Dag lievelingen,

Heel wat interessant nieuws, een energie update van februari 2021, een zeer humoristische film die je echt gezien moet hebben en waarvan je leert en te gekke muziek, speciaal voor jullie! 😊💖

Het begint er goed uit te zien. Positieve ontwikkelingen en dan vooral in Italië en Nederland voor zover ik het nieuws volg. Alleen het overdreven geweld van de politie baart me zorgen en ik begrijp echt niet dat zij nog niet wakker zijn en blindelings als robotten hun oversten volgen….

Zijn zij er niet om de burger te beschermen in plaats van deze aan te vallen? Zij hebben zelf toch ook familie en kinderen. Vinden zij dit zelf nog wel allemaal normaal? Wat brainwashing al niet kan doen….zucht.

Mensen pikken de dictatuur niet meer, komen voor zichzelf op en vechten voor hun VRIJHEID. Een heel normale en natuurlijke reactie.

Waar ik positieve kriebels van kreeg is van het interview van een homeopathische arts die ter plaatse was bij de rellen in Nederland en die speciaal 2 uur had gereisd om daar aanwezig te zijn samen met zijn vrouw. Hij sprak precies uit wat ik ook zou zeggen. Geweldig!

Niettegenstaande zijn vele bloemen die hij ontving heeft hij ook veel tegenstand gekregen van de hoogste baas van de gezondheidsinspectie en al de artsen die de agenda volgen van de dictatuur en daar nog vet voor betaald worden ook.

Voor iedere patiënt krijgen ze maar liefst 20.000 euro. Vb: Als iemand een natuurlijke dood sterft of zoals de ouderen in verzorgingstehuizen die ze zoals in een concentratiekamp behandelen sterven van eenzaamheid en huidhonger, dan schrijven de artsen dat ze gestorven zijn aan het C-virus dus liegen ze aan de lopende band. En dat is maar één van de vele voorbeelden hoe ze zonder schaamte sjoemelen met de cijfers van de dodenaantallen. Kunnen zij nog wel recht in de spiegel kijken?

De bloemenzee en de vele positieve reacties die deze arts geheel terecht mocht ontvangen wilt ook zeggen dat de wereld nood heeft aan mensen zoals hij die zeggen waarop het staat, empathie tonen en de waarheid verkondigen. Stemmen die durven te spreken over wat er echt aan de hand is in deze wereld. Dat wordt zeer geapprecieerd.

Oh ja nog iets, al de beroemdheden die zogezegd het “c-virus” opgelopen zijn, worden dik betaald om te zeggen dat ze het hebben terwijl het niet zo is.

Het allerbelangrijkste van heel deze wereldse toestand is: Wat leren we allemaal van dit c-virus? Dat lees je in het allereerste artikel. Nu ken ik ook het antwoord waarom Moeder Aarde al die ellende heeft toegestaan gedurende eonen lang…want zij was al een paradijs.

Ik heb er opnieuw een artikel bijgezet dat het C-virus NIET bestaat. Dit is een eye-opener die ik een tijdje geleden hier gepost heb over het niet bestaan van dit fake virus. https://www.loveangels.be/weer-een-eye-opener-a-must-read/ Herhaling doet onthouden. 😊

Als ik het artikel lees van de Arcturianen en Pleiaden, dan zijn er inderdaad een aantal kenmerken waarin ik mezelf kan vinden. Weer een nieuwe naam maar dan een combi haha. Oude ziel, lichtwerker, aarde engel, pionier van de nieuwe tijd enz…. Allemaal labels die ik in de loop der jaren ben tegengekomen.

Ik voel me verwant met binnen- en buitenaardse wezens en Nederlanders. De tijd zal uitwijzen hoe mijn Nieuwe Zelf zich zal manifesteren in deze prachtige wereld en ik wens voor jullie allemaal hetzelfde.

Wij zijn hier om te schitteren als een ster en ons volledig aangeboren oneindig potentieel neer te zetten met als intentie Moeder Aarde te helen, niet om ons te laten onderdrukken zoals nu en als marionetten poppetjes te fungeren. Het begint al met de geboorte hé. Jouw rijksregisternummer is jouw slavennummer.

LATEN WE ONS OPNIEUW HERENIGEN, DE HANDEN IN ELKAAR SLAAN, SAMENWERKEN IN HARMONIE EN ZORGEN VOOR EEN LIEFDEVOLLE WERELD WAAR ALLEEN VREDE HEERST.

ONZE KINDEREN MOETEN TOCH NIET LIJDZAAM TOEZIEN HOE WIJ TOT OP HEDEN NIKS DOEN EN ZIJ WEGKWIJNEN…..

Deze toestand is zo slecht voor onze MENTALE gezondheid.

Ik wil een hele grote groep gelijkgestemden verzamelen om de veranderingen in de wereld te zetten die deze NU nodig heeft.

Aarzel niet om me te contacteren op het nummer: 0032 472 62 19 65.

Ik dank u van harte vanuit heel mijn hart. 💖💖💖

Heel veel knuffels en dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

8 Aardse berichten en 2 gechannelde

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Alle ogen in de Melkweg zijn gericht op de Ontwaakten’. 

Gechanneld door Daniel Scranton – 31 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden”.

Wij zijn nogal gefascineerd door het vermogen van de mensheid om energie te verplaatsen met jullie vindingrijkheid, jullie creativiteit, en met alle vaardigheden die jullie als kunstenaars ontwikkelen. We zien dat jullie ontvangen wat jullie gegeven wordt en het gebruiken als klei. Jullie kneden de energieën naar jullie behoeften en verlangens, en diegenen die de tijd nemen om met de energieën te werken worden altijd beloond met meer. Jullie inspireren hierdoor anderen om ook met energie te werken, zelfs als ze geen idee hebben wat ze gaan doen met de energieën die ze ontvangen.

Jullie zijn degenen die aandacht krijgen van fysieke buitenaardse wezens, omdat zij, net als wij, op zoek zijn naar medescheppers. Zij willen spelen met degenen onder jullie die hebben laten zien dat zij in staat zijn om te creëren.

Als jullie nu hiermee verdergaan, zul je dus merken dat de inspiratie in een razendsnel tempo zal komen. Vooral naar hen die de bereidheid hebben getoond om te werken met de energieën die in deze tijd worden gegeven.

Onthoud dat jullie niet hier zijn om het wiel opnieuw uit te vinden. Onthoud dat jullie allemaal hoger-dimensionale wezens zijn geweest, en onthoud dat wanneer je beperking en aarzeling ervaart, deze voortkomen uit je geest.

Wanneer je de energieën door je hart laat stromen en je jezelf toestaat om creatief en innovatief te zijn, profiteert iedereen daarvan. We hebben het over iedereen in de melkweg en iedereen in het universum, want alle ogen zijn gericht op de mensheid op Aarde.

We wachten allemaal op degenen onder jullie die wakker zijn en moedig genoeg om iets nieuws te creëren. Iets dat niet alleen jullie medemensen zal inspireren, maar vertrouwen in jullie zal wekken in de hele melkweg.

We willen dat jullie weten dat het belangrijk is om iets te creëren. Het is nodig om de veranderingen teweeg te brengen die jullie willen zien, voelen en ervaren, ook daar op Aarde. Dus wacht alsjeblieft niet tot dingen gebeuren buiten je, terwijl je zoveel in je hebt dat je alles kunt nemen en het in goud kunt veranderen.

Jullie zijn de alchemisten; jullie zijn degenen die hebben wat nodig is om een versie van de Aarde te creëren waar iedereen genoeg kan hebben, iedereen zich geliefd en gesteund kan voelen en iedereen zal gedijen. Dat is het uiteindelijke doel en degenen van jullie die de inspiratie volgen die jullie ontvangen, zijn degenen die deze veranderingen teweegbrengen, veranderingen die de mensheid zullen helpen te helen, te evolueren en uiteindelijk te ascenderen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

Wat Leert CØVID19 Ons?

Door: Winfried Meier – 30 Januari 2021

De pandemie dwingt ons om opnieuw over het leven na te denken. Het is een tijd van bezinning, jezelf herontdekken wie je bent, opnieuw keuzes maken tussen terugkeer naar de oude levensstijl of tezamen de wereld ten goede veranderen.

Tegelijkertijd komen bij ons allerlei gevoelens los. Een verlangen naar vrijheid, vrij om te leven zoals jij dat wenst, durven opkomen voor jezelf en eigen verantwoordelijk nemen ook voor je medemensen.

Deze tijd wordt door velen van ons ervaren als een uitdaging om een andere invulling te geven aan het menselijk bestaan en de samenleving naar een hoger niveau te tillen.

Bezinning vraagt van ons dat wij in onszelf keren, tot rust komen door het eigen en verwarde denken uit te schakelen en afstand te nemen van onze gevoelens. In dat rustpunt ervaren wij de verbondenheid met het Al: de liefde/levenskracht en vreugde van te leven. Bezinning ook om Inzicht te krijgen in wat er werkelijk aan de hand is en de juiste keuzes te maken.

In deze crisistijd is allereerst van belang dat wij geduld en vertrouwen houden in de plannen van de Schepper. Hij weet hoe Hij met behulp van Zijn Lichtkrachten ons weer Thuis zal brengen. Met respect voor de vrije wil, laat Hij het niettemin aan ons over de juiste keuzes te maken. Kiezen tussen licht en duister. Daar gaat het nu om.

Niet bang zijn

Angst is kiezen voor het duister. De pandemie gebruiken om angst te zaaien, dat is het wapen dat de duistere elite gebruikt om alle macht en rijkdom in de wereld naar zich toe te trekken. Zij zijn er op uit dat alle volkeren zich overleveren aan hen, de machthebbers die zogenaamd weten hoe de pandemie in te dammen.

Met bang zijn, tast jij je eigen weerstandsvermogen tegen het virus aan. Als goddelijk wezen ben je onkwetsbaar. Je daarvan bewust te zijn is het meest probate middel om je voor het virus te vrijwaren.

Daarentegen maakt angst je juist kwetsbaar. Je trekt besmetting naar je toe. Leef en wees dus je ware, authentieke zelf, zonder masker.

Via Ascensie naar een nieuw tijdperk

In de kosmos bestaan planeten waar bijvoorbeeld de bewoners zich richten op het zich bewust worden van alle facetten van liefde. Op een andere planeet is de groei in spiritualiteit het gemeenschappelijk ideaal. Zo heeft de aarde haar paradijselijke staat 100.000 jaar geleden op geofferd om haar bewoners gelegenheid te bieden hun emoties te leren kennen.

Daarvoor was het nodig dat wij onze goddelijke afkomst uit de Ene Bron zouden vergeten om met een beperkt bewustzijn een denkbeeldige afscheiding en onechte tegenstellingen te creëren, resulterend in buitengewone diversiteit,maar ook in extreem gedrag. Onze gevoelens werden tot het uiterste geprikkeld.

Onvoorwaardelijke liefde zouden wij tenslotte als balsem gebruiken om een einde te maken aan alle tegenstellingen. Om weer in balans en eenheid te komen met de Bon en met elkaar.

Dat gaat nu gebeuren, dankzij het Plan van de Schepper om ons, die inmiddels de weg zijn kwijtgeraakt, te hulp te komen. Ascensie is nu in aantocht, waardoor wij naar ons oorspronkelijke eenheidsbewustzijn terugkeren. Dan beseffen wij dat wij Eén in Licht en Liefde zijn. Wij allen zijn geliefden van de Schepper, die ons ziet als Zijn perfecte manifestaties levend in Zijn Werkelijkheid.

De chaos gebruiken als voorbereiding op ascensie

–Wees dankbaar en vreugdevol nu te leven, al komen  er vooralsnog veel spanningen naar de oppervlakte, die vragen om genezing en loslaten.

–Beschouw de huidige chaos als een aansporing om het hogere bewustzijn toe te laten als enige leiddaad voor je levenswandel.

–Denk vanuit je hart. Je laat dan liefde prevaleren.

— Laat je vervullen met Licht en Liefde en straal deze uit naar de aarde en haar bewoners.

— Neem eigen verantwoordelijkheid voor jouw leven vanuit jouw authentieke zelf en weet je verbonden met het Universum

— Werk samen met vriendelijkheid, mededogen, openheid en liefde en vooral ook met wederzijds respect voor de uniciteit van een ieder.

— Houdt een vrije wereld van duurzaamheid, overvloed en gelijkheid voor ogen. Het gouden millennium staat te gebeuren. Het wordt tijd om feest te vieren.

Winfried Meier

CØVID: Als ze het virus nooit geïsoleerd hebben, hoe kunnen ze dan een vaccin maken?

door Jon Rappoport – 27 Januari 2021

Antwoord: Dat kunnen ze niet.

“Maar…maar, zie je, we nemen een stukje RNA, en we injecteren het in de persoon, en het RNA dwingt de cellen om een eiwit te produceren dat erg lijkt op een eiwit in $ARS-CoV-2…en dan komt het immuunsysteem in een stroomversnelling en produceert antilichamen tegen DAT eiwit, en DAN is de persoon immuun geworden voor het virus…”

Sorry, geen gokwerk.

Zoals ik al maanden aan het aantonen ben, is er geen bewijs dat $ARS-CoV-2 bestaat. Daarom kan niet worden aangenomen dat “het stukje RNA” dat wordt geïnjecteerd, gerelateerd is aan “het virus”.

Daarom wordt het eiwit dat de cellen in het lichaam produceren alleen maar BEVESTIGD gelijk te zijn aan een eiwit in het onbewezen “$ARS-CoV-2.”

Er is geen KENNIS hier.

Dat stukje RNA dat in het lichaam wordt geïnjecteerd – waarom zouden we aannemen dat het iets te maken heeft met een virus met de naam $ARS-CoV-2, terwijl niemand een geïsoleerd exemplaar van dit “$ARS-CoV-2” heeft?

We zouden het niet moeten aannemen.

Daarom is alles wat er in het lichaam gebeurt, na de injectie, voor de hand liggend. Waar reageert het immuunsysteem op?

Waarom zou je überhaupt moeite doen om een vaccin tegen een virus te maken als je het virus niet hebt?

Er zijn verschillende manieren om deze absurditeit aan te pakken, en ze komen allemaal op hetzelfde neer: geen aantoonbaar virus, vergeet het vaccin.

Ik blijf maar analogieën bedenken om de waanzin van de CØVID virologen uit te leggen–

“Drie treinen botsten gisteravond op elkaar buiten Chicago. Onderzoekers die vanochtend ter plaatse kwamen, vonden geen wrakstukken. Maar ze blijven erbij dat de botsing resulteerde in een enorme explosie. Het publiek wordt gewaarschuwd weg te blijven van de afgezette zone.”

Die fantasievolle illustraties zijn MINDER extreem dan: “We hebben net een vaccin vrijgegeven voor een virus dat we nooit ontdekt hebben.”

Zoals ik in andere artikelen en interviews heb uitgelegd, brengt het “ontdekken” van de genetische sequentie, de structuur van het vermeende $ARS-CoV-2, allerlei gissingen met zich mee. Onderzoekers kijken niet door een soort kosmische microscoop naar rijen genen die op een rij staan als auto’s op een parkeerplaats bij een supermarkt.

Onderzoekers nemen aan – op basis van nul bewijs – dat bepaalde oudere genetische referentiesequenties in bibliotheken in “het nieuwe virus” zitten. Zij gebruiken een computerprogramma om die sequenties op te scharrelen en de veronderstelde structuur van “het nieuwe virus” op te bouwen en automatisch eventuele rimpels of gaten glad te strijken.

Dit zou vergelijkbaar zijn met het maken van een hologram van een pistool waarvan de politie beweert dat het het echte pistool is dat gebruikt is bij het plegen van een misdaad.

“Ja, Edelachtbare, dit beeld dat u in de lucht ziet zweven IS het wapen dat meneer Jones gebruikte toen hij vorige maand de bank overviel. Het is geen ‘voorstelling’, zoals de raadsman van de verdediging u wil doen geloven. We hebben het over geavanceerde wetenschap. We hebben experts die onder ede zullen getuigen…”

Rechter: “Met andere woorden, meneer, u vertelt deze rechtbank dat, als de bankbediende een soort ‘anti-hologram’ programma op zijn computer had, hij de misdaad met een paar muisklikken had kunnen voorkomen. Zeer interessant. Laat me u vragen, welke medicijnen gebruikt u?”

Aanklager: “Geen, edelachtbare. Feitelijk bestaan dergelijke anti-hologram programma’s. Op het gebied van CØVID virologie worden ze vaccins genoemd, en ze beschermen mensen tegen $ARS-CoV-2…”

Boven de ingangen van virologie instituten, zouden ze moeten schrijven: ALICE IN WONDERLAND.

(De link naar dit artikel op mijn blog is hier — met bronnen.)

Vertaling: Martien

Italië: 50.000 restaurants open

ondanks lockdown

Nu de rest van de wereld dit voorbeeld volgen en we zijn VRIJ!!!

Dit weekend begonnen meer dan 50.000 restaurants in Italië de strikte ‘anti-Covid’-lockdown-maatregelen van het land te trotseren in een massale daad van burgerlijke ongehoorzaamheid.

https://21stcenturywire.com/2021/01/16/over-50000-restaurants-in-italy-declare-i-am-open-defying-lockdown-measures/

https://brandnewtube.com/v/qTUbwg

https://www.transitieweb.nl/beweging-movement/italiaanse-restauranthouders-zetten-een-punt-achter-hun-lockdown-io-apro-ik-ga-open/

Een ex-ME-er en ex-rechercheur aan het woord…

Geplaatst op 25 januari 2021 door: Verminder Electro Smog

Een ex-ME-er en ex-rechercheur schrijft.

Lees en denk even in wat voor land jij wilt leven…

Tekst: Yvonne Freespirit

Ik heb er lang over nagedacht om dit te plaatsen, maar heb uiteindelijk toch besloten dit te doen nav het optreden van politie/ME gisteren (17 jan) op het Museumplein in Amsterdam.

25 jaar lang heb ik zelf met hart en ziel bij deze organisatie gewerkt. Van als 1 van de eerste vrouwen bij de ME tot rechercheur en alles wat daar tussen zat aan surveillance dienst etc.

Wat was ik trots toen ik mijn opleiding haalde en mijn diensttijd mocht beginnen in Rotterdam.

Ik was geen wereld verbeteraar, maar kon intens genieten van het contact met publiek, in welke zin dan ook. Ik leerde heel snel dat de manier waarop je mensen benaderde, ook de manier was waarop je zelf behandeld werd. Of dit nu ging om een geval van een hulpverlening of het uitreiken van een proces-verbaal. Ik heb een schitterende tijd meegemaakt, die ik tot op de dag van vandaag koester. Alle dagen kwam ik thuis met een gevoel van trots. Ik had het gevoel een klein steentje te kunnen bijdragen tot een betere maatschappij.

10 jaar geleden ben ik ermee gestopt. Ik bemerkte dat er een verandering werd doorgevoerd, waar ik moeite mee kreeg. Ik werd gedwongen beslissingen te nemen terwijl ik daar niet achter stond. Beslissingen die kwamen vanuit Den Haag en niet van de plaatselijke burgemeester die zo goed wist wat er speelde in de stad. Beslissingen die ervoor zorgden dat ik niet meer de hulp kon verlenen aan hen die dat behoefden, maar hulp moest verlenen aan diegene met de meeste macht en geld.

Uiteraard werd de burger hier de dupe van. Na enkele heftige confrontaties met leidinggevenden, besloot ik voorgoed mijn uniform aan de kapstok te hangen, en ik heb daar geen dag spijt van gehad. Sterker nog, er ging een hele nieuwe wereld voor me open, eentje waarin ik wel trots op mezelf mocht zijn, gebruik kon maken van mijn gevoel en intuïtie etc.

Tijdens het hele *C gebeuren doe ik al onderzoek, los van de informatie die de Media gaf. Ik had al snel het gevoel dat er iets niet klopte, omdat maatregelen met elkaar conflicteerden en de beste journalisten éénzijdige berichtgeving plaatsten.

Ik ben groot geworden met het feit dat ik mijn stem mocht laten horen, let wel….. respectvol. Plotseling werd mij verboden om mijn mening te geven, werd ik uitgemaakt voor complotdenker, alu hoedje etc. Vaak spraken Peter en ik hierover en begonnen we ons zorgen te maken over het beperken van onze vrijheid, iets wat voor ons altijd zo vanzelfsprekend is geweest. Geen seconde hebben wij ons druk gemaakt over een virus.

We hadden immers altijd virussen om ons heen gehad, zijn soms best ziek geweest van bv een Influenza, maar dat maakte weer dat je met je neus op de feiten werd gedrukt, door beter op jezelf te passen mbt een gezonde levensstijl.

De onderdrukking werd echter steeds erger, wat maakte dat een vermoeden van het feit dat een virus werd gebruikt voor een politiek macht spel, zekerheid werd. We zijn daarom gaan proberen om mensen te waarschuwen, via Social media maar ook in het dagelijks leven.

En dan nu vandaag, (en tijdens eerdere demonstraties).

Daar sta jij dan, met je helm op, met beschermende kleding aan, kogelwerend vest, lange wapenstok, handboeien etc. Je verschuilend achter je schild. Jij kijkt voor je uit en ziet mensen die door de maatregelen kapot gemaakt zijn, wanhopig zijn, te maken hebben met hun failliete bedrijven, depressieve kinderen, ouders die ze niet meer mogen zien omdat die zijn opgesloten in hun verzorgingshuis etc. Mensen die lange reizen hebben gemaakt om samen met elkaar hun stem te laten horen. Een stem die ervoor heeft gezorgd dat ook JIJ in vrijheid leven KON.

Wat gaat er dan door je heen als je ziet dat jullie aanwezigheid absoluut DISPROPORTIONEEL is in verhouding tot de plaats waar je op dat moment staat. Er wordt geen geweld tegen je gebruikt, er is geen enkele reden voor jou om bang te zijn voor hetgeen zich voor jouw ogen afspeelt, maar toch sta jij daar en VOLG JIJ EEN BEVEL

ME WAPENSTOK HOOG. ME VOORWAARTS, ME CHARGE!!!!!!!! En daar ga jij, volg jij braaf het gegeven bevel en doet wat jij denkt wat je doen moet. Schoonvegen het gehele plein.

Wat gaat er dan door je heen als een oudere niet snel genoeg weg komt of een kind dat wat achterblijft met doodsangst in de ogen vanwege jouw optreden. Dan komen deze mensen niet snel genoeg weg, maar omdat er geen gat in de linie mag vallen besluit jij deze mensen te “helpen”. Inmiddels vol adrenaline duw en sla jij erop los of dat er een kudde cokesnuivende losgeslagen hooligans tegenover je staan. Zonder aanzien des persoon hef jij je lange wapenstok en sla jij die oudere man die daar stond met zijn dochter met als enige wapen hun stem. Vaders waren met kinderen meegegaan omdat zij hun kinderen wilden meegeven dat VRIJHEID iets is wat je nooit meer mag worden afgenomen.

Wat gaat er dan in je om, jij onder die helm, samen met jouw collega’s.

En dan is het klaar, dan rij jij samen met je collega’s terug naar het bureau. Waar hebben jullie het dan over? Over de gewone mens die daar stond? Gelijk aan jouw man/vrouw/partner/kind/ouders/grootouders?

En dan is het tijd om naar huis te gaan. Je kleed je om in de kleedkamer en hangt jouw uniform in de kast. Je kleedt je om en kijkt in de spiegel. Wie zie jij dan? Wat denk jij dan?

Dan ga je naar huis, naar man/vrouw/partner/kinderen/ouders en dan vragen zij aan jou hoe jouw dag is geweest.

Wat zeg jij hen dan?

Ik volgde alleen maar een bevel op?

Tot wanneer verschuil jij je achter een bevel en ontstaat daar weer de individu die jij bent? De man/vrouw van vlees en bloed die er trots op mag zijn om hulp te verlenen aan hen die dit behoeven?

” “Schat, hoe was je dag” vraagt een vrouw aan haar man tijdens het avondeten.

“Goed hoor lieverd….een oude man van achteren aangevallen en z’n kop ingeslagen…ik raakte ‘m goed hoor!! Hij wilde vluchten maar we hadden hem mooi te pakken!!

Weer een ander z’n knieschijf tot puinpoeier gemept…hij kon eigenlijk al niets meer….maar ik dacht…voor de zekerheid…kan ie voorlopig niet meer fatsoenlijk lopen….ook heb ik nog een paar burgers omver gelopen met m’n paard…zo!!!! Dat ging echtttt lekker hoor!!!! En als kers op de taart hebben we het waterkanon ingezet op mensen met kinderen…haha je had ze moeten zien rennen het tuig!!!”

“Maar papa, vraagt z’n zoon…waarom dan eigenlijk?”

“Omdat ze niet luisterden en opkwamen voor hun vrijheid…iets wat je nooit mag doen kind…vergeet dat nooit…neem een vb aan papa “

Bron

Arts uit Maasbree ontvangt bloemenzee

DOOR FRED TEUNISSEN · 29 JANUARI 2021

Wat gebeurt er als heel officieel Nederland over je heen valt, omdat je recht uit je hart gezegd hebt waar het op staat met al die onderdrukkende coronamaatregelen? Dan worden in de dagen daarna keer op keer bloemen bezorgd op je huisadres in Maasbree met bedankkaartjes van onofficieel Nederland.

Vlak nadat op 17 januari de vreedzame demonstratie op het Museumplein met veel geweld door de ME was uiteengedreven sprak arts Piet van Herten zich voor de camera van omroep NH Nieuws daar in niet mis te verstane bewoordingen over uit.

En niet alleen over het politiegeweld, maar ook over het grote gevaar van de vaccinatiecampagne, de waanzin van de lockdowns en zijn grote zorg over de hele maatschappelijke situatie.

Als door een wesp gestoken reageerde de hele officiële wereld met als voornaamste spreekbuizen de Inspectie Gezondheidszorg die direct een ‘onderzoek‘ aankondigde en – in koor – de gevestigde media.

Een paar dagen later staat de huiskamer van Piet van Herten in Maasbree vol met bloemen en bedankbriefjes. Ook ontvangt hij tientallen e-mails. Vrijwel uitsluitend met waarderende en ondersteunende woorden.

Dat is hoe ongehoord Nederland hem bedankt voor zijn eerlijkheid, bezorgdheid en menselijkheid.

Open brief aan de politie van Amsterdam en aan alle politie-agenten in ons land

DOOR GASTAUTEUR · 27 JANUARI 2021

Politie op Museumplein 17 januari 2020

Op 17 januari 2021 was ik op het Museumplein. Ik was daar helemaal vanuit Overijssel heen gereisd samen met een andere huisarts. Zó erg bezorgd maak ik mij over het schenden van onze grondrechten.

We zitten al wekenlang in een lockdown. Onze kinderen hebben de afgelopen weken geen goed onderwijs gekregen. Onze jeugd wordt gedemoniseerd, kan niet meer uitgaan. De horeca gaat failliet, vooral de kleine bedrijven. De culturele sector gaat kapot. Ik hoor tot mijn grote verdriet en wanhoop nu van suïcides, soms van kinderen, door de lockdown.

Ik wil u schrijven dat ik ben geboren in Amsterdam, ik heb er ook lang gewoond toen ik er Medicijnen studeerde. Ik heb er in een ziekenhuis gewerkt.

Het was goed om op het Museumplein te zijn met zoveel mensen. Er waren heel veel mensen. De sfeer was goed.

Maar…de aanwezigheid van zoveel politie en ME was intimiderend voor mij. Rond 14.45 begon de politie bij het Rijksmuseum met waterkanonnen op de mensen te spuiten. Langs alle randen stond de ME met knuppels en schilden. Ik ben huilend naar hen toegelopen en vroeg waarom ze onschuldige burgers aanvielen. Ik kreeg geen antwoord, de agenten leken wel robots.
Ik ben teruggelopen naar het Concertgebouw, daar stonden meer artsen.

We liepen naar de Lairessestraat. Nadien vernam ik dat de politie Romeo’s inzet om het geweld uit te lokken. Ik heb daar inmiddels veel filmpjes van gezien. Ik ben verbijsterd dat dit gebeurt in Nederland. Ik ben bezorgd en bang.

Op het journaal werden alleen rellen getoond. In de kranten werd gedaan alsof er alleen wappies waren en relschoppers. Dat is niet waar. Er waren overwegend bezorgde mensen, van alle leeftijden. Er waren kinderen en oude mensen. Ik heb musici gesproken en andere artsen.

Gisteren noemde de premier mensen zoals wij crimineel. Maar ik zie dat anders. Sinds 17 januari ben ik mijn vertrouwen in een rechtsstaat verloren. Als ik een politiewagen zie word ik bang. Ik durf geen aangifte te doen, want dan weet de politie mijn adres. Dát is wat het met mij gedaan heeft, en ik vermoed met vele anderen.

Mijn indruk is dat de regering de politie aanzet tot geweld. Ik ben ervan overtuigd dat veel agenten zich hier niet goed bij voelen. Ik wil die agenten wijzen op het bestaan van de BPOC2020.nl.

Dat is de onderzoekscommissie Corona in Nederland. Helaas buiten-parlementair, want ook het parlement functioneert niet meer. Zij heeft zich buitenspel gezet met de coronawet. Deze ‘afgetreden’ regering heeft nu bijna alle macht. De overheid en media houden elkaar in mijn beleving in een verstikkende greep. De werkelijkheid wordt opgeofferd aan het narratief ‘dat wij ‚samen moeten strijden tegen een virus’.

In mijn ogen maakt de overheid samen met de media dit land kapot. Wij zijn bang voor elkaar gemaakt. Groepen mensen zijn tegen elkaar opgezet. De ene groep boos op de andere omdat zij zich niet aan de corona-regels houden. De andere groep bezorgd en boos omdat die regels onlogisch zijn, en alles kapot maken wat ons lief is.

Politie van Amsterdam, landelijke politie, ik roep u op te stoppen om geweld te gebruiken tegen de burgers. Wij hebben het recht om onze mening kenbaar te maken. Wij hebben het recht om te demonstreren. U hebt de plicht om ons te beschermen in plaats van ons aan te vallen.

Elke agent heeft hierin een eigen verantwoordelijkheid. Ik vraag u in de spiegel te kijken en u zelf af te vragen of u nog wel mee wilt werken aan geweld tegen de eigen bevolking.

Els van Veen
op persoonlijke titel

huisarts
moeder van drie kinderen.
nabestaande van suïcide

Het Einde Van De Tirannen

James Gilliland – www.eceti.org – 31 Januari 2021

Het is al drie jaar geleden dat we hebben gesproken over een alliantie, een meesterplan dat zich op dit moment ontvouwt. Er was veel weerstand tegen deze boodschap, maar nu is de tijd gekomen om te onthullen wat jullie niet zullen horen in het mainstream nieuws, sociale media en vele alternatieve media.

Dit plan is multidimensionaal en we zullen alle dimensies van dit plan behandelen. Er is jaren geleden een alliantie gesloten tussen Trump, Poetin, Xi Jinping, en Modi. Er zijn veel leiders bij betrokken, we noemen alleen de hoofdrolspelers.  Er zijn anderen die hen steunen met een onvoorstelbare rijkdom die ongenoemd zal blijven, maar die niet hebben toegelaten dat die macht en rijkdom hun ziel hebben bedorven.

Zij hebben een erecode, die van hun voorouders stamt, en zij leven volgens die code. De code is afgestemd op de Universele Wet, de Wet van Een, de grondbeginselen in alle religies, afgestemd op dienstbaarheid aan anderen. Er is een kracht die zich afstemt op deze erecodes die de ultieme kracht is, de bron waaruit alle leven, alle geluid, alle vibratie voortkomt.

Er zijn God/Godinnen wezens die één zijn geworden met die kracht, een groot aantal multidimensionale wezens, beschavingen die vaak de Grotere Familie van de mensheid worden genoemd, Spiritueel en Technologisch Geavanceerde buitenaardsen, Sterren Naties, etc. die zich op de Mensheid en de Aarde storten om te helpen bij wat het best kan worden aangeduid als planetaire bevrijding.

Men kan ook naar hen verwijzen als Engelenwezens, Meesters, Heiligen en Wijzen, maar dat is een beperkte visie op wat zich aan het ontvouwen is.

Er zijn andere codes van oneer die op eigenbelang zijn gericht, ze sluiten aan bij duistere krachten, met als belangrijkste focus een onverzadigbare zucht naar macht en rijkdom ten koste van de Mensheid en de Natuur. In feite is de duistere kracht in oorlog met de schepping, de Mensheid en de Natuur.

De duistere krachten hebben niets te maken met kleur of geloof, zij zijn een beperking of afwezigheid van licht, bewustzijn en energie. Door hun afwezigheid van licht zijn ze parasitair geworden, ze voeden zich met de energie van anderen in plaats van uit de Schepper te putten. Hun rijk heeft chaos, pijn, lijden en verdeeldheid nodig om te kunnen bestaan.

Het is een multidimensionale hiërarchie maar gaat niet verder dan de 4e dimensie. Tirannie heeft een frequentie en zij die zich afstemmen op tirannie zijn niet langer frequentiespecifiek voor de evolutie van de Aarde. Actie/reactie, karma en tijd zijn aan het versnellen. De tirannen zitten in een neerwaartse spiraal, hun koninkrijken en hun levens zullen eindigen. Hun ongeziene meesters worden uitgeschakeld in de oorlogen die niet van het vlees zijn.

De enige uitweg voor de fysieke tirannen en duistere harten is om hun bewustzijn, energie en bezittingen af te stemmen op het ontwakings- en genezingsproces. Slechts weinigen kunnen het verleden loslaten, maar hun verleden is wat hun ondergang zal zijn. Het zal hen niet worden toegestaan te reïncarneren, de Aarde zal voorbij hun frequentie bewegen.

De meesten zullen hun lessen afmaken op een zeer duister niveau met gelijkgestemden van geest, in het ergste geval weigeren ze te helen en zullen ze geassimileerd worden in hun oorsprong, waarbij ze alle herinneringen aan zichzelf verliezen.

De 5e dimensie is eenheidsbewustzijn. Er komen wezens binnen tot in de 13e dimensie als deel van het ontwaken en heling of planetaire bevrijding van de Aarde. Maak je niet druk om de kleine dingen, stem je af op het grotere geheel. Daal af in je hart en stem je af op deze hogere dimensies van liefde, vreugde en gelukzaligheid.

Dit zal je bevrijden van het vervallen in depressie, angst en apathie, die allemaal ontworpen zijn om je frequenties te verlagen en controle over je te behouden. De planetaire bevrijding, het ontwaken en helen van de Mensheid en de Aarde kan niet worden gestopt. Jouw vibratie, die bestaat uit je houdingen/emoties en overtuigingen, bepaalt wat je ervaart en waar je naartoe gaat na het verlaten van dit niveau.

Het draait allemaal om frequentie. Verhoog je frequentie door het verleden los te laten, jezelf en anderen te vergeven, een open geest, liefdevol hart en zuivere intentie te houden. Stem jezelf af op de Universele Wet. De Universele Wet wordt het best geïllustreerd als Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor allen.

Dat is wat komen gaat. Het zit in het bewustzijn en de energie van de prachtige vele wezens die op één lijn staan met de Alomtegenwoordige Schepper in de hele Schepping. Zij zijn hier in aantallen en kracht als nooit tevoren om de profetieën te vervullen.

De mensheid en de Aarde zijn onderworpen aan slavernij, onderdrukt, de pijn en het lijden dat door de eeuwen heen is toegebracht door deze duistere harten is onpeilbaar, maar zo is ook de kracht die komt om het tijdperk van duisternis te beëindigen.

Voor hen die een meer gefundeerde boodschap nodig hebben om vertrouwen in de toekomst te hebben, hier is het. De wereldelite, die vaak bestaat uit Satanisch/Luciferiaanse kinderoffers en -handel, waaronder drugshandel, wordt op dit moment opgepakt. 

Historisch gezien gaat dit allemaal terug tot de Phoeniciërs die Bal en Baphomet aanbaden, ultra-rijke families die al duizenden jaren over het lot van de mensheid en de Aarde beslissen. Ze worden ook wel de Khazarianen genoemd, veranderen vaak van naam, velen verbergen verachtelijke daden achter antisemitisme en zouden niet als het Joodse volk moeten worden aangeduid. Herken ze aan hun daden.

Zij zijn de profiteurs van oorlog en ziekte, de bankiers die beide kanten van elke oorlog sinds Napoleon hebben gefinancierd. Zij zitten achter de CCP, de Communistische Chinese Partij, zij zijn de belangrijkste machten achter de slavernij, pijn en lijden dat al duizenden jaren voortduurt. Zij hebben Hitler, Stalin, Mussolini, Pol Pot en een hele reeks andere socialistische en communistische tirannen gefinancierd, omdat die regeringsvormen het best passen bij hun behoefte aan totale overheersing.

Zij gebruiken steekpenningen en chantage om hun doelen te bereiken, seksuele honingpotvallen zoals die van corrupte politici, leiders van bedrijven en religieuze instellingen om hun bevelen uit te voeren. Zij hebben bijna elke industrie en beweging gekaapt en overgenomen, inclusief vrouwenrechtenbewegingen, rassenbewegingen, genderbewegingen en zelfs milieubewegingen.

Zij bezitten Hollywood en de muziekindustrie. Volg het geld, ken hun symbolen. Zij zijn de kracht achter de socialistische beweging van vandaag. De geschiedenis heeft bewezen, dat als je de macht en rijkdom centraliseert, in de handen van enkelen, zijn die weinigen gemakkelijk corrupt te maken.

Er is nooit een wapen krachtig genoeg geweest om een man/vrouw tot slaaf te maken, dan hun eigen geest. Daarom wordt deze oorlog vaak een bewustzijnsoorlog genoemd, waarbij onze zielen op het spel staan.   Dit is in het proces van onthulling en verwijdering.

Wij moeten ook de geschiedenis van andere landen kennen om historisch te begrijpen wat er zich heeft afgespeeld. Toen de Chinese burgeroorlog in 1949 eindigde, nam de Communistische Volksrepubliek China onder leiding van voorzitter Mao Zedong de macht over het Chinese vasteland over.

Dit moet niet worden verward met de Republiek China onder leiding van President Chiang Kai-Shek, die de regering van de Republiek China terugtrok naar Taiwan. Met de val van de CCP, de communistische kant van de onderdrukking die goed op gang is gekomen, zal de Republiek China terugkeren.

“Taiwan en het vasteland van China zullen worden herenigd onder een republiek, net zoals Amerika zal terugkeren naar een republiek. “

USA Inc. die Amerika in 1871 overnam door de grondwet te veranderen en de Communistische China partijen zijn de partijen van slavernij en onderdrukking zij zullen beide echte republieken worden. Een republiek is een regering van het volk, door het volk, en voor het volk. 

Alle leiders, inclusief Rusland, zullen uiteindelijk een republiek kiezen die in lijn is met de Universele Wet. Hun grondwetten zullen de Universele Wet weerspiegelen. Degenen die zich hebben aangesloten bij de Satanisch/Luciferiaanse wereldelite en de CCP zullen ter verantwoording worden geroepen.

Hun egoïstische acties en beslissingen die niet in het hoogste en beste belang van hun volk zijn, zullen hen aan het licht brengen. Dit zal binnenkort allemaal publiekelijk worden bekendgemaakt.

“Zie de laatste uitvoerende orders en wie ze dienen.”

Maak je geen zorgen, ze hebben geen basis, USA Inc is ontbonden. Ze zullen nietig en ongeldig worden verklaard. Alles zal worden onthuld tussen nu en april.

Stel je een wereld voor waarin de dreiging van het communisme, de slavernij en onderdrukking van de Satanisch/Luciferiaanse wereldelite, de profiteurs van oorlog en ziekte allemaal verdwijnen. Kun je je de kwantumsprong in evolutie voorstellen die zal plaatsvinden?

Brandstofloze energie, anti/tegengestelde zwaartekracht, onderdrukte geneeswijzen en geneeswijzen, dit omvat vormen van energetische genezing, Rife en Tesla technologieën, medische bedden, een verhoogde levensduur en een schoon milieu zullen allemaal naar voren komen.

Hoe zit het met replicators? De meeste van deze patenten zijn al vrijgegeven.  Vrede, het Ontwaken, Genezing en Herstel van de Aarde zullen op de eerste plaats komen.

We moeten het verleden loslaten, de valse beelden van leiders gecreëerd door de globale elites, de mainstream pers en de sociale media. Zij brengen iedereen in diskrediet, demoniseren en vermoorden iedereen die zich tegen hen verzet. Zij zijn de zaaiers van haat en verdeeldheid, indien ongecontroleerd, leiden ze tot oorlog.

Wat zij, die het weten, op het fysieke niveau zien, komt voort uit beslissingen op hogere onzichtbare niveaus. Degenen die opgeleid zijn in de echte geschiedenis van tirannie en een spirituele verbinding hebben, zijn degenen die begrijpen en het beste vat hebben op wat er zich ontvouwt. Jullie zullen uiteindelijk alle leiders samen zien komen in een of andere vorm van een Republiek afgestemd op de Universele Wet, het is de enige bestuursvorm die duurzaam is.

We gaan een nieuw tijdperk binnen. Het bewustzijn en de energieën zijn aan het veranderen. De mensen zijn aan het ontwaken. De krachten hierachter, de oorzaak is slechts bij weinigen bekend. Het effect echter zal door iedereen gezien worden. Verwacht wonderen, maar onthoud dat sommige wat langer kunnen duren dan verwacht.

Houd een open geest, een liefdevol hart en zuivere intentie.

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate You Tube

Toestemming verleend om Wereldwijd te delen.

Vertaling: Martien

ENERGIE UPDATE DOOR ADAMA VAN TELOS

“Gegroet, Dierbaren.

Wij zijn zeer verheugd om ons hier vandaag met jullie te verbinden, en wij sturen jullie onze uiterste LIEFDE vanuit het Hart van Telos.

Dierbaren, de Wereld is aan het Ascenderen.

Het Ascensieproces van de Aarde houdt in dat de oude Aarde wordt afgeworpen en daarmee worden alle oude maatschappelijke, politieke en economische structuren ontbonden en vallen zij weg.

Dit is belangrijk om het mogelijk te maken dat de Hogere Dimensionale 5D structuren op jullie planeet worden verankerd.

Terwijl dit allemaal gebeurt, voelen velen zich op zijn zachtst gezegd “ongemakkelijk”.

Verandering op een Globale schaal kan vele emoties losmaken bij het individu.

Weet alsjeblieft dat jullie op ZIEL niveau gepland hebben om op dit moment op Aarde te zijn om dit prachtige proces van Ascentie te begeleiden.

Wanneer jullie weten dat alle ups en downs op dit moment deel uitmaken van het proces, kan het gemakkelijker zijn om je op het Grote Plaatje te richten.

Het zou gemakkelijker kunnen zijn om te begrijpen dat de derde dimensionale matrix, die jullie in slavernij hield, aan het oplossen is.

De “onwerkelijke” ervaring van de matrix gaat weg, en de “echte” ervaring van de 5de Dimensie komt NU binnen.

VRIJHEID zal het Resultaat zijn.

WELZIJN zal het Resultaat zijn.

LIEFDE zal het Resultaat zijn.

JULLIE zijn een deel van dit Resultaat.

Jullie zijn deze incarnatie binnengegaan als Lichtdragers, Wegbereiders, Lichtwerkers en Doorgevers voor de Goddelijke Nieuwe Aarde.

Jullie verankeren het LICHT in jullie wereld, dat fungeert als een brug naar de Goddelijke NIEUWE AARDE.

WEET dat alles goed zal komen.

Wij zijn voorstanders van jullie Overwinning in het LICHT!

Welkom Thuis!

Wij zenden jullie allen zoveel LIEFDE…

Jullie worden gedragen op de vleugels van Engelen, om de Nieuwe Aarde voort te brengen.

WEET in jullie Harten, dat jullie altijd omringd zijn door jullie Engelen, Opgestegen Meesters, Gidsen, Galactische Lichtfamilies en ja, ook door jullie Familie en Vrienden in Telos – en dat zal altijd zo zijn.

Dierbaren, wij lopen met jullie mee op deze reis en jullie zijn bovenmate Geliefd – Altijd.

Ik ben jullie broeder ADAMA van Telos.”

Dank je, Adama!

Gechanneld door Asara Adams

Bron

Vertaling: Martien

Bron van alle bovenstaande artikelen: https://www.wakkeremensen.org/

De combinatie Arcturus/Pleiaden

De Arcturianen zijn goed vertegenwoordigd op aarde. Het zijn belangrijke lichtwerkers voor de aarde doordat ze een zeer groot bereik kunnen hebben. Deze zielen hebben vaak een hele brede frequentieband en kunnen daarmee de beschikking hebben over zeer hoogfrequent licht waarmee zij vooral hervormend en opbouwend werk doen.

Deze sterrenzaden zijn de grondleggers van de nieuwe maatschappij waar we graag naartoe willen. Je vindt ze dan ook vaak middenin de maatschappij, op die plekken waar hervorming het hardst nodig is.

De Arcturianen zijn voor een belangrijk deel de grondleggers geweest van de Atlantische beschaving


Deze is ontstaan uit hun visie, kennis en samenwerkende kracht. Deze hoogontwikkelde beschaving kunnen zij weer vorm gaan geven wanneer zij goed contact maken met hun wortels in Atlantis en Egypte. Beiden zijn erg belangrijk voor deze sterrenzaden en zal hen bij de wijsheid en innovatieve geest brengen die ons land hard nodig heeft.

Nederland is een krachtig portaal voor Arcturiaanse zielen en sterrenzaden


Door de sterke verbinding die Nederland heeft met water dient ons land als een poort tot de rest van de wereld. Dit kan je o.a. terug zien in het rijke handelsverleden van Nederland, maar het water dient ook als een energetische verbinder. Arcturianen zijn water-zielen en hebben de gave om via water verbindingen te leggen. Dit doen zij intern in hun eigen lichaam. Via die weg kunnen ze ook veel te weten komen over de overdrachten die er al bestaan in hun eigen systeem. Zij kunnen zo vaak bij informatie die vertelt over wie belangrijk zijn voor hun pad en missie, of wanneer zij belangrijk zijn voor het pad van een ander. Zij krijgen hiermee veel inzicht in de lijnen die er bestaan in het netwerk van zielen.

Veel Arcturianen zullen zich niet bewust zijn van deze kracht, maar hem toch onbewust gebruiken. Het zijn begenadigde zielen in het leggen van verbindingen en ze verzamelen vaak gemakkelijk de juiste mensen om zich heen. Dit is een belangrijke kracht in deze tijd waarin het van het grootste belang is dat lichtwerkers weer gaan herenigen, want we hebben elkaar nodig om die nieuwe samenlevingsvorm, een hoogwaardige en hartgecentreerde beschaving ook echt te creëren. Dit kunnen we niet alleen maar hier hebben we elkaar bij nodig.

Dat brengt me bij een veelvoorkomende hybride starseed, namelijk de combinatie Arcturus/Pleiaden

Net als Arcturus was ook de Pleiaden voor een groot deel verantwoordelijk voor de opbouw en bloei van Atlantis. Beiden planeten hebben zich teruggetrokken na haar val en hebben hun Atlantis ergens anders gecreëerd. In de 5e dimensie zijn er volop planeten en andere vormen te vinden waar er geleefd wordt naar het voorbeeld van deze beschaving. Je zou daarmee kunnen zeggen dat Atlantis de kern van de 5e dimensie vertegenwoordigd.

De Pleiaden heeft een andere kracht dan de Arcturianen


Er zijn verschillen maar ook veel overeenkomsten. De verschillen kan je o.a. terugvinden in het voorkomen. Waar Arcturianen vaak veel kracht uitstralen (dit hebben ze te danken aan hun sterke zonnevlecht en innerlijk zon), zijn Pleiadiërs vaak wat introverter en gevoeliger. Hoewel beiden zeer sensitief zijn, uit deze kwaliteit zich in andere vormen.

Pleiadiers zijn meesters van het hart en Arcturianen zijn vooral meesters van de ziel


Deze sterrenzaad combi is dan ook een hele waardevolle voor deze tijd, waarin we de missie hebben om het hart de ziel van de toekomst te maken. Daarnaast draagt deze combinatie bij aan herstel van de mannelijke en vrouwelijke energie balans. In Arcturianen zie je vaak een sterkere Yang terug en een bijzondere band met de Zon. Pleiadiërs hebben eerder een sterke Yin en een bijzondere band met de Maan.

De Pleiadische energie kan Arcturianen meer bij hun hart brengen en de Arcturus energie kan Pleiadiers krachtiger maken en dieper in hun centrum brengen. Daarnaast zijn beide planeten thuis in de Bron, waardoor ze beiden de beschikking over een zeer krachtig Hoger Zelf kunnen hebben. Mede hierdoor zijn de Engelen-starseeds van deze hybride vorm goed vertegenwoordigd. Vaak zijn het aarde-engelen met een verantwoordelijke missie voor het hart van de maatschappij.

Deze sterrenzaad combi is er één waar waarschijnlijk veel lichtwerkers zich in enige mate in zullen herkennen. Zeker in Nederland is hun roeping sterk, omdat ons waterrijke land Atlantis in het hart van het DNA draagt.

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl

Bron: https://www.lichtwerkersnederland.nl/

I feel pretty 🥰

This is my humor. If you want to laugh tears then you have to watch this awesome movie! 🤣😂

After this movie, your confidence has raised 100% to achieve everything you ever dreamed of! Good luck everybody and shine like a STAR! 💖👍😜🌞✨

What I learned from this. I have confidence and I am happy with myself but she stands in the world and has no fear to say what she wants.

She is SHINING and CONFIRMS all the time she’s awesome in all her being. Her outer world transformes automatically with the positivity she shows. A must-see! 😊

Note:

I know this is a movie made by the cabal with transgendered people but if I judge all these people then I have to delete 80 % of my blogs filled with their music. And judgement is the perception of the 3rd dimension.

They do have brought us great music and lessons to become stronger in ourselves and I am thankful for that.

I have compassion with them because they sold their soul to the dark forces to become rich and famous.

I hope for them all that they will find the light back in themselves and the connection with God and Mother Earth. Amen. 🙏💖

If you want more information about the transgendered elite, you can visit following blog I wrote:

https://www.loveangels.be/better-to-be-touched-by-the-truth-than-living-comfortably-with-a-lie-%f0%9f%92%96-do-the-research-do-your-homework-stay-awake-and-take-action/

February 2021 Energy Update

Manifestation 8.0, Time line shifts, Emotional Release

A few of the themes that came through for this month are:

– Timeline Shifts, and how we are jumping through time at this moment.

– Intuition and Consciousness on the rise, but so is emotional release.

– Young people will be more sensitive than ever as we go through this year because of what’s happening with the old generations; and last but not least,

– Manifestation 8.0 and what it might mean and look like for you.

Check out the full Energy Update for all of the above and more as we head into February 2021 and beyond.

Big love,

Lee x

7 DNB songs

We Got It ~ ft. Rothwell ~ S.P.Y Remix

It’s been a long time waiting
Been a long time waiting on you, on you
I’ve got a lot of love riding
I’ve got a lot of love riding on you, on you

You tell me I can do what I wanna do
You tell me I can be who I wanna be
You let me here, don’t let me down

I need you my heart, so take it
Should use my head, no time to play it
I don’t have time to change it
I wanna know what’s going on

Are you gonna tell me what I do to you?
Can I zip it? Relax?
Watch the world go by and know that we got it
Tell me what I do to you
Can I zip it? Relax?
Watch the world go by and know that we got it

You’re the one that I believe in
So don’t give me no reason to die, oh no
You’re the one that I invest in
Every minute of every hour

You tell me I’ll be safe standing next to you
You tell me you need me like I need you
You let me here, don’t let me down

I need you my heart, so take it
Should use my head, no time to play it
I don’t have time to change it
I wanna know what’s going on

Are you gonna tell me what I do to you?
Can I zip it? Relax?
Watch the world go by and know that we got it
Tell me what I do to you
Can I zip it? Relax?
Watch the world go by

We, we’ve been walking too long
It’s time we get it in the morning
You say we got it, I’m know we got it
Baby, you’re the one
You talk about it going wrong
But this is where we belong
You say we got it, I’m know we got it
Baby, yeah

I need you my heart, so take it
Should use my head, no time to play it
I don’t have time to change it
I wanna know what’s going on

Are you gonna tell me what I do to you?
Can I zip it? Relax?
Watch the world go by and know that we got it
Tell me what I do to you
Can I zip it? Relax?
Watch the world go by and know that got it

Automata

Is this just a dream?
I won’t leave you behind

Is this just a dream?
I won’t leave you behind

Chasing sunrise ft. Elisabeth Troy

Maybe we could run away
Get away, break the scene
Break it up and leave it
Because you said you knew another way
A better path we could take
We’ll be all right, that is all right

Keep running away, we’re looking alive
Keep running away, losing tonight
Chasing sunrise

Chasing sunrise

Chasing sunrise

Chasing sunrise

Maybe we could run away
Get away, break the scene
Break it up and leave it
Because you said you knew another way
A better path we could take
And you I see my future, ooh, and it’s so bright

Keep running away, we’re looking alive
Keep running away, losing tonight

Chasing sunrise

Chasing sunrise

Chasing sunrise

Chasing sunrise

Want my love ft. Elisabeth Troy Club Mix

If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my…

If you want my love
You say that you want me
If you want my love
I need you to show me

‘Cause I feel
And you…
If you want my love
Baby

If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my…

If you want my love
You say that you want me
If you want my love
I need you to show me

If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my…

If you want my love baby
You got to show me
You got to tell me
You got to let me know

Baby let me know
Let me know

If you want my love
If you want my love
If you want my love
If you want my love

If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my…

If you want my love
Ohhoh
Ohhoh

If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my
If you want my…

If you want my love

Choices

For the first time in history
Our planet is threatened by humans and our behavior
To such an extent that the climate
The habitat, and evolution itself may change forever

We’re faced with choices
Choices that will affect all of our lives
The lives of our offspring and those to come.

We’re faced with choices
Choices that will affect all of our lives
The lives of our offspring and those to come.

For the first time in history
Our planet is threatened by humans and our behavior
To such an extent that the climate
The habitat, and evolution itself may change forever

We’re faced with choices
Choices that will affect all of our lives
The lives of our offspring and those to come.

Back to life

I’m the one who got away
But I’ve seen the light

I won’t let it slip away
No, not this time

You bring me back to life
Back to life, back to life

Tell me everything is OK
It’s going to be all right

I won’t let it slip away
No, not this time

You bring me back to life
Back to life, back to life

You heal me tonight
I feel your light

The music