Dag lievelingen,

Vandaag een poortdag vandaar ook dat deze blog is ontstaan omdat ik gisteren reeds een poging deed om deze te vervolledigen maar op de één of andere manier slaagde ik daar niet in. Ik had alleen het nummer Spectrum en de teksten en video’s van de andere lichtwerkers dus ik moest nog wat muziek bij elkaar zien te sprokkelen wat vandaar dan zeer organisch ontstaan is.

Wat een poortdag nu precies is, zet ik hier er ook nog even bij.

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Poortdagen zijn kruispunten van tijdgolven die de ontvangst van kosmische kennis vergemakkelijken.

Als je met de energie van poortdagen gaat werken, kun je je transformatie- en bewustwordingsproces in een hogere versnelling brengen door je op die poortdagen open te stellen voor kosmische kennis. http://www.spirituelepraktijksananda.nl/blog/

Ik ben vandaag ettelijke kilometers gaan fietsen richting De Grote Hof, het startpunt, om vervolgens te wandelen samen met mijn 2 lieve kinderen in het Hobos te Overpelt dus ik heb dezelfde route afgelegd als dat ik vorige zaterdag heb gedaan waarover ik jullie al heb verteld in mijn vorige blog.

Contact met de natuur en de stilte ervaren is helend op alle vlak.

Heel veel lees- en luisterplezier en laat je verrassen zou ik zeggen. Normaliter zet ik hier een kleine opsomming over wat komen gaat maar anders wordt deze blog veeeeeelll te lang haha. Dat is hij nu al. Wat er inzit, moet eruit en ik hoop oprecht dat ik jullie hiermee ‘positief’ informeer en kan helpen waar nodig is.

Heel veel liefs en warme knuffels,

Inge 💋💋💋

Sleutel van licht

Aartsengel Michaël houdt onvoorwaardelijk van u en dient uw zielsreis. Hij brengt u nu een spiritueel geschenk, de sleutel van licht. Met deze sleutel kunt u alle deuren openen, elk obstakel verwijderen en uzelf bevrijden uit iedere gevangenis of slavernij – fysiek, emotioneel of psychisch. U hoeft zich niet gevangen te voelen of uitgesloten van een situatie waar u in zou willen zijn. U hebt nu een goddelijke sleutel in handen die u op vele manieren zal helpen.

Aartsengel Michaël heeft een boodschap voor u: u hebt de kracht van het goddelijke in u. U hebt het vermogen uzelf te bevrijden, ongeacht of het lijkt dat iemand anders, een samenloop van omstandigheden of de hele wereld meer kracht hebben. Uw kracht van vrijheid is onvoorwaardelijk. Het vereist niet dat omstandigheden van buitenaf veranderen om vrij te te kunnen zijn – hoewel, als u kiest voor vrijheid zullen omstandigheden van buitenaf vaak wel radicaal veranderen.

Gebruik om op dit moment vrij te zijn de sleutel van licht. Dit betekent trouw blijven aan wat u zelf weet. Getuig voorzichtig en liefhebbend van uw waarheid. Geef niet toe aan neezeggers en angstaanjagers; bezwijk vooral niet onder uw eigen oude angsten en twijfels. Voorzichtig en volhardend een weg banen naar het licht in uzelf zal u door eventuele duidelijke obstakels leiden, uzelf bevrijden uit een ogenschijnlijke gevangenis en zorgen dat uw goddelijke bestemming wordt vervuld. Alle deuren zullen voor u opengaan. U hebt een geschenk van onvoorwaardelijke genade gekregen.

Zet een stap terug en straal liefde uit vanuit uw kern. Dat is uw manier. U hoeft uw spiritualiteit niet te verraden om te vechten. U kunt vechten met liefde en vertrouwen en dit kan uw manier zijn als spiritueel strijder. Ieder moment dat u ervoor kiest lief te hebben en te vertrouwen strijdt u een goede strijd. U leert dat liefde zowel wordt geuit in nee als in ja – want als u vecht tegen mensen die willen dat u de waarheid ontkent, dan staat u duidelijk en sterk in liefdevolle waarheid. Michaël helpt u de kracht te gebruiken die u al in u hebt om dit te doen.

Dit orakel is een boodschap om te vertrouwen op uw eigen vermogen om te overwinnen, op dit moment. U bent de sleutel tot succes! U moet geloven in uzelf. U hoeft de deuren niet open te breken. Alle deuren zullen, op het perfecte moment, volgens goddelijke genade, voor u opengaan.

Uw dromen en daden zullen zichzelf op den duur bewijzen. Niemand, geen enkele plek of ding heeft de kracht om u tegen te houden. De sleutel van licht is de spirituele toestemming van het universum om te slagen in uw levensmissie. U zult niet worden afgehouden van uw goddelijke bestemming. U zult de kracht krijgen om te slagen.

Weiger uw dromen op te geven. Dit betekent misschien dat u zich moet bevrijden uit situaties of relaties die u tot slaaf hebben gemaakt of hebben gecontroleerd. Als u er klaar voor bent kan dit worden gedaan met veel mildheid, compassie en kracht. Bevrijd uzelf met liefde, niet met angst.

Misschien moet u deuren naar het verleden achter u sluiten. Met goddelijke stimulans kunt u ervoor zorgen dat het verleden compleet en totaal voorbij is. U zult merken dat dan nieuwe deuren voor u open zullen gaan.

AANROEPING

Ik roep aartsengel Michaël en de sleutel van licht aan. Ik dank voor het goddelijke geschenk van bevrijding van alle beperkende omstandigheden. Ik ben dankbaar voor de kans om iedere deur van mijn keuze volledig te sluiten en iedere deur die ik wil te openen. Ik ben dankbaar voor de liefdevolle stimulans van het universum die me eraan herinnert dat ik zal slagen in het vervullen van mijn goddelijke levensdoel.

Moge ik worden geholpen door onvoorwaardelijke liefde zodat ik mijn kracht van vrijheid met wijsheid kan gebruiken. Moge alle wezens gezegend worden door genade van het goddelijke, zodat het verleden ze niet langer vasthoudt in pijn en nieuwe mogelijkheden van liefde kunnen worden geaccepteerd. Moge de mensheid de deur naar licht en liefde van binnenuit openen. Door mijn eigen vrije wil, en de onvoorwaardelijke liefdevolle gidsen die de menselijke evolutie dienen, amen.

Bron: Het orakel van de Lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Engel nummer 807

Nummer 807 is een bericht van uw engelen dat positief nieuws en / of informatie over aanstaande veranderingen in een intense omstandigheid of situatie onderweg is. Zodra dit voorbij is, zullen de dingen gemakkelijker en vloeiender in uw leven gaan stromen. Als je intuïtief hebt gevoeld dat een deel van je leven ten einde loopt of eindigt, brengt nummer 807 een bevestigingsbericht voor je.


Nummer 807 vertelt ook over synchronistische gebeurtenissen die in uw leven plaatsvinden. Synchroniciteit vindt voortdurend om je heen plaats en er zijn altijd nieuwe deuren voor jou. Wees je bewust van de synchroniciteiten die in je leven voorkomen en herken het als een teken dat het Universum je een boodschap probeert te brengen om op te letten, wees alert en bewust. Open je geest en hart voor de Universele Energieën en lees de tekenen die altijd naar je worden gezonden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/12/angel-number-807.html

Channeling van zijn Hogere Zelf

Het leven gaat door, ongeacht wat er in de wereld gebeurt, maar het ontkomt er niet aan dat het uiteindelijk wordt beïnvloed, aangezien de tijden snel veranderen. Het is duidelijk dat jullie snel een nieuw tijdperk binnengaan en dat jullie veel hebben in te halen wat met opzet voor jullie werd achtergehouden.

De duistere Wezens hebben lange tijd kunnen voorkomen dat jullie konden profiteren van de nieuwe uitvindingen die, met vrije energie voorop, werden gedaan. Dit kan echter niet voor altijd worden tegengehouden en de huidige tijd is het ideale moment om de bijzonderheden vrij te geven. Veel verkeert in een staat van onrust en vraagt dringend om alle vernieuwingen aan de mensheid prijs te geven. Vanwege de huidige staat van de wereld staan jullie min of meer stil, en het is het ideale moment gebleken om na te denken over wat je wenst in het leven en waar je naartoe wilt.


De oude manier van doen kan niet voor altijd blijven bestaan en er dient een nieuwe, frisse benadering te komen van wat jullie van het leven verwachten, in plaats van een regime dat jullie keuze op basis van vrije wil dwarsboomt. Jarenlang heeft de ziekte kanker het leven van veel mensen verwoest, maar een remedie wordt tegengehouden door degenen die er belang bij hebben de status quo te handhaven.

De mensen worden zich meer bewust van hun potentiële vermogen om veranderingen te bewerkstelligen, die hen de stimulans en de kracht geven om het tij voor de mensheid te keren. Het grootste deel van de welvaart in de wereld is in handen van een kleine minderheid, die machts- en gezagsposities heeft weten in te nemen om de bevolking te controleren en in onwetendheid te houden.

Dit kan niet langer zo doorgaan en er worden al stappen ondernomen om degenen die vooruitgang in de weg staan ​​te verwijderen. Het zal als het ware zomaar “uit de lucht vallen” en met zowel schrik als verrassing worden begroet. Begrijp dat de meerderheid van de mensen zich niet bewust is van de mate waarin het leven wordt gemanipuleerd, zodanig dat de Aarde een openluchtgevangenis is geworden.

Het goede nieuws is echter dat de Lichtkrachten op dit moment bezig zijn de actieve aanhangers van de duistere Wezens te verwijderen.
Niet alles is kommer en kwel, en een groot “leger” van Lichtwerkers opent de weg om hun vrijheid terug te nemen en hun eigen pad van evolutie te bepalen. Zoals jullie inmiddels wel weten, heb jij de keuzevrijheid om te bepalen welk pad je volgt, en daarbij ben je uiteraard verantwoordelijk voor de uitkomst.

Je zult entiteiten aantrekken van een vergelijkbare trilling, die je aanmoedigen om vooruitgang te boeken. Voor degenen van het Licht echter is hulp positief en draagt het bij tot het boeken van vooruitgang, terwijl degenen die zich op een negatief pad bevinden, nog dieper in de lagere trillingen wegzakken. Om die reden zorgt het pad dat je met toewijding hebt gekozen voor een gedrag dat je op je pad houdt.
In de situatie waarin jullie je nu bevinden en die veel vragen oproept over de zin van het leven, is het eveneens goed niet te vergeten dat je het eeuwige leven hebt.

Dit betekent dat je met het oog op je ontwikkeling veel levens doormaakt en dat je dus niet je lichaam bent. Ter verduidelijking: je ziel, de werkelijke jij, incarneert periodiek om verdere ervaring op te doen, zodat je op een natuurlijke manier geboren wordt uit nieuwe ouders die voor jou zijn uitgekozen, zodat zij jou het soort ervaring kunnen geven dat je nodig hebt om je ontwikkeling voort te zetten. In de periode dat je niet op Aarde bent geïncarneerd en in de hogere trillingen verblijft, heb je een etherisch lichaam dat een betere en jongere versie is van het lichaam dat je eerder bezat, en het is vrij van elke ziekte of lichamelijk probleem dat je eerder hebt gehad.


Je zou kunnen beseffen dat wanneer de tijd rijp is om voor verdere ervaring naar de Aarde terug te keren om je ontwikkeling te vervolgen, jouw volgende ouders worden gekozen op basis van wie het beste bij je levensplan past. Waarschijnlijk heb je in dergelijke gevallen enige inspraak, hoewel het soms voor je wordt geregeld.

Zelfs complete families kunnen samen incarneren, maar niet noodzakelijk in exact dezelfde rollen. Daarom heb je een specifiek levensplan waarvan je Gidsen zich uiteraard bewust zijn en die je helpen dit te volgen. Maar met je vrije wil kun je er uiteraard tegenin gaan, in welk geval ze hun best zullen doen om je aan te moedigen ernaar terug te keren, zonder daarbij dwingende middelen in te zetten.


Als je aan deze overeenkomst denkt, realiseer je je misschien dat wanneer je je tussen twee incarnaties in bevindt, je natuurlijk ook andere familieleden en vrienden zult ontmoeten in hun “jongere” etherische lichamen.

Door de kracht van het denken is het echter, als dat nodig is, mogelijk om een ​​oudere versie van je lichaam aan te nemen. Houd in gedachten dat een ziel alleen dat op zich neemt wat ze aankan en dat sommige levens elke vorm van actie lijken te ontberen, maar je kunt er zeker van zijn dat de ervaring zodanig wordt geregeld dat het je helpt je te ontwikkelen. Zoals je je misschien kunt voorstellen, staan sommige levens bol van actie, maar dit is van tevoren allemaal afgesproken.
Inzicht in de realiteit van het leven na de dood kan veel pijn en verdriet schelen wat gewoonlijk volgt op de dood van een vriend of familielid.

Soms heb je in je dromen misschien een ontmoeting met de overledene en het lijkt zo echt omdat het ook echt is, hoewel in werkelijkheid maar weinig zielen dergelijke herinneringen naar hun wakkere staat mee kunnen terugnemen. Het is niet ongebruikelijk dat een ziel tijdens je slaap heel dichtbij komt, dat is heel reëel, waarbij ze interesse hebben in je spirituele ontwikkeling. Maar in de Spirituele Wetten staan dergelijke gebeurtenissen beschreven en het is een ziel niet toegestaan jouw keuze op basis van vrije wil te beïnvloeden.


Het belangrijkste in elk leven is dat er karma bij betrokken is en het speelt een belangrijke rol in de afspraak-constructie, omdat er andere zielen bij betrokken zullen zijn, zelfs binnen je eigen familie. De zaken worden derhalve zodanig georganiseerd dat je de kans hebt om ” zaken recht te zetten” en hopelijk zul je op de juiste manier handelen.

Wanneer je dat niet doet, komt het opnieuw bij je terug, hoewel niet noodzakelijkerwijs in hetzelfde leven, dus ga behoedzaam verder en probeer de confrontatie te allen tijde te vermijden. Help anderen waar je kunt en weet dat “zaken van gelijke energie meer van hetzelfde aantrekken” en dat geldt zowel voor goede als voor negatieve handelingen. In werkelijkheid valt er niet weg te komen met enige vorm van wangedrag, want het zal bij je terugkomen, zelfs in een toekomstig leven. Omdat jullie echter binnen het zicht van Ascentie zijn, is het beslist zo dat de meesten van jullie de eindtijden zullen ervaren.


Het leven is hard en meedogenloos in de periode waarin jullie je bevinden, maar wanneer de trillingen een hoger niveau bereiken – en dat zullen ze doen met Ascentie- zal dat dramatisch ten goede veranderen, en zal het in vrede en harmonie zijn met al het andere.


Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey ~ 1 mei 2020
Vertaling: Marja en Rob

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

De sluiers worden weggehaald

Miljarden wereldburgers hebben inmiddels ontdekt dat er meer gaande is dan ons wordt verteld en wachten met smart op meer berichtgeving en de waarheid (er is er maar een). De vragen komen nu van alle kanten en live zien we dat het hele systeem gedragen door de bekende instituties voor onze ogen aan het instorten zijn. Een totale reset op aarde van het financiële, economische (Nesara zou de oplossing kunnen zijn), politieke, justitiële, de gezondheid, het onderwijs, het militair- en wetenschappelijk systeem staat voor de deur. Sinds de komst van internet rond 1995 begonnen de cover-ups, die tot die tijd nog redelijk onder controle waren, zich voor iedereen te openen.

Transitie planeet Aarde nu overal live te volgen

De val van de instituties, is nu live overal te volgen en is door Robert Jensen, Lange Frans, Janet Ossebaard en vele anderen uitvoerig belicht. Wij adviseren hun nu met klem om geen aandacht meer te besteden aan de derde dimensie en de energie te verleggen naar de oplossingen. De enige echte waarheid over de transitie van de aarde en bewoners en mede gebaseerd is op de innerlijke kennis die wij allemaal bij ons dragen en nu weer wordt herontdekt. De Schumann resonantie trilt ons naar deze volgende realiteit, wat de vijfde dimensie wordt genoemd.

De aarde werd altijd al bezocht

We ontdekken snel dat er meer is wat veel intelligenter en liefdevoller is dan de homo sapiens. Meer dan de helft van de mensheid is momenteel allang op de hoogte over het feit dat onze planeet wordt bezocht en wat al gebeurde vanaf het moment dat hier mensen rondliepen. Het is onvoorstelbaar dat er nog miljoenen mensen zijn die dit niet geloven en afdoen als onzin. Hieronder kunnen we ook de 1% rangschikken die op topposities zitten binnen media, politiek wetenschap en bedrijfsleven en er nu achter komen dat de wereld aan het veranderen is en het niet langer kan worden genegeerd en verzwegen. Bewustzijn en kennis kan de redding zijn voor deze groep i.p.v. hun aanzien, bezittingen en bankrekening. Er bestaat nog steeds de vrije keuze waar je nu je energie in stopt, nu alles aan het veranderen is.

De meesten van onze bezoekers mogen we wel heel erg dankbaar zijn, dat “zij” ons hebben behoed voor een totale vernietiging sinds de komst van kernwapens. Wij krijgen nu de kans om te (her)ontdekken en verder te evolueren naar de vijfde dimensie, waar iedereen gezond en gelukkig is en ontdekt dat het allemaal om energie gaat en waar jij, jouw energie in stopt. Dit, terwijl de lichtschepen zich vredevol zichtbaar maken over de gehele aarde.

Miljoenen wereldburgers hebben inmiddels contact met de bezoekers vanuit verschillende realiteiten/dimensies vanaf de vijfde dimensie en brengen dit overal naar buiten. In Nederland gaat dit zeker om tienduizenden mensen waarvan de meesten het tot nu geheim hebben gehouden of alleen met ons hebben gedeeld omdat ze door niemand werden begrepen of geloofd. Stel je er voor open en ontdek zoals zovelen al hebben ervaren hoe mooi het allemaal kan worden. Meld het bij ons en ook zeker bij de media en wijs hun op het overige nieuws, als ze de sluiers optillen.

Belangrijk: Universeel verzoek en advies

Dat luidt als volgt: Stop geen energie meer in onderwerpen en instituties die je altijd hebben gecontroleerd en hebben afgeleid van wie jezelf bent. Gebruik ook geen woorden en begrippen meer uit de oude wereld. Verleg je aandacht naar feiten, nieuwe inzichten en de ultieme oplossingen die voor handen zijn en je naar de volgende dimensie/realiteit leiden.

❥ Uiteraard zijn wij zeer verheugd met het feit dat jullie je vrije tijd gebruiken en op onderzoek gaan.

De meesten van jullie zien in dat positief blijven, goed eten en bewegen, afleiding en nieuws zoeken waar je blij van wordt en energie van krijgt jullie op de been houdt in deze moeilijke tijd. Dat angst een slechte raadgever is, wordt duidelijk voor iedereen die al een stap heeft gezet in de nieuwe realiteit.

Jullie kunnen ons geweldig helpen door onze bezoekers, zoals deze bekende astronauten en politici, te benoemen en de mensen er op te attenderen. Iedereen begrijpt dat er meer nieuws is.

Momenteel zijn er meer lichtschepen en andere objecten in het luchtruim te zien nu de meeste vliegtuigen aan de grond staan. Onze en op ons gelijkende bezoekers vertonen zich vredevol, willen graag gezien worden en contact maken. Vele bewoners van het universum voelen zich verbonden met eenieder van ons en adviseren met klem om nu alleen naar voren te kijken en onze intenties en liefde te gebruiken om gezamenlijk die aarde te creëren waar vrijwel iedereen van droomt. Alle ontwikkelingen op aarde worden nauwlettend geobserveerd vanuit de vele lichtschepen op posities rond de aarde en aardoppervlak. We zien en merken aan de energie dat de meesten van jullie klaar zijn om meer te horen over hun aanwezigheid.

Advies: Stop je energie in jezelf, de bekendmaking van buitenaardse aanwezigheid, mogelijkheden met de Schumann resonantie en focus je hierop als je erachter staat en laat je niet meer afleiden. Dit zijn de twee oplossingen die zoveel mogelijk in de publiciteit dienen te komen. We kunnen met elkaar nieuws creëren en zijn het nieuws geworden door de vele buitenaardse gebeurtenissen in dit land en de ontdekkingen die we in Winsum hebben gedaan. De mensheid heeft behoefte aan nieuws wat al het andere overstijgt en wat uiteindelijk door iedereen wordt begrepen.

Blijf positief en rustig. We gaan naar de realiteit van de vijfde dimensie waar we weer één zijn en waar we geen geheimen voor elkaar hebben. We ontdekken allemaal dat de zon, de Schumann resonantie en onze planeet iedereen de energie en alle middelen bieden om optimaal te kunnen functioneren. Blijf respectvol, pak je verantwoordelijkheid, onderneem actie en ga de dialoog aan. Empathie, vreugde, liefde en compassie worden de nieuwe ingrediënten om de aarde weer snel in balans te brengen inclusief al zijn bewoners.

We kunnen social media en 4 en 5G gebruiken om deze zuivere vrede en liefdevolle informatie zoveel mogelijk via de masten te verspreiden en delen en er een positief netwerk van te maken. Overal ter wereld kunnen we mensen bereiken en informeren met “wie we in werkelijkheid zijn” en zo de bewijsbare universele kennis bieden wat verder gaat dan artificial intelligence en 5G: hoe je je optimaal kunt beschermen tegen virussen en straling. In die bewustzijnsstaat besef je tevens dat er nieuwe mogelijkheden van communicatie mogelijk zijn die geen schade opleveren voor de natuur en mensen die dit nog niet hebben ontdekt. Ziektes, geld, macht, leugens en gewapende conflicten zijn ook verleden tijd.

De vrije keuze wordt iedereen geboden om zich erin te verdiepen en te ontdekken dat deze essentiële informatie vooral nu… het grootste nieuws is wat de wereld nodig heeft.

Voor diegenen die zich alvast wat willen oriënteren: http://www.galactic-server.net/linkmap.html

De meesten beseffen dat er meer is in het universum. Wat  velen niet realiseren is dat “zij” zich met ons verbonden voelen en net zoals vele mensen het niet meer kunnen aanzien wat zich op deze planeet manifesteert. We kunnen nu van alles verwachten en zit er klaar voor. Kijk wat meer in de lucht en besef dat als de nood het hoogst is, is de redding nabij!!

Denk aan alle mensen waaronder veel kinderen en jongeren wereldwijd die we met deze informatie kunnen bevrijden uit hun isolement.

Universe is magic and love the key.

Anton Teuben
www.antonteuben.nl

Als je hierachter staat deel het dan zoveel mogelijk en vooral richting de 1% om hun te attenderen op datgene waar geen tijd voor was en niet voor mogelijk werd gehouden. 

Lichtbollen Boven Nederland (UFO’s) Interview met Anton Teuben

Het Pentagon heeft nu beelden van ufo’s officieel vrijgegeven, nog altijd ‘ongeïdentificeerd’.

Bron: https://www.lichtwerkersnederland.nl/blog/

The MAY 2020 ENERGY UPDATE has arrived!

I hope that it gives some clarity and support during this time like no other. Themes for this month are:

+ THE DEEP END OF CORONAVIRUS

+ TRUTH SURFACING

+ FINE TUNING YOUR VALUES

+ VOLCANIC to the TENDER

+ UPGRADED LISTENING

+ PEOPLE PLEASERS IDENTITY CRISIS

+ RISE OF THE HERO ARCHETYPE

+ ALLOWANCE AND ACCEPTANCE

+ YOU ARE LOVE AND YOU ARE LOVED

+ THE CHAOS HAS A DESIGN RIGHT NOW

Thanks for tuning in, be gentle with yourselves right now, and big love,

Lee x

Spectrum

When we first came here
We were cold and we were clear
With no colors on our skin
We were light and paper-thin

And when we first came here
We were cold and we were clear
With no colors on our skin
‘Till you let the spectrum in

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we will never be afraid again

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we will never be afraid again

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we will never be afraid again

And when we come for you
We dressed up all in blue
With the ocean in our arms
Kissing eyes and kissing palms

When it’s time to pray
We dressed up all in gray
With metal on our tongues
And silver in our lungs

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we’ll never be afraid again

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we will never be afraid again

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we will never be afraid again

And when we come back we’ll be dressed in black
And you’ll scream our names aloud
And we won’t eat and we won’t sleep
We’ll drag bodies from their graves

So say my name
And every color illuminates
And we are shining
And we’ll never be afraid again
Say my name
As every color illuminates

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we’ll never be afraid again

Say my name
And every color illuminates
We are shining
And we will never be afraid again

Say my name
We are shining
Say my name
Say my name
And we will never be afraid again

Times like these

I, I’m a one way motorway
I’m the one that drives away
Then follows you back home
I, I’m a street light shining
I’m a wild light blinding bright
Burning off alone

It’s times like these you learn to live again
It’s times like these you give and give again
It’s times like these you learn to love again
It’s times like these time and time again

I, I’m a new day rising
I’m a brand new sky
To hang the stars upon tonight
I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind?

It’s times like these you learn to live again
It’s times like these you give and give again
It’s times like these you learn to love again
It’s times like these time and time again

It’s times like these you learn to live again
It’s times like these you give and give again
It’s times like these you learn to love again
It’s times like these time and time again

It’s times like these you learn to live again
It’s times like these you give and give again
It’s times like these you learn to love again
It’s times like these time and time again

It’s times like these you learn to live again
It’s times like these you give and give again
It’s times like these you learn to love again
It’s times like these time and time again

Here are some Youtube comments on this magical excellent performance!

  • That’s what happens when God covers a song from another God 💖🙏
  • Florence + Foo Fighters = HEAVEN!
  • Her vocals break through my soul.
  • OMG! How Beautiful is this cover… Dave Grohl said that he acually cried seeing this cover. It’s really Beautiful!

Sweet disposition

Sweet disposition
Never too soon
Oh, reckless abandon
Like no one’s watching you

A moment, a love
A dream aloud
A kiss, a cry
Our rights, our wrongs
A moment, a love
A dream aloud
A moment, a love
A dream, aloud

So stay there
‘Cause I’ll be coming over
And while our blood’s still young
It’s so young, it runs
And won’t stop ‘til it’s over
Won’t stop to surrender

Songs of desperation
I played them for you

A moment, a love
A dream aloud
A kiss, a cry
Our rights, our wrongs
A moment, a love
A dream aloud
A moment, a love
A dream aloud

Stay there
‘Cause I’ll be coming over
And while our blood’s still young
It’s so young, it runs
And won’t stop ‘til it’s over
Won’t stop to surrender

won’t stop ‘til it’s over
(A moment, a love)
(A dream aloud)
(A kiss, a cry)
(Our rights, our wrongs)

won’t stop ‘til it’s over
(A moment, a love)
(A dream aloud)
(A kiss, a cry)
(Our rights, our wrongs)

won’t stop ‘til it’s over
(A moment, a love)
(A dream aloud)
(A kiss, a cry)
(Our rights, our wrongs)

won’t stop to surrender