Dag lievelingen,

Dit is mijn eerste blog na een update van WordPress 5.3.2-nl waar ik een jaar mee gewacht heb omdat ik niet op die knop durfde drukken uit angst dat ik gegevens zou verliezen of dat er iets aan mijn website niet meer zou werken en ook aangezien ik geen website ondersteuning geniet.

Maar van de week was de drang naar vernieuwing sterker dan ooit dus drukte ik op die knop. Resultaat?

White dead screen. Ik kon geen blogs meer maken dus lichtjes in paniek stuurde ik een email naar mijn Nederlandse hostingprovider Neostrada waar ik mijn probleem aankaartte. Zoals altijd hebben ze me zeer snel ter hulp geschoten en zijn ze erachter gekomen dat er 1 plugin van mijn blog thema (lay-out) niet compatibel is met de nieuwe versie en hadden ze deze uitgeschakeld waardoor ik wel opnieuw kan bloggen. Dus nu schakel ik deze iedere keer uit, schrijf een blog en schakel ze weer in. Dit zijn enkel het aantal kijkers en de social media buttons die per blog dan even verdwijnen tot ik klaar ben met mijn blog dus daar heeft de lezer helemaal geen last van.

De versie oogt inderdaad beter en het is nu nog even ontdekken hoe alles werkt want zonet kon ik niet vinden hoe je de “lees verder” knop instelt want vroeger stond deze knop gewoon bovenaan mijn pagina maar nu heb dit online even opgezocht, de oplossing gevonden en heb ik blijkbaar de Gutenberg variant dus nu weet ik dat ook weer haha. Ik lach nu wel maar vrijdag was het traantjesdag. Niet meer kunnen bloggen, mijn enige contact met de wereld voor de moment en deze website is mijn baby, kindje, daarom dat ik het koester en wil ik dat hij blijft lopen om met jullie alles te delen wat ik weet en vooral “voel”.

Ze hadden ook de plugin van mijn slider revolution uitgeschakeld (de grote verschuivende balk bovenaan mijn home page) dus toen ik plots in die plaats enkel een zwarte tekst zag en onderaan mijn blogs het aantal kijkers niet meer, dacht ik meteen dat ik misschien ook al mijn reacties kwijt was, vandaar mijn intens verdriet. Het enige wat nu visueel er niet meer is, is het menu met de categorieën (hooggevoeligheid, spiritualiteit, enz….) op de hoofd slider die achteraf zijn toegevoegd door iemand die mij geholpen heeft deze blog op te starten.

Verder zijn het nog steeds zeer spannende tijden hier op onze planeet. Alles heeft een reden, niks is toeval. Kwestie is, hoe sta jij hierin en hoe ver ga je hierin mee? Van de week moest ik naar een afspraak bij een instantie en een paar uur voor dat ik daar moest zijn, stuurde ze een email of we de afspraak ook niet telefonisch konden afhandelen, waarop ik zeer beleefd terug antwoordde dat ik niet meedoe in deze angstcultuur en ik nog steeds persoonlijke contacten prefereer en ik hiernaar blijf streven dus dat ik ook persoonlijk aanwezig zou zijn.

Ik stuur liefde en licht naar iedereen die het nodig heeft en verder blijf ik nog steeds de rust zelve in vertrouwen en overgave, laat ik me meedrijven met de kosmische energie en ben ik verheugd op wat komen zal.

Volgend artikel vind ik verhelderend en kan je perspectief wijzigen over wat er nu in de wereld aan de hand is. https://www.nieuwetijdskind.com/de-7-kansen-die-het-coronavirus-jou-biedt/

Muziek is helend en het beste medicijn dat er is. Vandaag 3 liedjes. Het eerste is van de fantastische band Coldplay die ik ook bewonder voor hun boodschap en positieve energie die ze uitdragen naar de wereld die dit broodnodig heeft, het tweede is progressieve psytrance waar de tekst weer voor zichzelf spreekt en het derde is een nostalgische dance hit uit de jaren 90 die je doet dansen dus schud maar lekker alles los. 😜 Deze laatste song kwam weer boven na het zien van de fantastische komische film “Evan Almighty” waarin deze op het einde wordt afgespeeld. Het was lang geleden dat ik nog zo hard heb gelachen met een film. Zalig! In die film krijgt Evan de opdracht van God om de Ark van Noach te bouwen omdat er een grote vloedgolf gaat komen. Niemand gelooft hem maar toch blijft hij volharden in zijn opdracht wat tot wonderbaarlijke resultaten leidt.

Jezelf voeden met humor, natuurwandelingen maken en kijken naar beelden die je doen verwarmen is heel goed voor jouw welzijn in deze chaotische tijden. Zonet de prachtige Netflix serie “Our Planet” gezien gepresenteerd door David Attenborough over het planten- en dierenrijk op onze wondermooie aarde in al zijn pracht en praal en de bewustwording van wat de mens heeft veroorzaakt om dit onmisbaar stuk van ons dierbaar eco-systeem te beschadigen en uit te roeien. Het tij kan keren als we massaal gaan samenwerken met liefde en respect voor ieder levend organisme.

Normaal werk ik altijd van beneden naar boven om mijn blogs te maken en nu is het ook weer wennen om andersom te beginnen haha. Alles is nieuw! Nu de rest van mijn leven nog helemaal in een nieuw kleedje transformeren en mijn zon zal nog feller schijnen als ooit tevoren! Yeah! 🤩🌞

Hieronder vind je eveneens nog een typerende beschrijving voor de energie in het nu door de Rune die ik vandaag heb getrokken. Ik heb een kaart getrokken uit het orakel van de lichtwerkers die je uitgebreid kan lezen. Ook volgt er een uitgebreide spirituele betekenis over wat het wondermooie luipaard op de omslagfoto van deze blog ons te vertellen heeft. Toen ik gisteren de foto uitkoos, wist ik nog niet welke betekenis erachter zat tot nu. Ze vertelt me exact hoe ver ik zit in mijn transformatieproces en wat me te wachten staat.

Ook Lee Harris heeft vandaag uitzonderlijk een energie update opgenomen over de gebeurtenissen die onze aarde nu even lam leggen. Ik heb deze blog vandaag (16/3/’20) aangevuld met de volledige uitleg van het luipaard en de video van Lee er bijgezet. 😉

Wat kies je? Angst of vertrouwen?

LIEFDE geneest ALLE angst dus wees LIEF voor elkaar en toon medeleven voor IEDEREEN. We zijn allemaal MENSEN dus zie elkaar ook als EEN.

Een heel fijne zondag gewenst en tot snel lieve zielen.

Ik hou van jullie vanuit heel mijn hart.

Dikke warme knuffels,

Inge 💖💖💖

ODIN – HET ONBEKENDE

Leeg is het einde, leeg is het begin. Dit is de Rune van het volledige vertrouwen. Ze moet als een boeiend bewijs van het meest directe contact met je ware lot worden beschouwd, dat keer op keer, gelijk aan een Phoenix uit het as herrijst, hetgeen we noodlot noemen. De lege Rune kan een dood aanduiden. Maar deze dood moet net als bij de andere Runen gezien worden als een symbool.

Hier wordt een afsluiting bedoeld, een oude gewoonte die weg is, oud zeer dat verwerkt is en oude wonden die genezen zijn. Afzien van controle is de laatste uitdaging en les van de Geestelijke Strijder. Hier laat het onbekende weten dat het in je leven werkzaam is. Dit is een een zeer sterke Rune die in verband staat met Odin. Het trekken van deze Rune brengt onze diepste angsten boven. Zal ik falen? Zal ik verlaten worden? Wordt alles van me afgenomen? En toch worden al onze dromen eindelijk waar door het trekken van deze Rune. Er is dus niks om bang voor te zijn want wanneer je deze Rune met een lach onder ogen kan zien heb je alles bereikt wat je had willen bereiken. Verzamel moed en weet dat het werk van de zelfverandering in je leven vooruitgang maakt.

Algemeen

Odin staat voor vertrouwen in het onbekende. Als je Odins rune hebt getrokken, dan is er eigenlijk niets wat je kunt doen dan alleen vertrouwen hebben in het onbekende en de zekerheid te hebben dat het allemaal in orde zal komen. Deze zekerheid verschaft je de kracht om jezelf te ondersteunen.

Liefde

Op het moment is alles wat onzeker in je gevoel. Het beste is het lot zijn loop te laten hebben en niets te forceren. Liefde laat zich niet dwingen. Afwachten en vertrouwen hebben is de boodschap.

Werk

Ben je van plan je huidige werk te stoppen? Odins Rune geeft namelijk leegheid aan, een overgangsperiode van de ene situatie naar de andere. Je kunt nu niets forceren. Afwachten en vertrouwen in de toekomst hebben is nu het parool. Dat wat naar je toe komt is goed voor je.

Odin is de blanco steen die een einde of een nieuw begin symboliseert. Deze Rune kan staan voor een geboorte of het ontstaan van iets nieuws. Ook de dood is iets waarvoor Odin staat. Odin kan een situatie betekenen waarbij je je volledig aan je lot overgelaten voelt. Een gebeurtenis waarin je op jezelf wordt teruggeworpen en je angstig bent maar waardoor je het goddelijke in je ervaart waardoor er grote krachten vrijkomen.

Bron: https://www.orakels.org/

Verschuiving van denkpatronen

U maakt een radicale groei in uw geloofsovertuigingen door. Het is nu tijd om oude gedragingen uit te dagen en vroegere verwachtingen in twijfel te trekken. Dit is een heel bijzondere tijd. Er kunnen heel snel grote stappen vooruit worden gezet. De wereld die u dacht te kennen, kan plotseling openbreken en een heel nieuwe wereld kan uw realiteit worden.

Boeddhisten spreken soms van de ‘beginnersgeest’ – die niets veronderstelt en daarom openstaat voor alles. Een spirituele psycholoog noemt het misschien het ‘innerlijke kind’, omdat dat onschuldig en nieuwsgierig is, nog niet vastzit en altijd leert. Het blijft niet steken in een definitief antwoord. In plaats daarvan is er nieuwsgierige openheid voor het onbekende.

Oude zielen vinden het soms moeilijk om hun ‘niet weten’ te heroveren. Iemand met veel levenservaring, die misschien al een beetje levensmoe is geworden, vragen om verwachtingen los te laten en de wereld door nieuwe ogen te zien, kan uitdagend zijn. Het leven wordt echter veel stimulerender en interessanter als u openstaat en niet vasthoudt aan verwachtingen hoe iets zal zijn. Plotseling bent u bereid het universum te laten helpen op manieren waarvan u in het verleden niet dacht dat ze mogelijk waren – allemaal omdat u uw geest openstelt.

Als u het gevoel hebt dat u uzelf, uw relaties of uw plaats in de wereld niet echt kent zoals eerst – als u het gevoel hebt dat wat u eens zeker wist nu wat onzeker lijkt – dan zijn dat tekenen dat uw denkpatronen verschuiven. Dit geeft u nieuwe inzichten die u zullen bevrijden zodat u op nieuwe manieren in de wereld kunt staan. U zult merken dat u oude beperkingen, angsten en misvattingen loslaat.

U gaat verder dan wat u tot nu kende. U bent als een soort reiziger in een nieuwe stad die zich onzeker voelt tot hij een beetje wegwijs is en weet hoe dingen werken in die nieuwe stad. Als u het onverwachte en onbekende vertrouwt, kan het universum u helpen op onverwachte en eerder onbekende manieren.

Als u merkt dat u vraagtekens zet bij de ideeën vanuit de media of die worden geuit in de gesprekken van mensen om u heen, vat dan moed en weet dat u de overgang maakt van een op angst gebaseerde wereld naar een met liefde vervulde realiteit. Uw verwarring zal snel veranderen in vreugde als u ontdekt dat u vrij bent en geen reden hebt om bang te zijn.

U wordt door het universum aangemoedigd om uw kracht om een vrije denker te zijn te omarmen. Accepteer de versnelde mentale verschuiving die u doormaakt ook als dit tijdelijke onzekerheid of ongemak veroorzaakt.

Durf gedachten van liefde te denken in plaats van uw vibraties te verlagen door te kiezen voor gedachten van angst. Heb vertrouwen want er gebeurt iets nuttigs en bekrachtigends in uw ziel.

AANROEPING

Door goddelijke genade en onvoorwaardelijke liefde open ik mijn geest voor de hogere waarheid en liefde. Moge mijn geest gezuiverd worden van voorschriften en liefdevol worden geopend voor het licht van de liefde.

Ik ben bereid om af te leren wat niet langer goed is voor mij. Ik ben bereid om lessen en informatie, leiding en hulp te ontvangen van wezens van zuiver licht en onvoorwaardelijke liefde die me, op dit moment, kunnen helpen op mijn levensreis.

Moge de verschuiving van denkpatronen me dichter bij vrede, liefde, bekrachtiging en geluk brengen. Moge dit proces zich voltrekken onder de bescherming van het universum, met genade, barmhartigheid en tederheid. Uit mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Orakelkaarten van de lichtwerkers

Een luipaard op je pad ~ betekenis

De panter is een buitengewoon machtige en oude totem. De naam panter is feitelijk van toepassing op een bepaald soort roofdier uit de familie der katachtigen, waarvan de Afrikaanse rassen luipaarden heten, maar wordt bijvoorbeeld in Florida ook wel gebruikt voor poema’s. Hier bespreken we de panter als lid van de familie van luipaarden en jaguars en niet die van de poema. 

Zoals de meeste grote katachtigen is de panter een symbool van kracht en moed.

De panter luidt daarom vaak een wedergeboorte in na een periode van lijden en dood op een zeker niveau. Het kan onder meer betekenen dat een oude kwestie eindelijk wordt opgelost of dat een allang bestaande wond tenslotte begint te helen. Door de genezing krijgt men de krachten terug die men op het tijdstip van verwonding was kwijtgeraakt. 

De panter symboliseert daarnaast bewustwording van de queeste van de held. Alle Griekse helden werden geboren uit de vereniging van een god en een sterfelijke moeder – de verbinding van het grote vuur en het grote vrouwelijke. De helden droegen aldus zaadjes van de goddelijke kracht in zich, die hen er uiteindelijk toe zou aanzetten tot voorbij de normale grenzen en beperkingen te streven – op te klimmen naar nieuwe niveaus van ontwikkeling en zuivering. De heldensagen vertellen ons dat ongeacht hoe diep we ‘gezonken’ zijn – of het nu door eigen toedoen is gebeurd of door krachten buiten ons veroorzaakt – altijd de belofte gloort dat het licht en de liefde ons er weer bovenop zullen helpen. Met de komst van de panter in ons leven beginnen we aan het pad dat ons terugleidt. 

Dionysus was een god van leven en wedergeboorte, passie en wederopstanding. Hij werd tweemaal geboren. Met de panter als totem kan een tijd aanbreken waarin we de kans krijgen om zelf voor een tweede keer geboren te worden. Vaak betekent het dat we kwalijke, zo niet schadelijke zaken van ons leven onder ogen moeten zien, aspecten van onszelf of ons leven die we verbloemd, genegeerd of weggedrukt hebben of waarvan we het bestaan geloochend hebben. Dit proces komt overeen met wat wel de ‘ontmoeting met de wachters op de drempel’ wordt genoemd. Soms betekent het dat we moeten toestaan dat we pijnlijk verliezen wat voor ons het dierbaarst lijkt te zijn. Gedurende het gehele proces belooft de panter ons bescherming en wedergeboorte. Hij zorgt voor de extra bescherming die we in zulke zware tijden nodig hebben. Hij symboliseert de macht die we door het proces terugveroveren op de duisternis waarin ze verborgen ging. De panter houdt de belofte in dat wat er ook verloren gaat, het zal worden vervangen door iets wat groter, sterker en heilzamer is voor ons.

Traumatische kwesties uit de jeugd of anderszins, die groot leed berokkenden en tot gevolg hadden dat aangeboren vermogens en de creativiteit onderdrukt of verstikt werden, worden met de panter als totem weer gewekt, onder ogen gezien en getransformeerd tot krachten ten goede. 

De panter markeert een nieuwe wending op het heldenpad van eenieder die hij opzoekt. Het gaat om meer dan ‘alleen maar’ het herontdekken van de eigen macht. Met zijn medicijn kunnen we wat verloren was opnieuw opeisen en ons innig verbinden met de grote archetypische kracht die erachter schuilgaat. Het stelt ons in staat gedisciplineerd en beheerst datgene wat we ons ingebeeld hebben te overwinnen en van daaruit een sprong naar grotere hoogten te maken. Zijn medicijn belooft ons dat onze wedergeboorte in aantocht is. 

Dit is een gedeelte van heel het verhaal. Om de volledige tekst te lezen, verwijs ik jou graag naar de volgende link. https://www.frederike.eu/nl/totemdieren/panter/

Broadcast Lee Harris

Over recent days the escalation of the Coronavirus around the world I’ve record this mid-month Energy Update – which I never normally do but felt it was highly necessary.

These are the nine things that I felt called to transmit to you today so that hopefully you can navigate this period of time with as much grace, compassion – for yourself and for others as possible – that’s my intent with this broadcast.

This is not medical advice, this is not news, this is how to navigate the energetics of what we’re going through right now.

-BEING BROUGHT INTO PRESENCE (THROUGH SHOCK AND DISRUPTION OF OUR PATTERNS)

When the patterns disappear, we tend to feel naked, vulnerable, and open. This can feel good (moments of openness, bliss, clarity, freedom) and scary (disorientation, purposelessness, feeling lost, anxious, hopeless).

-SOCIAL REACTIONS AND FEARS/TRAUMA

Let reactions be complicated and personal. People react at their level of consciousness and fear AND SO WILL WE.

-BE VERY MINDFUL (NOT MINDLESS)

Be mindful of your exposure to negativity, fear, and the news feed. Also, be mindful of your choices around the good you choose to connect to – find things, activities, and moments that light you up. In short, be mindful of your choices around EVERYTHING.

-THE ENERGY IN COMING WEEKS WILL BE ONE OF THE WIDEST ENERGY RANGES WE HAVE SEEN IN SEVERAL YEARS.

It will bring a wide range of emotions as there will be a strong dance between the experiences of fear (the low) and heightened intuition and clarity (3D ‘Survival’ Realm and Higher Realms).

-THIS IS A MAJOR ‘AWAKENING’ ACTIVATION

Many of you will feel like you are being ENERGETICALLY brought down into your body (3D realm) or elevated into a wider awareness (higher realms). It will depend on what you NEED to balance in your life.

-PERSONAL DYNAMICS WILL SHIFT.

Relationships will be under the microscope partly due to the stronger presence of fear and love and partly due to more forced time to ‘be’ with your close people

-ASK IS ‘WHO NEEDS MY HELP?’

Especially if they are alone or living alone. Who can I send a message to or reach out to in some way? Who may need help with resources I can give? And, at times, the answer to that question will be YOU who needs the help, the peace, and the ‘reset’ moment.

-NOW IS THE TIME TO USE YOUR TOOLS.

-THIS IS A WORLDWIDE PHENOMENON AND A GREAT REVEAL + GREAT CHANGE WILL COME FROM THIS.

It will take time to play out but 9-12 months from this experience many new pathways will be forged and it will greatly shift the energy on the planet and allow more light to appear.

Big love everyone.

Everyday life

What in the world are we going to do?
Look at what everybody’s going through
What kind of world do you want it to be?
Am I the future or the history?’

Cause everyone hurts
Everyone cries
Everyone tells each other all kinds of lies
Everyone falls
Everybody dreams and doubts
Got to keep dancing when the lights go out

How in the world I am going to see?
You as my brother
Not my enemy?’

Cause everyone hurts
Everyone cries
Everyone sees the color in each other’s eyes
Everyone loves
Everybody gets their hearts ripped out
Got to keep dancing when the lights go out
Gonna keep dancing when the lights go out
Hold tight for everyday life
Hold tight for everyday life

At first light
Throw my arms out open wide
Hallelujah
Hallelujah
Hallelu-halle-hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelu-halle-hallelujah
Yes

Speed of soul

Death is not the greatest loss
The greatest loss is what dies inside us, while we’re still alive
You didn’t even take time to notice the distinct lack of colour
Lives lost to the plague and this rat race
And the only difference between yourself
And the crazy man who stalks main street
And you found yourself

And dead stones and your heart

In this pit of souls, it’s like a dead bird
The victim of a hit and run
Left on the roadside to rotten be
Reclaimed by the concrete and the soil

Can’t you see?
Death is not the greatest loss
The greatest loss is what dies inside us while we’re still alive

You didn’t even take time to notice the distinct lack of colour
Lives lost to the plague and this rat race
And the only difference between yourself
And the crazy man who stalks main street
He found himself on a park bench
And you found yourself at the bottom of a prescription bottle

The victim of a hit and run
In this pit of souls, it’s like a dead bird

And dead stones and your heart
In this pit of souls, it’s like a dead bird
The victim of a hit and run

Gonna make you sweat

Everybody dance now
Everybody dance now

Give me the music
Give me the music
Everybody dance now
Everybody dance now

Yeah
Yeah
Yeah
Everybody dance now
Yeah
Yeah
Yeah
Everybody

Here is the dome, back with the bass
The jam is live in effect and I don’t waste time
On the mic with a dope rhyme
Jump to the rhythm, jump, jump to the rhythm jump
And I’m here to combine
Beats and lyrics to make your shake your pants
Take a chance, come on and dance
Guys grab a girl, don’t wait, make her twirl
It’s your world and I’m just a squirrel
Tryin’ to get a nut to move your butt
To the dance floor, so yo what’s up
Hands in the air, come on say “yeah”
Everybody over here, everybody over there
The crowd is live and I pursue this groove
Party people in the house

Move (let your mind)
Groove (put me on line)

Come on let’s sweat, baby
Let the music take control
Let the rhythm move you
Sweat, sweat
Let the music take control
Let the rhythm move you

Everybody dance now

Everybody dance now
Everybody dance now

Pause, take a breath and go for yours
On my command now hit the dance floor
It’s gonna make you sweat ‘til you bleed
Is that dope enough? Indeed
I paid the price, to control the dice
I’m more precise, to the point I’m nice
The music takes control, your heart and soul
Unfold, your body is free and a whole
Dance till you can’t, dance till you can’t dance no more
Get on the floor and get raw
Then come back and upside down
Easy now, let me see ya

Move (let your mind)
Groove (put me on line)
The music is my life

Everybody dance now
Everybody dance now
Everybody dance now
Everybody

Come on let’s sweat, baby
Let the music take control
Let the rhythm move you
Sweat, sweat
Let the music take control
Let the rhythm move you