Dag lievelingen,

Een betere wereld begint bij jezelf, geef het goede voorbeeld en velen zullen volgen.

Ondertussen reeds tweemaal zonder muilkorf boodschappen gaan doen en dat voelde goed. De eerste keer stond per toeval een vrouw te wachten aan de karretjes waarop ik haar aansprak en langs mijn neus weg zei:” Dat is nog al iets hé met die maskers.” Waarop zij antwoordde: “Zwijg stil, daarom dat ik buiten wacht en mijn man binnen is want ik heb er een hekel aan.”

Ik heb opnieuw een mooie ziel een goed gevoel gegeven en haar een dikke warme knuffel gegeven want ik vertelde haar een aantal affirmaties om toe te passen in verband met een persoonlijke situatie waarin zij verkeerde en ze zei me dat ze deze zeker ter harte zou nemen en ook het goede nieuws over onze planetaire transformatie die er nu gaat aankomen. Dit gaf haar hoop.

Door deze ervaring kreeg ik op mijn beurt plots de moed met het masker in mijn handen, om zonder binnen te gaan en ik heb wonder boven wonder nul reacties gekregen. Dat voelde als een bevrijding! Toch frappant dat deze opgelegde ‘nutteloze en ongezonde’ verplichting zoveel invloed heeft op ons als individu.

In de tweede winkel was ik feitelijk per ongeluk mijn muilkorf vergeten omdat deze nog in een andere handtas zat en ik dacht bij mezelf, wel dit is geen toeval, de engelen willen dat ik dit voortzet dus ben ik moedig binnen gegaan en heb mijn volledige boodschappen kunnen doen tot dat ik natuurlijk aan de kassa kwam. Twee winkelbediendes attendeerden mij erop waarop ik heel rustig zei dat ik heel ziek word als ik dat opzet en ik dat niet mag van de dokter. De vrouw zei me een briefje mee te nemen volgende keer waarop ik zei dat ze dat wettelijk niet mogen opvragen en de student zei dat ze mij niet mogen binnenlaten zonder dat onding.

Benieuwd wat mij nog te wachten staat! Best wel spannend om iets te doen wat 90% van de mensen niet doen. Word vervolgd. 😉

In september vallen de appels van de bomen omdat ze rijp zijn. Nu is de tijd gekomen dat alle zaadjes die ik de afgelopen jaren overvloedig heb geplant, zijn gerijpt en mogen geplukt worden. Ik geloof en vertrouw erop dat al mijn goede daden, intenties, affirmaties en al mijn wensen zijn gemanifesteerd zodat ik op aards niveau eindelijk mijn missie verderzet zoals het bedoeld is. En ik hoop oprecht ook voor jullie allemaal.

Heel veel luister- en leesplezier gewenst! 😊🙏

Ik heb natuurlijk het nummer Angels van Robbie Williams reeds opgenomen in een blog een heel tijdje geleden maar deze fantastische live versie waar je de mensenmassa hoort meezingen wou ik zo graag met jullie delen.

Dikke warme knuffels en vele zoenen,

Inge 💖💖💖

Engel nummer 1637

Engel nummer 1637 brengt een boodschap om ijverig te werken aan het bereiken van uw spirituele doelen en ambities, terwijl u een balans vindt tussen uw werk en gezinsleven en uw spirituele reis. Je wordt aangemoedigd om zelfverzekerd te dienen als geleid, want door je Goddelijke levensdoel met passie en doel te blijven dienen, zal aan je materiële wensen en behoeften worden voldaan en zal er voor jou en je dierbaren worden gezorgd door de Universele Energieën.

Engel nummer 1637 is een bericht van je engelen dat je wordt geprezen en toegejuicht voor je inspanningen. Je hebt geluisterd naar en gehoor gegeven aan de leiding van de engelen en je dient met succes je goddelijke levensdoel en zielsmissie met wijsheid, liefde, volharding en enthousiasme. Laat de stroom van positieve overvloed op je neerstromen terwijl je creatieve energieën zijn geactiveerd en je wordt aangemoedigd om jezelf uit te drukken met waarheid, integriteit, vreugde en enthousiasme.

Engel nummer 1637 moedigt je ook aan om een ​​speciale wens te doen. De engelen vertellen je dat je manifestatiekrachten op dit moment erg sterk zijn, en je engelen willen dat je je concentreert op het brengen van wat je wilt in je leven. Doe een wens en manifesteer je verlangens.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/04/angel-number-1637.html

Engel nummer 1435

Engel nummer 1435 is een bericht van je engelen dat er grote levensveranderingen plaatsvinden in je leven waarvan je kunt profiteren. Je harde werk en inspanningen hebben gunstige kansen, omstandigheden en situaties in je leven aan het licht gebracht, en je engelen moedigen je aan om er het beste uit te halen. De levenskeuzes en belangrijke veranderingen die in je leven plaatsvinden, vinden plaats om prachtige redenen en zijn gepresenteerd om je bij te staan ​​in je leven en bij je zielsmissie. Vertrouw op je engelen om je kansen en oplossingen te bieden die passen bij je passies, natuurlijke talenten, vaardigheden en interesses. Vraag de engelen om leiding wanneer dat nodig is en geef eventuele angsten of zorgen aan de hemel voor genezing en transmutatie. Vertrouw erop dat alles in je leven naar het goddelijke plan verloopt.

Engel nummer 1435 moedigt je aan om je inspanningen te richten op de dingen in je leven die omarmen en verbeteren wie je werkelijk bent, je levensstijlkeuzes en je leven in het algemeen. Wees voorbereid om de nodige veranderingen aan te brengen die gunstige kansen bieden om u op uw pad te helpen. Vertrouw erop dat deze veranderingen op alle manieren verbeteringen in uw leven zullen brengen.

Beslissingen, keuzes en veranderingen moeten worden gemaakt in enkele belangrijke aspecten van je leven en de engelen moedigen je aan om trouw te zijn aan jezelf en je innerlijke weten. Luister naar je hart en intuïtie bij het maken van je definitieve keuzes en het ondernemen van actie. Levensveranderingen zullen plaatsvinden wanneer de tijd rijp is. Vertrouw erop dat u zonder enige twijfel weet wanneer u actie moet ondernemen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/01/angel-number-1435.html

Engel nummer 551

Engel nummer 551 is een teken dat er prachtige nieuwe kansen en nieuwe starts in je leven komen die op alle mogelijke manieren positieve veranderingen teweeg zullen brengen. Je engelen vragen je een positieve houding en instelling te behouden over deze veranderingen en erop te vertrouwen dat ze voor je hoogste goed zijn en je leven zullen verbeteren en verrijken.

Onthoud dat uw gedachten, woorden en daden van invloed zijn op de resultaten en uitkomsten van alles wat er in uw leven gebeurt, dus blijf positief en gebruik positieve affirmaties om ervoor te zorgen dat alle veranderingen plaatsvinden en dat het ‘nieuwe’ dat uw leven binnenkomt, zal zijn. meest veelbelovende en levensverbeterende voor jou.

Geef angsten of zorgen aan de engelen voor genezing en transmutatie en vertrouw erop dat alles naar het goddelijke plan gaat.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-551.html

Engel nummer 38

Engel nummer 38 brengt een bericht van je engelen en de geascendeerde meesters dat je op je huidige pad moet blijven gaan naarmate je succes nadert en er prachtige beloningen te oogsten zijn. Binnenkort is er meer overvloed in uw leven.

Engel nummer 38 suggereert dat je blijft luisteren naar je innerlijke wijsheid en engelachtige begeleiding en positieve actie onderneemt zoals aangegeven. De engelen en geascendeerde meesters helpen je om overvloed en voorspoed in je leven te manifesteren, en je wordt eraan herinnerd dat je, net als bij de wet van ‘geven en ontvangen’, genoeg hebt om met anderen te delen.

Engel nummer 38 is een teken dat je verbinding met de engelen- en spirituele rijken, evenals je positieve acties, gebeden en positieve affirmaties, je hebben geopend voor de stroom van oneindige overvloed. Wees dankbaar voor uw zegeningen en deel ze liefdevol met anderen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-38.html

Eerste straal van kracht

De eerste straal van kracht is energie van bewuste vernietiging. Hij kan op een gezonde manier worden gebruikt om het verleden uit te wissen en ruimte te maken voor een nieuwe start. De eerste straal heeft ook de frequentie van leiderschap. Hij kan u helpen in de waarheid van uw licht te staan zodat anderen daardoor hun weg kunnen vinden. Hij helpt uw wilskracht te versterken zodat u iedere taak die u kiest kunt uitvoeren. De opgestegen meester El Morya brengt u zijn specifieke zege en stimuleert u om te geloven in uw eigen kracht en het initiatief te nemen voor wat het belangrijkst voor u is.

Als u niet weet welk pad u moet kiezen en of u een bepaalde relatie, werkwijze of leefstijlkeuze moet voorzetten, zal de eerste straal van kracht de kwestie duidelijk maken voor u. Als hij door ons leven stroomt, zal alles wat ons tegenhoudt worden verwijderd – door omstandigheden die buiten uw controle lijken te liggen of door uw eigen acties, op basis van plotseling innerlijk weten.

Als de eerste straal van kracht verschijnt, kan het zijn dat een langetermijnplan dat ooit belangrijk voor u was opeens veranderd of zelfs helemaal losgelaten moet worden. Of u krijgt misschien plotseling de motivatie om iets waar u al heel lang van droomt aan te pakken. Als deze straal invloed op uw leven uitoefent, kan uw idee van wat nuttig is en wat niet opeens veranderen. De veranderingen zullen heel echt, bevrijdend en nuttig aanvoelen. Mensen, dromen en kansen die daarna in uw leven blijven, hebben de ‘aanval’ van de goddelijke wil overleefd. Dit betekent dat het universum bevestigt dat zij op dit moment onderdeel moeten zijn van uw reis.

De eerste straal van kracht heeft ook te maken met kwesties van leiderschap en politiek. Sta open voor hoe uw spirituele reis nuttig zou kunnen zijn in de wereld van politiek, door uzelf af te stemmen op een kwestie die u zeer na aan het hart ligt of door een meer open en kritisch perspectief te brengen in de vaak misleidende wereld van politiek. Uw waarheid uiten is op dit moment heel nuttig, niet alleen voor uzelf maar ook voor de mensen om u heen die bereid zijn uw stem te horen en hun eigen keuzes te maken vanuit een zuivere plek in henzelf. Wees niet bang om gehoord te worden.

Als uw levensdoel betrekking heeft op het nastreven van een zinvol politiek doel of het bekleden van een leiderspositie op een andere manier, zult de waarheid daarvan voelen en de aansporing krijgen van de opgestegen meester El Morya om uzelf te vertrouwen als een leider met hart en bewustzijn.

Als deze straal in uw leven komt, is het ook tijd om de liefdevolle handschoen die het universum u toewerpt op te pakken en de controle van uw leven los te laten! Het universum zal u precies laten zien wat u nodig hebt en verwijderen wat u niet nodig hebt. Als iemand of iets niet langer deel uitmaakt van uw leven zal een mooiere, meer oprechte en bevredigende versie van wat u loslaat in uw wereld komen. Vergeet niet, het universum houdt van u en wil alleen de mooiste levenservaringen voor u. Vertrouw erop dat het voldoende is om dit nu te laten gebeuren.

AANROEPING

Ik accepteer nu, uit eigen vrije wil, de zegen en genade van de eerste straal van kracht in mijn leven. Door onvoorwaardelijke liefde en goddelijke barmhartigheid leg ik mijn leven in de liefdevolle handen van het universum om af te stemmen op een hogere wil en de mooiste expressie van mijn levensreis. Ik roep de liefdevolle hulp aan van de ware opgestegen meester El Morya in alle aspecten van dit proces en vraag dat de eerste straal van kracht kan worden geuit op manieren die het algemeen belang van deze planeet dienen, zodat alle wezens hun ware goddelijke pad kunnen bewandelen. Door goddelijke genade, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Wilg (Kraakwilg of Knotwilg)

De Wilg is een van de eerlijkste en trouwbaarste bomen op onze Moeder Aarde. Hij zal altijd klaar staan, nu en voor altijd. Hij is de beste vriend die je ooit kan hebben. Als je troost en een arm om je heen nodig hebt, ga naar een Wilg. Vraag hem of je tegen zijn stam mag leunen. En voel de troost en de kracht om verder te kunnen gaan en de kracht om te overleven. Hij geeft je troost en heling. Hij geeft je de kracht die je nodig hebt om opnieuw te beginnen als je een moeilijke periode in je leven hebt afgesloten.

Boodschap: “Ik geef je de kracht die je nodig hebt om opnieuw te beginnen als je een moeilijke periode in je leven hebt afgesloten. Ik leer je de communicatie met alle facetten van je leven.”

Persoonlijk: Doorgang naar de onderwereld, het afsluiten van het oude en het begin van iets nieuws.

Affirmatie:

“Ik heb de kracht die nodig is voor mijn transformatie.”

“Ik laat NU mijn slachtofferrol los.”

Bron: https://www.shamanshome.com/heilige-bomen-en-struiken/de-wilg/

Eik (Quercus)

Een Eik is een boom die bescherming geeft aan alles wat in haar directe omgeving groeit en bloeit. Als je steun, kracht of standvastigheid in je leven nodig hebt, ga dan naar een eikenboom toe. De Eik zal je graag helpen en steunen. Het is gemakkelijk om met de geest van een Eik contact te maken. Je hoeft eigenlijk niks te doen. Ga rustig met liefde en respect met je rug tegen een Eikenboom zitten en wacht. Je hoeft de Eik niks te vertellen. Hij zal weten wat met je aan de hand is, wat je denkt of wat je mankeert. De Eik weet alles. En meestal komt hij vanzelf naar je toe voor contact en vaak zelfs met een eventuele oplossing voor je problemen.

De energie van de Eik is zowel een mannelijke als ook een vrouwelijke energie. Anders zou de Eik niet als wereldboom geschikt zijn. Aan de ene kant heeft de Eik een energie van vaderlijke zorg en soevereiniteit. De Eik is niet bang voor gevaar en gaat geen confrontatie of conflict uit de weg. En hij keert dan ook meestal als overwinnaar terug. De Eik is een trotse boom die hoogmoed verafschuwt. En aan de andere kant heeft de Eik een vrouwelijke energie van moederlijke bescherming, voedzaam en vol geduld, die altijd het goede van anderen op de voorgrond plaatst en liever geeft dan neemt.

De Eik is een boom waarop je altijd kan vertrouwen. De grote, wijze Eik is een steun en toeverlaat voor iedereen die hem nodig heeft en om hulp vraagt.

Boodschap: “Ik ben je steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Je kan mij alles vertellen en ik ben er voor je, altijd. Ik geef je de kracht om door te kunnen gaan met moed, standvastigheid en trots.”

Persoonlijk: Steun en toeverlaat voor iedereen.

Affirmatie: “De Universele Levenskracht stroomt door me heen NU en altijd.”

Bron: https://www.shamanshome.com/heilige-bomen-en-struiken/de-eik/

Nadat de engel gezongen heeft

Isis: Hoe voel je je?
Fran: We voelen ons geweldig.
Isis: Geweldig, een mooi woord om uit te drukken wat jullie zullen voelen over wat er komt. Eerst en vooral moeten jullie je voorbereiden, want we komen onszelf onthullen. Misschien zal het vreemd zijn als je overdag of’s nachts felle lichten aan de hemel ziet.
Jullie zullen niet snel [meteen] begrijpen wat er is gebeurd en als je dat licht steeds dichterbij ziet komen, is jullie eerste reactie misschien wel paniek, maar jullie zullen in je hele lichaam en in je hart een zeer krachtige vrede voelen. Vrede zal de taal zijn die we gebruiken.


Ik zal het eerst over Trump hebben. Jullie weten dat jullie President alles doet wat hij kan met de hulp die hij heeft van een speciale groep, groepen van de Sterren, Sterrenwezens.  Jullie weten dat Ashtar hier deel van uitmaakt. Jullie zullen het begrijpen en misschien krijgen jullie wel codes op de schepen, of misschien op jullie mobieltjes, zeven berichten, of meer dan zeven, om jullie alles aan te kondigen wat is aangekomen bij die mensen die kwaadaardige dingen blijven doen tegen kinderen, tegen mensen, tegen dit vaccin. Jullie weten dat dit vaccin zeer gevaarlijk is voor jullie DNA.


Nu moeten jullie in jullie hart blijven in alles wat jullie voelen, in alles wat jullie horen over de situatie op het nieuws.

Misschien weten jullie niet alles over Trump, maar jullie weten nu dat de Democraten hem aan de kant willen zetten omdat hij alle waarheid aan de hele wereld gaat onthullen.  Zelfs nu de Democraten weten wat Trump zal doen, en alle hulp die hij heeft, zijn ze niet gestopt omdat ze de wereld willen domineren, om iedereen te overheersen, maar om deze heerschappij op te leggen aan de kinderen.


Misschien hebben jullie gehoord over pedofielen. Misschien geloven jullie het niet echt, maar weten jullie van binnen dat het juist is [waar]. Ze hebben een discussie over hoe ze de waarheid moeten onthullen omdat ze weten dat alle ware mensen het niet kunnen accepteren omdat het voor hen te moeilijk zou zijn om te accepteren dat die dingen echt gebeuren met kinderen.
Dus we verwachten dat in dit weekend de waarheid zal beginnen te worden geopenbaard. Het is belangrijk voor jullie allemaal om deze boodschap in je hart te houden en onder [innerlijke] aandacht te houden hoe jullie al dit nieuws, alle onderwerpen die in die openbaringen zullen verschijnen, kunnen delen.
En nu zullen jullie dicht bij de Lichtwezens zijn. Ze komen steeds dichter bij jullie, en jullie zullen nu zien dat de energie, de trilling, nu op jullie inwerkt. Die trillingen, die energieën zullen jullie alle codes geven, alle toegang die jullie nodig hebben tot jullie DNA om jullie Hogere Zelf een ander niveau van bewustzijn te laten ontwikkelen.


Het zal binnenin jullie beginnen in jullie kleine cellen, en vanavond of misschien daarna, zullen jullie die trillingen voelen groeien en groeien over jullie hele lichaam. Misschien zul je wat ongemak in je lichaam voelen of voelen omdat de vibratie werkt om jezelf en je hele lichaam te transformeren en te genezen.
Dus misschien zal je morgen een nieuw persoon zijn, misschien zal je vanavond als je slaapt heel goed rusten, maar soms zie je wat licht in jouw hersenen, zoals sprankelend licht dat jouw twee hersenhelften met elkaar zal verbinden. Het zal hen verbinden alsof ze één zijn. Wanneer je voelt dat je al jouw capaciteiten, jouw krachten opnieuw zult verbinden, en je zult begrijpen dat iets je hele leven gaat veranderen.


Jullie zullen een zeer grote vreugde in je hart voelen. Jullie zullen je lichter en lichter voelen in je gevoel. En het zal een grote verandering voor je zijn. Je zult zeggen, wat is er gebeurd?  En je zult begrijpen dat er iets nieuws komt om je lichaam te vernieuwen en te herboren.
Maar jullie hersenen moeten eerst gereinigd worden, vanwege jullie oude gedachten, jullie materie, misschien zal jullie menselijk verstand zich proberen te verbergen voor jullie zelf en jullie vertellen dat jullie niet aan het veranderen en transformeren zijn. Maar je weet in jezelf dat er iets gebeurt.  Het is een grote vreugde en jullie zullen je eindelijk veel beter en beter voelen. Het is geweldig nieuws dat ik jullie nu vertel.


En iedereen in de Aarde, elk Wezen, niet alleen de Mensen maar ook de Wezens in de Aarde zullen nu begrijpen dat er iets groots op komst is. Zoals ze zeggen, niemand kan de storm, de storm van het bewustzijn, de storm van het licht, van de vrijheid stoppen.
Niemand kan dat nu stoppen, omdat de Eerste Schepper, als ik het zo kan noemen/hij, heeft besloten om de openbaring te beginnen, alle openbaringen, omdat alle [de meeste] regeringen normaal gesproken klaar zijn om te onthullen. Maar er zijn regeringen die nog steeds bang zijn.
Ze zijn bang vanwege die kwade Wezens.  Maar we zien ze niet als kwade Wezens, want normaal gesproken is het voor hen hun manier van zijn, om te leven.  En ze hebben geen aandacht voor de Mens. Ze beschouwen de Mens als, excuseer het woord, shit. Als voedsel, maar eigenlijk als stront, als dieren, maar minder dan dieren. Ze beschouwen het Menselijk Wezen als niets.


En voor jullie de Mens is het echt gevaarlijk omdat ze geen bewustzijn hebben dat jullie een hoog bewustzijn van vrijheid kunnen hebben, van een lichtwezen. Maar ze weten wie we zijn, en ze bereiden zich voor om tegen ons te vechten, niet tegen de Mens, maar als ze jullie tegen ons zouden moeten gebruiken, dan zouden ze dat proberen.
Maar met deze groepsorganisatie [de Alliantie] die kan leiden, met Menselijke Wezens, met Wezens van het Licht, met Wezens van de Binnen Aarde, groepen van verschillende Wezens, werken ze aan de vrijheid van alle kinderen. Dus misschien stel je nu de vraag in je hoofd, of heb je niet geluisterd naar nieuws van de Koningin, van deze persoon of die persoon, dan zul je groot nieuws weten [leren] over de zangers, acteurs die hun ziel verkopen aan die mensen, en ze noemen ze demonen of misschien Satan.


En jullie weten allemaal dat Satan niet echt een mens is. Het is een groep, een bewustzijn, een kwaadaardig bewustzijn dat 7000 jaar of langer geleden begint om te proberen de wereld te beheersen, vooral de Mens, want toen ze begrepen dat de Mens hun slaven zouden kunnen zijn, was hun plan om al hun verwezenlijkingen te doen om alle dingen waar te maken om zichzelf te dienen.
Dus je weet nu dat alles draait om het dienen van die Wezens. En nu hebben ze een kalender, een tijdslimiet, en deze tijdslimiet is echt, echt dichtbij. Dus ze zullen proberen hun plan te versnellen om hun doel te bereiken.
En ik weet dat jullie wijs en intelligent zijn en vertrouwen in jezelf hebben, en dit vertrouwen zal over de hele wereld groeien en het is nog steeds belangrijk dat jullie vertrouwen in jezelf hebben, omdat we allemaal verbonden zijn, en dit vertrouwen dat jullie voelen zal naar iedereen worden gedeeld.
Het is belangrijk als die gebeurtenissen, die berichten, die openbaringen komen dat jullie nog steeds verbonden zijn in jezelf, want die tegenstanders doen hun best om jullie uit te schakelen.


Maar jullie hebben de kracht in je. Het is een lange tijd. Jullie verdienen je leven. Jullie verdienen dit mooie leven dat naar jullie toe komt, omdat jullie zoveel kracht geven, zoveel moeite, zoveel liefde, jullie delen zoveel van jezelf, en staan nog steeds op om te vechten en de waarheid te onthullen.
En jullie weten dat een hele grote golf de hele aarde gaat schoonmaken, niet Moeder Aarde, maar alles wat de mensen hun hele leven al geloofd hebben.  En nu is het tijd voor iedereen om zich weer te verbinden met zichzelf, met hun Goddelijk Licht van binnen, hun Innerlijk Licht, hun Innerlijk Wezen.


Ik deel al deze Liefde met jullie, want alles gaat over Onvoorwaardelijke Liefde. Het zijn geen emoties, het is wat je bent.  Jullie zijn Onvoorwaardelijke Liefde, en mensen zullen dit begrijpen in hun Innerlijk Licht zodat de Vrede kan beginnen te groeien in de Aarde. 
Al jullie gedachten zullen veranderen. Al jullie vermogens, al jullie handelingen, jullie woorden, jullie manier van praten zullen veranderen, omdat er een grote Liefde zal groeien. En het zaad [van Liefde] dat je in jezelf verzamelt zal een mooie bloem zijn, misschien wel een mooie boom. Ik weet het niet, alleen jij weet wat er in jezelf gaat groeien.


Fran: Dus dit weekend komen er meer openbaringen van de Administratie, maar het probleem is niet dat iedereen het hoort, want alleen bepaalde mensen luisteren naar hem. Dus u wilt dat we ervoor zorgen dat de mensen het weten, of dat we gewoon Licht zijn, om onze energie hoog te houden, zodat het de reactie in evenwicht brengt?
Isis: Ja, want je zult in je lichaam wat Liefde voelen. Alle mensen zullen al het nieuws in hun telefoon ontvangen. Ze zullen een bericht ontvangen om hen te vertellen wat ze moeten doen en om verbinding te maken met de TV, omdat alle TV’s in de wereld zal een kanaal zijn. Alles op de TV zal vertaald worden naar je lokale taal over de hele wereld.
Beverly: Dit zal dit weekend gebeuren?
Isis: We hopen dat het dit weekend gebeurt, want we kunnen niet wachten. We kunnen niet wachten.
Fran: Wie gaat deze aankondigingen doen?
Isis: Het Witte Huis. Ik weet niet zeker of President Trump een aankondiging zal doen aan de hele wereld op alle kanalen. Of misschien zal hij eerst spreken, en zal het een zeer grote storm zijn die in elk huis is gecreëerd, omdat niet iedereen gelooft dat Trump een goed mens is.
Je weet dat Trump is gekozen vanwege zijn karakter, zijn kracht en de manier waarop hij zijn leven leidt. En het was belangrijk om een persoon als hem te hebben.  We dachten dat een vrouw misschien een goede keuze zou zijn, maar uiteindelijk besloot de Raad een man in te zetten.  En toen moesten we kiezen welk land de wereld kan beïnvloeden, een president die de aandacht van de hele wereld kan trekken. En uiteindelijk hebben we de juiste keuze gemaakt.
Fran: Ja, we zijn het eens. Er is bezorgdheid over dit gepraat over de executie van verraders in dit land, en veel mensen vinden dat dat uiteindelijk niet de manier is om te handelen, omdat deze mensen geen geweten hebben, zoals u zei.
Isis: Je weet in jezelf dat de executies zullen gebeuren, maar we hebben besloten om de wereld niet de executies te laten zien, maar een lijst van al die personen, en velen zijn Mensen omdat ze geaccepteerd hebben om hun ziel aan hen te verkopen. Het is dus belangrijk in de wet van het Mens zijn om een executie te hebben. Het is niet wat we wilden, maar we begrijpen dat we dat niet kunnen veranderen. Begrijp je dat?
Fran: Ja, dat doen we. Wat iedereen bezighoudt is dat mensen zo geschokt en boos zullen zijn dat het enorme gevechten en onrust zal veroorzaken. Dat is de zorg, en dus begrijp ik dat ons gevraagd wordt ons rustig te voelen, hoog te blijven en te proberen de mensen te kalmeren, maar er is een grens, nietwaar?
Isis: Ja, ik begrijp het. Dus daarom heb ik je gevraagd om de meest krachtige Liefde te sturen die je in jezelf kunt hebben om iedereen aan te raken en te verbinden. Misschien worden sommige mensen met een mooi gezicht en mooie woorden geëxecuteerd, en begrijpen de mensen niet waarom deze persoon die zo charmant en mooi is daarbij is. Maar je weet nu dat ze achter het gezicht en hun manier van praten als een duivel zijn.
Fran: Dat begrijpen we. De meeste mensen hebben geen idee.
Isis: Natuurlijk. We kunnen het niet aan de hele wereld uitleggen omdat we nu geen tijd hebben. Dit is vandaag gebeurd opdat je echt begrijpt dat het bewustzijn transformeert en verandert en dat er een grote verandering op komst is. En we willen dat de hele mensheid naar het volgende niveau van bewustzijn gaat.
En je weet dat die [Reptielen] Wezens 90% van de Mensheid willen doden. We kunnen niet accepteren dat ze alle mensen doden en de rest van de Mensen als slaven houden, om opnieuw te beginnen met wat ze duizenden jaren geleden deden.


In mei vertelde ik de mensen dat de openbaringen zouden beginnen en nu zijn we in augustus en de openbaring begint nu pas.  Wij [stonden] de tijd toe, maar geen drie maanden, het is niet mogelijk [om langer te wachten].
En jullie zullen onze ruimteschepen boven je huis of in de wolken zien. Misschien heb je gemerkt dat de wolken zeer vreemde vormen aannemen, en binnenin die wolken zijn kleine ruimteschepen, afhankelijk van het licht of de wind, misschien blauw of goud. Al die kleine schepen zijn nu om jullie heen, want als de openbaringen beginnen, hebben ze als doel om jullie te beschermen. Al deze kleine schepen zijn over de hele wereld om de mensen van de Mensheid te beschermen.  Dus wees niet bang.


Jouw missie zal altijd zijn wie je bent. Vergeet niet waar je vandaan komt op deze Aarde. Je besloot naar de Aarde te komen om het Lichtbewustzijn te bevorderen. Jullie zijn zeer hoge Meesters van het Licht.
Maar in het bewustzijn van een mens realiseren jullie je niet wie je bent en dat is juist. Want als jullie nu al jullie bewustzijn zouden behouden, zou het aankomen [teruggaan] naar jullie eeuwen van jaren geleden [toen] jullie werden gedood voor jullie vertrouwen, jullie geloof. En nu willen we niet dat jullie gedood worden.


Isis: Het vaccin gaat transformeren wie je bent en je zult je verbinding met het Licht verliezen.
Fran: We weten dat, en we horen dat de Trump Administration ervoor zorgt dat het vaccin niet verplicht is en gezuiverd zal worden, dus het is niet wat ze gepland hebben.
Isis: Het is wat we proberen te doen, want we hebben het effect van de 5G gestopt en we hebben het effect van de HAARP gestopt, en het is de reden waarom veel winden de wolken aantasten. Als het regent, zuiveren de regens de chemicaliën die ze in de lucht stoppen. Het water houdt die chemicaliën vast en brengt het op de Aarde.
We hebben technologie om de aarde te zuiveren, omdat jullie zeker weten dat er veel mineralen zijn en we gebruiken die mineralen om die chemicaliën te transformeren tot meer natuurlijk. De samenstelling van de Aarde, de grond, het zand, het land is in staat om alle chemicaliën te transformeren, want als de chemicaliën op het land vallen, gaan ze verder naar beneden vanwege het water, en het water gaat naar het binnenste meer.  We stoppen de chemicaliën voordat ze in het water van het meer terechtkomen, want als ze het meer bereiken, worden alle mensen vergiftigd.


We weten dat jullie al lange tijd wachten. Ik ben hier nu om u te vertellen wat er is gebeurd, want ik weet dat jullie met veel mensen verbonden zijn en misschien zullen de mensen op het vasteland jullie persoonlijk bellen om te vragen of jullie nieuws hebben.
Je kunt ons gesprek in jouw nieuwsbrief en op jouw site van Ashtar on the Road zetten. Het was erg belangrijk om je al dit nieuws te vertellen. Ik heb het kanaal gestimuleerd om deze ontmoeting met je te hebben. Je weet niet hoe blij wij zijn dat hij heeft gereageerd.


Fran: Komt er dit jaar een verkiezing of wordt die uitgesteld?
Isis: Nou, de verkiezing zal heel anders zijn. Ik kan je niet echt vertellen wat er gaat gebeuren, want Trump zal zijn mandaat afmaken, dus hij wil niet doorgaan. Dus er zal een raad zijn, een groep personen die zal regeren, niet de wereld; elk land zal een raad hebben om te regeren. Alle grenzen zullen verdwijnen.
Fran: Nou, dat klinkt als één wereldorde.
Isis: Niet echt, want er zullen nu geen [kwaadaardige] ET’s zijn. De verschillende landen zullen zich verbinden met dezelfde taal en dezelfde manier van leven en jullie kunnen het land noemen zoals jullie dat nu doen.
Fran: Dus wat ik begrijp is dat het bewustzijn zo sterk zal toenemen dat iedereen integer en gewetensvol zal zijn, en dat er niet echt een regering nodig zal zijn.
Isis: Het zal tijd kosten, begrijp je. Want zoals je al zei, er zijn veel mensen die het daar niet mee eens zijn omdat ze in de derde dimensie van de waarneming zitten. Ze willen geld houden en ze willen niet verliezen wat ze nu hebben.
Fran: Dus wat gebeurt er met hen?
Isis: Ze hebben geen keus omdat veel mensen die verandering willen. Veel mensen wachten al zo lang op die verandering.
Fran: Over de kinderen die uit de ondergrondse zijn gered, wie zorgt er voor hen? Ze zijn niet gewend om in het zonlicht te leven,Bev: en ze zijn gewond/gekwetst.
Isis: Er zijn enkele mensen die voor hen zorgen. Ze zijn door hun informatie [training] voorbereid op de verzorging van die kinderen. Het zal moeilijk zijn in het begin, omdat er zoveel mensen zijn die bang zijn. Die kinderen zijn erg bang voor de volwassenen, bang voor het uniform, bang voor de manier waarop mensen zijn, dus ze kunnen niet snel contact maken met de hele wereld.  Ze zullen zich aanpassen, maar het zal enige tijd duren voordat ze hun leven weer terugkrijgen.
Sommigen van hen hebben geen namen omdat ze van hun ouders zijn gestolen toen ze een pasgeboren baby waren. Het zou gemakkelijker zijn voor die [kwaadaardige] wezens om te doen wat ze willen met die kinderen omdat ze geen identiteit hebben.  We hebben technologie om hen te helpen genezen.
Fran: Ik heb geen geheugen meer op mijn recorder. De rest was voornamelijk dank je wel voor deze informatie en het afscheid. Isis was erg blij dat haar boodschap werd ontvangen en zal worden gedeeld zoals het hoort. De Engel zong weer aan het einde.
Gebruik alstublieft uw onderscheidingsvermogen in hoe en met wie u deze belangrijke boodschap deelt.


Gegeven in een privé-bericht via Pita, 8-28-20https://aamichaeletsandalphon.blogspot.ca/
Opgenomen, getranscribeerd en bewerkt door Fran

28 augustus 2020
https://www.ashtarontheroad.com/ashtarcommand.html
Vertaling: Martien – https://wakkeremensen.blogspot.com/

Channeling van zijn Hogere Zelf

De zaken beginnen terug te keren naar wat jullie ‘normaal’ noemen, maar er is een verbazingwekkend aantal veranderingen gaande die permanent lijken te worden. In sommige opzichten is de “lockdown”, naar aanleiding van Covid een ideale gelegenheid gebleken om eens achterover te leunen en vraagtekens te zetten bij de manier van leven die jullie al zo lang als vanzelfsprekend hebben beschouwd.

Hoewel het klopt dat veel veranderingen jullie zijn opgedrongen, is bij nader inzien gebleken dat deze de voorkeur hebben boven hoe het voorheen is geweest. Het is een gedenkwaardige tijd waarin, ongerief buiten beschouwing latend, de kwetsbaarheid van jullie oude manier van doen aan het licht wordt gebracht. De verreikende effecten ervan geven wereldwijd veranderingen te zien, die allemaal samen de Mensheid zullen verheffen, en ze vormen een voorbereiding op de toename in trilling die uiteindelijk naar een nieuwe Aarde zal leiden.


De periode waarin jullie je bevinden is de laatste die volgt op het einde van de cyclus in 2012 en is een kwestie van het afronden van de voorbereidingen op de eindtijd. Dan zal zich het onvermijdelijke scheiden der wegen aandienen, waar degenen die hun trilling hebben verhoogd, zullen ascenderen. De reis door vele perioden van tijd zal blijken absoluut de moeite waard te zijn geweest, omdat jullie eindelijk het niveau hebben bereikt waar je naar toe hebt gewerkt. De gedachte aan een leven zonder de daden van de duistere Wezens, die een ander pad hebben gevolgd, is opwindend omdat je eindelijk in staat zult zijn je volgende leven binnen de hogere dimensies te kiezen.

Het zal zo anders zijn dan jullie gewend zijn, de vreugde en vrijheid om dat te doen waar je interesses het beste worden vervuld, terwijl je je ontwikkeling blijft vervolgen.
Ondanks de totale verwarring en problemen op Aarde ziet de toekomst er rooskleurig uit en zullen jullie een periode van geluk binnengaan waarin dit zal blijven toenemen, waarbij jullie naar nog grotere hoogten zullen worden gebracht. Jullie hebben deze kans om de hogere trillingen te ervaren verdiend en zullen dit uiterst bevredigend en lonend vinden. Jullie zullen de eerdere ervaringen in de voorbije laatste cyclus snel vergeten, om er nooit meer naar terug te keren.

Nu breiden jullie bewustzijnsniveaus zich steeds meer uit en nemen je bewustzijn en ontvankelijkheid steeds verder toe. Jullie zullen werkelijk je plaats kunnen innemen te midden van de vele zielen uit alle delen van het Universum en jullie zullen vele nieuwe vrienden maken. Blijf op je pad naar Ascentie en laat je er niet van afleiden, aangezien er in werkelijkheid nog bijzonder weinig tijd rest voordat dit gebeurt. Jullie hebben het zware werk verzet door de oude cyclus achter je te laten en de hogere trillingen binnen te gaan.

Binnenkort zullen jullie in staat zijn om je eigen geschiedenis en de vele levens en ervaringen op andere planeten dan de Aarde te weten te komen. In wezen ben je al een Galactisch Wezen, met bijzonder veel ervaring en kennis van andere beschavingen.

Jullie tijd heeft misschien gevoeld als het begin van het fysieke leven met zijn lage trillingen en schijnbaar nooit eindigende problemen, maar het is voor jullie de ideale leerschool geweest om je levensplan uit te werken. Je zult tijdens je belevenissen vele, vele vrienden hebben gemaakt en je naasten zullen vol spanning wachten om je nogmaals te mogen begroeten en de vriendschap te hernieuwen. Wees ervan verzekerd dat je wordt geëerd vanwege je moed en vasthoudendheid om de uitdaging van het leven in de lagere dimensies aan te gaan.
Jullie zijn zeker niet die onderdanige zielen zoals jullie door de duistere wezens werd doen geloven, duistere zielen die jullie lang hebben tegengewerkt en de waarheid voor jullie verborgen hebben gehouden.

Hun jaren van overheersing door kunstgrepen en gevangenneming zijn echter voorbij, en jullie bewustzijn begint zich te openen waardoor je de herinnering aan het grote Wezen dat je werkelijk bent, terugkrijgt. Jullie zijn, om zo maar te zeggen door de mangel gehaald, maar weet dat de ervaringen niet zinloos zijn geweest. Jullie zijn grootse zielen die veel te bieden hebben aan navolgende zielen die in jullie voetsporen treden en die in jullie richting kijken voor leiding.


Lieve Mensen, de waarheid omtrent jullie verleden en bestemming komt naar buiten, en je zult verrast zijn over hoe je met de ervaringen bent omgegaan. Verwacht grote stappen voorwaarts te zetten, richt je blik op het beste resultaat en houd je doel voor ogen. Vergeet nooit dat er altijd hulp voorhanden is, mocht je die nodig hebben, en je kunt er zeker van zijn dat je goed beschermd wordt.

Tenslotte zijn de duistere zielen nog steeds aanwezig en zodra ze de kans krijgen, zullen ze nog steeds, door middel van misleiding, proberen jullie evolutie te verstoren. Het Licht heeft de strijd gewonnen tegen de duistere zielen die nooit een nederlaag zullen toegeven, ook al staat het pal voor hun neus. Dus houd je ogen gericht op je doel en laat niemand je ervan afleiden.


Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn Goddelijke Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.


In Liefde en Licht
Mike Quinsey.
Vertaling: Marja en Rob ~ 28 augustus 2020

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Nog alternatieve kanalen:

Ex-bankier Ronald Bernard: https://www.youtube.com/c/RonaldBernard/videos

Common sense TV ~ https://commonsensetv.nl/

TRUTH SEEKER ~ Onafhankelijke pers Nederland: https://www.youtube.com/channel/UC4rRuMhzEoBdSe1eX3WpKyQ

Viruswaarheid ~ https://www.youtube.com/channel/UCpyU-g4gdbXEtVbOf6eTQnw

Lange Frans: https://www.youtube.com/user/LangeFransTV

 

Zo heerlijk om mensen te horen praten die jouw taal spreken. Het wordt tijd dat ik een kring gelijkgestemde zielen rondom me verzamel. Zeer intrigerende podcast!

Tijn Touber over waarom jij al verlicht bent, de vijfde dimensie en het ego | Kukuru #20

Smile

Smile though your heart is aching
Smile even though it’s breaking
When there are clouds in the sky, you’ll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You’ll see the sun come shining through for you

Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That’s the time you must keep on trying
Smile, what’s the use of crying?
You’ll find that life is still worthwhile
If you just smile

That’s the time you must keep on trying
Smile, what’s the use of crying?
You’ll find that life is still worthwhile
If you just smile

Kyrie

Kýrie, eléison
Kýrie, eléison
Kýrie

The wind blows hard against this mountainside
Across the sea into my soul
It reaches into where I cannot hide
Setting my feet upon the road

My heart is old, it holds my memories
My body burns a gem-like flame
Somewhere between the soul and soft machine
Is where I find myself again

Kýrie, eléison
Down the road that I must travel
Kýrie, eléison
Through the darkness of the night

Kýrie, eléison
Where I’m going, will you follow?
Kýrie, eléison
On a highway in the light

When I was young, I thought of growing old
Of what my life would mean to me
Would I have followed down my chosen road
Or only wished what I could be

Kýrie, eléison
Down the road that I must travel
Kýrie, eléison
Through the darkness of the night

Kýrie, eléison
Where I’m going, will you follow?
Kýrie, eléison
On a highway in the light

Whoa, oh, oh
Whoa, oh, oh
Whoa, oh, oh
Whoa, oh, oh

Kýrie, eléison
Down the road that I must travel
Kýrie, eléison
Through the darkness of the night

Kýrie, eléison
Where I’m going, will you follow?
Kýrie, eléison
On a highway in the light

Kýrie, eléison
Down the road that I must travel (will you follow?)
Kýrie, eléison
Through the darkness of the night

Kýrie, eléison
Where I’m going, will you follow? (will you follow)
Kýrie, eléison
On a highway in the light

Kýrie, eléison
Down the road that I must travel (yeah)
Kýrie, eléison
Through the darkness of the night

Kýrie, eléison
Where I’m going, will you follow? (will you follow?)
Kýrie, eléison
On a highway in the light

Kýrie, eléison
Down the road that I must travel (will you follow?)
Kýrie, eléison
Through the darkness of the night

Kýrie, eléison
Where I’m going, will you follow? (will you follow)

Good vibrations

I-I love the colorful clothes she wears

And the way the sunlight plays upon her hair

I hear the sound of a gentle word

On the wind that lifts her perfume through the air

I’m pickin’ up good vibrations

She’s giving me the excitations (oom bop bop)

I’m pickin’ up good vibrations (good vibrations, oom bop bop)

She’s giving me the excitations (excitations, oom bop bop)

I’m pickin’ up good vibrations (oom bop bop)

She’s giving me the excitations (excitations, oom bop bop)

I’m pickin’ up good vibrations (oom bop bop)

She’s giving me the excitations (excitations)

Close my eyes, she’s somehow closer now

Softly smile, I know she must be kind

When I look in her eyes

She goes with me to a blossom world

I’m pickin’ up good vibrations

She’s giving me excitations (oom bop bop)

I’m pickin’ up good vibrations (good vibrations, oom bop bop)

She’s giving me excitations (excitations, oom bop bop)

Good, good, good, good vibrations (oom bop bop)

She’s giving me excitations (excitations, oom bop bop)

Good, good, good, good vibrations (oom bop bop)

She’s giving me excitations (excitations)

Ah, ah, my my, what elation

I don’t know where but she sends me there

Oh, my my, what a sensation

Oh, my my, what elation

Oh, my my, what

Gotta keep those lovin’ good vibrations a-happenin’ with her

Gotta keep those lovin’ good vibrations a-happenin’ with her

Gotta keep those lovin’ good vibrations a-happenin’

Good, good, good, good vibrations (oom bop bop)

She’s giving me the excitations (excitations, oom bop bop)

I’m pickin’ up good vibrations

Na na na na na, na na na

Na na na na na, na na na (bop bop-bop-bop-bop, bop)

Do do do do do, do do do (bop bop-bop-bop-bop, bop)

Do do do do do, do do do (bop bop-bop-bop-bop, bop)

Here I go again

I don’t know where I’m going
But I sure know where I’ve been
Hanging on the promises
In songs of yesterday

And I’ve made up my mind
I ain’t wasting no more time

Here I go again
Here I go again

Though I keep searching for an answer
I never seem to find what I’m looking for
Oh, Lord, I pray
You give me strength to carry on

‘Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

Here I go again on my own
Goin’ down the only road I’ve ever known
Like a hobo I was born to walk alone

But I’ve made up my mind
I ain’t wasting no more time

Just another heart in need of rescue
Waiting on love’s sweet charity
I am gonna hold on
For the rest of my days

‘Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

Here I go again on my own
Goin’ down the only road I’ve ever known
Like a hobo I was born to walk alone
And I’ve made up my mind
I ain’t wasting no more time

But here I go again
Here I go again
Here I go again
Here I go

And I’ve made up my mind
I ain’t wasting no more time

Here I go again on my own
Goin’ down the only road I’ve ever known
Like a hobo I was born to walk alone
‘Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

Here I go again on my own
Goin’ down the only road I’ve ever known
Like a hobo I was born to walk alone
I have made up my mind
I ain’t wasting no more time

But here I go again
Here I go again
Here I go again
Here I go
Here I go again

We are not alone

Things look clear in black and white
The living color tends to dye our sight
Like dynomite
Just imagine my surprise
When I looked into your eyes and saw
Your disguiseIf we dare expose our hearts
Just to feel the purest parts
That’s when strange sensations start to grow

We are not alone
Find out when your cover’s blown
There’ll be somebody there to break your fall
We are not alone
‘Cause when you cut down to the bone
We’re really not so different after all
After all
We’re not alone

Flying high above the sky
The battles down below look simplified
With no place to hide
But on inspection of the dust
I came upon this thing called trust
It helps us to adjustJust imagine my surprise
When I looked into your eyes
I knew right then I’d never let you go

We are not alone
Find out when your cover’s blown
There’ll be somebody there to break your fall


We are not alone
‘Cause when you cut down to the bone
We’re really not so different after all
After all
We’re not alone
Not alone
After all
Not aloneIf we dare expose our hearts
Just to feel the purest parts
That’s when strange sensations start to grow

We are not alone
Find out when your cover’s blown
There’ll be somebody there to break your fall


We are not alone
‘Cause when you cut down to the bone
We’re really not so different after all
After all
We’re not alone

We are not alone
Find out when your cover’s blown
There’ll be somebody there to break your fall

We are not alone
‘Cause when you cut down to the bone
We’re really not so different after all
After all
After all

Angels

I sit and wait
Does an angel contemplate my fate
And do they know
The places where we go
When we’re grey and old
‘cos I have been told
That salvation lets their wings unfold
So when I’m lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel that love is dead
I’m loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I’m right or wrong
And down the waterfall

Wherever it may take me
I know that life won’t break me
When I come to call she won’t forsake me
I’m loving angels instead

When I’m feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I’ll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead
I’m loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I’m right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won’t break me
When I come to call she won’t forsake me
I’m loving angels instead