Dag lievelingen,

Ik voel nog steeds kriebeltjes in mijn buik, de ene dag al wat meer, dan de andere.  Er hangt al een tijdje iets in de lucht en ik ben benieuwd waar deze magische mysterieuze energie ons naartoe zal leiden.

Wat ik nu heel fel ervaar is dat mensen die opereren vanuit lage energieën zoals de waarheid verdraaien en de schuld op een ander steken terwijl zij degene zijn die drama veroorzaken, het niet meer halen bij de meerderheid zoals dat vroeger altijd was maar dat degene die opkomen voor positieve energie te zaaien, met andere woorden, een licht laat schijnen in de groep, begrepen worden en heel de groep haar ondersteunt in plaats van andersom.  Zalig!  Een zeer mooie vooruitgang!

Het gaat zelfs zo ver dat ik zelf ook verder ga dan de gebruikelijke kanalen en opkom voor de jongeren, mijn mening verkondig aan een hoger geplaatste omdat degene die normaal leiding geeft de taken niet naar behoren uitvoert zoals het hoort.  Zij negeert sms’en, maakt valse beloftes, geeft bepaalde mensen alle werk dus zaait bewust onrechtvaardigheid en oneerlijkheid.  Langs de andere kant zet ze een ander masker op tegenover haar leidinggevende, die haar zo niet ervaart waardoor deze zich van geen kwaad bewust was tot nu.  Jongeren durven op die leeftijd nog niet zo goed voor zichzelf spreken dus heb ik mijn zegje gedaan.  Rechtvaardigheid zal geschieden en het deed oprecht deugd dat ik de stem kon zijn die zij nu nodig hebben in deze situatie.

Wat ik in de Jumbo te Pelt heb meegemaakt vandaag, dat tart alle verbeelding.   Waar het plantaardig vervangvlees zich bevindt in de gebruikelijke koeltoog vond ik nu enkel een overdosis aan “kerstvlees” waarop ik prompt naar de winkelbediende liep en vroeg waar ik de plantaardige varianten dan wel kon vinden, waarop zij zei dat ze die achter in de koeling hebben gelegd omdat er geen plaats was in de winkel.  (Deze winkel is dubbel zo groot dan de Albert Heijn die ernaast ligt)  Waarop ik zei: “Veganisten moeten niet eten dan?”  Zij antwoordde: “Ja, ik heb dit aangekaart maar ze hebben niet geluisterd.”  Dan ga ik wel naar een andere winkel (Albert Heijn) zei ik, waarop ik meteen vertrok.   Er was een reden dat ik daar vandaag moest zijn haha.  Een duidelijker signaal heb ik niet kunnen geven dat wij geen rare mensen zijn met een speciaal dieet maar gewoon bewuster leven in alles wat we doen, eten en ondernemen.  Dat is nog altijd geen misdaad.   We zijn voorlopig nog in de minderheid maar dat gaat definitief veranderen als het bewustzijn hier op aarde al meer in een gevorderde staat is.

Er is in de Nederlandse winkels wel meer aandacht voor veganisten, meer gevarieerde keuzes en vooral veel leukere promo’s dan in de Belgische, vandaar ook hun gekend succes hier in ons land.  In de Delhaize hier in Pelt bijvoorbeeld zie ik dat ze onder andere hun promo’s kopiëren en krampachtig moeite doen om bij te benen en verbouwen heel hun winkel om uiteindelijk een verse charcuterie toog te openen omdat je dat in geen enkele supermarkt meer vindt.

Waarom al dat concurrentie gedrag vraag ik mij af?  Precies kindjes in de speeltuin die allemaal vechten om wie het goedkoopste snoepje in hun etalage heeft liggen.  Nog niet gedacht aan vreedzaam samenwerken in harmonie?

Mijn gevoel daarstraks was dat wij niet zo belangrijk zijn en deze vlees overheersende maatschappij nog steeds te machtig is en het een normaliteit is dat dieren worden gemarteld om vervolgens te worden opgegeten terwijl de plantaardige cultuur de toekomst is en je steeds meer ziet dat meer en meer mensen hiervoor kiezen en er toch al een aantal zaken zijn, hetzij pas geopend, die plantaardige dranken en vegan eten serveren.

Een “betaalbare” vegan supermarkt met leuke promo’s is een schot in de roos in deze Nieuwe Tijd.  Hopelijk laat deze niet te lang meer op zich wachten.   Toch is er stilletjes aan een positieve verschuiving zichtbaar.  Gelukkig maar.

Veel lees- en luisterplezier! 13 orakelkaarten,  numerologie, een scène uit Shrek The Third die mijn hartje hebben geraakt en tenslotte 2 prachtige nummers van wijlen Avicii gecoverd door supertalent Sam Fender, zijn stem en unieke sound betoveren me telkens opnieuw.   In mijn muziekbibliotheek hier heb ik hem al meermaals in het licht gezet, via deze link hoor je meer originaliteit.  https://www.loveangels.be/?s=sam+fender

Het 2de nummer is van Heart, een legendarische Amerikaanse vrouwen rockgroep, die je doen smelten met hun nostalgische klanken.

Ik wens jullie oprecht heel liefdevolle, fijne, warme feestdagen toe en moge al jullie dromen uitkomen in het nu want alleen dat, bestaat echt!  🙏🎄🎁✨💖😍

Warme knuffels en dikke kussen,

Inge 💋💋💋

23 december 2019 ~ Klok 19u26

Engel nummer 1926 is een boodschap van je engelen om erop te vertrouwen dat je materiële behoeften zullen worden verstrekt (soms op de meest wonderbaarlijke en onverwachte manieren) zodat je je leven doel ongehinderd en vrij van stress en angst kunt nastreven. Obstakels zullen worden overwonnen en problemen opgelost als je je levensplannen doorzet. Vertrouw op de leiding van de engelen in alle aspecten die te maken hebben met je zielsdoel en ga door met je prachtige lichtwerk terwijl je anderen helpt door je liefde en licht op de wereld te schijnen.

Engel nummer 1926 vertelt je dat je gewenste resultaat in de zeer nabije toekomst zal plaatsvinden. Alles gebeurt op het juiste moment, en de engelen werken non-stop achter de schermen om je te helpen, bij te staan ​​en te begeleiden. Geef je angsten voor verlies of gebrek aan je engelen voor genezing en transmutatie en vertrouwen in de oneindige overvloed van het Universum. Sta open voor het ontvangen van je ‘goede’ terwijl je doorgaat op je spirituele pad en vol vertrouwen je levensdoel dient.

Engel nummer 1926 kan ook suggereren dat een belangrijke cyclus of fase in je leven ten einde loopt, en dit gebeurt om karmische redenen die snel duidelijk zullen worden. Deze noodzakelijke eindes en afsluitingen zullen je leiden naar je ware levenspad en doel dat je wordt gevraagd om volledig te ondernemen. Vraag je engelen om je te helpen genezen van angsten of pijn uit je verleden, zodat je hart alleen wordt gevuld met liefde, vrede en vergeving.

Geloof en vertrouwen is de sleutel.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/09/angel-number-1926.html

De vuurheer vertelt ons dat alles wat we nu ondernemen, vanuit het inzicht dat volwassenheid met zich meebrengt, ons eigen leven en het leven van anderen zal verrijken.  Gebruik alle vermogens die je hebt, alles wat je van je eigen levenservaring hebt geleerd; het is tijd om je te uiten.

Er zijn 2 soorten scheppers in de wereld:  het ene soort schepper werkt met objecten – dichters, schilders, zij werken met objecten, zij creëren dingen; het andere soort schepper, de mysticus, schept zichzelf.  Hij werkt niet met objecten, hij werkt met het subject; hij werkt aan zichzelf, zijn eigen wezen.  En hij is de ware schepper, de ware dichter, want hij maakt van zichzelf een meesterwerk.

In jou zit een meesterwerk verborgen, maar je staat zelf in de weg.  Stap opzij, dan wordt het meesterwerk onthuld.  Iedereen is een meesterwerk, want God schenkt nooit het leven aan iets dat minder is.  Ieder draagt dat verborgen meesterwerk levens lang mee en weet niet wie hij is;  alleen aan de oppervlakte probeert hij iemand te worden.

Laat het idee varen dat je iemand moet worden, want je bent al een meesterwerk.  Je bent niet voor verbetering vatbaar.  Je hoeft het alleen maar te vinden, te weten, te beseffen.  God zelf heeft je geschapen, je bent niet voor verbetering vatbaar.

De zen-meester op deze kaart heeft de vuurenergie getemd en is in staat deze creatieve in plaats van destructieve doeleinden te gebruiken.  Hij nodigt ons uit het inzicht, verkregen door hen die meester zijn geworden over het vuur van de hartstocht zonder dit te onderdrukken of destructief en onevenwichtig te laten worden, te herkennen en er deelgenoot van te worden.

Hij is zo geïntegreerd dat er geen verschil meer bestaat tussen wie hij van binnen is en wie hij in de buitenwereld is.  Hij biedt dit inzicht en deze integratie aan als geschenk aan iedereen die bij hem komt, de gave van het scheppende licht dat uit het centrum van zijn wezen straalt.

Deze drie punten moet je goed in je opnemen:  de laagste vorm van liefde is seks – die is lichamelijk – en de meest verfijnde vorm van liefde is compassie.  Seks staat lager dan liefde, compassie staat hoger dan liefde; liefde zit er precies tussenin.

Maar heel weinig mensen weten wat liefde is.  Helaas denkt 99 procent van de mensen dat seksualiteit liefde is – dat is niet zo.  Seksualiteit is iets heel dierlijks; ze heeft beslist wel de mogelijkheid om uit te groeien tot liefde, maar ze is nog maar een potentieel, geen werkelijke liefde.

Als je bewust en alert wordt, als je meditatief wordt, dan kan seks worden omgezet in compassie. Seks is het zaad, liefde de bloem en compassie het aroma.

Boeddha heeft compassie omschreven als “liefde plus meditatie.”  Als je liefde niet alleen begeerte voor de ander is, als je liefde niet alleen een behoefte is, als je liefde een delen is, als je liefde niet de liefde van een bedelaar maar die van een keizer is, als je liefde niet vraagt om wederdienst maar bereid is alleen te geven – geven om de pure vreugde van het geven – voeg er dan meditatie aan toe; dan zal ze haar zuivere aroma afgeven.  Dat is compassie.  Compassie is de hoogste vorm van liefde.

Wat wij liefde noemen behelst eigenlijk alle toonaarden van communicatie, vanaf de aarde tot aan de hemel.  Op het meest aardse niveau is liefde seksuele aantrekkingskracht.  Velen van ons blijven daar steken, want onze conditionering heeft onze seksualiteit beladen met alle mogelijke verwachtingen en onderdrukte kwesties.

Het grootste ‘probleem’ met seksuele liefde is eigenlijk dat ze nooit standhoudt.  Pas als we dat feit accepteren kunnen we er werkelijk een feest van maken, want ze is een feest.  Verwelkom haar als ze komt en zeg haar dankbaar vaarwel als ze voorbij is.  Naarmate we dan rijper worden, kunnen we de liefde beginnen te ervaren die boven de seksualiteit uitgaat en recht doet aan de ander als uniek individu.

We gaan begrijpen dat onze partner vaak als een spiegel fungeert die diepere aspecten van ons diepere zelf weerspiegelt; dit helpt ons heel te worden.  Dit soort liefde is gebaseerd op vrijheid, niet op verwachting of behoefte.  Haar vleugels tillen ons steeds hoger op naar de universele liefde die alles als één ervaart.

Sta liefde toe overal om je heen te groeien en op te bloeien.  Je hebt zo lang gewacht op deze emotioneel vervullende ervaring en nu is het eindelijk zover.  Neem je beslissingen door te luisteren naar je hart en vervolgens de aangegeven stappen te zetten.  Vreugde leidt tot een levenslustig en gezond bestaan.

Een nieuwe relatie.  Een belofte of een huwelijk.  Beslissingen nemen vanuit je hart.  Intimiteit.  Weer blakend van gezondheid worden.

Wanneer deze kaart getrokken wordt, kun je verwachten dat hartszaken voorrang zullen nemen. Sterke verbintenissen kunnen gevormd worden met personen die je pas hebt ontmoet, of bestaande relaties kunnen zich verdiepen.  In het oude Tarot werd soms naar deze kaart verwezen als “de keuze”.

Als je een belangrijke beslissing moet nemen, is het essentieel alle kanten van de kwestie uitvoerig te bekijken.  Deze kaart dringt erop aan diep in je eigen emoties op zoek te gaan naar antwoorden.  De actie die je onderneemt moet vanuit je hart komen.

Blijf doen wat je al doet, het werkt.

Voor het geval dat je twijfelde aan je gevoelens en je voornemens, via deze kaart moedigen de engelen je aan om je dromen en doelen te blijven volgen.  Alleen al het hebben van een droom heeft passie en betekenis aan je leven gegeven.

Nu moedigen de engelen je aan om actie te ondernemen en positieve stappen te zetten in verband met je droom.  Ze weten dat je je gelukkiger en energieker zult voelen wanneer je dagelijks tijd en energie besteed aan de vervulling hiervan.

Begin met je hierop te concentreren door een paar keer diep adem te halen.  Doe je ogen dicht en vraag dan in stilte aan je beschermengelen: “Geef me alsjeblieft duidelijk signalen, leiding, motivatie, ondersteuning en inspiratie die verband houden met mijn goddelijke levensdoel.”

Schrijf de gedachten en gevoelens op die je na dit verzoek ontvangt.  Werk samen met je engelen door ze aanvullende informatie en duidelijkheid te vragen en volg dan de leiding op die zich voordoet.

Deze kaart staat symbool voor vruchtbare ideeën en talenten, zuiverheid en verbeeldingskracht.

U bent iemand met vruchtbare ideeën en talenten en een grote verbeeldingskracht.  Soms leeft u wel een beetje in een fantasie- of sprookjeswereld.  Dit komt omdat u graag de goedheid in alles ziet en veel behoefte heeft aan liefde en een vleugje magie in uw leven.

U bent over het algemeen dankbaar voor hetgeen u bereikt heeft en ondervindt veel goeds van bepaalde mensen, mogelijk uw kinderen of jongeren.  De komende periode is zeer vruchtbaar en er staat iets op het punt geboren te worden.

Een zeer goede periode om uw talenten waar te maken.  Er is zat te doen, dus stil zitten en vervelen is er niet bij.

Het is tijd om niet langer naar de grond te kijken.  Richt je ogen naar de hemel.  Jezelf laag en klein houden doet niemand goed.  Deze wereld heeft je nodig – de ware jij.  Een laag zelfbeeld en weinig gevoel van eigenwaarde belemmert je perceptie van wie en wat je werkelijk bent.  Het is ook van invloed op hoe je jezelf in de wereld zet.  Binnen in je wacht een heel ander leven, dat roept om te worden geleefd.  Het enige wat je in de weg staat ben jij.

Het Universum ziet je en weet dat je een goddelijke vonk in het heelal bent.  Je wordt geroepen om dit aspect van jezelf nu ook te gaan omarmen.  Sta op, houd je hoofd omhoog en kijk naar de manieren waarop je jezelf je kracht ontneemt.   Het is tijd dat je het gevoel van dat je het waard bent en je gevoel van eigenwaarde begint op te bouwen.  Spirit weet dat dit geen gemakkelijke taak is, daarom krijg je deze boodschap.

Iedere keer dat je voelt dat je niet goed genoeg bent, kijk omhoog en weet dat de hele kosmos je ondersteunt.  Wanneer je de lucht boven je ziet, laat die je eraan herinneren dat je meer dan goed genoeg bent.  Je bent een incarnatie van God.  En de enige die je het gevoel van het waard zijn en het gevoel van eigenwaarde kan geven, ben jij.

Je engelen en gidsen willen niets meer dan dat je de waarheid onder ogen ziet over wie je werkelijk bent.  Begin te kijken naar het goede in je, wat je eigenlijk waard bent en het verschil dat je echt maakt.  Begin jezelf te zien zoals het Universum je ziet.  Binnenin ben je een schitterend licht van de goddelijke Bron.  Denk er aan wie je bent.

Engel van:  RELATIES

Quote:  Bedenk dat God alles voorbeschikt en liefde brengt waar die ontbreekt, opdat u die vinden zult.

Mihr is de engel van vriendschap, liefde en goddelijke genade.  Mihr waakt over groepsrelaties, onder meer in onze eigen familie, zakelijke familie, ons vriendennetwerk en bepaalde instellingen.  Als sociale architect is het Mihrs taak mensen in groepjes van drie of meer samen te brengen om zo hun talenten en interesses te combineren, met de uiteindelijke bedoeling enige vorm van vooruitgang op Aarde te bevorderen.  Deze verbindingen kunnen gebaseerd zijn op wederzijds begrip en waardering, maar ook op een dienstbare houding ten opzichte van een bepaalde taak die moet worden geklaard.

Een spirituele gemeenschap is heel belangrijk voor onze groei.  We hebben anderen met gelijkgestemde idealen nodig om ons aan te moedigen op onze weg naar Huis.  Als u zo’n gezelschap nog niet gevonden hebt, vraag Mihr dan om u de weg erheen te wijzen.  Sta dan open voor het antwoord, dat vaak komt op een onverwachte manier.  Het komt zelden voor dat familieleden uit één gezin hetzelfde pad volgen.  Anderen slaan vaak andere wegen in en laten u zonder steun in moeilijke tijden achter of laten verstek gaan bij viering van mijlpalen.  Een spirituele gemeenschap wordt dan uw Eeuwige familie.

Het bijwonen van alleen een wekelijkse meditatie of dienst is niet genoeg.  Het krijgt pas echt waarde als u gaat deelnemen en u volledig inzet met liefde, waarheid en zorg.  Mihr brengt mensen met gelijkgestemde levensidealen samen.  Een schijnbaar onopvallende ontmoeting kan voor zo’n stoot energie en inspiratie zorgen, dat het blijvende veranderingen tot gevolg heeft.  Wees alert op deze bijzondere relaties die overal zijn – op uw werk, met huisgenoten en in vrijwilligersactiviteiten: daklozenzorg, recycling, kinderzorg, educatie, milieu- en vredesbeweging.  Hoewel veel relaties voorbestemd zijn, is er wel een bereidheid en een wil nodig om deze relaties te ontdekken en te ontwikkelen.  Vraag Mihr om u aan anderen voor te stellen die u behulpzaam kunnen zijn bij het vervullen van uw Goddelijk Plan.

Het gezin kan een heel bijzonder middel tot groei betekenen.  De intimiteit zorgt voor reflectie van kanten van uzelf die u anders niet te zien krijgt. Vaak uit dit zich in een conflict of irritatie, wat het moeilijk maakt om het als uw eigen probleem te herkennen.  Wanneer het gezin niet als bron van leren en groeiend bewustzijn dienst doet, gaan belangrijke gelegenheden ongemerkt voorbij en worden stoornissen van de ene generatie op de andere doorgegeven.  Kinderen worden geboren om mannelijke en vrouwelijke elementen tussen hun ouders in balans te brengen.  Ze kunnen op het moment van conceptie de gevoelens van hun ouders reflecteren.  Bij wederzijdse afstemming, liefde en een kinderwens, kan de aangetrokken ziel vriendelijk en respectvol zijn.  Bij dwang, schuldgevoel of gebrek aan onvoorwaardelijke liefde kan het pasgeboren kindje de ontkenning en het conflict van de ouders laten zien.

In welke omstandigheden vond de conceptie van uw kinderen plaats?  U kunt hen helpen door de ontkenning in uzelf die zij tonen, in te zien.  De meeste ouders voelen zich schuldig als zij in het gedrag van hun kinderen haat en woede ontdekken.  Doet u alsof u uw kinderen liefheeft of verwaarloost u uw kinderen emotioneel, fysiek of seksueel?  Begin met uw ware gevoelens te onderzoeken en doe dat alleen en in een veilige omgeving.  U bezit de kracht om de uiting van uw emoties te veranderen van destructief naar helend en liefdevol.

Hebt u zichzelf getransformeerd, dan kunt u uw kinderen benaderen vanuit een houding vol liefdevolle aanvaarding.  Als u uw kinderen leert om hun ware gevoelens te koesteren, dan kan het gezin een heilig middel voor ontwaken worden.  Hoe was de situatie tijdens uw conceptie?  Gaat u nog steeds niet goed om met uw ouders, broers en zusters?  U hebt de macht om door vergeving en heling te veranderen.  Door zelf te vergeven kunt u daarmee op wonderbaarlijke wijze ook uw ouders raken, zelfs zonder hen te hebben gezien.  Op een dag zijn zij plotseling anders.  Een nieuw soort respect en begrip breekt dan door de muur die u van elkaar scheidde.  Wees alert op gelegenheden om oude patronen te doorbreken.

Wat een prachtige wereld moet het zijn als kinderen geboren worden in een liefdevolle, koesterende omgeving.  De volwassen tijd kan dan als een groeitijd  worden beleefd in plaats van een periode die is doordrongen van het kwijtraken van pijnlijke zaken uit het verleden.  Bent u niet gezegend met een liefhebbende familie die u ondersteunt op uw spirituele pad, maak dan uw eigen familie.

Roep Mihr aan om u te helpen anderen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn.  Beloof aan anderen om er te zijn, ook in moeilijke tijden, om de waarheid te spreken ook als het pijn doet, om misverstanden en zaken van egoïsme te zullen oplossen en in dierbare momenten vreugde en geluk te zullen delen.

Deze kaart geeft aan dat het tijd is om je vriendenkring te vergroten.  Of het is nodig om wat te gaan netwerken.  Neem wat tijd om te werken aan persoonlijke en/of carrière connecties die nodig zijn om gelukkiger en succesvoller te worden.

Deze kaart geeft ook aan dat de situatie vraagt om input van mensen die je kunnen helpen.  Dit kunnen professionals zijn in je vakgebied of gewoon anderen op je werk.  Ook kunnen het mensen uit je persoonlijke leven zijn en ervaringen hebben.  Deze kaart laat je weten dat iemand je leven inkomt om je te helpen bij het waarmaken van je dromen.

Een nieuw begin.

Er wacht je een nieuw avontuur.

Ga er op in.

Leef je dromen maar eens vol overgave uit! 😊💖

Deze kaart vertegenwoordigt emoties en gevoeligheid en is een herinnering dat niets in het leven stilstaat – dit is een wereld van voortdurende stroming en één ding is zeker: alles verandert.  Deze kaart roept u op tot actie; het is tijd om uw grootste angsten onder ogen te zien en de donkere schaduwen van uw ziel te bekijken.  U moet leren om te confronteren wat u hebt vermeden en er moedig doorheen te gaan.

Weet altijd dat het leven zichzelf van nature revitaliseert en terwijl het dat doet, doet u het ook.  De schaduwkaart belooft dat er licht is aan het eind van de tunnel.  Zie dat u, door niet langer uw verleden te ontkennen en de tranen laten stromen, de diamanten in de schatkist van uw ziel zult ontdekken.  Dit is een reinigend proces om weg te spoelen en op te ruimen  wat ooit werd vermeden of genegeerd.

Deze kaart geeft aan dat dit een tijd is waarin uw spirituele gevoeligheid vrij intens kan zijn.  Leer uzelf daarvoor open te stellen of zo nodig te verminderen.  Uw lichaam is een grote spirituele antenne; dus denk eraan dat u beheerst hoe hoog of laag u wilt dat de ontvangst is.  Moeder Aarde kan u helpen in deze periode van verandering, gevoeligheid en genezing.

Je wordt overspoeld door golven van rijkdom en overvloed en nieuwe mogelijkheden die je gaan stimuleren om verder te gaan.

Omdat we leven in een fysiek lichaam vergeten we vaak dat de aarde niet onze daadwerkelijke thuis is, de hemel lijkt heel erg veel op aarde, met mensen, dieren, planten, bomen, enz.  Het verschil is dat hier in de hemel geen competitie is om te voldoen aan fysieke noodzakelijkheden.  Je hoeft namelijk niet te eten of belasting te betalen in de hemel!

Je hebt verantwoordelijkheden, maar ze maken onderdeel uit van je levensdoel, dus ze zijn leuk.  Om deze reden is iedereen ontspannen, vergevingsgezind, gelukkig en liefdevol in de hemel.  We gaan naar de aarde om het leven te ervaren in een fysiek lichaam.  Het is net alsof je naar school gaat.  Wanneer je éénmaal een fysiek lichaam hebt, dan wordt het ego zichtbaar, want iedereen concurreert en worstelt om te voldoen aan hun fysieke verlangens.  Maar als je boven deze energieën kunt staan, dan zul je leren om hemelse liefde te brengen naar de aarde.

Het kan vele levens duren om dit simpele, maar toch ook weer niet simpele, concept machtig te zijn.  Gelukkig ben ik hier om je te helpen wat echt belangrijk is voor je spirituele groei, liefde.  Des te meer je jezelf en anderen kunt zien door hemelse liefdevolle ogen, des te meer je zult begrijpen dat iedereen zijn best doet.  Je hebt medeleven voor jezelf en voor anderen en dat is wanneer je je huiswerk volledig meester bent!

De weg van de ziel ~ doorbraak

Het is maar een dunne sluier die ons scheidt van andere dimensies van bestaan.  Je bent bezig om door die sluier heen te breken.  Misschien heb je ervaringen van een weten of een gevoel van andere dimensies.  Je bewustzijn beweegt zich voorbij de driedimensionale wereld.  Koester de momenten van helderheid en begrijpen die gepaard gaan met dit grotere weten.  Als je door de sluier heen breekt ben je in nauwer contact met je gidsen, en met andere hogere wezens die er zijn om je te helpen op je weg.

Bron: https://online-orakels.nl/

______________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  598

598; Nu je goddelijke levensopdracht het middelpunt van je gedachten en daden vormt, heb je de sluizen van de overvloed opengezet. Blijf gefocust en toegewijd en weet dat er niets te vrezen valt.

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 4723

472; De engelen prijzen je en vragen je te blijven geloven in de weg die je volgt.    Je ligt op de juiste koers.

723; Je leeft volgens je geloof, waarbij je, je verlaat op de raad die je wordt gegeven door de verlichte meesters. Je ligt op de juiste koers, en je wordt beschermd, bemind en bewaakt.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

______________

Een scène uit Shrek The Third.  Arthur is de stem van Justin Timberlake.   😊

Toen ik deze scène zag rolden de tranen van mijn wangen….Deze woorden raakten mijn ziel….en zijn nu net van toepassing ingegeven door mijn gidsen.  Dankjewel lievelingen.  Ik hou van jullie. xxx

Spare a little candle
Save some light for me
Figures up ahead
Moving in the trees
White skin in linen
Perfume on my wrist
And the full moon that hangs over
These dreams in the mist
Darkness on the edge
Shadows where I stand
I search for the time
On a watch with no hands
I want to see you clearly
Come closer than this
But all I remember
Are the dreams in the mist
These dreams go on when I close my eyes
Every second of the night I live another life
These dreams that sleep when it’s cold outside
Every moment I’m awake the further I’m away
Is it cloak ‘n’ dagger
Could it be spring or fall
I walk without a cut
Through a stained glass wall
Weaker in my eyesight
The candle in my grip
And words that have no form
Are falling from my lips
These dreams go on when I close my eyes
Every second of the night I live another life
These dreams that sleep when it’s cold outside
Every moment I’m awake the further I’m away
There’s something out there
I can’t resist
I need to hide away from the pain
There’s something out there
I can’t resist
The sweetest song is silence
That I’ve ever heard
Funny how your feet
In dreams never touch the earth
In a wood full of princes
Freedom is a kiss
But the prince hides his face
From dreams in the mist
These dreams go on when I close my eyes
Every second of the night I live another life
These dreams that sleep when it’s cold outside
Every moment I’m awake the further I’m away
These dreams go on when I close my eyes
Every second of the night I live another life
These dreams that sleep when it’s cold outside
Every moment I’m awake the further I’m away

Where there’s a will, there’s a way, kind of beautiful
And every night has its day, so magical
And if there’s love in this life, there’s no obstacle
That can’t be defeated
For every tyrant a tear for the vulnerable
In every lost soul the bones of a miracle
For every dreamer a dream we’re unstoppable
With something to believe in
Monday left me broken
Tuesday I was through with hoping
Wednesday my empty arms were open
Thursday waiting for love, waiting for love
Thank the stars it’s Friday
I’m burning like a fire gone wild on Saturday
Guess I won’t be coming to church on Sunday
I’ll be waiting for love, waiting for love
To come around
We are one of a kind, irreplaceable
How did I get so blind and so cynical?
If there’s love in this life we’re unstoppable
No we can’t be defeated
Monday left me broken
Tuesday I was through with hoping
Wednesday my empty arms were open
Thursday waiting for love, waiting for love
Thank the stars it’s Friday
I’m burning like a fire gone wild on Saturday
Guess I won’t be coming to church on Sunday
I’ll be waiting for love, waiting for love
To come around