Dag lievelingen,

Hoe gaat het met mijn lieve broeders en zusters? Hopelijk alles naar wens in heel jullie mooie zijn. 😊

Ik droom er vaak van om in een wereld te wonen waar we allemaal weer gezellig bij elkaar komen zonder ‘afspraken’ te maken, gewoon binnenwippen, lekker babbeltje slaan, vragen hoe het met je gaat of je ‘onvoorwaardelijke’ hulp nodig hebt, kortom één vredevolle gemeenschap die elkaar door dik en dun steunen en dat deze illusionaire afgescheidenheid voorgoed verdwenen is.

Die wereld bestaat al buiten ons gezichtsveld in de hogere dimensies vandaar dat wij er zo naar verlangen omdat we weten dat we daar als ziel al eeuwig gewoond hebben maar nu weer een tijdelijke ervaring hebben in een stoffelijk lichaam hier op Moeder Aarde voorlopig nog in de dualiteit van de 3de dimensie die nu voor onze ogen aan het afbrokkelen is en het werd hoog tijd.

Aarden is heel belangrijk in deze hoge energiepieken en gisteren ben ik een lange wandeling gaan doen hier langs het kanaal waar ik geheel onverwacht beloond werd met een gratis mini orkestje speciaal voor mij. 💖 Tijdens het wandelen toen ik de brug van Sint-Huibrechts Lille naderde hoorde ik de zalige klanken van een doedelzak maar ik dacht dat deze kwamen uit een huis dus dat iemand binnen aan het spelen was.

Toen ik aan de andere kant van het kanaal arriveerde ging ik op een bank zitten aan die brug met mijn snoet in de stralende zon toen plots een enthousiaste voorbijganger passeerde en zei dat een koppel één bankje verder live accordeon en doedelzak aan het spelen zijn waarop ik meteen recht veerde en ernaartoe wandelde.

Ze wilde eigenlijk bijna vertrekken met hun fiets want ze hadden daar al een heel tijdje gespeeld toen ik hen vertelde dat ik altijd emotioneel word als ik het geluid van een doedelzak hoor en ja hoor, speciaal voor mij speelden ze nog 2 nummers. Eén nummer samen en één alleen haar man met de doedelzak.

Toen de eerste klanken weergalmde liepen de tranen al over mijn wangen…. Volgens mij ontroert mij dit omdat ik ooit in mijn vorige levens in Engeland heb gewoond en dan met name Schotland. Dat kan toch niet anders want in dit leven heb ik nog maar 5% van deze hele prachtige wereld gezien helaas… Een zeer mooi kado gisteren zomaar uit het niets! Het bestaat! En die voorbijganger vertelde mij dat niet toevallig, want toeval bestaat niet haha.

Heel veel luister- en headbang plezier haha met al deze stevige rockklanken! 😎😜🎶

Hou jullie hoofd omhoog, laat de moed niet zakken, blijf hopen maar vooral blijf positief want als je onderstaande boodschappen leest zie je dat er licht aan het einde van de tunnel is en de lichtwereld nu de overhand heeft. Yessss!!!! 😍

Stuur naar alle zielen heel veel licht, liefde en vergeving want iedereen speelt een rol en onderschat de rol van de duisteren onder ons niet, ook zij verdienen een schouderklopje ook al klinkt deze boodschap zeer averechts bij velen.

Geniet van deze dag lieverds! LOVE YOU ALL! 💖💖💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

De manipulatie achter het dragen van maskers

8 november 2020

Dierbaren,

Degenen onder jullie die regelmatig yoga, pranayama en meditatie beoefenen, weten hoe belangrijk jullie adem is.

Jullie adem is heilig.

Wat is het verschil tussen leven of dood?

Het is jouw adem.

Je kunt 30 dagen of meer overleven zonder voedsel, 3 dagen zonder water, maar nog geen 3 minuten zonder te ademen.

Uiteindelijk is je adem je meest vitale voedingsstof.

Laten we hier nu eens een meer spirituele blik op werpen.

Je bestaat nu hier (nergens). Wat betekent dat precies?

Je ademt in en ademt uit, en tussen die ademhalingen door, in de stille ruimte, daar besta je. Dat is jouw HIER en NU moment.

Ademen of niet ademen is het verschil tussen leven en dood voor jullie soort.

Jullie leven op een planeet waar jullie voedsel vergiftigd is, jullie water gefluorideerd en jullie lucht gevuld is met chemtrails.

Dit is een aanval op jullie soort op meerdere niveaus.

En terwijl de oorlog tussen goed en kwaad voortduurt, nemen jullie overheersers nu nog meer rigoureuze maatregelen.

Het dragen van een masker laat hen zien hoe onderdanig jullie zijn en ze kunnen jullie gemakkelijker opsporen en groeperen.

Het is ook schadelijk voor jullie gezondheid…

Maar het belangrijkste is, dat wij jullie aandacht vandaag op jullie adem willen vestigen.

Als soort is jullie niet geleerd hoe je goed kunt ademen en de volle omvang van je longen kunt gebruiken. En nu wordt de beperkte capaciteit van jullie ademhalingsbeoefening nog verder beperkt.

Hoe kunnen jullie je verbinden met je hogere zelf als jullie niet ademen zoals het hoort?

Hoe kun je gezond blijven als je adem je wordt ontnomen?

Waarom zou je de kwaliteit van beide, van je adem en van de zuurstof, nog verder willen beperken dan het al is?

Als je op een hogere frequentie trilt boven alle angst en illusie, ben je niet meer vatbaar voor ziekte.

Er is dus niets te vrezen.

In essentie is angst zelf een illusie die gecreëerd is door het menselijke ego dat verantwoordelijk is voor jullie voortbestaan. Als er helemaal geen angst zou bestaan, zouden jullie het moeilijk hebben om als het menselijk ras te overleven.

Maar de manier waarop jullie angst waarnemen is zo veranderd en gemanipuleerd en overdreven dat het voor jullie moeilijk is om de lijn te zien.

Degenen die eonen lang over de Aarde hebben geheerst, hebben tegen jullie gelogen over de huidige situatie op jullie planeet.

Er zijn specialisten, getallen, en een veelheid aan bewijs dat het duidelijk maakt, maar toch kiezen sommigen van jullie er nog steeds voor om de massa te volgen terwijl anderen worden verscheurd tussen een valse staat van veiligheid en hun spirituele wijsheid.

Het is moeilijk om tegen de stroom in te zwemmen, maar alleen als jullie besluiten om dat te doen, zullen jullie de volgende grote mijlpaal op jullie reis naar ascensie bereiken.

Het gaat immers om het ascenderen van de Aarde en het vermogen van de mensheid om zich te verheffen met de Moedergodin van de Hele Schepping.

Jullie machthebbers die ditzelfde vermogen NIET hebben, willen ten koste van alles jullie rechtmatige evolutie naar een hogere soort tegenhouden.

Stel je voor dat jullie allemaal ascenderen naar 5D en hun maskers vallen – hun frequentie controle werkt niet hoger dan 4D. En in die hoge frequentie zou je niet eens bang zijn voor wat je zag…

We zien dit scenario nogal amusant voor het teamlicht en behoorlijk angstaanjagend voor de duisteren).

Adem, geliefde wezens van Gaia.

Adem in liefde en adem al het andere uit.

Verberg jullie gezichten niet achter maskers. Draag jullie personages niet achter maskers.

Geen van beide past bij jullie.

Wees jullie authentieke zelf en adem de frisse, mooie lucht van de Aarde in, en stuur zegeningen naar jullie loutere bestaan in de meest interessante tijden uit de geschiedenis van de mensheid.

We houden van jullie. We zijn hier bij jullie.

We zijn de Familie van Licht.

A’HO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

BRON

Vertaling: Martien ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

Ik volg Blossom al een geruim tijdje via de website Wakkere mensen maar nu heb ik rechtstreeks op haar website gekeken daar deze update nog niet te zien was daar. De Federatie van Licht had al een tijdje aangegeven dat voor de presidentsverkiezingen er een wereldwijde aankondiging zou komen dat de grondvesten zou doen daveren maar deze is tot op heden uitgebleven vandaar mijn nieuwsgierigheid naar deze update die dateert van gisteren 7 november 2020.

Wij leven namelijk in de illusie dat tijd echt bestaat maar in het Universum bestaat dit niet omdat alles kosmisch met elkaar verbonden is en alles werkt volgens de Kosmische energiestromen. Vandaar dat velen zo gebrand zijn om op een bepaalde tijd die bepaalde informatie te krijgen maar dat principe werkt alleen op de aarde omdat wij dat als mensheid zelf zo gecreëerd hebben. Alles komt precies zoals het had moeten zijn in Goddelijke tijd, niet de onze. 😉

Channeling Blossom Goodchild met de Federatie van Licht

Hallo. Realiseert u zich hoeveel er van u wordt gehouden? Mijn inbox en opmerkingen lopen over en de meeste verklaren onsterfelijk te WETEN dat je van de Waarheid komt. Dat je ER VAN BENT. Een paar zeer onbetrouwbare van degenen die geen kracht en hoop meer hebben. Velen vroegen zich af waar de aankondiging was. Velen zeggen dat het ze niet kan schelen of er een is of niet, ze houden nog steeds van je. Velen zeggen dat ze gewoon niet op de planeet zouden zijn als jullie berichten er niet waren. Zulke liefde hebben de mensen daarbuiten voor jou. Natuurlijk ben ik vandaag ongerust over deze chat… Ik heb woensdag flink op de pop gespuugd en op een dieptepunt geraakt (zoals je misschien hebt ‘gevoeld’ door mijn ongeremde geschreeuw en geschreeuw). Nog, Ik ben elke dag sterker geworden en WEET IN MIJN HART… ongeacht welke misverstanden en discrepanties er kunnen voorkomen tussen onze dimensionale heen en weer gaande gedachten… IK BEN ER VOOR DE LANGE AFSTAND. Ik denk dat dat alles is wat ik te zeggen heb als ‘mijn’ introductie in deze zeer veelbelovende week. Hoe gaat ‘de jouwe’ stromen?

We hebben op je gewacht om deze stille tijd met ons mee te nemen toen je er klaar voor was. Veel dank aan u en uw moed om dit te doen.

Welkom bij iedereen, die we begrijpen en graag willen horen wat we te zeggen hebben.

Reken maar dat je zoete aardappelen dat zijn!

We zullen niet terugkomen op wat we hebben gezegd. We komen zeker niet ‘met deze dingen op de proppen’ om verkeerde informatie te vleien en te verspreiden.

Van waar we… het zien / voelen… bieden we het aan. Mocht datgene wat we aanbieden niet lukken in het ‘veronderstelde’ tijdsbestek dat we aanbieden, dan vloeken en vloeken we niet en vechten en schreeuwen we niet en vallen niet uit elkaar.

Punt gemaakt. Ik dacht erover mijn excuses aan te bieden voor mijn ‘verontwaardiging’ onlangs, maar besloot dat ik het volste recht had om dit te doen, vanwege de ervaring die ik opnieuw tegenkwam.

We vragen niet om een ​​verontschuldiging, Blossom. Je hebt heel duidelijk gemaakt hoe pijnlijk het voor je hart was en we wilden je alleen maar troosten. Want zoals we al zo vaak hebben gezegd, kunt u de foto niet zien zoals wij.

Oh, hoe anders … ik / we allemaal … zouden voelen als we konden. Mijn man, zegen hem, zei tegen mij: ‘Denk aan alle mensen die je hebt geholpen’. Waarop ik antwoordde … ‘Denk aan alle mensen die ik heb teleurgesteld’ … en er waren er veel, maar ze hebben nog steeds vertrouwen en zo weinig besloten om van boord te gaan. Dat zegt veel over wie ze zijn… en ze zijn zo, zo lijkt het… vanwege JOUW Liefde en Licht en HOOP die je hen hebt gegeven.

En dat bevalt ons enorm, met alle nederigheid.

Heb je in je e-mails niet geantwoord ‘Het is nog niet voorbij voordat de dikke dame zingt’?

Ja … Vult ze nog steeds haar gezicht?

We zijn ons bewust van deze uitdrukking, hoewel we wat navraag moesten doen, want nogmaals, we wisten niet zeker of het jouw humor was of gewoon wat het was!

Ik denk dat ik het gewoon moet vragen … het zou ‘zwak’ van mij zijn om het te vermijden. Dus dit aankondigingsding… moet het nog komen?

Ja … en als het zover is, valt het kwartje.

Mijn kaak ook! Dus waarom zou je het tijdschema geven, want dit is altijd ‘onze achilleshiel’? Ik heb niet het gevoel dat ik je heb gevraagd / gedwongen. Ik heb zoveel dingen overwogen. Als iemand zegt dat er iets gaat gebeuren, is de natuurlijke reactie vragen wanneer. Je had kunnen zeggen … ‘We weten het niet zeker of we kunnen je dat niet verklappen’.

Blossom … zijn de verkiezingen voorbij?

Nee. Ze zijn een absolute puinhoop, maar er is nog geen beslissing genomen.

Dan zouden we zeggen dat er nog tijd is ‘voor’ de verkiezingen … en we zeiden ook ‘het was nodig om beslissingen te nemen’.

OK. Dus, ter verduidelijking… u zegt dat het nog steeds op de kaarten staat en nog moet komen?

Heel erg.

Het kan over zoveel dingen gaan. Het land / onze wereld is zo verscheurd … het is erg verontrustend. Hartverscheurend, in feite … dat mensen tot dit zijn gekomen terwijl we allemaal met elkaar zouden moeten opschieten. Elkaar liefhebben en dienen voor het hoogste goed van allemaal. Je hebt zo gelijk wat betreft Topsy Turvy, want het staat volledig ondersteboven van hoe heel ons hart ernaar verlangt.

U zegt, Blossom, u staat voor de lange termijn… we zijn vereerd en verheugd dit te WETEN. Wij WETEN ook dat miljoenen zielen op uw Planeet naast u lopen, want ook zij voelen hetzelfde. Het maakt niet uit hoe moe … hoe uitgeput … JIJ / ZIJ … WEETEN … als de LICHTWEZENS dat ze zijn, dat ze boos kunnen worden, van streek en ontmoedigd raken, maar ze kunnen niet opgeven en zullen niet opgeven.

Wat voor ons ligt, zal ongelooflijk lijken … en toch zal het voor uw ogen zijn.

Er zal veel verwarring zijn.

Eh … hoeveel verwarder kunnen wij konijntjes zijn?

Helaas nog veel meer. Toch moet iemand in zijn Hartruimte blijven.

Wat er ook wordt gepresenteerd … blijf maar zeggen: ‘IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. IK BEN.’

We WETEN dat dit code is en we WETEN dat dit je kracht en vastberadenheid zal geven om dit te doorstaan.

We zouden nogmaals zeggen… blijf dit voor jezelf herhalen, wat er ook gebeurt. Het zal / kan je niet teleurstellen.

Je zit er nog niet middenin… maar het duurt niet lang.

Dus volgens uw rekeningen bevinden we ons nog steeds niet in fase twee, zoals u zei dat zou komen nadat we in de tweede lockdown zijn. Dit lockdown-gedoe is ook zo verwarrend. Velen, velen hebben het te verduren … maar waar ik ben, nauwelijks een masker in zicht. Dus je zegt nog steeds ‘Globaal’… wat je overal bedoelt, nietwaar?

We zijn. Deze voorlopige opsluitingen moeten de gevel in stand houden. Inderdaad, er komt nog meer.

Vragen. Vragen. Vragen! Maar echt, ik heb het gevoel dat ik moet ‘man-up’ zoals ze zeggen .. of misschien ‘vrouw-up’ … en gewoon stoppen met te hoeven weten. Wat zeker moeilijk is … en blijf dat Zwaard van Licht naar de hemel houden … en dat is wat we kwamen doen.

Dat is een perfect gevormde gedachte, Blossom.

Maar toch, hier beneden… deze behoefte om te weten is irritant! Het is alsof je in niemandsland rondloopt. Een soort limbo, elke dag wachten op … iets.

In alle waarheid, zou u niet willen zeggen dat uw Planeet verre van rondhangen in luie, wazige zomerdagen.

Natuurlijk. Grote dingen… enorme dingen worden gepresenteerd. Maar tenzij u hier beneden was, begrijpt u dit wachten misschien niet?

Waar wacht je op? Want het gebeurt, Blossom. HET GEBEURT NU ALLEMAAL.

We hebben met jullie gesproken over deze tijden … Het spel moet uitgespeeld worden en dat doet het ook.

Ik weet. Ik weet dat je hebt … en hier probeer ik nog steeds de dingen tot op de bodem uit te zoeken, in plaats van te accepteren en met mijn hart en VERTROUWEN te gaan. Dat is deze week niet een GROOT WOORD in mijn gedachten geweest!

Blossom en ieder van wie we diep HOUDEN en VERTROUWEN … we vragen dat als je het tegenstrijdig vindt om te vertrouwen op alles wat we zeggen … dan datgene volgt wat JOUW HART … WAT JE GEDACHTEN … JE VERTELLEN.

VERTROUW JEZELF en als datgene wat we aanbieden niet in je gedachten past… is dat oké! Zoals we al zeiden, zijn we hier niet om punten te winnen. We zijn hier om ons WETEN over dit Goddelijke Plan met jullie te delen en als het niet resoneert, neem dan een pad dat dat wel doet.

De conclusie die ik kwam toen ik mezelf uit de diepten pelde, was dat je zonder twijfel duizenden en duizenden hebt gediend bij het ontwaken. Als ze ervoor kiezen om ergens anders heen te gaan en alleen Heer weet het, dan zijn er genoeg ‘elders’ te gaan… dat is absoluut prima. Je bent te dierbaar voor mij en voor zo velen.

Laat ons u dit vragen, als we mogen?

Je kan het proberen!! Slok!

Dat wat we aanbieden …

Ja …

Vindt u het waardig genoeg om …

Naar wat? Je lijkt moeite te hebben om het erdoor te krijgen.

We hebben problemen …

Waarom vul ik me? Op een vreemde manier merk ik op dat als je ogen had, je dat ook zou doen.

Omdat onze Liefde voor jou en voor eenieder… op dit moment… overweldigend is.

Of misschien jongens… je voelt ONZE LIEFDE VOOR JOU en vindt het overweldigend. Nu is er een schakelaar … en die zou je laten zien hoeveel liefde er is voor dit dat je doet. Ik heb hier zelf even een moment! Maak toch de vraag compleet. ‘Dat wat wij aanbieden, vindt u waardig genoeg om … Wat?

Om verder te gaan.

Ik heb al gezegd dat ik klaar ben voor de lange termijn.

Toch moesten we Blossom vragen. We moeten het weten door te vragen … of je, na alles wat je hebt meegemaakt, ervoor kiest om op deze manier met ons te blijven praten?

Ik denk dat ik weet wat u bedoelt. Ik denk dat ik weet waarom ik zo emotioneel ben terwijl we spreken… want door de week was ik echt klaar om af te treden!

Dat was inderdaad… en dus is het noodzakelijk om OFFICIEEL te vragen of je verder wilt gaan en een OFFICIEEL antwoord wilt ontvangen.

Werkelijk? Welnu, ik aanvaard nederig deze benoeming in eer en waarheid voort te zetten, niet zeker waarom het zo ‘officieel’ moet zijn.?

Want hoewel het soms voor je voelt, dat je ‘gewoon doet wat je doet’, gaat het veel dieper dan dat, Blossom Goodchild.

Als je mijn naam zo noemt, bonkt het op de een of andere manier dwars door me heen.

Dus, voor onze gegevens en dat binnen het Goddelijke plan … zijn we officieel weer actief?

We zijn. Waar is mijn contract en kunnen we een salaris bespreken? Jongens… gezien de ongerustheid die ik de afgelopen dagen voelde, is dit allemaal heel soepel verlopen en om eerlijk te zijn, zonder grote onthullingen. Allemaal heel ‘zoals normaal’. Ik verwachtte dat het, en waarschijnlijk ook velen, heel anders zouden zijn.

We weten dat je was … en afhankelijk van je ‘emoties’ … waren wij dat ook.

Toen je weer aan boord begon te klimmen, slaakte onze geest een zucht van verlichting. Je werd zorgvuldig en voorzichtig in de gaten gehouden en een tijdlang gingen de dingen niet in ons voordeel.

Je kan dat opnieuw zeggen. Het is een zeldzame gelegenheid in mijn leven om het ‘te verliezen’ zoals ik deed… en alle verwarring en woede richtte zich daarboven op de lucht… op jou!

Daar waren we ons terdege van bewust. Maar terwijl je jezelf oppakte … terwijl je Licht heen en weer flikkerde, waren we ‘gonst’ van het nieuws dat je ‘in de lift’ was … en veel vreugde … zoveel vreugde werd uitgewisseld WETEND dat we je niet verloren hadden. Want dat zou nooit lukken.

WOW… Ik schaam me een beetje voor alle aspecten van die laatste alinea! We zijn allemaal gehavend en gekneusd in deze uitzonderlijk moeilijke tijden. Maar… de kracht… ONZE INNERLIJKE KRACHT blijft terugvechten als we denken dat we niet meer kunnen. Inderdaad jongens … wij hier beneden ZIJN DE STERKSTE VAN DE STERKE.

En je ziet nu waarom je dat moet zijn.

En dat we onze Waarheid moeten versterken… er moet zoveel onthuld worden.

Zend uw Liefde uit, niet alleen naar degenen in de Hogere posities om het schip veilig aan wal te brengen, maar zend het LIEFDE LICHT EN DE WAARHEID DAT U BENT… NAAR HET GEHEEL… NAAR ALLES DAT IS.

Uw Planeet… in zijn presentatie van ‘klein’… heeft alle ogen erop gericht.

Deze transformatie is in volle gang… Er is geen weg meer terug.

Wie zou dat willen?

Nogmaals, we eindigen met … GODSPEED.

Welnu, ik slaak een almachtige zucht van verlichting dat dit vandaag is bereikt. Mijn Liefde voor jou blijft zoals altijd … diep in mijn hart. Hoewel je die midweek misschien in twijfel hebt getrokken! Okidoki. Juich voor nu toe. In Dankbaarheid. In liefdevolle dienst. Ik ben.

Bron: https://blossomgoodchild.com/7th-november/

Hetzelfde gesprek kan je hieronder volgen op Blossom haar Youtube kanaal.

GODSPEED Blossom Goodchild channeling the Federation of Light 11 07 2020

One Youtube comment:

Right before I listened to this message, I listened to another video of a reading of the US Constitution and, verbatim, what it says of the election process. The MEDIA announcing Biden the winner (11-7-2020 @ 11:30ish) does not make someone president. The electoral college and congress has much more to do to make it official in December. That on top of the legal cases ahead. The election definitely isn’t over.

Schumann Resonance Nov 8 Light WARPS through the Dimensions – KEEP THE FAITH

One Youtube comment:

Have been waiting for Susie to enlighten me to talk about the chart after the election! 🧐 was so freaking out when Fox news reported that Trump lost. Then got some ‘insider’ info that this is part of Q plan to reveal how Biden/Dems are corrupted to wake more people up. Now I am relaxed, just enjoy the show. 😃

Ik zal de link over wie Q is, er hier ook nog eens even bijzetten. Zeer goed uitgelegd. https://www.ascensie.nl/QAnon.htm Hieronder volgt een klein stukje van deze link wat ik inderdaad ervaar:

The Great Awakening (Het Grote Ontwaken)
Zou jij jezelf bestempelen als een samenzweringsrealist? Dan weet je van al de boze plannen en praktijken van banken, grote bedrijven, de chemische industrie, de gezondheidszorg, vaccinaties, Monsanto en zijn genetisch gemanipuleerd voer, de programmeercentra die wij universiteiten noemen en het onderwijssysteem, de elektronische oorlogvoering en ga zo maar door.

Als je dat allemaal of veel daarvan weet, dan heb je ook vaak genoeg ervaren dat er dingen zijn die je niet tegen iedereen kunt zeggen. Dat je met de meeste mensen om je heen, op je werk en ook in je familie en vriendenkring, niet kunt praten over veel van deze onderwerpen. Veel mensen zijn als robots, betoverd, murw geslagen, energetisch leeg geroofd, emotioneel bespeeld, mentaal suf geprogrammeerd. Ze zijn bezig te overleven en dan moet jij vooral niet met die rare samenzweringspraatjes komen.

Als je zou zeggen: Hee, weet je dat er wel degelijk censuur bestaat in Nederland? En dat ook het internet bij ons is gecensureerd? Het lijkt of we mogen zeggen wat we willen, maar dat is helemaal niet zo? En wat denk je van: hee, weet je wel dat er ook andere dimensies en tijdlijnen bestaan? Dat wij leven in een hologram, in een heel ingewikkelde computersimulatie, waar ons bewustzijn in gevangen zit net als in de Matrix? Wist je dat veel science fiction films eigenlijk documentaires zijn? Nee, zo’n boodschap gaat niet aankomen. Doorgeprogrammeerde mensen moeten eerst ontwaken. Langzaam gaan beseffen in welke situatie we ons hier bevinden. En tot het zo ver is, zijn ze doeltreffend geprogrammeerd om deze informatie niet binnen te laten.

Q is begonnen de “samenzweringsgemeenschap” (conspiracy community) als eerste aan te spreken. Waarom? Omdat deze groep minder geprogrammeerd is dan de rest van de bevolking. Deze groep weet dat jezelf deprogrammeren een hele klus is en dat het nooit helemaal zal lukken. Soms zal je begrijpen dat iets een programma is, zonder dat je dat programma kunt ontmantelen. Maar je kiest daar wel voor, liever dan dat je je zonder bewustzijn aan opgelegde programma’s onderwerpt.

Wat als er opeens een reden is om wèl te gaan praten met vrienden, familie en collega’s over wat er in je eigen regering gebeurt, met overweldigend bewijs erbij? Dan kan het grote ontwaken beginnen. Het lichtje dat in marginale groeperingen is ontstoken en hopelijk rustig wordt doorgegeven aan de hele bevolking. Daarom heeft de Q-Anon beweging het over The Great Awakening.

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Het Karma van Duistere Wezens Gechanneld door Daniel Scranton – 6 November 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We hebben enorm veel respect voor iedereen die op dit moment op Aarde is, ongeacht wie ze zijn, wat ze hebben gedaan en of ze nu de rol van een wezen van licht of een wezen van het duister spelen.

We blijven jullie vertellen dat we allemaal in dezelfde boot zitten, en dat geldt ook voor degenen die de rol van het duister spelen.

Ze hebben erin toegestemd om de slechte mensen te zijn voor jullie, ondanks het feit dat ze wisten dat ze hun karma zouden moeten inlossen als ze in dit leven zouden ascenderen. En als ze in dit leven niet ascenderen, zullen ze terug moeten naar een driedimensionale realiteit om het karma dat ze op dit moment opbouwen, af te betalen.

Daarom is het zo belangrijk dat degenen die de rol van het duister spelen, jullie hebben. Jullie zijn degenen die hen kunnen vergeven, mededogen kunnen tonen en hen kunnen verheffen met jullie licht, met jullie positieve energie.

Jullie kunnen hen redden.

Jullie kunnen hen meenemen, of jullie kunnen hen veroordelen of zwartmaken, wat jullie vibratie alleen maar verlaagt en je ascensie alleen maar later in de toekomst zal laten plaatsvinden.

Daarom raden we de weg van vergeving aan, omdat we weten dat jullie allemaal willen ascenderen, en jullie willen snel ascenderen.

Een van de redenen waarom veel mensen willen ascenderen is om aan deze realiteit te ontsnappen.

Veel mensen willen alleen maar in een wereld leven waar ze niet zo hard hoeven werken aan het schenken van vergiffenis en het hebben van mededogen met diegenen die hen of anderen onrecht hebben aangedaan.

We begrijpen dat; en we bewonderen en respecteren nog steeds iedereen die op Aarde is, ongeacht hun standpunt, want het is moeilijk om daar te zijn, maar wat we jullie aanraden en jullie altijd zullen voorstellen is de gemakkelijke weg.

We zullen jullie altijd vertellen welk pad vreugdevoller is, dat is het kortere pad en het pad dat jullie meer laat zijn van wie jullie echt zijn.

Je wilt niet zomaar ascenderen omdat je niets verkeerds hebt gedaan. Je wilt ascenderen en de voldoening voelen van het feit dat je zo’n lange weg hebt afgelegd om de mensen om je heen mee te kunnen nemen die anders niet in staat zouden zijn om die reis te maken.

Dus als jullie erover nadenken wat je kunt doen om meer van dienst te zijn, of wat je kunt doen om het ascensieproces te versnellen, dan is het antwoord gemakkelijk.

Je kunt vergeven, in plaats van veroordelen.

Je kunt het licht zien in alle mensen.

Zie ze als Bron Energie, en waardeer ze eigenlijk voor het nemen van een nog moeilijkere weg dan die waar jij op zit.

Degenen die de rol van het duister spelen, voelen zich nog verder afgescheiden van de Bron dan de gemiddelde ontwaakte persoon die af en toe zijn twijfels heeft, of die vergeet wie hij werkelijk is.

Een manier om te herinneren wie je werkelijk bent, is om Bronenergie in actie te zijn.

Wees de liefde die je in je hebt, en weet dat de liefde die je in je hebt glorieus aanvoelt als het door je heen stroomt om geen andere reden dan dat je het hebt opgeroepen.

Het is heel gemakkelijk om van iemand te houden die lief is, en daar wil je zeker mee beginnen.

Maar we hopen dat je op het punt aankomt waar je niet meer wilt dat dat gevoel weggaat. Zodat je het aan iedereen blijft geven die je pad kruist.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vergeving 
Ik vergeef mezelf en alle anderen uit het diepste van mijn wezen

Bron

Vertaling: Marieke ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

DE GALACTISCHE FEDERATIE BEVESTIGT: DE LICHT KRACHTEN NEMEN HET OVER.

The galactic Federation / 7 november 2020

Dit is het begin van de oprichting van een intergalactische confederatie, aangezien het oude systeem voor de ogen van de wereldbevolking aan het afbrokkelen is.

De Galactische Federatie bevestigt dat de Licht Krachten het nu overnemen.

We bewegen ons in een verhoogde staat van ontwaken van de massa.

De ongelovigen en de door Mind – Gecontroleerde bevolking van de Aarde bewegen zich nu in de eerste fase van het ontwaken.

Voor velen zal dit als een schok komen en zij zullen nu onvermijdelijk de donkere nacht van de ziel ervaren.

Dit is nodig om lagen van programmering en valse overtuigingen te verwerken en af te werpen.

De VS-verkiezing 2020 is gebruikt om de grootste coup d’état in de Universele geschiedenis te worden.

De hele wereld kijkt toe terwijl het oude systeem wordt ontmanteld. De corruptie duikt in hoog tempo op.

Dit is het laatste gevecht en de overwinning van het licht staat voor de deur.

De huidige gebeurtenissen zijn zorgvuldig voorbereid, gepland en uitgevoerd als een samenwerkingsverband tussen de Lichtkrachten en het Aardse Alliantie.

Alleen een aardverschuiving van dit kaliber is krachtig genoeg om de slapers te doen schudden en ontwaken.

De gebeurtenissen van 2020 hebben velen gedwongen om hun geloofssystemen te her-evalueren.

De politieke situatie in de Verenigde Staten moet worden gezien als het hoogtepunt van de gebeurtenissen die de overwinning van het licht op de duisternis zullen brengen.

Dit markeert de ultieme dood van een corrupt systeem dat de Aarde niet eert en het leven niet eert.

Jullie gaan nu in een versneld tempo de gouden eeuw van Gaia binnen.

Ga geen politieke discussies aan met degenen die zich nog steeds vastklampen aan hun matrixprogrammering. Het zou je naar beneden slepen en je frequentie verlagen.

Op dit punt draaien de tafels snel en zelfs de MSM zal binnenkort gedwongen worden om onbevooroordeeld te rapporteren.

De krachten van het licht zijn in volledige controle en zullen het verhaal nu beginnen aan te passen.

Jullie wordt gevraagd om te helpen door jullie frequentie te behouden en jullie visie op vrijheid, vrede en liefde voor het menselijk ras vast te houden.

De openbaring van de waarheid is nabij. Alle duisternis komt aan het licht. Velen zullen ontredderd zijn en zich verloren of gevangen voelen.

De programmering is ernstig en de mensen op Aarde identificeren zich met hun geloof. Als deze overtuigingen verpletterend beginnen te worden, zullen ze verward raken niet wetende wie ze zijn.

Dit is waar wij je nodig hebben om het licht vast te houden. Jullie zijn degenen die deze opdracht hebben gekozen. Dit is de reden waarom jullie wakker en verlicht zijn, zodat jullie de wegwijzers, lichtdragers, strijders van het licht en galactische Wegbereiders kunnen zijn die jullie mede-aardbewoners van de Aarde nu meer dan ooit nodig hebben.

Velen zullen naar jullie toe komen en vragen om morele steun en medeleven in deze stressvolle tijden.

We willen jullie verzekeren dat we al het harde werk dat jullie hebben gedaan om de vibratie van de Aarde te helpen verhogen, zien en waarderen.

Het collectieve bewustzijn is nu klaar om de hogere licht codes te ontvangen.

We blijven de Aarde bestoken met foton-gamma Lichtstralen. Deze codes dragen een frequentie die ontworpen is om dit overgangsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen – of zoals het individuele bewustzijn het toelaat.

Voor degenen die al door het ontwaak proces zijn gegaan, deze codes zullen jullie blauwdrukken triggeren en jullie op de supersnelweg naar 5D ascensie plaatsen.

De officiële ontmanteling van het oude paradigma is begonnen nu de cabal leiders in hun eigen valkuil zijn gelopen.

Verheug jullie, dierbaren.

Jullie zullen alle ontberingen die jullie hebben moeten doorstaan vergeten en harmonie en liefde ervaren, in tegenstelling tot alles waar jullie ooit van gedroomd hebben.

De overvloed van jullie wereld zal aan jullie worden teruggegeven en aan jullie voeten worden gelegd. Het is begonnen.

We houden van jullie. We zijn hier bij jullie.

Wij hebben nu de controle.

Dit is de overwinning van het licht op de duisternis en de komst van de nieuwe dageraad van Gaia.

A’HO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Martien ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

The final countdown

We’re leavin’ together
But still it’s farewell
And maybe we’ll come back
To Earth, who can tell?


I guess there is no one to blame
We’re leaving ground (leaving ground)
Will things ever be the same again?

It’s the final countdown
The final countdown

Oh
We’re headin’ for Venus (Venus)
And still we stand tall
‘Cause maybe they’ve seen us
And welcome us all, yeah
With so many light years to go
And things to be found (to be found)
I’m sure that we all miss her so

It’s the final countdown
The final countdown
The final countdown (final countdown)
(Oh)
OhThe final countdown, oh

It’s the final countdown
The final countdown
The final countdown (final countdown)
(Oh)It’s the final countdown
We’re leavin’ together
(The final countdown)
We’ll all miss her so
It’s the final countdown (final countdown)
(Oh)
It’s the final countdown
Yeah

Thunderstruck

Thunder, thunder, thunder, thunder
I was caught
In the middle of a railroad track
I looked round
And I knew there was no turning back
My mind raced
And I thought what could I do
And I knew
There was no help, no help from you
Sound of the drums
Beating in my heart
The thunder of guns
Tore me apart
You’ve been
Thunderstruck

Rode down the highway
Broke the limit, we hit the town
Went through to Texas, yeah Texas, and we had some fun
We met some girls
Some dancers who gave a good time
Broke all the rules
Played all the fools
Yeah yeah they, they, they blew our minds
And I was shaking at the knees
Could I come again please
Yeah them ladies were too kind
You’ve been
Thunderstruck

I was shaking at the knees
Could I come again please

Thunderstruck, Thunderstruck, Thunderstruck, Thunderstruck
It’s alright, we’re doin’ fine
It’s alright, we’re doin’ fine, fine, fine
Thunderstruck, yeah, yeah, yeah
Thunderstruck, Thunderstruck
Thunderstruck, baby, baby
Thunderstruck, you’ve been Thunderstruck
Thunderstruck, Thunderstruck
You’ve been Thunderstruck

Keep on rockin’ in the free world

There’s colors on the street
Red, white and blue
People shufflin’ their feet
People sleepin’ in their shoes
But there’s a warnin’ sign on the road ahead
There’s a lot of people sayin’ we’d be better off dead
Don’t feel like Satan, but I am to them
So I try to forget it any way I can

Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world

I see a woman in the night
With a baby in her hand
There’s an old street light (near a garbage can)
Near a garbage can (near a garbage can)
And now she put the kid away and she’s gone to get a hit
She hates her life and what she’s done to it
There’s one more kid that’ll never go to school
Never get to fall in love, never get to be cool

Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world

We got a thousand points of light
For the homeless man
We got a kinder, gentler machine gun hand
We got department stores and toilet paper
Got Styrofoam boxes for the ozone layer
Got a man of the people, says keep hope alive
Got fuel to burn, got roads to drive

Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world

Everybody wants to rule the world

Welcome to your life
There’s no turning back
Even while we sleep
We will find you

Acting on your best behaviour
Turn your back on mother nature
Everybody wants to rule the world

It’s my own design
It’s my own remorse
Help me to decide
Help me make the most

Of freedom and of pleasure
Nothing ever lasts forever
Everybody wants to rule the world

There’s a room where the light won’t find you
Holding hands while the walls come tumbling down
When they do I’ll be right behind you

So glad we’ve almost made it
So sad they had to fade it


Everybody wants to rule the world
Everybody wants to rule the world
Everybody wants to rule the world

Bigmouth strikes again

Sweetness, sweetness, I was only joking
When I said I’d like to smash every tooth
In your head
Oh oh oh

Sweetness, sweetness, I was only joking
When I said by rights you
Should be bludgeoned in your bed

And now I know how Joan of Arc felt
Now I know how Joan of Arc felt
As the flames rose to her Roman nose
And her Walkman started to melt

Bigmouth, la-da-da-da-da, bigmouth, la-da-da-da
Bigmouth strikes again
And I’ve got no right to take my place
With the human race


Oh oh oh oh oh
Bigmouth, la-da-da-da-da, bigmouth, la-da-da-da
Bigmouth strikes again
And I’ve got no right to take my place
With the human race

And now I know how Joan of Arc felt
Now I know how Joan of Arc felt
As the flames rose to her Roman nose
And her hearing aid started to melt

Bigmouth, la-da-da-da-da, bigmouth, la-da-da-da
Bigmouth strikes again
And I’ve got no right to take my place
With the human race
Oh oh oh oh oh
Bigmouth, la-da-da-da-da, bigmouth, la-da-da-da
Bigmouth strikes again


And I’ve got no right to take my place
With the human race
Oh oh oh oh oh

Bigmouth, oh oh oh oh, bigmouth, la-da-da-da
Bigmouth strikes again
And I’ve got no right to take my place
With the human race
Oh oh oh oh oh
Bigmouth, la-da-da-da-da, bigmouth, la-da-da-da
Bigmouth strikes again
And I’ve got no right to take my place
With the human race

Nothing else matters

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don’t just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know

I never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don’t just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us, something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for things they say
Never cared for games they play
Never cared for what they do
Never cared for what they know
And I know, yeah!

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters