Dag lievelingen,

Hoe gaat het met jullie?  Hopelijk alles naar wens. 😊

Met mij gaat het ook heel goed alleen begint het kluizenaarsbestaan me danig de keel uit te hangen alsook al de energetische hevige shifts die door mijn lichaam stromen die je volledig uitputten, emotionele schommelingen van verdriet, boosheid tot gelukkige extases van blijheid, financieel op een heel dun randje leven, de engelen die zeggen dat je actie moet ondernemen maar ik zou niet weten waar te beginnen want de hemel heeft me al 1001 beroepen voorgeschoteld die ik zou kunnen doen om de mensheid te dienen dus ik zie voor de moment nog steeds geen helderheid om de nodige stappen te zetten wat me natuurlijk danig frustreert wat dan ook weer geen goede trilling is om te manifesteren want je moet eeuwig de positivo zijn terwijl ik dat al 90% van de tijd ben desondanks mijn situatie en ik nog steeds niks zie in de fysieke realiteit….

Voilà, dat moest eruit haha.  Ik ben niet perfect, een mens van vlees en bloed met gevoelens en een hart dat ook geactiveerd is nu denk ik want bij tijden doet het pijn dus dat heeft ook te maken met de hevige energie shifts die nu bezig zijn.  Ik schrijf maar wat ik voel want de exacte details van wat er allemaal met ons lichaam gebeurt, daar ben ik niet van op de hoogte, daarom dat ik mij wend tot de website van wakkere mensen of lichtwerkers Nederland om daar meer informatie op te snorren.

Ik heb een heel mooi artikel gevonden, dat je hieronder kan lezen, perfect verwoord door Luc van Ewijk dat perfect aansluit van wat ik hierboven heb gezegd en na het lezen ervan ben ik weer meer op mijn gemak dat alles precies loopt zoals het moet zijn dus Inge, blijf rustig, luister naar je lichaam, heb nog wat geduld want alles komt goed.

Voor de rest heb ik niet zoveel nieuws alleen dat mijn moeder na 8 maanden nog eens een teken van leven heeft gegeven dat ze gaat verhuizen naar de omgeving waar mijn broer woont, haar eeuwig engeltje, maar voor de rest is alles toppie met mij.

Normaliter ben ik de optimist maar nu even niet en dat is ook goed.  Ze trekken het hierboven tot het uiterste…

Een heel fijne dag gewenst iedereen.

Ik hou van jullie met heel mijn hart.

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

Even ziek zijn, om los te laten

Doe maar even niks. Ben maar even ziek. Ga maar even liggen. Laat de downloads zijn werk doen. Wellicht sta je even in de wacht.

Sta je laag in je energie. Voel je de energie in je in dalen. Je wordt voorbereid om in jouw kroon te klimmen. Omdat het tijd is om jezelf te zijn.

Jezelf heeft tijd nodig om de nieuwe energie te verwerken. Een hele nieuwe jij dat kost wat energie. Je bent wellicht toe aan een vakantie. Zet jezelf op pauze als het kan.

Even niks doen. Zodat je alles los kan laten. Zodat alle oude bagage die nog in je systeem zit de kliko in kan. Weg ermee. Zo kun je definitief afscheid nemen van mensen die je niet meer dienen. Want dat gaat gebeuren.

Prijs jezelf. Want je haat ze niet meer. Je hebt geen wrok en haat gevoelens meer naar je familie of naar je omgeving.  Dat je er bijna bent, betekent niet dat je verdwaald bent.

Je ziet soms niet het licht. De stromen lijken harder. Je voelt je slecht. Maar dat gaat weer over. Heb geduld. Overvloed komt uiteindelijk ook naar jou toe. Je creaties staan nu in de wacht. 

Tot je beter bent. En het volop kan gaan bloeien. Zowel innerlijk in je als buiten je. Je ziet het nog niet. Maar je voelt het wel. Dat is de liefde die je gaat ontmoeten.

Want sommige dingen zijn bedoelt om samen te doen. Tweelingzielen zijn bedoelt om samen een missie of plan uit te voeren. Samen op een schip naar een bestemming varen. Hoe heerlijk is dat. Er zal weer echt liefde zijn.

Maar daarvoor moet je eerst op je eigen troon gaan. Maak je eigen plek. En ik zal vanzelf voor je gaan komen. Ik lijk weg te rennen ja. Ik was bang. Maar zal me vertrouwd voelen onder jouw vleugels.

We herrijzen uit onze as. En zullen de wereld maken waar ons hart zo naar verlangt. We zullen overvloed hebben en elke dag is een feest. Zoals het leven hoort te zijn.

Wat we zijn kwijt geraakt maar wat weer tot ons komt.

17 Januari 2020 / Door Luc van Ewijk

http://www.mindstroom.nl/

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

 

 

Bron: https://www.catharinaweb.nl/engelen/engelen-getallen.htm

 

Bron: https://www.catharinaweb.nl/orakels/zigeuner-dagkaart.htm

Overwinning!

Uw verlangen en inzet begint haar vruchten af te werpen.

Blijf doorgaan met het goede werk dat u doet!

Bron: https://www.orakels.org/

 

Engel nummer 1216 ~ klok 12u16 ~ 14/01/20

Engel nummer 1216 is een boodschap van je engelen om optimistisch en positief te blijven over je levenspad. Wanneer je met positieve bevestigingen en visualisaties werkt, manifesteer je je materiële wensen en behoeften en trek je ‘goed’ aan in je leven. Bevestig in de tegenwoordige tijd en vertrouw erop dat uw behoeften zich al hebben gemanifesteerd.

Heb vertrouwen en vertrouwen in de kracht van je positieve intenties en onthoud dat je je eigen ervaringen en realiteit creëert met je gedachten, overtuigingen en acties.

Engel nummer 1216 suggereert dat de ijverige inspanningen die je hebt geleverd om je zielsmissie en levensdoel te dienen, zijn erkend door de engelen en spirituele rijken, en op je beurt heb je je welverdiende beloningen gemanifesteerd. Sta open voor het ontvangen en accepteren van uw goederen, die kunnen verschijnen in de vorm van nieuwe kansen, nieuwe projecten en / of nieuwe ideeën. Heb vertrouwen en vertrouwen in de engelen, en als je twijfels of angsten voelt, vraag je engelen dan gewoon om begeleiding en ondersteuning.

Engel nummer 1216 vraagt ​​je om te ontspannen en jezelf de aanwezigheid van je engelen te laten voelen. Weet dat je nooit alleen bent.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/09/angel-number-1216.html

 

Engel nummer 561 ~ nummer uit film ~ 19/01/20

Engel Nummer 561 vraagt ​​je om wat frisse, nieuwe energieën in je huis- en gezinsomgeving te brengen en / of een project te starten met betrekking tot iets waar je nieuwsgierig naar bent en te zien waar het je naartoe brengt.

Engel nummer 561 brengt een bericht van uw engelen dat uw gebeden over uw materiële situatie zijn gehoord en positief worden beantwoord. Luister naar je intuïtie en de begeleiding van de engelen en grijp nieuwe kansen aan die zich nu voordoen omdat ze verschijnen om nog te onthullen redenen. Je engelen vragen je om moedig te zijn en erop te vertrouwen dat alles tot je voordeel zal strekken. Vertrouw erop dat tijdens het proces voor uw materiële behoeften zal worden gezorgd.

Engel nummer 561 suggereert dat u volledig wordt ondersteund terwijl u de gelegenheid aangrijpt om positieve veranderingen aan te brengen in uw carrière, werk, woning of woonplaats of relatieprobleem. U weet precies welke wijzigingen moeten worden aangebracht en het is aan u om ze aan te passen zoals alleen u dat kunt. De veranderingen zullen op de lange termijn gunstig blijken te zijn en je in staat stellen je verlangens voor de volgende stap of fase in je leven te manifesteren. Sta niet toe dat negatieve of angstige gedachten u ervan weerhouden de gewenste wijzigingen aan te brengen. Vertrouw op je intuïtieve berichten en onderneem actie zoals aangegeven en je zult het meest tevreden zijn met het eindresultaat.

Engel nummer 561 geeft ook aan dat je geneest op alle niveaus, en dit stelt je in staat open te staan ​​voor grotere en / of hogere liefde. De engelen vragen je om alle resterende woede en onvergevingsgezindheid uit je hart en geest los te laten en oude emoties en gehechtheden los te laten. Onthoud dat je je eigen realiteit creëert en je gedachten en overtuigingen in de realiteit manifesteert.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-561.html

 

Engel nummer 150 ~ klok 1u50 ~ 20/01/20

Engel nummer 150 brengt een boodschap van je engelen dat je ideeën, gedachten en positieve houding de broodnodige veranderingen in je leven creëren en manifesteren. Misschien vindt u nieuwe en verschillende manieren om dingen gedaan te krijgen zoals u ze wilt. Vertrouw erop dat de engelen je ondersteunen bij je inspanningen. Blijf je verlangens naar de engelen bevestigen en wees ontvankelijk en dankbaar voor alles wat naar je toekomt.

Engel nummer 150 is een bericht van je engelen dat de veranderingen in het leven die je overweegt of momenteel ervaart, de juiste zijn voor jou om te maken, omdat ze je dichter bij je authentieke zelf en je ware zielsdoel brengen.

Engel nummer 150 suggereert misschien dat een gelukkige verhuizing naar een nieuw huis of een nieuwe werkplek in aantocht is. Vertrouw erop dat deze beweging positieve nieuwe energieën zal inluiden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-150.html

 

Engel nummer 777 ~ auto nummerplaat ~ 18/01/20

Engel nummer 777 herinnert je eraan dat je hier op dit moment bent om spiritueel te evolueren, en je doet dit door het hoogste en het beste van jezelf uit te drukken en je unieke vaardigheden (wat ze ook zijn) te omhelzen om anderen van dienst te zijn in zowel groot als klein manieren. Herken en erken de hoogste en beste delen van jezelf en gebruik je talenten en eigenschappen om liefde, licht en genezing in je eigen leven en dat van anderen te brengen.

Engel nummer 777 geeft aan dat je naar goddelijke leiding hebt geluisterd en nu die wijsheid in je leven aan het werk zet, en de tijd is gekomen om de vruchten te plukken voor je harde werk en inspanningen. Je wordt geprezen door de engelen, omdat jouw successen inspirerend zijn, anderen helpen en onderwijzen door middel van voorbeeld. Weet dat je wensen in je leven tot bloei komen als een direct gevolg van je positieve inspanningen en houding ten opzichte van je leven, en je kunt verwachten dat er nog veel meer wonderen voor je zullen gebeuren, zowel groot als klein.

Angel Nummer 777 moedigt je ook aan om naar hoger leren, studeren en onderzoeken van onderwerpen te kijken die echt interessant voor je zijn en resoneren. Richt uw natuurlijke interesses, nieuwsgierigheden en vaardigheden op gebieden die betrekking hebben op de spirituele, esoterische en bovennatuurlijke aspecten en / of onderzoek en / of studieonderwerpen van persoonlijk belang, omdat dit u zal helpen en helpen met uw innerlijke groei en ontwikkeling. Betrek jezelf in hobby’s die je echt interesseren en deel je spirituele perspectieven met de mensen om je heen.

Engel nummer 777 brengt een boodschap van je engelen dat je op de goede weg bent en je goddelijke levensdoel leeft en dient. Het universum is blij met je vooruitgang en dankzij je positieve inspanningen en harde werk heb je je beloningen verdiend.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/12/angel-number-777.html

 

 

Jouw carrière zorgt voor eerlijkheid en bescherming van anderen die je hulp nodig hebben.

Deze kaart geeft aan, dat het doel van je ziel ook het beschermen van anderen tegen oneerlijkheid omvat.  Een loopbaan op het gebied van bijvoorbeeld mediteren, wetgeving, politiek, stedelijke ontwikkeling, veiligheid schenkt je voldoening.

Je kunt zelfs het geestelijke aspect met je werk laten samengaan, zoals bijvoorbeeld helen gecombineerd met conflictoplossing.

Je hebt natuurlijke leiderschapskwaliteiten en anderen verwachten van jou aanwijzing en leiding.  Je voldoet met respect aan de verwachtingen die aan jou worden gesteld en als resultaat word je dan ook hooggeacht.

De engelen vragen je dat je blijft vertrouwen op de gevoelens van je hart tijdens de verandering en ontwikkeling van je loopbaan.  De hemel weet waar je het meest nodig bent en zal je helpen met goddelijke aanwijzingen, zodat je je talenten op de beste manier kunt aanwenden.

 

Overvloed is voldoende hebben voor ieder moment in je leven.

Welvaart wordt gemeten door degene die genoeg ontvangt.  Aartsengel Cassiel brengt een bericht van prachtige overvloed.  Of het nou een overvloed aan gezondheid, geluk, tevredenheid, liefde, geld of avontuur is, het maakt niet uit, deze Waterman Aartsengel  helpt je het te bezitten.

Door haar te vragen je naar deze plek te leiden, moet je open staan voor de manier waarop het Universum kan reageren.  Je vooringenomen opvattingen en overtuigingen zal je moeten loslaten voor deze rit.

Het is tijd om het stuur los te laten en mee te liften met deze rit van overvloed en vreugde.

 

Dit is een magische periode in je leven waarin je wensen worden vervuld en dromen uitkomen.  Het lijkt misschien alsof je gewoon een geluksvogel bent maar  in werkelijkheid is deze gelukkige tijd jouw welverdiende beloning omdat je zo’n liefdevol en prachtig mens bent.

Je engelen vragen je te genieten van je leven en meer plezier te maken!

Geluk. Voldoening over het leven. Trots op je prestaties.  Financiële overvloed.  Tijd voor plezier!

Dit is de kaart van uitgekomen dromen en vervulde wensen!  Alles waarop je had gehoopt, komt naar je toe.  Je zorgen of angsten omtrent de door jouw gestelde vraag zijn onnodig en zullen snel vervagen.

Er is geen enkele reden meer om je zorgen te maken.  Alles zal prachtig uitpakken.  Dit is een magische periode in je leven!

Alles gaat zoals jij het had bedoeld of ontwikkelt zich zelfs tot iets nog beters.  Richt je in deze periode van overvloed op gevoelens van blijdschap en tevredenheid.

 

Bron: https://online-orakels.nl/

________________

 

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  1105

Engel nummer 1105 suggereert dat de keuzes en levensveranderingen die je overweegt (of momenteel doormaakt) de juiste zijn die je moet maken, omdat ze je authentieke zelf aanmoedigen om te schitteren, en je zullen ondersteunen bij het nastreven van je ware zielsdoel. Deze veranderingen zullen prachtige nieuwe kansen met zich meebrengen die je leven op zowel verwachte als onverwachte manieren zullen bevorderen en verbeteren. Vergeet niet dat we onze eigen realiteiten creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties, dus zorg ervoor dat u een positieve houding ten opzichte van uw keuzes in leven en levensstijl aanhoudt en positieve actie onderneemt naar de gewenste resultaten.

Angel Number 1105 suggereert ook dat je ideeën, gedachten en positieve intenties veel noodzakelijke veranderingen in je leven creëren en manifesteren, en je kunt nieuwe en verschillende manieren vinden om dingen gedaan te krijgen zoals jij ze wilt en nieuwe manieren om je doelen te bereiken en ambities. Blijf je verlangens naar de engelen bevestigen en wees ontvankelijk en dankbaar voor alles wat naar je toekomt.

Vraag om goddelijke leiding om duidelijkheid te krijgen over de levensveranderingen die je overweegt en / of ervaart. Vertrouw erop dat je intuïtieve driften je naar een succesvol resultaat leiden. Houd uw denkpatronen en acties positief en optimistisch en concentreer u op uw doelen en verlangens zodat ze zich kunnen manifesteren zoals u dat wilt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/08/angel-number-1105.html

 

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3501

350

350; Je wordt behoed en beschermd door God en de verlichte meesters tijdens het doormaken van deze noodzakelijke levensverandering. Geef je angsten en zorgen met betrekking tot deze verandering over aan de hemel en vraag om hulp wanneer je die maar nodig hebt.

501

501; Blijf in deze tijd van transformerende verandering met God verbonden door middel van gebed en positieve affirmaties. Geef alle angsten en noden aan de Schepper, vooral wanneer je deze veranderingen doormaakt.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

 

______________

How many nights do you lie awake
In the darkest place? (Eh ya eh oh, oh eh oh)
How many days ‘til you shed the pain
Of your darker days? (Eh ya eh oh, oh eh oh)
All I know is
If happy lives a mile away
A couple steps is all it takes
If kindness lives in everyone
Then all it takes is standing up
Can’t touch it, see it (oh oh oh)
But you can always feel it (oh oh oh)
The greatest things you’ll ever know
Are invisible (are invisible)
How many words does it really take
To make a change? (Eh ya eh oh, oh eh oh)
How many fights is it gonna take
To convince what joy could bring? (Eh ya eh oh, oh eh oh)
All I know is
If happy lives a mile away
A couple steps is all it takes
If kindness lives in everyone
Then all it takes is standing up
Can’t touch it, see it (oh oh oh)
But you can always feel it (oh oh oh)
The greatest things you’ll ever know
Are invisible (are invisible)
You can’t take it, steal it (oh oh oh)
But you can always be it (oh oh oh)
The greatest things you’ll ever know
Are invisible (the greatest things you’ll ever know)
They are invisible (oh oh oh)
They are invisible (oh oh oh)
They are invisible (oh oh oh)
They are invisible

Lay where you’re laying
Don’t make a sound
I know they’re watching
Watching
All the commotion
The kiddie like play
It has people talking
Talking
You
Your sex is on fire
The dark of the alley
The breaking of day
Head while I’m driving
I’m driving
Soft lips are open
Them knuckles are pale
Feels like you’re dying
You’re dying
You
Your sex is on fire
Consumed
With what’s to transpire
Hot as a fever
Rattle of bones
I could just taste it
Taste it
But it’s not forever
But it’s just tonight
Oh we’re still the greatest
The greatest
The greatest
You
Your sex is on fire
You
Your sex is on fire
Consumed
With what’s to transpire
And you
Your sex is on fire
Consumed
With what’s to transpire

 

I’ve never been closer
I’ve tried to understand
That certain feeling
Carved by another’s hand
But it’s too late to hesitate
We can’t keep on living like this
Leave no track
Don’t look back
All I desire
Temptation
Keep climbing higher and higher
Temptation
Adorable creatures
Temptation
With unacceptable features
Temptation
Trouble is coming
Temptation
It’s just the high cost of loving
Temptation
You can take it or leave it
Temptation
But you’d better believe it
You’ve got to make me an offer
That cannot be ignored
So let’s head for home now
Everything I have is yours
Step by step and day by day
Every second counts I can’t break away
Leave no trace
Hide your face
All I desire
Temptation
Keep climbing higher and higher
Temptation
You can take it or leave it
Temptation
But you’d better believe it
Step by step
Day by day
Every second counts
I can’t break away
Keep us from temptation (x3)
Lead us not in temptation
All I desire
Temptation
Keep climbing higher and higher
Temptation
Adorable creatures
Temptation
With unacceptable features
Temptation
Trouble is coming
Temptation
It’s just the high cost of loving
Temptation
You can take it or leave it
Temptation
But you’d better believe it
You’ve got to make me an offer
That cannot be ignored
So let’s head for home now
Everything I have is yours
Step by step and day by day
Every second counts I can’t break away
Leave no trace
Hide your face
Trying to find it
Temptation
You’ve got to get up behind it
Put your dime in the hot slot
Temptation
But it’s a million to one shot
Temptation
You think that you’re right
Temptation
Your gonna face it tonite now
Temptation
Give me a breakdown
Because it’s time for a shakedown
Temptation

Trying to find it
Get up behind it
Dime in the hot slot
Million to one shot
Think that you’re right
Your gonna face it tonite now
Give me a breakdown
It’s time for a shakedown

Get up outta your rockin’ chair grandma! or rather,
Would you care to dance grandmother?
(Do do do)
Hey you give up the ghost that’s haunting you now
Shout it out don’t let it stay inside and eat you alive
Make up your mind don’t you understand this side of the line
I can assure you when you’re my age you’ll learn from all you’ve left behind
You’ve got to dance little sister don’t give up today
Hang on till tomorrow I don’t wanna hear you’re late
Dance little sister don’t give up today
Hang on till tomorrow don’t give up your stay
Say say say now share the weight and lay your cross down
And let the long reaching arm of hope bring you around
It ain’t easy but giving up is the easy thing to do
Time is on your side would you just watch the clock and let it tick for you
You’ve got to dance little sister don’t give up today
Hang on till tomorrow I don’t wanna hear you’re late
Dance little sister don’t give up today
Hang on till tomorrow don’t give up your stay
You’ve got to dance little sister don’t give up today
Hang on till tomorrow I don’t wanna hear you’re late
Dance little sister don’t give up today

Ooh, it’s so good, it’s so good
It’s so good, it’s so good
It’s so good
Ooh, I’m in love, I’m in love
I’m in love, I’m in love
I’m in love
Ooh, I feel love, I feel love
I feel love, I feel love
I feel love
I feel love
I feel love
Ooh, fall and free, fall and free
Fall and free, fall and free
Fall and free
Ooh, you and me, you and me
You and me, you and me
You and me
Ooh, I feel love, I feel love
I feel love, I feel love
I feel love
I feel love
I feel love
I feel love
I feel love
Ooh, I got you, I got you
I got you, I got you
I got you
Ooh, what you do, what you do
What you do, what you do
What you do
Ooh, I feel love, I feel love
I feel love, I feel love
I feel love
I feel love
I feel love
I feel love
I feel love