Dag lievelingen,

Wat is echte, pure, authentieke muziek? Dat is muziek gemaakt door artiesten die zingen met hart en ziel en dat hoor je maar ‘voel’ je vooral door heel jouw lichaam. Het prachtige liedje Troy van Sinéad is daar een mooi voorbeeld van. Een glasheldere stem. Je voelt haar pijn en als ik dit hoor, dan lopen de tranen halverwege het nummer over mijn wangen…

Ook de drumtalenten van Phil hebben me ontroerd en vooral omdat dit live is voor een groot publiek en je de energie van het nummer voelt omhoog gaan, tot dat hij achter zijn drumstel gaat zitten en begint terwijl hij zingt met veel emotie. Geweldig! Mark zaliger van Talk Talk is ook iemand die met passie en vuur achter zijn piano zit terwijl hij tovert met zaligmakende klanken. En tenslotte Bryan met zijn gitaar. Meesterlijke kunst die mij ten zeerste bekoort! Geniet ervan! 😀

Ik was van de week nog aan het denken dat ik zeker, vooraleer ik hier deze planeet verlaat, buitenaardse wezens wil ontmoeten omdat ik daar zo nieuwsgierig naar ben en het intrigeert me enorm. Voor degenen die hun twijfels hierbij hebben en dit niet geloven. Het zou toch enorm egoïstisch zijn te denken dat wij als enige levend ras in dit oneindige universa zouden leven?

Natuurlijk bestaan er miljoenen andere levensvormen buiten ons beperkt gezichtsvermogen maar wij zijn eeuwenlang bewust ‘stom’ gehouden door de machthebbers hier op aarde die dit altijd heel diep in de doofpot hebben gestoken want de buitenaardsen hebben meermaals voorstellen op tafel gelegd om ons te helpen met nieuwe technologieën in verband met onder andere vrije energie in ruil om onze kernwapens te elimineren maar dit is steeds aan de kant geschoven door de lagere energieën. Nu is daar definitief een einde aan gekomen. De Nieuwe tijd is hier! Hallelujah! 🙏🥰

Nu heb ik de orakelkaart uit het lichtwerkersdek ‘uitnodiging om contact te maken’ van de week al een paar keer getrokken en nu vandaag deed ik opnieuw een poging en eerst kwam de kaart ‘loskoppelen van het massabewustzijn’ weer boven die je in de blog hiervoor kan lezen en ik ‘dacht’ nog bij mezelf, zie dat ik dezelfde kaart nog eens een keer trek en jawel hoor, wonder boven wonder, draaide ik ze weer om na stevig geschud te hebben. Teken dat ik deze aanroeping heel serieus moet nemen en ze ‘echt’ contact met me willen maken om mij en de mensheid ten dienste te zijn. Hoe lief is dat. Ik ben benieuwd hoe dit soort communicatie zich zal ontvouwen. Je kan deze orakelkaart hieronder na de engelennummers lezen.

De energetische rollercoaster is nog steeds on track. Weer 2 nachten niet geslapen. Zeer onregelmatige rust- en slaaptijden dus en mijn lichaam vraagt ook veel eten en dit ook op de meest rare tijdstippen. Go with the energyflow haha. Goed aarden en veel bronwater drinken is de boodschap.

Hou jullie goed, blijf rustig, optimistisch, lach, dans, luister naar jouw lichaam, leef in het nu en voed jezelf met positieve energie.

Heel veel liefs en een dikke zoen 💋

Inge 💖💖💖

Engel nummer 216

Nummer 216 vertelt je dat je optimistisch en positief moet blijven over je levenspad. Wanneer je met positieve affirmaties en visualisaties werkt, manifesteer je je materiële wensen en behoeften en trek je het ‘goede’ in je leven aan. Bevestig in de tegenwoordige tijd erop vertrouwend dat uw behoeften zich reeds hebben gemanifesteerd. Heb vertrouwen en vertrouw op de kracht van je positieve intenties.

Nummer 216 kan erop duiden dat de ijverige inspanningen die u hebt geleverd om uw zielsmissie en levensdoel te dienen, zijn erkend door de engelachtige en spirituele rijken, en op uw beurt ontvangt u uw welverdiende beloningen. Sta open voor het ontvangen en accepteren van je ‘goede’, dat kan verschijnen in de vorm van nieuwe kansen, nieuwe projecten en / of nieuwe ideeën. Heb vertrouwen in de engelen, en als je twijfels of angsten voelt, vraag dan gewoon je engelen om begeleiding en ondersteuning.

Ontspan en sta jezelf toe de aanwezigheid van je engelen te voelen. Weet dat je nooit alleen bent.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-216.html

Engel nummer 865

Nummer 865 brengt een boodschap van uw engelen dat uw veranderende opvattingen en positieve overtuigingen over zowel de materiële als spirituele werelden u helpen om balans te vinden in uzelf en uw leven in het algemeen. Vertrouw erop dat deze positieve energieën en acties overvloed en welvaart in je leven zullen aantrekken. Gebruik positieve affirmaties, goede bedoelingen en acties om prachtige nieuwe kansen in uw leven te manifesteren die uw financiën, gezondheid en welzijn zullen verbeteren en uw persoonlijke spiritualiteit zullen verbeteren.

Nummer 865 vertelt je dat je eerlijk en oprecht moet zijn in al je interacties met anderen, en positief, productief en krachtig in jezelf moet zijn. Zoek de waarheden in je leven en leef ernaar. Neem de visie die je hebt voor jezelf en je leven en projecteer je visie in je toekomst.

Nummer 865 kan ook suggereren dat door bepaalde aspecten van uw leven te veranderen, u uw inkomen verdienend vermogen kunt verbeteren. Dit kan in de vorm van promoties, loonsverhogingen en / of carrièreveranderingen, of nieuwe kansen om uw eigen zakelijke ideeën uit te breiden. Verwacht gunstige kansen om zichzelf te presenteren en maak er het beste van wanneer ze zich voordoen.

Gebruik je licht en leven om liefde en positiviteit naar anderen te brengen en te verspreiden. Creëer een rimpeleffect en draag bij aan de verheffing en verlichting van de mensheid

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-865.html

Engel nummer 125

Nummer 125 is een bericht om optimistisch en positief te blijven over de levensveranderingen die u momenteel overweegt en / of ervaart. Deze wijzigingen zijn noodzakelijk en zullen het meest nuttig zijn om te veronderstellen dat positieve energieën en nieuwe inspiratie zullen worden gebruikt om nieuwe en / of verschillende projecten en ondernemingen aan te nemen. Uw vertrouwen, positieve instelling en hoge verwachtingen helpen de overgangen harmonieus en probleemloos te verlopen. Pas je aan veranderingen met acceptatie, dankbaarheid en gratie.

Nummer 125 is een bericht dat wat u nu doormaakt, om een goede reden gebeurt, dus vertrouw erop dat alles voor uw hoogste goed zal zijn. Mogelijk wordt u gevraagd een nieuwe onderneming te starten die op de lange termijn voor u vruchtbaar zal blijken te zijn. Volg je intuïtieve en engelachtige begeleiding en neem de nodige stappen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-125.html

Engel nummer 354

Nummer 354 brengt een bericht van uw engelen dat de veranderingen die u aanbrengt in belangrijke aspecten van uw leven nieuwe kansen voor groei en expansie op alle niveaus zullen brengen. Het harde werk en de moeite die je hebt gestoken in het bereiken van je doelen en ambities, evenals je positieve affirmaties en verwachtingen, hebben gunstige kansen en beloningen gemanifesteerd die je kunt accepteren en ontvangen in je leven. Deze kansen brengen levensveranderingen met zich mee die je leven op alle niveaus zullen verbeteren. Vertrouw op je intuïtie en de begeleiding van de engelen om je in de goede richting te leiden.

Nummer 354 moedigt u aan om de kansen die u tegenkomt te omarmen en alle uitdagingen te accepteren die zich kunnen voordoen. Je hebt nu alles wat je nodig hebt om positieve en productieve stappen te zetten om je doelen en ambities te bereiken.

Je gebeden en positieve affirmaties zijn duidelijk en krachtig geweest, dus je kunt verwachten dat positieve veranderingen sneller tot stand komen dan je misschien had verwacht. Deze veranderingen kunnen op onverwachte manieren plaatsvinden, dus wees vooral bewust van de mogelijkheden die op dit moment aan u worden aangeboden

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-354.html

Engel nummer 1821

Nummer 1821 is een boodschap van je engelen dat je snel je verlangens en wensen hebt gemanifesteerd door de kracht van positief denken en door een ‘overvloedige houding’ te behouden. De huidige stroom van overvloed is een weerspiegeling van je mentaliteit en hoge verwachtingen en je wordt door je engelen aangemoedigd om je manifesterende vermogens verstandig te gebruiken. Je engelen herinneren je eraan om een ​​optimistische kijk en houding te hebben, zodat je alleen het beste voor je hoogste goed manifesteert. Succes kan en zal van jou zijn.

Nummer 1821 kan ook aangeven dat een deur voor u sluit en een andere op het punt staat te openen. Dit zal op veel manieren het meest voordelig voor u zijn. Vertrouw erop dat tijdens deze veranderingen in uw materiële behoeften zal worden voorzien, en wees gerust dat u persoonlijke vervulling en geluk zult vinden in alles waar u uw hart en ziel naar streeft.

Als u overweegt een spiritueel gebaseerde praktijk of carrière te beginnen of uit te breiden, of een beroep, hobby of tijdverdrijf waarbij u uw natuurlijke vaardigheden gebruikt om anderen te dienen en te helpen, kan nummer 1821 een prompt zijn om dit idee na te streven en positieve actie in de richting van uw wensen.

Alles in je leven werkt voor je hoogste goed en je ontvangt alles waarvoor je bedoeld bent en je op de juiste plek bent op jouw levenspad.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/08/angel-number-1821.html

Engel nummer 115

Nummer 115 brengt een boodschap van uw engelen dat sommige karmische levensveranderingen voor u liggen of zich nu in uw leven voordoen. Je engelen willen dat je tijdens deze overgangen moedig en positief blijft, omdat ze je ondersteunen en omringen met liefde en genezing.

Nummer 115 is een bericht dat uw ideeën, gedachten en intuïtieve gevoelens u ertoe brengen enkele broodnodige (en langverwachte) veranderingen in uw leven aan te brengen. Je engelen moedigen je aan om deze positieve levenskeuzes en veranderingen te maken en ondersteunen je tijdens de overgangen. Wees niet bang om deze grote veranderingen in het leven aan te brengen, want op de lange termijn zullen ze voor u en anderen van groot nut blijken te zijn. U verlost uzelf van oude beperkingen en maakt plaats voor ‘nieuw’ in uw leven.

Nummer 115 is een boodschap om je gedachten en acties gericht te houden op je doelen en ambities om je hoogste idealen te manifesteren. Kijk met een positieve houding naar de huidige veranderingen in uw leven en levensstijl en geloof dat ze voor uw hoogste goed zijn. Gebruik positieve affirmaties en visualisaties om uw kijk helder en ontvankelijk te houden. Wees niet bang om jezelf te zijn.

Nummer 115 is ook een bericht om uw persoonlijke vasthoudendheid, inzicht en initiatief te gebruiken bij het nemen van beslissingen en keuzes die betrekking hebben op uw eigen welzijn en levenspad, omdat alleen u de ware verlangens van uw hart kent. Je hebt de innerlijke wijsheid, talenten en capaciteiten om alles te bereiken waar je naar streeft. Vertrouw jezelf en je engelen en spirituele gidsen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-115.html

Engel nummer 619

Nummer 619 brengt een boodschap van uw engelen om uw energie te concentreren op uw innerlijke spiritualiteit, levenskracht en ware levensdoel, terwijl u daarmee anderen leidt en onderwijst door een levend positief voorbeeld te zijn. Je engelen vragen je om je manifesterende tools en talenten te gebruiken om kansen te creëren om anderen te verbinden, te delen en te onderwijzen. Handhaaf een positieve houding en optimistische vooruitzichten om uw gewenste resultaten te manifesteren.

Nummer 619 vertelt je dat de meest geschikte carrièrekeuze, hobby of interesse in je leven aanwezig zal zijn, en je engelen moedigen je aan om van de gelegenheid gebruik te maken. Vertrouw erop dat nieuwe situaties voor uw hoogste goed zullen werken, dus verwacht dat er prachtige dingen in uw leven zullen gebeuren.

Nummer 619 kan ook suggereren dat je aan het einde van een fase of cyclus in je leven bent. Roep je engelen op om je te troosten en je te begeleiden naar je volgende stappen en weet dat geluk en vervulling op je wachten met ‘nieuw’ dat op het punt staat je leven binnen te gaan.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/10/angel-number-619.html

Uitnodiging om contact te maken

Liefde bestaat in ons hele universum. Veel liefdevolle wezens die niet tot het menselijk ras behoren, bestaan in werelden buiten het aardse gebied. Daaronder zijn wezens die zich bewust zijn van de spirituele toestand van de mensheid en bereid en in staat zijn ons te helpen verder te komen. Anders dan mensen die hun geest sluiten omdat ze bang zijn voor het onbekende, hebt u een open geest en een open, ontvankelijk hart. Wezens uit andere werelden herkennen u als ontvankelijk kanaal voor de onvoorwaardelijke liefdevolle hulp die ze willen bieden in deze wereld. U zult daar beiden van profiteren en de wereld helpen – u krijgt dus een uitnodiging om contact te maken.

Het bestaan kent vele dimensies. Voor mensen die geëvolueerde zintuiglijke waarneming ontwikkelen, zullen de zintuigen niet beperkt zijn tot indrukken uit de fysieke dimensie. Er zijn hogere dimensies die de psychische of emotionele natuur kan herkennen – en nog meer verfijnde dimensies die de hogere geest kan herkennen. Buiten dat zijn er dimensies die de geest, zelfs in zijn meest uitgebreide staat, niet kan vatten maar de geest weet dat hij reëel moet zijn. Hoe meer uw gevoeligheid voor subtiele energie zich ontwikkelt, hoe meer u zich bewust wordt van die werelden buiten deze wereld. Voor sommige mensen is dit gemakkelijk te accepteren, het zal ze inspireren om meer te willen leren. Anderen zijn misschien voorzichtig in het onderzoeken van verbindingen met niet-aardse wezens.

In de harten van de mensen die niet bang zijn, die openstaan voor het idee van wezens die zich bewust zijn van de mensheid maar zelf niet mens zijn en die de mensheid willen helpen om zich te ontwikkelen en de spirituele kracht hebben dit te doen, kan een diepe vrede groeien. Hoe verward en verteerd door duisternis de wereld soms ook lijkt, er zijn heel veel lichtkrachten aan het werk om de aarde en de mensheid door deze zeer interessante tijd te helpen, om ons te helpen naar de nieuwe tijd van spirituele verlichting. Het is allemaal onderdeel van dit goddelijk experiment van leven – en er zijn veel krachten geïnvesteerd in de succesvolle en liefdevolle evolutie van de mensheid.

Als u hebt nagedacht over leven buiten de aarde, misschien hebt gesproken tegen de sterren of weemoedig naar andere planeten hebt gestaard – als u geïntrigeerd bent door de mysterieuze codes van licht en geluid waarvan u zeker weet dat ze in graancirkels zitten of gewoon het gevoel hebt dat u zou willen werken met wezens die spiritueel verder ontwikkeld zijn dan de huidige mens – dan krijgt u met dit orakel een duidelijke boodschap. Er zijn wezens in andere werelden die zich heel bewust zijn van uw open, liefdevolle houding. Zij reageren actief op uw gedachten en gevoelens. Omdat we op aarde in een gebied van vrije wil leven, moeten we een uitnodiging sturen om hulp te krijgen.

Omdat u resoneert vanuit vreedzame nieuwsgierigheid en hoger bewustzijn, bent u in staat de vereiste uitnodiging uit te laten gaan naar degenen die de mensheid kunnen helpen vanuit een plek van onvoorwaardelijke liefde. Natuurlijk zijn er krachten in het bredere universum, net zoals er in de natuurlijke wereld hier op aarde krachten zijn die niet bepaald bijdragen aan de overwinning van liefde op deze planeet. Daarom moeten we onze uitnodiging sturen aan de krachten van licht met een vreedzaam hart en wijze geest.

De volgende aanroeping is daarom heel zorgvuldig geformuleerd. U wordt gevraagd haar te gebruiken als u daar behoefte aan hebt in de wetenschap dat u onderdeel bent van de brug tussen de mensheid en andere liefdevolle werelden die het leven op aarde willen helpen. Zij danken u nu en bieden u, en het leven op aarde, hun zegeningen op alle mogelijke manieren.

AANROEPING

Als lid van het menselijk ras, door mijn eigen vrije wil en voor het grootste goed, roep ik alle wezens aan die resoneren met de eigenschap van onvoorwaardelijke liefde en de wens om de mensheid en de aarde te helpen zich te ontwikkelen op het pad van goddelijke liefde. Ik vraag de onvoorwaardelijke liefdevolle opgestegen meesters die het christelijk bewustzijn dienen om de poort te zijn waardoor deze wezens toestemming krijgen om het aardse gebied te betreden en de mensheid te helpen volgens goddelijke wil, genade en liefde. Mogen alle wezens gelukkig en vrij zijn. Amen.

Bron: Het Orakel van Lichtwerkers ~ Alana Fairchild

DE ENERGIE VAN JUNI

Dit is de maand waarin jij én de maatschappij glashelder ziet dat het anders moet en anders zal, op al die aspecten waar vernieuwing nodig is. De energie van juni is dan ook vrij woelig, en zet aan tot alle noodzakelijke veranderingen die deel uitmaken van het verder uitbouwen van nieuwe funderingen, voor je eigen leven en voor de maatschappij.


De hele maand stroomt er vrij veel vuur-energie, die kan maken dat je al snel meegesleurd kan voelen door alle heftigheid rondom jou. Het is goed om deze maand dus wat extra te werken aan jouw evenwicht, aan energieschoonmaak, en het verder loslaten van oude lagen emoties die je belemmeren om helder en vrij en licht te functioneren. Meer dan anders kan veel water, frisse lucht, beweging, maar zeker ook meditatie, stilte en innerlijk werk je helpen een en ander te balanceren.


Extra stilte is ook aangewezen omdat deze maand een onderliggende 10/1-trilling draagt. Die helpt je om jouw eigen koers te zien, te voelen en te bepalen. Ze zet je aan om je te durven onderscheiden, om toch iets anders te durven kiezen of realiseren dan dat wat anderen die jij belangrijk vindt kiezen. Ze ondersteunt je om je te heroriënteren als dat nodig is voor je, om je moed en durf en doorzettingsvermogen diep in je Zelf op te halen, en in te zetten voor dat wat nodig is.


Je kan je eigen koers nooit ontdekken wanneer je altijd druk van hot naar her rent, wanneer je voortdurend verstrengeld leeft in de aura van anderen, wanneer je (on-)bewust bang bent om je eigen unieke Zelf te ontdekken én neer te zetten, of wanneer je de eerlijke, integere en authentieke serene liefdevolle stem van je eigen Zelf niet durft te beluisteren – omdat de stem van je ego steeds harder roept.

Op 5 juni is er Volle Maan én Maan-eclips. Rond deze periode kan er heel wat beroering zijn, en kunnen emoties de kop opsteken. Jij hebt de afgelopen jaren geleerd hoe jezelf in balans te brengen, hoe emoties op te schonen en terug te keren naar innerlijke sereniteit. Dit jaar is dit telkens opnieuw doen van groot belang, voor jezelf én voor het ‘geheel’, want de trillingen van jouw staat van rust en helderheid rimpelen verder door in het energie-grid van de Aarde, en brengen telkens weer meer stabiliteit en liefde in het geheel, en dat is dit jaar heel erg nodig.


Deze Volle Maan én de eclips kan je opnieuw een stuk bewuster maken van wat jouw innerlijke obstakels zijn – zodat je jouw weg kan vrij maken, vertrekkend vanuit je innerlijke. Je weet – uiterlijke obstakels lossen zich op eens de innerlijke obstakels zijn opgelost. En je kan ze pas oplossen wanneer je je ervan bent bewust geworden, wanneer je écht bereid bent ze te zien.


Het is gezond om deze maand alles in je leven nog eens in vraag te stellen, wat de Mercurius retrograde vanaf 17 juni nog zal bevorderen. Het is gezond je af en toe af te vragen of je nu op dit moment nog dezelfde keuzes zou maken, of er iets klaar is om los te laten, of je je tevreden voelt met hoe de dingen zijn nu, of met hoe je de dingen tot nu toe deed. Om al wat in je leven nu is, te herevalueren, te herwaarderen, te herschikken, tot een meer harmonieuze vorm. Misschien ga je nu pas écht de waarde ontdekken van wat of wie al in je leven aanwezig was, of ben je nu pas écht dankbaar om wat anderen je afgelopen maanden hebben gespiegeld.


Op 20 juni is er dan Nieuwe Maan, met een Zon-eclips, én de Zomerzonnewende, en die zou een frisse wind kunnen laten waaien in je leven. Het is alsof je de komende weken meer dan ooit bewust wordt van wat belangrijk is voor je, van waar je heen wil met je leven, en wat concrete stappen voor je kunnen betekenen. En je zou alvast enkele concrete stappen kunnen nemen, zodat je de energie in beweging brengt, die misschien al een tijdje gestagneerd was.


Tot eind juni kan er dus een verhoogde gevoeligheid zijn. Die kan je aardig parten spelen wanneer je niet gewend bent je emoties los te laten en je energieveld dagelijks op te schonen. Maar het kan je ook heel mooie ervaringen brengen, en je een glimp helpen op te vangen van hoe mooi en stralend jij bent, hoe krachtig en wijs, en hoeveel liefde er in jou aanwezig is. en dat kan je helpen om wat meer ontspannen in het leven en in je relaties te staan. Je spiritueel werk wordt op hogere dimensies gebracht, je ziet en je voelt en je weet op een dieper/hoger level dan voordien.


Denk eraan dat door alle transformatie en energieshifts je lichaam extra hard werkt deze maand. Je kan voortdurend in ontgiftingsmodus zijn, zeker de periode voor en na de Zomerzonnewende. Koester je lichaam dan ook wat meer, door uit te zoeken wat voor jou de beste mix is van frisse lucht, beweging, rust, de voor jou juiste voeding, supplementen, massage, spirituele energie-toevoer, of wat dan ook wat maakt dat je lichaam je trillingsverhoging beter assimileert.


Denk er ook aan dat plezier hebben in wat je doet, plezier maken samen met anderen, humor, muziek, spelen, genieten van samen zijn, genieten van alleen zijn, creatief zijn en gewoon soms lekker niksen – dat dit alles je helpt om je verhogende trilling te aarden. Want aarden, daarvoor zijn we hier gekomen, weet je.


Keep the faith
Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/ ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

Ultiem Universeel Advies: Stap in de Nieuwe Realiteit of Vijfde Dimensie!

Dit bericht is voor de miljoenen
Nederlanders die nu vredig, liefdevol en met respect voor de maatregelen hun mening ventileren of de straat opgaan om zich te verenigen tegen de realiteit die ons wordt of werd geboden. Geef het goede voorbeeld en laat zien hoe het ook kan. Onze bestuurders zien nu duidelijk in dat ze iets over het hoofd hebben gezien en wij/jullie dienen compassie te kunnen opbrengen voor de situatie waarin zij nu zijn beland. Er wordt naar jullie geluisterd… benoem de hele actualiteit en met name de oplossingen en verspreid het verder en geef mensen uitzicht op een betere,  respectvolle en liefdevolle toekomst.


Waarschijnlijk zijn klokkenluiders/UFO-meldpunten en mensen die weten en getuige waren van objecten en buitenaards contact hebben ervaren de meest verguisde en bewust vergeten groep op dit moment. Sinds wij vanaf 2002 de media en politiek hebben geattendeerd op onder andere. chemtrails en geo-engineering, wat zit er in de vaccins en in ons eten, de tastbare feiten wat straling kan aanrichten. En we hebben antwoorden gevraagd waarom de Schumann resonantie en leylijnen uit het vakgebied van universiteiten is verdwenen.  We hebben media, politiek en wetenschap met feiten en bewijs ingelicht over buitenaards contact in Groningen. Dit resulteerde in totaal onbegrip van deze instituties en we werden als fantasten en leugenaars neergezet. We konden begrip opbrengen voor deze reacties omdat er veel onwetendheid en vooroordelen zijn en we wisten dat er een tijd zou komen dat de waarheid zich zou aandienen. Daar zijn we nu midden in beland en 2020 zal het jaar zijn waarin sluiers worden opgetrokken en we eindelijk een positiever tijdperk binnen stappen… wat zich momenteel wereldwijd openbaart.

Wat velen niet willen beseffen is dat juist klokkenluiders, onafhankelijke journalisten en meldpunten toegang hebben tot de juiste informatie en adviezen om op universele wijze met de huidige situatie om te gaan. Het buitenaardse contact wat  duizenden Nederlanders en miljoenen wereldburgers hebben… dringt ook door bij de massa. Momenteel worden we vrijwel compleet in beslag genomen om onze universele rechten te herkrijgen en willen we eerlijk worden behandeld en voorgelicht over de grote energetische en evolutionaire veranderingen op aarde.


Stap in de nieuwe realiteit oftewel vijfde dimensie
 In de vijfde dimensie heeft iedereen toegang tot de juiste informatie, is iedereen gezond, is er geen onderscheid qua kleur, gelden universele rechten voor iedereen, weet iedereen dat het om energie gaat, gebruiken we schone natuurzuivere energie, weten we dat we niet alleen zijn in het universum en alles met elkaar is verbonden en het belangrijkste… weten we wie we zelf zijn (Schumann resonantie) en welke mogelijkheden er nog meer zijn door met juiste intentie, verbinding en liefdesenergie je leven te verrijken en angst, smartapparaten en artificial intelligence je niet meer op het verkeerde spoor zetten.


Geld, macht (ego), conflicten, misleiding en geheimen spelen geen rol meer en iedereen ontwikkeld zich verder in datgene wat hij of zij interessant vindt en plezier aan beleeft. Verder ontdekken we wat deze nieuwe realiteit of vijfde dimensie nog meer aan nieuwe mogelijkheden biedt. Positiviteit, empathie, verantwoordelijkheid, respect en liefde en compassie zijn de ingrediënten.


Wat moet ik daarvoor doen?
Je openen en op zoek gaan naar de ultieme ene waarheid (die we allemaal in ons dragen) en de oplossingen die te vinden is op deze site en onze social media kanalen. Diegenen die de doorstroom van de Schumann resonantie hebben ervaren door al hun chakra’s te openen, weten hoe de vijfde dimensie voelt, welke mogelijkheden het biedt om jezelf herstellend vermogen te activeren, hoe je altijd soeverein kan zijn en je je kunt beschermen tegen ongewenste frequenties. Verder ontdek je deze nieuwe realiteit en hoe alles met elkaar verbonden is.

Verleg je Aandacht, Blijf Rustig en Positief
Kortom: Verleg je aandacht, controleer jezelf waar jij je energie in stopt en verbindt mensen door de oplossingen te presenteren. Respecteer met compassie de huidige maatregelen tot de massa ontdekt of te horen krijgt dat er universele hulp is die de aarde nu bevrijdt van schadelijke virussen, nadat de kernwapens al onder universele controle zijn gesteld.


Tot slot; er zijn twee oplossingen van het allergrootste belang die snel een einde kunnen maken aan alle onnodige ellende waar zovelen mee worden geconfronteerd. We blijven dit herhalen tot het moment dat het niet meer noodzakelijk is.


Ten eerste: Dat is de bekendmaking dat we worden bezocht door universele wezens die amper van ons mensen zijn te onderscheiden, veel verder in bewustzijn zijn en natuurlijke technieken beheersen, die wij ons in de verste verte niet kunnen voorstellen en dat zij ons zeer goed gezind zijn. Net zoals voor velen van ons is het ook voor hun vrijwel onbegrijpelijk wat er op deze planeet gebeurt.


Ten tweede: Dat alles draait om energie en het nu steeds actueler wordt dat de Schumann resonantie de “missing link” is in zowel de fysieke en geestelijke gezondheidszorg en het fundament dient te worden voor het gehele onderwijs. Het wachten is nu op de WHO en RIVM wanneer ze de mogelijkheden met het wetenschappelijk en praktisch bewijs met de Schumann resonantie erkennen, verder onderzoeken en vrijgeven. Dit zou een prachtig gebaar zijn en een direct uitvoerbaar alternatief voor de vele mensen die een injectie niet zien zitten.


Nog een misvatting die ik nog even wil benoemen. Vele mensen denken dat je er zelf niets aan hoeft te doen en dat alles uiteindelijk wel goed komt. Als je daadwerkelijk in de nieuwe wereld of vijfde dimensie wil stappen, doe het dan en richt en focus je op jezelf en die nieuwe realiteit, presenteer en bespreek de positieve ontwikkelingen en het essentiële nieuws wat iedereen nu dient te horen.


Dat betekent, dat je je ook niet meer bezighoudt met de problemen in de oude wereld en weet dat we allemaal hetzelfde zijn. In de nieuwe wereld (5D) die we nu met elkaar creëren zijn geen gewapende conflicten, discriminatie, chemtrails, mind control, vaccins, straling,  misleiding en financiële problemen. Zie deze misstanden niet meer, stap in de vijfde dimensie, verbind met respect en verspreid de informatie die het bewustzijn verhoogt.  Het tijdperk van de homo sapiens (de denkende mens) eindigt en we ontdekken dat we naar een nieuwe realiteit gaan en waar alles met elkaar is verbonden… en onszelf homo-galacticus mogen noemen?


Universe is magic and love the key.

Anton Teuben – 4 Juni 2020
https://www.antonteuben.nl/ ~ http://ufofenomeen.blogspot.com/

Troy

I’ll remember it
And Dublin in a rainstorm
And sitting in the long grass in summer
Keeping warm
I’ll remember it
Every restless night
We were so young then
We thought that everything
We could possibly do were the right
Then we moved
Stolen from our very eyes

And I wondered where you went to
Tell me when did the light die
You will rise
You’ll return
The phoenix from the flame
You will learn
You will rise
You’ll return
Being what you are
There is no other Troy
For you to burn

And I never meant to hurt you
I swear I didn’t mean
Those things I said
I never meant to do that to you
Next time I’ll keep my hands to myself instead
Oh, does she love you
What do you want to do?
Does she need you like I do?
Do you love her?
Is she good for you?
Does she hold you like I do?

Do you want me?
Should I leave?
I know you’re always telling me
That you love me
Just sometimes I wonder
If I should believe
Oh, I love you
God, I love you
I’d kill a dragon for you
I’ll die
But I will rise
And I will return
The Phoenix from the flame
I have learned
I will rise
And you’ll see me return
Being what I am
There is no other Troy
For me to burn

And you should’ve left the light on
You should’ve left the light on
Then I wouldn’t have tried
And you’d never have known
And I wouldn’t have pulled you tighter
No I wouldn’t have pulled you close
I wouldn’t have screamed
No I can’t let you go
And the door wasn’t closed
No I wouldn’t have pulled you to me
No I wouldn’t have kissed your face
You wouldn’t have begged me to hold you
If we hadn’t been there in the first place


Oh but I know you wanted me to be there oh oh
Every look that you threw told me so
But you should’ve left the light on
You should’ve left the light on
And the flames burned away
But you’re still spitting fire
Make no difference what you say
You’re still a liar
You’re still a liar
You’re still a liar

In the air tonight

I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
And I’ve been waiting for this moment for all my life, oh Lord
Can you feel it coming in the air tonight, oh Lord, oh Lord

Well if you told me you were drowning, I would not lend a hand
I’ve seen your face before my friend, but I don’t know if you know who I am
Well I was there and I saw what you did, I saw it with my own two eyes
So you can wipe off that grin, I know where you’ve been
It’s all been a pack of lies

And I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh Lord
I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh Lord, oh Lord

Well I remember, I remember, don’t worry, how could I ever forget
It’s the first time, the last time we ever met
But I know the reason why you keep your silence up, oh no you don’t fool me
Well the hurt doesn’t show, but the pain still grows
It’s no stranger to you and me

I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
Well been waiting for this moment for all my life, oh Lord
I can feel it in the air tonight, oh Lord, oh Lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh Lord
I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
And I’ve been waiting for this moment for all my life, oh Lord
I can feel it in the air tonight, oh Lord, oh Lord, oh Lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh Lord, oh Lord

I can feel it in the air tonight, oh Lord, oh Lord, oh Lord, oh Lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh Lord, oh Lord, oh Lord

Life’s what you make it

Baby, life’s what you make it
Can’t escape it

Baby, yesterday’s favorite
Don’t you hate it

Baby life’s what you make it
Don’t back date it

Baby, don’t try to shade it
Beauty is naked

Baby, life’s what you make it

Celebrate it
Anticipate it
Yesterday’s faded
Nothing can change it

Life’s what you make it

Living in another world

Better parted
I see people crying
Truth gets harder
There’s no sense in lying
Help me find a way from this maze
I can’t help myself

When I see tenderness before you left (Forget)
That even breaking up was never meant (Forget)
But only angels look before they tread (Forget)
Living in another world to you
Living in another world to you
Living in another world to you

Better parted
I see people hiding
Speech gets harder
There’s no sense in writing
Help me find a way from this maze
I can’t help myself

When I see tenderness before you left (Forget)
That even breaking up was never meant (Forget)
But only angels look before they tread (Forget)
Living in another world to you
Living in another world to you
Living in another world to you

Help me find a way from this maze
I’m living in another world to you and I can’t help myself

Did I see tenderness where you saw Hell? (Forget)
Did I see angels in the hand I held? (Forget)
God only knows what kind of tale you’d tell (Forget)
Living in another world to you
Living in another world to you

I’m ready

I’d like to see you, thought I’d let you know
I wanna be with you everyday, hey
‘Cause I’ve got a feeling that’s beginning to grow
And there’s only one thing I can say, yeah

I’m ready, to love you
I’m ready, to hold you
Don’t you know
I’m ready to love you
I’m ready, I’m ready
As ready as I’m gonna be, oh yeah

She left me a long note when she left me here
She told me that love was hard to find, yeah
But baby it’s easy and I’ll make it clear, oh yeah
That there’s only one thing on my mind, oh yeah

I’m ready, to love you
I’m ready, to hold you
Don’t you know
I’m ready to love you
I’m ready, I’m ready
As ready as I’m gonna be, oh yeah

Yeah I’m ready to love you
Oh yeah I’m ready to hold you
Don’t you know, I’m ready
To love you, yeah
I’m ready to hold you
Yeah don’t you know
I’m ready, to love you, come now on
I’m ready, to hold you, yeah
I’m ready, to love you, sweet thing
I’m ready, to hold you, oh yeah
I’m ready, to love you
I’m ready, to hold you