Dag lieve broeders & zusters,

Jij bent GEWELDIG! Als je dat eindelijk gelooft, zullen er ongelofelijke dingen in je leven gebeuren. Alles wat je ooit wilt, is er al. Het is gewoon een kwestie van de gedachten kiezen die je in harmonie zullen brengen met wat je verlangt.

Het enige dat ik wil bereiken met al deze muziek en informatie vrijelijk te delen met jullie is om innerlijke rust te geven, hoop, kracht, licht en heel veel liefde.

Er valt niets te vrezen, keer naar binnen en ontdek het licht in jezelf want dat blijft branden als jij het ontsteekt. En met jouw licht help jij het collectieve bewustzijn op te stijgen naar de 5de dimensie. Moeder Aarde is jou eeuwig dankbaar.

Er wordt enorm hard gewerkt achter de schermen en op buitenaards niveau. Je hebt altijd iedere dag en iedere seconde de keuze jouw gedachten zelf te kiezen. Focus je op het positieve en al het zonnige wat deze planeet te bieden heeft en jouw realiteit zal spoedig datgene manifesteren wat jij voor ogen had en in jouw gedachten. Geloof en vertrouw de universele processen en jouw unieke intuïtie. De Goddelijke leiding die in ieder van ons unieke wezen huist.

Weer een geweldige mix van Koen Mertens ontdekt! Hij doet dat zo goed! Een echt kunstwerk! Geniet ervan en vooral dans als nooit tevoren! Schud alles lekker los, zing hardop mee en lach! Dat verhoogt jouw energieveld en is mega gezond! 😜

Veel lees- en luisterplezier lieverds! Onderstaande boodschappen geven ons hoop en er valt weer HEEL GOED NIEUWS te lezen in deze zeer uitdagende, transformerende tijden en laat de muziek jullie een positieve boost geven. TSJAKA! 😍

VERHEUG jullie op wat komen gaat want het gaat ons verstand te boven, zo LICHTGEVEND en POSITIEF!

LEVE ONZE VRIJHEID in al zijn facetten!

IK HOU VAN JULLIE MET HEEL MIJN HART!!!! 💖💖💖

Dikke zoenen 💋💋💋

Inge 🙏

De Volgende Drie Maanden

30 November 2020 

De Volgende Drie Maanden 
Wij doorkruisen dit Grote Kwantumveld van Kristallijne Deeltjes NU (van November 2020 tot eind Januari 2021).

Dit zal ons er ook toe aanzetten om af te zien van wat er achtergelaten moet worden en om ons ZELF open te stellen voor nieuwe ervaringen.

Het is niet verwonderlijk dat velen van ons door de fasen van het einde van de cyclus gaan, of het nu gaat om effectieve relaties of om een andere situatie met betrekking tot gezins- en werkomgevingen.

We worden naar het NIEUWE geroepen en deze drie maanden (november, december en januari) zullen een sterke impuls geven aan grote veranderingen.

Vertrouw op de krachten die jullie helpen, dierbaren! Wij worden NU meer geholpen dan ooit tevoren! Niets zal de Goddelijke Plannen die al door de Creatieve Bron zijn verordend, veranderen.

We gaan een Zone van de Ruimte binnen waar er een grote hoeveelheid Energie is die in staat is om de vibratie van ons lichaam drastisch te veranderen, waardoor onze Telepathische vermogens toenemen en ons Immuunsysteem wordt versterkt.

Hoe intelligent degenen die de negatieve krachten vertegenwoordigen ook zijn, zij “laten” dit feit “door” wanneer zij het lopende plan architeren aangezien het plan voor Covid-19 niet volledig kan worden uitgevoerd zoals zij wilden, omdat, door deze ZONE in de Ruimte te doorkruisen, wij op natuurlijke wijze onze eigen immuniteit verhogen.

Dit gebeurt dankzij de Kristallijne Deeltjes van deze specifieke Zone in de Ruimte die wij en de planeet doorkruisen, terwijl Moeder Aarde haar reis door de Melkweg voortzet.

We zullen de Balans vinden en er zeker van ZIJN dat dit NIET ver van onze Lineaire Tijd is.

Hoewel de media de neiging hebben om angst te blijven zaaien, en ook al blijven de dienaren van de negatieve krachten arrogant ontkennen dat hun plannen zijn mislukt, is het duidelijk: We bereiken een NIEUWE STAAT VAN BEWUSTZIJN, zodat we NIET langer terug kunnen keren naar de Oude Manieren.

Deze tijden zijn inderdaad uitdagend, en velen van ons zijn getroffen, na het verlies van geliefden door alle chaos en stampede die de duistere krachten hebben gecreëerd.

Maar in ieder geval WEET dat al onze inspanningen en al diegenen die het meest direct door de hele situatie zijn getroffen, zullen WORDEN Geëerd door ons Vertrouwen in de Opperschepper BRON.

Het veroveren van de innerlijke wereld is de eerste cruciale stap in het overstijgen van de uiterlijke wereld.

Dit zijn uitdagende tijden, ja, maar we waren er al voor gewaarschuwd. Dit zijn de tijden waarvoor we geboren zijn! Om de LichtHuizen te zijn temidden van alle commotie die aan een Kwantum Sprong voorafgaat.

Al het vuil dat eeuwenlang onder het tapijt werd geveegd Wordt NU Onthuld. En we hebben ook te maken met onze eigen schaduwen, lang vastgehouden.

Maar, WEET dat we in Geen geval alleen zouden zijn in het midden van al deze bewegingen.

Wij zijn de Dapperste WEzens in de Melkweg voor het accepteren van zo’n Grote Uitdaging om LICHT naar de planeet te brengen, die lange tijd gedomineerd werd door de duisternis.

Onze Galactische Families versterken hun aanwezigheid bij ons in de komende maanden, wanneer wij hun ruimteschepen in onze luchten blijven zien, vooral bij het reinigen van giftige gassen die voortdurend in onze Atmosfeer worden gepompt.

We zijn ALLEEN EEN.

Met Heilige LIEFDE van EEN

Pars Kutay

Bron

Vertaling: Martien

Energie-update door Saint Germain

28 November 2020 

Energie-update door Saint Germain 
′Geliefde broeders en dierbare vrienden′.

Ik heb je al een tijdje niet meer rechtstreeks tot jullie gesproken, via dit kanaal. Maar vandaag werd ik gevraagd door onze Ngari, om hen exact en veel waarheid te vertellen, wat er op dit moment op Aarde aan de hand is.

Zoals jullie weten, doet PRESIDENT TRUMP er alles aan om NESARA te implementeren op het INTERNE NIVEAU IN DE VERENIGDE STATEN, en GESARA op het GLOBALE NIVEAU, in de 209 landen die deze wet hebben ondertekend.

Het is ook grotendeels het bereiken van ′ DRAIN THE SWAMP ′ waarin Amerika, met de discrete hulp van:

– de Galaxy Federatie van de Vrije Werelden,

– De Geascendeerde Meesters,

– De Alliantie – bestaande uit BRICS-landen: (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika).

De Noord-Amerikaanse troepen zijn al in verschillende landen om elitaire leden van de ′diepe staat′ te arresteren die in die landen wonen.

Het Amerikaanse leger heeft ook meer dan 500 duizend kinderen gered, slaven van deze zieke mensen uit de satanische elite van de wereld.

Het heeft ook de Republiek in de Verenigde Staten hersteld, die daarmee ophoudt een particuliere onderneming te zijn, in handen van een paar Cabal-families.

Ook bewijst het de terugkeer naar de ongerepte, oorspronkelijke Amerikaanse Grondwet, in wind en het getij. HET HEEFT EEN NIEUWE MUNT gecreëerd, DE UST, die alleen door de UNITED STATES Treasure kan worden uitgegeven.

Om deze reden heeft TRUMP AMERICAN TREASURE GECREEERD, MET RENO HEADS IN RENO, VERWERPT DE MACHT VAN DE FED, welke federaal niets had, aangezien het PRIVÉ EIGENDOM was, ook geen reserve, en ZIJN TAFEL VAN DIRECTEUREN werd benoemd door LOS ROTSCHILD en ook het verstrekken van geld als ze dat wilden. Dit alles is in geen geval meer toegestaan. En de nieuwe munt wordt volledig ondersteund door echte rijkdom.

Binnenkort zullen de andere landen Gesara inzetten en dan zal er één enkele munt zijn, ondersteund door echte rijkdom. En het zal digitaal zijn, want het zal deel uitmaken van het Quantum Financial System (QFS), dat al werkt, hoewel het nog niet bekend is gemaakt.

Hoewel hun duivelse plannen worden onthuld met de bedoeling ze te vrezen, moet je hier niet over nadenken. QUANTIC COMPUTERS die al gebruikt worden zijn uitgerust met een ALIENIGEN TECHNOLOGIE, ONBEKEND OP AARDE, bewogen door plasma en tachionische energie, en bezitten tevens Kunstmatige Intelligentie.

DE CABAL KAN NOOIT DAT SYSTEEM HACKEN, noch het witwassen van geld bevorderen, noch stelen van burgers.

JULLIE HEBBEN ALLEMAAL JULLIE EIGEN REKENING, EN JULLIE KUNNEN DIE REKENING VRIJELIJK MANIPULEREN. Omdat de kwantumcomputer onmiddellijk en in real time elke poging tot fraude, diefstal of wat dan ook detecteert en de gevraagde transactie automatisch blokkeert. Ik vraag jullie, mijn vrienden, om niet bang te zijn of bevreesd te zijn.

Ik verzeker jullie dat jullie en jullie families veilig zijn. NIEMAND ZAL ZONDER GELD KOMEN TE ZITTEN VOOR HUN LEVENSONDERHOUD EN FAMILIE.

DE CABAL IS AAN HET PROBEREN OM ZIJN MACHT TE BEHOUDEN EN GEEFT ZIJN LAATSTE KRACHTEN AF, en past een globaal ′VERBRAND LAND′ beleid toe. OF HET ZIJ, ALS DE PLANEET NIET ONDER ONZE HEERSCHAPPIJ STAAT, KAN NIEMAND HET HEBBEN. Maar hun kracht raakt op, en dat weten ze. Elke dag is er een nieuwe overwinning van het Licht. Er zijn elke dag meer arrestaties.

Het grootste deel van die planetaire elite zit al achter de tralies in Guantanamo. Of onder huisarrest. Wij staan hun aanval op de mensen niet meer toe, en wij hebben elke poging tot een derde wereldoorlog geëlimineerd.

De Galactica heeft al het atoomarsenaal van de Aarde geneutraliseerd. Plus, ZIJN DEEL VAN NESARA en GESARA, HET EINDE VAN ALLES EN ELKE OORLOG OP DIE PLANEET. Inclusief een internationale wapenstilstand. Van nu af aan zullen alle volkeren van die planeet in vrede en harmonie met elkaar leven.

Kortom, er zullen geen oorlogen meer zijn. Elke burger zal meer dan genoeg hebben om een dak, voedsel op tafel en gezondheid voor iedereen te hebben. Of je nu een baan hebt of niet, er zal altijd geld op je rekening staan.

De rol van de banken zal een heel andere zijn. Met het nieuwe financiële systeem zal er sprake zijn van kwijtschelding van alle bankschulden. Ze zijn al begonnen met het kwijtschelden van de schulden van de armste landen.

Hypotheek- en crediet- of debetkaartschulden worden sowieso kwijtgescholden. Het zal een manier zijn om mensen ten minste een deel waarvan ze tijdens hun leven van zijn beroofd terug te geven.

Water-, licht- en verwarmingsrekeningen zullen worden verwijderd door bijvoorbeeld het vrijgeven van vrije energie patenten. Energie wordt vrij en vrij voor iedereen, waar ter wereld je ook woont. Plus, de inkomstenbelasting wordt geëlimineerd.

Er komt één enkele belasting van 14 % op consumptiegoederen, met uitzondering van medicijnen, voedsel, huizen of tweedehands auto’s, en vooral op alles wat eerst nodig is voor het leven op aarde.

IEDEREEN ZAL REPLICATIE MACHINES HEBBEN DIE ONMIDDELLIJK ALLES KUNNEN REPLICEREN, OF HET NU GAAT OM VOEDSEL, KLEDING OF WAT DAN OOK. In feite zal het leven heel anders zijn dan alles wat ze hebben gekend.

De Aarde zal een volwaardige Melkweg samenleving hebben. Er zullen geen mensen meer zijn die honger lijden, geweld, of iets dat een lage vibratie vertegenwoordigt, omdat de planeet, die een levend wezen is, zich verplaatst naar de Vijfde Dimensie, met jullie erbij.

ER ZULLEN GEEN ZIEKENHUIZEN ZIJN, GEEN VACCINS, ZELFS GEEN ZIEKTE. Het is bijna zover totdat MEDBED’s, of medische bedden, worden vrijgegeven aan het publiek, welke in een kwestie van minuten, alle en elke ziekte van vóór de toekomst zullen genezen.

Ieder mens zal zijn vrijheid terugkrijgen en een welvarend, rijk en gelukkig leven leiden. En dat alles ligt om de hoek.

Dus besteed geen aandacht aan de catastrofale visie op de plannen van Cabal. (Global Reset) Ze zullen niet worden uitgevoerd, dat verzeker ik u. IK VRAAG JULLIE ALLEMAAL OM DE VRIJHEID VAN HET ZIJN EN DE OVERWINNING VAN DE KRACHT VAN HET LICHT TE VIEREN, VANAF NU!!!

WORD WAKKER VOOR DAT NIEUWE EN PRACHTIGE LEVEN VAN VRIJHEID, DAT OP JULLIE WACHT. EN WEES GELUKKIG!!! GEEF DE ANGST OP EN VERVANG DAT GEVOEL VOOR LIEFDE. Ik laat jullie achter met al mijn liefde voor ieder van jullie. JULLIE ZIJN NIET ALLEEN EN DAT ZULLEN JULLIE OOK NOOIT ZIJN.

IK BEN JULLIE BROEDER EN VRIEND ADAMUS SAINT GERMAIN.

Gechanneld door Ngari

Vertaling: Martien 

Bericht van Sirius

24 November 2020 – Sirius

Dierbaren, er is nu een stilte voor de storm. Wees voorbereid Dierbaren. Er gebeurt veel achter de schermen waarvan uw nieuwsmedia u niet vertellen. Het nieuws zoals het wordt gezien, concentreert zich op het beëindigen van de zogenaamde pandemie door een vaccin te ontwikkelen dat iedereen zal moeten nemen.

Veel van wat er gebeurt, is verzonnen door een duistere agenda die de planeet Aarde al eeuwenlang beheerst. Ze weten dat hun controlerende tijd op Aarde voorbij is en ze niet meer kunnen zijn zoals ze waren. Hun controle, als het ware een trekken en duwen agenda. Het ene moment vertellen ze u dat u dit of dat kunt doen en het volgende moment kunt u niet doen waar u zojuist naar uitgekeken had omdat de virusaantallen stijgen.

Kunt u zich voorstellen dat een vaccin enig verschil zal maken voor het feit dat zij u willen controleren/overnemen? Hun machtswellust zal nooit worden bevredigd. Op deze feestelijke tijd van Kerstmis zeggen ze dat ze u een paar dagen de tijd zullen geven om te vieren en dat ze het dan weer wegnemen. Stel u voor hoe ze u uitlachen als ze zien hoe u zo gemakkelijk gehoorzaamt.

Dierbaren, wees niet bang voor al deze gebeurtenissen. U bent degenen die om zo te zeggen in het WETEN zijn. U bent de KRACHTIGEN. De ASCENSIE van de 3e dimensie naar de 5e en hoger vindt NU plaats en u bent er een deel van. Meer mensen worden wakker terwijl we spreken. U bent SOEVEREINE wezens en als zodanig kunt u die wonderlijke wereld MANIFESTEREN waar jullie allemaal zo naar verlangen. Niemand en niets kan uw ZIEL beheersen/controleren.

Deze duistere krachten hebben zogezegd hun zegje gehad en kunnen en zullen niet in staat zijn om te ascenderen naar de 5e Dimensie in de vorm die ze zijn geweest. Ze zullen ofwel TRANSFORMEREN ofwel vertrekken. Twijfel daar niet aan. Dit is eigenlijk wat er nu achter de schermen gebeurt, Dierbaren. Helaas zijn er velen die overgaan naar een nieuwe dimensie om te leren en te groeien. Wees hierop voorbereid, Dierbaren.

Wees niet bezorgd om uw eigen dierbare families en vrienden, want velen zullen snel ontwaken als ook zij beseffen wat er aan de hand is. Niet voor niets hebt u met hen gesproken over wat er achter de schermen gebeurt. U heeft misschien gedacht dat ze niet luisterden, maar hun ziel zal altijd luisteren. Als een zaadje wordt geplant, zal er een bloem groeien. U zult niet de enige zijn die hen helpt WAKKER te worden. Laat ze het nu zelf ontdekken, want uw werk is gedaan en anderen kunnen het nu van u overnemen. Onthoud dat, ook al heeft u het gevoel dat u de enige was in uw eigen familiegroepen en dat zeker per ongeluk is. U bent misschien de enige WEGWIJZER in die groep en U zult hun ziel een grote dienst bewezen hebben door zo te zijn.

Kom nu samen in uw spirituele groepen om deze duistere krachten te overwinnen die u zo graag willen beheersen. Sommigen van jullie zullen worden begeleid om fysiek te demonstreren, anderen zullen hun eigen alternatieve nieuws schrijven, anderen zullen praten met hun vrienden en families die op hun beurt met anderen zullen praten en zo wordt het ECHTE nieuws verspreid. Vergeet echter niet als SOEVEREINE wezens dat jullie deze verbazingwekkende kracht in jullie hebben om te CREËREN en MANIFESTEREN, Dierbaren.

Al dit gepraat over vaccins en wanneer de crisis kan eindigen, is slechts een afleiding van uw werk als WEGWIJZERS. U kwam hier om de Planeet te helpen OPSTIJGEN naar een nieuwe manier van zijn. Laat u niet afleiden van deze MISSIE.

Mediteren over een Nieuwe Wereld van VREDE, LIEFDE en VREUGDE zal het tot stand brengen, Dierbaren. Laat zoals altijd de angst los die de media proberen te verspreiden. Wees niet bang voor woorden, Dierbaren, ze hebben geen macht over jullie. De HOOP dat het nieuwe vaccin, waar velen van jullie zich zorgen over maken, eigenlijk een goede zaak is, want binnen die HOOP zullen velen ontwaken.

Maak u geen zorgen dat deze vaccins verplicht worden gesteld, dit is gewoon een andere angst waarmee ze u proberen te beheersen/controleren. U heeft allemaal een VRIJE WIL, GELOOF DIT en het zal niet gebeuren. Wat betreft zorgen over gezinnen, het zit allemaal in de KRACHT VAN GEDACHTE. Veel van de zogenaamde schadelijke effecten van elke inmenging van buitenaf kunnen worden geneutraliseerd door uw eigen gedachten van LIEFDE. U kunt allemaal diegenen helpen die vaccins nemen door ze uw LIEFDE te sturen. Dit lijkt misschien simplistisch voor u, maar LIEFDE is zo’n sterke kracht en mag niet buiten beschouwing worden gelaten, Dierbaren.

LIEFDE is wat nodig is om de NIEUWE AARDE te manifesteren en het ZAL GEBEUREN. Wannéér het zal gebeuren, is aan u. Werk nu samen met GAIA om uw oude, verouderde Aarde te TRANSFORMEREN naar een nieuwe prachtige manier van zijn. Ga de NATUUR in en luister naar de vogels en bekijk de dieren. Ze weten niets van wat u doormaakt. Verzorg uw planten en het land om u heen. Wees één met GAIA en zij zal u helpen.

U kunt GAIA ook helpen om de schade die haar al jaren is aangedaan, te beperken. Wees erop voorbereid dat ze reageert met vreemde weerssystemen zoals sterke wind- en regenformaties, aardbevingen, vulkanen en dergelijke, terwijl ook zij door haar eigen ASCENSIE gaat. Ze weet echter wie haar vrienden zijn en ze zal uw ziel hiervan kunnen waarschuwen zodra ze gebeuren.

Veel GIDSEN, ENGELEN, STERRENWEZEN en andere SCHEPSELS uit veel verschillende dimensies komen nu dichtbij om u te helpen. Roep ze aan in uw meditaties om de Nieuwe Aarde te manifesteren. Dit zijn spannende tijden, Lieverds, en u kwam allemaal hier om te helpen. Geef nu niet op. Mediteer met hen om die nieuwe Aarde te MANIFESTEREN waarnaar u allemaal zo verlangt. Jullie zijn de SOEVEREINE wezens die de Aarde zullen veranderen. VERTROUW en GELOOF en het ZAL gebeuren.

We sturen u veel LIEFDE en VEEL ZEGENINGEN.

SIRIUS.

Thea Grace, Sirius. 24.11.2020

Bron

Vertaling: Agnes

Wat is een Starseed/Sterrenzaad?

25 November 2020 

Wat is een Starseed/Sterrenzaad? 
Ja…. Jullie Komen Van De Sterren!

Sterrenzaden zijn individuen die afkomstig zijn van verafgelegen sterren- en zonnestelsels, planeten en sterrenstelsels. Deze sterk geëvolueerde zielen dragen een overvloed aan wijsheid en speciale vaardigheden met zich mee die diep in de kern van hun wezen in een slaapstand verkeren. Alle Sterrenzaden zijn gecodeerd met activeringscoderingen die hun kennis en talenten op een vooraf bepaald of spontaan tijdstip op Aarde ontsluiten, zodat deze informatie voor zeer specifieke doeleinden kan worden gebruikt.

De meeste sterrenzaden hebben een gevoel van misplaatstheid, alsof ze “buitenaardse wezens” zijn die hier op Aarde zijn gedropt zonder een kompas, dus ze herbergen een gevoel van leegte en verlangen om hun “echte thuis” te vinden of terug te gaan. Sterrenzaden denken vaak na over de vraag of hun moederschip misschien op Aarde is geland, ze durfden de planeet te verkennen en het schip liet hen per ongeluk achter, zoals het “ET phone home” syndroom. De begrippen buitenaardsen, ruimtereizen, bovennatuurlijke krachten, psychische inspanningen en multidimensionale geestverwantschappen zijn voor hen heel gewoon en reëel. Televisieprogramma’s en films zoals Star Trek, Star Wars, SG-1, Battlestar Galactica, ET en anderen, geven een gevoel van troost, vertrouwdheid en associatie voor de eenzame sterveling die hunkert naar verbinding met zijn of haar ware thuis.

Veel Sterrenzaden hebben zeer unieke en opvallende fysieke kenmerken zoals ET-achtige gelaatstrekken, a-typische fysieke lichaamsstructuren, langgerekte nekken, grotere ogen, vreemd gevormde schedels, of engelachtige gezichten. Sterrenzaden hebben de neiging om “ruimte-hybriden” te zijn, omdat ze DNA dragen van de verschillende universa en dimensies die ze hebben bereisd in hun vele vroegere incarnaties. Sterrenzaden hebben bestaan en geleefd in een groot aantal andere dimensies, planeten en sterrenstelsels. Zij kunnen andere levens hebben geleefd als Engelen, Feeën, Elfen achtigen, Elementalen, ET’s, Galactische wezens, of een combinatie daarvan. Wanneer ze incarneren als mens, behouden ze dit DNA dat ook gecodeerd is in hun vorm. Niet ALLE Sterrenzaden lijken duidelijk ET, maar zelfs als ze er als een doorsnee mens uitzien, is hen waarschijnlijk verteld dat ze ofwel lijken op een engel, fee, elf, of ET misschien op een bepaald punt in hun leven. Er is gewoon iets unieks aan de manier waarop ze eruit zien. Kijk naar de gezichten en de fysieke vormen van veel Hollywood-sterren, en je kunt onderscheiden wie er sterrenzaden zijn. Sommige zijn meer voor de hand liggende Sterrenzaden dan andere, maar Sterrenzaden zijn verspreid over de beroemde mensen van vandaag. Deze “sterren” houden van de uitdrukking, “Je zou ooit een ster kunnen zijn.” Nou, sterrenzaden zien deze uitspraak eigenlijk als een feit van hun primaire ziel, dus natuurlijk zijn ze echt een Ster!

Sterrenzaden hebben een innerlijk weten dat de Aarde niet hun primaire bron van bestaan of identiteit is. Ze voelen zich als vreemdelingen op deze planeet, en ze vinden het gedrag en de gewoonten van onze wereld verwarrend, irrationeel en zelfs absurd. Sterrenzaden hebben van nature een buitengewone intuïtie en paranormale vermogens, en ze zijn zeer bedreven en afgestemd op verborgen agenda’s en samenzweringen van aardse samenlevingen, maar ze zijn zich niet altijd bewust van hun speciale gaven. In feite leven veel sterrenzaden het grootste deel van hun leven in een wandelende slaaptoestand. Gelukkig hebben alle sterrenzaden een ingebouwde wekker die bedoeld is om ze uit hun slaap te wekken en te activeren, om te herinneren wie ze zijn en waarom ze naar de planeet zijn gekomen, en zo hun taken te vervullen waarvoor ze zich in feite vrijwillig hebben aangemeld na hun voorafgaande incarnatie.

Het primaire doel van een Sterrenzaad om op een planeet te “landen” is om hun unieke en onderscheidende vermogens en wijsheid naar de planetaire beschavingen te brengen, met als doel om te dienen in een humanitaire hoedanigheid, en om de planeet te verheffen naar een hogere opgestegen status. Het zijn zeer “oude zielen” die vele incarnaties hebben meegemaakt in ons Universum en daarbuiten. Zij laveren op een resonerende pure klank van het Licht van de Schepper, en hebben gereageerd op de oproep tot meesterschap, visie, wijsheid en creativiteit om “gezaaid” te worden op en in de eigenlijke mysteries van het bestaan die tot in het diepst van hun ziel lonken. De reis van het sterrenzaad is om nieuwe wegen te effenen, progressieve innovaties en technologieën naar de planeet te transporteren, nieuwe genezingsmodaliteiten te benutten en geavanceerde lichtfrequenties te zaaien, dit alles voor de groei en expansie van zowel de planeten als de zielen die ze bewonen.

Sterrenzaden hebben een uniek vermogen om hun bewustzijn in een snel tempo te kunnen verplaatsen, dus als ze eenmaal geactiveerd zijn, kunnen ze op alle kerngebieden van hun fysieke, mentale, emotionele en spirituele bestaansgebieden stellaire vorderingen maken. Dit omvat het doorprikken van hun eigen beperkingen, angsten, patronen en andere aardse obstakels, veel sneller dan andere mensen op Aarde. Dit is te wijten aan het feit dat de sterrenzaden in het verleden vertrouwd zijn geraakt met de processen en praktijken van het verhogen van de trillingen en frequenties voor andere Planeten, Sterren en Melkwegstelsels, terwijl ze in andere levens op missie zijn.

Sterrenzaden dragen de “zaden” van Licht. Zij zijn de indigo’s, de voorvaders, de vernieuwers, de galactische, de sterren voorouders, en de ware leraren en inspirators van ascensie. Maar, hoe je ze ook wilt noemen, één ding is zeker… Sterrenzaden zijn onovertroffen krachtig; ze schijnen een prachtig lichtbaken en drijven ons allemaal met liefde de Gouden Eeuw van inspiratie, creativiteit, innovatie en vooruitgang binnen.

Gedeeld met gemeenschappelijk

Visie en liefde voor iedereen…

En zo is het…

Ashtar & Athena van Het Ashtar Command Door Lightstar

Vertaling: Marien

DE NIEUWE DAGERAAD

23 November 2020 

DE NIEUWE DAGERAAD 
Ik ben Ashtar. Ik kom op dit punt in jullie Evolutionaire proces, in jullie Ontwakingsproces.

Want dit is dat Grote Ontwaken. Dit is waar jullie allemaal voor gekomen zijn. Dit zijn die tijden, die momenten net voor het Grote Ontwaken.

Jullie zitten er NU in. En jullie gaan er snel doorheen. Want alles is precies zoals het moet ZIJN in deze Momenten, ook al lijkt alles om jullie heen in chaos te zijn.

Er zal ORDE komen vanuit deze chaos. Omdat jullie door dit proces heen bewegen, en wat er gebeurt is een Afscheiding. Ja, jullie moeten VERENIGD WORDEN. Maar eerst, om dat te kunnen doen, moet er die Afscheiding zijn.

Een Scheiding van het Kaf van het koren.

Dit is wat er gebeurt. Sommigen noemen het een Tijdlijn Verandering. Dat klopt ook. Omdat degenen onder jullie die op de Tijdlijn staan die NU gecreëerd wordt, in het creatieve proces waar jullie in zitten, zijn jullie de Tijdlijn aan het creëren waarin jullie willen ZIJN. Jullie maken de Tijdlijn van de NIEUWE Hogere Trillingen en Frequenties, en gaan in de Hogere Dimensies.

En ja, jullie laat degenen achter die hier niet klaar voor zijn. Maar vrees NIET: degenen die niet klaar zijn, degenen die ervoor kiezen om niet klaar te zijn, zullen worden ondergebracht precies zoals dat moet gebeuren. En niemand, en ik herhaal: niemand zal verloren gaan. Ook al zijn ze tijdelijk verdwenen voor jullie, ook al zijn het misschien familieleden. Ze zullen weer bij jullie zijn.

Voor jullie, jullie ZELVEN, hebben vele, vele malen jullie families, jullie geliefden, in vele verschillende systemen, vele planeten verlaten. Jullie hebben dit al vele malen eerder gedaan. Jullie hebben afscheid genomen, of het nu door een stervensproces was of gewoon weggaan om verder te gaan op jullie reis.

U hebt ze eerder verlaten, altijd om weer terug te keren, om je weer te verbinden met je broers en zussen, met je familieleden, met je geliefden. Want ze maken allemaal altijd deel uit van onze ZIELE-familie – dat is altijd zo geweest. Jullie zullen terugkomen bij hen. Zelfs degenen die jullie in dit leven hebben achtergelaten in het stervensproces: jullie zullen weer met hen herenigd worden. En degenen die nog steeds mogen vertrekken in dat proces, jullie zullen weer opnieuw met hen herenigd worden.

Jullie zijn voorbestemd, mijn vrienden, jullie zijn voorbestemd om deze reis te voltooien waarvoor jullie gekomen zijn. Jullie hebben lang geleden veel beloftes gedaan en, zoals jullie weten, hebben jullie je vrijwillig aangemeld om hier te zijn. Maar aan die tijden komt een einde. Dit vrijwilligerswerk loopt ten einde. Jullie zijn dicht bij het bereiken van die eindstreep. Wij weten dat je dit al eerder hebt gehoord. En in jullie derde-dimensionale illusionaire begrip, vragen jullie je af, “Wanneer gaat het worden? Wanneer zal het zijn?”

Maar ons antwoord aan jullie is dat jullie er NU in zitten.

Jullie staan op de drempel van het NIEUWE Ontwaken, de NIEUWE DAGENRAAD die eraan komt. Het nadert nu al. En als jullie naar buiten kijken en verder kijkt dan de chaos, dan zien jullie de Blauwe Luchten. Jullie zullen de witte pluizige wolken zien. Jullie zullen de bloemen in de velden zien bloeien. Je zult het water zien en voelen, het bewustzijn in het water. Jullie zullen de Schoonheid kennen, zelfs binnen de schijnbare lelijkheid.

Maar de schijnbare lelijkheid is nodig voor meer en meer mensen om te ontwaken. Dat is waar jullie op wachten. Velen van jullie hadden in 2012 kunnen ascenderen. Velen van jullie waren voorbestemd om dat te doen. Maar jullie weten dat jullie allemaal op een dieper niveau hebben gekozen, binnen jullie op het Hogere ZELF-niveau, jullie hebben ervoor gekozen om te wachten zodat meer en meer van jullie broeders en zusters hier met jullie konden opstijgen.

Dat is waar jullie hier vele, vele levens geleden voor zijn gekomen, om de weg te bereiden voor dit Ascensieproces. Om die Weg-Wijzers te zijn. Om de weg te wijzen. Om de weg voor te bereiden.

En onderweg, moet het systeem dat aanwezig is veranderd worden. Het Moet Wijd open Gebroken WORDEN. En die ene die jullie nu als President hebben, President Trump, is die Systeem Breker. Hij is hiervoor op zijn plaats gezet. Hij heeft zich hier vrijwillig voor opgegeven. Hij is degene die jullie door deze Transitie leidt.

Jullie moeten hem alle kracht geven om hem het LICHT te geven. Stuur hem LICHT. Hij heeft NU een grote hoeveelheid LICHT nodig. Want diegenen van de duistere krachten zullen alles doen wat ze kunnen om hem tegen te houden, om die krachten van het LICHT tegen te houden.

Maar zoals jullie weten, en zoals jullie al vele malen hebben gehoord, en zoals jullie je ten volle beginnen te realiseren, heeft het LICHT GEWONNEN, en wat is begonnen KAN NIET WORDEN GESTOPT.

Het kan worden uitgesteld en dat is al vele malen gebeurd. Maar het KAN NIET volledig Worden Gestopt. Jullie, de Lichtwerkers en Strijders, zijn degene die de weg naar de toekomst plaveien. Dus, blijf helpen op elke manier die je kunt, elke kans die zich voordoet om anderen te helpen Wakker worden.

Zelfs als jullie die aanvallen ontvangen waar jullie over spreken, die mentale en emotionele aanvallen, kunnen jullie dat afweren. Jullie kunnen jullie ZELF beschermen. Jullie hebben het gereedschap: de Violette Vlam, het Schild van LICHT, Aartsengel Michaels Blauwe Zwaard der Waarheid, het gebruik van Kristallen.

Wat het ook is, wat voor gereedschap het ook is, jullie hebben het om jullie ZELF af te schermen van negativiteit, om jullie ZELF af te schermen van duistere krachten die jullie aanvallen. En in ruil voor het helpen van anderen, zullen jullie meer en meer helpen om te ontwaken voor wie ze zijn, net zoals jullie geholpen werden door degenen van ons om te ontwaken voor wie jullie zijn.

Want jullie zijn ons allemaal in wording. Jullie zijn de Degenen die onze plaats gaan innemen. Jullie zijn de DEGENEN. Jullie zijn de ENE.

Ik ben Ashtar. En ik laat jullie nu achter in VREDE en LIEFDE, terwijl we van bovenaf blijven toekijken om te helpen wanneer wij vinden dat het mogelijk is. En jullie hebben vele, vele die jullie assisteren en helpen.

Jullie zijn NIET alleen, mijn vrienden, nooit geweest, en zullen dat ook nooit zijn. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Onthoud dat. Wij zitten ALLEMAAL SAMEN HIERIN.

IK BEN ASHTAR

Gechanneld door James McConnell

Vertaling: Martien

Bron van alle bovenstaande artikelen: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Albert Einstein said:

“The mediocre mind is incapable of understanding the man who refuses to bow blindly to conventional prejudices and chooses instead to express his opinions courageously and honestly.” (President Trump is the very epitome of this statement.)

I say “Mediocre Minds” is the epitome of the following statement: “Mediocre minds dismiss anything, which reaches beyond their own understanding and reality. Sadly the Mediocre minds are incapable of seeing the truth, even though that they know their masters have lied to them and continue to lie to them yet they (the Mediocre minds ) still listen to every word their masters say as if it were the gospel truth while denying the truth laid before them.”

Their masters (the Elite, the wicked, the Godless, the Democrat Party, and the fake news media are the ones who blinded the “Mediocre Minds” from the truth, and their Mediocre mind keeps them from it.

That is brainwashed.

Bron: Youtube comment on a video of President Trump who is speeching.

Transformer movie Bumblebee

Ik heb alle Transformers films gezien dus ben een zeer grote fan! Ik heb iets met de buitenaardse wereld, robotten en snelle auto’s, weet niet hoe het komt. Haha! 🤩

Bumblebee is een regelrechte AANRADER! Hij is een gevoelige buitenaardse robot die heel wat te verduren krijgt maar hij blijft vechten om Moeder Aarde te redden van de ondergang. RESPECT!

Bumblebee (2018) 

Solitude

Oh the look in your eye
Tells me that you’re hurting inside

Oh they don’t need to hide
Out the door from shadows to light

Oh just open your eyes
I will always be by your side

Oh there’s no need to hide
I’ll chase darkness out of your life

If you’re ready to wake
From the sombre of life
If you’re ready to change
I will open up your mind

And there’s no need to wait
And there’s no need to hide
Darling don’t be afraid
All you gotta do is try

Oh the look in my eye
Tells me that I’ll be by your side

Oh there’s no need to lie
See the signs and live to fight

Darling if your heart is opened by one of us
Darling one of us can be the replace for when you fall

Oh I’ll be waiting
Waiting for you love
Oh I’ll be waiting
Waiting

Dawning

Let’s play a different game
Fire it all up again
Fire up my heart again
For me to lose
I know I’m not one to stay
I’ll run away again
Running away again
‘Til I see that you
Are the dawn…
Are the dawn…
Are the dawn…
Are the dawn…
Let’s play a different game
Fire it all up again
Fire up my heart again
For me to lose
I know I’m not one to stay
I’ll run away again
Running away again
‘Til I see that you…

You got me

I can’t keep hiding the way I’m feeling
You give me something no one can compete with

If you’d told me
If you’d told me
I’m the only one
Only one you’re thinking of
You could hold me
I would tell you that nobody else
I want you and no one else

You make me feel like uhh uh uhh uh
I can’t hold it down
Whenever you’re around
You make me feel like uhh uh uhh uh
Brighter than the moon
Shining just for you
You got me baby uhh uh uhh uh

Won’t ever deny
The way i feel alive
You make feel like uhh uh uhh uh
You make me feel like

Feel the rush when you’re close to me
So intense I can hardly speak
Feel like I can barely breathe
You got me
You got me baby
It’s a rare electricity
Draw me in
Can you feel the heat?
There’s a yearning inside of me
‘Cause you got me
You got me baby

If you want to live a life full of meaning
(Full of meaning)
I give you something grater to believe in
(To believe in)

Could you Surrender
Give it up
Open up your heart, your body and soul
And I will
Make sure I’m everything you’ll ever need

If you’d told me
If you’d told me
I’m the only one
Only one you’re thinking of
You could hold me
I would tell you that nobody else
I want you and no one else

You make me feel like uhh uh uhh uh
I can’t hold it down
Whenever you’re around
You make me feel like uhh uh uhh uh
Brighter than the moon
Shining just for you
You got me baby uhh uh uhh uh

Won’t ever deny
The way i feel alive
You make me feel like uhh uh uhh uh
You make me feel like

Feel the rush when you’re close to me
So intense I can hardly speak
Feel like I can barely breathe
You got me
You got me baby
It’s a rare electricity
Draw me in
Can you feel the heat?
There’s a yearning inside of me
‘Cause you got me
You got me baby

You got me
You got me baby

You got me
You got me baby
You got me baby
You got me baby

The StuBru Greatest Switch Top 100 Mixed in a 4h+ Mix. All 100 tracks are in this mix.

01. PushUniversal Nation (1) 02. Yves DeruyterCalling Earth (75) 03. Q-ic & GhostDesireGo Higher (Club Mix) (96) 04. UnderworldBorn Slippy NUXX (6) 05. The ProdigyNo Good (43) 06. FischerspoonerEmerge (45) 07. The ProdigyVoodoo People (Pendulum Remix) (71) 08. RuskoEveryday (Netsky Mix) (37) 09. Jones & StephensonThe First Rebirth (4) 10. Cj Bolland The Prophet (26) 11. Cherry Moon Trax The House Of House (3) 12. RMBLove Is An Ocean (Stephenson Remix) (42) 13. Gigi D’Agostino L’Amour Toujours (68) 14. At The Villa PeopleOpen Your Eyes (20) 15. The Mackenzie ft Jessy Arpegia (The Long Trance Mix) (18) 16. Dave ClarkeSouthside (52) 17. Jeff MillsThe Bells (21) 18. Dj Roloando A.K.A. The Aztec MysticJaguar (35) 19. VitalicLa Rock 01 (15) 20. Daft PunkRollin’ & Scratchin‘ (14) 21. ShameboyRechoque (82) 22. DaanHousewife (10) 23. OxiaDomino (8) 24. BicepGlue (32) 25. Kölsch Grey (79) 26. Paul KalkbrennerFeed Your Head (5) 27. Kollektiv TurmstrasseSorry I Am Late (80) 28. Nathan FakeThe Sky Was Pink (Holden Remix) (22) 29. AviciiLevels (67) 30. Swedish House MafiaOne (95) 31. The SubsKiss My Trance (64) 32. Age Of LoveThe Age Of Love (Jam & Spoon Watch Out For Stella Mix) (30) 33. Delerium ft Sarah McLachlanSilence 2008 (72) 34. Dj HyperactiveWide Open (Len Faki Dj Edit) (17) 35. Green VelvetFlash (90) 36. GooseSynrise (2) 37. MobyHymn (European Mix) (38) 38. C.M. – Dream Universe (49) 39. The ProdigySmack My Bitch Up (65) 40. The Chemical BrothersHey Boy Hey Girl (61) 41. DominicaGotta Let You Go (Bicep Edit) (62) 42. Armand Van Helden ft Duane HardenU Don’t Know Me (89) 43. New OrderBlue Monday (25) 44. Anne ClarkOur Darkness (28) 45. Donna SummerI Feel Love (85) 46. KölschLoreley (34) 47. FaithlessInsomnia (Monster Mix) (16) 48. MobyGo (69) 49. UnderworldRez (23) 50. ChicaneSaltwater (88) 51. Energy 52Café Del Mar (Three ‘n’ One Remix) (39) 52. Rui Da Silva ft CassandraTouch Me (47) 53. Laurent GarnierCrispy Bacon (51) 54. PlastikmanSpastik (57) 55. Nina Simone & Felix Da HousecatSinnerman (Felix Da Housecat’s Heavenly House Mix) (84) 56. Paul & Fritz KalkbrennerSky And Sand (7) 57. Daft PunkAlive (100) 58. Daft PunkHarder, Better, Faster, Stronger (Alive Extended 2007) (53) 59. Eric PrydzOpus (29) 60. Emmanuel TopAcid Phase (13) 61. Flesh & BonesRigor Mortis (58) 62. Junk Project Control (54) 63. Zombie NationKernkraft 400 (78) 64. TiestoAdagio For Strings (77) 65. Yves DeruyterThe Rebel (33) 66. PushStrange World (81) 67. Paul Van DykFor An Angel (83) 68. Phi-Phi & Greg D. Jesus Trip (66) 69. Virtual ZoneVirtual Zone (59) 70. FioccoAfflito (12) 71. Blue Alphabet Cybertrance (99) 72. Disclosure ft Eliza DoolittleYou & Me (Flume Remix) (27) 73. NetskyCome Alive (56) 74. ThunderballBonzai Channel One (19) 75. Robert ArmaniHit Hard (46) 76. The ProdigyFirestarter (98) 77. Public EnergyThree ‘O Three (70) 78. Michael ForzzaKahana (86) 79. FaithlessWe Come 1 (74) 80. FaithlessGod Is A Dj (50) 81. Laurent GarnierThe Man With The Red Face (9) 82. Laurent GarnierThe Sound Of The Big Babou (31) 83. Da HoolMeet Her At The Love Parade (93) 84. Three Drives On A VinylGreece 2000 (92) 85. JaydeePlastic Dreams (36) 86. D’NoteShed My Skin (55) 87. Maceo Plex & Gabriel Ananda Solitary Daze (76) 88. Nicolas JaarMi Mujer (73) 89. Front 242Headhunter (44) 90. The Neon JudgementTV Treated (40) 91. Daft PunkDa Funk (63) 92. TrentemollerMoan (Trentemoller Remix) (91) 93. FeistMy Moon My Man (Boys Noise Remix) (94) 94. StardustMusic Sounds Better With You (87) 95. Daft PunkOne More Time (41) 96. AviciiWake Me Up (97) 97. KölschAll That Matters (11) 98. FoalsLate Night (Solomun Remix) (60) 99. Pachanga BoysTime (24) 100. Fatima YamahaWhat’s A Girl Do (48)