Dag lievelingen,

Het eerste nummer is weer een knaller uit de jaren 80!  Hier kan mijn lichaam echt niet op stilstaan dus ga lekker dansen, shaken en schreeuw je longen leeg, whaaaa! Haha! 😜🤩

Verder hoor je de geweldige stem van Katy B in samenwerking met Magnetic Man samen met een symfonisch orkest,  mijn all time favoriet de geweldige Kirsty Hawkshaw waar je hier al veel nummers van hebt kunnen horen en als laatste het nummer Change van Tears For Fears, een golden oldie en muzikale melodieën die ik al lang niet meer had gehoord.   Geniet van de magie van muziek!

Ik ben opnieuw begonnen een boek te lezen en deze keer  van De Dalai Lama met als titel “De kunst van het geluk”, geschreven door Howard Cutler die de Spiritueel leider van Tibet en Nobelprijswinnaar heeft geïnterviewd.    Toen mijn ontwaken een paar jaar geleden echt goed begon, ben ik aan een sneltempo veel boeken beginnen lezen waarnaar ik intuïtief geleid werd, nu is het lezen heel wat verminderd maar ik merk nu toch een kleine kentering in mijn frequentie wat tv kijken betreft.   Na mijn tv abonnement te hebben opgezegd, boeit Netflix me ook totaal niet meer en ben ik zelfs van plan heel de tv te bannen uit mijn leefwereld en me te focussen op meer “echte” verbinding met mensen en het lezen terug goed op te pakken omdat dit me meer zal helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling dan al die tv beelden waar we mee overspoeld worden.   Echt kwalitatief goed beeldmateriaal wordt niet meer gemaakt vind ik, daarom dat het mij niet meer boeit.  Ik beperk mij enkel tot romantische, komedie, animatie of kerstfilms en ben ook niet echt een serie kijker dus dan houdt het aanbod al vlug op.

Ik heb hieronder ook nog energie nieuws geplaatst van Fran Tielemans.  Het artikel heb ik gevonden op https://www.lichtwerkersnederland.nl/.  Ook de energie van deze maand vind je bij de link die ik er bijgezet heb.   Echt fijn om dit te lezen, op die manier heb ik toch het gevoel dat ik niet alleen ben en het normaal is wat mijn lichaam allemaal ervaart met de daarbij horende andere manier van leven dan dat ik tot nog toe gewoon was.

De liedjes die de engelen de laatste tijd ook meer frequent laten horen zijn Killer van Adamski en First Rebirth van Jones & Stephenson.  Dat laatste hoorde ik gisteren op straat vanuit een school toen ik met mijn dochter Romy was gaan lunchen en meteen begon ik met mijn armen in de lucht te zwaaien en te bewegen.  Mijn dochter schaamt zich dan voor mij maar dat laat nog maar eens zien hoe erg het met de maatschappij gesteld is.  Je mag niet dansen, je mag jezelf niet laten zien want wat zullen de mensen en omstaanders denken van jou.  Ik heb daar schijt aan.  Als ze me niet graag zien, dan kijken ze er maar langs haha.   Mijn ZIEL wilt DANSEN en LEVEN, dat is duidelijk gezien deze reactie.

En toen ik hier de blogs spotte waarin deze 2 nummers zich bevinden, kwam ik uit op onderstaande website die de dagenergie weergeeft dus deze zet ik er ook even bij.  Aub! 😊

De blogs met de muziek van Adamski & George Michael (zeer toepasselijke tekst!) en Jones & Stephenson vind je hier:

https://www.loveangels.be/killer-adamski-seal-george-michael-papa-was-a-rolling-stone/

https://www.loveangels.be/in-my-mind-ivan-gough-feenixpawl-ft-georgi-kay-axwell-mix-the-first-rebirth-jones-stephenson/

Van de week werd mijn hart geraakt, ik werd er even emotioneel van…  Toen ik boodschappen deed en ik werk meestal met een handscanner, kwam het te betalen bedrag uit op 42,42 euro waarna ik het meteen opzocht.  Wat de engelen me toen vertelde was precies datgene wat ik op dat moment moest lezen…

Ze vertelden me het volgende:

Een combinatie van 4 en 2 is een teken dat je hulp van spirit en de engelen hebt om de gewenste overgangen te maken. Het enige wat u hoeft te doen is vragen. Op dit moment moet je er misschien aan worden herinnerd dat je nooit alleen bent, omdat je engelen en gidsen altijd bij je zijn.

De combinatie van 2 en 4 cijfers is een boodschap van je engelen dat ze momenteel heel nauw met je samenwerken, en hun grootste wens is om je te zien slagen op je pad. Ze staan aan uw zijde en bieden op verzoek hulp. U wordt aangemoedigd om hulp te vragen wanneer u de behoefte voelt.

Dankjewel. 🙏😊

Nee, je bent nooit alleen, ze zijn altijd bij jou ook als je het gevoel hebt dat je jouw levenspad alleen bewandeld zonder familie en vrienden om je heen wat eigenlijk zo al heel mijn leven is.  In mijn nieuwe leven ga ik mijn zielenfamilie ontmoeten en zal ik wel het gevoel hebben dat ik echt van “waarde” en “betekenis” ben hier op deze planeet.   Daar ben ik van overtuigd en dat verdien ik ook.    Als ik zelf ervan overtuigd ben dat ik waardevol ben en ik mijn hart blijf volgen, dan transformeert mijn leven automatisch naar het leven van mijn dromen.   Je wordt wat je denkt en je bent wat je eet.  Zo simpel is het.  😉

Voilà,  een hele boterham en ik hoop dat ik jullie hiermee  een shot positieve energie heb gegeven gevuld met alleen maar massa’s warme liefde.

Dadelijk weer de natuur opsnuiven want alleen daar kan ik mezelf opladen en genieten van alle pracht om me heen in het nu.

Een heel fijn weekend gewenst allemaal, aanvaard wie jij bent en laat de ster die in jou leeft stralen want de wereld heeft je nu nodig.

Dikke warme knuffels,

Inge 💋💋💋

DAGENERGIE 7 DECEMBER 2019

 

Bron:  https://www.kinweb.eu/dagenergie

 

Veel energetische onrust weer. Misschien heb je afgelopen dagen ook moeite gehad met inslapen, werd je vaak wakker, ben je overdag moe, voel je je ongeduldig of emotioneel, hoor je regelmatig gefluit in je oren, heb je een trage spijsvertering, heb je vaak een gevoel van hitte of koude rillingen, voelt het alsof alles en jij ook op losse schroeven staat. Dat laatste is heel normaal.

Alles is het afgelopen jaar zodanig dooreengeschud en herschikt in jezelf, dat je alles aan het her-evalueren bent, dat je veel vragen hebt maar nog niet alle antwoorden, dat je misschien tot een nieuwe definitie van jezelf, je doelen en je weg komt.

Dit is het jaar van verandering, weet je wel, en alles blijft bewegen tot de allerlaatste dag van dit jaar. Dit was ook het jaar om de grote les van geduld en overgave te oefenen (12).

Te aanvaarden wat er Nu is, en je niet voortdurend in een toekomst te willen verplaatsen die er nog niet is. De kleine zegeningen in een dag te zien, blij te zijn dat je leeft en dat je toch enigszins goed functioneert. Dat er toch zovele dingen zijn om tevreden over te zijn. En te wéten dat het helemaal goed komt met je, dat het Nu helemaal goed Is. Dat besef en weten brengt rust en aanvaarding, en healt je onrustige ontevreden en ongeduldige kleine zelf.

Fran Tielemans

http://www.maitreya.be/

De energie van december 2019:  http://www.maitreya.be/teksten/de%20energie%20van%20december%202019.html

 

 

INGUZ ~ VRUCHTBAARHEID

Deze rune geeft een overzicht van de algemene situatie zoals deze op het moment voor u is.  Deze ene rune bevat zowel de vraag, het probleem, de omstandigheden en de oplossing.

Deze rune is aan de maan verwant.  Inguz belichaamt de behoefte om met elkaar te delen, het smachten om begeerd te worden en het zoeken naar overeenkomsten.  Deze rune kan een tijd van vreugdevolle bevrijding aangeven, van een nieuw leven, een nieuwe weg.  Als deze rune getrokken wordt, betekent het dat je de kracht, de voltooiing en de oplossing hebt om je doel te bereiken.

Misschien is het de tijd om dingen af te maken waar je eerder al aan begonnen bent.  Misschien kan een moeilijke gemoedstoestand opgelost, opgehelderd of veranderd worden.  Deze rune vertelt je dat je de grond moet bewerken voor je eigen bevrijding.

Inguz vertelt ook dat je een bepaald stadium, waarin je je misschien opgesloten voelde, ontgroeit bent.  Diepgewortelde gevoelens of gewoontes moet je aanpakken om er niet in meegezogen te worden.  Als Rune van de Cycles raadt Inguz je aan om je voor te bereiden om alle ongewenste invloeden nuchter in te zien en er zelfs maar om te kunnen lachen.  Blijf met beide benen op de grond.

Algemeen

Het is nu tijd om van het leven te genieten. Je voelt je beter dan je misschien gedacht had.  Je gaat een positieve tijd tegemoet.

Liefde

Komt op je pad en zorgt voor vernieuwing.  Er zijn veel positieve veranderingen.

Werk

Inguz geeft aan dat er zich in je werk grote positieve veranderingen gaan voltrekken.  Ook je financiële situatie zal zich ten gunste veranderen.

Inguz, ook wel Ingwaz genoemd, was de god van de vruchtbaarheid en staat dus ook voor vruchtbaarheid en creativiteit.  Je hebt je volledig gegeven en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.  Deze veelbelovende rune staat voor een keerpunt in je leven; je hebt je doel bereikt en je project loopt op zijn einde.  Het resultaat is positief.  Het kan zo zijn dat je een geliefde ontmoet waarbij je een diepe verbondenheid ervaart. 

Bron: https://www.orakels.org/

 

Welke wens zou je werkelijkheid willen zien worden?  Wensen zijn als gebeden, wanneer je God om hulp vraagt.  Doe direct een wens.  De wens zal werkelijkheid worden op een manier die je niet verwacht.  Wensen komen altijd uit op de best mogelijke manier.

 

 

Lieve God en engelen,  geef mij dit (beschrijf de situatie in het kort) nu en helemaal.  Ik doe een stapje opzij en laat de goddelijke wonderen door alles en iedereen die er bij betrokken is heen schijnen.

Je bent een sterk en onafhankelijk persoon, maar er zijn toch tijden waarin iedereen wel een beetje hulp kan gebruiken en voor jou is die tijd nu aangebroken.  Deze kaart geeft je het advies om deze situatie volledig over te laten aan God en de engelen.  Als je probeert dit in je eentje op te lossen, belast je jezelf met onnodige zorgen, die je ook blokkeren in het ervaren van de ophanden zijnde oplossing.

Wanneer je andere mensen toestaat je te helpen en te ondersteunen, ontmoet je de kracht in jezelf!

 

Deze kaart is het teken dat je klaar bent om de rol van leider op je te nemen.

Je kwam onlangs in een situatie terecht waarbij je dacht: “Hier moet iemand iets doen.”  Die ‘iemand’ ben jij!

Ook al heb je je nog niet helemaal voorbereid, of voel je je niet gekwalificeerd om de rol van leider op je te nemen, de engelen verzekeren je dat je er klaar voor bent.  Ze zullen je leiden bij iedere stap op je pad, zodat je vertrouwen en zekerheid krijgt.

Neem de tijd om te mediteren en luister naar je innerlijke leiding, die je duidelijk de eerste stappen op dit pad zal laten zien.  Jouw leiderschap zal anderen inspireren om zich duidelijk uit te spreken en ook de leiding over hun eigen leven te nemen!

 

 

Er is niemand in het bestaan die meer is en niemand die minder is.  De grashalm en de enorme ster zijn volkomen gelijkwaardig.

Maar de mens wil boven anderen uitsteken, hij wil de natuur veroveren en daarom moet hij onafgebroken vechten.  Door deze strijd wordt alles zo ingewikkeld.

Een onschuldig mens is iemand die de strijd heeft opgegeven; hij is er niet meer in geïnteresseerd boven anderen uit te steken, hij is er niet meer in geïnteresseerd een rol te spelen of te bewijzen dat hij bijzonder is; hij is als een roos geworden of als een dauwdruppel op een lotusblad; hij is deel gaan uitmaken van deze oneindigheid; hij is versmolten en één geworden met de oceaan en is nog maar een golfje; hij kent geen ‘ik’.

Onschuld is het verdwijnen van het ‘ik’.

Op deze afbeelding van lotusbladeren in de vroege morgen kunnen we aan de rimpels op het water zien dat er zojuist een druppel is gevallen.  Het is een kostbaar ogenblik, een ogenblik vol ontroering.  Door zich over te geven aan de zwaartekracht en van het blad af te glijden verliest de druppel zijn vroegere identiteit en gaat daar beneden op in de immense watervlakte.  We kunnen ons voorstellen dat hij gesidderd moet hebben van angst voordat hij viel, op de rand tussen het bekende en het onbekende.

Als je deze kaart gekozen hebt, betekent dat een inzicht dat er iets afgelopen is, dat er iets wordt afgerond.  Wat het ook is – een baan, een relatie, een thuis waar je van gehouden hebt of iets dat je geholpen heeft te bepalen wie je bent – het is tijd om het los te laten.  Als het je verdriet doet, laat dat dan toe, maar probeer het niet vast te houden.

Er wacht je iets groters, er zijn nieuwe dimensies te ontdekken.  Je kunt nu niet meer terug en de zwaartekracht doet haar werk.  Geef mee- het betekent een bevrijding.

 

 

Mijn leven is goddelijk geleid.

Vertrouw erop dat je precies bent waar je moet zijn.  Heb vertrouwen in jezelf en weet dat je goddelijk geleid wordt, ook wanneer je twijfels hebt.  Vertrouw!  Je hebt je zaadjes geplant, vertrouw er nu op dat de rest vanzelf gaat.

Je ziel wilt dat je weet: Vertrouwen is de basis van manifestatie.  Alles is gecreëerd omdat iemand erin geloofde dat het mogelijk was.  Geduld is hierbij absoluut noodzakelijk.  Verandering kan plotseling gebeuren, maar sommige dingen kosten tijd.  Je hebt je zaadjes geplant.  Wees nu geduldig en weet dat het zal gebeuren.  Wat het ook is waaraan je zorg draagt, het zal bloeien.

Als je zojuist wat zaadjes geplant hebt in je achtertuin, dan zal je morgen niet boos op ze worden omdat er nog geen fruit zichtbaar is.  Heb vertrouwen.  Alles gaat volgens plan.

 

 

Bloemblaadjes in duizenden kleuren dwarrelen licht in een grappige dans door het eerste morgenbriesje.  Zij spelen met het goud van de zonnestralen, die terugkeren om de nieuwe dag aan te steken.

Open je hart voor het licht.

Als je merkt, dat je de gewoonte kwijt bent om met lichtheid tot vreugde te kunnen komen, als je de harmonie verloren bent, niet meer ‘in overeenstemming’ bent, als het lijkt alsof je je bevindt op een verre, geïsoleerde plek, dan is het ogenblik gekomen om je af te vragen, of je je misschien niet te zeer in jezelf hebt opgesloten.  Dit ‘toevluchtsoord’ is niet altijd de juiste plaats om ons gekwetste gevoel te helen, en vaak zijn wij het zelf, en niet anderen, die onszelf afwijzen.   Het is onze eigen houding die steeds meer de wereld van ons vervreemdt.

Vaak lijken we wel een beetje op een bloem, die dreigt te verwelken, omdat ze niet weet of ze zich zal openen of niet, ze aarzelt, terwijl om haar heen de andere bloemen hun bloemkelken wijd openen in een veelkleurige regenboog, genoeglijk spelend met de zonnestralen.  De hemelse Vader heeft je de ‘sleutel’ tot je hart gegeven, die dient echter om te ontsluiten, niet om te sluiten.  Kijk eens naar een bloem.  Als deze haar schoonheid wil laten zien, moet ze zich aan het licht overgeven.

Jouw hart moet zich dus ook aan het licht geven, om zelf als een zon te worden, die liefde, edelmoedigheid, macht en geluk uit kan stralen.

 

 

Op dit moment vinden overal om jou heen wonderen plaats.  Als je ze gaat herkennen zal je zelfs nog meer wonderen meemaken.

Via deze kaart willen de engelen je laten weten dat je een wonder te wachten staat.  Maar let op:  het is misschien niet het wonder waar je op hoopt.

Sta open voor Gods hulp bij het aangaan van de uitdagingen in je leven, op een manier die je zal verrassen.  Je opent de deur naar wonderen als je bereid bent je angsten over te geven in Gods handen.

Sta open voor een wonder dat naar jou onderweg is.

 

Blijf gericht op je doel, op het resultaat dat je op dit moment voor ogen hebt.  Je hebt deze kaart getrokken omdat je misschien jezelf voor de gek houdt, of aan jezelf twijfelt.  Laat die twijfel en die angst los.  Je leven en wat je nastreeft zijn op de goede weg.  Houd je intentie zuiver, blijf gegrond in je hart en volg de influisteringen van je intuïtie.  De Bron is met je aan het werk op energieniveau om je te helpen je dromen te verwezenlijken.

Bron: https://online-orakels.nl/

 

____________________

 

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  749

749; De engelen steunen je volledig bij het manifesteren van je goddelijke levensdoel.   Je hebt de goede gewoonte hen aan te roepen, en staat ook open voor het ontvangen van hun zegeningen en wonderen.

 

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3531

353

353; De verlichte meesters bevinden zich aan je zijde en steunen je tijdens al deze verschuivingen en veranderingen. Weet dat deze overgang je ten goede zal komen, hoewel je misschien nog niet ziet wat er voor je in het verschiet ligt!

531

531; De verlichte meesters helpen je een positiever gezichtspunt te hebben en dat verandert je leven op schitterende en wonderbaarlijke wijze.

Bron:  https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

 

_____________________

 

 

Wie ik nog volg in verband met energie nieuws is Lee Harris, een Engelstalige intuïtieve gids, auteur en spreker.   Via volgende link hoor je eveneens de energie van deze bijzondere kerstmaand.

Thema’s deze maand zijn:

HOLLOW ENERGETICS
EVERYTHING COMING TOGETHER
2020 ENERGY
SURRENDER TO EMOTION
PSYCHIC STRENGTH

 

 

Enjoy this trip

Enjoy this trip
And it is a trip
Countdown is progressing
Uno, dos
Uno, dos, tres, cuatro
S’Express
S’Express
Come on and listen to the, gimme that, ooh
Come on and listen to the, gimme that, ooh
Come on and listen to the, gimme that, ooh, ooh, ooh
Come on and listen to the, gimme that, ooh
I got the hots for you, I got the hots for you
I got the hots for you, I got the hots for you
Drop that ghettoblaster
S’Express
S’Express
S’Express
S’Express
I got the hots for you, I got the hots for you
I got the hots for you, I got the hots for you
Oh my God, oh my God, oh my God
Oh, that’s bad
No, that’s good
S’Express
S’Express
Uno, uno
Uno, dos, tres, cuatro
Sing for daddy
I got the hots for you, I got the hots for you
I got the hots for you, I got the hots for you
I got the hots for you (I can’t wait for you)
I got the hots for you (S’Express)
I got the hots for you (S’Express)
I got the hots for you (S’Express)

I didn’t have to turn a around
I can feel him in back of my brain
When I step into the crowd
Something told me that I’d meet you today
Your energy when you touch me
Lifted me over ground
Your words to me are like music
I don’t know (I don’t know)
Who you are (who you are)
All I really know is there’s something your heart
That makes me feel (me feel)
It’s a new start (it’s a new start)
All I really know is there’s something your heart
Are you from another world
I never seen someone who looks like you
Beautiful stranger how do you do?
Tell me is there something I can do for you
Your energy when you touch me
Lifted me off the ground
Your words to me are like music
I don’t know (don’t know)
Who you are (who you are)
All I really know is there’s something your heart
That makes me feel (makes me feel)
It’s a new start (it’s a new start)
All I really know is there’s something your heart
Something, something, something
Something, something, something
Something, something, something
Oh there’s something, there’s something I can see it there
Something, something, something
Something, something, something
Something, something, something
Oh there’s something, there’s something I can see it there
Something, something, something
Something in your heart
I don’t know (I don’t know)
Who you are (who you are)
All I really know is, there’s something your heart
That makes me feel (makes me feel)
It’s a new start (it’s a new start)
All I really know is there’s something your heart
I don’t know (I don’t know)
Who you are (who you are)
All I really know is, there’s something your heart
That makes me feel (makes me feel)
It’s a new start (it’s a new start)
All I really know is there’s something your heart
Something, something, something
Oh there’s something, there’s something I can see it there
Something, something, something
Something, something, something
Something, something, something
Oh there’s something, there’s something I can see it there
Something, something, something
Something in your heart
Something, something, something
Something in your heart

Take a look at yourself
as an outsider
do you like what you see
you can’t see what you’re thinking
you can’t feel what you’re feeling
you could be anyone
and see safe to fall
and see safe to fall
in silence or rapture
in silence or rapture
Take a look at yourself
as an outsider
do you like what you see
you can’t see what you’re

You walked in to the room
I just had to laugh
The face you wore was cool
You were a photograph
When it’s all too late
It’s all too late
I did not have the time
I did not have the nerve
To ask you how you feel
Is this what you deserve
When it’s all too late
It’s all too late
Change
You can change
Change
You can change
And something on your mind
Became a point of view
I lost your honesty
You lost the life in you
When it’s all too late
It’s all too late
We walk and talk in time
I walk and talk in two
Where does the end of me
Become the start of you