Dag lievelingen,

Oorstrelende klanken speciaal voor u, deze keer van supertalent Etherwood, muziekteksten die voor zichzelf spreken en aansluiten bij wat er nu is, een rat op mijn pad en de betekenis hiervan, 1 kaart uit het orakeldek van de lichtwerkers, 2 uitgebreide toelichtingen over de energie van april waaronder het engelenportaal op 4 april en de volle supermaan op 8 april 2020.

Toen ik daarstraks gewoon uit het niets nog eens naar Etherwood wilde luisteren stootte ik op de 3 nummers die ik hierbij heb gevoegd en was ik weer ontroerd omdat deze liedjes zo mooi aansluiten op elkaar. Ik knikte weer bevestigend en zei tegen mezelf, dat ik toch goed geleid word door De Bron en het engelenrijk. Niet normaal. Ik ben echt nooit alleen.

Via volgende link van deze blog kan je nog 4 liedjes van hem horen. https://www.loveangels.be/?s=Etherwood

Tijdens een kleine wandeling deze avond hier rond het kanaal samen met mijn dochter Romy, was ik zoals altijd alle dieren aan het bekijken toen ik plots een rat zag wegvluchten onder het houten platform. Een rat op mijn pad en welke boodschap hierachter zit, lees je hieronder.

Van de week ben ik van mezelf geschrokken in de positieve zin. Toen ik op de fiets mijn kinderen aan het aanmoedigen en supporteren was terwijl zij aan het lopen waren hier aan het kanaal, kruiste ik op het fietspad, toen zij aan de passantenhaven liepen waar geen fietsers mogen rijden, een koppel die mij rechts voorbijreden. Dat koppel dat vrij nors keek naar mij, zei tegen mij: “Jij bent in Engeland zeker?” (Ik had zelf nog niet eens door dat ik links reed en of dat zo “erg” is) Waarop ik spontaan zei: “Ja.” Waarop die man toen al ruim achter mij 2 keer luidkeels riep: “Trut!” En ik luidkeels 2x terugriep: “Ik hou van jou!”

Nu ben ik nooit iemand geweest die mensen uitscheld en al helemaal geen ruziemaker, desondanks mijn niet zo’n ideale leefomstandigheden in het verleden, maar mensen die zo reageren hebben veel innerlijke pijnen en projecteren dat op de buitenwereld dus hebben deze mensen heel veel liefde nodig vandaar mijn spontane opmerking. Wij zijn liefde, allemaal. Jouw reactie zegt alles over hoe jij ingesteld bent.

Vroeger zou ik daar serieus van geschrokken zijn en zou dat me geraakt hebben, denkende dat het aan mij lag, nu liet ik dat meteen los omdat ik liefdevol reageerde en weet ik dat dit niks met mij te maken heeft maar wel met de pijnen van de scheldende persoon. Teken dat ik als persoon gegroeid ben en daar ben ik oprecht trots op.

De eerste kaart “Vuurinitiatie” trekken boven op het dek van de lichtwerkers, na deze goed geschud te hebben, is de eerste keer dat ik deze getrokken heb sinds ik dit dek heb en deze sluit ook perfect aan met de huidige energie en geeft me weer de geruststelling en het vertrouwen dat ik nodig heb om verder te gaan. Het universum houdt van u. Van ons allemaal. Hoe mooi is dat. Supergevoel toch! 💖😍

Heel veel lees- en luisterplezier! 😊

Ik hou van jullie vanuit heel mijn hart. 💖

Heel veel liefs,

Inge xxx

Vuurinitiatie is een levensveranderde spirituele zuivering. Uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Sta de kracht van goddelijk vuur toe om u vanbinnen en vanbuiten te reinigen en zuiveren. Dit is niet het moment om vast te houden aan iets, hoeveel u het ook denkt nodig te hebben. Door los te laten zult u zoveel meer winnen dan u zich ooit kon voorstellen en openstaan voor nieuwe zegeningen en een nieuw leven. U bent als een feniks, klaar om op te rijzen vanuit de heilige vlammen, herboren.

U hebt de geest van de feniks in u. U bent in staat om steeds weer op te rijzen, zelfs op momenten dat alles verloren lijkt. U wordt geholpen om dit te vergeten terwijl u spiritueel wordt gereinigd door vuurinitiatie. Op dergelijke momenten zult u voelen dat u wordt gevraagd relaties, situaties, soms zelfs banen, houdingen en overtuigingen los te laten. Misschien hebt u onbedoeld meer vertrouwen gehad in die persoon, plaats, overtuiging of identiteit dan in uw plaats in het goddelijke.

Misschien hebt u ze vastgehouden in plaats van het goddelijke toe te staan u te leiden. Dit kan gemakkelijk gebeuren op aarde. Soms worden deze banden beperkend in plaats van ondersteunend. In dergelijke gevallen moet u zichzelf bevrijden om door te kunnen gaan op uw levensreis. Tijdens de vuurinitiatie worden dergelijke banden weggebrand.

Een nieuwe leven is een zegen, maar dat betekent niet dat u het gemakkelijk krijgt. Soms kan het proces uitdagend zijn voor de geest, hoewel het hart vertrouwt wat er plaatsvindt.

Wat uw bolwerk in het leven was, bijvoorbeeld familie, een huwelijk, baanzekerheid, een talent of iets wat u gebruikte om zelfbewustzijn te definiëren, zal de plek zijn waar het vuur het felst brandt. Die gebieden zullen worden veranderd. Loslaten en het laten gebeuren – ook de gebieden in uw leven die u het meest wilt beschermen – kan een diep vertrouwen vereisen.

Vergeet niet dat liefde echt is zodat u vast kunt houden aan uw moed terwijl u loslaat en het goddelijke zijn gang laat gaan. Onthoud dat de kracht van vuur slechts ten dele destructief is. Het stimuleert ook snelle nieuwe groei. Er zal genezing plaatsvinden op ieder gebied dat wordt veranderd. Het is niet alleen een eind, maar ook een begin.

Deze ervaring van vuurinitiatie is het goddelijke dat zijn aanwezigheid doet gelden in uw leven. Het zal één van de meest bevrijdende en versterkende ervaringen zijn in uw fysieke lichaam. Het vraagt u misschien om angsten en onzekerheden onder ogen te zien terwijl u leert het goddelijke onvoorwaardelijk te vertrouwen.

Weet dat het universum altijd voor u zal zorgen en altijd op de manier die het best is voor u – zelfs al u niet begrijpt waarom het moet gebeuren op de manier waarop het op een bepaald moment gebeurt. Houd uw oog gericht op de innerlijke transformaties die plaatsvinden in plaats van de uiterlijke veranderingen te vrezen.

Het universum houdt van u en houdt u in hoog aanzien. Onthoud dit en vertrouw. Initiatie is een gevorderde spirituele les. U wordt geëerd door wat er op dit moment in uw leven gebeurt. U bent sterk genoeg om het te doorstaan en op te bloeien in een nieuw leven, als een stralende feniks die triomferend oprijst uit het heilige vuur.

AANROEPING

Uit eigen vrije wil kies ik ervoor te vertrouwen dat het heilige vuur mijn ziel, mijn geest en mijn lichaam zal reinigen. Ik heb de geest en kracht van de feniks in mij. Mijn geest zal triomferen, oprijzen uit het heilige, goddelijke vuur. Ik geef mijn leven dus over aan het heilige vuur van liefde. Dat waar ik niets meer aan heb, mag worden verwijderd uit mijn wezen en snelle groei van nieuw leven kan door mij stromen. Moge ik worden gekoesterd in tederheid, genade en barmhartigheid terwijl ik met succes de vuurinitiatie doorsta met de liefdevolle onbevreesde kracht van mijn eigen goddelijke natuur. Mogen alle wezens – door goddelijke genade – vrij zijn om lief te hebben. Amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Een rat op mijn pad

Schranderheid, succes, rusteloos, aanpassingsvermogen, overleving. Als een Rat je kruiste word je gevraagd om jezelf in nieuwe gebieden die u nog niet onderzocht terug op te eisen. Het is tijd voor een nieuwe hobby of jezelf voor een nieuwe uitdaging te stellen door iets nieuws te leren / te ondernemen.

Maak je dromen waar, eis jezelf volledig terug op. Rat laat u weten dat het tijd is voor een nieuw begin en verandering. Kijk om de rommel om je heen te herkennen. Tijd om oude bagage en gevoelens los te laten die je niet langer dienen. Verkoop of geef weg die spullen die je ruimte vullen en maak ruimte voor het nieuwe dat wat je echt wil.

Is rat je totem: je bent een gemakkelijk en gelukkig mens. Je bent sociaal, ontwapenend eerlijk, openhartig en makkelijk om bij te zijn. Je bent een teamspeler en draagt je hart op de tong maar u heeft een goeie zelfbeheersing. Je hebt de gave van de vooruitziende blik en weet hoe het te gebruiken met succes voor uw eigen voordeel. U bent sluw en scherpzinnige in het bedrijfsleven en niet bang om jezelf te verdedigen in elke situatie. Je houdt van een goede uitdaging . U bent een verstandig adviseur van uw medewerkers en je leert anderen al de dingen om ons heen te waarderen.

Bron: https://www.zichtbaar.be/boodschap-van-totem-dieren/

De energie van april 2020

En zo stappen we april 2020 binnen, in een totaal veranderde (mensen) wereld. Waarbij iedereen (zoveel mogelijk) thuis zit en verbindingen alleen nog maar op letterlijke afstand van minimaal 1,5 meter mogen. En veel meer nog online verlopen dan in real life.
De natuur, de lente, de dierenwereld draait gewoon allemaal ongehinderd door alsof er niets aan de hand is. Zij het dat deze wereldwijd zelfs meer ruimte krijgen dan sinds lange tijd is geweest. De natuurlijke wereld kan zich herstellen, daar waar de mens voor vervuiling, overbelasting en onbalans heeft gezorgd.
Mede daaraan is te zien dat die wereld, die gewoon nog altijd in verbinding met elkaar staat, niet geraakt wordt door de grote reset waar de mensheid doorheen gaat.
Zij zijn nog afgestemd op hun hart en oorspronkelijke natuur. Zijn nog in samenhang met elkaar en volgen zogezegd hun eigen innerlijke rechte lijn, blauwdruk en waarvoor ze hier zijn. Ongehinderd en ongestoord.

De collectieve uitdaging in jou

Dit proces wat nu wereldwijd gaande is (corona)  is bedoeld om de mensheid in de reset te zetten zodat afgescheidenheid (van zichzelf en de werelden om zich heen) kan transformeren. Zodat interne verbindingen en bedoeling hersteld kunnen worden.
Van leven vanuit ego, emoties en superioriteit, naar leven vanuit het hart, in gelijkwaardige verbinding met alles om je heen.
Het is allemaal gelinkt met de overgang van het Vissen- naar het Waterman tijdperk.

Hoe we de energie van april in stappen dit jaar is dan ook van een totaal andere orde dan ooit te voren. En zo ook de trillingsverhogingen die we in deze periode doorlopen.
Door de afstand, het verplicht thuis zitten, word je uitgenodigd om dieper naar binnen te gaan. Dieper verbinding met jezelf te maken, te dealen met processen die misschien al lange tijd zijn blijven liggen doordat de buitenwereld genoeg afleiding bood.
De valkuil van alle online mogelijkheden tot contact reikt die mogelijkheid nog steeds aan, zij het op een andere manier. Qua fysieke energie is er afstand.
Door letterlijk afstand te moeten houden vertoeven we niet doorlopend in andermans aura’s en energie. (Al is de invloed van het collectief veld groot, zij het dat dat zich op een andere golflengte bevindt).
Alleen al dat feit kan zorgen voor meer rust en een mogelijkheid om meer contact met je eigen energie te maken. Om verstorende elementen bewuster te worden.  En andersom, waar je altijd misschien onbewust mee deinde op energie van de ander, wat inspireerde, je kracht gaf of motivatie, dat valt weg. En dat nodigt uit om nu binnen je zelf die kracht aan te boren.
Dat vraagt echter wel een bewust naar binnen gaan in jezelf en niet alleen in je huis om van daaruit je ‘naar buiten gericht zijn’  online voort te zetten.

Online contact houden met de buitenwereld weerspiegeld een 3D versie van onze interne mogelijkheden, wanneer we volledig uitgelijnd zouden zijn op ons hart. Dan is telepathische contact houden, van hart tot hart, van bewustzijn tot bewustzijn  de natuurlijkste zaak van de wereld. Vele gevoelige, sensitieve, bewuste mensen ervaren dit al lang in meerdere of mindere mate. Maar de verschuivingen die nu plaats vinden in het menselijk bewustzijn, zal dit voor velen steeds meer open kunnen gaan.

De energie van april

De energie van april is gericht op een directere verschuiving naar de uitlijning met het hart en de gronding daar van. Zodat het hart steeds meer draagkracht en bedding vindt en weer het centrale midden wordt van waaruit we leven, beleven en ervaren.
Van daaruit kunnen steeds meer (multidimensionale) hartkwaliteiten die van nature eigen zijn en bij ons wezen horen, weer gaan ontwaken en bewust(er) worden.
Kwaliteiten als compassie, overgave, leven in lijn met Bron, Liefde, verbondenheid in Eenheid i.p.v. afgescheidenheid en vele andere horen daar bij.

De energie van april is een doorlopende initiatie om het menselijk hart in 3D en 4D frequenties dieper te openen en te activeren, zodat ons hoger hart, en 5D, 6D, 7D hart en hoger weer in directe uitlijning en wisselwerking met elkaar komen te staan. Zodat wij innerlijk steeds meer de heelheid en grootsheid van ons Goddelijk wezen weer gaan her-inneren.
Hiervoor dienen het 3D (fysieke) en 4D (energetische) hart dieper gegrond te worden (is ook in de 4- energie van april aanwezig). Want op hogere wezenslagen zijn deze hartfrequenties nog altijd aan elkaar gelinkt en samen werkend. Knelpunten zijn het 3D en 4D hart die door een overmatige verstoring in de onderste chakra’s (of een niet of te weinig daarin aanwezig zijn) niet optimaal kunnen functioneren en gronden.

Dat is waar de energie van april nu dieper op in gaat werken. Dieper verschuiven naar de 3D en 4D hartenergie, deze dieper uitlijnen met de onderste chakra’s (die al dieper geopend, geschoond en geactiveerd zijn in de afgelopen 3 maanden) en grinden. Zodat er draagvlak ontstaat in de menselijke lagen van bewustzijn, zodat de hogere hartverbindingen weer binnen kunnen stromen en contact kunnen maken met wie wij als mens zijn.
Van daaruit wordt de rechte lijn met Bron via alle multidimensionale wezenslagen heen, weer hersteld.
Voor ieder in die mate dat het past bij de individuele zielsevolutie op het pad van groei. Dat wilt dus niet zeggen dat mensen die op een veel ‘lagere’ frequentie en diep onbewust functioneerden meteen volledig of verlicht worden. Elke ziel heeft een eigen evolutieplan en -pad te doorlopen.
Echter elke ziel zal in deze trillingsverhogingen mee genomen worden en naar een nieuwe octaaf van harttrillingen worden opgetild. Van daar uit zal de eigen zielsevolutie daar van binnenuit verder mee aan de slag gaan voor vervolg groei.

Het is een illusie te denken dat iedereen direct volledig vanuit het hart zal gaan leven en functioneren, omdat niet elke ziel daar al is in groei en bewustzijn. We dienen wel allemaal ons eigen unieke pad van groei te gaan en kunnen geen stap overslaan.

Het ultieme 4-4-4 portaal

Het zeer krachtige 4-4 portaal van 4 april is een krachtige katalysator voor de verschuivingen van zonnevlecht- naar hart functioneren. Deze Portaaldag die verschillende frequenties en codes in zich draagt ( 04-04-2020 en 4-4-4) is echt een omslagpunt dat de hele maand door zal resoneren. Dit portaal gaat gepaard met een conjunctie die slechts eens in de 13 jaar voorkomt, van Pluto en Jupiter. En die weer verband houdt met de eerdere conjunctie en grote verschuiving van 12 januari 2020.
Deze brengt een grote schoonmaak op gang in die lagen van ons bewustzijn die verder open zullen gaan, zodat ons Meesterschap steeds bewuster kan worden, kan gronden in ons dagelijks leven en van daaruit belichaamd kan worden.

De frequentie van de 444-code gaat niet alleen over het (multidimensionale) hart gronden. Het raakt ook het hart van je Mannelijke, Vrouwelijke en Kind Blauwdrukken. De innerlijke Goddelijke Drievoudigheid wordt daarmee krachtiger in het hart van deze kwaliteiten op elkaar uitgelijnd en dat heeft uiteraard een doorwerking in de gewonde man, vrouw, kind lagen van het mens-zijn.
Het uitlijnen van deze Goddelijke Blauwdrukvelden in ons wezen gaat een trilling vrij maken die een doorgang in ons menselijk 3D en 4D hart brengt, waardoor onze hogere hartlagen in mens-zijn bewust en gegrond kunnen worden en verbindingen kunnen herstellen.
Het zijn dus verschuivingen op Goddelijke niveaus in ons die zorgen voor een opening in de menselijke lagen en beleving. Het is een beweging van ‘binnen uit’ die ontstaat door de trillinsgwijzigingen die collectief instromen en niet van buitenaf.

Wanneer hoger dimensionale velden van ons hartbewustzijn weer kunnen uitlijnen en verbinden met ons menselijk hart, krijgen we steeds meer toegang tot onze uitlijning met Bron. Ver voorbij ‘slechts’ 5D wat vaak als streven wordt gezien. Het betekent dat kwaliteiten van hogere zelven op hogere dimensielagen, kennis, ervaringen, wijsheid opgedaan in sferen, steeds dieper terug kunnen (gaan) keren in de menselijke herinnering en beleving.
Dat betekent van binnen uit een stimulans om steeds dieper vanuit je totale hart te leven. In liefde, eenheid, Bronverbinding en de eigen oorspronkelijke lijn. Leven in verbinding met het Goddelijke en daar bewust een uitdrukking van zijn op aarde. Herinneren wie je Bent en waarom je hier Bent. Wat je Blauwdruk en kwaliteiten zijn en wat jouw plek in het geheel is.

Ook dit zal heus niet direct in iedereen volledig actief ontwaakt zijn en al direct gegrond en belichaamd kunnen worden. Maar de 444 poort is daartoe wel de aanzet en ingang. De frequentie van 04-04-2020 laat dit op een andere golflengte zien. De 04 energie gaat over de oorspronkelijke (Bron) hartkracht die met de tweede 04 stevigheid, gronding en verankering kan vinden. De 2020 code gaat enerzijds over de dualiteit versus Bron en Oorspronkelijkheid. En anderzijds over de Blauwdrukken van Bron die daarin weer geactiveerd worden.
D.w.z. dat enerzijds alles wat duaal, verstikkend, beperkend is of oude ballast en schaduw is in je hart, verder belicht en aangeraakt zal worden. Een detox dus van alles wat je afhoudt van je oorspronkelijke hart(verbinding) en of wat je belemmerd in het uitlijnen met je hogere (multidimensionale) hart (lagen).

In Jip en Janneke taal

De energie van april gaat weer een grootse verschuiving brengen om dieper verbonden te raken met ons hart. Van waaruit we deze steeds dieper kunnen gronden. De voorgaande maanden zijn de onderste 3 chakra’s dieper aan bod geweest in opening en opschoning. Dus is daar nu meer ruimte in ontstaan om nieuwe trillingen en mogelijkheden echt te gaan doorsluizen naar meer stevigheid en gronding.

Pas als we iets kunnen gronden kunnen we het ook gaan belichamen in ons menselijk hier en nu leven. Dat is dus noodzakelijk.
Des te meer we onze onderste chakra’s en dus ook menselijk gerelateerde lagen kunnen bewonen (zoals ons lichaam, lichaamsbewustzijn, gevoelsvelden en krachtcentrum) des te meer bedding er is om onze hogere (hart) kwaliteiten weer toe te staan in ons menselijk ervaren en leven.
Daartoe mogen we ons zelf aankijken, opschonen en leren accepteren en omarmen (liefhebben).

De vervolgstap nu is dat ons hart hierdoor verder open kan gaan. En als ons hart ook echt verbinding kan maken met onze kracht, met ons gevoel, met ons lichaam en gronding, kan het blijvend verankeren. En wordt dat de nieuwe frequentie of golflengte van waaruit we leven. Alsof we naar een nieuwe klas over gaan waarin onze kwaliteiten bewuster kunnen worden (ontwikkeld) en  tot uitdrukking kunnen gaan komen.
De kennis, inzichten en groei die we in vorige klassen hebben doorlopen nemen we uiteraard mee, deze zijn al bemeesterd en geïntegreerd en daarmee deel geworden van ons wezen. Dat is de basis die er al is die bedding biedt voor al het nieuwe wat in ons zal gaan ontwaken en her-inneren.

April brengt ons dus een prachtige potentie en kans om dieper dan ooit met ons oorspronkelijk (multidimensionaal) hart te kunnen gaan uitlijnen en deze te gronden in onze menselijke ervaring en belichaming.
Het 444-portaal is een krachtige trillingsverhoging die dit proces krachtig activeerd. En ook de energie van Pasen en 14-4-2020 en 24-4-2020 zullen hierin een krachtige impact hebben en versnellingen en wijzigingen aanbrengen (daarover later meer).

Des te meer we ‘online’ gaan binnen ons Zelf, des te meer zul je bewust kunnen beleven wat er wijzigt, wat nog jouw aandacht of liefde vraagt om de weg vrij te maken naar het volledig gaan leven vanuit je hart!

Heb een stralende, liefdevolle, onvergetelijke maand!

© Willemien Timmer, 1-4-2020

Bron: https://apofyliet.nl/de-energie-van-april-2020-uitgebreid/

Volle Supermaan in Weegschaal 8 april 2020: invloed op relaties en belangrijke beslissingen

De Volle Maan van 8 april 2020 is een supermaan en tevens een vervolg op de supermaan in Maagd van 9 maart j.l., die een sterk transformerende werking had. De uitwerking van een supermaan is sterker dan andere volle manen en is al een week ervoor en een week erna voelbaar Je kunt, doordat jouw chakra’s meer openstaan, last hebben van ascensie symptomen zoals slecht slapen, een overprikkeld zenuwstelsel, veel in je hoofd zitten, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, het vasthouden van vocht, pijnlijke voeten of spieren en verkoudheden/last van de bijholten.

Deze volle supermaan in Weegschaal gaat veel invloed hebben op relaties. Je kunt rond deze periode belangrijke beslissingen willen maken en/of banden willen verbreken. Je kunt je afvragen of er nog voldoende balans is tussen geven en nemen in relaties. Waar de Weegschaal lang kan twijfelen, kan de Ram-invloed ervoor zorgen dat je radicaal kunt kappen met situaties en contacten. En deze beslissingen kunnen rond de volle maan in Ram in oktober een vervolg krijgen.

De dwergplaneet Juno, die de persoon aangeeft waar jij een diepe connectie mee hebt en o.a. symbool staat voor het huwelijk, is betrokken bij deze supermaan. Daardoor gaat deze supermaan ook veel invloed hebben op tweelingzielen.

Weegschaal en Ram

De Weegschaal, het sterrenbeeld waar de maan in staat, is doorgaans erg empathisch. Weegschalen houden van balans en een prettige sfeer en zullen daarom makkelijk pleasen. Ze bewaren liever de lieve vrede en vermijden doorgaans conflicten. Weegschalen weten situaties van meerdere kanten te bekijken en houden ervan om te bemiddelen. Vaak moeten ze lang wikken en wegen voordat ze een beslissing kunnen nemen. Door hun charmante voorkomen zijn ze daarom ook perfecte gastvrouwen/heren, tv-omroepers en receptionistes. De rechtspraak hoort ook bij de Weegschaal.

Terwijl de Weegschaal van samenwerken houdt, is de Ram, waar de zon in staat, meer een individualist; onafhankelijk, avontuurlijk, doelbewust en actief. Hij is een echte leider.

Doordat de Ram gewend is om de leiding te nemen, houdt hij niet altijd rekening met anderen en kan nogal eens impulsief, ongeduldig en snel geïrriteerd zijn. Hij weet anderen te enthousiasmeren en mee te krijgen in het uitwerken van zijn ideeën. Wanneer hij zich in zijn positie bedreigd voelt, kan hij een concurrentiestrijd willen aangaan. Oorlogsvoering, avontuur en sport horen ook bij de Ram.

Uitwerking van de Supermaan

Het zoeken naar een balans, wat de Weegschaal graag doet, kan verstoord worden door de dwergplaneet Eris. Eris, die recht tegenover de maan staat, kan nu voor de nodige spanning zorgen in ons leven en vooral in relaties. Eris is namelijk een dwergplaneet die voor tweedeling en ruzie kan zorgen. Door de invloed van Eris kunnen er ruzies ontstaan. Je kunt je boos en opstandig voelen over thema’s zoals afwijzing, respectloze behandeling of onrechtvaardigheid. Ook kan je nog erg boos zijn over dat je niet gezien of gehoord werd. Door deze boosheid kan je je zelfs wraakzuchtig voelen. Onder deze boosheid kan een verdriet schuilen. Je kunt je verdrietig voelen als je steun mist of gemist hebt van bijvoorbeeld je moeder.

Conflicten

In conflictsituaties wil je misschien compromissen sluiten. Maar als je te veel de lieve vrede wilt bewaren, kunnen anderen het gevoel hebben dat je niet opkomt voor hen of niet aan hun zijde staat. Daar kunnen ruzies en wrijving ontstaan. Ook kan het zijn dat je besluiteloos bent, terwijl de ander wil dat je een standpunt inneemt. Door de Weegschaal-invloed kan je namelijk lang twijfelen.

Misschien wil je door conflicten met anderen je wat koel opstellen of iemand eens flink de waarheid vertellen. Verborgen drijfveren, gevoelens of situaties kunnen hierdoor aan het licht komen. Echter, je kunt er ook achter komen dat de waarheid in het midden ligt. De kunst is dan ook om situaties van meerdere kanten te bekijken, om zo compassie op te brengen voor alle betrokkenen. Kies voor rechtvaardigheid en laat je niet domineren door manipulatieve, jaloerse of wraakzuchtige mensen.

Op zoek naar balans tijdens deze Supermaan

De Maan maakt een vierkant met Jupiter en Pluto. Het overwegen van belangrijke beslissingen kan je het gevoel geven even niet verder te kunnen. Beslissingen op het gebied van gezinsuitbreiding, uitbreiding van werk of spirituele ontwikkeling kunnen je onzeker maken, harmonie verstoren of voor onrust zorgen bij jezelf en anderen.

Het kan ook zo zijn dat je zaken/plannen verborgen hebt gehouden en niet goed weet of je deze moet gaan vertellen. Je kunt bang zijn dat dit negatieve gevolgen zal hebben. Misschien bewaar je toch liever de lieve vrede! In het najaar gaan deze plannen meer doorgezet worden.

Onzekerheden

Angst kan naar boven komen dat je te optimistisch bent geweest over je werk/inkomen en nu misschien wel teveel geld hebt uitgegeven. Of dat je te veel hooi op je vork hebt genomen.

Door drukke werkzaamheden of transformatieprocessen van jezelf heb je misschien weinig tijd voor jouw gezin, je vrienden of je partner. Je kunt proberen een middenweg te vinden en de aandacht goed te verdelen. Maar door situaties op werkgebied of jouw financiële situatie kan dat een grote uitdaging zijn. Wanneer het niet lukt om je aandacht goed te verdelen, kunnen er schuldgevoelens en depressieve gevoelens de kop op steken. Het is goed om aandacht te besteden aan deze emoties. Er kunnen de afgelopen tijd namelijk veel intense gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, waarvan je nog niet alles hebt verwerkt. Ook kun je de neiging hebben om je te storten op je werk en te vluchten voor jouw gevoelens. Het kan zijn dat je partner, gezin of vrienden je dit niet in dank afnemen. Je wordt dan ook uitgedaagd om meer een balans te vinden in je leven op meerdere gebieden.

Mars en Uranus en het coronavirus

Door het coronavirus worden we collectief afgeremd om ruimte te maken voor verwerking en introspectie. Ook lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld het hoofd of zenuwstelsel, het oplopen van snijwonden of het ondergaan van operaties kunnen ons dwingen het rustiger aan te doen en verborgen angsten, verdriet en boosheid te verwerken.

Je kunt je door alle beperkingen behoorlijk opstandig en rebels voelen en je eigen gang willen gaan, vrijheid willen en meer avontuur in jouw leven. Daarin kun je nog wel eens egocentrisch overkomen naar anderen. In dit soort situaties worden we uitgedaagd om minder impulsief te zijn en meer te luisteren naar wat onze intuïtie ons ingeeft. Het kan zijn dat je veel dagdroomt, ingevingen en goede ideeën krijgt over hoe jij jouw bedrijfsvoering goed kunt aanpakken. Daarnaast kan je op een creatieve manier jezelf profileren en berichten uitzenden. Maar ook kan je verdieping vinden door veel te lezen en daarmee kennis op te doen voor je werk.

Er kan sprake zijn van een concurrentiestrijd met collega’s die zich flink willen verzetten tegen hetgeen jij presenteert. Je kunt met scherpe kritiek te maken krijgen. Dit heeft allemaal het doel om jou te laten onderzoeken of jij anderen niet misleid hebt en beloften hebt gemaakt die je niet waar kon maken. Ook kan het zijn dat jouw onzekerheden en diepe angsten naar boven komen zodat jij deze kunt overwinnen en steeds meer in jouw kracht komt te staan.

Een mooie periode voor transformatie en introspectie!

Tweelingzielen en de supermaan

Juno, de dwergplaneet die onze grote liefde, onze tweelingziel, aangeeft, staat dichtbij de maan. Dit kan voor een moeilijke periode zorgen voor tweelingzielen. Doordat er een aantal planeten in Steenbok staan, kan er ook een afstandelijke en koele houding tussen tweelingzielen ontstaan.

Je kunt veel twijfels hebben over je tweelingziel en kritisch kijken naar jullie relatie. Misschien heb jij hem of haar teveel willen pleasen en de lieve vrede willen bewaren. Maar daar kan nu een einde aan komen en er kan een periode starten van separatie, als dit nog niet het geval was. Er kan geen of weinig balans zijn tussen geven en nemen. Is er voldoende persoonlijke interesse voor elkaar? Leugens kunnen een rol spelen en verborgen zaken kunnen aan het licht komen. Teleurstellingen kunnen je boos maken en daarbij kun je het gevoel hebben niet gezien te worden.

Door conflicten die kunnen ontstaan worden tweelingzielen gedwongen om te kijken naar welke veranderingen zij door moeten voeren in hun leven voor meer balans. Het zal een periode worden waarin de aandacht wordt verschoven naar de innerlijke wereld om daar het een en ander te verwerken. Tweelingzielen kunnen hierin als elkaars spiegel fungeren.

Door jouw toenemende gevoeligheid kun je via dromen, ingevingen of visioenen achter verborgen zaken komen van jouw tweelingziel. Dit komt door de invloed van Pluto die een mooi aspect maakt met Neptunus, de dromerige planeet. Je kunt dan ook uit een droomwereld komen waarin je alles misschien wat rooskleuriger zag dan dat de werkelijkheid was. Hierdoor kunnen er ook veel depressieve gevoelens naar de oppervlakte komen en je kunt wat pessimistisch zijn. Deze gevoelens kun je ook opvangen van je tweelingziel en dat kan zich zelfs uiten in lichamelijke klachten. Het is dan ook belangrijk om goed te luisteren naar de signalen van je lichaam.

Fijne supermaan!

Liefs,

Karin en Danique Vergeer ~ http://www.healingcentrum.isis

Bron: https://www.inspirerendleven.nl/volle-supermaan-april-2020/

The time is here at last

We’re moving closer and closer
Heart’s racing so fast
Never believed this would happen
But the time is here at last, the time is here at last

We’re moving closer and closer
Heart’s racing so fast
Never believed this would happen
But the time is here at last, the time is here at last

We’re moving closer and closer
Heart’s racing so fast
Never believed this would happen
But the time is here at last, the time is here at last

Falling out of consiousness

Falling out of consciousness
It’s the present day
Looking at an old mess
It’s the olden age
Looking at what goes best
It’s the new way,
It’s a new day
And we all change
Falling out of consciousness
It’s the present day
Looking at an old mess
It’s the olden age
Looking at what goes best
It’s the new way,
It’s a new day
And we all change

Little one,
It’s safe to come out now
Little one,
Don’t hide anymore
Little one,
Shadows look more scary than they are
Little one

And we all change
And we all change
And we all change
And we all change

I would only take this (I would only take this)
And you would give it freely to me (you would give it freely to me)

Falling out of consciousness
It’s the present day
Looking at an old mess
It’s the olden age
Looking at what goes best
It’s the new way,
It’s a new day
And we all change
Falling out of consciousness
It’s the present day
Looking at an old mess
It’s the olden age
Looking at what goes best
It’s the new way,
It’s a new day

I would only take this (I would only take this)
And you would give it freely to me (you would give it freely to me)
I would only take this (I would only take this)
And you would give it freely to me (you would give it freely to me)
I would only take this (I would only take this)
And you would give it freely to me (you would give it freely to me)
I would only take this (I would only take this)
And you would give it freely to me

Sunlight splinters

Sunlight splinters, creeping through the window pane
Hungover heart, feel the whole new sway
Hangs up last night, springing into play
But a part of us knows, this will be okay

And I’m drawn, to your flame
Ready to be burned time and time again, oh
And I would fight a thousand times
To lay with you just for one night

And I’m drawn, to your flame
Ready to be burned time and time again, oh
And I would fight a thousand times
To lay with you just for one night