh Ohh Ohh
Ohh Ohh Ohh Ohh
Ohh Ohh Ohh Ohh
Ohh Ohh Ohh Ohh

We can be fearless
We can be bold
We can be brave
We can be the unknown

We can be the wild ones
Heroes of the world
We can share the message
Of the lessons that we learned

We can be the fire
Feeding our desire
Taking all the chances
We never get burned

We can go our own way
We can be the new day
Coming up strong
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh gonna

We can be ee
We can be ee

We can be the strongest
We got what it takes
Runnin’ through the jungle
We’re going all the way

We can be the next gen
We can be the champions
Standing on top
Ohh ohh ohh ohhWe can be the thunder
Be the uprising
We can be the storm
We can be the lightning

We can go our own way
We can be the new day
Coming up strong
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh Ohh

We can be ee
We can be ee
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh

We can be ee
We can be ee
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh OhhWoah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh OhhWoah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh

Gonna rise up no stoppin’ us now
Rise up no stoppin’ us now
Gonna rise up no stoppin’ us now
Rise up no stoppin’ us now
Gonna rise up no stoppin’ us now
Rise up no stoppin’ us now

Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh

Giving all we got
Giving all we got
Giving all we got
Giving all we got

We can be fearless
We can be bold
We can be brave
We can be the unknown

We can go our own way
We can be the new day
Coming up strong
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh gonna

Rise up
No stoppin’ us now (Hey)
We’re takin’ on the world
Ohh Ohh Ohh gonna

We can be ee
We can be ee
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh OhhWoah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh Ooh
Woah Ohh Ohh

Shine

They say I’m outta my mind
I say, “Get outta my way”
Deeper into my grind
More each day
I gotta live my life
I gotta chase my star
In a world where dreams
Are all we are

Can you feel the fear take hold?
Well, tell me, are you here for gray or gold?

Turn up the lights, show me the stage
Throw me that mic, I’ll go all day
This is my time, my time to shine
Count it on down, spark that fuse
Mark my words, front page news
This is my time, my time to shine
Watch me shine, watch me shine, ye

Through the shadows I rise
In the battles I rage
Like an eagle, I fly
Higher each day
So alive, on fire, hot-wired
I’m a rocket on a one-way flight
I know the moment is mine
Tonight I fight

Can you feel the fear take hold?
Well, tell me, are you here for gray or gold?

Turn up the lights, show me the stage
Throw me that mike, I’ll go all day
This is my time, my time to shine
Count it on down, spark that fuse
Mark my words, front page news
This is my time, my time to shine
Watch me shine

If I’m only gettin’ one shot
I’m gonna set this world in flames
Everybody will remember my name…

Turn up the lights, show me the stage
Throw me that mic, I’ll go all day
This is my time, my time to shine
Count it on down, spark that fuse
Mark my words, front page news
This is my time, my time to shine
Watch me shine, watch me shine
Watch me shine, watch me, ye, watch me shine

Overgave

Je hebt gewonnen.
Je hebt me voor je.
Weerloos.
Na al die jaren.

Ik was begonnen.
Op te houden.
Met het kijken.
Met het staren.
Naar je benen.
Naar je handen.
Naar de lijn van jouw gezicht.
Ik kan heel je lichaam zien.
Met m’n ogen dicht.

En meer dan ooit.
Ben ik klaar voor overgave.
Aan jou.
Aan je wil en aan je wet.
Neem me mee naar bed.
En laten we zacht zijn.
Voor elkaar.

Ik ben verloren.
Verzet, gebroken.
Weerloos.
Na al die jaren.
Opnieuw geboren.
Opgehouden met het denken.
En verklaren.
Van je woorden.
Van je blikken.
Van de zin van mijn bestaan.
Ik wil heel je lichaam zien.
Met de lichten aan.

En meer dan ooit.
Ben ik klaar voor overgave.
Aan jou.
Aan je wil en aan je wet.
Neem me mee naar bed.
En laten we zacht zijn.
Voor elkaar.

Meer dan ooit.
Ben ik klaar.
Voor overgave.
Aan jou.
Aan je wil en aan je wet.
Neem me mee naar bed.
En laten we zacht zijn.

Meer dan ooit.
Ben ik klaar.
Voor overgave.
Aan jou.
Aan je wil en aan je wet.
Neem me mee naar bed.
En laten we zacht zijn.
Voor elkaar.