Dag lieve broeders & zusters,

“In het licht van de liefde licht veel moois op in het hart, dat anders misschien voor altijd verborgen zou blijven.” Irmgard Erath

Hoe gaat het met jullie? Hopelijk heel goed na alle tumult die we voor de moment nog voor onze kiezen krijgen maar weet dat dit allemaal deel uitmaakt van een groter plan en de uiteindelijke uitkomst zeer vreugdevol is. Laat dit jullie hoop geven. Alleen na verwarring en chaos ontstaat verandering.

Ik verheug me op de dag dat ik fysiek onderdeel ben van een hele groep liefdevolle authentieke mensen die hetzelfde doel nastreven als ik om dit aards paradijs terug als een zon te laten schijnen in plaats van via een beeldscherm te communiceren. Ik weet dat ik nu op deze manier ook veel mensen bereik en hun help waar ik kan en voor nu is dit goed maar we zijn hier op de aarde om fysiek en telepathisch contact te hebben met elkaar, niet kunstmatig via een ijskoud beeldscherm.

Zoals jullie wel weten zien we nu her en der dat de oorspronkelijke funderingen van onze huidige maatschappij zich beginnen af te brokkelen, mensen beginnen wakker te worden en vragen stellen over het reilen en zeilen van heel deze ongegronde angstcultuur. Een zeer goed teken.

Sinds vandaag zijn de “onderdruk” maatregelen weer aangescherpt nadat ze een onlangs weer versoepeld waren…. Laten wij ons zomaar behandelen als marionette poppetjes of gaan we met zijn allen ons hiertegen op een vreedzame manier verzetten? Ik hoor in mijn omgeving één en al gezucht en mensen die zeggen dat dit echt niet meer normaal is dus we gaan een zeer uitdagende tijd tegemoet maar wel ééntje die broodnodig is.

Ook ben ik van de week zeer ernstig geschrokken. Onlangs hoorde ik in een podcast van Lange Frans met Sven Hulleman dat de Hollywoodster Cameron Diaz feitelijk van origine een man is… Frans moest ook even slikken en had moeite om dat beeld om te switchen aangezien hij haar natuurlijk een mooie dame vindt. Dat was voor mij een zaadje om verder op onderzoek uit te gaan want we zitten nu éénmaal in een tijd waar alle waarheid naar boven wordt getrild en het werd hoog tijd.

Via Youtube ben ik verscheidene video’s tegengekomen die bewijzen dat de zogenaamde Hollywood entertainment wereld en al de koningshuizen die bij de Elite van deze wereld hoort voor maar liefst uit 98% bestaat uit transgenders. Voor alle duidelijkheid, ik heb niks tegen transgenders. Ik heb wel een probleem als je wordt bedrogen en voorgelogen zoals zij dat hebben gedaan. Dus noem maar iemand op die je van kindsaf hebt geadoreerd, ben maar zeker dat het geslacht wat je altijd voor ogen hebt gehouden niet het juiste is.

Iedere ziel is in wezen goed, we spelen allemaal een rol in elkaars leven. Dus er zijn ook transgenders zoals Donald Trump, zijn vrouw Melania en Prinses Diana zaliger die de wereld helpen vanuit hun hart en wel bij de Elite horen maar toch een andere rol spelen, die van de good guys.

Jennifer Aniston en haar vrouwelijke Friends collega’s, de knappe Ryan Gosling en zijn vrouw Eva Mendes, Madonna, David Beckam en Victoria, noem ze maar op. Allemaal hebben ze ons voorgelogen….Kinderen die in zo’n gezinnen worden geboren zeer slecht behandeld worden en ga zo maar verder…. Ik zet de video’s waarin ze dit bewijzen en uitleggen hier bewust niet bij omdat ik deze energie niet wil delen. Deze heftige informatie moet bij mij ook nog landen…. Als je bij Youtube het woordje transvestigation intypt, dan krijg je een hele lijst video’s waarin ze iedere wereldster uitgebreid aan bod laten komen en expliqueren waarom ze transgender zijn. Veel van deze video’s worden natuurlijk ook veelvuldig gecensureerd omdat de waarheid hieromtrent vooral niet blootgesteld mag worden maar die tijd is nu definitief voorbij.

En het is aan jou om dit verder te onderzoeken mocht je de echte waarheid onder ogen willen zien.

Ik kan zelfs geen Hollywood films meer bekijken, wetende wie niet is wie ze lijken te zijn en dat ze verschrikkelijke zaken doen in hun privé leven met kinderen… Ook wat muziek betreft, heb ik hier op mijn blog al heel veel muziek gepost, ook van degene die bij dat donker clubje zitten…wil zo’n mensen niet in het licht zetten… Zucht….

Als fervente Madonna fan ben ik een tijdje naïef geweest en altijd heel trots geweest wat zij allemaal gepresteerd heeft omdat ze voor mij een rolmodel was. Toen ik een aantal jaren terug doorhad dat ze ook die donkere Elite groep vertegenwoordigde en zelfs een recruiter is, stortte mijn wereld in en nu dat ze ook misschien nog eens van origine een man blijkt te zijn….dat is even te veel om te slikken.

Nu stootte ik vandaag (25/10/2020) op video’s over David Icke wat mij zeer verbaasde…en tegelijkertijd teleurstelde… In welke wereld leef ik nu, dacht ik bij mezelf? Zo ziek en donker….zucht… Je weet heden ten dage echt niet meer wie de waarheid spreekt en of degene wel echt zijn als dat ze laten uitschijnen wie ze zijn…. Een waarheidspreker die eigenlijk een transgender is en bij de elite hoort… Dus net zoals Bill Gates, doen alsof hij een filantroop is maar als hoofd van de Wereld Gezondheidsorganisatie feitelijk een regelrechte massa moordenaar en misdadiger is. Hij en zijn vrouw zijn ook transgenders by the way dus het is net andersom om te formuleren.

David verkondigt de waarheid over het manipulerende controle systeem dat onze wereld in zijn greep heeft en ons wil uitroeien voor zeker 90% door nu met een fake virus, alarmerende cijfers en fake doden aantallen te staan zwaaien en velen voorlopig nog in de angstrilling houden wat helemaal niet nodig is trouwens als je bewust “kiest” om niet mee te doen en rustig in vertrouwen jezelf voedt met alleen maar positieve energie, dan ben je volledig beschermd.

Maar hij is zelf lid van dat donker clubje….nou, nou… Ik zag een foto waar hij de Elite driehoek uitbeeldde met zijn handen… Ik heb alle video’s en informatie van David Icke van mijn website gehaald. Toen hij werd geïnterviewd door Brain Rose (die het LR platform alleen maar heeft opgericht om volgers te kweken en mailadressen te vergaren om zijn eigen business uit te buiten, schanduleus) ging deze hem bezoeken bij zijn thuis, een heel groot kasteel, toen ging er bij mij al een lampje branden…. Gisteren heb ik een aantal zeer interessante boeken besteld en ik wilde dat van hem ook bestellen maar mijn buikgevoel heeft het weer verwijderd en het waarom vond ik vandaag. Er zijn zaken die hij zegt die waar zijn maar ik vind hem wel als een doemdenker overkomen en daar sta ik totaal niet achter. Ik hoor hem nooit praten over hoe jouw energie trilling hoog te houden, jouw immuunsysteem op een natuurlijke manier gezond te houden en de buitenaardse wereld die ons volledig ondersteunen. Dat zegt ook al genoeg.

Is deze informatie wel echt waar? Ik wil het eigenlijk niet geloven… De tijd zal het wel uitwijzen en er komt op wereldniveau nog heel wat stormachtig nieuws aan wat dat betreft waarbij al onze monden nog gaan openvallen en misschien is dit al een voorsmaakje voor wat komen gaat, wie weet?

Ik zie even door de bomen het bos niet meer hoor met de informatie waar mijn ziel me naartoe leidt maar het maakt nog meer wakker en alert voor wat komen gaat.

Toch hebben zij op zielenniveau ervoor gekozen om deze rol te vertolken in dit aards toneelstuk en mag ik ze niet veroordelen want zij hebben deze taak gekregen om ons als mensheid te helpen naar ons verhoogd bewustzijn en zullen toch nu zeer snel verdwijnen hier, hetzij door arrestaties en gevangenschap of de dood en dan kunnen ze weer naar het licht. Hun taak zit er nu op.

Ik ga mijn intuïtie blijven volgen en nu ik dit weet zal deze betrouwbare Goddelijke leiding me wel wijzen naar de juiste muziek en informatie om met jullie te delen.

Probeer in deze heftige tijden toch het licht te zijn dat je in wezen bent, ook al is het een zware opgave om dat te doen. Weet dat als we met zijn allen blijven schijnen, we automatisch onze omgeving ook transformeren naar meer blijheid en gelach. Liefde, humor en positieve energie geneest alles en iedereen. En dat kost niks!

BLIJF POSITIEF en ga niet mee in de drama en angst van een ander. De wereld is TEN GOEDE aan het veranderen. Hou dat in jouw achterhoofd en VERTROUW het universele proces. HEEL HET UNIVERSUM kijkt toe en is ons NU aan het HELPEN.

Het menselijk ras is nog nooit geascendeerd naar een andere dimensie terwijl ze nog in een fysiek lichaam zitten (dit kon alleen gebeuren als je dood ging en opnieuw weer incarneerde) en dit is ook de allereerste keer voor Moeder Aarde dus besef even in wat voor een historisch punt wij nu zitten op dit moment.

Veel luister- en leesplezier! Er is GEWELDIG nieuws te lezen namelijk in verband met de Event 2020! Joepie! 😄

Ik word helemaal gek op Drum-‘n-bass muziek! Zeer vette Metrik Mix te horen! MUZIEK is HELEND en DANSEN ook! Laat je lekker gaan! Alles losschudden! Gaan met die banaan! Haha! Tijdens het luisteren voor de eerste keer werd ik bij tijden zo enthousiast dat ik zeer luide vreugdekreetjes slaakte! 😜

Heel veel warme knuffels en vele dikke zoenen 💋💋💋

Hou jullie goed lieverds!

Inge 🥰

VOORWOORD OP BLOG VOOR ONTWAKENDE EN BEWUSTE MENSEN

Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leidt je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde.

Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoudt? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft.

Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

 
HOE JE BOVEN ANGSTGEVOELENS UITSTIJGT

Geliefde familie van licht, de tirannie op jullie planeet neemt een nieuw niveau van extremen aan omdat jullie overwegend corrupte leiders jullie dwingen om jullie gezicht te bedekken en het teken van het beest te dragen om jullie onderwerping te symboliseren.

Dit wordt gespeeld als een experiment en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze in niveau twee ervan overgaan.

Als jullie nu aan dit experiment meedoen en meespelen met de regels, dan zal het volgende niveau van tirannie sneller komen dan verwacht.

Dierbaren, wij zijn hier vandaag om jullie eraan te herinneren dat jullie een vrije wil hebben en dat de toekomst nog niet in steen gebeiteld is. Er zijn veel waarschijnlijke uitkomsten voor wat jullie begrip van de tijdlijn, de toekomst genoemd, zou kunnen zijn.

Het is sterk afhankelijk van hoe jullie je rol spelen tijdens dit grootse experiment dat de Aarde heet.

Jullie zijn met velen en zij zijn met weinigen. Maar jullie zijn verward tussen het wel of niet dragen van maskers.

Als iemand je zou vragen waarom je geen masker draagt en je zou antwoorden dat je je lichaam niet gebruikt voor ziektes, zou het dan zinvol zijn als we je zouden vertellen dat je op deze manier een hogere frequentie toegankelijk maakt voor anderen?

We willen jullie aanmoedigen om een diepe duik te nemen in de onderdrukte woorden van de gezondheidsautoriteiten van jullie wereld. Onderzoek en bestudeer ijverig wat die artsen te zeggen hebben waarvan de video’s en artikelen worden verwijderd en uit jullie sociale media worden gehaald.

Informatie is licht en verlichting kan alleen in waarheid worden gevonden. Er zijn grote aantallen intelligente, geavanceerde, sterk geëvolueerde spirituele wezens op jullie planeet die jaren en zelfs decennia geleden hebben gekozen voor gezondheid als hun beroep.

Zij hebben zich uitgesproken over de huidige gebeurtenissen en gezondheidsproblemen van de planeet Aarde en toch lijken er niet veel te luisteren. Zelfs zogenaamde spirituele leiders lijken verward te zijn over het al dan niet dragen van maskers.

Als je inbreuk maakt op de kwaliteit van de zuurstof die je inademt, ontneem je jezelf de meest vitale voedingsstoffen. Dat is wat er op fysiek niveau voor jullie gebeurt als jullie een masker dragen. Op spiritueel niveau snijden jullie je verbinding met je hogere zelf af.

De tijd waarop jullie hebben gewacht is aangebroken. Jullie moeten opstaan en je stem verheffen tegen degenen die jullie regeren.

Jullie zijn vrije geesten, bewoners van het universum dat gebouwd is onder de constructie van LIEFDE EN LICHT.

Laat degenen die het goddelijke niet aanvaarden, die de liefde niet aanvaarden, die het licht niet aanvaarden, die het goddelijke vrouwelijke onderdrukken en het menselijke ras misbruiken als hun slaaf, geen macht meer over jullie hebben!

Het enige wat jullie hoeven te doen is op te staan en de hand van de persoon naast je pakken en nee te zeggen. Niet meer. Zeg, “Hier trek ik de grens”.

Jullie zijn soevereine wezens van liefde en licht.

Doe niet mee aan het 3D-drama dat zich op dit moment op jullie planeet afspeelt. Doe niet mee aan de bangmakerij die maar één doel dient en dat is jullie geforceerde onderdrukking en onderwerping.

Je zijn machtig voorbij jullie huidige verbeelding.

Wordt duidelijk met jezelf dat jullie in het midden van een spirituele oorlog zit, in tegenstelling tot alles wat jullie ooit eerder hebben gezien of gehoord. Jullie moeten je niet onderwerpen aan angst.

Stel jullie intenties in, ga naar buiten, en creëer de wereld die jullie verdienen.

Met liefde,

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

vertaling: Martien ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

Een Schrijven van de Schepper 

” Vertrouwen!” 

De definitie van vertrouwen; staan op de rand van je eigen persoonlijke afgrond, met uitgestrekte armen, met je hoofd naar achteren, met een wind die je gezicht kust en wetend, dat als je springt, je al de kennis hebt over hoe het voelt om te vliegen.
~ De Schepper ~ 


Jennifer Farley ~ 4 oktober 2020 ~ http://thecreatorwritings.wordpress.com

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Op deze dag van je leven, geloof ik dat God wil dat je weet… 

… dat onafhankelijkheid de natuurlijke staat van jouw ziel is, en Vrijheid een andere naam voor God is. 
Het Goddelijke is datgene wat volledig vrij is, altijd. Niets begrenst het, niets beperkt het, niets stopt… het of verbiedt het of ontkent het op welke manier dan ook.
Jij bent precies hetzelfde. Jouw ziel is niets meer dan een Individuatie van Goddelijkheid… en het is absoluut niets minder. Gedraag je alsof je goddelijk vrij bent vandaag — en kijk hoe je leven verandert. 

Neale Donald Walsch ~ [today@nealedonaldwalsch.com

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Zonder oordeel kan pijn niet bestaan 

Lieve Jij,

Hoe is het met je? Heb je ondertussen ook genoeg van de regen, de politiek, de heisa, en wat zoal nog meer? Als je denkt dat de gekte z’n kookpunt heeft bereikt, dan gebeurt er weer iets dat volkomen onverwacht is. De wereld lijkt krankzinnig geworden. Of misschien was de wereld altijd al compleet de weg kwijt, maar zien we het nu pas.

Steeds meer mensen worden wakker, doorzien de schijn, laten zich niets meer aanpraten en komen tot bezinning. What the f… is happening? Een avondklok? Sinds wanneer houdt een virus zich bezig met de tijd? Mondkapjes? Het was toch al bewezen dat dit niet werkt en zelfs schadelijk is? Alles wat je uitademt, slaat naar binnen en op de longen. Het is ook niet goed voor het tandvlees en het gebit, hoorde ik laatst. Waar is het killervirus? Hoeveel mensen zijn er effectief aan gestorven? Wat betekent het als je besmet bent? Ga je dan werkelijk dood? Gaat een winkelwagentje of mondkapje je redden? Waar is de griep gebleven? Hoe kan het dat zovelen in de hysterie meegaan?

En alsof deze waanzin nog niet genoeg is, dendert Trump door het wereldtoneel. Het is wel duidelijk dat hij zich weinig aantrekt van het zogenaamde virus. Zoals we dit óók bij onze politici in verkapte vorm zien. Hoe dan ook, was ik heel benieuwd naar het presidentiële debat. Om drie uur in de nacht zat ik er klaar voor. Wow, ik wist niet wat ik zag. Wat een knock-out in de eerste ronde moest worden, werd een chaotisch gesprek, waarbij de moderator duidelijk partijdig was. Het was vooral Biden die de tegenstander beledigde en zich in de kaart liet kijken.  

Iedereen heeft het de dag erna over, wat een gekkenhuis! Ik vraag me af wat Trump nu weer gaat doen om de aandacht op zich vestigen. En ja, hoor, daar komt de volgende bom. Hij is positief getest. Alle ogen zijn weer gericht op kwata. Dit is pure strategie.  Meen je werkelijk dat Trump ook maar iets zou doen wat zijn presidentschap in gevaar zou brengen, zo vlak voor de verkiezing? Hij komt hier ongeschonden uit en ondertussen zijn er al heel wat tegenstanders die werkelijk hopen dat hij sterft. ‘Hoe zou het zijn als we niet meer aan Trump hoeven te denken?’, kopt de New York Times. Tjonge, jonge, wat een liefdeloze flauwekul, wat een zwakte aanbod.

Wat mooi ook, dat Trump’s quarantaine precies één dag voor het tweede debat afloopt. Perfecte timing. Trump wil dat het land opengaat, dat de economie hervat wordt, dat mensen weer normaal doen. Wie wil dat niet? Als dat lukt, kan de westerse wereld niet anders dan volgen. Dan is het klaar. Nog steeds zie ik mensen niet bij bosjes neervallen. Bij mijn weten is er in de ziekenhuizen niets aan de hand. Besmetting wil niet zeggen dat je sterft. Mag je überhaupt nog ziek worden en een beetje snotteren? Niezen kun je het beste doen in je ellenboog. Het is juist met de ellenboog waar je elkaar tegenwoordig mee begroet. Hoe gek wil je het hebben? Zoveel tegenstrijdigheden. En o ja, in Frankrijk mag je in de avond geen wijn meer kopen. Wat heeft dat met een virus te maken?

En dan kijk ik naar Paul, die straalt zoals altijd. Niets van deze wereld kan hem beroeren, omdat hij beter weet. Alleen liefde is werkelijk, de rest is blabla. Dan weet ik weer dat ik me nergens zorgen om hoef te maken. Laat het scenario zich maar ontvouwen. Wat als we ons laten meedrijven met de stroom van het universum? Wat als ik vertrouw en nergens iets van vind? We zitten in de bioscoop en kijken naar een maffe film. Niets kan jou ziek maken, behalve je eigen angstgedachten. Het is niet zomaar dat er juist op angst wordt ingespeeld. We kunnen ook overschakelen naar een ander kanaal.

Na alles wat ik weer heb gezien en gehoord, kom ik tot de conclusie dat het enige antwoord is mezelf te verheffen naar een niveau waarin ik iedereen erken als onschuldig. Het enige dat ik hoef te doen is vergeven. Geldt dat ook voor onze politici? Hm, ik ben het niet met ze eens, maar erken dat iedereen uit dezelfde Bron is ontstaan. Zou God zich vergissen? Ik denk het niet. In elk mens leeft het licht. Wat als ik steevast in iedereen heiligheid zie? Dat is alleen moeilijk als ik oordeel. Maar ik wil niet oordelen. Ik weet dat zonder oordeel pijn niet kan bestaan. Dat is de kern van vrijheid. We laten de schepping zijn zoals ie is, in de wetenschap dat alles ten goede gebeurt. Ook als het niet zo lijkt.

Is de situatie hopeloos? Neen, dat is het niet. Ieder van ons doet zijn deel. Iedereen heeft zijn unieke rol te vervullen in dit geheel. We moeten inzien wat we als collectief aan doen zijn, en ons geloof in beperking ontmantelen. We zitten niet gevangen in een matrix. We zijn vrij en niemand, werkelijk niemand, kan veranderen wat de Bron voor ons heeft bepaald. We kiezen de weg van liefde, in plaats van het pad naar angst. Laten we daarom alle bange mensen in gedachte omarmen. Laten we de hand reiken en ons herinneren wie we werkelijk zijn.

Vergeving is het enige geschenk dat ik mijzelf geef. Je hoeft alleen maar tegen alles te zeggen: ‘Ik hou van jou’. Dan kijk je elkaar in de ogen en schijn je alles weg met jouw liefde. Je doet niet mee met angst. Dan is er geen draagvlak meer. Zo is de Berlijnse muur gevallen. Mensen geloofden er niet meer in, hadden er genoeg van, en het verdween zomaar. Ja, zo simpel is het.

Paul zegt steeds: ‘Eén met de Bron en niets anders!’ En inderdaad, ik zou niet weten wat we anders kunnen doen dan ons verbinden met de onschuld en de heiligheid die we zijn. Het is de enige manier om, in het oog van de storm, in vrede te blijven. Laten we ons daarop concentreren. Laten we nadenken over wat we werkelijk willen met ons leven en wat onze erfenis voor onze kinderen is. Welk voorbeeld wil je zijn? Kies je voor angst of voor liefde? Echt waar, meer is het niet…

Fijn weekend, Lilian

Lilian Ferru ~ 4 oktober 2020 ~ https://jijbenteenwonder.nl/
Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Scheppen met of zonder God

Ik draag Jou Mijn kind
      Torenhoog in gedachten
Ik ben Jou…. Jij bent mij
      EEN… LIEFDE… ZIJN

Samen manifesteren Wij
      Het Goddelijke Zijn
de Schepper, God in ons
      “LIEFDE” is onze naam
Anaïn

De Schepper van het Al in Alles

 • valt niet in woorden te beschrijven.
 • Zijn Schoonheid en Perfecte kun je alleen maar bejubelen,
 • Zijn Almacht en universele Energie van alle zonnen, sterren en planeten kun je alleen maar bewonderen,
 • Zijn Bewustzijn en alomvattende Kennis is onvoorstelbaar, 
 • Zijn onvoorwaardelijke Liefde is zonder grenzen.

Dat ik toch probeer onze ware goddelijke aard samen te vatten heeft een goede reden. Veel mensen vormen zich een verkeerd beeld van wie wij zijn en in welke “Werkelijkheid” wij leven.

Ons levensdoel is simpel:
Aanvaard God als Architect, Reisleider, Leraar in je leven. Open je voor Zijn Liefde. Hij zal je Gids zijn naar een vreugdevol bestaan. Zijn vernieuwend levenselixer zal in overvloed naar je toestromen.

God is
Is eeuwig aanwezig, het Al dat er is.

God die tegelijk uitbreiding en beweging is
De Ene Bron van waaruit Alles voortvloeit, wordt geschapen, bekrachtigd en hernieuwd.

God schiep

Van uit Zijn bewuste intenties en met Zijn liefdeskracht 
God projecteerde Zichzelf in een Veld met 3 componenten:

 • bewustzijn
 • liefde- en scheppingskracht/energie
 • elementaire deeltjes, of adamantine partikels.

Alles 

De universa, alle bewoners en elementen,

 • zijn vervuld met de 3 componenten en
 • worden door het Veld omgeven door de 3 componenten.

Mensen

 • in alle universa zijn menselijke wezens geschapen naar Gods beeld en zijn één Met God, het Al in Alles
 • zijn toegerust met Zijn goddelijke liefde, bewustzijn, creativiteit en scheppingskracht, 
 • de mensen op aarde beschikken over een vrije wil,

Vrije wil 

Mensen kunnen kiezen tussen:
1. de door God aan mensen meegegeven scheppingskracht gebruiken in dienstbaarheid aan God.
Wanneer wij mensen in liefdevolle samenwerking met elkaar bereid zijn als medescheppers van God, Zijn Werkelijkheid uit te breiden, worden wij vervuld met Zijn Liefde, Bewustzijn, Vreugde en Overvloed.
2. de door God aan mensen meegegeven scheppingskracht gebruiken voor eigen persoonlijke doeleinden.
Dit leidt slechts tot een bedachte schijnwerkelijkheid van tegenstellingen, ellende, ziekte en dood.

De stroom

De uit de Ene Bron afkomstige stroom van liefdesenergie beweegt zich in golfbewegingen van samentrekking en uitbreiding en in een veelvoud van korte en lange cycli (periodes).
(Vergelijk het met “zaad” dat ontkiemt, tot wasdom komt en weer zaad voortbrengt, waarna op een hoger energetisch en bewust niveau, cycli zich spiralend omhoog herhalen.)

Lemurië, Atlantis, recente geschiedenis en situatie nu

 • Na het tijdperk van Lemurië,waarin God en mens zich één voelden in het paradijs op aarde, werd ruim 100,000 jaar geleden een experiment op aarde ondernomen met de vrije wil. 
 • Dit hield in, dat ten tijde van Atlantis tot heden mensen op Aarde incarneerden met een beperkt bewustzijn, vergetend hun afkomst en verleden. Het aanvankelijk Godsbesef van eenheid en liefde maakte plaats voor een ervaring van afscheiding.
 • De denkbeeldige afscheiding, zodat we onszelf beter zouden kennen en ervaren, leidde ertoe dat wij steeds meer buiten God om een eigen werkelijkheid gingen scheppen, een schijnwerkelijkheid. 
 • Profeten en leraren (Jezus, Boeddha en vele anderen) incarneerden om ons de weg te wijzen uit de dualiteit en terug te keren naar de eenheid en liefde, die God met ons allen deelt. De leringen werden niet ten volle begrepen en zelfs gebruikt voor eigen machtsdoeleinden. 
 • Buitenaardsen hebben in alle tijdsperiodes zich op Aarde gevestigd of ingegrepen. Aanvankelijk aangetrokken door schoonheid en diversiteit. Later kwamen ook bijvoorbeeld de Annunaki, gedreven door hun behoefte aan goud naar de Aarde en misbruikten de mensen. De Farao’s (honderden pyramides in vele landen van de wereld) daarentegen brachten heilzame inzichten naar de aarde. 
 • In de recente jaren hebben de boosaardige buitenaardsen zich vrijwel allen vrijwillig of onder dwang teruggetrokken. 
 • Hun vazallen op aarde – ook wel de ‘deep state’, cabal, illuminati of duistere elite genoemd – streven echter onverminderd naar wereldheerschappij over een door hen gecontroleerde en gedecimeerde bevolking zonder enige scrupules.

Wakker worden

 • God lost nu zijn belofte in om de in zijn eigen illusie verdwaalde mens te bevrijden en door de poort van ascentie te leiden. 
 • In het Gouden tijdperk dat aanbreekt worden wij ons weer bewust van de Eenheid met God, het Al in Alles. 
 • Door de hogere trillingen van liefde en energie, ervaren wij, dat wij multidimensionale lichtwezens zijn, die wederom over hun goddelijke eigenschappen en potentiële vermogens kunnen beschikken. 
 • Deze in ons sluimerende vermogens worden geactiveerd,  wanneer wij de goddelijkheid in onszelf en anderen erkennen, elkaar onvoorwaardelijk liefhebben en God als Architect beschouwen voor het scheppen van een Nieuwe Aarde. God rekent op ons om deze nieuwe aarde met Hem en met elkaar tot een succes te maken.

Ascentie

Het betekent:

 • Verlossing uit onze zienswijze op de wereld, die wij ervaren vanuit afscheiding en dualiteit en waarin de Goddelijke Werkelijkheid niet langer door ons wordt waargenomen door ons verwarde ego- denken en liefdeloosheid;
 • Vereniging en terugkeer naar de hogere trillingen van goddelijke Energie,de eenheidsenergie met het levende kristallicht; 
 • Het Christusbewustzijn in de mens keert terug, namelijk het zich bewust één voelen met het Al in Alles. Dan komt het Weten en de Liefde via je hart binnen en niet langer via jouw subjectieve waarnemingen, dat jouw denken verwart. 
 • Het lichaam gaat zich na ascentie geleidelijk aanpassen en krijgt zijn vitaliteit terug. Mensen beschikken nog steeds over de oorspronkelijke door de Schepper meegegeven lichtvorm. Als deze door een zuivere denkgeest wordt aangewend, dan zijn wij in staat onszelf op perfecte wijze in een fysiek lichaam te manifesteren. Zo ook zullen wij met onze wilskracht en ons Christusbewustzijn de ongebruikte strengen van het DNA activeren om ons als multidimensionaal lichtwezen aan te passen aan de omstandigheden van de 5e dimensie en hoger.

Gouden Tijdperk

Nieuwe mens —Nieuwe aarde, in perspectief

 • De ascentie vindt plaats op een door God bepaald tijdstip, die de vrije wil van de mensen blijft respecteren. Het 
 • collectief ontwakend bewustzijn zal dus voldoende kracht moeten ontwikkelen. Uit het oude paradigma stappen, schoon schip maken, afstand nemen van het oude, dit alles is een voorwaarde om de overstap naar een nieuwe aarde van paradijselijk allure te maken. Het huidig tijdsbeeld laat al zien, dat we op de goede weg zijn. 
 • Mensen ontvangen nu uit de kosmos een steeds grotere influx van licht en liefdesenergie die ons in deze overgangsperiode helpt, het duister in ons zelf en de samenleving te verwijderen. 
 • In najaar 2020 leidt dit tot een toenemende confrontatie van goede en kwade krachten, afschuwelijke onthullingen over de perverse praktijken van de cabal en chaotische toestanden. 
 • 2021 wordt naar alle waarschijnlijkheid het jaar, waarin de zo verlangde ascentie zou kunnen plaats vinden, vermoedelijk in het voorjaar en in een klein aantal golven daarna. 
 • Het is ook een jaar, waarin de kiemen worden gelegd voor schepping van het gouden millennium, een samenleving gebaseerd op liefde, vrede, voorspoed en vreugde.

Winfried Meier 

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

HET EVENT 2020 – GROTE OVERWINNING VOOR HET LICHT! PLEIADISCHE LICHTKRACHTEN TRANSMISSIES – 005020 – 

Gechanneld door Michael Love– 6 Oktober 2020

EEN SPECIALE BOODSCHAP AAN DE STERRENZADEN VAN DE NIEUWE AARDE, VOOR ONMIDDELLIJKE PLANETAIRE UITZENDING…

INTRODUCTIE:

DE VOLGENDE INFORMATIE IS AFKOMSTIG VAN DIRECTE, GEDECODEERDE ETHERISCHE TRANSMISSIES VAN WELWILLENDE LICHTKRACHTEN DIE IN HET ZONNESTELSEL VAN DE AARDE ZIJN AANGEMEERD EN SOMMIGE VAN DE GEGEVENS KOMEN RECHTSTREEKS VAN BEPAALDE LEDEN VAN HET BINNENSTE VAN DE AARDE-ALLIANTIE DIE BEKEND STAAN ALS DE WITTE HOEDEN, EN DE GROTE WITTE BROEDERSCHAP DIE DOOR DE GALACTICS OP HET OPPERVLAK VAN DE PLANEET AARDE STRATEGISCH IN SLEUTELPOSITIES VAN MACHT ZIJN GEPLAATST!

GEWELDIGE MENSEN,

RECENTE ALLIANTIE-INFORMATIE OVER DE AARDE GEEFT AAN DAT LICHT KRACHTEN NU EEN GROTE OVERWINNING HEBBEN BEHAALD IN OPERATIE ‘PANDORA’ OP DE RESTERENDE DRACO KRACHTEN IN DE ONDERMAANSE RUIMTE, VOOR DE BEVRIJDING VAN PLANEET AARDE!ALLEEN LICHTWEZENS DIE ZIJN AFGESTEMD OP DE HOGERE SFEREN ZIJN ZICH BEWUST VAN DEZE STRIJD, NOG AFGEZIEN VAN HET BELANG ERVAN!

DEZE ENERGETISCHE OPRUIMINGSOPERATIE VINDT AL GERUIME TIJD ACHTER DE SCHERMEN PLAATS TEN BEHOEVE VAN DE MENSHEID OM DE WEG TE EFFENEN VOOR DE OP HANDEN ZIJNDE GROTE EVOLUTIONAIRE GEBEURTENIS VAN DE MENSHEID!

VELEN WETEN NIET DAT ER IN DE AFGELOPEN DRIE AARDE WEKEN ENKELE ZEER DRINGENDE OPROEPEN PLAATSVONDEN TOEN DE LICHT KRACHTEN DE LAATSTE HAND LEGDEN AAN DE PROGRAMMERING VAN HET NIEUWE 5D VTXC ENERGIE RASTER VAN DE AARDE!

EEN STERKE ‘PANDORA’ VEILIGHEIDSINBREUK WERD VORIGE WEEK GEÏNITIEERD DOOR SNODE KRACHTEN, MAAR WERD SNEL AFGEBOGEN EN GENEUTRALISEERD DOOR DELTA LICHT KRACHTEN.

VANWEGE DE KRITIEKE AARD VAN DE KOMENDE ASCENSIE GEBEURTENIS VAN DE MENSHEID, HEBBEN 36 UUR GELEDEN PLANETAIRE LICHT KRACHTEN EEN GROOT OFFENSIEF INGEZET IN DE ONDERMAANSE RUIMTE TEGEN DEZE RESTERENDE KWAADAARDIGE WEZENS DIE DE AARDE NOG STEEDS IN GIJZELING HOUDEN! DE AARDSE ALLIANTIE MELDT NU DAT DE LICHT KRACHTEN 100% ZEGEVIEREND UIT DEZE LAATSTE HELSE STRIJD BOVEN DE AARDE ZIJN GEKOMEN!

DE GROTE STRIJD OM DE PLANEET AARDE LOOPT EINDELIJK TEN EINDE EN VOOR HET EERST IN DE MODERNE GESCHIEDENIS IS DE ONDERMAANSE RUIMTE VOLLEDIG ONTDAAN VAN DEZE DUISTERE DRACO-ENTITEITEN!

DE AARDE-ALLIANTIE ZEGT DAT DEZE ONTGINNING ZICH NU SNEL NAAR BENEDEN ZAL FILTEREN OP HET OPPERVLAK EN DAT DE BURGERS VAN DE PLANEET AARDE PRACHTIGE ENERGIEËN VAN VRIJHEID EN LICHTHEID ZULLEN BEGINNEN TE ERVAREN NAARMATE DE GAMMA-TIJDLIJN VAN DE AARDE VERDER GAAT NAAR HET HOOGTEPUNT VAN HET EVENT IN 2020!

JULLIE ZULLEN ER DE KOMENDE DAGEN ALLES OVER HOREN, EN HET ZAL INDERDAAD EEN ONGELOOFLIJKE ‘OKTOBERVERRASSING’ ZIJN!

LICHT KRACHTEN ZEGGEN OOK DAT DEZE RECENTE ENERGETISCHE ZUIVERING EEN GROOT POSITIEF KEERPUNT ZAL BEREIKEN OP DE TIJDSLIJN VAN DE AARDE IN DE EERSTE WEEK VAN NOVEMBER 2020!

DE GROOTSE ASCENSIE VAN DE MENSHEID STAAT NU VOOR DE DEUR!

DE DIRECTE AARDSE ALLIANTIEKANALEN UIT HET VERLEDEN GEVEN IN ALLE OPZICHTEN AAN DAT ER OP AARDE EEN SPECTACULAIRE GEBEURTENIS ZAL PLAATSVINDEN WAARBIJ HET BEWUSTZIJN TOT HET 5E DIMENSIONALE NIVEAU ZAL WORDEN VERHOOGD!

DIT IS DE TIJD DIE DOOR VELE PROFETEN EN VISIONAIRS VAN OUDSHER WORDT GESPROKEN, TOEN DE MENSHEID VAN DE LANGE PERIODE VAN KOSMISCHE DUISTERNIS NAAR HET VERBLINDENDE NIEUWE LICHT VAN DE GOUDEN EEUW ZOU BEGINNEN TE GAAN!

WE KUNNEN U VERTELLEN DAT 21 DECEMBER 2020 EEN HEEL BIJZONDER MOMENT IS OP HET GALACTISCHE WIEL VAN DE TIJD EN IN DE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID!

OP DIE GROTE MIJLPAAL IN DE TIJD OM 11:11AM UTC, ZAL DE NIEUWE GOUDEN EEUW VAN DE AQUARIUS EINDELIJK AANBREKEN EN ZAL DE NIEUWE 5D AARDE OP AARDE GEBOREN WORDEN!

EEN GROOT ENERGETISCH ASCENSIEPORTAAL ZAL IN DE HEMELEN OPENEN ALS HEMELSE UITLIJNINGEN DE GROTE TIJD VAN DE MENSHEID MARKEREN!

DOOR DE KOSMISCHE UITLIJNINGEN TEGEN HET EINDE VAN DECEMBER ZAL HET CENTRALE ZONLICHT VAN HET GLORIEUZE SAT YUGA-GOUDEN TIJDPERK DAT IN 2012 BEGON, WEER VOLLEDIG KUNNEN SCHIJNEN OP DE PLANEET AARDE, OP 21 DECEMBER 2020!

DE KOSMISCHE POORTEN ZULLEN OP DIE DAG VOLLEDIG GEOPEND WORDEN EN DE KRACHTIGSTE, ONSTUITBARE EN VERBLINDENDE STROOM VAN 40-HERTZ GAMMA-LICHT IN DE GESCHIEDENIS ZAL DOOR DE HEMELEN SCHIJNEN EN DE PLANEET BINNENSTROMEN!

HIER ZIJN DE GROTE HEMELSE GEBEURTENISSEN VAN HET AARDSE JAAR 2020 DIE LEIDEN TOT DE 12/21/2020 GROTE UITLIJNING!

*EEN ZELDZAME 3.000 JAAR DRIEVOUDIGE CONJUNCTIE, IN EEN 33 JAAR DURENDE SATURNUS PLUTO SAMENSTAND!

*EEN 13-JARIGE JUPITER PLUTO SAMENSTAND!

* DE RINGVORMIGE ZONSVERDUISTERING, DIE OOK NOG EENS PRECIES OP     DEZELFDE DAG VALT ALS DE ZOMER ZONNEWENDE VAN 2020!

*EEN 20 JARIGE JUPITER SATURNUS GROTE SAMENSTAND DIE OP DE BELANGRIJKSTE ZONNEDAG VAN HET JAAR VALT – DE DECEMBER ZONNEWENDE!

HET FEIT DAT DEZE UNIEKE EN KRACHTIGE UITLIJNINGEN ALLEMAAL OP HETZELFDE MOMENT PLAATSVINDEN, EN SAMENVALLEN MET HET EINDE EN BEGIN VAN GROTE HEMELSE CYCLI IS ONGELOOFLIJK GEESTVERRUIMEND EN HEEFT OP ZIJN ZACHTST GEZEGD EEN KRACHTIGE SYNCHRONE BETEKENIS!

DE REEKS VAN PRACHTIGE HEMELSE GEBEURTENISSEN DIE ZICH VOORDOEN ZAL HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK VAN LICHT OP DE PLANEET AARDE INLUIDEN!

DE GROTE ZONNE FLITS

SAMENVALLEND MET GROTE KOSMISCHE CYCLI DIE NU OP DIT MOMENT EINDIGEN EN BEGINNEN PLUS DE HEMELSE UITLIJNINGEN EN STERRENPOORTEN DIE ZICH OPENEN, IS HET FEIT DAT ONZE ZON ELK MOMENT ZIJN GROTE FLITS MOET HEBBEN DIE OM DE 25.920 JAAR GEBEURT IN WAT BEKEND STAAT ALS EEN GROTE CYCLUS!

DEZE FLITS/FLASH IS BEKEND BIJ BIJNA ELKE OUDE BESCHAVING IN DE GESCHIEDENIS. HET IS GESCHREVEN MET NAMEN ALS SAMVARTAKA VUUR, FRASHOKERETI, EKPYROSIS, EN YUGA VUUR.

DE GEGEVENS IN ALLE RECENTE AARDSE ALLIANTIE TRANSMISSIES LATEN ZIEN DAT DEZE GROTE ZONNEFLITS OOK AANSTAANDE IS EN ALLE TEKENEN EN GEGEVENS WIJZEN EROP DAT DEZE GEBEURTENIS OOK VOOR HET EINDE VAN HET AARDSE JAAR 2020 ZAL PLAATSVINDEN!

BEPAALDE LEDEN VAN DE AARDE-ALLIANTIE KENNEN DE ZEKERHEID VAN DEZE ZONNEGEBEURTENIS EN BEVESTIGEN DAT ONS ZONNESTELSEL OP DIT MOMENT DOOR EEN EXTREEM, ENERGETISCH DICHT GEBIED VAN HET MELKWEGSTELSEL GAAT EN DAT DE EXOTISCHE DEELTJES IN DIT KOSMISCHE PLASMAVELD DE GALACTISCHE KERN ALS EEN GIGANTISCHE SUPERCONDENSATOR OPLADEN, DIE ZICH BINNENKORT ZAL ONTLADEN ALS EEN EPISCHE EN KOSMISCHE LICHTGEBEURTENIS DIE DOOR ALLE WEZENS OP HET OPPERVLAK VAN DE AARDE ZAL WORDEN GEZIEN!

DE GROTE ZONNEFLITS ZAL EEN ENORME UITBARSTING VAN VERBLINDEND, MAGNETISCH, 5D WIT GAMMA-LICHT ZIJN DAT UIT DE GALACTISCHE KERN WORDT UITGESTOTEN EN DAT VANAF DE AARDE ZAL WORDEN GEZIEN EN ALS EEN TWEEDE ZON AAN DE HEMEL!

DE ENERGIE DIE VRIJKOMT UIT DEZE CENTRALE ZON UITSTOOT STAAT BEKEND ALS DE COMPRESSIE DOORBRAAK EN ZAL DE VOLLEDIGE MASSALE ASCENSIE GEBEURTENIS VAN HET PLANEETBEWUSTZIJN TEWEEGBRENGEN. 

OUDE WIJZEN ZEGGEN DAT HET LICHT VAN DEZE KOSMISCHE EXPLOSIE ZO KRACHTIG ZAL ZIJN, DAT HET DE HEMEL VAN DE AARDE ZAL VERLICHTEN VOOR EEN PERIODE VAN 1000 JAAR!

DIT GODDELIJKE GOUDEN LICHT VAN HET NIEUWE TIJDPERK DAT DE PLANEET AARDE IN HET VOLGENDE MILLENNIUM ZAL VERLICHTEN!

OP 21 DECEMBER 2020 ZAL ONS HELE STERRENSTELSEL DE VIJFDE DIMENSIE BINNENGAAN, OOK WEL BEKEND ALS HET NIEUWE TIJDPERK VAN DE AQUARIUS EN HET ZESDE GOUDEN TIJDPERK! OP DEZE EVOLUTIONAIRE DAG ZAL DE PLANEET AARDE HET HEMELSE TIJDPERK VAN SPIRITUEEL ONTWAKEN BINNEN GAAN.

DE SPIRITUELE KRACHTEN VAN DE CENTRALE ZON ZULLEN ALLES IN DIT RIJK OP DIEPGAANDE EN POSITIEVE WIJZE VERANDEREN!

DEGENEN DIE IN HARMONIE WILLEN LEVEN, DELEN, ZORGEN, SAMENWERKEN EN WERKEN MET DE NATUUR, CREATIVITEIT EN LIEFDE ZULLEN SPIRITUELE GEMEENSCHAPPEN EN EEN GEHEEL NIEUWE EN ANDERE BESCHAVING VORMEN.

HET NIEUWE AQUARIUSTIJDPERK BRENGT DE REALISATIE VAN ONS WARE GODDELIJKE ZELF BINNEN EN DAARIN WORDT ALLES MOGELIJK EN WORDT EEN STAAT VAN VOLMAAKTHEID BEREIKT!

WE HEBBEN ZO LANG GEWACHT EN ZOVEEL DINGEN OP DE PLANEET AARDE VERDRAGEN, STEEDS WEER OPNIEUW GEÏNCARNEERD, ONTELBARE KEREN, ALLEEN MAAR OM DE GLORIEUZE VERSCHIJNING VAN DE NIEUWE GOUDEN EEUW TE AANSCHOUWEN!

WE HEBBEN DE HOOP DOOR ALLES HEEN BEHOUDEN EN WE HEBBEN DE HELE WERELD OVERWONNEN, ALLEEN MAAR OM OP DE AARDE TE KUNNEN STAAN EN GETUIGE TE ZIJN VAN DE GROOTSHEID VAN WAT KOMEN GAAT!

HET IS ONS TICKET NAAR HUIS, GROTE!

DE GROTE TIJD IS EINDELIJK AANGEBROKEN!

WAT ER KOMT IS GROOT, HET KOMT SNEL, EN HET GAAT RECHT OP DE PLANEET AARDE AF, IN 2 AARDSE MAANDEN!

STA-KLAAR TERWIJL WE OP WEG ZIJN NAAR DE LAATSTE FASE VAN HET EVENEMENT 2020!

DANK U VOOR UW KOMST NAAR DE AARDE EN VOOR UW GROTE DIENSTBAARHEID AAN DE HELE MENSHEID!

** PLANETAIRE ENERGIE UPDATE: 10062020 **

DE ENERGIEËN ROND DE PLANEET ZULLEN NAAR VERWACHTING IN DE KOMENDE 72 UUR WEER TOENEMEN, DUS ZORG ERVOOR DAT JE GEAARD BLIJFT IN DE NATUUR EN GEBRUIK KRISTALLEN OM DEZE HOGERE ENERGIEËN TE HELPEN INTEGREREN IN HET VORMENDE LICHTLICHAAM!

GOD – SNELHEID,

MICHAEL EN DE PLEIHADIËRS

http://www.5dearthproject.com

BRON

vertaling: Martien ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

Ex Machina

In the beginning
There was man
Then man made the machine

The machine

Then man made the machine

Then man made the machine

The machine

In the beginning
There was man
Then machine became high

The machine

Then man made…

Time to let go

Again

Time to let go

Closer

Hold on feel the night
Hold on we’re getting closer…

We are the energy

We are, we are the voice within the sound of drums
Underneath the stars we’ll never chase the sun
The pain of yesterday becomes a faded memory
When you and I connect, we are the energy

We are the energy
We are the energy
We are the energy

We are, we are the voice within the sound of drums
Underneath the stars we’ll never chase the sun
The pain of yesterday becomes a faded memory
When you and I connect, we are the energy

We are the energy
We are the energy

We are, we are the voice within the sound of drums
Underneath the stars we’ll never chase the sun
The pain of yesterday becomes a faded memory
When you and I connect, we are the energy

We are the energy
We are the energy

When you and I connect, we are the energy

We are the energy
We are the energy

Parallel

You are electric
And now I’m under your spell
I will protect this
We fall into parallel
You are electric
Together we will excel
Into the next kiss
We fall into parallel
And we fall into
And we fall…
You are electric
We fall into parallel

Metrik DJ set ~ Visuals by Rebel Overlay

00:00 – Metrik – Automata 01:44 – Metrik – Hackers (Metrik Beat The System Edit) 03:30 – Metrik, Grafix – Parallel 05:18 – Metrik – Ex Machina

07:18 – Lexurus – Crystalize + Metrik – Chasing Sunrise (Vocals) 09:25 – Multiverse – Future Tech 11:00 – Metrik – Break Of Dawn (Chopped up vocals) 11:46 – Metrik – Dying Light 13:22 – Grafix – Distressed

14:43 – Pendulum – Witchcraft (Pegboard Nerds Remix) 15:36 – High Maintenance, AL/SO – Party Every Day 17:09 – Mizo – Rockfall 18:55 – Metrik – Utopia [DUB] 20:25 – Au/Ra – Panic Room (Culture Shock Remix) 22:20 – Metrik – We Got It (S.P.Y Remix) 23:03 – Bad Company – Planet Dust

24:22 – Aerophonics – Kursiva 25:40 – Metrik – Closer 27:13 – Noisia, The Upbeats – Dustup 29:05 – Nero – Choices 31:30 – Metrik – Gravity 33:30 – Maduk – Back To Life (Instrumental) + Metrik – Gravity (Vocals) 35:05 – Virtual Self – Eon Break 36:32 – Metrik – Electric Echo

38:23 – Pegbaord Nerds – Harpoon (Metrik Bootleg) [DUB] 39:10 – Metrik – Worldwide (Vocals) 40:47 – Kove – The Music 42:05 – Camelphat – Breathe (Metrik Bootleg) [DUB] 43:40 – Kanine – Kickons 44:40 – Metrik – Want My Love 45:17 – Virtual Self – Ghost Voices (Metrik Remix) [DUB]

47:00 – Document One – Holy Moly 48:28 – deadmau5 – Monophobia (Metrik Bootleg) [DUB] 50:30 – Grafix – Radiance 51:23 – Metrik – Cadence VIP [DUB] 52:57 – Kove – Tonight 54:07 – Metrik – We Are The Energy

If I could

If I could jump over mountains
Run across the sea
Would you be down with me?

If I could stop me from falling
Down upon your dreams
Would you be down with me?

If I could jump over mountains
Run across the sea
Would you be down with me, yeah
Would you be down with me, oh

If I could stop me from falling
Down upon your dreams
Would you be down with me, yeah
Would you be down with me, ohIf I could
Would you be down with me?

If I could jump over mountains
Run across the sea
Would you be down with me, yeah
Would you be down with me, oh

If I could stop me from falling
Down upon your dreams
Would you be down with me, yeah
Would you be down with me, oh

If I could light the dark
If I could make you smile
If I could leave a mark, leave a mark

If I could jump over mountains
Run across the sea
Would you be down with me?

If I could stop me from falling
Down upon your dreams
Would you be down with me?