Dag lievelingen,

Ik mag oprecht zeggen dat ik alles verdien wat de kaarten me hieronder te vertellen hebben.  Ik wacht al heel mijn leven op een eerlijke kans om een plaats in deze wereld te mogen hebben en het leven van mijn dromen omdat ik simpelweg nog nooit het gevoel gehad heb dat ik überhaupt “leef”.

Het valt inderdaad niet mee om positief te blijven als eeuwige optimist zijnde in deze energetische, stormachtige, transformerende, veelbelovende tijden maar wonder boven wonder slaag ik er toch maar in en dit dankzij heel de onzichtbare wereld die ons omringen.

Wat ook niet zo makkelijk is dat ik met mijn ene been in de 3de dimensie sta en met mijn andere been in de 5de dimensie wat maakt dat ik werkgerelateerd al lang weet waar mijn hart me naartoe wil brengen, maar dat ik toch nog vasthang aan verplichtingen die men van mij verwacht volgens dat statuut.  Concreet voel ik al een tijdje dat ik mij volledig wil losmaken van alles, zoals ik vorig jaar al een keer heb gedaan dus ik heb het Universum al uitgetest en het werkt, ze laten je niet in de steek maar nu heb ik zoiets, dat ik eerst maar eens de resultaten wil zien waar ik spiritueel zo hard voor gewerkt heb en het zekere voor het onzekere verkies vooraleer ik opnieuw zo’n zeer moedig risico neem en als ik hieronder de kaarten lees, laat dit alles niet meer lang op zich wachten.   Geduld oefenen is ook een harde les geweest haha. 😜

Ik ben niet alleen (ben intens gelukkig met mezelf en straal dat ook uit), voel me ook helemaal niet eenzaam, heb enorm veel liefde en vriendschap van mijn 2 kinderen, toch snak ik naar positieve gelijkgestemde zielen waar ik mij vriendschappelijk mee kan verbinden want als sociale wezens hebben wij nood aan menselijke contacten om mee samen te werken, plezier mee te maken, liefde te geven en te krijgen, diepzinnige gesprekken te voeren en ga zo maar verder.    Velen zullen zich hierin wel herkennen het gevoel te hebben dat je nog nooit in je leven “ergens bij gehoord” hebt, je voelt je als het ware een buitenaards wezen op deze planeet.

Alles gaat veranderen, NU, dus nogmaals, ik kijk ontzettend uit naar wat komen gaat en ben alvast ontzettend dankbaar voor alles.

Geniet van dit weekend, kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf: “Ik hou van jou,  ik ben trots op jou, je kan het, ik geloof in jou, volg je hartsverlangen en ga ervoor!”  Tsjaka!  Haha! 😀

Veel luister- en leesplezier met deze blog.

Ik hou van jullie allemaal! 💖

Dikke kussen,

Inge 💋💋💋

 

 

Je vraagt je misschien af waarom Indigo’s zo extreem gepassioneerd zijn over hun meningen.  Waarom hebben ze het zo moeilijk om hun gevoelens in te houden?  Dat komt omdat ze gecreëerd zijn om zich nooit in te houden tijdens onbalans en onrecht.

Indigo’s zijn geïncarneerd tijdens een cruciale tijd op Aarde in de geschiedenis van de mens.  Ze zijn er om de overleving van beiden te garanderen.  Je bent één van deze mensen.  Dit is een heel bijzondere rol in onze wereld en deze kaart vraagt je om je daar bewust van te zijn.

 

We zijn gelanceerd!

Zowel energetisch als fysiek staat alles klaar voor het van de grond komen van jouw wereld.  Houd je stevig vast.  Al je harde werken gaat nu vruchten afwerpen.  Waar je op dit moment ook mee bezig bent, er gaat veel in beweging komen.  De dingen komen in een stroomversnelling.  Er komen goede dingen aan en dit is voor jou het moment om daarvan te genieten.  Je hebt je huiswerk gemaakt, nu is het tijd om te oogsten.

Gefeliciteerd! 😊💖🙏

 

Zoals ik van het duister naar het licht transformeer, kan ik nu de schoonheid zien die me omringt en die ik in me heb.  Ik ga op een natuurlijke manier voor de dingen die me vreugde in mijn hart geven en ik help anderen om hun eigen innerlijke schoonheid te ontdekken.

De Vlinderclan vertegenwoordigt een ontwaken of het vrijmaken van bepaalde beperkingen in je leven.  Je hebt onlangs een moeilijke tijd doorgemaakt maar je ontpopt je nu en laat de duisternis achter je.  Voor wat betreft je geest, heb je er voor gekozen om te volgen wat mooi is, net zoals de vlinder wordt aangetrokken door de bloem.

Wat heb jij een ongelooflijke transformatie ondergaan.  Wees trots op jezelf dat je de moed hebt gehad om uit te vliegen.  Je gevoelens en je schoonheid worden groter terwijl je naar het licht vliegt.  De schoonheid wordt gevonden op plaatsen die je je niet had  kunnen voorstellen, wanneer de mooie patronen van het leven zich voor je ontvouwen.

De Vlinderclan neemt je verwarring, je onzekerheid weg en leidt je naar helderheid van geest.  Met een helder inzicht en een rustige geest kun je nu, met uitbundig en plezier, uitvliegen.  Om de schoonheid om ons heen te verkennen, moeten we eerst de schoonheid in onszelf herkennen.  Dit ontwaken is het geschenk van de vlinder voor jou.

 

Ik ben blij je om je de moed te geven je leven zodanig te veranderen dat je aan je goddelijke levensopdracht gaat werken.

Ik ben naar je toe gekomen omdat je het Universum gevraagd hebt om veiligheid en bescherming en omdat je gevraagd hebt wat je levensopdracht is.  Omdat je een Lichtwerker bent, kan ik toezien op de vervulling van je Goddelijke levensopdracht.  Je bent al heel lang een Lichtwerker en je hebt jezelf vaak anders dan anderen gevoeld, soms wel eens heel eenzaam.  Ik kan je verzekeren dat je nooit alleen geweest bent en dat je ook nooit alleen zult zijn.

Wanneer je je gedwongen voelt om een verandering in je werk of in je huis aan te brengen, zou dat wel eens mijn invloed kunnen zijn, om je aan te moedigen de hoogste prioriteit aan je levensopdracht te geven.  Ik kan je plannen veranderen en op andere manieren je weg soepel en harmonieus laten verlopen.

Vraag het mij maar gewoon en het zal gebeuren.  Ik zal je ook helpen je veilig en prettig te voelen bij de veranderingen in je leven.

 

Dit is een krachtige kaart. Je komt nu op een punt van volledig ontwaken van je hogere zelf, je intuïtie, je gaven, je rol op deze planeet en het Goddelijke plan. Open je hart, zodat je innerlijke visie verheldert. Dit zal je successievelijk op vele niveaus sterker maken, zowel energetisch als intuïtief, om je pad te bewandelen en te doen waarvoor je hier bent gekomen. En jouw Ontwaken zal via het onbewuste naar anderen de roep doen uitgaan om ook in hun eigen Licht te gaan staan.

 

 

Mijn hart loopt over van dankbaarheid en enthousiasme.  Ik weet hoe ik omringd ben door fantastische mensen en situaties.

Het verlangen van je hart is bezig zich in de realiteit te manifesteren.  De elfen vragen je vast te houden aan je geloof,  je vertrouwen en een positief resultaat te verwachten.

Goed nieuws!  Het leven waarvan je hebt gedroomd gaat werkelijkheid worden.  Je affirmaties, gebeden, visualisaties en andere positieve oefeningen werpen hun vruchten af.  Nu vragen de elfen je om te blijven vertrouwen.  Op dit moment kun je misschien al een glimp opvangen van hoe je dromen werkelijkheid worden.  Die dromen gaan van iets wat je alleen maar denkt over in een etherische vorm, om daarna hun vaste vorm aan te nemen.

Om deze overgang volledig en succesvol te laten verlopen is het nodig dat je blijft vertrouwen en bidden. Vraag God en de elfen je te helpen elke denkbare angst los te laten die zou maken dat je het goede resultaat zelf saboteert.

Je verdient deze nieuwe overvloed, ook dat jij en de mensen om je heen ervan kunnen genieten.

 

Door de poort, je bent welkom!

Je hebt een nieuwe staat van verlichting bereikt.  Je hebt laten zien dat je een harde werker bent en je inzet is enorm geweest.  Je gaat een nieuwe stap in je ontwikkeling maken zodat je meer zal gaan uitdragen.  Je hebt je mediumschap voltooid.  Nu mag jij je laten zien, en je zal gezien worden.  Hier zullen wij als Elfen voor zorgen, dat is onze beloning voor jou.

De komende tijd wordt er van je gevraagd om veel water te drinken, dit is een zuiveringsproces dat je nodig hebt om de nieuwe energieën in je lichaam toe te laten.  Jouw DNA zal veranderen.  Dit kan wat ongemakken met zich meebrengen.  Geef en gun jezelf de tijd om dit toe te laten.  Je lichaam zal steeds transparanter worden, zodat jij de Hogere Energieën kunt ontvangen.

Je gaat nu stappen zetten op de weg van de Mystica.  Je zal steeds meer visioenen krijgen.  Schrijf deze op, ze zullen van grote waarde zijn.  Blijf in je zuiverheid, dat is alles wat Wij van je vragen, de rest wordt door Ons verzorgd.

 

De engelen vragen je om optimistisch te blijven!  Het begint er heel positief uit te zien om vorm te gaan geven aan je wensen.  Je gaat je dromen sneller waarmaken door je blij en vol vertrouwen te gedragen.  Het lijkt misschien alsof je plannen lang nodig hebben om zich te manifesteren….maar je zult spoedig een verandering zien.  Laat je hoop juist nu niet varen wanneer je dromen op het punt staan om uit te komen!

 

Je bent omringd door de liefdevolle steun van de wereld van de engelen.  Je speelt een belangrijke rol in het de wereld tot een hoger niveau van bewustzijn brengen.  De engelen zijn bij je om je op alle mogelijke manieren te helpen.

Denk er aan, je bent niet aan je lot overgelaten hier.  Je bent niet alleen op deze reis.  Je gaven zijn heel speciaal en heel erg nodig.  Deze goddelijke wezens zijn hier bij je, om je te helpen om volledig te worden wie je in je diepste wezen bent.

Nu zul je de weg voor je nog meer zien opengaan dan ooit tevoren.

 

Het leven ontvouwt zich voor mij precies zoals het is bedoeld.  Ik vertrouw op goddelijke timing ben ben dankbaar voor al mijn zegeningen.

Als u gespannen hebt gewacht tot er een deur wordt geopend met de belofte van een nieuwe kans, dan is het moment bijna bereikt.  Vertrouw op de goddelijke timing – de deur zal opengaan op het perfecte moment en u zult zien waarom het wachten de moeite waard was

Houd intussen uw geloof vast, de beloning is ophanden.

 

Al mijn gedachten zijn gericht op mijn hoogste goed.  Waar je je op focust is wat je creëert, dus besteed al je aandacht aan gedachten die prachtig, waardevol en liefdevol zijn.  Het is tijd om je aandacht en passie op één ding te richten, in plaatsen van het te verdelen in meerdere richtingen.

Je ziel wilt dat je weet:  Wat je om je heen ziet is het resultaat van waar je je op focust.  Wanneer je je gedachten focust op het goede, dan trek je positieve ervaringen en mensen aan, maar wanneer je je focus richt op hetgeen dat niet werkt, dan creëer je juist nog meer ongewenste situaties.  Als je niet tevreden bent met de richting waarin je leven loopt, concentreer je dan op wat je verlangt en niet op wat je niet wilt.  Verzamel je innerlijke energie om innerlijke kracht te ontwikkelen en focus je op één ding.

Wanneer je aandacht naar meerdere dingen uitgaat dan vermindert dat je kracht.  Focus je aandacht op je carrière, je relatie, je hobby of iets waar je erg gepassioneerd over bent.  Verminder activiteiten die niet essentieel zijn voor het bereiken van dit doel en het zal slechts een kwestie van tijd zijn totdat wonderen beginnen te gebeuren.

 

Je hebt gelijk als je optimistisch bent in deze situatie want er is veel om hoopvol over te zijn.  Je beschermengel is getuige van al je hoop, je dromen en aspiraties en weet dat deze nieuwe situatie het juiste antwoord is op je gebeden.

Je engel ziet achter de schermen de details van wat hier gaande is voor jou en geeft je de boodschap dat alles goed is.  Je optimistische kijk houdt je opgewekt terwijl de situatie zich ontwikkelt.  Je positieve houding maakt je aantrekkelijk en zorgt ervoor dat mensen graag bij jou in de buurt zijn.

Maak je geen zorgen als andere mensen jouw dromen niet delen.  Blijf optimistisch en luister niet naar de doemdenkers.  Onderzoek toont aan dat optimistische mensen gezonder leven en gelukkiger zijn.

Blijf het beste van het leven verwachten want je krijgt wat je verwacht.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

_________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  748

748; Je hebt gepraat met en geluisterd naar de Engelen des Overvloed’s, die je nu een stortvloed van zegeningen en voorspoed brengen.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/63-getallen-van-de-engelen-700-tot-799

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 2767

Engel nummer 2767 brengt een bericht dat carrièreveranderingen en / of plannen om te studeren / leren / vooruitgaan in beeld komen en je in staat zult zijn om nieuwe vaardigheden en kennis met gemak te beheersen. Met gedachte en creativiteit kun je zo ongeveer alles leren en doen wat je wilt.

Het is tijd om je dromen te volgen als nieuwe deuren van kansen voor jou. Gebruik je intuïtie, want met een sterke intuïtie helpen wezens bij het navigeren door de reis van het leven. In staat zijn om je intuïtie te volgen en te vertrouwen, geeft richting aan de paden en het leven dat je moet volgen en leven. Verbreed uw horizon op manieren die u inspireren, interesseren, activeren en verlichten. Eer de creatieve Bron in jezelf en leg je focus op je spiritualiteit en zielsdoel.

Blijf ruimdenkend, openhartig en dankbaar voor alles wat je hebt en tel dagelijks je zegeningen. Wees zorgzaam, open en ondersteun anderen en geef je advies indien gevraagd, maar bemoei je niet met hun besluitvorming. Help anderen door een positief voorbeeld te geven

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/03/angel-number-2767.html

 

_________________

I fear real danger
This world ain’t simple
But I’m strong, I know how to get out
And I’ll find my way ‘cause
’Cause it’s love, real simple
And that’s how it works

So won’t you just give it up ‘cause you don’t understand
Big it up but you don’t understand
And it’s really nice, but you don’t understand
So big it up, ‘cause you don’t understand
‘Cause you don’t understand baby

I feel it’s fallin’ down, I know I’ll catch it
You crazy world, crazy world, yeah
I feel real passionate
You feel the sun comes down
I’ll make it shine, yeah
You crazy world, crazy world yeah

I can see your fear ‘cause
This world ain’t simple
But I’m strong, I know how to stay out
And I’ll find my way ‘cause
‘Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving yeah

So won’t you just give it up
‘Cause you don’t understand
Big it up, but you don’t understand
And it’s really nice, but you don’t understand
So big it up, ‘cause you don’t understand
‘Cause you don’t understand baby

I feel it’s fallin’ down, I know I’ll catch it
You crazy world, crazy world, yeah.
I feel real passionate
You feel the sun comes down,
I’ll make it shine, yeah
You crazy world, crazy world yeah

I feel it’s fallin’ down, I know I’ll catch it
You crazy world, crazy world, yeah.
I feel real passionate
You feel the sun comes down,
I’ll make it shine, yeah
You crazy world, crazy world yeah
Crazy world, crazy world yeah
Crazy world, crazy world yeah

it’s a fine day
people open windows
they leave the houses,
just for a short while.

they walk by the grass
they look at the sky

they walk by the grass
and they look at the grass

they look at the sky

it’s a fine day,
people open windows.
they leave the houses,
just for a short while.

they walk by the grass
they look at the sky

they walk by the grass
and they look at the grass

they look at the sky

it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow
it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow

it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow
it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow

it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow
it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow

it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow
it’s going to be a fine night tonight
it’s going to be a fine day tomorrow

I pictured a rainbow
You held it in your hands
I had flashes
But you saw the plan
I wandered out in the world for years
While you just stayed in your room
I saw the crescent
You saw the whole of the moon
The whole of the moon

You were there at the turnstiles
With the wind at your heels
You stretched for the stars
And you know how it feels
To reach too high
Too far
Too soon
You saw the whole of the moon

I was grounded
While you filled the skies
I was dumbfounded by truths
You cut through lies
I saw the rain-dirty valley
You saw Brigadoon
I saw the crescent
You saw the whole of the moon

I spoke about wings
You just flew
I wondered, I guessed and I tried
You just knew
I sighed
But you swooned
I saw the crescent
You saw the whole of the moon
The whole of the moon

With a torch in your pocket
And the wind at your heels
You climbed on the ladder
And you know how it feels
To get too high
Too far
Too soon
You saw the whole of the moon
The whole of the moon

Unicorns and cannonballs
Palaces and piers
Trumpets, towers, and tenements
Wide oceans full of tears
Flags, rags, ferry boats
Scimitars and scarves
Every precious dream and vision
Underneath the stars

Yes, you climbed on the ladder
With the wind in your sails
You came like a comet
Blazing your trail
Too high
Too far
Too soon
You saw the whole of the moon