Dag lievelingen,

Ik heb de afgelopen tijd ontelbare online kaartenleggingen gevolgd die vertelden over de huidige energie, wat geweest is en wat we mogen verwachten.   Zelf heb ik ook persoonlijke kaartleggingen gedaan met mijn eigen 2 deks.  Je enkel hier op vastpinnen is niet nodig want jouw intuïtie is de enige echte spirituele begeleider die je moet blijven vertrouwen.  Het is wel een handige tool om je enige geruststelling te geven en ook wel een bevestiging dat je bent waar je moet zijn.

Wat vooral naar boven kwam is gerechtigheid dus alles waar je hard voor gewerkt hebt (vooral aan jezelf), hoe je in de wereld staat en wat je allemaal gedaan hebt om veranderingen aan te brengen in jouw leven dat in lijn ligt met het verbeteren van de wereld, wordt jou driedubbel teruggegeven door het Universum.   De zaadjes van liefde die je overvloedig geplant hebt de afgelopen jaren zijn nu vruchtbaar en alles wat je verdient en nodig hebt om jouw missie te voldoen word je nu gegeven hetzij door mensen die jou steunen en helpen te netwerken, middelen, kansen, geld, kortom alles om jouw doelen te doen slagen.  Met andere woorden wie goed doet, goed ontmoet, wat je uitzendt, krijg je terug en goede karma komt overvloedig jouw kant uit.

Ook overgave is een hele belangrijke.  Jezelf overgeven aan Spirit, het Universum, het onbekende, het niet weten en een diep geloof behouden dat je nooit alleen bent en je volledig wordt ondersteund door de spirituele onzichtbare wereld.   Alle controle loslaten en vertrouwen dat je helderheid krijgt over de te nemen stappen op exact het juiste moment, met de juiste mensen in de juiste tijd.

En het Universum is zo inventief om niet alleen boodschappen te geven via cijfers, dieren, beelden en muziek maar ook via de opschriften die je ziet op voertuigen en boten.  Van week zat ik hier langs het kanaal op een bankje toen er een goederenboot passeerde die de naam “Vertrouwen” droeg.  Toen ik dat las moest ik echt lachen, exact de boodschap die ik nu nodig heb haha.  Geweldig grappig zijn ze, onze gidsen, engelen en De Bron.  Wat ook frappant is, dat ik op een bankje ging zitten waar ik normaal nooit op ga zitten als ik de kortere route wandel dus ik werd bewust geleid om die boodschap te kunnen lezen.

Hieronder kan je een video zien waar ik zeer van onder de indruk was en dit is de documentaire serie op Netflix van Leon Logothetis, Kindness diaries, waar hij van Alaska naar Argentinië reist met een gele Volkswagen kever zonder geld, brandstof en beschutting om te slapen.   Hij is deze uitdaging aangegaan omdat hij bij zijn saaie kantoorjob als effectenmakelaar in een vicieuze cirkel zat van altijd maar hetzelfde doen achter een stoffige bureau en hij geen echte verbinding had met collega’s en de wereld in het algemeen.  Vandaar dat hij zich afvroeg of er nog wel vriendelijkheid, verbinding, warmte en empathie is in de wereld en hij dit enkel kon uittesten door echt in de wereld te gaan staan en zichzelf met mensen te verbinden die hij onderweg tegenkomt.   En je raadt het al waarschijnlijk, de mensen met de minste weelde, hadden het grootste hart.  Zelf niks hebben en toch hem een slaapplaats aanbieden.  Respect!

Aangezien hij zelf een pestverleden heeft net zoals ik en hij openlijk zijn gevoelens laat zien omdat hij echte hartsconnecties maakt met mensen, voelde ik met hem mee en telkens hij de mooie verhalen hoorde van mensen die een hart hebben om de wereld beter te maken en ze dit iedere dag bewijzen door de nobele daden die ze doen door de meest kwetsbare onder ons te steunen en liefde te geven, liepen de tranen weer over mijn wangen en was ik ontroerd als hij degene die hem hielpen, hij geheel onverwacht iets terug wilde doen en hun dan intens blij maakte door te steunen om hun doelen en dromen waar te maken wat natuurlijk voor de nodige ontroerende beelden zorgde.

Een prachtige ziel met een warm hart dus een aanrader om deze reeks te kijken en jezelf te inspireren.  Vooral dat reizen, de wereld zien en kennismaken met verschillende culturen, tegelijkertijd van betekenis zijn, gezien worden, elkaar helpen in harmonie,  iets doen voor jouw broeders en zusters in nood trekt mij enorm aan.  Ik voel me als het ware een filantroop en misschien was ik dit in mijn vorig leven wel, vandaar dat gevoel.

Nu komt het erop aan dat ik alle zorgen die ik nog zou hebben moet loslaten zodat het nieuwe eindelijk in mijn leven kan komen.  Als eeuwige gever moet ik echt leren ontvangen zonder dat ik onmiddellijk behoefte voel om iets terug te doen en een schuldgevoel heb omdat ik heb mogen ontvangen.   Dus ik zou zeggen, laat maar komen Universum!  Ik ben alvast enorm dankbaar en er helemaal klaar voor! Hallelujah!  😊🙏💖

Geniet van de muziek, de video van Leon en de motivatie speech, veel leesplezier en neem op wat voor jou van toepassing is.

In liefde heb ik dit met jullie gedeeld.

Ik zet er hieronder nog een orakelkaart bij van het kaartendek lichtwerkers die nu echt voor zichzelf spreekt.  Deze viel een paar dagen geleden uit het dek terwijl ik deze aan het schudden was en dat zijn onzichtbare krachten die willen dat die specifieke kaart eruit valt omdat die bepaalde boodschap nu van toepassing is en het is zo.  Deze kaarten hebben me de afgelopen tijd diep ontroerd omdat het me exact laat zien waar ik mij nu bevindt op mijn levenspad.  Magisch!

Heel veel liefs en warme knuffels,

Inge 💖💖💖

 

 

Vertrouwen in het plan

Ter voorbereiding op ingrijpende groei kan er tijdelijk wanorde en chaos ontstaan.  Terwijl de geest zich misschien zorgen maakt dat er iets verkeerd gaat, weet de ziel dat dit een manier is om het oude te ontmantelen zodat het nieuwe kan worden gevormd.  Hoewel u tijdens dergelijke perioden misschien uw gevoel van controle verliest, hoeft u zich niet te verzetten tegen het proces.

U hoeft niet te proberen uw eigen gevoel van orde aan het grotere plan op te dringen.  U hoeft geen oplossingen te zoeken, want er is geen probleem dat moet worden opgelost. Wat is geweest wordt opgeruimd ter voorbereiding op het volgende hoofdstuk in uw leven.  Heb vertrouwen.  Alles is goed.

Wees niet bang. Het lijkt misschien alsof het leven dat u hebt gekend eindigt.  U merkt misschien dat de dingen die u altijd deed of de manier waarop u altijd dacht niet zo belangrijk meer lijken als eerder.  Misschien merkt u dat uw relaties en vriendschappen veranderen.  Sommige worden misschien zelfs beëindigd.  Misschien merkt u dat u geen energie of motivatie meer hebt om bepaalde relaties in uw leven in stand te houden.

Het is juist de bedoeling dat uw energie wordt weggehaald bij wat haar ooit steunde.  Dit is geen achterlating of verraad. Het is niet egoïstisch.  Het is eerlijk.  Als u vertrouwt op uw spirituele groei ontstaat alleen liefde.  Dat betekent dat zelfs een ogenschijnlijk verlies altijd de liefde dient, of dat nu direct duidelijk is of niet.  Het is soms nodig dat beide partijen worden bevrijd om hun ware bestemming te kunnen leven.

Leven is een liefdevolle, creatieve reis voor uw ziel.  Dat betekent dat er perioden zullen waarin datgene waar u naartoe hebt gewerkt, lijkt af te brokkelen zodat de volgende evolutie van de manifestatie van uw ziel op aarde kan plaatsvinden.  Dat is natuurlijk en hoewel het moeilijk kan zijn om te vertrouwen op een groter creatief proces in tijden waarin het lijkt alsof er alleen chaos en verwarring is, bent u spiritueel sterk genoeg om dat te doen.  Om vrede te kunnen voelen in zo’n periode, moet u vertrouwen op uw eigen innerlijke kennis over wat lijkt te zijn.

Het is een goddelijk plan dat u zich op dit punt in uw leven ontwikkelt.  Voelt u dat er een spannende groeifase gaande is?  Er is voor u een andere manier om te leven, te zijn, te gedijen en lief te hebben in deze wereld en die nadert snel.  Dit is een tijd om de controle over te geven en een hogere macht toe te staan uw koers te bepalen.  Er zullen veel spannende nieuwe kansen, situaties en verbindingen in uw leven komen als resultaat van wat u nu ervaart.   Het is allemaal onderdeel van een grotere, goddelijke intelligentie die zich ontplooit in dienende liefde voor uw eigen heilige levenspad.

Heb vertrouwen en blijf trouw aan uw spirituele principes.  Vertrouw op een ontplooiend hoger/plan.  Weet dat alle veranderingen in uw leven een hoger doel dienen.  Het universum weet wat u nodig hebt en is bezig dat nu naar u toe te brengen.  Alles gebeurt voor een hoger doel.  U kunt in liefdevol vertrouwen meegaan met de veranderingen.  Uw perfecte moment voor wederopstanding zal volgen op deze afbraak en het zal op de perfecte manier gebeuren.

AANROEPING

Ik roep de liefdevolle geest van goddelijke orde aan die zich op dit moment in mijn leven manifesteert. Ik ben dankbaar voor de genade, compassie, waarheid en bevrijding die zichzelf uit in de veranderingen die nu plaatsvinden of spoedig zullen plaatsvinden in mijn leven.  Dank dat ik altijd word begeleid naar mijn meest ware en vreugdevolle pad.  Ik vraag door onvoorwaardelijke liefde, om hulp, inzicht en steun zodat ik kan vertrouwen op het plan van liefde dat zich ontwikkelt in mijn leven.  Ik vraag hetzelfde geschenk voor alle levende wezens.  Door goddelijke genade en mijn eigen vrije wil, amen.

 

Op bovenstaande orakelkaart staat het getal 13

Engel nummer 13 is een boodschap van je engelen dat sommige omwentelingen in je leven kunnen plaatsvinden. Dit gebeurt om karmische redenen en zal voor u een nieuwe weg banen die nieuwe kansen voor u zal creëren om spiritueel te groeien. De engelen vragen dat je je netjes aanpast aan veranderingen.

Engel nummer 13 kan een verhulde zegen zijn.

Engel nummer 13 is een bericht van je engelen dat je wordt geleid en bijgestaan met je zielsmissie. Vertrouw erop dat de engelen en geascendeerde meesters aan je zijde staan terwijl je door overgangen gaat die je in perfecte afstemming brengen met je goddelijke levensdoel. Als je niet zeker bent van je volgende stappen, vraag je engelen om begeleiding en hulp.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/06/angel-number-13.html

 

13: De verlichte meesters vragen je positief te blijven en alle angsten en twijfels aan hen te geven, zodat zij die kunnen helen en transmuteren. Dit getal verwijst ook naar het heilig vrouwelijke, de godin en het intuïtieve, want er zijn 13 maancycli in een jaar.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

 

 

 

 

Our world is so divine
I feel love for the first time
Careful now those you let near
A messiah with no more fear
I believe in my own life
No more trouble and no more strife
I believe in my own life
Feel so happy for the first time
I’m a believer
I’m a believer
When you need it, need it
When everybody knows you don’t mean it, mean it
When no one in your life is real, real
Bad Company’s eternal leader, I feel you (drop)
My world is so divine
I feel love for the first time
You and me, we’re on the line
Now I won’t let them keep me behind
I believe in me, I believe
Now I’m feeling good energy
I believe in you, I believe
Took so long to be living free
I’m a believer
I’m a believer
No more crawling, no more stalling
No more lonely phone calling
No more burning, no more yearning
No more broken hearts
No more crawling, no more stalling
No more lonely phone calling
No more burning, no more yearning
No more broken hearts
I’m a believer
I’m a believer
My world is so divine
I feel love for the first time
You and me, we’re on the line
Now I won’t let them keep me behind
I’m a believer
I’m a believer
I’m a believer

 

 

Turning back into the tide
Watching the beach from the other side
We swim with the moon
To an island in the black lagoon

Dreaming as the hours fade away
Watching as the sunlight does the same
Everything we are is on the line
Let’s pretend it’s not us tonight

Can’t get away
Can’t get away
Can’t get away
Can’t get away

Running back into the tide
Sapphire eyes up the southern night
We swim with the moon
To an island in the black lagoon

Can’t get away
Can’t get away
Can’t get away
Can’t get away

An island in the black lagoon
To an island in the black lagoon
To an island in the black, black
To an island in the black, black

Can’t get away…